Taxisok és utasok: beszélgetőtopic cégekről, dolgozókról és kollégákról, vezetőkről és (meg)vezetettekről, egymásról és másról - konkrétan bármiről, de politikamentesen.
Na látod csak szót értünk miért ne ha nem a rosszindulat vezeti gondolatainkat!
Bizony a bank csak annak ad akinek van!
Bizony a tb t- nem használod mert sajnálod a betegségre az időt!
Bizony aki meg közülünk beteg lesz az a lehető legrövidebb időn bellül sajnos bele is hal!
Bizony a nyugdijat sem tudjuk többségünk megélni- de sok kollegámat eltemettem már!
Ha uj kocsit veszel csak akkor kapsz ha cascot kötsz!
drosztra akkor állhatsz aha droszt dijat fizetsz!/az esztergájos csak akkor állhat a pad elé ha hely pénzt fizet,a busz a villamos a metró a hév mind mind sok sok pénzt visz be a költségvetésbe! a trafipax csak akkor állhat meg a les helyen ha kifizeti a parkoló helyet stb./
Neked csak jó gumikkal szabad járnod mert az utas biztonsága mindenek felett!
hiába fizetsz kötelezőt befizetned azonnal kell ha baj van alig alig kapod meg sok sok utánjárásra ajavításra a pénzedet!
Te mindenkinek adsz kedvezményt de neked senki!
Ha részletre akarsz venni valamit te nem kapsz csak ha 2-3 kezest viszel!
és még nap estig sorolhatnám!
Ennek ellenére ezt csináljuk mert valahol szeretjük mert itt azért ha érintőlegesen is de szabadnak érezzük magunkat!
Létszám stop csak álom mert a pénzzel amit behordanak további címeket lehet venni és ez így lesz akkor is ha fix lesz!
A másik meg a másikat gyengíteni a sajátomat erősíteni ez a cél aki elmegy tőlem az már nem nálam viszi gyorsan a címeket és nem engem gazdagít a pénzével!
ergó nem leszek " piac képes" legalább is nem annyira mint Ő!!
Még tudnék írni egy két számomra furcsa dolgot de ez a fórum ahhoz túl nyilvános!!
Bocs
öszintén szólva vannak napok,amikor rossz befektetésnek tünik:(
TB:
vagy átalány,vagy eltörölni,s helyébe egyéni biztositások lépnek
a jelenlegi rendszer ugyanis több okból is rossz.
off.
probáltam egyéni biztositást kötni,nem lett volna több mint a jelenlegi TB-m,de MO.-gon csak ugy lehet,ha közben fizetem a TB-t is.
Jó mi?
Direkt ezért nem akartam a tagdijat emliteni,mert képzeld már régen megértettem,ha visszaolvasol meg is irtam.
összefoglalva ugy mondanám a költségeink emelkedésével az áraink nem emelkedtek,s az arányok (ez a vesszőparipám) eltolodtak,nagativ irányba.
Bármien változás van,egy normális vállakozás átháritja a vevőire ezt, nekünk ez miért nem megy???
Igy elveszitettük a hitelünket, a megbecsülésünket, s elég komolyan veszélybe került az egzisztenciánk.
Tudom a létszám, ha másképpen nem megy,akkor a berkeinken belül kell ezt megoldani, mit szólnál Pali,létszámstop a cégeknél,irreális?:D
Érdekes,nekem egy ruppó adóssággom sincs, de hitelt is csak az kap/kapott aki arra érdemes,a bankok nem hülyék.
Tegnap ettől a jó kis jégtől leszakadt a vonat felsővezetéke a Balaton-parton, és szerencsére volt, aki nagyon sietett Pestre... :)
Úgyhogy hallgattam kicsit pár URH-csatornát itt nálatok, azért itt is volt munka tegnap, csak úgy röpködtek a 20 perces-fél órás címek, majdnem rá is szóltam néhányra :)
(csak elméleti kérdés, de gondolom kódadó nélkül nem nyit ki az átjátszó, ugye?)
Ebben a jó kis időjárásban miért nem az utcán vagytok? Egy nap kihagyás után vagy négyet kellett visszalapoznom... :)
Bár ahogy láttam, Pesten nem volt akkora jég, mint errefelé. De legalább tudtunk dolgozni kicsit :)
Azért kedves Sass komám mond meg a TB, ért mit kapsz az Adódért mit kapsz . a Droszt dijjadért mit kapsz A súlly adódért mit kapsz, az össze hordoott /évtizedeken át/ nyugdijjadért mit kapsz és ezeknek mennyi a mértéke!!
Valamint azért a 40-44, ezer Forintért mit kapsz és ennyiért mikor hol mit kapsz??
De hát fektesd be valamibe és nézzük meg kapsz -e érte annyit mint itt??
Ugyan nézz körül,mit kell magyaráznom
szerinted,ha olyan gáz lenne,akkor ilyen autók,ilyen mennyiségben szaladgálnának,vagy menj be egy nagyáruházba,nem kong,pedig nem is olcsó,s választék is igen gyenge.
Aztán ott vannak az uj lakások, tudom,mind hitel,de azt is fizetni kell, 50-70 ezer a havi részlet,kevesen vettek uj kéglit cashra.
Kérdezd meg -nem taxis- ismerőseid,barátaid, mennyit keresnek,s mennyit kerestek 5-6 évvel ezelőtt.
S ne feledd,szombat vasárnapjuk szabad,s van fizetett szabijuk is.
Ehhez képest nem sok az 5-6000ft/ ora,bruttó.
Én is egytértek a Palival, mint ember,de mint taxis,azt látom,hogy a cégek tudták növelni a bevételeiket(tagdij) s én pedig nem.
Direkt a TB példát hoztam,s nem a tagdijast,hogy ne legyen sértődés.
De gondolom Te is tudod,ez b@ssza igazán a taxisok csőrét.
Erre javasoltam az átalány+teljesitményarányos tagdijfizetést,Pali azt mondta,az Ő vállakozásának,kiszámitható,biztos bevételekre van szüksége,én azt mondtam az enyimének is,no itt megakadtunk:)))
Asszony nagyon monda, hogy menjünk, megtankoltam, vettem matricát is, aztán megnéztem a déli híradót, és közöltem, hogy sehová nem megyümk autóval... Annál is inkább mert mikor délelőtt mentem vásárolni olyan seggest dobtam, hogy öröm volt nézni... :)))
Nappal közlekedők hogy vészelték át a tegnapot? EL kaartun menni autóval Tappolcára, de valami miatt nem indultunk el végül... affranc se tudja mért... :)
Nem annyi hiszen a jelenlegi fizető létszám tegnap esti zárásnál478fő + 12etikás +3diszpécser!!/taxis/! De természetesen ez is vérvesztesség a gyorsaságnál a kiszolgálásnál !
A taxisok szinte mindenhova mentek 6-cíty a többi főleg tele5 -buda páran 6x6 1-2 t2000!! Most ez van !!
Sajnos ebben igazad van ,én mindig ennek a híve voltam!
Sőt én annak is hogy a Mari néni legyen 160- míg a múlti 1l üa!!
A cégek akkor is meg tudnának élbni ha csak 3000 taxis lenne mert akkor annyi lenne a dij amennyiből fenn tartható most is kb annyi!
Minden jobb érzésű és jól gondolkodó taxis tudja mennyi fölösleges munkától fölösleges szaladgálástól menekül meg ha cégbe csoportosúl és bíz meg minden egyébb tevékenységet!
Nem vesz most szinte senki fel uj kollégát csak a nagy össznépi vándorlás viszi körbe körbe az embereket!!
Ahol 2 vel több címet vél hallani oda megy ez szerintem hibás politika de majd ez is meg áll egyszer!
ha követtük volna fokozatossan az árakat,akkor nem tartanánk itt
emlékezz vissza,´99 ben pontosan annyi volt 1km/ft mint amennyi a legolcsobb üzemanyag literje,csak ezt kellett volna tartani.
Létszám?
értem én mit mondasz,csak egy gyanus kérdés,akkor a cégek minek vesznek fel uj és ujabb taxisokat???
mert többnél több a több,meg ne sértödj:D
Azt nem akarod figyelembe venni hogy szinte minden mindenhol nehezebb lett!
