Keresés

Részletes keresés

monicsabi Creative Commons License 2008.09.15 0 0 510

nekem is volt (van) szerencsém az emlitet hölgyhöz nem is egy alkalommal..
rendkivül tüneményes kis termetés figyelmes és eddig minden alkalommal 100%-ban megvoltam vele elégedve!

andrzej Creative Commons License 2008.09.14 0 0 509
Budapesten ismer valaki olyan szolgáltatót, aki prosztatát is vállal? Netán az a fő profilja.
csajszi25 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 508
Tantra masszázsról és filozófiáról készülő filmhez keresek partnert.Olyan jelentkezését várom aki ért a masszázshoz és akar tanulni.


Törölt nick Creative Commons License 2008.09.10 0 0 507
igen valóban a balaton északnyugati részénél található kisvárosban Tapolcán voltam!
Ismered a hölgyet Te is?
Bon-Sai Creative Commons License 2008.09.09 0 0 506
Sőt, esetleg Balaton északi part, annak is a nyugati vége felé? :-)
Előzmény: Törölt nick (505)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.09 0 0 505
Dunántúli város??...:)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.08 0 0 504

Legutóbb egy vidéki kisvárosban találtam rá egy igazi gyöngyszemre!
Pár napig a munkám miatt tartózkodtam vidéken és az estémet akartam szinesebbé tenni.
A neten találtam erre a tündéri kis nőre aki intim kozmetikai szolgáltatásokat nyújt vendégeinek.
Tettem egy próbát és irtam neki egy emailt amire nagyon hamar válaszolt. (kisvárosi környék jelleg miatt nem ad meg telefonszámot a netes weblapján)
Elsőre sajnos nem állt kötélnek úgy ahogy én gondoltam ragaszkodott hozzá hogy Ő csak szex mentes dolgokat hajlandó bevállalni.
Sebaj gondoltam teszek egy próbát, elmentem hozzá !
Délelőt 10-kor magánlakáson fogadott egy telejesen új társasház első emeletén
mindenhol tisztaság pedantéria stb...
Kicsit beszélgettünk (nagyon inteligens a hölgy) gyógyteával kinál kellemes halk zene szolt a háttérben. Próbáltam rávezetni mit is szeretnék de mindig kitért a válasz elől.
Végül alkudozással odáig jutottam hogy hajlandó volt adni egy ionos arcmasszázst és egy intim epilálást teljesen mezittelenül.
Mondanom sem kell mikor levetkőzött a vérnyomásom 150-et verdeste..
Egyszerüen tüneményes volt szép arc csodás,  kellemesen nagy, telt cicik
, darázs derék, gyönyörű popó és az a punci ....   hú.. még mindig feláll ha rá gondolok!
Az arcmasszázs önmagában nagyon jó volt teljesen kikapcsolt az idilli hangulat
arra a pár óraára mig nála voltam ha jól emlékszem többet voltam kicsivel mint kétóra.
Sajnos az aktusra nem tudtam rávenni (a cicit és a gyönyörű puncit simogathattam ez volt a max.) elmondása szerint nincsen az a pénz de mint néztem a lakást nincsen rászorulva.
Összeségében nagyon jól éreztem magam rendkívül nyugodt környezetet teremtett számomra a kellő erotikus füszerezettséggel vegyítve.
Végén fizettem majd pedig elégedetten távoztam ami szerintem abszolút korrekt volt (ha jól emlékszem 18-at fizettem)




cortebert Creative Commons License 2008.08.26 0 0 503

Szia!

Segítenél ? magadnád nekem is az említett masszőrpár utolérhetőségeit?

Előzmény: herélő (419)
cortebert Creative Commons License 2008.08.25 0 0 502

Szia Tanga Zsuzsi!

Térden állva könyörgök azt a címet írd meg légyszí ahová jártok!Tizenhat év házasság, egy év külön élés után ismét egymásra találtunk a nejemmel. Nem akarom megint elrontani és megprobálok ezzel segíteni a kapcsolatunkon. Idáig semmi gond és talán jobb , mint valaha de tényleg szeretném ha így is maradna.

t.j.greg Creative Commons License 2008.06.18 0 0 500

Ausztriában lehet kapni 10 euro körül masszázs DVD-ket. A berlini Tantra-centrumban vették fel őket. A filmhez külön bonus audio cd-is van.

