Keresés

Részletes keresés

Hawkmoon269 Creative Commons License 2 napja 0 0 502902

Most megy a Fehárvár-Parmalat-Videoton-Waltham - Zte mérkőzés és úgy látom, hogy az 1-2 éve átadott fehérvári stadion alsó részében (mivel nincs teltház), ahová besüt a nap, ott a piros székeket kiszívta a nap és rószaszínűek a székek... adófizető pénzből ez a stadion is felépült, de Garancsi (akinek a vagyona ugyancsak a közbeszerzésekből akkora, amekkora) arra már nem költ, hogy lefessék a székeket vagy esetleg kicseréljék...

Saturtemto Creative Commons License 2 napja -3 0 502901

Ne  haragudj. Nem szeretnék semmi olyan dolgot itt leírva látni,  ami ártana a Vasasnak. 

Nem tudom mi publikus abból amit leirsz.

"Sokkal sötétebb,  és mocskosabb dolgok vannak"

De sok Vasas szurkoló kíváncsi lenne mik azok a dolgok?

Előzmény: taka63 (502900)
taka63 Creative Commons License 2 napja -2 1 502900

Sajnos sokkal sötétebb és mocskosabb dolgok vannak a háttérben, mint az hogy Gera csak az oldalvonal mellett dühöng! 

Ő se lesz a jelenlegi Vasas futbal megváltója! Sem tehetsége, sem lehetősége, sem az eszközei nincsenek meg hozzá!!!

Előzmény: sziszi-48 (502899)
sziszi-48 Creative Commons License 2 napja 0 2 502899

Nem dühöngeni kell, ki kell rakni a csapatból azokat akik okot adnak rá.

Na de kiket merjen betenni, ha a II- meccseit nem nézik?

Előzmény: Saturtemto (502892)
deme65 Creative Commons License 2 napja 0 0 502898

Már így is nagyon egyszerű. Se gól , se gólpassz se kulcspassz. Gyorsítani kéne a játékán ,de inkább kispad, nyáron meg mehet amerre akar.

Előzmény: sziszi-48 (502887)
taka63 Creative Commons License 2 napja 0 3 502897

Ma is jók voltak a srácok! A Martfű sokkal jobb csapat, mint a Füzesgyarmat vagy a Cegléd volt, mégis sima győzelem lett a vége.

Az a helyzet, hogy amit Radó a múltkor a stadionból is kirúgott, egy hasonló helyről Mamusits szépen elhelyezte a kapus mellett a hosszúba. Na itt van az hogy tök mindegy nb2 vagy nb3! 

Egyébként csak halkan mondom a mai meccsen a lelátón nem egy játékos menagert és edzőt láttam. 

Biztos a Martfű miatt jöttek ki.....😄😄😄

Előzmény: demircella (502893)
Saturtemto Creative Commons License 2 napja -1 0 502896

A tegnapi lélektelen játék után a következő fordulóban ennek a csapatnak kellene kezdeni az NB2-ben a Tiszakécske ellen .

Csatárposzton Tóth Milánnal kiegészülve.

Szerintem jobban játszanának mint tegnap a kezdőcsapat a Nyíregyháza ellen.

 

 

Előzmény: demircella (502893)
Saturtemto Creative Commons License 2 napja -1 0 502895

Igazad van. Ezt én sem értem. Nem tudom mi van a háttérben. Gondolom vannak akik többet tudnak nálam....

Előzmény: PagoX1 (502894)
PagoX1 Creative Commons License 2 napja -2 1 502894

Eddig ki tiltotta meg neki, hogy a Girsik-Bakti duón kívül mást játszhasson? Ki találta ki neki, hogy állandó Radó-Hollender csere-bere legyen? Ilyet még Desits sem csinált. Ott még Sztojka legalább a padon ülhetett, Geránál már ott sem.

Előzmény: Saturtemto (502892)
demircella Creative Commons License 2 napja 0 3 502893

A kettö zsinórban 6. győzelmét aratta ma a masszív Martfü ellen.

2:0. G: Varga, Mamusits.

Visszajátszók és sétálgatók nélkül...

Saturtemto Creative Commons License 2 napja 0 1 502892

Nem akarom Gerát védeni,  de jöhet hozzánk a világ legjobb edzője,  ha a játékosok nem akarnak futni,  támadni,  csak passzolgatni, bár a mi játékosaink azt sem tudnak. Akkor az edző mást nem tehet csak dühöng a pálya szélén.  Mondhat akármit,  gyakoroltathat akármit,  ha nem hajtják végre. 

Már most el kell kezdeni az NB3 tehetséges játékosait játszatni.

Ezt a keretet meg messze elzavarni a Fáy utcából....

 

Előzmény: PagoX1 (502890)
warr Creative Commons License 2 napja 0 1 502891

Segítsetek meggyőzni egy kétkedő szurkertársat, nem hiszi el hogy mókamiki dönt az összeállításról :-)

 

Most nincs időm összeszedni ki mennyit játszott Kuttornák, Kondásnál, Desitsnél, Geránál, hátha van valakinek statusztikája, megköszönném.

