Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2005.03.24 0 0 321
2004-el bezárólag...
Előzmény: Ditel (312)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 320

"

A költségvetésnek havi elszámolású tetelei vannak ÁFA , vám , adóelőlegek , privatizációs és még ki tudja mennyi egyéb . Hasonlóan sok folyó kiadása is van . Elég nagy baj lett volna , ha a sok kiadást abból kellett volna fedezni , amit a Fidesz hagyott . "

Jaj.

2002 május végén nullán állt a kassza, ezt hazudta a kormányod, majd június 30.-ra lett hirtelen PLUSZ 300 milliárd, amit leirtál ahhoz semmi köze.

Ha Járai nem lép 2003-ban akkor már régen összeomlott volna a pénzpiac.

Ha meg ócsitod a forintod, akkor meg szar lesz megint a lakosságnak, a multiknak, a büdzsének meg fasza.

 

Előzmény: Törölt nick (310)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.24 0 0 319

Tényleg , nem válaszoltál , hogy miért is hibás Gyurcsány ? Kb. 3/4 éve van hatalmon .

 

Konkrét intézkedési utasítást  kérek vele kapcsolatban .

Előzmény: Ditel (314)
rjoe Creative Commons License 2005.03.24 0 0 318

Hurrá!!!

tényleg ingyen működik az MTV?

Hogy én milyen hülye vagyok, azt hittem kormányunk fizeti

a mi adónkból.

Előzmény: Törölt nick (316)
Amart Creative Commons License 2005.03.24 0 0 317

Tegnap Juszt László müsorában volt egy érdekes riport a Defend Kft. autópálya építésbe bekerüléséről. Az ott elhangozttak szerint ez kb. 1 milliárd többlet kiadást jelentett az azt megelőző állapothoz.

Én például Polt Péterrel ennek hivatalból utánna néznék, még mielőtt "elévülne"! Volt már arra példa Polt idejében, hogy "elévült" az ügy és merő véletlenségből a FIDESZ ügyeiről volt szó.

Talán az elmúlt 100 év büneiből mondjuk ezt nem kellene Gyurcsányra kenni.

Előzmény: Libera nos, Domine! (306)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.24 0 0 316

Most jut eszembe , a TV-díjat már befizetted ? Ugyanis az ingyenes lett .

 

De te mint büszke jobbos , ebből nem kérsz , ugye ?

Előzmény: Ditel (304)
Powersystem Creative Commons License 2005.03.24 0 0 315
Olvass bayert az való neked!Azt könnyebb megérteni!
Előzmény: Ditel (311)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 314
Te még nálam is ostobább...ecsém.
Előzmény: Törölt nick (309)
javitok Creative Commons License 2005.03.24 0 0 313
"Fel kéne ismerni végre, hogy az MSZP-SZDSZ gazdaságpolitikája bukott meg 10 évre visszamenőleg.
Kicsi pénzért, a hatalomért, eladták az egész országot.
Minden külföldi kézben van, pedig mindenhol magyarok dolgoznak."

Koncepciós pereket vizionál Kövér.
2005. március 23. szerda 09:38

Ettől a rémálomtól, amit az MSZP-SZDSZ kormányzás jelent, meg kell szabadítani az országot – mondta Kövér László a Bubik István Polgári Kör rendezvényén. A Fidesz választmányi elnöke ugyanazt a nyomasztó levegőt érzi maga körül, mint a hetvenes években. A politikus úgy vélte, hogy a Medgyessy-Gyurcsány kormány politikája hideg fejjel végiggondolt, nemzetellenes koncepció.

Az est hangulatát a Bubik István Polgári Kör vezetője adta meg, aki a március 15-i ünnepekről szólva elmondta: "nem hiszem, hogy a szocialisták szívből tudnák ünnepelni azt az ünnepet, amelytől a kommunisták mindig féltek, amikor a munkásőrök gyűjtöttek be minket. 2005 húsvétjára a polgári erők erősebbek lettek. A jövőben is meg fogjuk védeni nemzeti hőseinket, mert nekünk vannak nemzeti hőseink. Igaz nektek is vannak, Kun Bélátok, Szamuelytek, Rákositok. Március 15-én figyelmezettük december 5. nemzetárulóit" – tette hozzá.

A Medgyessy-Gyurcsány kormány vak, bosszúálló dühvel mindent el akar tiporni, ami az előző kormányhoz köthető – folytatta Kövér László. A Fidesz választmányi elnöke a Széchenyi-tervet, a lakástámogatási rendszert, valamint a diákhitel kamatainak növekedését említette meg. A politikus szerint nem is az anyagi romlás a legrosszabb, hanem az, hogy a mostani kormány kifarolt a státusztörvény mögül, ezáltal erkölcsileg is lerombolta a magyarságot.

