Keresés

Részletes keresés

Zoord Creative Commons License 2013.10.11 0 0 4176

a videó 1:30 töl.

Előzmény: Zoord (4175)
Zoord Creative Commons License 2013.10.11 0 0 4175

Ügyes a srác .:http://www.xvideos.com/video4356525/two_sensual_babes_getting_their_tight

a feleségem ezzel a kézi technikával ~1:20 alatt élvez el:)

18karat Creative Commons License 2013.10.11 0 0 4174

Igen, de még mennyire, hisz extrém,  nem a normál és nem a szokott hely, de nyilván  nagyon sok függ az előttem szólók által már soroltaktól. Bár nálam elsődleges  a partner iránti vonzalom mélysége, foka, mértéke...:-)



Madárjós Creative Commons License 2013.10.09 0 0 4173

Teszel egy próbát velem? ;-) :-D

Előzmény: nagy-mellek (4172)
nagy-mellek Creative Commons License 2013.10.07 0 0 4172

Attól függ, kivel.

Zoord Creative Commons License 2013.10.07 0 0 4171

Ez jóó:)

Előzmény: sperm_bath (4167)
Törölt nick Creative Commons License 2013.10.05 0 0 4170

Csini :)

Előzmény: KinkyStore (4169)
KinkyStore Creative Commons License 2013.10.05 0 0 4169

Csak, hogy kedvet kapjanak hozzá a hezitáló hölgyek: 

 

http://www.kinky-store.com/index.php?route=product/product&filter_name=an%C3%A1l&product_id=55

 

Nálunk bevált. ;)

sperm_bath Creative Commons License 2013.09.19 0 0 4167

őszinte és jó beszámoló, köszönet érte ;-))))

itt pedig egy kis anális játszadozás, a barna kislány éppen edzi a popsilyukát:

http://www.xvideos.com/video2581479/teen_babe_gets_her_tight_ass_pleased

Előzmény: Az is van (4166)
Az is van Creative Commons License 2013.09.19 0 0 4166

Mindig csak olvasok itt, most leírom az én tapasztalatomat a témával kapcsolatban.

Régóta izgatott a közösülés anális formája is. Kb. 18 éves koromban próbáltam volna először, a lány is belement a dologba, de igazából csak ügyetlenkedtünk és semmi nem lett belőle, hagytuk is az egészet. Pár évvel később ugyan ez a lány mikor épp megvolt neki, közölte, hogy hihetetlenül be van indulva, bepucsított, majd mondta, hogy most rakjam seggbe, de valamiért akkor nem akartam, nem volt gusztusom hozzá (ezt amúgy máig bánom, mert amúgy olyan segge volt hogy ihaj, majd ha lesz egy időgépem… :D )

Eltelt pár év, más barátnő lett. Egyre jobban érdekelt a dolog, eleinte még csak kívülről érintettem szex közben az ánuszt, majd mikor láttam, hogy ez őt izgatja, végül szinte már mindig betoltam az ujjam. Ezt hihetetlenül élveztük, egy gond volt csak, nehéz ezt így sokáig bírni L

Az első igazi pénisszel való behatolás igazából véletlenül történt meg, épp lovagolt mikor átcsúszott. Én igazából meg sem éreztem, hogy máshova ment, ahogy láttam neki sem fájt a dolog, de mivel váratlanul ért inkább lemostam aztán vissza a megszokott helyre.

Aztán később egy alkalommal, mikor épp szeretkeztünk és hason fekvő pózban volt, gondoltam kipróbálom és finoman áttettem. Picit fájt neki, így raktam rá síkosítót bőven, utána már semmi gond nem volt. Ahogy láttam ö is élvezte, nekem is nagyon bejött, miközben tolom hátulról és kézzel a puncival játszom, leírhatatlan érzés. Utána megbeszéltük az élményeket, mondta, hogy különleges volt, se nem jó, se nem rossz, olyan fura. Egy ideig nem ismételtük meg, de később újra próbáltuk, akkor is hasonló volt az eredmény. Sosem kérte, hogy tegyem seggbe, mindig nekem kellett jeleznem, hogy szeretném. Viszont idővel nagyon rákattant arra, hogy nyaldosás közben az egyik ujjammal a seggében izgatom, ettől úgy elment, ahogy alapból soha. Azt mondta, olyan érzés volt, mint ha a seggében ment volna el.

Amúgy érzésben nem nyújt többet az anális szex, sőt, pár perc szex után annyival tágabb lesz, hogy kevésbé érezni, mint punciban. Viszont a gondolat, hogy hol jársz, mit teszel és amit látsz, az mindent kárpótol :)

Hozzátenném még, hogy soha nem találtam semmit, nem volt kellemetlen szag vagy bármi gusztustalan, pedig előtte semmi külön tisztálkodás nem volt ott (gondolok itt beöntésre). Persze a fertőzés elkerülésére mindig nagyon figyeltünk.

