Keresés

Részletes keresés

egyszemlélődő Creative Commons License 2007.04.24 0 0 256
Most én mondom: húha! Bárcsak egy tiszta játék lenne ez a politika. Ha mindenki azt mondaná, amit gondol. Ha mindenki azt csinálná, amit mond. Ebben a kórház ügyben sem látjuk, kik mozgatják a szálakat, de a pletykára nem adnék egy lyukas fityinget sem! Minden jót!
Előzmény: naivitas (255)
naivitas Creative Commons License 2007.04.24 0 0 255
Ez a hozzászólás azért érdekes, mert nagytérség szerte az a pletyka járja, hogy a hozzászólás írója már ki is privatizálta a kórházat! Na most akkor mi van?
Előzmény: H.Laszlo (252)
dudar Creative Commons License 2007.04.24 0 0 254
Üdv!

Kösz az érdeklődés! Nem vette el a kedvem semmi, sőt, készítjük elő a kistérségi újság megjelenését. Sikerült találni egy megfelelő kiadót, így még pünkösd előtt megjelenik az első szám.
A no motor valóban leköti most szinte minden időmet, de a jövő héten már újra beszállok. Véleményem van a dolgokról, de nem hiszem, hogy etikus lenne azt megírnom.
Előzmény: egyszemlélődő (253)
egyszemlélődő Creative Commons License 2007.04.24 0 0 253
Kedves dudar, Zsigmond! Mit történt veled, hogy ennyire visszavonultál? Teljesen leköt a nomotor szervezése? Hiányzik a véleményed a színpadról! Ugye nem vette el a kedved a tudosításodat ledorongoló kritika? Minden jót!
H.Laszlo Creative Commons License 2007.04.24 0 0 252
TILTAKOZOM! Mert már más lehetőséget nem látok, ugyanis önálló képvelői indítványomat a testületi ülésen napirendbe sem vették. Információim szerint Zirc város jelenlegi vezetése megkezdte, a több mint 100 évvel ezelőtt a zirci, és a Zirc környéki polgárok adományaiból épült, és az elmúlt évben 830 millió Ft. költséggel teljes egészében felújított Zirc Városi Erzsébet Kórház privatizációjának előkészítését. Liberálisként természetesen nem vagyok privatizáció ellenes, de a "kényszerprivatizációnak" nem vagyok híve, főleg egy olyan intézmény esetében ami most lett felújítva, és ahogy a leendő működtetőnek, úgy a városnak is jelentős bevételi forrása lehet az elkövetkező időszakban, hiszen egy kitűnő színvonalú rehabilitációs intézményről van szó, amelynek - kellő marketinggel - nagy lehtőségei vannak az egészségügyi piacon, ha mindehhez egy korszerű járóbeteg szakellátás is csatlakozik. Az önkormányzat vezetésének a november óta tartó mulasztásai, rossz döntései (rossz pályázat) és a húzó-halogató taktikázásai miatt az európai színvonalú intézmény szállítói tartozása folyamatosan növekszik, ez a folyamat nem sokára működésképtelenné teszi a kórházat olyannyira, hogy rövidesen a bérek kifizetésére sem lesz pénz. HATÁROZOTTAN TILTAKOZOM A PRIVATIZÁCIÓ ELLEN! Az elmúlt évek önkormányzati gazdálkodásának eredményei, az ez évi beruházások (pl.autóbuszterminál) önerő szükséglet csökkenései, valamint a nem kötelezően ellátandó feladatokra fordított működési költségek átcsoportosításai biztosítani tudják a kórház pénzügyi konszolidációját. NE ENGEDJÜK, HOGY ZIRC VÁROS LEGNAGYOBB, LEGTÖBB EMBERT FOGLALKOZTATÓ, ÍGY SOK CSALÁDOT ELTARTÓ INTÉZMÉNYE IDEGEN KÉZBE KERÜLJÖN! MENTSÜK MEG AZT, AMI A MIÉNK! Horváth László Képviselő, Zirc város volt polgármestere
naivitas Creative Commons License 2007.04.23 0 0 251
