Keresés

Részletes keresés

Eldo Creative Commons License 2011.03.14 0 0 105

Hát nem teljesen értek egyet a leírtakkal. Nem mennék bele a részletekbe, de az általad felsoroltakat az átlag felhasználó nem igazán hiányolja. A saját HTC Desirém  hangminőségéről semmi rosszat nem tudok mondani. Az aksi viszont tényleg 1 napos.

Véleményem szerint a piacon ma kapható legjobb telefonok egyike még annak tükrében is, hogy a céges telefonom két éve egy Iphone.

Előzmény: Fulika (102)
woox Creative Commons License 2011.02.19 0 0 104

Sziasztok!Ez sima HTC Desire vagy Desire HD fórum?Én január 21óta vagyok HTC desire tulajdonos.Telenornál vettem 21ezerért ,bónuszprogram meg minden kedvezménnyel és nem is kellett hozzá drága tarifacsomagot választanon ,ide adták 120 perc tarifacsomaggal,bár már én 1998óta előfizetőjük vagyok.Szerintem a teló szuper.Előtte egy Nokia 5230am volt ez ahoz képest csúcs.Az aksija tényleg nem egy nyerő darab mert egy ilyen készülék azért eszi az ampert de vettem hozzá uti vész töltőt meg pót usb kábelt és ha olyan helyen vagyok ahol van usb alj egyből bedugom ha nincs akkor marad a vésztöltö ami nem egy hülyeség.E-bayon kapható kb 500forintért http://viewitem.eim.ebay.hu/Pocket-Battery-Emergency-Charger-for-USB-iPod-iPhone-3G/250648447674/item      igaz i phone-hoz árulja de minden usb-s töltöhöz jó.Amugy energiatakarékosság ha a live wallpapert simára állitjuk.a nem használt progikat bezárjuk , arra van a marketben 1000alkalmazás.

Giorgio86 Creative Commons License 2011.02.17 0 0 103

Sziasztok!

Én is egy HTC Desire HD tulajdonos vagyok 2.2.1 software, már kb. 1 hónapja és a tapasztalataimat szeretném megosztani veletek és még lenne egy pár kérdésem is!
Előtte egy Nokia N97 minim volt ami csúnyán mondva szánalmas volt, tele hibával és lassúsággal!
Ez a készülék egy csúcs! Gyors, precíz, nem gondolkodik nagyon jól testre szabható, telefonkönyv, email, sms minden jól működik! Internetezni nagyon jó, használtam már iPhone 4est, Nokia N97, Samsung Wave és mind gyengébb tudásra és gyorsaságra! Teljes Flash kezelés még a Youtube 1080p-t is lejátsza, persze már egy kicsit elgondolkozva de ez már alapból is nagyon durva!
Kamerája is nagyon szép képeket készít, videófelvétel 720p be gyönyörű!

Amit észleltem hibát és kérném is egy két dologban a tapasztalatokat!

-az aksiját azt elcseszték, örülök ha egy napot kibír, 1230mah ami nem túl sok egy ilyen készülébe, találtam sok helyen 1600maht ami már  nem lenne rossz! Valaki vett e már ilyet mert én tervezem hogy rendelek hozzá egyet?!
-kamerájánál vettem azt észre hogy a készített kép bal felső része nem olyan éles, mitől lehet ez?
-az üzeneteknél ha be akarok lépni a vázlatokba rendszerhiba miatt kilép
-a külső hangszóróra azt mondták hogy milyen szép hangzás és hangos, de nekem halk és még kihangosításkor ha max. hangerőn van torz! Másnak is ilyen vagy csak nekem?

Egyenlőre ennyi, ha valaki tapasztalt hasonlókat vagy valakinek nincs ilyen gondja egyáltalán jelezzen már vissza, hogy van e értelme szervizbe vinnem vagy sem! Előre is köszi a segítséget!

Üdv,
Giorgio

Fulika Creative Commons License 2011.02.16 0 0 102

Nagyrészt egyetértek veled. A Desire nem telefon, annak csapnivaló.

(Nem tud videohívni, BT-ről hangtárcsázni, a BT headset beszédminősége kritikán aluli, gyorsan merül, nincs hardveres telefon gomb...)