 Tantra-masszázs

 Tao-masszázs

 Yoni -masszázs

 Ayurvedikus -masszázs

 

megtekinthetó a www.tantrazentrum.de honlapon az előzetes

Előzmény: BSBB (491)
intim érintés Creative Commons License 2008.06.10 0 0 499

Oh! Nagyon örülök, hogy újra látlak Sabrina!

 

Előzmény: sabrinana (498)
sabrinana Creative Commons License 2008.06.10 0 0 498

Lány buliba keresünk 3 olyan pasit, aki erotikus masszázzsal kényeztetne hármunkat.

A bulinak ez lenne a fénypontja.

 

Pinologus Creative Commons License 2008.05.18 0 0 496

Az APEH nevében, pozitív példák felsorakoztatása érdekében, kérek minden kedves nicket, aki tud még helyről, ahol számlát adnak a leírt aktivitásról, sorolja ide fel.

Én kezdem:

_______________

Sajna, csak ennyiről tudok.

Előzmény: lesipotlo (495)
lesipotlo Creative Commons License 2008.05.18 0 0 495
Sziasztok!

Erotikus masszázs, egy újságíró szemével:

Kéjes ellazulás Szombathelyen
Gemini 50 Creative Commons License 2008.05.13 0 0 494
Szia kedves joe.m@******.sk !

Ügyes vagyok, a barátom gépéről válaszoltam az imént. Javítás értelemszerű.
üdv:
Gemini50
iq726 Creative Commons License 2008.05.13 0 0 493
Szia kedves joe.m@******.sk !

Valami kommunikációs hiba léphetett fel a levelezés vonalán, mert visszajött a Neked küldött válaszlevelem. Egy fontos üzenetem van számodra. Valami más címet adj meg, talán azt nem dobják vissza. Szerintem megérné.
szia:
Gemini50
BSBB Creative Commons License 2008.05.06 0 0 492

Valószínű uo. származik:-))

 

 

BSBB Creative Commons License 2008.05.06 0 0 491

Szia Gemini50

 

Ide rajzolgatom én is ehhez kapcsolódó újabb információmat.

Midnenki örömére -remélem legalábbis:-))

 