Nem megy jól az országnak nem megy jól az embereknek, nem mennek jól egyes válalkozások!
Nem használ nekünk ,hogy miközben minden költségünk nem csak az infláció mértékével növekedik addig a ráfordított ídő növekedik!- Míg a bevételünk folyamatosan csökken vagy stagnál!
Sajnos ezt a nagyon felhígitott létszámot ilyen körülmények között nagyon nehéz ebből a leszükült piacból eltaratani!
Az embereknek nagyobb részének nincs pénze ezt a már már luxus szolgáltatást igénybe venni!
Nagyo nagyon sok az éhes száj ezt nehéz betömni főleg akkor ha figyelembe veszed a katasztrófális budapesti közlekedési helyzetet, az emmiatt alig alig gyorsabb vagy tán nem is gyorsabb kiszolgálási helyzetet, a szakmát folyamatosan lejárató renitens csak a mának a mai nagy kaszának élő taxisok hozzá állása!
Ezért fújtam én mindig a LÉTSZÁM kérdés a legfontosabb megoldandó kérdés !- ez a piac nem tud jó szivonalon ennyi taxist eltartani!
Példa: Budapesten 3 jó merci szervíz van 9-11.000 ezer forintos óra bérrel dolgoznak! átlagban! tehát ha valamiből hiány van ott kérhetnek!
A taxi cégeket össze ugrasszák a multik a tarifa használatnál így ez egy ilyen verseny de ezt csak azért tehetik meg mert a sok taxist eltartani szándékozó cégek csak az árversenyben tudnak egymással birokra kelni!
Ha ebben bármilyen egyesség lenne ezt nem lehetne velünk megtenni!
Csak hogy ataxis cég támogatás annak szól ahol több cím van!!
Tehát ez is így a roka fogta csuka esete!
Egyszó mint száz mivel a lakosság egyre kevesebb taxit vesz igényben mivel az idegenforgalom is egyre gyérebb mivel cég is alig van már aki ujként bejönne a piacra ami van azt tologatjuk körbe körbe így nem emelkedik a fuvarszám /össz/ azon akar és kell osztoznia mind a 7-8 ezer taxisnak!- hát ezért nehéz ez a kérdés!
csogu:
nem értelek,brutto 2400ft/ora az jó?
ne nevetessél már
5-6000ft ora az lenne a normális,ehhez képest nagy boldogság,ha oránként megtudod csinálni(folyamatosan) a 4000-t.
Rendben van,hogy nem vagyunk egyformák,de miután egy iparban dolgozunk, a költségeink igencsak hasonlóak.
Nem akarok az arányokról beszélni,mert 1000x lerágtam, de gondolj csak bele
mikor - nem is olyan régen- 10000 ft volt a havi TB-d,akkoriban 1000-1500 ft/ora jött ki,azaz 1 nap alatt megvolt
jelenleg 37000 fizetek........s kurvára nem lett jobb az orvosi ellátás,akkor Nekem/Nekünk miért kell többet melózni ugyanazért.
(halkan jegyzem meg,akkor nem Mercedes autóval lestem az utasok kegyeit,tehát én emeltem a szinvonalat, de minden másért többet kell dolgoznom,na ettől utálom az egészet).
Betyár csak akkor fahajjas ha a szakácsnőnek bele esik a haja az fahéjj!!
Az esti vitákra vissza térve örömmel tapasztalom ,hogy mindenki elhatárolódik
fáradt ökörségeitől és vulgáris anyázásaitól , nem beszélve Sanyi szüleinek sértegetéseitől!
Ez az embernek látszó roncs valószínüleg még nem tudja milyen fájdalom egy szülő elvesztése ,hogy az utánn milyen érzékeny lesz egy ember ha anyázzák !
Én 8-éve vesztettem el ÉDESANYÁMAT de ma is nagyon nagyon HIÁNYZIK!- és ölni tudnék azért ha valaki le anyáz!
Szerintem addig nem kéne tudomást venni beírásairól mig nem válltoztat a stílusán és amig nem követi meg Sanyit !
Ennyi nevelő szándék bele fér és Sanyi is megérdemel ennyi szolidarítást!
Csak azon "idegeskedek", hogy demagóg vagy már megint:-(
Nekünk, ez a legjobb napi teljesítmény. Hiába lenne több utas, ennél többet fizikailag lehetetlen teljesíteni. / persze lehetnek kimagasló órák, pl. Káposztás oda vissza utcaival:-) /
És ugye tudjuk, hogy nem sok ilyen nap van:-(
Tehát, csak azt nem értem, hogy amikor te éjjel ennek a többszörösét csinálod / csinálhatod / meg, akkor miért háborodsz fel???
Csak mondom, a kereskedők januárban, februárban, márciusban...és még áprilisban is azért melóznak, hogy legyen lehetőségük, esélyük az év további hónapjaiban keresni!!
Ha ebben a 4 hónapban nullára hozzák ki magukat, akkor már ügyesek voltak...nahhh??:-o))
Minnyá visítok a Betyárnak, hogy számolja máá ki, mennyi rezsi van azon az egy órán, ha közben folyamatosan jár a motor, a dugóban, fizeted a tagdíjjadat, a biztosításaidat, és a tébédet is?!? :-)
Az utas jobban elfogadja azt, ha ő képtelen felhívni a céget, mint hogy a cég nem tud neki autót küldeni..és még azt is gondolja: Ime, milyen jó cég is ez, hiszen mindenki ezt hívja...annyira, hogy már ő be sem fér... naa akkor nézzünk valami silányabbat...hopp ezt sikerült, hiába na, hiszen ez nem annyira felkapott...ez nem Best of...stb...de erre jön csogu bátyó és megyünk haza....jééé és csak 200-300 ft-al drágább.ez semmi!!!.. és ennyire jófej a sofőr???
Már száll is ki az autóból...kezében egy kis kék kártyával...és a fülében cseng a taxis utolsó szava...januárban se tessék elfelejteni, hogy melyik cég becsülte önt annyira, hogy akkor is jött önért, amikor ment a munka....:-o)))
Azt sem értem, hogy éppen kit sértegetsz, kit dicsérsz, kivel értesz egyet, ki az ellenség, ki a barát???
Semmit sem értek már.
Nem értem, hogy miként jön ide a politika, miként jön ide Sanyi családja, nem értek semmit.
Ez most így jó??
Most így lesz szakmázás?
Most, ha jön az utas, hogy na milyenek is ezek a taxisok, akkor most már kedvező a kép?
Csupa kérdés, és ez így nem jó.
Nem tudom, hogy mi is az, ami felbosszantott, és miért váltottál....?..!
Vannak itt vezetők, akik baromi sokat dolgoznak...de még akkor is kaptak tőlem...Pali bevédte őket..HELYES...vannak taxisok, akiknek lóg a belük...de azok is kaptak...én álmodozom, és azt szeretném, ha mindenki kicsit elégedettebb lenne...de ebbe a képbe hol jöhet be a te írásaid, főleg a zoofilia Sanyi mamáját illetően??????????????
Mondd el, értelmesen egyenesen, hogy mit is szeretnél most tőlünk!!
most se az a hejdehajde, ebben a forgalomban nem értem haza időre, nem láttam a Mónika show első tízpercét. de akármilyen hangulatom is volt, szüleit senkinek se vettem a számra, én akkor akadtam ki, mikor baromkodással teltek oldalak meg egymás basztatásával, de a mostaniakat visszaolvasva nem érzem gáznak a beírásokat, nem is folytam bele, viszont ennek a fiúnak nem biztos, hogy erőltetni kéne ezt a taxistáskodást, mert így is merő frusztráltság az ember, hát ha még naponta nyomja a pedált, inkább egy nyugis dömperesjárat állna jól neki, mert már út közben kiélhetné a szadista hajlamait a többi közlekedőn, nekünk meg hogy hivatkozhasson még ránk, legalább lenne szabad ösvény a városban, amin száguldva akárhová 2 perccel érünk:-)
Rád hallgatok.Tessék nyugodtan csevegni,ez csak nem tőlemfüggő.Ha bennszorult,talán nem is idevaló,lehet visszamenni,itt most rend van.A kerben meg dugják a nagymamát.Talán nem is akarata ellenére.Lehet szavazni.
