Keresés

Részletes keresés

ento Creative Commons License 2010.03.17 0 0 249
http://www.next-up.org/pdf/Ems_Jodi_Rell_Governor_Connecticut_May_2009.pdf



Itt elérhető olvashatóan.
ento Creative Commons License 2010.03.17 0 0 248
ento Creative Commons License 2010.03.17 0 0 247
Most írjam azt, hogy nem neked szántam?

(azért jót derültem az áldozat=azonnali halál értelmezésen, téged tanítani kellene, ködösítés, csúsztatás tantárgyakban)

Ami a "rémhírterjesztést" illeti, figyelmeztesd, kérlek Salzburg városát sógoréknál, hogy feleslegesen csökkentették a mikrohullám-határértéket a nálunk -elméletileg- létező határérték mintegy tizedére.
Vagy szólj már oda ennek a rémhírterjesztő, galád connecticuti kormányzónak, ennek az M. Jodi Rellnek, ne írkáljon olyat egy nyilvános proklamációban, hogy:

"Connenticutban és szerte a földön a legkülönfélébb életkorú emebereknél KIFEJLŐDÖTT A GLOBÁLIS ELEKTROMÁGNESES SZENNYEZÉS EREDMÉNYEKÉNT EGY BETEGSÉG, az EMS(elektr.mágn. érzékenység), - ami egy fájdalmas, krónikus betegség, az elektromágneses sugárzás hypersensitív reakciója, aminek nem ismert a gyógyítása - aminek a symptómái; BŐRELVÁLTOZÁSOK, (hirtelen)bőrpír, FEJFÁJÁS, (szív)aritmia, IZOMGYENGESÉG, (fej)FÜLZÚGÁS, ROSSZ KÖZÉRZET(gyengeség), gyomor problémák, ÉMELYGÉS, LÁTÁSI ZAVAROK és KÜLÖNFÉLE IDEGI, LÉGZÉSI, BESZÉD PROBLÉMÁK valamint számos más fiziológiai(élettani) tünet - és és .............................................- amely betegség megelőzhető a bel és kültéri elektromágneses sugárzás csökkentése vagy elkerülése valamint további tudományos kutatás révén ...........és és .....2010 májusa. Aláírás."


[image1]

Ne felejtsd el megróni Florida állam kormányzóját sem, hiszen ugyanilyen proklamációt adott ki tavaly év végén. Továbbá okvetlen közölnöd kell azon orvosokkal, kutatókkal, akik függetlenek(értsd: nem függnek anyagilag egyik telekom cégtől, szolgáltatótól vagy nagy elektronikai gyártótól sem) hogy téveszméik vannak, az általuk tapasztalt tömeges problémák(EMS) csak képzelgés.

Ja, és ott van a 250.000, Svédországban már hivatalosan elismert mikrohullám-túlérzékeny(na persze, "túlérzékeny", MINTHA NEM RONCSOLNA MINDENKIT), magyarázd már el nekik hogy amit éreznek az nem az, meg nem is attól van...tőled biztos elfogadják, hatékony az érvelési technikád.
Szegény szerencsétlen együgyűek, talán megbocsátod nekik, nem tudják mit cselekszenek.