A jóni szanszkrit eredetű szó, és a Tantrában nagy szeretetnek és tiszteletnek örvendő szentelt teret (templomot) jelent. A jóni-masszázs párja a lingam-masszázs, vagyis a férfi nemi szervének masszírozása. A masszázs segítségével a nő könnyebben lesz képes bizalmat és intimitást kiépíteni partnerével. Nem véletlen az sem, hogy szexuálterapeuták akkor is ajánlják a technika elsajátítását, ha a nő komoly szexuális traumát élt át, vagy képtelen a belső szexuális gátakat lebontani. A jóni-masszázs célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A masszázs lényege, hogy mindkét fél örömét lelje a technikában, és ne az olykor már kényszerű kielégülést erőltesse. Ha a férfi elsajátítja a jóni-technikát, ezzel hozzásegíti partnerét ahhoz, hogy ellazuljon és megismerje belső, női dimenziót. Amennyiben a masszázs mellékhatásaként az orgazmus is bekövetkezik, az sokkal intenzívebb és az egész testre kiterjedő élmény lesz.
A masszázs
A masszázs során a nő feküdjön a hátára, és helyezzen párnát a feje alá, hogy jól láthassa partnere mozdulatait és tekintetét. Térdeit hajlítsa be, lábait terpessze szét, és a kényelem kedvéért helyezzen párnákat a térd alá is. Ez a pozíció lehetővé teszi a jóni masszírozását, és a test többi része is könnyen elérhetővé válik. A masszázs kezdődjék mély és lassú légzéssel, és ezek után elkezdődhet a lábak, a has, a combok és a mellek masszírozása. Ezekkel a bevezető érintésekkel a férfi hozzásegíti a nőt a relaxációhoz, és felkészíti partnerét a különleges örömökre. Ezt követően dörzsöljön olajat vagy síkosítót a kezére, és szépen óvatosan közelítse meg a jónit. Kezdje a nagyajkak masszírozását úgy, hogy a hüvelykujj és a mutatóujj között dörzsöli őket, majd csúsztassa ujjait le és fel az ajkak egész hosszán.
Időzzön hosszan ezen a területen, majd folytassa ugyanezt a technikát a kisajkaknál. A masszázs közben fontos a folyamatos szemkontaktus és a kommunikáció. Elengedhetetlen, hogy a nő jelezze, ha túl erősen, gyorsan vagy éppen fájdalmasan ér hozzá partnere. Amint sikerül eltalálni a tökéletes ujjtechnikát, csendben hódoljunk tovább az élvezeteknek, mert a túl sok beszéd lerombolhatja az intim hangulatot.
A koronaékszer
A klitorisz egy olyan összetett szerkezetű gomb, ami körülbelül hat-nyolcezer idegvégződéssel rendelkezik. Nincs az emberi testen még egy ilyen érzékeny terület, ezért fontos elsajátítani annak megfelelő masszírozását. Finoman cirógassa meg a férfi a csiklót az óramutató járásával megegyező, majd azzal ellentétes irányban. Ezután nagyon-nagyon gyengéden nyomja össze a mutató- és a hüvelykujj segítségével a kidudorodó gombocskát. Nagyon sok nő nem szereti a csikló direkt érintését, és ilyenkor különösen óvatosan kell a masszázst alkalmazni. Ezen a területen is időzzön hosszasan a férfi.
A következő lépésben óvatosan helyezze be a férfi jobb középsőujját a hüvelybe, térképezze fel, és ki-be-oldalirányú mozdulatokkal masszírozza belülről a jónit. Ezután ugyancsak a középső ujjal csináljon egy "gyere ide" mozdulatot úgy, hogy a tenyér felfelé nézzen. Írjon le aprócska köröket az ujjheggyel, és aki szeretné, helyezze be gyűrűsujját is. Ezzel a technikával könnyen stimulálhatóvá válik a G-pont, vagyis a szent pont. A masszás folyamán állandóan változtatni kell a nyomás erősségét, sebességét és a mélységet. A technika fokozására kombinálható az ujjtechnika. A Tantra szerint ugyanis az, aki a hüvelykujjával a csiklót, gyűrűs- és középső ujjával a jónit és a kisujjával a popsit masszírozza, az univerzum egyik misztériumát tartja kezei között.
Míg jobb kézzel a jónit maszírozza a férfi, addig a bal kéz kényeztesse a mellet és a hasat. A két kéz párhuzamos mozgásával dupla örömökhöz juttatja a nőt. Előfordulhat, hogy a nő annyira átadja magát a masszázsnak, hogy teljesen átszellemül, és akár el is sírja magát. De előfordul, hogy más formában törnek felszínre érzelmei. A lényeg, hogy a férfi nagy szeretettel, gyengédséggel és türelemmel folytassa a masszázst. Ha bekövetkezik az orgazmus, vagy netán egymás után több is, akkor engedjük, hogy a nő - ahogy a Tantra fogalmaz - "meglovagolja a hullámokat".
A masszázs végén óvatosan emelje el kezeit a férfi, és hagyja, hogy kedvese lazítson és pihenjen. A jóni-masszás utóhatása nagyon jótékony hatással van a női lélekre. Az, aki képes elsajátítani a masszázst, a női szexualitás olyan dimenzióit ismerheti meg, amire csak nagyon kevesen képesek.