Még nem olvastam végig, de erre, gondoltam még addig, amíg itt vagy!
Volt ma olyan utasom, aki megintett, és azt mondta, hogy két és fél órája nem tudja elérni a központot:-(
Igen bizony foglalt! Nna most, ha direkt tettétek foglaltra, akkor nem értem:-(
Biztos én vagyok sötét hozzá, de majd ő eldönti, hogy hallgatja a zenét, a saját pénzéért, abban a reményben, hogy egyszer csak felveszik, vagy újrahív. De így reménytelennek tűnt, elérni minket.
én ma mindenkivel aki panaszkodott erre, felirattam az összes mobilszámot is!
Ne haragudj,de ez kihagyhatatlan.Van olyan, hogy hejesírási főiskola??Ha ott tanicc, mibe fáj egy oklevél,ha te szólsz, mennyi a leadó???Csak hogy jól aludj,titán.
Olaj, kérlek fejezd be ezt a szándékos öndegradálást és kérlek még arra, hogy amennyiben lehetséges "a vita hevébe" örizzük meg annyira emberségünket, hogy nem csapunk át obszcenitásba.
Köszönöm.
Kedves Pali.Én tényleg kedvellek,valaha én is Mártikának adtam nagyságod pénzét. Ne ezen akadj ki, légyszi.Pölö itten szerintem nem lehetsz egybe a dolgozók, és az utasok megváltója egyszerre.Mondjuk-e azt, hogy Barrabás is sokat töprengett,hogy úszta meg, de mire te ezen túljutsz,bocsi,de nem örökölhetjük csodatevéseid,amik a múlt korrigálására irányulnának.Szerintem elromlott a stopperem, mert már anyáznom kellene.Persze,ha igaz,hogy hejesen miazhogymiazezmárvesztespozíópuszi!!!???
Kedves Partizán!Érdekelne a szakmai vita tartalma,egyenlőre itt ilyen nem volt,erre próbáltam késztetést indukálni.Nekem a kobrával semmi bajom,kiválóan megvédte magát.Most itt állunk ketten becsületes anya nélkül,de már korábban Sanyi is mondta,hogy nehéz az élet,viszontanyázás esete forog itt fenn.Persze,hogy ne a lényegről beszéljünk,most az lessz, hogy nem kell apród????
Én se vagyok matyóhímzés, ha nem tetszik valami kiböffentem, de amit te csinálsz inkább szánalomra méltó. Ismerem a Kobrát, volt is sok vitám vele, kizárólag szakmai, de azért a szüleit akkor se venném a számra, ha ártott volna bármikor. Elárulom sose ártott.
A mocskolódáson kívül képes lennél esetleg értelmesen is megnyilvánulni?
Kedves Pali!!!Csogu többet ért a cihológiához,mint te valaha fox,Lehetne a főnököd/feneked,de inkább bontok még egyet neked.Erre szoktál beindulni,mint Berija, mert téged megnyugtat,ha van ellenség.Rögtön megakarod védeni a nemzetet.Nagyobb köröket írok, hogy értsétek.De most ránéztem a stopperra,talán tíz percem van,ha valakit nem szándékosan bántok meg, elnézést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én idáig nem vitatkoztam,hanem próbáltam agyabaszni a topikot.Tudom, nem érted,de ne legyen már olyan édi,ha valaki taxisokat keres, én magamra is gondolva,nem egy olyan topikkal kínálnám meg a "nagyközönséget",ahol illatosítókról beszélgetnek.
Kösz,hogy megszólítottál,jól röhögjetek ki, de a pro előtagot nem bírom értelmezni.Volt már ilyen,szvsz, LOL,meg hasonló ügyekben érdeklődtem és a Robink segitett.
Látom összeverődtetek.Ezért egy kekeckedésre felfüggesztem a hallgatást.Szavazzátok meg 3-an,milyen sorrendben válaszoljak majd, először egy tf.sz.tulajnak,vagy a "menedzsernek", vagy a novellaírónak.Merthogy önálló iparos itt most nincs,pedig a taxis topik számomra azért volt érdekes,mert felnőttbeszédet szeretnék.Kedves Sanyi,mindenből 5-öst kaptál tegnap,csak a tartalom volt számomra 0.Most megint így jártál, nyertél,éccre iszok,meg minden,dehát ez a lényeg???Most pont olyan ez a topik,mint a magyar valóság,vannak "vezetők",meg a csőcselék,oszt észt osztanak.Pár napja kiderült, hogy kevesen vannak.A tömeg meg csodálkozik,hogy ezek a faszok betöltik a normális beszélgetés tereit.Most 3man vagytok, de nem elegen.Most leugrok a sarkiba, mert félig üres a kalinkásrekesz,addig lehet spekulálni.
Megértem, hogy nem jösz ki, ha ma lezúznak, többe van a leves mint a hús, nálunk is sokan inkább maradtak otthon, csakhát ezt nehéz az utasokkal is megértetni.
Ráadásul ilyenkor az autósemberek is rendelnek, ők se hülyék a saját kocsijukat lezúzni, aztán mikor másfél órát ígérünk, akkor vagyunk minden csak úriember nem.
Képzeld Pali! Milyen egyszerűen élhetnének az emberek, ha mindenki a maga nyügét próbálná elsőként megoldani. Egyszerűbb irígykedve köpködni mindenre és mindenkire, addig se kell szerencsétlennek a maga nyomorával törödni. Ez lenne a híres magyar virtus?
A féltékenység a z irigység a tudatlanság az iskolázattlanság ezt hozza ki pedig milyen egyszerű lenne együtt meg előre!
Most elment egy nagyhangú taxis itt többször kértük öltözzön szebben jobban -nem tette!- tegnap bejött ing nyakkendő zakó - na most miért!- mert kell!-JA!!
Igan az. Lehet fikázni mindenkit, de ez a cég ma ott van ahol van, ahonnan meg eljöttek, nos nem tisztem megítélni, de az utcán elég jól látszik a lényeg.
Maga is taxizott, végigjárta a szamárlétrát, s ellenben veled, gusztustalan szarkavarás helyett, mikor 12 éve elege lett abból a kizsákmányoló szemét cégből ahol melózott...
Téged engem minket itt nem azért olvasnak türnek meg ,hogy tahó szintre süllyedjünk!
Velünk a szakmáról a cégekről a taxizásról és a világ egyébb ügyes bajos dolgairól kérdeznek és várják válaszunkat gerjesztenek vitákat amit nekünk a legjobb tudásunk szerint az álltalunk felválalható erkölcsiséggel kell megválaszólnunk !
Nézd, én mindig az mellett állok ki, aki a szívemhez, a stílusa, embersége vagy valami megmagyarázhatatlan szimpátia miatt közelebb van.
Most te voltál az:-o)
Más: Kinéztem az ablakon és nagyon nem tetszik:(((
Korcsolya lesz....
Érdekes, hogy régen milyen hévvel mentem ilyenkor ki, szinte úgy örültem, mint egy gyerek...de azóta nagyon sokat láttam és még élénken élbennem a tavaly nyár, és az az éles fájdalom, ami a csattanáskor ért:((
Van igazságod, de én úgy vagyok ezzel, ha egymás között vagyunk, mint taxisok, legalább is ezzel én így vagyok, végtelen türelemmel küzdök, mert mint fáradt írta egyetlen értelmes mondatfoszlányában, a remény hal meg utoljára, és ezt magam is vallom.
Lehet, hogy nem nálunk melózik, ebben őszintén reménykedem is.
Rendes vagy, hogy kiállsz mellettem, nem mondom, hogy nem esett jól, de tudod, szerencsére versenyző típus vagyok. Az ilyeneket ha kell tahóságban lenyomom, bár erre egyáltalán nem vagyok büszke.