csak az a szörnyű, hogy ŐK hatalmuknál fogva bárhogy fogalmazhatnak,cselekedhetnek, te meg kiszolgáltatott helyzetben vagy velem és még sokan másokkal együtt.ha jól értem szavaidat.sajnos génjeim által kódolva vagyok a közéleti érzékenységre.pedig már sokszor megfogadtam:nem érdekel.de valahányszor hazajövök külföldről ( munkám miatt utazom gyakran ), elfog a buzgalom.ha a bulgároknak sikerül, nekünk miért ne sikerülhetne? dudarnak üzenem megyünk!!! szuper 5let! azért arra nagyon kíváncsi lennék, dudar miért hagytad ott a zirci médiát?, ha nem titok.bár személyesen nem ismerlek, de amennyit láttam, érzékeltem a munkádból, nagyon tetszett, gratula hozzá!kár, hogy így alakult!
Előzmény: egyszemlélődő (250)
egyszemlélődő Creative Commons License 2007.04.23 0 0 250
Nem vagy naiv, naivitas! Egyenlőre kevesen vagyunk, mert a választók többsége nem hisz abban, hogy számonkérheti politikusait. Különben ezért bujok nicknév mögé, mert kevesen vagyunk, könnyebb elintézni a máskép gondolkozókat, így én is félek attól, hogy hatalmuknál fogva képesek utánamnyúlni. Ahogy tegnap Réz András mondta: "hatalomgyár". Minden jót!
Előzmény: naivitas (244)
egyszemlélődő Creative Commons License 2007.04.23 0 0 249
Kedves Gábor! Pedig nem akarok én semmilyen mediátor lenni. Valóban virágozzék minden virág... Tehát tudom, hogy ilyen fórumokon mindenféle témájú és hangvételű észrevétel megjelenhet. Viszont, hogy szót értsünk egymással, választ kaphassunk felvetéseinkre, kérdéseinkre, akkor muszáj emberi hangon szólni. Tévedhetek is ebben, mert éppen leadersfobia indukált picit nyers észrevételével reakciókat a leader egyesület elnökségéből. Bár ezek inkább a hangnemet, információhiányt kifogásolták, sőt Busz János elég cinikusan ("Az, hogy ezt mint civil vagy másodszor megválasztott polgármester teszem az én dolgom.") Én féltem az ilyen hozzáállástól a választókat! Sőt, megsértődnék a pénzesgyőriek esetében azon, hogy a polgármesterünk egy ilyen szervezetben elsődlegesen nem minket, hanem egy civil szervezetet képvisel, még akkor is, ha átfedések vannak a falu és az alapítvány között. Van egy ötletem a pénzkérdésről: az Egyesület már előtörténettel bír. Meg lehet nézni az eddig felhasznált összegek elszámolását? Valóban a működési költség az érdekes. Mire használták? Díjazták a vezetőséget? Ha valaki tudja, írja már meg, hogy nyílvános-e az elszámolás? A civil-nem civil kérdés nekem fontos. Megrögzött civil vagyok, s utálom, ha a politikusok ezt a szférát használják olyan céljaik megvalósítására, ami inkább politikai. Nem vagyok tisztában a pereputy kérdésében, s megmondom öszintén, nem is érdekel. A tisztességes munkát, hozzáállást követelem a közszereplőktől, s azt, hogy átlátható rendszer megalkotására törekedjenek. Mert ekkor tényleg felesleges lesz, hogy ki kinek a fia, lánya, unokája, boldog őse.... Tudom naivitás, de valamiben hinni kell! Minden jót!
Előzmény: gaborkoos (240)
dudar Creative Commons License 2007.04.22 0 0 248
Kösz a reklám! Gábor tudja, hogy a kecske kölcsönző az én vagyok!
Előzmény: reiko (242)
dudar Creative Commons License 2007.04.22 0 0 247
Remélem a No motor is ilyen rendezvény lesz! Gyertek! Gyertek! Gyeretek!
Előzmény: f_k (246)
f_k Creative Commons License 2007.04.22 0 0 246
Üdv! Annyit azért meg lehet tenni pár dolgot olyan rendezvények kellenek, ahhol sok utas utazik. Ide kell csalni a turistákat. Jó példa erre egy nem túl régi képsor: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=66332723&t=9005494
Előzmény: dudar (245)
dudar Creative Commons License 2007.04.22 0 0 245
Üdv!

A tiltakozáson és a lobbyzáson kívül nem sokat tehetnek a polgármesterek. Ha sokat ugrálnak a vasútért, könnyen megkaphatják az egész vonalat. Aztán meg felújíthatják, meg fenntarthatják. Persze ez lehetetlen vállalkozás lenne a számukra.

