Tegnap elnézve a jelenlegi 2 legjobb magyar csapat egymás elleni meccsét, visszasírtam a 90es éveket, amikor azt mondtam, hogy mindenidők legrosszabb magyar bajnok csapata a 1994-es Vác volt. Azt hiszem idén még ezt is sikerül alúlmúlni. pedig nem semmi játékosok alkották azt a csapatot.
Koszta-Nagy Tibor, Háhn, Bánfi,-Puglits, Kriska, Simon Antal, Nyilas, Romanek-Répási, Füle... Én komolyan hittem hogy ennél nem lesz rosszabb...
Mi a bajod a Jordi Cruyffal te szerencsétlen meg a Kevin Kuranyival???Az egyik leggólerősebb,legtechnikásabb,legjobb helyzetfelismerő játékos a Bundesligában.Világhírű játékosokat fikázol elöbb gondolkoznál te meztelen csiga!
Zrilicet nem is vettem ide. Az Osrosko, Matic, Bogdanovic hármas egyik tagja sem élte meg a VASAS-ban az őszi szezon végét. Ez azért elmond róluk valamit, hogy annak a kurva szar csapatnak sem ütötték meg a színvonalát.
Ennek a csapatnak mi koze van a kilcenvenes evek legrosszabb jatekosaihoz?
Es a pontossag kedveert: Belvon akkor mar az Ujpestben jatszott (sajnos), Csato J. pedig a kovetkezo szezontol volt Csaban. Valmint kifelejtetted Usmajevet es Vaczi Zolit.
Persze elfogult vagyok, de szerintem az a csapat utcahosszal nyerne a mostani NB 1-et...
A Nigériai-Máltai az Anonam Orosko volt. Aki nem biztos hogy Nigériai volt, lehet hogy máshonnan származott, de hozzánk a máltai Sliema Wandererstől került, ahol házi gólkirály volt(lehet hogy máltai gkirály is volt de nem biztos). Beceneve Pista volt. Kb 3 meccs után kivágták annyira gyenge volt, majd hazatért Máltára és "tömegek" várták a reptéren(kb 50-en), és félistenként tisztelik.
A Bogdanovics, Matic és egyéb Jugoszláv csodákról nem tudok semmi, talán csak a szintén jugó csodaedzőnk Szlavko Kovacsics tudna róluk mesélni. Mindenesetre abban a VASAS-ban játszottak Magyarország mindenkori legrosszabb idegenlégiósai.
Nagyon vicces a rajongói oldala. Én nem emléklszem rá hogy játszott volna "Féréncvaros Budapest"-ben, de ahogy néztem a VASAS után Bánfi csapattársa lett Aalstban.
Erre csak azt tudom mondani: JUSTICE for Hungary:-)))
Belgiumba igazolt, ha minden igaz akkor a Germinal Ekeren illetve a Germinal Beerschot Antwerp játékosa volt. Játszott később romániában is...lehet még most is ott játszik valahol...