Készülj fel, Axióma, nem sokára millióknak kell magyaráznod.
Előzmény: Axióma (242)
tere Creative Commons License 2010.03.16 0 0 246
Ja, de gondolj bele, hogy vajon miért csak extrém feltételek teljesítése mellett adnak engedélyt középhullámú ráidóadó működtetésére! Vajon miért nem egészséges pacemakerrel egy ilyen adó közelében tartózkodni, meg hogy miért ugrik ki zenére az amalgám tömés a fogadból... :D Miért zenél a szomszéd káposztaföld, miért világít a kezedben a feltartott fénycső?
Mondjuk Lakihegy nem működik már, csak tartalék adó, ha szükség van rá. De ez a frekvenciatartomány jó messze van a mikrohullámtól. A tulajdonságaik között is ég és föld a különbség.
Előzmény: Axióma (245)
Axióma Creative Commons License 2010.03.16 0 0 245
Nyilvan letezik sugarzas, merheto stb., a kerdes a hangulatkelto "aldozat" szo, valamint a remhirkeltes jogossaga vagy nem a _normal_ hetkoznapi ember hasznalata kozben. Szerelok stb. nyilvan mas kerdes es ott jogos a munkavedelem, pl. Lakihegy alatt korbe 2-5 meter - nem emlekszem mar - le van zarva (marmint a keritesen belul kulon is, nem az illetektelenek eloli elzaras), mert ott a 70 centi lepestavolsaggal olyan potencialkulonbseg van, hogy megrazna. De nehogy mar 2 km-re onnan valaki feljen tole csak azert, mert a hosszuhullamu radiok siman veszik a jelet (kb. 500 km sugaru korben).
Előzmény: tere (243)
tere Creative Commons License 2010.03.16 0 0 244
Annyit még megnyugtatásul hozzá kell tennem, hogy a térerő a távolsággal négyzetesen arányosan csökken. :)
Előzmény: tere (243)
tere Creative Commons License 2010.03.16 0 0 243
Simán működik, ha tetszik, ha nem. Igen, szimpla fizika ez is. Lehet, hogy van benne placebo, de nekem is "süti" a fejemet a mobiltel egy idő után. Amikor kevesebb, mint 1W mikrohullámú A/V átvitellel kísérleteztem, jó nyereséges antennával, az hagyján, hogy az addig a büdös életben mindig jól működő karórám takkra megállt, mint a szög! De hogy a kézfejem is napokig "égett", miután az antenna előtt buzeráltam ezt-azt... érdekes, na. Meg hogy árnyékolatlanul sunnyogó nagy teljesítményű adócsőre se repülünk rá közvetlen közelről, ez is default hozzáértő körökben. Régi, ruszki rádiólokátoroknál is munkavédelmi előírás, hogy kezelő nem nyitogat adóhelyiséget üzem közben. Valószínűleg tényleg semmi értelme, mert úgysem árt. :)
Előzmény: Ylex (236)
Axióma Creative Commons License 2010.03.16 0 0 242
Az elsot hosiesen 4 kerek percig birtam (ebben kozrejatszott, hogy jo volt ujra a finn beszedet hallgatni). A masodikba csak beletekertem.
Aldozatokrol nem lehet szo, mert elnek. Masreszt meg nezz ezoterikus musorokat, legalabb kiderul, hogy hova kerul az energia:)) [Marminthogy egyes emberek ebbol adnak energiat, vagy gyogyitanak kezratetellel.] Kb. hasonlo tudomanyos megalapozottsaggal. Ketyego muszert mindenki szokott mutatni, Egely-kerektol kezdve a GM szamlaloig, mindegy, csak a sajat igazat mutassa. Vagy ha nem, tesznek rola. [Nekem is van idonkent kezkozelben tereromero, az nem ketyeg csak szep palcikak vannak benne. Csak nem remhirkeltesre hasznalom.]
Előzmény: ento (241)
ento Creative Commons License 2010.03.15 0 0 241
http://videos.next-up.org/Arte/Victimes_des_ondes/09_12_2009.html

http://videos.next-up.org/France3/EHS_Catherine_refugee_des_irradiations_micro_ondes/06_03_2010.html



A hullámok áldozatai.

Nem csak ők. Mindenki.
ento Creative Commons License 2010.02.25 0 0 240

A T-com telefonon erdeklodott, milyen tevenk van. Szerencsejuk hogy nem en vettem fel a telefont...

 

 

ento Creative Commons License 2010.02.25 0 0 239

Elindult a human mikrohullamu ongyilkossag kovetkezo stacioja. Mostanaban az ismerosok permanens, eros fejfajasra, "megmagyarazhatatlan"  szervi-izuleti bajokra, kronikus faradtsagra panaszkodnak.

 

Nem tudom hogy a 3G vagy a digitalis TV fejlesztese, esetleg mas? Ki fog derulni.

r0226 Creative Commons License 2010.01.31 0 0 238
Igen lehet benne valami mert sokan látnak szellemeket, ufókat és más lényeket dolgokat. Lehet azok is egy bizonyos frekin rezegnek és nem lárja mindenki.
Én még nem láttam ilyeneket igaz szinte sosem iszom. :-))
Előzmény: Ylex (224)
ento Creative Commons License 2010.01.31 0 0 237
Lesznek meg itt "meglepetesek"...
Ylex Creative Commons License 2010.01.16 0 0 236

Sziasztok!

