Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.04 0 0 183

Emberek szisztematikus gyilkolása, és emberek szisztematikus megfigyelése nálam más kategória, úgyhogy jól vártad.

Előzmény: miwa (180)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.04 0 0 182
De ugye nem itélsz el senkit, aki érdekből lett párttag, vagy kihasználta, élt, visszaélt a pártagságbeli előnyökkel?
Előzmény: JEFFREY (161)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.01.04 0 0 181

egyébként a náci párttagságért senkit sem üldöznek. sőt, az NSZK-nak volt egy kancellárja aki náci pártpropagandista volt, kicsit keményebben mint ahogy Lendvai Ildikó kommunista pártpropagandista. Lendvai idején börtönbe nem zártak senkit, de annak az úrnak az idején tömeggyilkosságok folytak. de ez az ex-náci volt képes arra, hogy egy válságos helyzetben összehozzon egy koalíciós kormányt. nagy ember volt, Németország büszke lehet rá.
Előzmény: Törölt nick (176)
miwa Creative Commons License 2005.01.04 0 0 180
Gondoltam, ezt vártam.
Előzmény: Törölt nick (176)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.04 0 0 179

Megértem a fájdalmadat, amelyet gondolom csak tetéz, hogy erről a kerekasztal tárgyalásokon állapodtak meg a rendszert váltani akarók és a régiek. Akkor kellett volna azt mondanod, hogy NEM, most már késő. 

 

 

Előzmény: JEFFREY (177)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.04 0 0 178
OFF: >Legalább tördelné bekezdésekre... azon a gépen, amin most irok én sem tudok sem tördelni, sem szerkeszteni,sem semmit.
Előzmény: Zrínyis (171)
JEFFREY Creative Commons License 2005.01.04 0 0 177
Tudodd igazad lenne, ha a változások után visszavonultak és élik az életüket, de a Diktatura kiszolgálása után most is magas Állami és Gazdasági pozicióban osztják az észt, és kíoktatnak Demokráciából, erkölcsből és morálból azért már valahogy nem járja.Nem beszélve a Médiagurukról, akik hosszú nyelvcsapásokkal mosdatják az egykori kenyéradó gazdáikat, s mocskolják azokat akiknek a negyven mocskos évhez semmi közük.A Tisztitótűzet nem lehet meguszni, csak ideig-óráig elodázni.Minnél később, annál fájdalmasabb, mivel a sebek egyre fekélyesebbek lesznek.
Előzmény: Törölt nick (172)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.04 0 0 176
Nem, a 90 éves nácik üldözéséről más a véleményem.
Előzmény: miwa (173)
JEFFREY Creative Commons License 2005.01.04 0 0 175
Te nem vagy normális, mert nem vagy tisztába azzal, hogy egy kiskorunak milyen felelősége van, meg egy nagykorunak.A Gymibe KISKORU EMBEREK JÁRTAK, s ha tudnád, hogy anno nem úgy volt, mint most, ha a tanárod vagy a szűleid valamit mondtak általában "kötelező" jelleggel birt.Ez a 70évek végén80-as évek elején lazult valamit, de nem sokat.Egy nagykorú ember felel a tetteiért, hísz neki vannak jogai, s kötelességei.Még a jog is megkülömbözteti a dolgot.Így mitől kommacs egy kiskorú gyerek, aki 18 éves kora után nem tart kapcsolatot az emlitett szervezetekkel, se nem tagja, se nem Vezetője.Tudod annak idelyén a Gymibe a fiúkat vitték a Hanságba lápot csapolni, árkot ásni, a lányok meg a mezőgazdaságba voltak beosztva.Ha híszed, ha nem senkinek nem jutott eszébe ideologiai megfontolás, csak a balhé, meg moka-kacagás, és az együttlét.Késöbb egy pár év mulva sokszor együtt jártuk be a Kárpátmedence magyaroklakta területet, bakanccsal, sátorozva, s csodálkoztuk rá a csodára, de nem mint KISZ, vagy IFjugárda tagok.Akik az utobbi helyen keresték az életbe a céljukat, azt híszem, hogy azok a korosztályomból a MSZP szavazói, mert ők más utat jártak.Pártag nem voltam, s nem vagyok, de vannak értékeim ami szerínt orientálodok.Remélem nem bűn? 
Előzmény: Lactarius Curtis (165)
arkanoid Creative Commons License 2005.01.04 0 0 174

A bemutatkozásánál meg a kultúra szó szerepel... Itt most a kuncogást jelképező smiley lenne, ha ismerném.