Gemini 50 Creative Commons License 2008.05.01 0 0 490
Jóni-masszázs
A női szexualitás misztikus falain hatol át az, aki elsajátítja a női nemiszerv különleges masszírozását, a jóni-masszázst.
A jóni szanszkrit eredetű szó, és a Tantrában nagy szeretetnek és tiszteletnek örvendő szentelt teret (templomot) jelent. A jóni-masszázs párja a lingam-masszázs, vagyis a férfi nemi szervének masszírozása. A masszázs segítségével a nő könnyebben lesz képes bizalmat és intimitást kiépíteni partnerével. Nem véletlen az sem, hogy szexuálterapeuták akkor is ajánlják a technika elsajátítását, ha a nő komoly szexuális traumát élt át, vagy képtelen a belső szexuális gátakat lebontani. A jóni-masszázs célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A masszázs lényege, hogy mindkét fél örömét lelje a technikában, és ne az olykor már kényszerű kielégülést erőltesse. Ha a férfi elsajátítja a jóni-technikát, ezzel hozzásegíti partnerét ahhoz, hogy ellazuljon és megismerje belső, női dimenziót. Amennyiben a masszázs mellékhatásaként az orgazmus is bekövetkezik, az sokkal intenzívebb és az egész testre kiterjedő élmény lesz.
A masszázs
A masszázs során a nő feküdjön a hátára, és helyezzen párnát a feje alá, hogy jól láthassa partnere mozdulatait és tekintetét. Térdeit hajlítsa be, lábait terpessze szét, és a kényelem kedvéért helyezzen párnákat a térd alá is. Ez a pozíció lehetővé teszi a jóni masszírozását, és a test többi része is könnyen elérhetővé válik. A masszázs kezdődjék mély és lassú légzéssel, és ezek után elkezdődhet a lábak, a has, a combok és a mellek masszírozása. Ezekkel a bevezető érintésekkel a férfi hozzásegíti a nőt a relaxációhoz, és felkészíti partnerét a különleges örömökre. Ezt követően dörzsöljön olajat vagy sikosítót a kezére, és szépen óvatosan közelítse meg a jónit. Kezdje a nagyajkak masszírozását úgy, hogy a hüvelykujj és a mutatóujj között dörzsöli őket, majd csúsztassa ujjait le és fel az ajkak egész hosszán.
Időzzön hosszan ezen a területen, majd folytassa ugyanezt a technikát a kisajkaknál. A masszázs közben fontos a folyamatos szemkontaktus és a kommunikáció. Elengedhetetlen, hogy a nő jelezze, ha túl erősen, gyorsan vagy éppen fájdalmasan ér hozzá partnere. Amint sikerül eltalálni a tökéletes ujjtechnikát, csendben hódoljunk tovább az élvezeteknek, mert a túl sok beszéd lerombolhatja az intim hangulatot.
A koronaékszer
A klitorisz egy olyan összetett szerkezetű gomb, ami körülbelül hat-nyolcezer idegvégződéssel rendelkezik. Nincs az emebri testen még egy ilyen érzékeny terület, ezért fontos elsajátítani annak megfelelő masszírozását. Finoman cirógassa meg a férfi a csiklót az óramutató járásával megegyező, majd azzal ellentétes irányban. Ezután nagyon-nagyon gyengéden nyomja össze a mutató- és a hüvelykujj segítségével a kidudorodó gombocskát. Nagyon sok nő nem szereti a csikló direkt érintését, és ilyenkor különösen óvatosan kell a masszázst alkalamzni. Ezen a területen is időzzön hosszasan a férfi.
A következő lépésben óvatosan helyezze be a férfi jobb középsőujját a hüvelybe, térképezze fel, és ki-be-oldalirányú mozdulatokkal maszírozza belülről a jónit. Ezután ugyancsak a középső ujjal csináljon egy "gyere ide" mozdulatot úgy, hogy a tenyér felfelé nézzen. Írjon le aprócska köröket az ujjheggyel, és aki szeretné, helyezze be gyűrűsujját is. Ezzel a technikával könnyen stimulálhatóvá válik a G-pont, vagyis a szent pont. A masszás folyamán állandóan változtatni kell a nyomás erősségét, sebességét és a mélységet. A technika fokozására kombinálható az ujjtechnika. A Tantra szerint ugyanis az, aki a hüvelykujjával a csiklót, gyűrűs- és középső ujjával a jónit és a kisujjával a popsit masszírozza, az univerzum egyik misztériumát tartja kezei között.
Míg jobb kézzel a jónit maszírozza a férfi, addig a bal kéz kényeztesse a mellet és a hasat. A két kéz párhuzamos mozgásával dupla örömökhöz juttatja a nőt. Előfordulhat, hogy a nő annyira átadja magát a masszázsnak, hogy teljesen átszellemül, és akár el is sírja magát. De előfordul, hogy más formában törnek felszínre érzelmei. A lényeg, hogy a férfi nagy szeretettel, gyengédséggel és türelemmel folytassa a masszázst. Ha bekövetkezik az orgazmus, vagy netán egymás után több is, akkor engedjük, hogy a nő - ahogy a Tantra fogalmaz - "meglovagolja a hullámokat".
A masszázs végén óvatosan emelje el kezeit a férfi, és hagyja, hogy kedvese lazítson és pihenjen. A jóni-masszás utóhatása nagyon jótékony hatással van a női lélekre. Az, aki képes elsajátítani a masszázst, a női szexualitás olyan dimenzióit ismerheti meg, amire csak nagyon kevesen képesek.
Gemini 50 Creative Commons License 2008.05.01 0 0 489
Kedves BSBB! Hasznos cikkedet én folytatnám. A forrás valószínüleg előtted is ismert.
Dzsingisz a kan Creative Commons License 2008.05.01 0 0 488
He he. mekkora marhaság ez a topik cim... vagy nem?
Előzmény: BSBB (487)
BSBB Creative Commons License 2008.05.01 0 0 487
A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly' nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam-masszázs lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvessző különleges masszírozása, amiben nő és férfi egyaránt ellazul, és örömét leli. Ezen állapot eléréséhez a férfinak meg kell ismernie saját gyengéd oldalát, hogy képes legyen ellazítani és befogadni a masszázs okozta örömöket.

