Keresés

Részletes keresés

digicat Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2037
Bárkivel éppen nem. Nincs mindenkinek internetje, az internetezők közül nincs mindenkinek Skype-ja, és akinek van Skype-ja az sem ül előtte napi 24 órát.
Előzmény: glashuette (2033)
ymy.xs Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2036
....de nem is rossz a percdíja, azt nézted? Végül is hívhatsz rajta vezetékest is és nagyon kedvező a díj. Szerintem a Skype nem is olyan mohó banda. Elgondolkoztál azon, h hány éve ingyen lehet telcsizni vele és eszébe nem jutt, h pénzért nyomassák? Szerintem korrektebb mint a t-fos... :D
Előzmény: glashuette (2033)
ymy.xs Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2035

...pontosan, semmivel nem jobb. Mindent napok múlva találok meg. De végül is ez lenne a leg kevesebb.

Akkor jobb is, h nem nézel be a fórumba, katasztrófa ami ott van. Van ott 4-5 vezérbika, akik ha valami nem tetszik neked, akkor úgy lekiabálják a hajadat, h neten keresztűl nem kapsz levegőt. Undoritóak. Nem tudom, h kik azok pontosan, de, ha beszólsz nekik, akkor készülhetsz egy figyelmeztetésre és az indok, h hergeled a népet. Gusztustalanok.

Amivel meg igazán kellene foglalkozniuk, azzal pedig abszolút nem foglalkoznak.

PL. ez a sok "O" vásárló akiknek 2-3 évig nem sikerül megvenni a terméket csak licitálgatnak. Undoritó. Most meg különösen elszaporodtak, h az 1Ft-os aukcióért nem kell fizetni. Nem látja az a szegény moderátor, h ugyan azzal az IP címmel nyomogat? Dehogynem! Csak ez neki is pénz, ha van nyertes, ha nincs. Miért is szolna olyanért ami neki is hasznot hoz. Gusztustalanok.

Ezért is írtam, h lehúzhatná a rolót. Nem azért mert irigykedem a bevételéért.

Csak ez nem tisztességes amit csinál, vesszen az ilyen.

Beleviszi még azokat is akik eddig becsületesen vateráztak.

Megmondom őszintén, h mostmár én is megnézem, h cég vagy magánemberke és, ha cégnek tünik, akkor a neve alapján rákeresek a google-ben. 70% sikerrel járok :D

Nem én kezdtem..... :P

Előzmény: boxer-gs (2031)
CérnaSzáll Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2034
Azért a 93 éve dédnagymamáknak nem feltétlenül szokott skype-juk lenni.
Előzmény: glashuette (2033)
glashuette Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2033
Egy vicc, nem? Ingyen beszélhetsz bárkivel a skype-on, de még vannak pár milliónyian, akik az ő zsebüket tömik továbbra is havidíjjal.
Előzmény: ymy.xs (2030)
Vadista Szandál Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2032
Engem is idegesít az új terméklap. Semmivel nem jobb, áttekinthetőbb. De majd megszokjuk..
boxer-gs Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2031

Bevallom, eddig kb kétszer kukkantottam be a Vatera saját fórumaira, úgyhogy nem tudom, mi megy ott mostanában, de nem is nagyon foglalkoztat.

Mondjuk azt sem tudom, hogy egy jó hónapja hány regisztrált felhasználója volt a Vaterának, de azt nem gondolnám, hogy sokszázezer. De mindegy is, ezen nem is kell lovegolnom, mert a lényeg attól még igaz, mégpedig, hogy sokan otthagyták.

És bár én sem örülök a mostani változásoknak, de ettől még nem kívánom a rendszer halálát

Engem pl az új terméklap formátum is idegesít. Persze ezt idővel megszokja az ember, de nem látom az okát, hogy miért változott. Jobb lett valamivel?

Előzmény: ymy.xs (2029)
ymy.xs Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2030

Szartáv? :O)...ez jóóó

Az igaz, h azok egy rakás kakit nem érnek...már több éve! ...szartáv :DDDD

 

...ha veszel a vakerán, akkor nincs semmi baj, attól nem leszel szegényebb.

