Keresés

Részletes keresés

fenris Creative Commons License 2000.07.17 0 0 39
Big4

Hát, az én álláspontom az, hogy mivel nem tudom, hogyan működnek ezek a dolgok, próbálok olvasgatás és gondolkodás, próbálgatás útján összekopácsolni valami modellt magamnak, amivel valahogy kezelhetem a dolgot. Pl én nem zárnám ki az isten Sátán dolgot, de simán lehetségesnek tartom, hogy ezek csak a mi életrekelt szószerint vett agyszüleményeink. Ezt az elméletet számomra pl. van, ami alátámaszthatja. Ugyanakkor nem lepődnék meg, ha semmi ilyesmi nem lenne, hanem pl. egy vallásos látomás mindössze a személyes hit szimbólumrendszerével megnyilvánuló információt jelentene, miközben nincs is isten meg egyebek, csak révületi állapotban történő megismerése a világmindenségnek. Ez csak néhány dolog a sok lehetőség közül. A lényeg az, hogy "valami van", mert vannak olyasmik, amiket ma még nem tudnak megmagyarázni.
Pl. ha az átkot - és nem az önbeteljesítő típusúakról beszélek - vesszük, én azt is elfogadom, hogyha majd egy tudóscsoport kijelenti, hogy az átkozó negatív energiái a tudatalatti biztoskezű irányításával úgy alakítják a célszemély cselekedeteit, gondolatait, sőt körülményeit, hogy az átok beteljesüljön.
Ugyanakkor sokal vadabb megoldások is lehetnek arra, hogy miért lehet átkozni.

Na, most jól kifejtettem magam %)

Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.17 0 0 38
Kedves Fenris, Ravenblack !

>>Én egy olyan ember vagyok, aki hisz az ilyen okkult dolgokban, méghozzá azért, mert kipróbálta és működött neki, nagyon jól. Más kérdés, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy a dolog mögött teljesen természetes folyamatok állnak, amiket ma még nem derítettünk föl. <<

>>Elismerem az okkult jelenségek valódiságát, de megpróbálom nem elhinni, hogy mindez démonok, vagy angyalok műve, mert akkor már megint ott tartunk, hogy Isten meg Sátán, jó és rossz, és én ezt a történetet meg akarom semmisíteni magamban egyszer s mindenkorra. Minden igaz, és semmi sem igaz, mindennek a lényege a hit. <<

Ööö...biztos, hogy e két kijelentés MÁST mond ?
Mert szerintem UGYANAZT, csak hajszálnyit másképp... ;-)

Szóval akkor most mi is a gondotok ???

Üdv
Big

fenris Creative Commons License 2000.07.17 0 0 37
Hát csak, azon röhögök, hogy te milyen magabiztosan hiszed, hogy nincs mágia %D Meg hogy a tudomány már túlhaladta a mágiát %D Ne haragudj, de te egy sültbolond vagy %)))
Persze, ha arra gondoltál, hogy katonáéknál a tudósok esetleg már megfejtették a hatásmechanizmusait, akkor visszavontam mindent, de nem hinném, hogy ez járt volna a fejedben. Én egy olyan ember vagyok, aki hisz az ilyen okkult dolgokban, méghozzá azért, mert kipróbálta és működött neki, nagyon jól. Más kérdés, hogy elképzelhetőnek tartom, hogy a dolog mögött teljesen természetes folyamatok állnak, amiket ma még nem derítettünk föl. Még a mágia definícióján is vitatkozhatunk.
Mindenesetre lehet, hogy még ér meglepetés az életben. Igazán nem akartalak megbántani, de ez tényleg nagyon megnevettetett %)
Előzmény: Skorzeny (36)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.16 0 0 36
Kifejtenéd bővebben???
Előzmény: fenris (34)
Ravenblack Creative Commons License 2000.07.14 0 0 35
Szia Maci!

Kár, hogy nem olvastad el a Skorzenyhez intézett mondataimat, mert azt hiszem, akkor nem néznél ilyen abszolút szkeptikusnak.

Elismerem az okkult jelenségek valódiságát, de megpróbálom nem elhinni, hogy mindez démonok, vagy angyalok műve, mert akkor már megint ott tartunk, hogy Isten meg Sátán, jó és rossz, és én ezt a történetet meg akarom semmisíteni magamban egyszer s mindenkorra. Minden igaz, és semmi sem igaz, mindennek a lényege a hit.