Nem igazán jó munkaeszköznek sem, egy csomó arra való hálózati funkciót nem tud.

(Nem tud párhuzamosan több APN-t kezelni, hiányoznak szoftverek pl. securid kliens)

 

Amire jó az a szűk értelemben vett NET. Használtam már életemben jópár PDA-t, WinMo, symbian oprendszerrel, de a Desire mindegyiket kenterbe veri az Androiddal.

Ez van, ez nem telefon, hanem netre való PDA. Sajnos :(

Előzmény: Jim75 (99)
nissan66 Creative Commons License 2011.02.16 0 0 101

Üdv. mindenkinek!

 

Tegnap vettem egy HTC desire-t. Megpróbáltam elérni a telefont a HTCSense.com weboldalon keresztül, de sajnos ez nem jött össze. Nem tudom, hogy a telefonon hol kell bekapcsolnom az engedélyezést. Ha valaki tudna ebben segíteni, azt megköszönöm. Üdv.: Szgyorgyi

lotattila Creative Commons License 2011.02.14 0 0 100

Egy froyo-s Magic-et szeretnék root-olni, de nem boldogulok vele. Elolvastam ezt: http://theunlockr.com/2009/08/29/how-to-root-the-htc-magic-in-one-click/
Már ott elakadok, hogy downgrade-elni kéne 1.5-re. A leírás szerint csinálom, de ezt írja ki: "Model ID incorrect! Update Fail!". Lehet, hogy csak egy verziót lehet downgrade-elni? Akkor honnan tudom leszedni az eclair, donut .nbh-kat? Köszi.

Jim75 Creative Commons License 2011.02.05 0 0 99

Sziasztok!
2010 decembere óta használok egy desire HD-t, amelyik egy kitűnő HTC Artemist váltott, melyet megelégedéssel használtam több éven át.
A desirében csalódtam.
Csili-vili, 'soha telefont nem lehetett ennyire az egyéniségedhez alakítani', twitter, facebook és ezer más internetes alkalmazás előtelepítve, plusz a Market több tízezer alkalmazással; nagyon jól hangzik.

A valóság, a telefon funkció sohasem volt a HTC erőssége. Az Artemis azért még használható, alsó-középmezőnyhöz tartozó telefon volt. A desire ugyazon a helyen egyszer épp hogy jelez térerőt, máskor majd' maximum értéket mutat. A telefon kezelése is körülményesebb, mint normál telefonoké, sőt a win5-ben is logikusabb volt a hívás kezelés.

Egy időre visszatettem a SIM kártyát a régi készülékbe, A desire így is koppra lemerült kevesebb 2 nap alatt. Akkumulátor használat 82%-a GSM készenlét volt. Próbáltam kikapcsolni a GSM modult, erre nem találtam lehetőséget sehol. (?)

Artemisnél gyakran használtam a office mobil alkalmazásokat. Itt van egy quickoffice nevű próbálkozás, ami inkább egy office nézegető, mint teljeskörű alkalmazás. Már egy copy-paste kombinációt is kínszenvedés végigcsinálni. (pl. sms-ből excel cellába kopizni értéket, nem semmi)

Weather applet: állandó wifi kapcsolat mellett sem lehet beállítani frissítési periódus. Csak a 'frissítés megnyitáskor' funkció, ami ki-bekapcsolható. Így a frissítés marad manuális.
Furcsálottam, hogy tennivalókat kezelő program nincs alapból telepítve (sok netes kacat mellett elfért volna egy 'official' applet. Persze töltöttem le egyet a marketről, jó, jó, de nem annyira komplett mint a gyári wines volt.
Leszedtem egy filekezelőt is, meg a hozzá tartozó operation manualt is, hogy használni is tudjam.
Valami jót is írjak, az internet elérés wifin magabiztos, stabil. Kamera remek, de az 'exponálás' gombon kicsit még gondolkodhattak volna. Levelezés kezelés jó. FM rádió szintén. Legjobban a youtube lejátszó tetszett.

Véleményem szerint igazán semmire nem való. Telefonálásra a telefon jobb, Netezésben egy note- vagy netbookot kezelhetőségét soha meg sem közelíti. Legnagyobb tévedés persze az ára.