Kíváncsi lennék a véleményetekre ,a 224 hozzászólára.

Üdv.

Axióma Creative Commons License 2010.01.04 0 0 235
A "talan"-t miattad tettem be:) Ha leirom kerek perec, hogy nincs, akkor abba kotsz bele, hogy tamasszam ala... szerintem tovabbra sincs olyan merteku veszhelyzet, mint amit itt szeretnetek elhitetni (termeszetesen van aki sajat haszon nelkul, de van olyan ember - nem forumozo - is, aki haszonszerzesre hasznalja ezt fel - ld. par eve a mobilarnyekolos maniat... -, na ezert nem jo, ha haszon nelkul is de tenynek elhitetik mindenkivel).
Ki beszelt arrol, hogy en bearulok barkit? Csak a jogi helyzetre hivtam fel a figyelmet, sajat erdekedben, hogy ovatosan. Ugy altalaban, nem feltetlen az adott hsz. valamelyik mondatara ertve.
Mikrohullam: eloszor is megvarom a vegeredmenyt, bar biztos vagyok benne, hogy mivel nem kontrollcsoporttal kevert kiserlet lesz (elobb kiertekeles, utana elarulni, hogy melyik volt a kiserlet es ki a kontroll), igy az eredmeny igazolni fogja a kiserlet elrendeloit. De olyan mertekben, ami az emberi elet egyeb kockazataihoz nem is merhetoen kicsi. Mondjuk (teljesen ex has) 10 perccel lesz rovidebb a varhato eleted... lehet, hogy egy sima megfazas tobbet arthat varhato ertekben.
[Vagy pl. tegyuk fel, hogy csokkentik a sugarzast, es ezert nem fogsz tudni veszhelyzetben mentot hivni, mig a csokkentessel 2-vel kevesebb az atlag megkopaszodok szama, mert kb. ennyire kimutathato hatasokat szoktak felhozni.]
Előzmény: ento (234)
ento Creative Commons License 2010.01.04 0 0 234

Az ujsagiro kozolt egy hirt. Pont.

 

Europa egyik vezeto allama betiltja az ovodakben, also es kozepfoku iskolakban a mobilhasznalatot, es nem azert mert ~zavarja az oktatast~ -by axioma- hanem mert karosithatja az egeszseget. Pont.

 

Mivel manapsag a vilag legnagyobb uzlete, valoban nem varhato el hogy felteteles mod helyett hatarozottabban fogalmazzanak...ezt ugye te sem varod el?

 

Errol arva szo nincs a mediakban, hallgatnak mint sz.a fuben.

 

 

"Felj csak valamitol ami talan nincs is, ha ugy jol erzed magad, de legy tudataban, hogy a remhirkeltes buntetendo, szoval ovatosan a megfogalmazasokkal. "

 

Ne mond mar, ezek szerint talan van? Mintha korabban hatarozottabb lettel volna...

Es mit csinalsz, irsz a modinak, vagy bearulsz a velemeny-rendorsegnel? Vagy mergesen toppantasz egyet?

 

Es mit csinalsz akkor, ha megtudod hogy Franciaorszagban 2010 januarjaban 16 telepulesen kiserletkeppen csokkentik a mikrohullam sugarzas intenzitasat, mas mintatelepuleseken pedig "tanacsadast" tartanak. (a szokasos feher ember potcselekves, "hogyan viseljuk el jokedvuen a mikrohullamu sugarzast")

 