Neked nem került semmibe. Most a fő probléma, h nincs választék.

Eladni nem szabad, abból nem tudsz kijönni jól...legalább is, ha olcsón szeretnél eladni valamit. Hetek kérdése és kifog alakulni 1-2 normális hely.

Előzmény: glashuette (2026)
ymy.xs Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2029

...olvasgatod a fórumot? Igaz nem sokat tudod, mert a nagyon moderátorok minden kínos dolgot törölnek. Mostanában különösen érzékenyek. Lehet, h keveset is mondtam a több százezer emberkével kapcsolatosan. Nagyon megcsappant az árukészlet is. Párom a festményeket szokta nézegetni és ott is nagyon sokmindenki eltünt..lehet, h csak ideiglenesen, de nincsennek. Én a telefonokat és a biztonsági rendszereket szoktam nézegetni és több mint a fele eltünt annak ami szokott lenni. Mind a két helyen. Néztem azt is, h kiktől vásároltam, nem is merem mondani, h milyen sokan lerakták a lantot...nincs termékük. Nem régóta van a pánik a vakerán, de már most elvesztette a varázsát...már most nem arról szól amiről szolt.

 

Felőlem, már most lehúzhatná magát :P

Előzmény: boxer-gs (2028)
boxer-gs Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2028

Több százezer emberkét vesztettek? Ez elég irreálisnak tűnő szám. Nem a termékszámra gondoltál?

 

Én nem hiszem, hogy lehúzná a rolót a Vatera. Sőt, kíváncsi lennék arra, hogy hányan fognak szép csöndben visszasomfordálni és újra ott megpróbálni az értékesítést.

 

Ettől függetlenül tényleg jó lenne, ha lenne értelmes alternatíva a Vaterával szemben. Ez viszont nem fog egyik pillanatról a másikra menni.

Előzmény: ymy.xs (2024)
glashuette Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2027
Ez olyan lassú, hogy nincs is kedvem várni, míg megmozdul a szerverük.
Előzmény: waffe (2020)
glashuette Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2026

Nem kell a Vaterán se eladni, se venni. Nem értem a sok síró-rívó embert. Ha én úgy érzem, hogy lehúznak valahol, akkor oda többet nem megyek és kész. (pl. Szartáv, OTP stb.)

 

A nagy gondotok az, hogy nincs hová menni, mert a többi egy óriási rakás szar, na, valljuk be legalább magunknak őszintén.

Előzmény: panerai88 (2023)
Ladybee Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2025
Sántít ! A hitelesítés 100 ft, (a te érdekedet szolgálja) az összeget jóváírják, ahogy a feltöltési öt forintot, eladás után. Listázási díj nincs. Ne hallgass a "töködre" :-)
Előzmény: panerai88 (2023)
ymy.xs Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2024

.....szerintem meg a vakera példájából tanulva nem fognak elszállni. Itt most látták, h milyen hamar el lehet vesziteni több százezer emberkét. NAGYON REMÉLEM, H A vakera HAMAR LEHÚZZA A ROLÓT. Ennyire aljas társaságot már nagyon régen nem láttam. Azt elfeljtik, h nálunk a pénz.

Én megfogadtam, h nem töltök fel hozzájuk már semmit. Elég volt belőlük, meg a pofátlan törvényeikből.

Előzmény: panerai88 (2023)
panerai88 Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2023
A Vakerán is így kezdődött.

Először csak kétszáz forint hitelesítés, majd jön az x% jutalék, utána az y Ft feltöltési díj meg z Ft listázási, meg a tököm tudja hányféle címszóval a lehúzás. Határ a csillagos ég és a kreativitás.

Természetesen ez az oldal is ingyenesnek indult, csak ugye amíg a kutya sem ismerte és 2 db termék volt felrakva addig nincs bőr a pofán pénzt kérni érte.

Most, hogy már beindult indulhat a lehúzás is.