 

Tehát az alap kérdésre válaszolva szerintem igen, ha nem is ad olyan élvezeti ingert, mint a vaginális közösülés, de a tudat és az izgalmi állapot a csajokat is átjárja és ettől lesz élvezetes mindkét fél számára J Abban biztos vagyok, hogy minden jövőbeni barátnőmnél, akivel eljutok a megfelelő bizalomig, kipróbálom a dolgot…

Gy7108 Creative Commons License 2013.09.18 0 0 4165

Szia.Én férfi vagyok.Mégis szeretnék neked válaszolni....Én 14 éves korom óta szoktam magamnak gyönyört okozni vibrátorral....( most 41 vagyok ) először kiváncsiságból...utána meg már annyira élveztem hogy teljesen rászoktam....de egy tény. Csodálatos gyönyört lehet vele átélni...!!! Szerintem legelsőnek ne a pénisszel próbáljátok...hanem mondjuk te ujjazd meg magadat...  újjadra nagyon sok krémet vagy testápolót tegyél...és a behatolás alkalmával igyekezz a krémet a lukon belülre juttatni....ezt néhányszor ismételd meg...majd lehet az ujjak számát növelni....ha áttértek a fütyis behatolásra....akkor olyan pózt válassz...ahol nem a fiú hatol beléd....hanem te húzod magad rá a farokra....ez  fontos.!! Igy olyan mértékű lesz a behatolás ahogy neked jólesik....Egyébként fordítva is megcsinálhatjátok....csak akkor kell hozzá egy műhimtag.De hogy a párod lessz a világ legboldogabb embere az szinte biztos.REmélem tudtam segíteni.Szia.Péter. Ha van kérdésed még irhatsz a nmk710408@gmail.com címemre is.

Előzmény: mófusz (4158)
sperm_bath Creative Commons License 2013.09.13 0 0 4164

Ááá, én most abszolút transzban vagyok, ugyanis épp tegnap este sikerült az épp aktuális bnőmet úgy igazán rendesen seggbebaszni ;-)))) Végre láthattam a drága testét istenesen karóbahúzva, gyönyörűen megnyílott előttem az ánusza és magába fogadott, vááááááááááááááááuuuuu!!!

Előzmény: Zoord (4163)
Zoord Creative Commons License 2013.09.13 0 0 4163

Ja ha van rá szánva idő, de még akkor sem biztos a siker mert nálam volt már így aktus többször( 6-7 éve) is aztán mostanára ha ide terelődik a dolok elutasít.Na ezt fejtsd +.

Előzmény: sperm_bath (4162)
sperm_bath Creative Commons License 2013.09.11 0 0 4162

Nehéz ügy, de nem reménytelen ;-)

Én sokat szoktam nyalogatni a lányok ánuszát, aztán a nyelvemmel is be-behatolok, amennyire csak tudok, arra általában nincs rögtön elutasító reakció, a popsilyuk viszont megszokja, hogy nyugodtan tágulhat, nincs mitől félni ,-)

Ujjazással pedig tényleg sok baj lehet: éles köröm, érdes bőr, no és persze az agy elutasító reakciója. Nálam még az is bevállt, hogy egyáltalán nem ujjaztam a popsit, hanem sokat játszottam a farkammal az ánusz környékén, avval kenegettem a csajszi testére a testápolót például, persze jó sokat elidőzve az imádott nyílás környékén (is). Mondjuk nem könnyű végigcsinálni, de megéri ;-)))))

Előzmény: ERMANO (4160)
sperm_bath Creative Commons License 2013.09.11 0 0 4161

Hát nézd, a punciból is 'jön ki' néha ez-az, aztán mégis milyen előszeretettel használjuk ;-))) Szóval emiatt szerintem nem kell idegenkedni a dologtól, sőt. Ha olyan nagyon válogatósak vagyunk, akkor a pisis és véres punci sem jobb, mint a néha ürítő ánusz ,-) Én férfiből vagyok és számomra minden, de abszolút minden, ami a nő dereka és combjai között található, az maga az izgalom, gyönyör és kielégülés. Természetesen tisztán, illatosan és kívánatosan, mert azért a fene sem kíván vérben és kakiban tocsogni. No de ha a tisztaság és tisztálkodás kérdésén túljutottunk, akkor ott van az ember előtt a nő öle: szeméremdomb, nagyajkak, csikló, kisajkak, puncinyílás, vagina, gát, popsilyuk, ami így együtt maga a mennyország! És én a magam részéről együtt is kezelem az egész berendezést. És ami a legjobb az egészben: megtanítani a popsit, hogy fogadja a kissé szokatlan, új vendéget ;-))) Nyalás, nyelvezés, ujjazás, gyengéd tágítás, aztán végül a behatolás, óóóóó de jó! És a csajok először kissé rémült, majd boldog és pajkos mosolya, hogy a finom kis segglyukuk milyen jól el tud lazulni és mit el nem képes nyelni ,-) De ahol egy meglehetősen vastag kaki ki tud férni, ott tulajdonképpen semmi különös nincs abban, hogy egy normál méretű farok is helyet talál magának. Vagy először csak egy jóféle anál dildó, valami selymes és rugalmas anyagból ;-)