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.14 0 0 98

Nyomj egy szoftverfrissítést rajta.

Előzmény: balab (97)
balab Creative Commons License 2011.01.13 0 0 97

Kaptál megoldást máshonnan esetleg? Ugyanez a problémám.

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.13 0 0 96

Nem. :)

Előzmény: Opel Omega25TD (95)
Opel Omega25TD Creative Commons License 2011.01.12 0 0 95

Sziasztok!

 

Van olyan hogy hiváskor nem hallom a hivot, Ö sem hall engem. Szervizben nem találtak hibát, probáltam

elöttük generálni, természetesem nem sikerült. A szerviz kicserélte az alaplapot, elhitték hogy valoban hibás ( uj imei száma van).

Viszont megint elkezte hogy random süket. Ez napjában többször is elöfordul, általában minden hivom más.

Eddig nem vettem észre hogy ha én inditok hivást akkor is igy van-e, elég kevés hivást kedvezményezek.

 

Kérdésem az lenne hogy fordult-e már elö ilyen hiba valakivel?

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.09 0 0 94

Amúgy nekem 2 nappal későbbi. :)

Egy hátrányát érzem, hogy ha reggel leveszem a töltőről, estére akkor is lemerül. Amúgy zseniális tényleg.

Előzmény: Törölt nick (93)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.09 0 0 93

Ha jól látom 101MB.

Töltöttem le a marketből Android task managert, elég hasznos. :)

Előzmény: Alter33 (92)
Alter33 Creative Commons License 2011.01.09 0 0 92

Szevasztok! 

 

Én 2010.12.25-én :) lettem Htc Desire (Android 2.2 Froyo) tulajdonos! Eddig teljes mértékben meg vagyok vele elégedve (nem fagyott meg, mindig felismerte az SD kártyát,.....)! Múltkor voltak kisebb problémáim a Maps-al, 85%-ban használta az aksimat, de a "Clear Data", utána újraindítás megoldotta:):)!

Most arra lennék kiváncsi,h. mi a foglal a belső memóriámon ennyi helyet: az 512MB-ből  31.70MB szabad? Progikat a "Market"-ből alig töltöttem!

 

Légyszi nézzétek meg a "SD & Phone storage" menüben mennyi a szabad helyetek?!!!

 

Előre is köszönöm!

 

By: Alter33

 

 

Mirrmurr Creative Commons License 2010.12.15 0 0 91

Kizárólag az előfizetéseden múlik, a szolgáltatód kérdezd! A telefonon mindent ki és be lehet kapcsolni, ezzel tudod kontrollálni magad.

Előzmény: kadam001 (90)
kadam001 Creative Commons License 2010.12.15 0 0 90

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy az állandó frissítések (pl.. időjárás) amiket folyton frissít és ha nincs mobilinternet a telefonon akkor ezt ugye az előfizetéssel számlázzák.Valaki nem tudja hogy ezek a frissítések hó naponta kb.. mennyibe kerülnek. A válaszokat  előre is köszönöm.

azsansz Creative Commons License 2010.12.08 0 0 89

Sziasztok!

 

A Desire a Telenornál jelenleg 29.990-ért elhozható a MobilQuartett 1000-es csomaggal = egy évig havi 10e (tartani kell a csomagot, csak feljebb lépni lehet), utána válthatsz, de a hűség még egy év.

 

Van esetleg valakinek bennfentes infója arról, hogy mennyi ideig tart ez az akció? Ma egy kicsi kirendeltségen azt mondták, hogy jövő héten keddig tudják garantálni ezt az árat...

 

By the way a Galaxy S-t is ennyiért kínálják, szerintem elég brutál árak.

 

thx

bobby1 Creative Commons License 2010.11.25 0 0 88

Szevasztok ! írtam levelet az HTC-nek és válaszolgattak is , de egy idő után feladták a probléma megoldását és azóta 3 levelet küldtem már és 2 hete egy szót sem hallok felőlük.

Valami ötlet vagy tapasztalat , hogy mit lehetne csinálni velük ?