Ravenblack

Előzmény: Mici Maci (30)
fenris Creative Commons License 2000.07.14 0 0 34
Az nem lehet Skorzeny, hogy te ilyen hülye vagy %D
Előzmény: Skorzeny (23)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.13 0 0 33
koszi, meg egy kerdes: melyik kiado adta ki?
Előzmény: Mici Maci (32)
Mici Maci Creative Commons License 2000.07.13 0 0 32
Franz Bardon: Az igazi beavatás útja

A könyvet lehetett kapni aluljárókban is, nemrég jelent meg. A kiadó négy kötetet jelentet meg Franz Bardontól: az első a fenti, a második az önéletrajzi kötete volt. Nekem ez a kettő van meg eddig, de ha megjelenik a másik kettő, azt is megveszem.

Az Elixir könyvesboltban biztosan kapható még, mert nem olyan régen jelent meg.

Hogy Debrecenben hol lehet kapni, azt sajna nem tudom, mert én még nem jártam arrafelé...

A fenti kötet nem tartalmaz semmiféle ideológiát vagy hittéritést, egyszerűen rendszerezi és elemzi a szellemvilágot, illetőleg technikákat mutat be, hogy hogyan tudjuk az elemek/elementálok, stb. felett megszerezni az uralmat.

szia:
Mici Maci

Törölt nick Creative Commons License 2000.07.13 0 0 31
Mi a konyv cime, es hol lehet beszerezni?
Előzmény: Mici Maci (30)
Mici Maci Creative Commons License 2000.07.13 0 0 30
Sziasztok!

Ravenblack irta:

"...ponyvairodalom-pletykákat elkezdi olvasni,(amiből Mici Maci is merít) először
inkább ismerkedjen meg a dokumentált tényekkel is"

Hmm, a dokumentált tények nem feltétlenül mondanak ellent annak, hogy Hitler használhatott fekete mágiát. És ha alkalmazott ilyen szertartásokat, akkor hogy azok mennyire játszottak szerepet a német nép meghülyitésében, ezt sem a tudomány, sem mi nem tudjuk eldönteni. Én mindenesetre hiszek abban, hogy van szellemvilág és ugyanúgy, ahogy a fizikai világban lehet erőket koncentrálni és felhasználni jóra vagy rosszra, a szellemiben is meg lehet ezt tenni.

Mielőtt ponyvairodalomnak nevezed a könyvet, talán bele kellene lapozni, el kéne mélyedni az iró életrajzában és egyéb munkáiban. Franz Bardon nem a levegőbe irta le azt, amit leirt.

Franz Bardon abban a korban élt, és hogy szellemi technikák birtokában volt, azt bizonyitja, hogy eme önéletrajzi kötete mellett megjelent már egy, s a későbbiekben megjelenik még kető olyan könyve, amelyben bevezet BÁRKIT, AKI HAJLANDÓ ELOLVASNI ÉS MEGTANULNI a mágia alkalmazásába.

Ha ezen előbb emlitett könyvébe beleolvasol, s elkezded gyakorolni az ottani gyakorlatokat kedves Ravenblack, te magad is megtapasztalhatod, hogy a mágia nem kitaláció és babona.
Persze messziről kiabálni alaptalan dolgokat könnyű mindenre. Ha nem is tekinted bizonyitottnak, legalább az elvi lehetőségét ne vesd el annak, hogy létezhet szellemvilág, és ha ez léteik, akkor nyilván fel is lehet használni.

(mindezek Skorzenynek is szólnak, csak hát őt a stilusából itélve lehetetlen arra rávenni, hogy elgondolkozzon azon, hogy esetleg tévedhet is...)

Nemere István könyvét légy szives ne hasonlitsd az általam ajánlotthoz. Nemere István pusztán egy irodalmár, aki kitalál történeteket, elméleteket. Franz Bardon a valóságban mutatta be mindazt, ami a mágiával elérhető. Ha nem hiszed, járjál utána. Biztosan sok újságcikk maradt fent róla, ugyanis először az 1920-as évek végén Németországban tartott előadókörútakat, később pedig a világ számos táján.

Ezen előadások során emberek ezrei tapasztalhatták meg, hogy nem bűvészkedik, hanem valóban képes szellemi erejével szinte bármire.