A kulcsot az időjárás adta be, ne irkálj butaságokat, a központ foglaltat jelzett, mert az utcán nem volt fogadókészség a közlekedés miatt. Gondolom ma minden cégnél hasonló volt a helyzet.
Vagy jobb lett volna feleslegesen zenélgetni a kedves fülébe az ő költségére?
Csak elnéztem ez a szerencsétlen, mennyi felesleges baromságot írkált össze rólam, próbáltam a sorok között, és ott megleltem a megfejtést, ezt reagáltam le.
Egyetlen olyan dolgot nem írt, amivel érdemben lehetne valamit kezdeni.
Hiába, a mértéktelen alkoholizálás ide vezet.
Abban reménykedem, hogy legalább édes álma volt, jól kipihente magát.
Azért viszont agódom, hogy ez az ember hamarosan utasokat fog szállítani. Ahogy írja. Az emberélet a szaharában is emberélet.
Azt gondolom ez az egész nem ér ennyit ,hogy igy felszívd Magadat!
Lehet hogy amit én írtam Neki abból is megértette, hogy mire vagyunk kiváncsiak és mire nem !!
Mindenki azt mondja ez egy szabad hely ide mindenki azt ír amit és amikor csak akar egyetlen módon lehet ellenállni ha nem írogatunk Neki meg ha nem válszolunk !
Mert mi csak avval beszélgetünk akivel bármilyen módon de szót lehet érteni!
Akivel a beszélgetés még ha nem is egyirányú de élvezetes.
Remélem Fáradt barátunk nem letíltja magát hanem válltoztat a stílusán és igazi besélgető partnerünké válik vagy elveszik a posványba!
Nem javaslom, hogy olvasd újra miket írtam. Felesleges, pedig semmi tudományos nincs bene, de sajnos a te szellemi képeségedet igencsak meghaladta.
Azt viszont igencsak javasolnám, hogy ha vitázni akarsz, próbálj meg azután a pohár fenekére nézni, miután józan állapotban kiírtad magadból megrázkódtatásaidat.
Csak hogy te is értsd!
Még van (Budapesten) kb 3000 vállalkozó, aki képes rendezni a rendezni valókat. Adófizetésről beszélek. Ha az ő érdekükben nem korlátozzák sem a beáramlást, sem a bentlevőket nem ellenőrzik, hogy eleget tesznek a kötelezetségeiknek, akkor előbb utóbb mindenki valakinek a kocsiján bérsofőrködhet. Még te is. Még én is.
Maga is taxizott, végigjárta a szamárlétrát, s ellenben veled, gusztustalan szarkavarás helyett, mikor 12 éve elege lett abból a kizsákmányoló szemét cégből ahol melózott, be merte vállalni egy taxicég megalapítását. Persze hülyeséget összehordani mindig könnyebb, mint tenni is bármit a változásért.
Tehát én egy céget képviselek, talán ezt felfogod. Ide sem a legyek hordják hanem azok a kollégák, akik úgy érzik megéri itt dolgozni.
Egyébként ugyanolyan "vállalkozó" vagyok mint te, meg itt még jónéhányan.
Vélhetően te nagyon nagy magasságokból csusszantál ide közénk, (talán azokból a régi szép időkből, egyenesen az MSZMP első soraiból) onnan eredeztethető sommás véleményed, általánosításod a menedzserséggel kapcsolatban.
Még szerencse, hogy csak te tudod, hogy 50 éve mi a probléma a menedzserekkel. Bizonyára a rendszerváltás előtt, a nagy közös akol melegében jobban érezted magad. Ez érthető, csak kicsit sokba került.
Jajj, dehogy is, nincs szándékomban felidegesíteni, mert akkor megint kiesik a szerepéből.
Csak azt nem értem, hogy amikor az lenne a dolga, hogy dolgozzon, dolgozzon, akkor miért azt piszkálja...jelen estben cobretit, aki kenyeret ad a szájába???
Én is tudok olyan talányosan írni, hogy még magam sem fogom tudni irányítani.
De itt /sem/ ez a cél.
Erre lehet nyitni egy topikot, és ott irogathatunk így, ha van kedvünk.
Ez egy burkolt, leplezett, fogyatékosság, hiszen tud írni normálisan is, ha feldühítem:-o))
És még egy, olaj barátom: Vedd végre tudomásul, hogy itten tsak eccerű taxisták vannak, és próbáld meg úgy megfogalmazni a mondandódat, hogy ne azzal kelljen eltölteni azt a kevés időnket, hogy rejtvénytefejtünk!:-(((
Hidd el bátrabban szálunk vitába, egy olyan hozzászólással, amit tuti, hogy jól értelmeztünk, mint egy akármilyen vicces, de kétértelmű, és talányos feladvánnyal!:-)))
Jól beszélsz.Álmot árulsz, betoljáka pénzt, te meg őrzöd a piacot,neked mennyit pórgetnek vissza ebbe a kibaszott nagy "versenyben"???Lesnóblizzátok????Ha vesztesz egy "tárgyaláson" egy zárt piacon visszaadod,hogy nem is kell????Így???
Jól beszélsz.Erős a túlkínálat.A megrendelő kedvére válogathat,diszkontáron árulnak taxisegzisztenciákat ún. fuvarszervezők,akik a tulajok helyett felvállalják a piszkos munkát.És most fut a szekér...a pofátlanság netovábbja, hogy még szép is akarsz lenni...Mér nem mész vissza Kazahsztánba..ott ezer tevét tehetnél magádévá naponta, mint aranykártyás.De ott neked ez gondolom nem kellene...
a PÁRTTAL NEM AKARTALAK MEGBÁNTANI,CSAK ÚGY ECCERŰBB LENNE KISZÁMOLNI SOK MINDENT.pl.HOGY EGYIK SINCS, MERT MIND VAN,vAGY SEMMI SINCS,MESE EZ AZ EGÉSZ,dE SEKÉLY KULTÚRFÖLÉNY LENNE ÁLLÍTANI AZT, HOGY DOLGOK AZÁLTAL VANNAK,HOGY VAN MÉG NEM ELFELEDETT NEVÜK, S AMI NEM KERÜL SZÖBA,AZ NINCS IS, VAGY MÁR VANNAK OLYAN FOGALMAK,AMIKET CSAK SZAKÉRTŐK BIRNAK ÉRTELMEZNI???hA AKTUÁLIS???
Sas882válasz | vissza a topikba
2004.12.16 20:29:32 (13443)
inkább megegyezésre kéne jutni, a taxisok és a cégek között,megtalálni a közös utat és közelebb hozni az érdekeket. mind2 oldalról ehhez változni kellene,nem is kicsit.
ugyanis egymásra vagyunk utalva,egymásra.
Itten efelé próbálnánk haladni.
Legalábbis megismerni egymás áláspontját!
/ mondjuk, nemcsak az általánosból:-( /
Úgy látom, olaj barátunk álláspontja, meg is lepte a Sanyit:-)))
Megkaptam a jó hírt. Személyesen a világbankkal,beszopták, hogy taxizásra veszem az autót,a Szaharában meg tényleg csak az én oázisom van közel.Ez most egy érthetetlen valami, dehát nem így normális????????
Kedves cobretti!Az, hogy apukád szijat hasit a hátadból, a személyes problémád,az hogy a mai rendszer felkinálta neked,hogy vehetsz pénzt,azon szíjat,verhetsz is,stb...mér nem vagy bármulyenidiótapárttag..de ez .. most csak próbálkozás,hogy bátran kekeckedhess,ahogy én teszem.
inkább megegyezésre kéne jutni, a taxisok és a cégek között,megtalálni a közös utat és közelebb hozni az érdekeket.
mind2 oldalról ehhez változni kellene,nem is kicsit.
Elvileg nincs fogódzkodód, csak egy kitalált taxis, aki szintén.A hiba ott van, hogy neked kéne belejavítani,akkor tudnád,hova tovább.Ami fix, nincs jutalék a kilakoltatásból.....
Amúgy tényleg,ha elfogadnánk,hogy nincs igazság hiba nélkül,sőt a legnagyobb "hibatényező" maga a gondolkozó ember,nem akarlak megbántani.Gondolkozz gazdában,remélem lecserélnek,s akkor megspórolok egy beszélgetést. Veled.Pedig állitólag a remény hall meg utoljára. Merthogy nincs visszhangja.