Mondom ez csak a kezdet....
Előzmény: Vadista Szandál (2022)
Vadista Szandál Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2022
ez miért baj? a legolcsóbb és leghatékonyabb módja a hitelesítésnek ha kérnek egy alacsony összegű átutalást.
akinek nincs bankszámlája nyisson, ez a 21. század, felejtsük már el a csekket meg az utánvétet egy netes kereskedelmi oldalon...
Előzmény: panerai88 (2019)
Vadista Szandál Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2021
Jobb a francot.

1, tetű lassú.
2, nincs termékfigyelő napi 1 mailben összefoglalva. Napi 5 levél ráadásul duplikálóda kriksz kraksz szövegekkel nekem nem jön be
3, ahol egy nyilvános oldalon "nyílvános"-nak van írva a menű az ciki.

Elhiszem, hogy gőzerővel fejlesztenek de pár hónap ez még érzésem szerint míg összeáll.

+ Aki sok felkiálltójellel ír az alapban hiteltelteleníti magát, ez nem a privi.hu.


Előzmény: waffe (2020)
waffe Creative Commons License 2009.05.09 0 0 2020
Ittvettem.hu

Ide gyertek !!!
Hasonlóan lenyúlták a vaterát, csak naprakészebbek, meg minden jobb !!!!!!
panerai88 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 2019
APA KEZDŐDIK!!!!!!!!!!!!!

"Kedves XY!

Rendkívüli hírlevelünk aktuális témája újból a hitelesítés. A korábban beharangozott bankszámla alapú hitelesítést kötelezővé tettük az eladók számára. A továbbiakban segítséget próbálunk nyújtani az átálláshoz és szeretnénk megmutatni hogy miért érdemes minket választani az eladásokhoz.


Helyzetjelentés
Örömmel tapasztaljuk, hogy oldalunk az aktív felhasználók és termékek mennyisége szempontjából nagyon sokat fejlődött a legutóbbi hírlevelünk kiküldése óta. Az elmúlt egy hónapban a feltöltött termékek mennyisége megduplázódott (175 000). A napi eladások száma ezt meghaladó mértékben több mint megháromszorozódott. A termékek számának növekedése azért fontos számunkra, mert a nagyobb választék hatására több vásárlót tudunk elérni. A termékszám növekedést fogja segíteni hamarosan elkészülő tömeges termékfeltöltő programunk is. Ennek első próba verzióját napokon belül kiadjuk tesztelésre.

A napi látogatók számában régóta tartjuk a dobogós helyezést a hazai aukciós oldalak között, magasan megelőzve a frissen indult közvetlen versenytársakat.*
Ezeket az eredményeket elsősorban lelkes felhasználóinknak köszönhetjük. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a munkáért, amivel Ön is hozzájárult ehhez a fejlődéshez.

Hitelesítés

A megnövekedett népszerűségnek az az ára, hogy megnövekedett az ezt kihasználó szerencsevadászok száma is az oldalon. Az ilyen emberek megpróbálják kihasználni az internet által nyújtott anonimitást. A csalók néhány nap alatt regisztrálnak feltöltenek pár valósnak kinéző terméket, majd eltűnnek. Az előre fizető vásárlók pedig nem kapnak a pénzükért semmit. Szerencsére elenyésző kisebbséget alkotnak a csalók a becsületes eladókhoz képest. A tapasztaltabb vásárlókat is egyre nehezebb ilyen módszerekkel félrevezetni. A beérkezett panaszok száma még sem csökkent az előző próbálkozásunk a figyelmeztető szövegek feltüntetése óta. Emiatt kénytelenek vagyunk a bankszámlás hitelesítés nélküli eladásokat még jobban visszaszorítani.
A bankszámlás hitelesítés nélküli eladók jelenleg futó aukciói az eddigi figyelmeztetés mellett továbbra is aktívak maradnak az aukció lezáródásáig. A lejárt aukciókat azonban már nem lehet újraindítani. Az Eladás funkcióval lehetőség van új terméket felvinni, de a hitelesítésig ezeket a termékeket már nem lehet aktiválni. A hitelesítés után a "Saját oldal" / "Módosítás alatt lévő cikkek" menüpontból az így felvett cikkeket be lehet élesíteni.