Sziasztok:
Mici Maci

Skorzeny Creative Commons License 2000.07.07 0 0 29
Szerintem viszont a mágia olyan dolog amit a tudomány már réges rég tulhaladt.
Visszafejlődik??? Hogy úgy mondjam, "csak eldob dolgokat".(N.E.h.)

Skorzy

Előzmény: LEON (28)
LEON Creative Commons License 2000.07.07 0 0 28
Csak a pontosság végett Hitler horoszkópjával kapcsolatban. A kos-bika holdcsúcsban született, amiben kimutathatóan igen sok más diktátor és politikai vezető született már. Szóval akár hiszünk az asztrológiában, akár nem, bizonyos konstellációk esetén nem a Gauss eloszlás szabályosságai érvényesülnek.

A témával kapcsolatban az a véleményem hogy a mágia tulajdonképpen olyan dolgokat takar, amit nem értünk a tudomány mai állása alapján. Sajnos sok a komolytalan és profitcentrikus megközelítés, ami a kétkedők számára alapot ad a gúnyolódásra. Mindenesetre a témaban vannak valós elemek. Arra mindenképpen rámutat hogy az emberi szellemiség gyakran visszafejlődik bizonyos területeken.

Előzmény: Ravenblack (25)
Ravenblack Creative Commons License 2000.07.07 0 0 27
Ja, én valahol pont azt olvastam, hogy a svasztikát pont Hitler használta "fordítva", azaz a "gonosz" jelképeként. :))
Előzmény: Skorzeny (26)
Skorzeny Creative Commons License 2000.07.05 0 0 26
Teljesen egyetértek.
Viszont a szvasztikát, nem -csak -az ezoterikából, hozta.

Régi Kelet-Indiai,Kinai, Egyiptomi, Japám, jelkép(napkultusz), de Európában, pl a németek, skandinávok, olaszok használták.(véd a veszedelem ellen)
És nem is biztos, hogy megfordított.(de ezen lehet vitatkozni)

És akkor még ott van a "zázsló" jelentése is.
Vörös alapon fehér kör és egy -fordított-szvasztika
Vér- tiszta árja faj-háború.
önmagáért beszél.

Üdv.: skorzeny

Előzmény: Big-B (24)
Ravenblack Creative Commons License 2000.07.05 0 0 25
Sziasztok!

Úgy látom elég sok ökörség lett itt összehordva. Mindenesetre azért javasolnám, hogy mielőtt valaki ezeket az - egyébként kétségtelenül izgalmas - ponyvairodalom-pletykákat elkezdi olvasni,(amiből Mici Maci is merít) először inkább ismerkedjen meg a dokumentált tényekkel is, vannak "hihetőbb", jobban dokumentált Hitlerről szóló könyvek is.(ilyen méretű fantazmagóriákkal még a zsidó Hitler-életrajzokban sem találkozni)

Persze lehet hogy igazak, én is olvatsam már ilyeneket hogy: "Hitler egy sátánista szekta tagja volt", meg hogy "nem halt meg 1945-ben, sőt, van egy fia, aki farmer Argentínában", de csak afféle beszámíthatatlan new-age baromságokban. (Például a húgom most vette ki a könyvtárból a Titkok Könyve 3-at, amiben Nemere István többek közt azt bizonygatja, hogy a dínók nem haltak ki, hanem elvitték őket az ufonauták, a piramisokat nem emberek építették, és még ezekhez hasonló "nagy leleplezéseket" végez. De miért kéne mindezt elhinni?) A másik meg az, hogy itt valaki azt bizonygatja, hogy a szabadkőműves páholyok, meg a rózsakeresztesek között sok az antiszemita-sátánista-náci, viszont érdekes módon a Zion Bölcsei... -ben meg mindenáron azt próbálják bebizonyítani, hogy ezek a szervezetek mind mind zsidó irányítás alatt állnak, és a "zsidó világellenes összeesküvés" részei. Azt hiszem mindkét változat elég rendesen elrugaszkodott a valóságtól...

Az viszont tény, hogy Hitler és egyes társai vonzódtak a misztikumhoz, és foglalkozhattak az okkult tanokkal is, Hitler hitt az asztrológiában, de gondolhatunk a "misztikus" csapatzászló szentelésekre is.