 

Kultúra, atyavilág!

Előzmény: Zrínyis (171)
miwa Creative Commons License 2005.01.04 0 0 173
Ugye ez a véleményed a 90 éves nácik üldözéséről is?
Előzmény: Törölt nick (172)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.04 0 0 172

"Aki nem volt működtető, azt békén kell szerintem hagyni."

 

Szvsz mindenkit békén kellene már hagyni. Ki a fasznak lesz ettől jobb, hogy x-ről meg y-ról kiderül, hogy milyen csúnya dolgokat csinált 20-30 évvel ezelőtt? (Ennyi idő alatt még 1 emberölés is elévül.) Max. 1-2 napig lehet röhögni azon, hogy milyen balfasz módon védekezik, aztán ennyi. Észre kellene venni, hogy a lényegi dolgokról terelik el a figyelmet az ilyen hírek.

Előzmény: miwa (166)
Zrínyis Creative Commons License 2005.01.04 0 0 171
Na én ezt kizártnak tartom... Fizikai fájdalmat okoz a hozzászólásainak olvasása. Legalább tördelné bekezdésekre...
Előzmény: arkanoid (164)
toloba Creative Commons License 2005.01.04 0 0 170

dear toloba,

Bauer Tamás is tagja volt a Hazafias Népfront országos tanácsának. Közben írt a BESZÉLŐ-be. Természetesen tudták róla, hogy ellenzéki, de békén hagyták.

Biztos az apja miatt...lehet támadni...:)


Stumpf Istvánt lett volna Bihari, Bíró, Lengyel és Gombár mellett az ötödik kizárandó személy, de az apósa közbenjárt Kádárnál.

Jó a komcsi rokon...:)


Martonyi magasrangú közhivatalnok volt, kiváló szakember és akkor lépett be az MSZMP-be amikor az már praktikusan nem volt sikk.

De azért Medggyessy jobbkezeként remekül szórakozott és juttatta vagyonhoz azokat akiket olyannyira szidtok...mongyuk, ha az egyiket Orbán Győzőnek hívnák, biztosan kisebb lenne a száj...


Mikola egy féreg, na ez tény.

Nem nyitok vitát...:)
Előzmény: Jo Tunder (162)
JEFFREY Creative Commons License 2005.01.04 0 0 169
Milyen Testületet vezetek?Mert az aparátus az főállású tagok és vezetők.Az Elnőki Tanács, a Miniszter Tanács A Központi Bizottság és a Végrehajtó Bizottság a Városi, Járási, terűleti, Budapesti (kíemelve,kerűletekre) Párt és KISZ Bizottságok, valamint a Vállati FŰGGETLENITET Párt és KISZ Bizottságok, akiknek ez volt a FŐÁLLÁSA.Még voltak Szakszervezetek főggetlenitett tagjai, s volt a tagság, akik nem tartoztak a Vezető Testületben, ezenkivűl a NŐTANÁCS és a HAZAFIAS NÉPFRONT, ahol színtén voltak fűggetlenitett Vezetők az apparátusukkal egyűtt és társadalmi tagok, akik nem voltak döntésí helyzetben.Általában az utobbi szervezetben találhatók Párton kívüliek is, mert a Diiktatura szalonképességéhez hozzátartozott, hogy felmutassák, hogy léteznek "Civil Szervezetek "is.Szóval milyen testület FŰGGETLENITET főállású Vezető volt az általad emlitett polgártársak valamelyike? Na és akkor nem beszéltem a fedett Állásokról, a Minisztériumokban Közintézményekben, Kűlképviseleteken, Utasási és Kulturális Intázményekben, Kutató Intézetekben, s az ürdüg tudja, hogy még hol.Na ezek is az irányitó testület alsó színtjéhez tartoztak, akik a Renszert működtették.
Előzmény: toloba (163)
Lactarius Curtis Creative Commons License 2005.01.04 0 0 168

Kettős mérce rulez :)

persze a tompika-, arogáns-féléken még az sem segít, hogy koruknál fogva nem igazán lehettek funkcik az átkosban...