Előzmény: mófusz (4158)
ERMANO Creative Commons License 2013.09.10 0 0 4160

Szivesen kipróbálnám 31 éves srác vagyok,de a barátnőm nem akarja mert azt mondja rossz emlékei vannak ezzel kapcsolatban az előző kapcsijából és akárhogy is próbáltam feszegetni a témát nem hajlandó róla beszélni,mert azt mondja elégedjek meg azzal,h nem és kész !!!

De nem mondd semmit ,h miért nem !!Ha azt mondaná ,h fájt neki vagy valami akkor ok !!!

Akárhányszor kinyalom és az egyik újjam mindíg elkalandozik az ánusza felé akkor azt mondja ,h héééé....... és itt abba is hagyom ezen bejárat kezdeményezését,de azért amikor nyalásra kerül a sor akkor sokszor nyalogatom az ánuszát is és érzem,h el van lazúlva mert simán becsúszna az újjam ,meg más is !!!

Sajna nem tudom milyen lehet de rajtam nem múlna :(

Zoord Creative Commons License 2013.09.10 0 0 4159

A fórum nevére válaszolva : Nem sőt lóf@sz élvezik....

mófusz Creative Commons License 2013.07.17 0 0 4158

Sziasztok

 

Elsősorban olyan lányok válaszát várom akik kipróbálták már az anál szexet. Én még nem, és nem tudom, hogy szeretném-e. A barátom igen, már mondta többször, de nem erőlteti a dolgot. El tudnám képzelni, de előbb szeretnék hallani véleményeket, tudom, hogy minden ember más stb. de örülnék válaszoknak. Én simán izgatom őt az ujjammal, nem jelent gondot, sőt. Ha rólam van szó akkor viszont más, lehet az a baj, hogy nezen tudok elvonatkoztatni, hogy onnan kijönni szoktak dolgok nem bemenni :D Ezért érdekelne minden vélemény, pozitív és negatív is. Persze annak is örülnék, ha mondanátok pár tippet, hogy lehet elkezdeni. Köszi mindenkinek előre is.

src23 Creative Commons License 2013.07.09 0 0 4157

Igazad van Noncsi :), de a barátnőmnél én pl. plusz pontokat kapok :D, és jobban szereti, ha van egy kis sikosító is.. nekem pl ez a késleltetős nagyon bevállt :)

 

http://www.onelife.hu/termek/pasante-sikosito-delay-75ml

 

 

 

 

 

Előzmény: Noncsi78 (4111)
Zéahangya Creative Commons License 2013.07.02 0 0 4156

Irigyellek....:)

Előzmény: rem*koppanto (4155)
rem*koppanto Creative Commons License 2013.06.16 0 0 4155

Vannak olyan nők, akik élvezik. Ők kérik is, ha a kapcsolat olyan fázisba érkezik.
Vannak, akik megszeretik és a maradék nőszemély hozzáállásával nem rontanám a topik amúgy sem magas színvonalú hangulatát! :)
Az én feleségem eleinte nem ellenkezett, aztán egy ideig nem akarta, de egy ideje nagyon rá van kattanva! :)
Legutóbb már ő is hajlandó volt megujjazni a popsiját, miközben dugtam és KO volt attól, hogy érezte a kezével, ahogy mozog a puncijában a faszom.
Már elég egy kicsit megmasszírozni a popsiját és lazul is el! :D Csúcs! :D

Törölt nick Creative Commons License 2013.06.15 0 0 4154

:)

Előzmény: szexardikadarka69 (4153)
szexardikadarka69 Creative Commons License 2013.06.15 0 0 4153

Egészségedre! :D

Előzmény: Törölt nick (4152)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.15 0 0 4152

Amúgy meg bisex :)

Előzmény: szexardikadarka69 (4149)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.15 0 0 4151

Látom te mindenkibe belekötsz... :)

 

Előzmény: szexardikadarka69 (4149)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.15 0 0 4150

Hehe...

Előzmény: szexardikadarka69 (4149)
szexardikadarka69 Creative Commons License 2013.06.15 0 0 4149
Előzmény: Törölt nick (4148)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.15 0 0 4148

Sziasztok.

 

Ezzel melyik lány élvezné? Szívesen felajánlanám. :)

 

 

szexardikadarka69 Creative Commons License 2013.06.15 0 0 4147

Nagyon röviden válaszoltál! :(

Előzmény: Pötti88 (4146)
Pötti88 Creative Commons License 2013.06.14 0 0 4146

Nagyon szeretik :D!

Előzmény: szexardikadarka69 (4145)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!