A bankszámlás hitelesítés alatt regisztrált bankszámla szám nem nyilvános adat. Erre csak abban az esetben van szükség, ha sok panasz érkezett egy felhasználóra és a valódi személyazonosságát ki kell vizsgálni. Az átutalt pénz az eladó Zsibvásáros egyenlegére kerül, ezt később az igénybe vett szolgáltatásokra felhasználható. Kérés esetén a sikeres hitelesítés után vissza is utaljuk. A hitelesítésről további információk itt olvashatók: http://www.zsibvasar.hu/segitseg/hitelesites. Amennyiben további kérdései vannak, azt a fórumon felteheti, vagy használja a Kapcsolat linket a weboldalunk alján.

Üdvözlettel:
Zsibvásár csapat (István, Péter és Gabriella)

*A látogatottsági adatok: az Alexa.com nemzetközileg elismert látogatottság mérő weboldal statisztikái alapján. http://alexa.com/siteinfo/zsibvasar.hu (A Zsibvásár jelenleg a 618. leglátogatottabb magyar oldal)

Ui. Ezt a levelet azoknak a felhasználóinknak küldtük ki, akit még nem hitelesítettek de legalább egy futó aukciójuk volt."
Real Putyur Creative Commons License 2009.05.06 0 0 2018
Szerintem pont ezt teszteli most valaki:

http://www.vatera.hu/majdnem_valami_manifesztalodas_elso_fazis_147119801.html

Ha rendszer-szinten működik, akkor előbb-utóbb szabályellenesnek lesz nyilvánítva.
Előzmény: hozzaszolokdeminek (2017)
hozzaszolokdeminek Creative Commons License 2009.05.06 0 0 2017
Tisztelt technikus, illetékes kollégák.....
A mai nap bugja, hogy legyen min dolgozni....

Az általam leírtak nem a feltöltési díj kijátszásának lehetőségéről szól (én nem használom - de a lehetőség megvan rá).
Átgondolt rendszer jól dolgozó csapattal? blink.gif


A felhasználó fix áron indít zárt aukción terméket 1000 Forintért.
A feltöltési díj az aukció indításakor kerül felszámításra. (1000 Forint esetén 5 Ft)
A számlázandó tételek között hamarosan megjelenik az 5 Forintos feltöltési díj.
A termék fix árát (mivel lehet felfelé növelni átírja a felhasználó 80 000 Ft-ra)
A listázási díj ugyanazon aukcióra 2x nem számlázható ki. Így a Vatera 5 Ft listázási díjat kap 40 Ft helyett.
A zárt aukciót feloldja a felhasználó, az aukció fut, ha nem lesz sikeres az eladó megspórolt magának 35 Ft-ot.


Ez többszöri sikertelen eladás/újralistázás esetén jelentős összeg is lehet.
Ez teljesen legális, nem köthetnek bele, mert a rendszer engedi.


Biztos, hogy jó emberek ülnek jó helyeken?

Miért nem tesztelik a bevezetendő szolgáltatásokat megfelelően?
A terméklap bízunk benne még csak béta állapotban van.
De lehet, hogy nem lesz szükség véglegesítésre..... blink.gif
Real Putyur Creative Commons License 2009.05.06 0 0 2016
MEB!

Ha ismernék, értelemszerűen akkor sem mondanám meg.
Az időfaktornak nem sok jelentősége van. Most került sorra a dosszié.

Különben lehet hogy tévedek a személyt illetően, de abban a kategóriában van konkurrenciaharc bőven.
Előzmény: MEB (2013)
Real Putyur Creative Commons License 2009.05.06 0 0 2015
Nem tudom, hol van ez a díjkalkulátor, tekintettel arra, hogy sem a Vaterán sem a TeszVeszen nem óhajtok árusítani, nem tudom kipróbálni.
Amúgy meg tudom magyarázni, és sem nem szarrágás, sem nem szivatás; egyszerű programozói figyelmetlenség (leírásod alapján következtetve; mert - ahogy fentebb írtam - a kalkulátort működés közben nem láttam).
A lényeg az, hogy a programrészlet kiszámol egy összeget, és ha az általad megadott összeg ettől eltér, akkor villog mellette egy felirat, hogy" nem megfelelő". Ezeket az aukciókat törlik. A program hibája, hogy (vélhetőleg) nem vizsgálja azt az esetet, hogy a beírt összeg alacsonyabb vagy magasabb-e, mint a kalkulált - és imigyen minden eltérést (az alacsonyabbat is) "szabálytalannak" minősít.
Előzmény: luzav (2014)
luzav Creative Commons License 2009.05.05 0 0 2014

Amit írsz az oké,és ésszerü is.