Előzmény: miwa (166)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.01.04 0 0 167

Stumpf a DEMISZ elnöke volt, az MSZMP budapesti pártbizottságának tagja. De ő szembenállt Grósszal. Koltay Gábor a filmrendező is tagja volt az MSZMP budapesti pártbizottságnak, és ő szervezte meg Grósz híres fehérterroros beszédét.
Előzmény: miwa (166)
miwa Creative Commons License 2005.01.04 0 0 166
"Stumpf, Mikola meg azt a szervezetet vezette " Az idézet tőled való. Aki nem volt működtető, azt békén kell szerintem hagyni.
Előzmény: toloba (163)
Lactarius Curtis Creative Commons License 2005.01.04 0 0 165

"Képzeld el én is voltam a Gymiben KISZ Titkár, mivel az úgy volt, hogy 5 pluszpont járt az Egyetemi felvételinél, ha valaki KISZ tag volt"

Gratulálok, ez egy igazi fütyiszes jellemrajz, ezekután az írásod egyetlen mondatán sem csodálkozom, nameg az Ovi-mosdatáson sem. Ismét a tipikus jobbos hozzáállás: a mi élősködő komcsink a jó komcsi, a másik oldalé meg a rossz...:)))

Előzmény: JEFFREY (161)
arkanoid Creative Commons License 2005.01.04 0 0 164
Bocsáss meg, JEFFREY, nem tudok ellenállni a kísértésnek: te EZZEL a helyesírással gimibe és egyetemre jártál??????????
Előzmény: JEFFREY (161)
toloba Creative Commons License 2005.01.04 0 0 163
Stumpfra és Mikolára "vezetőit" írtam, emlékezetem szerint....nem vezetőt...vagyis az elnökség tagjaiként a vezetői voltak. A lényegen nem változtat, hűbéresei, kiszolgálói voltak a rendszernek. Egyébként nagyon érdekes, hogy aki maradt a baloldalon, de nem volt működtető, megrendelő, meg egyéb, pont olyanok, mint a jobboldalon tanyázók, azokat mégis máglyára küldenétek....és miért?
Előzmény: miwa (151)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.01.04 0 0 162

dear toloba,

Bauer Tamás is tagja volt a Hazafias Népfront országos tanácsának. Közben írt a BESZÉLŐ-be. Természetesen tudták róla, hogy ellenzéki, de békén hagyták.
Stumpf Istvánt lett volna Bihari, Bíró, Lengyel és Gombár mellett az ötödik kizárandó személy, de az apósa közbenjárt Kádárnál. Martonyi magasrangú közhivatalnok volt, kiváló szakember és akkor lépett be az MSZMP-be amikor az már praktikusan nem volt sikk. Mikola egy féreg, na ez tény.
Előzmény: toloba (160)
JEFFREY Creative Commons License 2005.01.04 0 0 161
Képzeld el én is voltam a Gymiben KISZ Titkár, mivel az úgy volt, hogy 5 pluszpont járt az Egyetemi felvételinél, ha valaki KISZ tag volt.Az Osztályfönökőm harmadikba azt mondta négyszemközt, hogy fígyelj, te jeles tanuló vagy, de nem biztos, hogy felvesznek egyébb szempontok is számitanak.Mivel a Gymiben igazán a KISZ nem nagyon politikai uton haladt csak brahi, építőtábor meg közösségi buli színtjén, így beléptem.Az Osztály, mivel elég nagy "pofám" volt és azt híszem csiptek jóba voltam mindenkivel megválasztottak Titkárnak,(amiből több volt, a csúcson a Tanári Karból voltak a vezetők) hogy így talán több mindent elér a közösség.Az Egyetemen már nem igazoltam magam, pedig ott is voltak agitálások.Ezek szerint én most egy komcsi vagyok, mint Orbán?Vagy talán úgy gondolod, hogy azonos a súlyom és megitélésem azokkal, akik az Egyetemi éveik alatt KISZ vezetők voltak, s egyből  onnan a Városi, Járási, Megyei és a Központi Bizottságok és Testületeinek pénzért főállású Munkatársai lettek, mint Gyurcsány, Juhász,Jánosi, Lampert és sorolhatnám.(megjegyzem, hogy a középískolába kiskoruakról volt szó, addig a felsőbb Intézményekben őnálló elhatározás is számitott a nagykorúság miatt, mely egyéni felelőséget vet fel) Akik lényegében élet halál uraiként ítéltek meg embereket és kényük-kedvük szerint tettek tönkre exisztenciákat, kariereket.Legyetek már eszeteknél, s egy kicsit jobban tájékozodjatok a Diktatura éveiben lezajlott folyamatokban.
Előzmény: Lactarius Curtis (153)
toloba Creative Commons License 2005.01.04 0 0 160
És még én maszatolok?
Kik voltak Stumpf és Mikola? A HFN Országos elnökségének tagjai...vagyis a vezető testület tagjai...a kommunista rendszer kiszolgálói. Az MSZMP hozta létre a demokrácia látszatának a keltésére barátom. Ők állítottak minden szavazásra jelölteket, minden körzetben egyet. Mind úgy szerepelt, hogy a HFN jelöltje, ezekre lehetett szavazni. talán még emlékszel arra amikor /valamikor 86-88-ban???/ akadt ellenjelölt is ? és úgy szervezték a műsort, hogy csupa munkásőrrel ültették tele a termez, mire az "ellenzék" megérkezett, nem volt hely és a párt embere simán győzött.
Méghogy én maszatolok?
No, ha nem így volt TE biztosan tudod, rajta, elő a farbával...
Előzmény: JEFFREY (158)
vazila Creative Commons License 2005.01.04 0 0 159