Viszont ezek a "Hitler démonok segítségével jutott hatalomra" és egyéb hülyeségek szerintem elég távol állnak a realításoktól. Azt bizonygatni, hogy démoni befolyásoltság nélkül az emberek ilyenre nem lettek volna képesek...hát, ez megint tévedés. Háború utáni pszichológiai kísérletek bizonyították, hogy az emberek szinte mindenre képesek megfelelő körülmények között. Hitler elhitette az emberekkel, hogy a zsidó az a megtestesült gonosz, ehhez nem volt szükség démonokra. A tömegpszichózis ma ugyanúgy tovább folyik, csak nem tömeggyűlés, hanem televízió formájában. Az egyszerű embereket pedig azzal lehet a leginkább harcra ingerelni, ha eléjük festünk egy "ördögöt", az igazság pedig,(ha egyáltalán létezik)mindig is lényegtelen volt.

Heil Skorzeny!

Igen vannak még efféle emberek, és többek között azért is nevezik "okkult"-nak, mert az emberek többsége elől mindig is rejtve volt és rejtve is lesz. Azt okkult tanokba való beavatottságot ők "tudás"-nak nevezik, szerintem jogtalanul. A lényeg mindenféle mágiánál a hit, mert onnantól kezd el működni a dolog, hogy 100%-ig elhiszed, hogy egy szertartásnak van értelme, és nem kételkedsz. Ezért van az, hogy az egymástól független "iskolák", tanítások is "működőképesek", még akkor is, ha egymásnak ellentmondó elképzelésük van a természetfeletti dolgokról. Mindezen dolgok mindenféle természettudományos elmélettől függetlenül működnek. Az egyház ezt azzal magyarázza, hogy az okkult jelenségek okozói gonosz démonok, akik csak játszadoznak a szerencsétlen emberekkel, hogy kárhozatba vigyék őket. Hisz aki ilyenekkel foglalkozik az pokolra jut, a Biblia ugyanis egyértelműen tiltja a "varázslást" a jóslást és a hasonlókat. Aki keresztény, annak ez bizonyára elég is.

Osara: Hitler nem bak volt, hanem bika.
Az asc. az lehet hogy skorpió, most nem jut eszembe, de otthon megvan a horoszkópábra, ki is elemeztem.

Sziasztok

Ravenblack

Big-B Creative Commons License 2000.07.05 0 0 24
A horogkeresztet Hitler az ezoterikából hozta magával, tulajdonképpen egy fordított szvasztik, ami az ártó szellemek elleni védelemre szolgál.
Hitler és as SS célja a Teuton lovagok újjáélesztése és a nordikus nemzet létrehozása. ennek alapja volt a misztikus látszatú tömegfelvonulások, az évente megrendezett megemlékezések a Feldhernhalle-ban, az SS központjában lévő kerekasztal és mindazok a vallási szertartások, ami a régi nordikus nemzetre jellemző volt.

Ha a 3. birodalom vezetői sikerrel alkalmazták volna a fekete mágiát, győztek volna. Csakhogy a fekete mágia nem más, mint az emberi hiszékenység kihasználása. Semmi több.

Skorzeny Creative Commons License 2000.07.04 0 0 23

Vannak manapság olyan emberek akik hisznek még efféle okkult dolgokban???

Hogy egy filozófust idézzek: " még csak nem is felüleletes"( mármint a misztika, mágia és társai)

Ha már itt tartunk úgy tudom, hogy a legtöbb amcsi elnök tagja volt valamely szabadkőműves páholynak...
Ha jól emlékszem Bush-ról(lehet, hogy Reagen) azt is olvastam, hogy sátanista szekta tagja..

Más.: Az angolok szintén bevetettek okkultistákat a II. Vh-ban... (pl. a RADAR:)))) Szóval ennyit a mágiáról.

Én úgy vagyok vele, ha valakinek azt mondod, hogy te foglalkozol fekete mágiával és hozzá még jól is színészkedsz akkor biza nagyon fognak tartani tőled...
Persze ki az a fasz aki bedől ezeknek???

Most lehet küldeni az átkokat, meg babákat szurkálni...
:))
Skorzeny

noway Creative Commons License 2000.07.04 0 0 22
Kedves Mici Maci,

a II. vh után elég intenzív kutatások folytak annak felderítésére, hogyan tudta Hitler az embereket manipulálni. Ennek eredményéről olvashatsz pl. E. Aronson A társas lény c. könyvében.
(Ez egy unalmas szociálpszichológiai könyv, nincsenek benne gonosz démonokkal cimboráló őrült feketemágusok, se végzetlándzsája, meg voodoo-babákkal irányított politikusok se, úgyhogy valószínűleg nem fog tetszeni... de azért hátha.)

