Keresés

Részletes keresés

Dani142536789 Creative Commons License 2007.09.03 0 0 100
Sziasztok!

13 éves vagyok.Az lenne a kérdésem,hogy az baj-e,hogyha merev állapotban nem tudom hátrahúzni a fitymámat?Ha baj,akkor létezik a dolognak valami otthoni megoldása is?(Ha nem merev a péniszem,akkor simán hátra tudom húzni a fitymát.)
masszőrpár Creative Commons License 2007.09.03 0 0 99
Szia!
Nem valószínű, hogy fertőzéstől vörös, ha csak a nyújtás után jelentkezett. A kádban, meleg vízben finoman nyújtható a fityma vagy a fék is. Sőt a makk növelés és a korpusz nyújtás számára is a leghatásosabb közeg a forró kádfürdő. Ezután mindig alaposan kend be jonson baby oillal vagy bephanten kenöccsel, így elkerülheted a kirepedezést. A makk érzékenysége teljesen természetes ha eddig a fityma védte a külső erős ingerektől. A makknak az a legjobb, ha soha sem fedi a bőr,mert nem élvezel el idő előtt ha egy finom meleg punci ingerli.  további kérdéseiddet írd ide a topikba és válaszolok.
boyss Creative Commons License 2007.09.03 0 0 98
Hellosztok!
18 éves vagyok, és nemrég észrevettem, hogy ha merev a péniszem, akkor a fityma nehezen csúszik a makk fölé, néhányan azt tanácsolták, hogy langyos vizbe áztatva nyutsam az előbőrt, valamivel jobb lett, és most már csak kicsit szoros, de ugyan ugy vörös a bőr, és néha kirepedezik... mit tanácsoltok? Szerintetek ez fitymaszükület, vagy csak valamilyen gyúladás, fertözés miatt vörösödik ki, és lesz szoros?
Jóvágású fiú Creative Commons License 2007.09.02 0 0 97
Akkor is ez a helyzet. Eltart egy darabig, mire a makk hozzászokik a szabad levegőzhöz, egy kicsit kiszárad és megkeményedik a bőre.
Előzmény: Gaewiev (96)
Gaewiev Creative Commons License 2007.09.02 0 0 96
Bocs, de nem a műtéti hegről van szó, hanem az érzékeny makkról (ami már a műtét előtt is érzékeny volt).
Előzmény: Törölt nick (94)
Jóvágású fiú Creative Commons License 2007.09.02 0 0 95
Szerintem is ezt kell csinálni ...
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.02 0 0 94

Ha csak egy akármilyen sebet is veszünk alapul, nem hiszem, hogy jó neki, ha állandóan leáztatjuk a sebet..Az sem jó szerintem, ha mindig krémezzük, mert nem jut levegőhöz, nem gyógyul.. A természet a gyógyulást-hegesedést elintézi saját maga.. Nem kéne babrálni, hanem hagyni , hogy érje a levegő..

Szerintem a figura pár hónap alatt rendbe is jött volna.

Előzmény: Gaewiev (93)
Gaewiev Creative Commons License 2007.09.02 0 0 93
Nahát, mit találtam az interneten: "Idén januárban fitymaszűkület műtétet végeztek el rajtam, és utasításként azt kaptam, hogy kamillateás főzetben áztassam a hímvesszőmet, amíg a makk részről le nem húzódik a gyulladás. Nos azóta eltelt 10 hónap, de sajnos még mindig érzékeny érintésre a hímvesszőm, [...] így sajnos normális szexuális életet sem tudok élni... " Ez a 10 hónap eléggé durva.
Jóvágású fiú Creative Commons License 2007.07.29 0 0 92
A fokozott érzékenység a fitymaszűkület által okoztt enyhe gyulladásos állapot egyik tünete. Ha rendezik a szűkületet, vagyis leszedik a fitymát, a gyógyulás alatt az érzékenység is elmúlik. Nyomás orvoshoz! Ha tudok segíteni, jelentkezz. Elérhetőség: jovagasu_fiu@yahoo.com
Előzmény: Warrior2 (89)
Gaewiev Creative Commons License 2007.07.28 0 0 91
Pontosan ugyanez a tünetem van, ha mond rá valamit a doki, áruld el itt.
Előzmény: Warrior2 (89)
kristo_f Creative Commons License 2007.07.28 0 0 90

A kettő összefügghet, vagy nem, de nem normális az ilyen érzékenység.