Utalva Orbán Viktor egy 1990-es beszédére, Kövér úgy fogalmazott: az elmúlt három évben a mi tíz évünk is ott fekszik, mint halott, erre nincs bocsánat. Arra, amit az MSZP-SZDSZ kormány tett, nem lehet mentség az ostobaság, hiszen szánt szándékkal, alantas politikai megfontolásból tették. 2006-ban úgy kell eltakarítani ezeket, hogy a mi életünkben esélyük se legyen visszajönni – fogalmazott a fideszes politikus.

Gyurcsány Ferenc befutotta pályáját, ennyi tellett tőle – mondta Kövér. Ekkora pusztítást 100 év alatt nem tudott senki véghezvinni. A 2006-os választási kampányról szólva a választmányi elnök úgy vélte, hogy erkölcsileg, politikailag akarják majd a jelenlegi ellenzéket tönkretenni a kormánypártok. Ha már fizikailag nem lehet, miként tette Apró Antal elődeinkkel, akkor meg kell próbálni másfajta, de mégiscsak koncepciós perekkel – tette hozzá Kövér László.

Kecskeméti József
http://stop.hu/hirek/politika/?f=53436

"Az lenne a természetes, ha azok fizetnék vissza a semire felvett 3500 milliárd forint hitelt, akik az MSZP-re szavaztak.
Ahhoz viszont gerinc kell.
Most már az megy, én nem szavaztam ezekre, csak rossz helyre tettem az ixet.
Kivételt képeznek az álnéven tevékenykedő MSZP-s bértollnokok, de ők sem akarnak fizetni."
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 312
1999-és mondjuk 2003-ig.
Előzmény: toloba (307)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 311
Szász nem mérvadó, ő pártújságiró, igy a számomra nulla.
Előzmény: Libera nos, Domine! (306)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.24 0 0 310

hirtelen lett 300 milliárd ft amit az 50%-os béremelésere szét is osztottak.

 

Én nem most másztam le a falvédőről , ahogy szokták mondani . Az ilyen magyarázatokkal az MNO-n sikert arathatsz , de nem itt .

 

A költségvetésnek havi elszámolású tetelei vannak ÁFA , vám , adóelőlegek , privatizációs és még ki tudja mennyi egyéb . Hasonlóan sok folyó kiadása is van . Elég nagy baj lett volna , ha a sok kiadást abból kellett volna fedezni , amit a Fidesz hagyott .

 

Ki akkor itt a pancser?

 

Ez érdekes kérdés . Már mások is leírták , de mégegyszer : Az elhíresült Széchenyi-terv kiadási tételei 2oo2 után jelentek meg . Nem az Orbán-kormány fizette ki a többségét . az már a következő kormányzatot terhelte .

 

A közalkalmazotti béremelés nem egyszeri kifizetés . Folyamatosan terheli a költségvetést minden hónapban . Ezért volt hiba megtenni . Először csökkenteni kellett volna a közel 8ooooo közdolgozót , majd ezek után emelgetni . Így folyamatosan óriási terhet jelent a költségvetésnek a megemelt bértömeg , amihez nem járul tényleges munkavégzés . A következő kormánynak is fizetnie kell , ha tetszik , ha nem .

 

Járai magas kamatszint politikája évente 1oo - 15o millióval terheli mindannyiunk pénztárcáját . Előre megjósolom , hogy milyen sürgősen le fogja vinni az irreális kamatot , ha győznek . Csak figyeld .

 

a cég tulajdonosnak nem.

 

Most könnyek szöktek a szemembe . A cég tulajdonosnak nem edómentes a minimálbér ? Most el kell rohannom egy százas Nárcisz-ért .

Előzmény: Ditel (300)
Powersystem Creative Commons License 2005.03.24 0 0 308
Annak a pár agyas karikásnak kellett egy kis löket nehogy má egyedül érezzék magukat a szerncsétlenek.
Előzmény: Libera nos, Domine! (306)
toloba Creative Commons License 2005.03.24 0 0 307
"A másik rangsort, amely az 1999 óta elért eredményeket néző, tehát a felzárkózás ütemét, gyorsaságát mutatja, viszont Magyarország vezeti. A brit kutatók olyan tényezőket vettek figyelembe a helyezések megállapításánál, mint a benyújtott szabadalmak száma, a kutatási-fejlesztési kiadások nagysága, a szolgáltatások liberalizálása, az internetes hozzáférés mértéke, az e-kormányzat elterjedése, illetve a szociális jóléti rendszerek modernizálása."