A vasút témától én már kezdek kicsit ideges lenni! A Zirci TV-nek elkezdtünk forgatni egy műsort, de ahogy egyre jobban belementünk a témába, annál kilátástalanabb lett az egész. Csak két példa: szét van választva a személy és az árú fuvarozás. A Személy veszteséges, ezért sírnak folyamatosan, míg az áruszállítás több milliárdos nyereséget termel évente. Vajon hol a nyereség és mire fordítják? A másik példa: ha a Zirci állómásról fel akarnak küldeni egy levelet a Nyugatiba, azt nem küldhetik el a mozdonyvezetővel, aki pont arra jár, de nem is a postán adják fel a levelet, hanem a MÁV saját külön posta kft-je viszi azt el. Mondanom sem kell, hogy közúton, vagyis autóval. Ezek csak a felszínen kapirgálva előbukkanó kérdések, képzeljétek el, mi van, ha kicsit mélyebbre ásna valaki? Ilyen körülmények között elég nehéz nyugodtan és reálisan beszélni a vasútról.
Előzmény: f_k (243)
naivitas Creative Commons License 2007.04.22 0 0 244
gaborkoos válaszolt helyettem neked jó érzés, hogy a kistérségben vagy nagytérségben néhány ember egy nyelven beszél rossz érzés, hogy mi vagyunk kisebbségben vagy inkább KEVESEK vagyunk bizonyos dolgokhoz, vagy mégsem? mit gondoltok?
Előzmény: egyszemlélődő (234)
f_k Creative Commons License 2007.04.22 0 0 243
Üdvözletem! Azt szeretném megkérdezni , hogy mit kívánnak tenni a Bakonyon áthaladó 11 es Győr-Bakonyszentlászló-Zirc-Veszprém vasútvonal megmentéséért? Olvasom, hogy polgármesterek is írnak ide. Én vasútbarátként kérdezem meg Önöktől. Nagyon szép vonalról van szó Magyarország legmeredekebb emelkedésű vonala, hasonló csak az Eger Szilvásvárad Putnok vonal. [image1][image2][image3] Eddig sikeresen tiltakoztak, de a turizmus szempontjából fontos lenne ez a viaduktos alagutas vonal. Nekem már van tapasztalatom aMátrai vonalon még kirándulóvonatot se lehet közlekedtetni, annyira irreális feltételekkel lépett fel a MÁV. Amíg van vasútjuk, addig kérem ha tehetik titakozzanak a bezárás ellen, illetve használják ezt a nagyon szép vonalat. Én csak átutaztam rajta mivel, az ország másik pontján élek, de szeretek M.O.-n belül kirándulni.
reiko Creative Commons License 2007.04.22 0 0 242
www.gportal.hu/akecske
Előzmény: gaborkoos (239)
cseszneki Creative Commons License 2007.04.22 0 0 241
Szia Gábor !

Bocs a félreértésemért . Engem is elvitt a topik személyeskedő stilusa helytelen irányban. Továbbra is béke ( a mintegy negyedszázados béke) közöttünk.
Üdvözlöm a Családodat.
Ha erre jársz/jártok el ne kerüljetek ,mert akkor a békében is összekötjük a bajuszt.