Nyomás a dokihoz!

Előzmény: Warrior2 (89)
Warrior2 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 89

Sziasztok!

 

Sajnos én is hasonló problémával küszködöm. Abszolút fitymaszűkületem van (még nem voltam orvosnál, de olvostam, hogy ha alap állapotban sem lehet visszahúzni, akkor erről van szó).

Nos, viszont az én nagy gondom, hogy a makkom felülete iszonyú érzékeny. Ha hozzáérek az ujjammal, nagyon kellemetlen. Ez mennyire normális/abnormális. Mert ugye a fityma miatt védve van, gondolom ezért sem annyira ellenálló, mint más bőrfelület. DE! Ha netán hirtelen eltűnik a fityma, az érzékenysége megmarad, ami nagyon kellemetlen. Gondolom idővel ellenállóvá válik, de addig?

Tudtok erre példát?

Előkelő idegen Creative Commons License 2007.07.18 0 0 88
Ez így van, dezinformálják az embereket folyamatosan, fontos dolgokat hallgatnak el, nem szabad rájuk hallgatni!!!
Előzmény: bananaboi (85)
Jóvágású fiú Creative Commons License 2007.07.16 0 0 87

Nincs igazad. A zsidók számára fontos, hogy ők különbözőek legyenek a gojoktól, tehát ha vallási okok vezérelték volna, akkor mindenkit lebeszélt volna a körülmetélésről.

 

A helyzet azonban az, hogy a megelőző célzatú körülmetélést teljesen keresztény orvosok javasolták, már a 19-ik század második felében, s a 20-ik sz első felére már egyes nyugati országokben eléggé elterjedt.

Előzmény: Törőlt_nick (86)
Törőlt_nick Creative Commons License 2007.07.16 0 0 86
az a babakönyves Spock volt olyan annak idején, hogy mindenki vágatta a faszát Amerikában, mert azt tanácsolta a könyveiben, pedig ha tudták volna hogy csak a hite vezérelte..
Előzmény: bananaboi (85)
bananaboi Creative Commons License 2007.07.16 0 0 85

Teljesen igazad van. Csak van itt két súlyos dili, akik mindenkit megszabadítanának ettől, kb. úgy csinálnak mintha orvosok lennének, holott súlyos agyi problémájuk van, és ebben élik ki magukat. Ez a Jóvágású mg a Don Pepe.

Törőlt_nick Creative Commons License 2007.07.16 0 0 84

"mert zavarja őket a nedves, izzadó, sokszor ragadós makk!"

 

egészséges fasz nem nedvedzik és nem ragad csak a beteg. A baj általában belülről fakad - prosztata, holyag, húgycső, cowper-mirigy - és hiába vágatod le a bőrt attól még nem gyógyulsz meg, legfeljebb nem látod a külső jeleket (könnyebben osztod a dzsuvát a közfürdőkben pl.)

Előzmény: Jóvágású fiú (75)
Törőlt_nick Creative Commons License 2007.07.16 0 0 83
a makk nem arra lett kitalálva, hogy csupaszon érintkezzen durva környezettel. A felső rétege nem elszarusodott laphám hanem speciális nyálkahártya. Pont ezért olyan elbaszott kinézetű a metéltfasz, mert szétszikkad az aminek nem kellene.
Előzmény: Törölt nick (73)
Jóvágású fiú Creative Commons License 2006.07.16 0 0 82
A leírásod alapján elég komoly fitymaszűkületed van, így szinte biztos, hogy körül kell metélni! Írj a jovagasu_fiu@yahoo.com címre!
Előzmény: laciboy19 (81)
laciboy19 Creative Commons License 2006.07.15 0 0 81
Sziasztok!
Az a helyzet hogy fitymaszűkületem van. A bőrt egyáltalán nem tudom hátrahúzni. Az lenne a kérdésem hogy ezen csak körülmetéléssel lehet segíteni, vagy van valami más módszer is? 
don pepe Creative Commons License 2005.09.22 0 0 80