Előzmény: Axióma (233)
Axióma Creative Commons License 2009.12.30 0 0 233
Atyavilag, egy nemet ujsagiro 20 soros lejegyzese a francia viszonyokrol, hat ez tenyleg meggyozo hitelessegu forras. Foleg az alabbi mondat:
"Die Abgeordneten hoben hervor, in der Bevölkerung gebe es wachsende Sorge um mögliche negative Auswirkungen elektromagnetischer Strahlung auf die Gesundheit."
Namarmost itt a fuggobeszedben hasznalt mod masodlagos jelentese pont az, hogy "allitolag", de a beszelo nem foglal mellette allast.
Felj csak valamitol ami talan nincs is, ha ugy jol erzed magad, de legy tudataban, hogy a remhirkeltes buntetendo, szoval ovatosan a megfogalmazasokkal.
Előzmény: ento (232)
ento Creative Commons License 2009.12.30 0 0 232

Frankreich Handyverbot an Schulen 08.10.2009, 09:092009-10-08T09:09:00 CEST+0200

Kommentare Lesezeichen hinzufügen Drucken Versenden

Auf dem Pausenhof hat es sich ausgeklingelt: Aus Angst vor elektromagnetischer Strahlung ist die Benutzung von Mobiltelefonen an französischen Schulen künftig verboten.

 

http://www.sueddeutsche.de/jobkarriere/897/490276/text/

 

Szóval a franciák (nem az albánok vagy a berberek, EU) megtiltják az óvodákban, az alsó- és középiskolákban a mobil használatot ( ha konzekvensek akarnak lenni akkor kénytelenek lesznek megtiltani a wifi interet használatot is). A politikusok persze nem maguktól döntöttek így, csak akkor lépnek, ha már muszáj: az emberek nem érzik jól magukat a bőrükben, és nem mindenki birka, nő a nyomás… Az utolsó mondat szerint: a képviselők hangsúlyozzák, nő az aggodalom a lakosság körében, az elektromágneses sugárzás lehetséges káros hatása miatt az egészségre nézve. A fogalmazás rendkívül óvatos, nagy üzlet a mikrohullam.

 

Valami híradás a magyar médiában, egy icinyke-picinyke a H1N1 és Győzike között?

 

 Csak ennyi a köze a sugárzáshoz.

 

 

Előzmény: Axióma (231)
Axióma Creative Commons License 2009.12.29 0 0 231
Mi koze ennek a sugarzashoz? Ha tenyleg a hasznalatat, nem pedig a bekapcsolva tartasat tiltjak, akkor az oktatas zavarasanak elkerulesere szolgal az intezkedes, nem pedig sugarzas-mentesitesre. Mondjuk ezt itthon egyedileg az iskolak is megteszik.
Előzmény: ento (230)
ento Creative Commons License 2009.12.29 0 0 230

Khmmm

 Franciaországban a szenátus megszavazta a mobiltelefonok alsó és középiskolákban való használatának tilalmát(bár az állandó wifi sugárzás sokkal rombolóbb hatású, ez már haladás).

Van egy fogadásom, hogy a magyar(vagy külföldi) mobilcégek reklámjaikban ezt a hirt kihagyják…

 

 

 

highlandpestcontrol Creative Commons License 2009.12.13 0 0 229

tudod hogy gondoltam, mellesleg NEM alszik senki Alfa szinten :) ..akkor nagyon vakarná Silva is a kis buksiját. Az alfa hullám 7,5-13 Hz körül mozog (20‑100 mikrovolt), normál, nyugalmi állapotban, becsukott szem esetén figyelhető meg.

A  kifejlett  felnőtt  agy  éber állapotában  többnyire  20Hz-es  béta  agyhullámokat  képez,  DE egy tíz év körüli  gyerek  agya  az alfa-hullámsávban működik :)

Axióma Creative Commons License 2009.12.10 0 0 228
Pontosan, nem kell elhinni mindenfelet. Konkretan ezt sem amit ide birtal irni:)
Peldaul:
"Igen ez váltakozó mágneses teret generál. ??? JAJJ MOST MI LESZ ??? SEMMI, ez az a frekvencia (leginkább 8Hz körül) amit a szervezetünk szeret, mert hogy mi emberek is ezen a frekvencián üzemelünk általában. ( ALFA HULLÁM ). "
Namost ebbol legalabb egy nem igaz, mivel alfa agyhullam akkor van amikor alszol, es nem akkor amikor "uzemelsz".
Előzmény: highlandpestcontrol (226)
highlandpestcontrol Creative Commons License 2009.12.09 0 0 227

.és még valami, hogy !!elsősorban!! nem a "normál" hiradástechnikai eszközöktől kellene tartani, hanem a 30-100kHz-es tartományra kellene fókuszálni...itt elég sokminden szóbajöhet, nagyrészük pedig minimális ráfordítással megoldható.