Üdv. Karcsi
Előzmény: gaborkoos (238)
gaborkoos Creative Commons License 2007.04.21 0 0 240
Egyszemlélődő, mediátor tehetséged van, ha ez az igazi arcod, amiben nincs okom kételkedni. Erről a fórumról (és más hasonlókról is) az a véleményem, hogy teret nyújt olyan véleményeknek, amelyek máshol nem hangozhatnak el, viszont feszítik a megnyilvánulót. Én tehát semmi kivetni valót nem találok a nem szalonképes, akár sértő vagy durva megnyilatkozásokban, mert ez a világ így működik - mondhatnánk, akinek nem inge, stb., de ha inge, akkor meg szembesüljön vele, és ha akar, válaszoljon. (Meglepő számomra, milyen sokan adják a nevüket a hozzászólásaikhoz, ez nem jellemző a hasonló fórumokra, és kifejezetten dícséretes a térségi résztvevőkre nézve.) A "civil-nem az" vitában nem tudok eredendő bölcset mondani. Részt vettem az első Leader (vagy nem?) összejövetelen a zirci piros házban, áttanulmányoztam a kapott papirost, meghallgattam néhány közelállót, és az a benyomásom alakult ki, hogy a vita tulajdonképpen most arról szól, ki nyúlja le a számomra iszonyatos összegű százötven milliót a működtető szervezetre. Itt ugyanis mindenféle rokon, haver, pereputty juthat néhány évig biztos megélhetéshez. Én nem kezdő pályázó és pályázatíró vagyok, ráadásul egy végzetesen rossz döntésem eredményeként az elmúlt ciklusban önkormányzati képviselő is voltam, van némi tapasztalatom kommunálpolitikában. Azt gondolom, hogy nem a civil - nem civil kérdés a döntő, hanem a meg-/ki-választottak személyisége. Ha ez a fórum úgy alakul, és lesz érdeklődés, a honlapomon közölteken kívül is számos, talán tanulságos adalékkal tudok szolgálni hogyan és miért működünk mi, vagy éppen nem, mint település és/vagy kontra kistérség.
Előzmény: egyszemlélődő (232)
gaborkoos Creative Commons License 2007.04.21 0 0 239
Zsigmond, mit szeretnél pontosan? A www.turistautak.hu-n nézd meg, szerintem a www.nomotor.hu-közzétett, általatok tervezett útvonal egy része biztosan rögzítve van már műholddal, onnan szabadon le lehet tölteni (én pl. a Dornyay emlékút teljesítése során biztosan feladtam a Porva-Csesznek vasútállomás és Cseszenk közötti szakaszt). Jövő héten sajnos folyamatosan távol leszek, semmit nem tudok tenni ebben az ügyben, de szombaton, a nyitónapon egyben végigmegyünk a teljes útvonalon, ha szeretnéd, viszek magammal GPS-t, és rögzítem, este akár már fel is kerülhet a nomotor-ra. Más: Családom tagjai érdeklődnek a málháskecske bérlés iránt. Hol, mikor lehet a hosszú hétvégén?
Előzmény: dudar (220)
gaborkoos Creative Commons License 2007.04.21 0 0 238
Szia Karcsi, te érted, amit írtál? (Mi az a nagytestvér?) Mert én a betyárbútor alatt a hátizsákot értettem, vagyis hogy nem bérelünk málháskecskét, mert a barátaimmal gyalog járjuk végig. Sajnos, szombaton csak tízkor lesz a megnyitó Porván, akkor tudunk indulni, de alkonyatra bezárjuk a kört, és visszaérünk Porvára, a csábító programok ellenére is (pl. kedvencem a Vár büfé Cseszneken). A birtokod előtt néha előfordulok, legutóbb a Dornyay emlékút legyűrése kapcsán, bár akkor pont igen kutya idő volt, Porva-Csesznek vasútállomástól zuhogó esőben értem be egy óra alatt hozzátok.
Előzmény: cseszneki (218)
dudar Creative Commons License 2007.04.21 0 0 237
Rátámadtak a resti üzemeltetőjére (Zirc)

Felhívás

Egyelőre ismeretlenek azok a személyek, akik még március 12-én dél körül megverték a zirci vasútállomás bisztrójának üzemeltetőjét. A szóváltással kezdődő konfliktus addig fajult, hogy a hat-nyolc fős társaságból négyen-öten (köztük két nő is) nekitámadt a sértettnek, összetörtek több poharat és hamutartót. A megvert férfi fogát később el kellett távolítani. A bántalmazók és az őket kísérő fiatalabb személyek ezután felszálltak egy Győrig közlekedő személyvonatra, majd – az eddig beszerzett adatok szerint – Győrben le is szálltak. Az egyik zirci áruház kamerarendszere mintegy fél órával a bűncselekmény elkövetése előtt rögzített egy, az üzletbe betérő kisebb csoportot. A sértett leírása alapján a felvételeken látható személyek a csoport tagjai lehettek. A rendőrség kéri, hogy akik felismerik a képeken látható személyeket, értesítsék a Zirci Rendőrőrsöt a 88/593-840-es telefonszámon.