Na...Amire te számíthatsz,az az, hogy van egy szimulált piac, olyan pókerarc kell amilyet te vágsz,ha beleülsz a sebváltóba. Idióta barátom,a megrendelő kedvére mi a picsából válogat,neked fut a szekér,ha elhiteted a tulajdonosakkal,ha ingyen, semmiért, a végén megkedvelem a GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓrÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉt. Persze soha...
Tudod jól, hogy a hiba nem bennünk van.Emberek, rendszerek,meghogy most vagyunk itt,ahol vagyunk,ki tudja hol, ahogy te ezt magyarra fordítod,a gazda hasznára ez itt a baj, meg az, hogy ha előre látsz X évvel, akkor miért "harcolunk", ha úgyis az a vége, hogy van egy akarat, a taxis a cég autójának a tartozéka,mert egyenlőre sofőr nélkül nem megy ????Vesszünk össze... Ránk férne...Én felvettem egy nagykabátot...
Már tóbbször beleestem abba a hibába,hogy visszajövok oszt beleolvasok,meg minden.Ma is éreztem, hogy...nem kellett volna.Válaszolni neked tartalomfüggő,s azt hiszem magadra birtad vállalni, mint menedzser a tulajdonosok képviseletét, amiről nem minden taxis tudja,hogy 50 éve probléma a menedzserek szerepe egy "vállalat" életrevalóságában, s hogy a fogyasztók mit gondolnak egy adott cégről.Meg a "versenyről".Általában a tulajdonos veszti el az arcát, a hozzád hasonló majmok meg törvényszerűségekről beszélnek.Meg piacról...hány cigi egy szappan a börtönben.Zárt, korlátozott piac, az a lényeg,te írd alá az utalványt. Nem ???
Elvagyok ájulva.Hosszadalmas válaszra számíts,még ki kell javítanom a dolgozatokat, nem mindenki olyan naprakész, mint te, de hát magasabb szempontból mindenki számít, nem csak a kreált valóság.
Eccer régebben volt egy 8+1-es feladvány/szerinted azok/ babgulyásra és sörre,na most azon spekulálok.Hogy a védőoltás kígyómarás ellen hat e már, vagy még egy hét.Ötölni-hatolni fogok,de előbb visszaviszem az üvegeket.Csók, kiterjesztettem a megfigyelést,én se járok olyan óvodába, ahol nincs hamutartó a szülőknek,csak a gyermekvédőknek.
Szevasz tomajer ! Neked megmondom,meguntam a jótékonykodást, inkább nyitok egy horgászboltot a Szaharában.Már majdnem kész a papírmunka, s magyar taxismúltamra való tekintettel szinte sértően nagy újrakezdési támogatást kaptam. Azért látom, ti is készültök, fürödtök már szinte a szeretetben.Hiába, a karácsony mindig olyan szép bír lenni.Mondjuk hó nincs,csak örökös hóvége.Na...
Amint látom, a Sanyi, már feladta, nem várt meg:-(
Kár!:-)))
Olyanokról, akik befizetik a befizetni valókat. Mint lehetséges alternatíváról, ami korlátozhatja a létszámot. Ezzel kapcsolatban várom a ti véleményeteket. Ti hogy látjátok ezt a kérdést?
Ha itt arra gondolsz, hogy a tb-t, adót nemfizető, kollegákat ki kell pattintani, akkor végeredményben, a SASnak, és neked van igazad!
Én csak azon háborodtam fel, hogy ezt a szaxervezet nyakába akartad varrni:-(
Azért, ez mégsem egy érdekvédelmi szervezet feladata:-)
De ezzel együtt, sőt, szerintem ez előtt, valahogy le kell tudni lassítani a beáramlást.
Valahogy engem most ez a része a dolognak jobban izgat!
Végigolvasva az eszmefutattást,elmondom mi az én véleményem a dolgokról,rövid leszek:
fix,reális tarifa,ez mindenkire vonatkozik, csekkel semmi bajom nincs,azt kivéve,hogy miért olcsóbb,mint a normál.
átalány+teljesitményarányos tagdij (már soxor elmondtam,miért)
ha a létszámkorlátozás nem megy,el kell érni,hogy a vállalkozókat/vállalkozásokat évente ellenőrizzék,ti. nullás igazolások........
ha ez megvan,a müködik,beszélhetünk az autókról:)
van aki a droidokat sem kedveli.............
ebből a legfontosabb,hogy eljussunk oda,hogy realis áron fuvarozunk,lehetőleg ugy,hogy ez nem jár költségnövekedéssel (tagdijemelés).
az elmúlt években sajnos nem követtük az árakat,kiért miért ez már mind1,de valamit lépni kell,mégha elsőre kockázatosnak is tünik a lépés.
Ismertem a stílust, tudtam mire számíthatok, semmi bajom vele. Ha kérdeznek válaszolok.
Ezek a titkos pénzek egyáltalán nem titkosak. Szerződésben rögzített összegekről van szó. Erős túlkinálat, a megrendelő kedvére vállogat. De önmagában a pénz semmit se ér, ha nincs normális színvonalú szolgáltatás.
Nem védekezem, nem bántanak, az ellentét látszólagos. Ha fut a szekér az jó a kollégáknak is, a fuvarszervezőknek a tulajnak, mindenkinek. De mindenkinek tolni kell a saját legjobb tudása szerint.
"oly rég vagy fuvarszervező másban nem is tudsz gondolkodni, minthogy veszed a fuvart. ebből amit itt leirsz a fuvarszervezőnek van pénze."
Nem magamnak veszem. Azoknak, akik betolják rá.
Még mindig megnyugtatóbb egy olyan cégnél dolgozni, ahol a beszedett pénzből a forgalom, a bevételnövelésére költenek, mint ahonnan a tulaj saját maga boldogulására forgatja - gondolom ebben igazat adsz.
Igaz, egy szóval sem említettem az engem alkalmazó cég nevét. Én vállalkozásokról, vállalkozókról beszéltem. Általánosságban, függetlenül, hogy melyik cégnél dolgozik.
Függetlenül attól, hogy alkalmazottat foglalkoztat. Olyanokról, akik befizetik a befizetni valókat. Mint lehetséges alternatíváról, ami korlátozhatja a létszámot. Ezzel kapcsolatban várom a ti véleményeteket. Ti hogy látjátok ezt a kérdést?
Nem a személyem a lényeg, még akkor sem, ha esetleg páran ismernek közületek.
Valóban nem az a lényeg, hány évig koptattam a várost. Fenntartom a vállalkozásom. Fizetem amit fizettek mindahányan, vizsga, óraállítás, stb... Biztonságérzetet ad.
Nem a megosztás volt a célom, hanem a megoldás keresése.
Köszönöm, de sajnos, mint azt említettem, új autóm egyelőre csak az álmaimban lehet... Nem engedhetem meg magamnak, hogy részletet fizessek, ez a nmyamvadt kis Suzukim is egy vagyoint szed ki a zsebemből, de azért köszönöm...
Egyelőre csak itt a kisagyam hátsó szegletében létezik mint vágyálom, a gyakorlati megvalósításról egyelőre szó sincs... :)) Ha vala ha esz, akkor min 1.6-os...
Csogu ebben egyetértünk, nekem sem kéne hozzám hasonló asszony... :))) PEstiesen szólva be is b..na... :DDD
Az utolsó változatot téged ismervén elvetettem :)) Az alapfelszereltség remek, de én inkább az első látásra történő beleszeretésre gondoltam ehelyt :)))
Nagy béke vala, csak munkakedv nem vala:-)))
Nem telefonál ember vala, így én marada még egy daraba:-))
Tudod ezzel az a baj, hogy rám pillanatok allatt átragad az utas feszültsége, és ez nekem nem jó.
jahh meg az utasért is oda kellene érni, ami nagyon nehéz.