Triste Creative Commons License 2000.07.04 0 0 21
"A legrosszabb, hogy ezt bármikor és bárkivel meg tudják tenni sajnos ezek a fekete mágiával operáló emberek. Félelmetes, nem?"

Az bizony. De én ellenmágiával bármikor képes vagyok - lazán, csuklóból - hatástalanítani a fekete mágiát. Remélem, ezt is elhiszed, MM...

Előzmény: Mici Maci (14)
Mici Maci Creative Commons License 2000.07.04 0 0 20
Szia Orltran és Tévtanito!

Hát lehet, hogy Hitlert miután már elvesztette a háborút, a démonok többet nem segitették. Tudniillik a démonok nem hülyék, csak annak segitenek, aki tud adni cserébe valamit: pl. a saját lelkét a halála után, vagy pl. más emberek feletti hatalmat.
Lehet, hogy Hitlert már ok is leirták a háború után.
De ez csak tipp, oszintén szólva nem tudom.

Azt nem hiszem, hogy mindenki mágiával operál, nyilván nincs igy. De vannak, akik operálnak azzal.
A legtöbb emberre lehet hatni mindenféle szellemi praktikákkal, jöjjön ez akár egy másik fizikai testben lévo embertol, akár közvetlenül a szellemvilágból. De hogy egy konkrét tett/esemény minek a következménye, ezt nehéz megmondani. Sokszor több tényezo játszik közre valszeg, és nehéz kiszurni a hatásokat.

Nem hiszem, hogy minden háború során a felek használtak volna mágiát. Ha nem tették, akor valszeg azért nem tették, mert a tudásuk kevés volt ehhez. De az valószinu, hogy "odaátról" ilyenkor is próbálnak rossz és jó szellemek egyaránt befolyást gyakorolni emberekre.

A démonok ereje egyébként nem olyan nagy, bár nem lebecsülendo. De legkisebb fény is erosebb a legnagyobb sötétségnél. Tehát a fény ereje sokkal nagyobb a sötétségénél.

A gazdasági válság is biztos közrejátszott az emberek hangulatában és befolyásolhatóságában. Persze, hogy annak mik voltak az okai, az megint jó kérdés.

Sziasztok:
Mici Maci

TevTanito Creative Commons License 2000.07.04 0 0 19
MicMac

Nem csak a II vilaghaboru volt ne feledd. Minden haboru mogott fekete magia allt volna?

Amugy Hitlert sokkal jobban segitette a fekete magian kivul az eppen aktualis gazdasagi valsag.

Es ha akkora nagy demon akarmik voltak mogotte, akkor hogy gyoztek le az amcsik (akik koztudottan nem isten nepe, lasd atombomba, korea, vietnam), es az oroszok (ott is voltak lagerek es utana a szocialista uralom amibe belerokkant fel europa).

TT

Előzmény: Mici Maci (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.04 0 0 18
Kedves mici maci,

Persze meg lehet hülyiteni sok embert puszta igéretekkel is. De itt azért népirtásról, rendkivüli embertelenségekrol volt szó. Ezt minden embernek normális esetben éreznie kell, hogy helytelen. "Rásegités" nélkül nem hiszem, hogy ilyen hatékony lett volna Hitler gépezete.

"en nem vagyok humanista! a Satan es a csatlosai humanistak" - udvari

még egyszer nincs esélye.

Demonok seregeivel a hata mogott? Vagy a nyugati hatalmak vezetoi is mind nagy fekete/fehermagusok, es vedik magukat Hitler demonaitol (akik azert nem lehetnek kismiskak, ha ekkora galibat tudtak okozni)? Nincs ennek kicsit nagyon osszeeskuves elmelet szaga? Mindjart kiderul, a vilag tele van magiaval, mindenki magiaval operal, csak egyedul en nem tudok rola?:)))

Udv,
Orl

Előzmény: Mici Maci (15)
Mici Maci Creative Commons License 2000.07.04 0 0 17
Majdnem elfelejtettem: kösz mindenkinek a megjelölt forrásokat. A német kivételével majd utánanézek (németül sajna még nem tudok).
Mici Maci Creative Commons License 2000.07.04 0 0 16
Sziasztok mindenki!

Franz Bardon: Frabato c. könyvébol persze nem cask ilyen negativ dolgok derültek ki. Már csak azért irom mindezeket, hogy aki esetleg elkeseredne, hogy a mágiát ilyen sok rosszra lehet használni...