Sziasztok!               (a "A körülmetélésről'' topic-ba irtam eredetileg)

 

Alaposan átolvasva a hozzaszolasokat, kedvem támadt bekapcsolódni!

Én 30 éves vagyok és három éve estem át a körülmetélésen. Már régóta érdekelt a dolg és ahogyan a neten szörföztem, találtam cikket a fitymaszqkületro"l, rövid fékro"l, stb. Ahogy egyre töb cikket olvastam, aztán alaposan vizsgalgattam magam, rájöttem, hogy engem is elért ez a "betegség".Nyugalmi állapotban nem volt tul gázos, de az "extra" rövid fékem miatt már úgysem tudtam rendesen hátrahúzni a bo"rt.emellett észrevettem kisebb-nagyobb feher foltokat a makkomon.

Ezek utan kerestem fel 1 urologust. Probáltak szteroidokkal kezelni, keno"cs, tabletta, de egyik problémám sem oldodott meg. Felajanlottak, hogy probalhatjuk kezelni csak a fék korrekciójával, bemetszéssel, hasonlókkal. Én már akkor határozottan eldöntöttem(kapóra jött), hogy totál KM, menjen a fék is, meg minden...

Aztan ido"pont, 3/4 órás mu"tét (kellemes hangulatban), utána nyomban beültem a kocsiba és hazajöttem. 2 nap múlva kontroll, a varratok 2 héten alatt kipotyogtak. És miden SZTK alapon!!!!!!

VÉGEREDMÉNY: Teljes KM fék nélül, feher folok maguktól elmúltak, mikor unatkozik ráncos (aranyos)-a makkom midig fedetlen, amit nagyon élvezek. Imadom a puha boxeralsókat. Imadom, hogy sosincs még ici-pici szag, se pisicseppek. Mereven totál sima a bo"r, ami semmi nehézséget nem okoz pl. masztizás közben. ÉRZÉKETLENSÉG? ugyan... nagyon szuper! naponta többször is feláll, el is sül, ha akarom. Nem zavarja a törölközés, so"t..! járok konditerembe, uszodába, mindenhova, de még 1x sem ért atrocitás. Meg-megbámulják?  Talán... Fel sem tu"nik, meg nem is érdekel. Imádom, egyáltalán nem bántam meg és ha kérdezitek, újra megcsináltatnám!!!!!

 

Kérdezzetek nyugodtan!!!! :-)))))

Xyaen Creative Commons License 2005.08.26 0 0 79
Milyen hámosító készítmények vannak? Van spray?
Sn0wman Creative Commons License 2005.08.12 0 0 78
Na ma voltam orvosnál, aki azt mondta, hogy begyógyult a seb és óvatosan frontvonalba állíthatom. Na nekem nem kell ezt kétszer mondani, ki is próbáltam, ahogy hazaértem. :) Persze még nem csajjal (amilyen az én mázlim felszakadna egyből az egész), kézzel. Mivel a múlt héten már láttam a farkamat vérszökőkútként funkcionálni, rohadt óvatosan végeztem az egészet. Marha jó érzés volt, amikor hátrahúztam a bőrt és nem feszített semmi (mondjuk úgy tűnik van egy enyhe szűkületem is, de az nem zavar annyira). A seb helye még piros és kissé érzékeny (orális dolgokba nem megyek még bele), de úgy tűnik minden rendben.
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.07 0 0 77

Kalotaszegi varrotast csináltak volna arra a picike sebre? A körülmetélés nem jó, amíg meg nem gyógyul, na de utána!