S minden taxis összeborulá vala, s kitöré a taxis topicbéke... s látá Vándor hogy ezjó, így visszajövé a topicra... :)
Csogu: a nappalosok a dugóból élnek :))) Így csinálnak másfélszeres árat egy fuvarból... Jó múltkor mikor még a ... szóval egy másik taxiscéggel jártam, egy cca. 1500-as fuvart sikerült 2400-ból kihozni, senki sem csalt semmit, csak ácsorogtunk, ácsorogtunk,meg próbáltunk kerülni erre-arra...
Ha ezt a Tom meg tudja valósítani akkor minisztert csinálok belőle! :)
Mármint azt, hogy a szigorítás csak az új belépőkre vonatkozzon. Én ha jól emlékszem eddig 3x vagy 4x vizsgáztam le a taxisságból, mindig azután újra, hogy kitaláltak valamilyen szigorítást vagy újítást.:(
Szép olvasnivalót hagytatok itt. Örülök, hogy mindenki igazat adott mindenkinek.:)
Viszont:
cobretti!
Íme a "Nagy reklámfogás" amit talán rosszul és túlzott ironiával említettem. Az örök ellentét a taxis és a f.szervező közt. Amit szerintem nem itt a topicban kell(ene) megoldani. Mi "reklámozzuk" a magunk vélt igazát, Ti pedig állandó védekezésre kényszerített pályán a Tieteket. A skacok érvelnek olyan dolgokkal ami szintén nem ide való(leadó, kezes, %, stb.)
Ez egy örök ellentét marad amit max. majd a kommunizmus megold.:)
Pedig tök eccerü:
-ha matricát hordok azzal bevállaltam egy csomó dolgot (jót, rosszat)
mi lenne ha egyikötők sem pörgetne vissza egyetlen forintot sem?
-
-
-
-pont ugyanannyi fuvar lenne, mert nem azért van fuvar igény mert nyomtok érte 25%-ot, egy meglévő igény kielégítése közben húznak le benneteket, mert képtelenek vagytok az egységre, egymásnak vagytok farkasai.
Ha nem tolnátok vissza a lét, a matáv akkor sem venne tábori ágyakat, hogy benn aludjon a dolgozó az aulában.
a fuvarszervezőnek biztosan jó, többször 44,000 jobb mint a kevesebbszer 88,000.-,
fele annyi taxis lenne, nem biztos, hogy ilyen arányban szeretne céges lenni a maradék. a fuvarszervezőnek ez a jó ami most van, az üres zsebű taxis a jó, az nem mer semmit tenni, fut a leadó, a kocsirészlet, tagíj, háromszögben, akinek futja annak négyszög az adóval és tb-vel kiegészülve.
3000 taxi maradna pesten a fele fuvarszervező iroda biztosan megszünne igen rövid idő alatt, a megszűnő taxikkal együtt.
a becsödölők, pedig nem a "hiénák" lennének, ők eddig is elkérték azt ami fedzte a tébét. mint vállalkozók mindannyiunk felet állnak, nem járkálnak ár alatt, nagyobb ügyesség kell drágán eladni valamit, mint olcsón (nem feltétlen a taxira gondolok) olcsón, mondhatnám szarért hugyért amivel kivan ajánlva a taxi, nem nehéz eladni. olcsón semmit nem nehéz.
az életben egyetlen egyszer, például most tavasszal lennétek egységesek TI fuvarszervezők (a tagdíj mértékét kivéve másban is).
mi lenne ha egyikötők sem pörgetne vissza egyetlen forintot sem?
elmondom milenne, minden pénzhez szokott illetékes, vagy a visszaáramoltatáshoz szokott cég megsértődne. fordulna az asztal, a 6x6 rendelő megsértődne az aljas nem fizető 6x6-ra, rendelne Rádiótaxit. A Rádiótaxi megrendelő megsértődne az aljas nem fizető Rádiótaxira rendelne Budataxit!........................A szititaxi megrendelő megsértődne az aljas szititaxira és rendelne egy remek 6x6-ot.
és a kigyó a farkába harapna. pont ugyanannyi fuvar lenne, mert nem azért van fuvar igény mert nyomtok érte 25%-ot, egy meglévő igény kielégítése közben húznak le benneteket, mert képtelenek vagytok az egységre, egymásnak vagytok farkasai.
Ha nem tolnátok vissza a lét, a matáv akkor sem venne tábori ágyakat, hogy benn aludjon a dolgozó az aulában.
cobretti, ismételten köszi, hogy beszálltál ebbe a topikba!!!
Írásodból érezhető, hogy te itt egy céget képviselsz, és a cég érdekei mindenek előtt.
Ezzel nincs is baj, hiszen a te beosztásodban ez várható el.
Nem ismerlek, nem tudom, hány évig koptattad a várost, mint taxis, de nem is ez a lényeg.
A taxisokról, akik nálatok vannak, vagyis a ti cégeteket erősítik, egyenlően kellene beszélni, és nem megosztani taxisra, és taxisabbra.
Szerintem.
Tomajer, hmmm:-o)
Kérdezném, csak úgy, hogy ki ez a jó nevelt ember ?? :-o))
De semmi gáz, így jobb, így kellemesebb diskurálni.
Pali, még mindig azt állítom, hogy te vagy a legjobban a mi oldalunkon, ami nekünk jó.
Viszont a következetesség a mai világban a szükséges rossz!!!
Ebben igazad van, és most a növényvédő szerek gyártója is veszélybe került, mert élelmes emberek azzal permeteznek, mert a kóla olcsóbb, és ugyanolyan hatékony.
Én meg erre azt mondom, hogy egy legálisan működő érdeképviselet kizárólag a legálisan működő, a köz javára adót fizető vállalkozók érdekeit védje.
A világ erre felé halad.
Döngethetjük mi az asztalt, hogy ennyi legyen, meg annyi legyen az a fixtarifa, de erre rákérdezhet, sőt rá is fog előbb utóbb a hatalom, hogy oké, de ebből mi a haszna az országnak?
Taxista urak!
Dícsérendő törekvés, hogy önök jobban akarnak keresni, de hát mi ebből a többletjövedelemből egy kis többletadót szeretnénk látni.
Merthogy már a Zeuban nyomulunk, ott meg már nemigen nézik jó szemmel az adómegkerülést, hogy finoman fogalmazzak. Vélhetően ezért tartanak ott, ahol tartanak. Mert bekaszálják ami arra kell, hogy a polgár jobb közérzettel járjon keljen éljen.
Ebben a választópolgár dologban azért nem hiszek, mert egyre kevesebben mennek el a polgárok bármilyen témában szavazni. Köztük vélhetően mi taxisták is.
Én arra gondolok inkább, hogy alapból utálnak minket, te tudod a legjobban miért, mert már egyszer csődöt mondtak velünk szemben, és gonoszul lassan véreztetnek ki, mint szakmát. Most vegyem ide a mi drága főpolgármesterünket? Merthogy még 1990-ben ígért ennek a szakmának valamit. Szerintem az első számú felelőse a jelen állapotoknak. A taxisállapotoknak is. Vagy nem lenne kötelessége gondoskodnia városa polgárainak zavartalan taxiközlekedéséről? IS!!!
Erről már többször írtam most is tartom A FIX önmagában nem működik ugyan az a helyzet marad csak nagyobb lesz a mérték és sokkal sokkal több lesz a svindli!!
Nem hozok ide cégeket példaként, azt se említem ahol dolgozom, nem önreklám miatt szálltam be. De hajnalonta azért a jóérzésű kollégáid a világ végére is elröppennek a kedvesért, mert tudják, az holnap is fog rendelni. Meg persze pénzt keresni jött ki. Nem mélázni a tutiban a nyomorúságán. Sokan vannak hál Istennek, akik szeretik is ezt a munkát.
Mert hisz ránk is vonatkozik, hogy inkább menni 160.-al, mint nem menni 240.- el!
De ha / mint te is látod már / sokkal előbb meg bírtatok volna valami minimumban állapodni, hogy ne nézzenek minket teljesen hülyének, akkor nem tartanánk itt:-(((
És ezért hiszünk a FIX TARIFÁBAN !!!
