Te már tudod kinek lesz igaza inentől kezdve már laza
Marci meg bármit ir az tévedés , már igy előre ultra biztos.
Tehát ha Marci beirja , hogy Egervári Sándor a Szövetségi kapitány és a labda gurul az nem igaz mert 9878933b dtr igaz ez olvashatatlan de szerinted igaz.
Aszem értelek a lényeg az , hogy jó oldalra áljon az ember nem baj ha elmebeteg , kókler, esetleg ólcsó hatásvadász.
titeket nem idegesít rohadtul ez a szar reklám itt állandóan??? legalább néha más lenne, valami képes vagy mittomén. vagy mondjuk ha nem lenne az lenne a legjobb
Hamarosan jön a válogatott meccs, aminek hála átjönnek a polidili fórum agyhalottjai, megmondani, hogy ők "20 éve nem néznek meccset de ezt most pont látták és dögöljön meg ov amiért stadionokat épít bölcsöde helyett" illete a "miért nem a vizilabdázókat/agyaggalamb lövészeket/ritmikus gimnasztikásokat támogatjuk pénzzel és miért ezeket az ostoba fodballistákat".
Már a román meccs előtt is javasoltam, hogy amolyan trollszűrőként nem lehetne egy olyan megoldás, hogy akinek nincs legalább 100 hsz-a itt az automatikusan repül a következő két hétben? Olvashatatlan lesz megint a topic. :(
" T. szerkesztőség! Mélységesen felháborodtam az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: " A szerelem nyílása." A megoldás 4 betü, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan! A Megyés Püspök
A szerkesztőség válasza:
Tisztelt Püspök Úr! Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban felszeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az Ön megoldása a "pina" volt, melyet sajnos nem tudunk elfogadni. A feladvány ugyanis nem " A szerelem nyílása", hanem " A szerelem nyilasa", amelyre a megoldás "Ámor" lett volna. Összesen 25445 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze két rossz megfejtés volt, az egyik az Öné, másik az Érsek Úré, így ezúton üzenjük az Érsek Úrnak, hogy az Ő "segg" válaszát sem tudjuk elfogadni. A szerk."
Angliában annyit értettem meg ebből az oly' nagyszerű és oly' brit játékból, hogy másfél óra nagyjából a bemelegedésre elegendő. Kb mint egy bő egy perces együttlét egy nővel.