A masszázs során a férfi a hátán fekszik, lábait széttárja, és kissé behajtja. Dereka, térdei, és feje alá egy párnát kell helyezni, hogy tökéletes kényelemben legyen a masszázs során, és hogy kényeztetésre váró "tagjai" könnyen hozzáférhetőek legyenek a partner számára. A masszázst mély és ritmikus légzés előzi meg. Érdemes a lábakat, a hasi területet, a combokat, a mellkast és a mellbimbókat finoman simogatni, hogy az egész test ellazulhasson és felkészülhessen. A masszázshoz nélkülözhetetlen az olaj, amivel bekenjükk a masszírozásra váró területeket, és a csodamasszázs máris elkezdődhet. A Lingam-masszázs technikája szerint először a herezacskót, illetve a heréket kell nagyon óvatosan masszírozni, majd fokozatosan lehet áttérni a hímvessző fölötti szeméremcsontra és a gátra.
A hímvessző masszírozásakor folyamatosan változtatni kell a masszázs sebességét és a nyomást. A Lingam (pénisz) kényeztetésekor a partner jobb kézzel tövénél megfogja a hímvesszőt, óvatosan összenyomja, felfele húzza, majd lecsúsztatja rajta a kezét, és megismétli ugyanezt a bal kezével. A mozzanatot újra és újra el kell végezni. Ezek után fordított technikát kell alkalmazni, mégpedig úgy, hogy a hímvessző csúcsától indulva a partner egészen tövig lecsúsztatja kezét, majd kézváltás, és kezdődhet újra az egész. Miután ezt is jó párszor megismételtük, kezdődhet a makk - narancs facsarásához hasonló mozdulattal - való masszírozása. Ne lepődjünk meg, ha masszázs közben a hímvessző néha elernyed, majd újra megmerevedik, aztán megint elernyed, és újra megmerevedik...ezek a Tantrában az öröm két végpontját jelölik, és meglehetősen nagy élvezetet nyújtanak a férfi számára.
Éppen ezért, mihelyt a férfi az ejakuláció közelébe jut, hajtsuk hátra hímvesszőjét, hogy kissé ellazuljon, és utána folytassuk a masszázst. Ezt, a magömléshez közeledve párszor ismételjük meg. Bármennyire is képtelenül hangzik, nem szabad elfelejteni, hogy a Tantrában nem az orgazmus elérése a cél, hanem az örömszerzés módja. A Lingam-masszázs segítségével a férfi könnyen megtanulhatja kontrollálni ejakulációját, hogy a jövőben olyan hosszú szeretkezésben legyen része partnerével, amilyet csak szeretne. Eljuthat továbbá a többszöri orgazmus állapotába is anélkül, hogy akár egy csöpp ondót is elejtene. A Tantra szerint orgazmus és magömlés két különböző dolog.
A makk masszírozása után a "szent pötty", vagyis a prosztata megtalálása és masszírozása a cél. A popsin keresztül a végbél hasi oldalán könnyedén kitapintható a prosztata. Ha megtaláltuk, finoman nyomjuk azt befele. Ez első próbálkozásra kellemetlen lehet a férfi számára, de idővel a terület ellazul, és az orgazmus megnyúlik. Jobb kézzel ajánlott masszírozni a hímvesszőt, míg ballal a prosztatát. Közvetlenül az ejakuláció előtt ezúttal is meg kell nyomni meg a prosztatát, hogy a magömlés elmaradjon.
Ha a férfi úgy dönt, hogy mégis "elmegy" - mielőtt legalább hatszor visszatartotta a magömlést -, fontos, hogy mély lélegzetvételek kíséretében tegye ezt. A Tantra szerint ugyanis, aki hatszor meg tudja állni a magömlést, hatalmas erőkkel tölti fel szexuális energiatárát. Amint a férfi kielégült - akár magömléssel akár anélkül - , be kell takarni őt, és hagyni pihenni. A Tantra szerint a hímvesszőben olyan idegvégződések találhatók, amik kapcsolatban állnak a test többi részével, és egy Lingam-masszázs segítségével néhány betegség is hatásosan kezelhető.

ábrándozó Creative Commons License 2008.03.19 0 0 486

Jó hogy nem vagyok bíró és nem kell itélkeznem. Mindenki mondandójában van igazság, de a véleményem az hogy tanulni mindig lehet, és minél többet tudsz annál biztosabb leszel benne hogy milyen keveset is tudsz valójában! Ezt ugye egy ismert gondolkodó mondta, de milyen igazság...