Sajtószolgálat, Veszprém MRFk
cseszneki Creative Commons License 2007.04.21 0 0 236
Köszi ! Azt hiszem cseszneki téma is lesz benne
Előzmény: enczica (235)
enczica Creative Commons License 2007.04.20 0 0 235
Április 22-én, most vasárnap 8.50-kor a MTV Főtér műsorában Zirc és környéke lesz a téma - nézzétek! Szép hétvégét mindenkinek: enczica
egyszemlélődő Creative Commons License 2007.04.20 0 0 234

Helló!

Mi a húha?

Minden jót!

Előzmény: naivitas (233)
naivitas Creative Commons License 2007.04.19 0 0 233
húha
egyszemlélődő Creative Commons License 2007.04.19 0 0 232

Tisztelt leadersfobia!

Nálam ez -10 kerdit, mert valóban sértően fogalmazott. A felháborodás lehet jogos, de akkor is tudni kell pontosan indokolni, fogalmazni. A pokróc stílus nem vezet eredményre, pedig egy ponton még érdekes is lehet (legalábbis nekem) a véleménye. Ez pedig: meg lehet-e húzni egy politikusnál, akár helyi, akár országos, a hivatali és a civil énje között a határt? Nem mindenhol azt a közösséget képviseli, amelyik megválasztotta, főleg egy ilyen fórumon, mint az ominózus egyesület? Egyáltalán politikusnak számít egy polgármester, önkormányzati képviselő?

A válaszokkal talán közelebb juthatunk a probléma megoldásához. Szerintem, s itt nem értek egyet Busz Jánossal, egy polgármester elsődlegesen politikus, akár éjjel, akár nappal. Ezt vállalnia kell, mert ezért választották meg, s bátorságáért, hogy egy közösségért dolgozik tisztelni kell. S munkája sikerességét egy újabb polgármesteri ciklus bizinyíthatja is. Egy alpolgármester, önkormányzati képviselő már nem feltétlen politikus, főleg egy kisebb településen. Erősebben kötődhet a civilekhez, de kényes esetekben (gondolok itt akár az egyesületre), elegánsabban jár el, ha státusa miatt a háttérben marad. Mert egyikünk sem pótolhatatlan, s én vallom, hogy más is alkalmas lehet egy feladatra, csak meg kell találni ezt a személyt.

Szóval megpróbáltam megérteni a problémáját, de mégegyszer: a sértő vagdalkozásnál többet ér egy jól megfogalmazott kérdés.

Minden jót!

Előzmény: leadersfobia (228)
buszjanos Creative Commons License 2007.04.19 0 0 231
A "SZÉGYEN" aláírással megjelent levélre reagálva, az Egyesületünknek (34 505 fő él az érintett területen) 84 alapítójából 55 a "civil".  A tagok a döntéshozatalkor 1-1 szavazattal rendelkeznek. Hogy tudja bekeverni ide a politikát. Hiányos ismereteit a hozzáállása csak rontja. A BAKONYÉRT indulunk, dolgozunk. Az, hogy ezt mint civil vagy másodszor megválasztott polgármester teszem az én dolgom. Úgy érzem, hogy név nélkűl írni véleményt az SZÉGYEN, és nem a kezdeményezésünkre nézve. Busz János pm (Tel/Fax 88 448 013)
Előzmény: leadersfobia (227)
dudar Creative Commons License 2007.04.18 0 0 230
szentgaltv Creative Commons License 2007.04.18 0 0 229

Kedves Barátom, Leadersfóbia!

 

Örülnék, ha a sározást sárral tenné és nem bélsárral, mert a pontosság nagyon fontos dolog. Molnár László vagyok, akit Ön az 1-es pontban emleget. Tehát tisztázzuk: Molnár László vagyok, Szentgál Község alpolgármestere, 2006 őszétől. Polgármester eddigi életemben még nem voltam. Alapító tagja vagyok az 1992-ben életre hívott Szentgál Kultúrájáért és Közhasznú Tájékoztatásáért Alapítványnak, valamint a 2004-ben alapított Szentgáli Polgári Szövetség Egyeseületnek. A Szentgál Tv-t vezetem főállásban. Talán kitűnik, hogy van némi közöm a civilekhez, talán több mint az önkormányzatisághoz. Egyébként, az alapítvány képviseletében regisztráltam, ez könnyűszerrel ellenőrizhető.

Amennyiben további pontosításra lenne szüksége, kérem hívjon. Telefonszámom: 30/ 97 51 257.

 

Őszinte barátsággal, Molnár László (nekem ugyanis van nevem)

Előzmény: leadersfobia (228)
leadersfobia Creative Commons License 2007.04.18 0 0 228

Tisztelt Ilona!