 

Sajnos ezek "alapból" ott vannak !!majdnem mindenhol, de tudatossággal és méréssel nagy részük jelentősen csillapítható vagy kioltható.

 

EZEK azok, amik már bizonyítottan (!!elsősorban) gyerekkori és Alzheimer-kór-t okoznak.

 

.nem is olyan sok az a 30-40e egy gyerek, felnőtt, a CSALÁD életéért.

 

 

highlandpestcontrol Creative Commons License 2009.12.09 0 0 226

.kedves mindenki,

 

van itt 1-2 szakember, több laikus-kíváncs de nyitott ember, de megtobb okoskodo szkeptikus. Ez nem egy vallási fórum, itt nem akar senki megtéríteni senkit... de kérdem én.. ?? minek kell egyből támadni ha valamit nem értünk..sajnos ez nagyon magyar dolog, de ez van..

 

Igen. Magam is tudom, hogy elég siralmas a helyzet a minket érő sugárzások miatt..de azért lehet tenni ellenük. Nagyon jelentősen csökkenteni lehet azokat tudatosabb életstílussal ( nem feltétlen kerül százezrekbe !! )

Egyre több ember jön rá, hogy igen.. valami nagyon nagy gáz van. Továbbá mind a VÁLTAKOZÓ elektromos mező(volt/meter) és a váltakozó mágneses mező(tesla/meter) káros a szervezetünkre.. mert feborítja a saját frekvenciánkat( okoskodoknak: nem magyar oldalakon kell keresni a szakmai publikációkat, hanem német, többnyire német nyelven ).

 

MÁGNESES ÁGY! : Pontot téve a félinformációkra, a mágneses ágy frekvenciája 1-20 Hz - ig állítható. Igen ez váltakozó mágneses teret generál. ??? JAJJ MOST MI LESZ ??? SEMMI, ez az a frekvencia (leginkább 8Hz körül) amit a szervezetünk szeret, mert hogy mi emberek is ezen a frekvencián üzemelünk általában. ( ALFA HULLÁM ). Bizonyára Schumann nevéről nem sokat hallottatok, sebaj, ezért mondom.

 

--------------

Schumann hullámok:Ezek a Schumann-hullámok 1978-ban kerültek az érdeklődés középpontjába, amikor kiderült, hogy megegyeznek az emberi agy 7-10 Hz-es alfa-hullámainak rezgésszámával, melyek az álom és ébrenlét határán jelentkeznek a Hypocampusban. Később kiderült, a Schumann-hullámok az egész bolygónkat körbeölelő elektromos mezőt alkotnak, így ez a rezgés a Föld összes emlősénél azonos.
Ez az elektromágneses tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk sejtjeinek másodpercenkénti sokezer kémiai folyamatát, így közvetve ez a mező gondoskodik az emberi szervezet egészségének fenntartásáról is.

A NASA megfigyelései szerint az űrállomásokon, ahol a Föld elektromágneses hatása nem érvényesül, az emberek szervezetének belső egyensúlya felborul. E felismerés alapján a Schumann-hullámokkal megegyező elektromágneses mezőt gerjesztettek az űrállomásokon, hogy az űrhajósok egészségi állapotát fenn tudják tartani.
A kutatások során még azt is felismerték hogy ezeknek az elektromágneses erőtereknek a szabályozásával a legénység egészségi állapotát a távolból felügyelni és gyógyítani is lehetséges. A biorezonancia kutatás felgyorsult a NASA nagy érdeklődésének köszönhetően.

---------------

 

Ettől a frekitől valóban regenerálódik a teljes test.

 

3-5 Hz körül alszunk.( NYUGODTAN ALUDNÁNK ) Ha a sok szar körülöttünk nem lenne hatással a saját belső frekinkre. Ezért, ha a mobil, notebook, tv, hosszabbító, légkondi,dect .. kitakarodik a hálóból, már az első lépést meg is tettük.