Hisszük, hogy nem fogtok kibúvót találni, hisszük, hogy nem kell azt látnom, hogy a kedves utas a szálloda előtt a londínernek a kezébenyom / és még én is nyomok:-( / egy ötszázast, én elviszem telefonossal, és nekem legfeljebb az aprót hagyja ott!:-(
Pont azért, mert egyre kisebb a torta. Nem jut mindenkinek. Akinek kevesebb, az mindig irigyli, útálja azt akinek több.
Mi a véleményed arról, hogy a taxivállalkozás címen nyilvántartott budapesti vállalkozások (egyéni, bt. kft.) több mint 50%-a semmilyen címen nem fizet adót, tb-t semmit. De mindannyian azt az x összeget akarják megtermelni az utcán, amiből megélhetnek. Nálad is van, nálunk is, minden cégnél. Nem a mi feladatunk ennek rendberakása, de azokkal szemben igenis van erkölcsi kötelességünk valamennyiünknek, akik talán tudnak tenni a tisztulásért, hogy a tisztességes adófizető kollégáink érdekében fellépjünk. Tudom ez így késő este meredek kérdésfelvetés, de ha megoldódna a probléma, egyben megoldódna a létszámprobléma is.
Mi jobb?
közel 6000 elégedetlen taxis, vagy a fele jólkereső, kocsiját 4-5 évente (nem adósságra) cserélő képzett taxis? És most csak Budapestről beszélek.
Nálad mennyien maradnának egy szigorú rosta után? Nálunk nagyjából van rálátásom.
Szerintem a tarifák is rögtön más megvilágításba kerülnének. Jobb kihasználtság, alacsonyabb költségek stb. stb...
Ez igazából szakszervezeti kérdés lenne. És persze politikai.
Erre írtam, hogy jogod van hozzá. Megvan rá a lehetőséged.
Közben kitolsz ugyan egy másik kollégáddal, persze nem tudatosan, aki valóban vállalkozó, vagy nevezzük szolgáltatónak, mert esetleg kilométerekkel távolabbról gurul megmenteni a mundér becsületét. Te csak vidd az egy évben egyszer beeső integető utast 240-ért, de sajnos ettől nagyon gazdagabb nem leszel. Minden mindennel összefügg.
A hősök kora lejárt. Majd mikor a csekkjeiket váltod, jusson eszedbe. Mert az ő elköltött forintjaiból futja kolára meg serre, meg minden másra, hogy létezzz.
Ha van munka, van ember, ha van ember van pénz. Több pénzből több munka van, több munkából még több ember. Ezt nem én találtam ki, nem vagyok közgazda.
Ha azon az áron van munka, hogy a másik belepusztul, akkor sajnos úgy.
Ha tudsz emberibb megoldást, nosza, mert ez a piacgazdaságnak csúfolt rendszer valóban a táplálkozási lánchoz hasonlatos képlet.
Szerintem meg azért mert a sok sok milliárdos reklámmal elhitették velünk reklám zabáló birkákkal. hogy jobb mint a természetes narancsital vagy málna vagy citromlé!
Megértem a rossz közérzeted. Egy percig se hidd, hogy én büszkeségtől dülledő melkassal parádézok a kollégáim előtt, mert hogy én mekkora embernek érzem magam.
Helyzet van. Szar helyzet. Megalázó helyzet. Ebben kell helytállni. Ki hogy tud.
Egyben azért remélem egyetértesz velem.
Olyan sose lesz, hogy mindenkinek egyformán legyen jó.
Se taxisnak, se taxicégnek.
Mindenki a túlélésre játszik. Nem tehet mást.
De miközben rendet szeretnénk, rendért kiálltunk, négyes rendezési elvért, közben másokat hibáztatunk, mások felelősségét firtatjuk, de be kell vallani, hogy mindannyian taxisok, fuvarszervezők, cégtulajok és mindenki a közvetve, vagy közvetlenül aki belőllünk él (óraszervízek, rádiószerelők, kocsikat bérbe adók stb) mindenki felelős a jelen nyomorúságáért.
Maradjunk annyiban ,hogy szeretnék én is úgy kiszállni a piacról mint szegény Várszegi úr!
Szerintem Ő csak a nevet vonúltatja ki mert az még a régi idők emléke a maga nagy terheivel!
A többi dologban meg soha sem értettem egyet!
Nem tehetek róla piszok megalázónak tartom a mi egymás közötti "versenyünket "
úgy hogy kufárkodunk egy Matávval egy Westellel egyCoca-Colával stb.hogy melyikünk tud akar több pénzt szegényeknek fizeni hogy meleg kocsiba haza vihessék csóri s..........ket!
Nem röhögnek nagyon rajtunk ,csak egy kicsit!
Mi adunk nekik kedvezményt meg pénzt Ők meg milliókat vesznek fel prémiumba!
És még arról sem hallottam ,hogy egy taxis 2 FT -al ólcsobban ihat colát vagy ennyivel olcsóbban telefonálhat,stb.!
Sajnos ez akkor is úgy lesz ha Fix tarifa lesz csak a mérték lesz nagyobb!
Erre egyikünk sem lehet büszke!
Valamint arra sem ,hogy a nagyon gazdag Mari nénit az SZTK- ba ha a kapúig letotyog 240-ért visszük el míg a nagy vezírt aszegény 1,5mFT -os éhbéren élőt 90FT-ért!!
De hát ilyen rohadt a rendszer! ilyen rohadt ami kényszer versenyünk!
Ezt nem kell szeretni csak csinálni !-de ettől nekem még lehet hányingerem!
Ha meg megy az utca, és senki nem viszi a telefonos az a cég szegénységi bizonyítványa.
Szegénységi bizonyítvány, vagy nem, én bizony ha választanom kell, hogy kimegyek békásra egy szerződéses partnerért, aki még csókolózik, öt hat percet, amikor megérkezek, aztán nagykegyesen beül, átmegy a lakótelep másik oldalára, csekkel fizet, és ráír, 680.-ra 700.- at, vagy felvegyem az integető utast 240.- el, akkor bizony az utóbbi mellett fogok dönteni!
Létrejött: tomajer, mint Megrendelő, és COCA COLA.CO mint Szolgáltató között!
A szerződés egy évre szól, 2005. 01. 01-2005. 12. 31-ig. Ha a lejárat előtt harminc nappal egyik fél sem mondja fel, akkor automatikusan meghosszabbodik, egy évvel.
Megrendelő vállalja:
Az egy év folyamán, elfogyaszt, 1000. azaz: egyezer. üveg / 0,33 l / Coca Colát. A keret felfelé nyitott. A benyújtott számlák rendezését, a számla kobocsájtásától, legkésőbb 90. naptári nappal. A szállítást saját költségen oldja meg.
Szolgáltató vállalja:
Megrendelő részére igény szerinti helyen, és időben biztosítja a szükséges mennyiségű árut, a lejjebb megállapított, nagykereskedelmi áron. A szerződéses ár igénybevételéhez, a Megrendelő részére kibocsát 4 db aranykártyát / +3 repr. célból / a négy tagu család részére. Megrendelő részére átad 4 tömb /+3 a repi/ Cóla csekket, az elfogyasztott áru ellenértékének igazolására. Intézkedik, a kiskereskedőknél, viszonteladóknál, vendéglátóhelyeknél, a kártyák, és csekkek elfogadása ügyében.
-bla -bla -bla -bla
Budapest 2004. 12. 14.
Megrendelő : tomajer
Szolgáltató : COCA COLA. CO.
Nna most a részleteket úgy képzelem, hogy miután mi a családdal elég sok barnakaólát iszunk, /1000 üveg ugye már nagy megrendelés:-) / igazán megérdemeljük, hogy ezt nagyker áron kapjuk meg. Persze nem kell egyszerre, mert ugye a raktározás, meg a szállítás:-( Hanem, amikor, és ahol szükségünk van rá, előkapjuk az aranykártyánkat, és már vásárolunk is! A serácok, az iskolában, meg a kirándulásokon, a mama, a közértben, együtt ha beülünk, egy étterembe, és én meg péntekenként, mint rendesen, amikor a barátaimmal lenézünk, a NIGHT CLUB-ba! Vagy szilveszter éjjel, a Hiltonban, a szilveszteri bálon.