Én nem az 1 froncsia 100E postárol beszéltem.

A nem 1 forintos hírdetés esetében ahol még listázási díjat is fizetsz.....de.....nem a kalkulátor postaárat írod be,na azt is tőrlik a modik.

Az az ha én ajánlott postának 815Ft helyett 400Ft-ot írtam be ...és mivel ilyen tétel nincsen a kalkulátorban,ezért ezt is törölték,az ireálisan magas postakőltség címén.

Na ezt azért nem hiszem,hogy meg tudod magyarázni.

Ezt szivatásnak hívják,vagy szarrágásnak mindenhol.

Előzmény: Real Putyur (1985)
MEB Creative Commons License 2009.05.05 0 0 2013
Ismersz ilyen konkrét nicket/személyt?

Nem hiszem, pont az én ismerősöm lenne. Hosszabb ideje nem is Vaterázott már, amikor a korábbi eladásai alapján találták meg.
Előzmény: Real Putyur (2012)
Real Putyur Creative Commons License 2009.05.05 0 0 2012
MEB!

Van egy tippem, ki az akit megtaláltak.
Nem kevés rosszakarója van.
A többit sakkozd ki.
Előzmény: MEB (2005)
Kreta Creative Commons License 2009.05.05 0 0 2011
Aki ugyan azt a cuccát több helyre rakja fel, és több helyen érkezik rá licit az élelmes, vagy szemétláda mint a feltöltési díjat bevezető Vatera?

2 millió bizbaszra keresőt csinálni és intézni eléggé vas igényes lehet, biztos megcsinálják ingyen a kicsik szeretetből.

Nem értem továbbra sem.
the_real_facsabi Creative Commons License 2009.05.05 0 0 2010
hát... rá is fér az ajánlás
egyenlőre semmi extrát nem tud felmutatni ez az oldal
mi lehet a koncepció?
hátha valaki az eddigi több mint 30 aukciós oldalból nem tudott választani?
vagy szereti a kihívást és direkt ide pakol fel az ismertebb oldalak helyett?
vagy....?
segítsen valaki!!!!!!!!

ettől függetlenül sok sikert!
virágozzék száz virág!

Előzmény: bi2o9q (2009)
bi2o9q Creative Commons License 2009.05.04 0 0 2009

Ha már ajánlgatunk, had ajánljak én is egyet:

http://www.mplace.hu

Előzmény: ymy.xs (2008)
ymy.xs Creative Commons License 2009.05.04 0 0 2008

erre már nem kell gondolnod, mert meg is valósúlt. Vannak helyek ahol már ugyan azok az emberek ugyan azzal a névvel be vannak regizve, de azok az oldalak még nem pörögnek annyira. De már az iwiw-en is mindenki azon van, h ezek az oldalak beindúljanak. Remélem, h a vaterának leágazott. Kapzsi egy banda az tuti.

Rakok ide 1-2 címet, látogass be, szerintem nagyon sok ismerössel fogsz találkozni.

-

http://auxx.hu/

-

http://www.aukcio.ittvettem.hu/

-

http://www.zsibvasar.hu/

-

http://www.licitbox.hu/index.php

-

Ezek az oldalak csakis arra várnak, h a pénzéhes vateráról lejöjjenek az emberek és ezekre az oldalakra tegyék fel a cumójukat. .

 

De ha még nem olvastátok volna, akkor itt  egy érdekes cikk, h az igazgató úr mennyire odavan azokért az emberekért akik csak filléres dolgokat tettek fel a vaterára. Szerintem ennek ez volt az értelme, vagy nem?

 

olvasd el!
Előzmény: isti1968 (2006)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!