A Civil oldalakon másnak adott válasza picit gagyira, nagyképűre sikerült. Sok munkát fektettek bele, ezt elismerem. Miért tették? Öncél, vagy valóban a vidéket tartják szem előtt? Szerintem az utóbbi mellett voksol. Akkor meg illett volna a kiírást betartani nemcsak papíron, hanem szándékában is. Nézzük a tényeket!

Elnökség:

1. Molnár László civilnek álcázott polgármester

2. Jánszky László civilnek álcázot herendi önkormányzati képviselő

3. Varga Zsuzsa tiszteletreméltó, sok munkát önérdek nélkül végző civil

4. Busz János civilnek álcázott polgármester, a fájó pont, hogy ezt elnökként tette

5. Albert Mihály polgármester

6. Borda Erzsébet civil vállakozó, aki jól képviselheti a falusi turizmust

7. Reöthy Gábor civil

8. Hofferné Hanich Erika civil, bár elég erősen kötődik az önkormányzathoz

9. Léber Ferenc civil vállalkozó

10. Turi Balázs polgármester

11. Bittmann Lilla civil, volt csernyei jegyző

12. Encz Ilona civil?, zirci önkormányzati alkalmazott

Tehát 5 mindenképpen önkormányzati tag valahol. Ezért kellett közülük háromnak magát álcázni! Szerintem nem lehet szakmaiságra hivatkozva elnyomni a többieket. Már megint elront mindent a politika.

Erre varrjon gombot, kedves Ilona!

 

leadersfobia Creative Commons License 2007.04.17 0 0 227

Leader?

Tegnap tanúi lehettünk annak, hogy lesz egy politikus pillanatok alatt civil, annélkül, hogy bukott volna a választáson. A történet röviden:

Megalakult a Kemény Bakony Közhasznú Egyesület, célja a kormányzat által vidékfejlesztésre kiírt uniós pénzek megpályázása, továbbosztása a helyi pályázók felé. Ez a feladat, mivel több száz millió forintról szól, valóban felkészült embereket igényel, az irányítóknak egy príma infrastruktúrával illik rendelkezniük. A csábító az egészben, hogy az Egyesület működési költségekre a Minisztériumtól pályázott összeg 20%-át fordíthatja. Ez nem kis pénz!

Az Egyesület tagja bármilyen szervezet lehet (önkormányzati, gazdasági, civil), akár magánszemély is, de a kiírás feltétele, hogy mind a vezetőségben, mind a tagságban az önkormányzati szféra max. 40% lehet. Tehát a célja, hogy erősítse a helyi civil szervezeteket. Tegnap a Egyesület közgyűlése elfogadta az alapszabályt megválasztotta a 12 tagú elnökséget, s az 5 tagú felügyelő bizottságot, a jelentkező tagszervezetek területi lakosságának arányában. Eddig rendben is van. De ekkor a szervezet hivatalos politikusai adtak egy pofont a demokráciának! Jobban mondva, kihasználták a tátongó kiskaput, pedig az előírt arányokat messze betartva az elnökségnek 9 civil és 3 önkormányzati tagja lett. Akkor meg mit háborgok? Azon a semmiségen, hogy ez csak papír szerint igaz. Hiszen abból a 9 civilből igazából ha 2 valóban civil. A többi civilnek álcázott polgármester, önkormányzati képviselő! Ugyanis "minden politikus lehet civil szervezet tagja is" elvből kiindulva az elnökség egy része ilyen címen jegyeztette be magát. Élén az Egyesület elnökével Busz Jánossal. Jogilag megtehették. De meg kellett ezt tenni? Erkölcs, morál? Mert nem ez volt a kiíró célja! Talán a nagy pénz motiválta a "tisztelt" politikusokat? Kaméleon-effektus, egyszer civil, egyszer polgármester? S ha reggel tükörbe néz, akkor mi?

Még talán Zirc oldotta meg legjobban a helyzetet, mert egy nagy kérdőjellel, de hozta az elvárásokat. Ám a többiek gyermeteg játékához asszisztált!

Ezek után miért várnak a közvéleménytől pozitív megítélést a politikusok?

Persze ez csak az én véleményem, nem tudósítás az alakuló ülésről!

Mégis: szégyen!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!