 

Ja és a csecsemők fejét nem kellene a bébiőrrel megsütni..mert ne felejtsük el, hogy az is hullámokon közlekedik(bár van kivétel1-2 márka). Talán még aludni is fog, nem lesz nyűgös és leukémiás sem. (Ez megint nem túlzás !!)

 

A gyerekszobákban és a hálószobákban már az elektromos rendszer kiépítését is figyelembe kell venni, mindezekkel jelentős későbbi kiadásoktól kímélhetjük meg magunkat és nagy esély van egy egészséges felnőttre, időskorra.

 

Egy mérés pedig igazán megér 30-40000 Ft-ot és ha nem lehúzásra megy a buli, továbbá mérési jegyzőkönyv és szakmai tanács is van hozzá, akkor meg ajándék.

 

..bocs az offért, de nem bírom ki:

 

...csak egy utolsó hasonlat, a homeopátián 10 éve nagyon-nagyon sokan röhögtek.. ha valaki azt használt kinevették..milyen érdekes nem..? - ma valahogy teljesen más a helyzet.

 

..ja és még valami.. a C vitamin ajánlott napi dózisa nem 50mg, hanem 1100mg és ha jót akartok magatoknak, akkor bementek a patikába és 50000gramm aszkorbinsavat megvesztek 400 Forintért.. ez más szépnevű tablettákkal, szinezőanyaggal, emulgeálószerrel, plasztik csomagolásban kb 5000 Ft-ba vagy lényegesen többe kerülne.

 

olvassatok, olvassatok.. nem kell elhinni mindent, nekem sem..DE nem véletlen a mondás, :"Nem mind arany, ami fénylik" Az információt fel kell dolgozni és nem egyből gondolkodás nélkül visszacsapni :)

 

 

Előzmény: elhívatott (73)
Istvan571 Creative Commons License 2009.10.06 0 0 225
a
Ylex Creative Commons License 2009.10.06 0 0 224
Sziasztok!

Olvasgatva a dolgokat ,az jutott eszembe ,talán felesleges azon vitázni árt-e a Wifi vagy nem .amíg nem hozzuk szóba az Adey ablakot. Én azt olvastam ,hogy ez az Adey ablak …ez egy egyénre szabott fekvencia ,olyan freki ,amire az egyén érzékeny. Ezen a frekin kommunikálnak az egyén sejtjei.Ez mindenki esetében más és más frekvencia.

Arra gondoltam ,valami olyasmiről van szó:Teszem azt ,harsonázni támad kedvem és történetesen megfúvok egy A hangot ,aminek a frekije 440 Hz, a sarokban kb 2-3 m-re ott van az akusztikus gitár (mivel a húrok nincsenek tompítva)  igy a gitár is megszólal. A húrok ha egymással vitába szálnának ,hogy : jaj de zavar engem ez a harsona…a D húr azt mondaná mi bajod ,ne nyafogj már annyit ,nem történt semmi. Az A húr csak erőltetné a dolgot ,…zavar ,érzékeny vagyok rá, a D húr ,vagy akár G,H stb. azt hajtogatná –csak képzelődsz ,hülye vagy ,nincs itt semmi rezgés.  A harsonás gondol egyet, É hangot fúj ,milyen az élet…az  É húr elkezd panaszkodni ,zavar a harsona ,nem hagy nyugton. Az A húr azt mondja, ugyan már nincs itt semmi gond.Vagy a harsona fúj egy D-t ,akkor már az előzőleg értetlenkedő D húr is problémázik …és megérti ,hogy korábban az A húr miért rázta magát annyira.

Tehát ,nagyon valószínű ,hogy a korábban leírt kisérlet alapján, hogy tedd a kezed a billentyűzet fölé ,stb…egyesek ezen ok miatt érezték ,vagy nem érezték a mikrórezgéseket.

Ha valaki utána tud járni ,hogy létezik –e az Adey ablak ,vagy a sejtek egymás közti kommunikációs frekvenciája ,akkor talán fény derül erre a jelenségre.

