Keresés

Részletes keresés

nyman Creative Commons License 2000.01.10 0 0 topiknyitó

Elkepzelheto, hogy marcius magassagaban Del-Afrikaba utazom 2-3 hetre. Barmilyen otletet szivesen varok ezzel, pl. a Norvégia vagy a Stockholm topic szellemisegenek megfeleloen.

A koltsegvetes relative szukos (lyukaszsebu diak, a szakdolgozatert kapok varhatoan egy kis lovet)


Varhatoan Johannesburg, Pretoria, Fokvaros kornyekere (Joremenyseg foka), valamint Kruger Nemzeti parkba, es Viktoria vizeseshez (tenyleg Zimbabwebe es Zambiaba kell vizum?) neznek el, illetve ha lehet, akkor meg egy ket egyeb helyre.

A fenti nagyvarosokbam es Port Elizabethben lenne szallasom ismerosoknel.

Ugyan alternativ programoknak meg osszejohetne Mozambik, delfinekkel valo uszas, vagy ha meg nagyon sznob akarok lenni, akkor akar Mauritius vagy Madagaszkar is. Bar ez mar relative mar nem tul sok, pl. Johannesburgbol Mauriciuszra 2x1200 ZAR a repulojegy. Bar kicsi az eselye, hogy ez most belefer.

Ami infot osszeszedtem eddig azt megosztanam.

- Az orszagba nem szukseges vizum rovidebb tartozkodasra

  • Malaria elleni tabletta javasolt nehany teruleten, pl a Kruger Parkba

Repulojegy arak: Bp-Johannesburg, legolcsobb jegy 108 e Ft. Ugyan az egyik del-afrikai tarsasag parnere europan 120 e Ft-ert ad jegyet, ami valszeg olcsobb belfoldi kapcsolt utazast jelenthet.

Peldak belfoldi arakra: Johannesburg- Fokvaros 470 Zar, Johannesburg - Durban 220 ZAR, Johannesburg - Port Elizabeth 350 ZAR

Az Afrika szora rakerestem es csak az alabbi topikokat talaltam Ki jön Afrikába napfogyit nézni ?, Magyar bányász - afrikai szafarin?! Afrika. Az utobbi ugyan délafrikarol szolna, de csak a nullazast erte meg. Remelem, ez azert eljut par hozzaszolasig.

nyman

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!