 

kösz

silup Creative Commons License 2010.10.18 0 0 87
Sajnos Desire telefonomat nem sikreül valami oknál fogva szinkronizálni a laptopommal.
Szeretném segítségeteket kérni a fennálló probléma megoldásához.
Előre is köszi.
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.08 0 0 86
Sziasztok!

HTC Desire tulajdonos vagyok és eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.

Azonban lenne egy kérdésem és hálás lennék ha valaki segítene.

Eddig a telefonon a Beállításokon belül, be lehetett állítani az SD kártyára a biztonsági mentést. Azonban úgy vettem észre, hogy mióta a softver frissítés megtörtén ez a funkció valami miatt nem található meg a régi helyén (vagy egyáltalán nem).

Tudja esetleg valaki, hogy miként készíthetek biztonsági mentés? Elsősorban a telefonszámokra, SMS-ekre, emlékeztetőkre és a felrakott programokra gondolok. (mondhatjuk úgy is, hogy egy teljeskörű backup kellene a telefonról, amiből vissza tudom varázsolni a régi dolgokat)

Köszi a segítséget!
Chip-TFF Creative Commons License 2010.10.05 0 0 84
Nalam az alapfunkcio az amit a regi Nokia6310i-m is tudott: telefonalni, SMS-t kuldeni, kontaktokat kezelni nagy mennyisegben.

Amugy orulhetsz, mert matol mar Skypeolhatsz is, froyoban mar megy a nevjegyek kuldese SMS-ben. 160 karakteres uzenetet dobhatsz ekezetesen ha nem hasznalsz hosszu o" es u" betuket. Ezek azok amik nem fernek bele a kodlapba.

Meg jo hogy nem allt meg a vilag.
Előzmény: Fulika (77)
Mirrmurr Creative Commons License 2010.09.16 0 0 83
Na igen, lentebb már írtam, nekem mire kell, ahhoz teljesen OK. Mikor elkezdtem válogatni, ez tűnt a legjobbnak. A többinél valami mindig sántított.
Előzmény: Fulika (82)
Fulika Creative Commons License 2010.09.16 0 0 82
Mondjuk persze így könnyű elégedettnek lenni, csakhogy ezeket a dolgokat már a legszemetebb alaptelefon is tudja...
Előzmény: Mirrmurr (78)
Fulika Creative Commons License 2010.09.16 0 0 81
Nekem csak azután, miután restartolom a telefont, addig benne pihen valahol.
Előzmény: Mirrmurr (79)
Fulika Creative Commons License 2010.09.16 0 0 80
Bluetooth
Előzmény: Mirrmurr (78)
Mirrmurr Creative Commons License 2010.09.16 0 0 79
Névjegyet küldök néha, rendben át is megy.
Előzmény: Mirrmurr (78)
Mirrmurr Creative Commons License 2010.09.16 0 0 78
Ezek nálam nem alapfunkciók. Mi az a BT?
Előzmény: Fulika (77)
Fulika Creative Commons License 2010.09.16 0 0 77
"Az alapfunkciók szerintem rendben vannak."
???
Hangtárcsázás, Hívásindítás BT-ről, 3G videóhívás, Videoküldés MMS-ben, névjegyküldés SMS-ben, 160 karakteres ékezetes SMS küldése, több APN kezelése?

Securid VPN megoldások, j2me futtatása, skype, wlan és gprs együttes kezelése...
Előzmény: Mirrmurr (76)
Mirrmurr Creative Commons License 2010.09.16 0 0 76
Az alapfunkciók szerintem rendben vannak. Telefonálás, SMS, naptár, ezeket tartom annak. Ami engem zavar, az az, mikor hívás közben kell egy telefonszámot beütnöm, és ez a hívás bontásakor eltűnik, mint a régi Nokiákban, és ami megvan az új Nokiákban. Minden mással elégedett vagyok, azt mondhatom, wi-fi OK, képkezelés OK, videója elfogadható, más nem nagyon érdekel.
Előzmény: Fulika (75)
Fulika Creative Commons License 2010.09.16 0 0 75
Hát, nem tudom, egyelőre az alap telefon funkciók is hiányoznak, nem azt kellene először rendbetenni?
Előzmény: Zetorforever (74)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!