Lehet ,hogy a rákkutatásban is azért nem tudnak mindenkire egyformán ható gyógymodot  kifejleszteni ,mert hiszen a sejtkommunikációs freki egyénenként más és más ,de némely személy esetén akár egyforma is lehet.

Üdv.

s-s-s Creative Commons License 2009.07.29 0 0 223
üdv

Nemrég vásároltam mobilinternetet. Sokat utazom, szükség van rá. Néhány napja foglalkoztat valyon milyen hatása lehet a szervezetemre. Nem, a kispistától hallott duma amiröl ő is csak olvasott a kiskegyedben nem érdekel. Bme-n tanulok, hülye nem vagyok, mágneses ágy árajánlata sem érdekel. Csak tények, ép vélemények.

Köszönöm:

s-s-s
ento Creative Commons License 2009.07.19 0 0 222
Ja, és ha wifid van és használod, akkor sehogyan sem kehet védekezni. Csak kalapáccsal. Mindennek a feltétele, a vezetékes internet, és hogy kapcsold ki a laptopba épített wifit(már ha lehet egyáltalán).
Előzmény: menroting (219)
ento Creative Commons License 2009.07.19 0 0 221
"Ezt én is úgyanigy érzem.

Milyen modon lehet védekezni ?"

Hát nem úgy, hogy hívod a szellemirtókat...
(zárójelben jegyzem meg, a desktopok-p4 legalább olyan erős sugárzással rendelkeznek mint a laptopok, csak azok "diffúzabb" módon teszik mindezt, nem ilyen egyértelmű az első "kézteszt")


Szóval: irodai, otthoni védekezésre leginkább bevált módszer(egyszerű, olcsó, hatékony) -abból a tapasztalatból kiindulva, hogy a mikrohullámot leginkább a "sűrűség" gyengíti, a papír. DE SŰRŰN, TÖMÖREN! Vagyis könyv(könyvek), sok mappa egy mappatartóban, A/4 fénymásolópapír csomag élére állítva, stb.(nem tudom mi az oka, legalább olyan jó mint a vályog)

Nálam a laptop(P3) ki-bekapcsolása vezetékes távirányítással történik, maga a gép cirka 2 méterre van tőlem a földön, monitor, egér, usb, bill, DVD, VEZETÉKKEL a kezem ügyébe telepítve(semmi sugárzó egér, bill. egyebek!). A gép és köztem(geometriailag a fejem és a gép között) 3 db mappatartóban mappák sorakoznak(néha amúgy is kellenek), plusszban van egy fa-talpam, amiben 5 db vastag vas(acél, műanyag borítással) lemezt tettem. Mindez a számítógépet közrefogja V-alakban.

Furcsa tapasztalat, hogy még az usb 1.1 és 2.0 kivezetés(sugárzása) között is van különbség, így én -bár lassabb- direkte nem installáltam a pcmcia kártya 2.0-ás programját.

Ugyanez desktopnál egyszerűbben megoldható.

Ugyancsak régi tapasztalat, hogy a monitorok vegyes sugárzását legjobban közönséges táblaüveggel foghatjuk meg. Megint a saját példámat írom: nálam régi katódsugaras monitor van, hosszú órákat tudok előtte ülni, DE CSAK ÚGY, ha ott van előtte a két szűrő - korábban táblaüvegből vágtam ki, majd paszpartuba tettem, most viszont két vastag, nehéz, régi fénymásolóból bontott üveg van a monitor előtt. (LCD monitornál ugyanez a helyzet)

Első körben ennyit, ha ezt megoldja az egyszeri felhasználó, csodálkozik, hogy korábban milyen fáradtan kelt fel a gép elől, most pedig...

(ez már "géptan", de ha van hozzáértő, a magasabb processzor busz frekvencia és a magasabb processzor órajel között az utóbbit érdemes választani, továbbá azonos generációjú processzorok között a "butábbat", pl. P4 teljes pentium vagy celeron közül az utóbbit - de mindez csak a probléma karcolgatása)
Előzmény: menroting (219)
r0226 Creative Commons License 2009.07.18 0 0 220
Pszichológus.
Talán, de nem biztos.
Előzmény: menroting (219)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!