Azt nem tudom,hogyki az,de ha kiderűl tökön kell rugni.

Azt viszont látom,hogy a MUNKAHELYI HEREELIT BÉROLNOKOK belehúztak mindjárt az év elején.

Az öszes topicban az ünnepek alat nem látott figurák írogatnak munkaidőben mint állat.

JEFFREY Creative Commons License 2005.01.04 0 0 158
Milyen vezető Testület te szerencsétlen!Ezt az ó-héber dumát lehet, hogy beveszik a mai16-30 év közöttiek, akiknek minden mese új, mert halvány gözük nincs semmiről, hogy hogyan müködött az ÁLLAMAPARÁTUS, de remélem egyre több felhomályosításba lesz részük, hála ennek a SZOCI arrogancíának az Űgynőktörvénnyel kapcsolatban.Sok fiatal megdöbben majd, hogy esetleg a mai "Újgazdagsága" a szűlők és nagyszülők embertelen, erkölcselen morálisan elfogadthatatla viselkedésüknek a "JUDÁSPÉNZÉBŐL" származik, s három millió ember még midig a nyomor küszöbén él.Nagyon helyes, boruljon a bili, de nem híszem, hogy SZOCIK ezt akarják, s már terelnek, mert rájőttek, hogy ez egy rossz húzás volt.Napról-napra hátrálnak kí a dologból.Ők csak terelni akarták a rossz Kormázásí Politikát más témával, de a szellem kíjőtt a Palackból és nincs vissza út.
Előzmény: toloba (149)
Jo Tunder Creative Commons License 2005.01.04 0 0 157

Az MSZMP KB Társadalomtudomány Intézetét NEM Aczél György irányította. Felügyelte bizonyos értelemben de nem irányította. Az MTA-hoz tartozott a szociológiai intézet és az MSZMP KB-hez a társadalomtudományi. Ma mindkettő az MTA-hoz tartozik, utóbbi a politikatudomány intézet. Doktoranduszképzés folyt, olyan volt mint egy MTA intézet, legalábbis akkor amikor Kövér segédmunkatárs volt (ami egy intézeti besorolás, olyan mint a tanársegéd, a munkatárs az adjunktus, a főmunkatárs a docens, a tudományos tanácsadó az egyetemi tanár). Semmi ciki sincs Kövér László múltjában. Egyébként még 1995-ben is szarházinak tartotta Bencsiket és Lovast (well, tudomásom szerint most is annak tartja őket). Nem tudja kezelni a dühét, nem tudja kezelni ezt az egész helyzetet, néha iszonyú hülyeségeket beszél. Ennyi.

Előzmény: toloba (149)
miwa Creative Commons License 2005.01.04 0 0 156
Az előbb neveztem meg. Ráhibáztam?
Előzmény: Lactarius Curtis (155)
Lactarius Curtis Creative Commons License 2005.01.04 0 0 155
Nagyon gyenge. Tudod te nagyon jól, hogy kiről van szó. Szar ügy.
Előzmény: miwa (154)
miwa Creative Commons License 2005.01.04 0 0 154
Mégis kiről beszélsz? Gyurcsányról? Tulajdonképpen igazad van.
Előzmény: Lactarius Curtis (153)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!