Előzmény: Sn0wman (74)
Allegra ablaka Creative Commons License 2005.08.05 0 0 76

Nekem volt egy pasim, aki nagyon szenvedett a fitymaszűkülete miatt. Elmentünk dokihoz és megcsinálták neki. Kb 2 hétig nem volt semmi szex (neki) :-))), de utána...

:-)))) Szóval fiúk nem kell elkeseredni. Ő is azt mondta, hogy kellemetlen érzés, de ki lehet bírni. Azóta lehet, hogy már vagy száz barátnője volt.

Jóvágású fiú Creative Commons License 2005.08.05 0 0 75
A folyamatosan szabadon levő makk bőre tényleg egy kicsit szárazabb és ellenállóbb lesz, de nem lesz érzéketlen. Sokan azért tartják hátrahúzva a bőrt vagy csináltatnak körülmetélést, mert zavarja őket a nedves, izzadó, sokszor ragadós makk!
Előzmény: Törölt nick (73)
Sn0wman Creative Commons License 2005.08.03 0 0 74
Na most lógattam kamillateába. :D Az egész dolognak ez az egyetlen qrva vicces része. Ha valaki rámnyitna, az valószínüleg élete legjobb röhögőgörcsét élné át. :D
Egyébként reggel ott rontottam el, hogy túlságosan hátrahúztam és felrepedt a seb (szökőkút effektus). Szertintem egy fél liter vért lazán kinyomtam. Elmentem orvoshoz és az persze mondta, hogy ilyet nem szabad, csak picit húzzam hátra és úgy kenjem. Egyébként nekem nincsen semilyen varrat. Ez hogy lehet?

Srác kétségek közt: ha nincs vele bajod, akkor jobb ha hagyod a francba. :D Úgy hallottam, hogy a körülmetélés 100* kellemetlenebb dolog, mint egy fék nyisszantás. És ha jól tudom 6 hét nuku sex.
Sn0wman Creative Commons License 2005.08.03 0 0 72
Tököm bele, már túl gyanús volt, hogy minden olyan simán megy. 1 órája, miután felkeltem a szokásos kenegetős dolgot akartam elvégezni. Azonban mikor hátrahúztam a fitymát, hirtelen elkezdett ömleni a vér. És itt most nem ilyen csepegésről van szó, hanem rendesen spriccelt. Ennyi vért én még életembe nem láttam, életem legszörnyűbb látványa volt. Gyorsan elszorítottam és bekötöztem. Úgy néz ki elállt, de biztosra megyek és most rohanok a dokihoz.
Sn0wman Creative Commons License 2005.07.29 0 0 70
Na most értem haza a "másik épületből". :D
It végre jófej volt mindenki, de persze itt is vártam 2 órát. A műtét maga fostalicska egy művelet. A szurit éreztem, aztán rá 1 percre szólt az orvos, hogy fölkelhetek. Elmondott pár dolgot, aztán elrohant, mert jött egy szarós-tolókocsis öreglány. Pár dolog viszont nem egészen tiszta: 1. ugye hátra lehet húzni a fitymát? mert kenegetnem kell babapopsi kenőccsel (nincs semilyen kötés, az egész szinte ugyanúgy néz ki, mint azelőtt) 2. azt mondta, hogy nem szabad zuhanyozni 2-3 napig. És ha rakötök egy zacskót? Mert ugyebár qrva meleg van.
Most az egész olyan furcsa, nem érzek semmit, viszont valamiért ösztönösen óvatosan mozgok. Úgy érzem, hogy egy fél óra múlva a WC felé kell vennem az irányt, remélem nem lesz semmi gond.
Előzmény: Jóvágású fiú (69)
Jóvágású fiú Creative Commons License 2005.07.26 0 0 69
Hagyd ezt a stricit - mármint az orvost - és keress valaki mást. Pl dr Fekete Ferencet a magánklinikáján (www.potenciaklinika.hu).
Előzmény: Sn0wman (65)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!