A mágiát ugyanis jóra is ugyanigy lehet használni. Az csak egy eszköz, lehet vele ölni és gyógyitani. Mint a szikével is.

Szóval a könyvben emlitésre kerül, hogy egyes szellemi küldöttek - akár megtestesült formában, akár megtestesülés nélkül, az asztrálvilágban tevékenykedve, arra kaptak feladatot, hogy a nyugati világ politikai döntéshozóit, vagyis akiknek a kezében a hatalom van, a jóra, a békére ösztönözzék.

Abban tehát, hogy nem robbant ki még egy harmadik világháború, amely beláthatatlan következmélnyekkel járt volna, nagy szerepe volt ezeknek a szellemi küldötteknek, akik pozitiv irányba befolyásolták a döntéshozókat.

Köszönet nekik érte!

Sziasztok:
Mici Maci

Mici Maci Creative Commons License 2000.07.04 0 0 15
Szia Orltran!

"Azert ez igen nagyon valoszinutlen szvsz. Nem kell ahhoz misztikum, hogy behujitsenek sok-sok embert.Csak mondjuk meglovagolni a tortenelmi hatteret, igergetni, meg jo karizmatikusnak lenni, stb. Vannak ma is sokan ilyenek."

Aztán ki tudja, hogy nem operálnak-e fekete mágiával? 8-))

Persze meg lehet hülyiteni sok embert puszta igéretekkel is. De itt azért népirtásról, rendkivüli embertelenségekrol volt szó. Ezt minden embernek normális esetben éreznie kell, hogy helytelen. "Rásegités" nélkül nem hiszem, hogy ilyen hatékony lett volna Hitler gépezete.
Arról nem is beszélve, hogy a hatalomra jutás sem olyan egyszeru, ahhoz sem ártott némi segitség.

"Mindazonaltal persze nem kizart. Viszont azt kotve hiszem, hogy elne, vagy tulelte volna a haborut, ugyanis ha telleg demonok hadanak parancsolgatott, akkor nem ulne meg a popojan egy ilyen hatalomehes ember, es nem varna csendben del-amerikaban a halalt, nem gondolod? Forralna a bosszut"

Hát ez attól függ, hogy mennyire realista ill. mennyire gyáva. Ha realista, akokr látná, hogy a mai ill. a háború utáni politikai helyzetben a nyugati hatalmak nem sok teret engedtek volna neki, magyarul biroság, életfogyt vagy kivégzés várt volna rá. Ettol nem biztos, hogy félt, de ha realista volt, akokr tudta, hogy még egyszer nincs esélye.

Szia:
Mici Maci

Mici Maci Creative Commons License 2000.07.04 0 0 14
Szia Big4!

Ha Hitler nem halt volna meg, azért valamikor, valahogy, valahol csak felbukkant volna. Legalább egy ici-picit, nem ?

Hát én a helyében lapultam volna, ahogy csak tudok, mert ha egyszer kiderül, hogy életben vagyok, az egyenes út a Hágai törvényszék és az életfogyt/kivégzés felé.
Nem elképzelhetetlen, hogy Dél-Amerikába menekült, hiszen sok náci bunös keresett és talált ott menedéket. Mindazonáltal a Moszad valószinuleg kideritette volna, ha ott él még, mint ahogy ezt Eichmannal meg is tették.

És ha lenne pár ember (ráadásul azon a szellemi színvonalon, hogy sátánista szektába lép), akiknek saját démonuk van, akkor itt-ott csinálnának némi feltűnő kalamajkát is azzal, nem?

A feltunés az ilyeneknek soha nem érdekük, ugyanis akokr leleplezodhetnének a praktikáik. A céljuk mindig az, hogy a leheto "legsimábban" intézzék el áldozatukat. A hatalom és a vagyon megszerzéséhez nem kell feltunosködni, elég csendben elkövetni gyilkosságokat, hazugságokat, csalásokat. Az emlitett könyvben felmerülo esetek: távolról egy médium segitségével hipnotizálnak egy bankigazgatót, aki ilyen állapotban hatalmas összegu csekket ir alá a megjelölt személnyek. Egy másik esetben egy bábu ill. a bele elhelyezett folyadék segitségével (meg rituális szertartás keretében) távolról halált idéznek elo egy embernél. Az orvosi szakértoi vizsgálat szivroham beálltát jelöli meg a halál okaként.