Előzmény: Ditel (280)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2005.03.24 0 0 306
Szász Pista most remekelt:

Újra szólt a mélytorok


Ismét hallatta hangját Kövér László. Rá mindig érdemes odafigyelni, főleg azoknak, akik a társadalom-lélektan és a pszichiátria tudománya iránt érdeklődnek. Nincs a magyar közéletnek még egy olyan szereplője (bár igen bő a választék), aki a nyilvános gyűlöletbeszédet a valóságtól elrugaszkodó víziókat, az alaptalan vádaskodást úgy egyesítané magába, és oly már-már művészi szintre emelné, mint ő. Ez alkalommal a Bubik Istvánról elnevezett (szegény színművész) Polgári Kör rendezvényén produkálta magát.

Már a kör vezetőjének felvezetése megpendítette a hisztéria Á-alaphangját, kijelentvén (valószínűleg a március 15-ei ünnepségeket síppal, dobbal megzavaró randalírozókra gondolva), hogy "a jövőben is meg fogjuk védeni nemzeti hőseinket, mert nekünk vannak nemzeti hőseink". A vehemens előadó szerint ugyanis a bal oldalnak csak Kun Bélái, meg Rákosijai vannak.Némi történelmi eligazításként üzenem a lelkes körvezetőnek, hogy a baloldalnak az egész magyar nép által tisztelt nemzeti hősei vannak - hogy közülük csak Károlyi Mihályt, az első köztársaság kivívóját és elnökét említsem, 56 miniszterelnökét Nagy Imrét, mártírtársait, mint Gímes Miklós, Maléter Pál, a forradalomban az ÁVÓ és a szovjetek ellen vörös zászló alatt harcoló (kivégzett )Angyal István, vagy a Rákosi és Kádár alatt egyaránt nehéz börtönévekkel büntetett Donáth Ferenc. Vagy, hogy a Népszavánál maradjak, Somogyi Béla és kollegája Bacsó Béla, akiket 1920 telén Horthy különítményei vertek agyon- és még sorolhatnám.

No, de halljuk Kövér Lászlót, aki a magyarság erkölcsi lerombolásával vádolja a mostani kormányt, mert "kifarolt a státusztörvény mögül". Nos, csak röviden. A kormány nem farolt ki a státusztörvény mögül. Születésekor ellenzékből a szocialista frakció is megszavazta ezt az egyébként ügyetlen Európa-nonkomform törvényt. A kormány nem tehet róla, hogy a teljességgel elhibázott, csak propagandisztikus értékű törvénynek a határon túli magyarjaink hasznát alig veszik.

Kövér úr továbbá - kedvenc halucinációját ismételve kifejtette, hogy "az MSZP-SZDSZ kormány... szánt szándékkal alantas politikai szándékból" teszi tönkre az országot. Mit mondjak: magam elé képzelem Gyurcsány Ferencet, Hiller Istvánt és Kuncze Gábort, amint késő éji órán elsötétített titkos szobában arról tárgyalnak, hogyan árthassanak a legtöbbet a magyar népnek, nehogy már 2006-ban ez az általuk agyongyötört ország még egyszer rájuk szavazzon. Sok egyéb magvas gondolat mellett Kövér képviselő úr azzal fejezte be - végén csattan az ostor - mely szerint ha fizikailag nem lehet, akkor meg fogják próbálni - mármint az ellenzéket- koncepciós perekkel tönkretenni. Javaslom Kövér úr érdeklődjék az egykori Fidesz-képviselőjelölt Polt Péter legfőbb ügyésznél - milyen koncepciós pereket tartogat a Fidesz a számára - adócsalástól, panamázáson át ittas vezetésig, biztosan halomban állnak már a hamis vádak aktái. Nem folytatom, csak halkan kérdem: lehet egy ilyen politikust (és a tőle sosem elhatárolódó pártját) demokráciában elfogadni? Szabad tévképzetektől és gyűlölettől így áthatott ember kezébe hatalmat adni?

Szász István

Powersystem Creative Commons License 2005.03.24 0 0 305
Előzmény: Ditel (303)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 304

No ez a duma.

Majd akkor, ha.

Meg ha Orbán van hatalmon, akkor meg rögtön szar minden.

Nem kell ez öregem.

Előzmény: Törölt nick (301)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 303
200-250, bocs
Előzmény: Ditel (302)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 302

Ez sem igaz.

Nem fizette ki a fidesz a tv.-es inflációval korrigált nyugdijemelések egy részét 1999-2000-ben , ez tényleg 19000 ft volt, DE 2001 végén a 200-2500 milliárd utólagos kötslégvetési kifizetésekben benne volt ez is, és kamatostúl visszakapták a nyugdijasok, de ezt elszokás felejteni.