Nem tudom a leélt 20-30 év valóban boldog-e mindig mindkét félnek ha csak az egyiktől olvashatjuk hogy az.. Számtalan kérdés vetődik fel. Ki tudja, talán a másik egy boldog szeretője valakinek és az otthoni boldogság csak megjátszás...

Ugyanakkor ez egy fórum és pont azért van hogy eltérő véleményeket olvassunk, ezáltal az is belefér hogy egyesek indulatokat keltenek. Engem speciál nem zavar. Inkább itt mint egy nyilvános helyen! :)

Persze a másik fikázása nem a legkultúráltabb módja a kommunikációnak, de sajnos egyesek viselkedése indulatokat vált ki másokból és átmegyünk személyeskedésbe. Én igazán nem vagyok híve a moderátorok munkájának, de engem még mindig érdekel az mások első, és második masszázsélménye is. Talán pont azért mert én gyáva (is) vagyok hogy kipróbáljam. Én ki nem álhatom ha idegenek hozzám érnek. Azt is utálom ha valaki túl közel jön hozzám. Hogy lennék képes elengedni magam egy ilyen masszázson????

Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 480

semmi gond, teljesen szimpatikus a hozzáállásod. Ahol igaz szerelem van ott elég a fantázia is.

Előzmény: agrok (477)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 479
meg mondjuk nekem csak egy nickem van, jót rosszat ezzel közlök...
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 478

na persze, majd attól tanulok aki már fél év házasság után késztetést érez a "színesítésre". Mi a faszt fognak kezdeni ezek az emberek egymással, pl. 27 év múlva?? Elárulom: semmit, mert már addigra a 27-id házasságukat fogják nyögni.  Egyszerűen nem értenek a házassághoz, egyből mindent ki akarnak próbálni, esélyt nem adnak a jövőjüknek. Kiégnek, ráunnak egymás picsájára és váltanak, újra és újra. Sajnos a házasság művészet, vagy érti valaki és csinálja van nem és akkor csak nézi. Soha nem bántó szándékkal írok hanem felrázni akarok. Sajnos valamiért pont a HUSZ az a fórum ahol fájdalmasan egyszerű és hiszékeny emberekbe botlik az olvasó és bizonyos dolgokat képtelen vagyok megállni szó nélkül. 

 

Előzmény: Gemini 50 (476)
agrok Creative Commons License 2008.03.18 0 0 477
Szerintem mindenkinek nyitottan kell kezelni ezt a kérdést. Nekünk belefér, hogy segédeszközöket (de szar szó) használjunk, de mondjuk nem mennénk el swinger-clubba., vagy nem vennénk be egy vadidegent az ágyunkba. Ettől függetlenül nem megyek anyázni swingerfórumba.
Előzmény: Törőlt_nick (471)
Gemini 50 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 476
Kedves Anteris! Úgy veszem észre erős kihívásokkal küzdesz több tekintetben. Nem vagyok kíváncsi a szexuális kultúrádra, a te dolgod. Viszont többek szép játékába belerondítani íly módon, az már maga minősít téged. Nem kötelező itt fröcskölőznöd. Örülj neki, hogy ilyen jófej vagy. Hogy a Tantráról semmit nem tudsz, nem érted, azt elárultad. Akkor miről beszélsz? Az emberek akik nem „dugni” járnak haza, hanem szeretkezni, abba sok mindennek bele kell férnie. Figyelj, tanulj, csendben! És majd ha a topik szelleméhez méltó mondanivalód lesz, akkor szólj. A jámborokat ne piszkáld. Az olyan kemény csávóknak kell osztani az észt, mint …. Akik ilyeneket firkálnak, mint az utóbbi fikázódásaid. Tudod, régi igazság, hogy mindenkiből az buggyan ki ami van benne.
Előzmény: Törőlt_nick (475)
Törőlt_nick Creative Commons License 2008.03.18 0 0 475

óh a hit, arra aztán lehet alapozni...

 

más. Annyira senki ne nézzen már hülyének, hogy nem tudom mi volt a végkifejlet csak az már úgy jogi kategória.

Előzmény: intim érintés (472)
BSBB Creative Commons License 2008.03.18 0 0 474

Szia TangaZsuzsi,

 

Tudsz adni valami elérést?

Szeretnék kérdezni a helyről.

Imélem látható.

Örülnék neki

BSBB

Előzmény: Törölt nick (467)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!