A legrosszabb, hogy ezt bármikor és bárkivel meg tudják tenni sajnos ezek a fekete mágiával operáló emberek. Félelmetes, nem?

Üdv:
Mici Maci

ducklin Creative Commons License 2000.07.03 0 0 13
A témában most jelent meg Ernesto Milá: Nácizmus és Ezoterizmus c. könyve.

Tartalma kb. az, h próbálja helyretenni a többiek által összehordottakat(Pauwels&Bergier, etc.)
Üdv. Duck.

Khaosmage Creative Commons License 2000.07.03 0 0 12
Üdv!

Osara linkje:
Itt van a kimerítő cucc

Mindenkinek jó olvasást!

Khao!

Osara_ Creative Commons License 2000.07.03 0 0 11
1912-ben néhány germán okkultista hozta létre az Order of Teutons nevű rendet. Az alapitói: Theodor Fritsch, egy antiszemita újság kiadója, Philipp Stauff, a rasszista Guido Von List tanitványa, és Hermann Pohl.
Szabadkőművesekből és rózsakeresztesekből verbuválódtak, és csak tiszta árják lehettek a tagjaik. 1915-ben Pohl összetalálkozott Rudolf Blauerrel, aki szufi meditációval foglalkozott, továbbá asztrológiával. Iszonyatosan gazdag volt a pasu, tag lett, majd megalapitotta a Thulét, Pohl közreműködésével, 1918-ban.

A Thule nemcsak a Német Munkáspártot finanszirozta, hanem pl. a Német Szocialusta Pártot is, és egy radikális, jobboldali szervezetet (Oberland Free Corps).

Hitler először 1919-ben tűnt fel a politikai életben, amikor egy baloldali, szocialistákból és anarchistákból álló csoport külön köztársaságot próbált alapitani Bavariában. A "Frei Corps" nevű szervezet, melyet a Thule támogatott, néhány hét alatt leverte őket. Hitler felettesei beosztották őt egy kivizsgáló bizottságba, ahol különösen eredményesen dolgozott. Részt vett speciális, antikommunista képző kurzusokon és szemináriumokon, melyeket a Thule finanszírozott.
Még ebben az évben megismerkedett azzal a bizonyos Gottfried Federrel, aki Thule tag volt, és beszélt Hitlernek a zsidókkal kapcsolatos nézeteiről. Agresszív nézeteivel hamar felhívta magára a figyelmet, meghatározó egyéniséggé vált. Kulcspozíciót töltött be a Német Munkáspártban, csakúgy, mint Thule-beli barátai.

Hitler 1919 végén találkozott Dietrich Eckarttal, aki neves okkultista volt, egy antiszemita újság kiadója, és a Thule belső köréhez tartozott. Ő képezte ki Hitlert a testbeszéd, a szónoklás alapjaira, többek között.Hitler a Mein Kampfot is neki dedikálta.

Másik okkult mentora kalr Haushofer volt, aki zen buddhizmust tanulmányozott, és ttibeti lámáktól tanult. Ő alapitotta a Vril páholyt Berlinben, melynek célja az árja faj eredetének kutatása volt, és a Vril energiák felélesztése. Haushofer egyébként Gurgyejev tanitványa is volt (harmadik utas mozgalom).
Gurgyejev és Haushofer egyaránt állitották, hogy olyan tibeti páholyokkal állnak kapcsolatban, akik birtokolják a "szupermen" titkát. Az is közismert, hogy mind Gurgyejev, mint Crowley felvette a kapcsolatot Hitlerrel.

"Thule" egyébként egy legendás sziget volt messze északon, hasonló Atlantiszhoz, melyen elveszett, magas szintű civilizáció élt a feltételezések szerint. Akik megmaradtak, azokat ősi lények őrizték (mint a Teozófia "Mesterei" vagy a Fehér Testvériség). Állitólag csak az igazi beavatottak voltak képesek kapcsolatot teremteni ezekkel a lényekkel mágikus rituálék során. A "Mesterek" vagy "Ősök" ellátták a beavatottakat természetfeletti erővel. Ezeknek az energiáknak a seigtségével akarták megteremteni az árja szupermeneket.

Os.

Osara_ Creative Commons License 2000.07.03 0 0 10
http://www.ref.ch/zh/infoksr/thule.html

Aki tud németül... kimeritő anyag.

Os.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!