Nézegetem az UEFA honlapját és nagyon szarul néz ki a táblázat... FK Partizan (SRB) Debreceni VSC (HUN). 3 csapatot nem látnék szívesen, a Partizan, a Zagreb és a Salzburg. Bő óra múlva kiderül.
Tudom, hogy népszerű az elmélet :o), de ettől még - szerintem - nincs 2 mrd-os adósságuk, sőt, alig van, ha van. Mindenesetre 500 millát bankba raktak.
Viszont azt mondták, magyar játékosért nem fognak sokat fizetni, akkor elvileg nem megy Leo.
Ha már így alakult adjuk meg az esélyt Mohlnak, ne fikázzuk előre, bármennyire negatív kritikákat olvastunk róla. Az "egyre nagyobb valószínűséggel távozó Leandro" hírrel kapcsolatban tud valaki konkrétumot?
Kemény szavak sporttárstól, de igazak. A fehérvári vezetők ilyen rossz szerződést kötöttek az ifjú titánnal, így elszállt az agya Mohlnak. Majd rá jön, mint Heffler! Csak akkor már késő lesz és verheti a fejét a falba.
Na, megint beszőkült a honlap… Úgy tűnik, pénteken lesz hétfő. Nem aggódom, biztosan meg tudja magyarázni, hogy nem ő hibázott…
10:20-kor:
„Pénteken sorsolnak a BL-ben 2009.06.19. 9:10 A DVSC-TEVA csapata nem kiemeltként várja a párosítások elkészítését.
Június 22-én, hétfőn 12 órakor a svájci Nyonban megtartják a Bajnokok Ligája első és második selejtezőkörének sorsolását. Az eseményen klubunkat Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA cégvezetője képviseli.”
Megfigyeltétek? Ha valamelyik hazai szinten közepes sztárfocista elégedetlen a gazdasági válság miatt csökkentett fizetésével azonnal a managere segítségével megszellőztet egy kacsát, hogy tárgyalásban van a Lokival. Arra számítanak, hogy így a jelenlegi klubja vagy szerződést hosszabít vele vagy valamivel nagyobb gázsit ad neki.
Szimát ismerve, nem a pesti és egyébb búlvársajtóból tudjuk meg ki lesz az új játékosunk. Akik ott vannak megemlítve, szinte 99%-os biztonsággal nem lesz Loki játékos.