Szerintem, ez a Coca Colának, egy nagyon jó üzlet, hiszen ezer üveg cola eladása, azért már tétel! Nem hiszem, hogy bármely kiskereskedő egyszerre többet rendelne, és ő is megkapja nagyker áron.
Tehát, kérem a segítségét, az ehhez hasonló szerződések megkötésében, nálam járatosabbaknak, a szerződés végleges formába öntéséhez, és a COCA COLA.CO menedzsmentjével való lezsírozásához!
Januárban meg vigyél magaddal jó könyveket, mert megaszalódsz a kocsiban. Szerintem. Mert aki egész évben költ taxira, baromira megsértődik - szerintem jogosan - ha ilyen döntés elé állítják. Az egész témafelvetés egy kissé a ló túloldalára való átesés tipikus esete számomra.
Szilveszterkor azért van nyitva minden vendéglátó, mert nagyobb a vendégforgalom. És most nem a műsoros estes, malacpecsenyés, ihaj-csuhajos, ereszd el a hajamos feláras rongyrázásról beszélek. A pincérek majd a rákövetkező hétvégén múlatnak, búcsuztatják az évet, mert van meló ezerrel, és abból húzzák ki a pusztulat januárt.
Erről nálunk se másként kéne gondolkodni. Mindig azért jöttek ki a kollégák szenteste, meg szilveszterkor, mert folyamatosan volt meló, nem kellett kályházni, a guruló 100%-ot is elérheti, feltéve, ha van némi városismeret. Ha meg megy az utca, és senki nem viszi a telefonos az a cég szegénységi bizonyítványa. Januárban meg lehet zokogni, hogy már a Kovács úr se rendel, meg a Szabó néni se....
Énhozzám horror hírek jutnak el vidékről, a pesti kollégák nem nagyon hiszik, hogy egy kecskeméti taxis napi 3-4 rugónál ha megfeszül se képes többet összegályázni, igazad van, országos a probléma, de mi jól elvagyunk a saját dagonyánkban, pedig még kb ugyanennyi létszámmal küszködik a vidék is.
Mindenestre köszönöm, hogy általad első kézből informálódhatok arról, mi újság felétek.
Akkor lenne alapja - szerintem - ennek az akciózásnak, ha az 5840 budapesti kolléga nem látva a csóróságtól mind az utcán lenne az ünnepek alatt, mert különben éhen hallna. Ugye - teszem hozzá - szerencsére ez nem így van.
De nem azéé, mer nem vagyunk csórók:-(((
Az utasokat, meg arról kéne megkérdezni, hogy szilveszter éjjel mit szeretne jobban: 160.-ért nem utazni, vagy 240.-ért utazni!!!
Mellékesen tényleg nem ez a budapesti TAXI legfőbb problémája. Csak ez éppen aktuális!
Abban azért megeggyezhetünk, hogy annyira nem lehet bonyolult, ha nyóc elemivel, két éves jogsival meg erkölcsivel bárki belevághat,
Nna erről már monologizáltam itt!
Persze te ezt olvastad. Nna akkó legalább nem bosszanccs vele:-(
Biztosan olvastad, hogy Várszegi úr kivonult a piacról a Keravillal, mert nem bírta az ádáz versenyt a Media Markt-tal, meg a másik "gengsztercsapattal". Azok a szemetek fillérekért árulnak mindent.
Azért téged sem furdal a lelkiismeret, ha olcsó pénzért veszel valami hifit, tévét, mert bedöglött a régi. Te se azon agyalsz a pénztárnál, hogy úristen, ezeknek a nyugati kizsákmányoló haramiáknak adom a lóvét, szegény Várszegi úr meg több száz munkatársától kénytelen megvállni. Meg becsukni a bótocskát. Ugye?
Nem szoktam, de nem felejtettem el. (legalább is nagyon remélem) Abban azért megeggyezhetünk, hogy annyira nem lehet bonyolult, ha nyóc elemivel, két éves jogsival meg erkölcsivel bárki belevághat, de nehogy magadra vedd, nem is ismerlek....
Tiszteletben tartom a véleményed. Ennél többre nem futja. Nem azért, mert egy űberokos f@sz vagyok, hanem azért, mert szerintem nem az a legfőbb problémája a taxizásnak, hogy szilveszterkor, vagy karácsonykor milyen tarifával utazik a kedves.
Akkor lenne alapja - szerintem - ennek az akciózásnak, ha az 5840 budapesti kolléga nem látva a csóróságtól mind az utcán lenne az ünnepek alatt, mert különben éhen hallna. Ugye - teszem hozzá - szerencsére ez nem így van.
De mielőtt nagyon belemerülünk, én tisztelettel megkérdezném az itt olvasgató, esetenként irogató utasokat is, hátha mondanak megszívlelendő dolgokat.
Végül is akárhonnan futunk neki, csak ők tartják el a szakmát, mindannyiunkat.
nem is kell, hogy ezekben a dolgokban egyetértsünk, hiszen azért vagyunk egy vitafórumban. :-)
A Föld forog a világ változik akülönböző szolgáltatási feladatok sulypontjai változnak!
a súlypont még mindíg ott van, hogy az utasban olthatatlan vágy ébred a helyváltoztatásra.
A mai helyzet de ez nyomon követhető a világ majd minden országában az hogy a kényelem a szolgáltatás a lakossági kiszolgálás és az uj meg ujabb infra struktúrális változások fejlődések abba az irányba viszik ennek a szakágnak is a helyzetét, hogy minnél gyorsabban minnél egyszerübben minnél közelebb találkozhasson igényjogosúltságot benyújtó az igényvégrehajtóval azaz a szolgáltatóval!
erről beszélek, ebben teljesen egyetértünk segít a szolgáltatás mihamarabbi igénybevételében a kényelmes utasnak, segít a jobb kihasználtság elérésében a taxisnak.Ezt mondom, kisegítő tevékenységet végez a fuvarszervező. kisegíti az utast is, meg a taxist is. se nem fuvaroz, sem nem teremt utast, kisegíti az egymásra találást.
Az a számodra számotokra pedíg oriásí segítség hogy nem neked kell az utasokért rohangálnod nem neked kell szerződések , pályázatok rémes tengerében eligazodnod nem neked kell a piár a reklám minden ágas bogas dolgával terhelned magadat,hogy nem neked kell jogbíztonságot szavatolnod- te mind ezt letisztultan lehetőségként meg kapod!
Amiért természetesen fizetned kell hiszen a menedzsment erre kiválasztott emberei és az erre indított belső rezsi költségeket fízetni kell!
természetesen fizetjük is ezeket a költségeket, élünk is a lehetőséggel amit biztosít számunkra fuvarszervező. visszatérve a lényelem szeretetre, és mobiltlefonálásról szóló gondolataidra: a kettős árrendszer, a majdnem félárú telefonos fuvarozás nem járult hozzá, hogy 1%utas maradjon az utcán. á az nem. okos emberek ülnek a cégek vezetésében, pontosan tudták hogyan kell beárazni, hogy kisegítő szerepük,
elengedhetetlen szereppé változhasson az évek hosszú sora alatt.
Senki soha senkit nem kényszerített ,hogy ebbe a rendszerben vegyen részt ez teljesen önkéntes azaz bárki bármikor beszállhat és ugyan így ki is szállhat!!
Ezért tartom az állandóan előjövő ki kiből él, ki fontos kinek, ki tart el kit,cimű immáron erösen demegógiának tartott szólamokat fújó hangzatos mondandókat rossznak ,erkölcstelennek,hangulat keltőnek!
ezt az első mondatot ismeri minden taxis ezzel nem is foglalkozok, egy általános problémakezelő szó fordula a fuvarszervezők részéről: Nem kötelező itt lenni. ismerjük rég.
nem hiszem, hogy foglalkoztam volna vele, hogy kikiből él, de fuvarszervező legyei MI vagyunk. ezért élveznénk ha nekünk akarnának néha jót tenni, amit Te a karácsonyi akcióval meg is tettél, itt megköszönöm mégegyszer.