Előzmény: Törölt nick (298)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 300

2002 május 30.-ig  a hiány 60% volt, akkor a megyó kormány és ti minden rossznak elmondtátok a fidesz kormányt, pedig 2002 a kampány éve volt, és akkor a kormány többet költ, mint általában, majd azt hazudták az maszoposok, hogy nincs pénz a kasszában, majd hirtelen lett 300 milliárd ft amit az 50%-os béremelésere szét is osztottak.

Már most 60%-os a hiány, nincs kampány év.

Ki akkor itt a pancser?

Gyuró Ferike és kormánya.

"A minimálbér adómentessége pont annak a rétegnek számított a legjobban "

Ez igy nem igaz, nem adómentes a minimálbér, csak ha alkalmazott vagy, az adójóváirás miatt 0 az adó.pl. a cég tulajdonosnak nem.

"A 13-ik havi nyugdíj bevezetése sem kellemetlen a nyugdíjjasoknak. "

Ez meg csak részben valósult meg.

Előzmény: Törölt nick (295)
Amart Creative Commons License 2005.03.24 0 0 299
Gazdasági növekedés, infláció. Például!
Előzmény: Ditel (286)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.24 0 0 298
A 19ooo ft nyugdij , amit Orbánék elfelejtettek kifizetni , azt is az MSZP-nek kellett kinyögni . A Sulinet program segítség volt azoknak , akiknek nem volt lehetőségük géphez jutni /bár nem tudom , ki volt az a elmefogyott , aki belevette a dig. fényképezőgépet / .
Előzmény: Törölt nick (295)
Powersystem Creative Commons License 2005.03.24 0 0 297
Haggyá már ezzel a demagóg szöveggel! Az orbánék alatt hemzsegtek a városunkban a koldusok meg a csövesek! Most is vannak voltak és lesznek. Nincsen autónk már vagy 10 éve.
Előzmény: Ditel (291)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 296

Mi van??????

Ezt elmagyráznád a fikázás helyett?

Hogy áll a büdzsé erre az évre tervezett hiánya?

Mert te olyan okos lehetsz.

Előzmény: Törölt nick (294)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.24 0 0 295

Látom , lelkesen véded Kövért .

 

Azért azt tényleg megmagyarázhatnád nekem , hogy hogy is pusztított Gyurcsány a 3/4 év alatt  évnyi kárt , már Kövér szerint .

 

Sokan összemossák a jobboldalról a költségvetési adatokat . A költségvetés nem egy adott napon kezdődik . Folyamatos kifizetések és bevételek vannak . Volt olyan kifizetés-ban , amit még Orbánék kötöttek le , de mire felépült , 2 év telt el . De a kifizetés kötött volt , ki kellett adni . 

 

 

Azért volt egy pár kedvező esemény . A minimálbér adómentessége pont annak a rétegnek számított a legjobban , akiket most Orbán megcélzott az évértékelőn . A diplomás minimálbér enyhítette azt a feszültséget , amit Orbánék a minimálbér emeléssel keltettek . A 13-ik havi nyugdíj bevezetése sem kellemetlen a nyugdíjjasoknak. 

 

                                                                                                                         

Előzmény: Ditel (285)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2005.03.24 0 0 293

költői túlzás persze van benne.

Előzmény: toloba (277)
Bcucu Creative Commons License 2005.03.24 0 0 292
Hát ezzel nem fog szavazatokat szerezni. Az enyémet pl. biztos nem. Ezen idő szerint el se mennék ixelni, de ha el is megyek max. Kupára fogok szavazni. Túl sokan és túl jól élnek ma politikából az a megérzésem. Dolgozni esetleg mikor fognak ?
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 291

Nézzél körül ahol jársz-kelsz ,pl. budapesti utcákon, milyen embereket látsz?

Gazdagokat?

Tele a város koldussal, ennyi még nem volt 2001-2002-ben.

Ja, aki autóval járkál az csak a szélvédőig lát ki...

Előzmény: Powersystem (290)
Powersystem Creative Commons License 2005.03.24 0 0 290

Én nem élek szarbbul mint a traktoros idejében és a környezetem sem szegények meg már akkir is sokan voltak.

Előzmény: Ditel (289)
Ditel Creative Commons License 2005.03.24 0 0 289

(286), államadóssg a 60% felett.

Átlag reáljövedelem nem nőtt,inkább csökkent, egyre több a szegény ember.

Előzmény: Powersystem (287)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!