 

Ezt írta az illető:

 

A Vasas kezdője a Budafok ellen a bajnokság első fordulójában és a mai Nyíregy ellenin. Vastagon szedve, akik mindkét meccsen kezdők voltak.
1. Uram – Ódor, Szivacski, Baráth B., Deutsch L. – Rab, Berecz, Urblík J. – Holender, Novothny, Radó
2. Jova – Pávkovics, Otigba, Baráth B. – Bakti, Berecz, Hidi M., Urblík, Doktorics – Tóth M., Radó.
Radót mindkét meccsen a szünetben lecserélték. Vannak, akik már nem Vasas-játékosok (Soma). Úgy emlékszem, Szivacskit kórusban szidtuk: baj, hogy kölcsönadták a Mezőkövesdnek? Rab Boldizsár pl. a tarcsiba került (amit viszont sajnálok). Doktorics vagy Tóth Milán akkor még nem is volt a csapatnál.
Szóval: nem vitatom, hogy Nagy Miki sok mindenbe belepofázik és egy fasz, de nem biztos, hogy egyedül őt kellene megtenni bűnbaknak. Mit jelent az, hogy miatta mindig ugyanazok játszanak? Komolyan gondolod, hogy Gerának semmiféle beleszólása nincs semmibe? Elég baj, hogy ő váltotta Desits Szilárdot, franc se tudja, kinek a döntése volt. Eléggé sanszosnak tartom, hogy Csányié.

PagoX1 Creative Commons License 2 napja 0 1 502890

Nekünk Gera jövőre lesz igazán nagy gond, akár feljutunk, akár nem. Csányi ragaszkodni fog hozzá, hogy vele kezdjük az új idényt. Megint elmegy 7-10 forduló, mire feleszmélnek, hogy váltani kell.

sziszi-48 Creative Commons License 2 napja -1 0 502889

Egyet lehet veled érteni.

Nyíregyházán a vezetőség lecserélésével vette kezdetét a szakmai munka is.

Nem jó az, ha a tulajdonos egyben operatív vezető is. Látjuk az eredményt.

Előzmény: Saturtemto (502888)
Saturtemto Creative Commons License 2 napja 0 0 502888

Bár bevallom nem nagyon értek a focihoz, csak egy szurkoló vagyok,  akinek van szeme. 

Amit láttam tegnap abból azt szürtem le, hogy a mi játékosaink futni azt nem akartak. Az első félidőben csak sétáltak a pályán.

Passzolni 2x egymáshoz azt sem tudtak. 

A Nyíregyháza lefocizott minket. Csak rajtuk múlt, hogy aláztak le minket. 

Kimondom egyenesen ezt a keretet el kell zavarni a szezon végén. Új csapatot kell építeni.  Ezek úgysem fognak feljutni. Szerintem nem is akarnak. Jó nekik az NB2. Milliós fizetéseketért ilyen produkciót nyújtani szégyen.  De az is szégyellje magát aki ehhez asszisztál.

Új csapat kell, jöjjenek az NB3 keret tehetséges játékosai. 

 

sziszi-48 Creative Commons License 2 napja 0 0 502887

Neki le kellene egyszerűsíteni a játékát. Az utóbbi meccseken egyre többet ad a látványra, ami nem mindig hasznos. (pld. sarkazások, sok csel)

Előzmény: pasig (502885)
lepete Creative Commons License 2 napja 0 3 502886

Azt mondja Gera, hogy az első két gólt abból kaptuk amire felkészültünk. Ezek szerint készültünk magas letámadásra. Az elemzés csak addig tartott, hogy a két ék letámad? Mert arra jó lett volna az hogy kivisszül a szélére esetleg a védő vonalban visszaforgatjuk és csak elfárad aztán nem fut a csatár. Ezt az elsőben egyszer tudtuk megcsinalni. De tovább nem volt tervünk, mert azzal láthatóan nem tudtunk mit kezdeni, hogy a csatárok mögé a félpályáig felzár az ellen. A vonal mellett a kp-n megpróbáltuk kipasszolni a területet jól szűkítő, többet mozgó és így fölényben levő ellent. Nem egy BL csapat a nyiregy, de egy alap taktikával, és azzal hogy többen voltak hajlandóak többet futni, 30 perc alatt lezárták a meccset. Mi meg balfaszok módjára kocorásztunk elképzelés, hit és tűz nélkül. 

 

Támadásban a Nyíregy mindig kitette a két szélsőt a vonal mellé, ezzel adva szélességét és menekülő helyzetet a csapatnak. Ha a bal oldalon beszorultak volna csak vakon át kellett volna forgatni a jobbra és lett volna tér és ember aki felveszi. Rossi csinalt hasonlót a Honvédnál. Ott az ellen szögleténél egy csatár mindig a szöglet oldalán maradt a félpálya-oldalvonal találkozásánál. Ha picsanrugtak a labdát a felszabadításból indítás lett. Nálunk mikor? A Misleny ellen volt egy jó 25 percünk. Jegyezzük meg. A tegnapit pedig tegyük el humorosba.

 

Egyebként csak így a végére. Ha a Barca megteheti hogy rövid passzok helyett átrúgja első szándékból a félpályát a letámadás ellen, lehet nekünk sem kellene a szépség oltárán feláldozni magunkat. Állítólag Radó gyors (szerintem már nem az), a magasan védekező mögött mindig van terület. Indítsuk el. 

Nem hiszem hogy többet értek vagy látok a fociból mint a

stab. Biztos van mindenre magyarázat. Meghallgatnám.

pasig Creative Commons License 2 napja 0 0 502885

Jozsival is mi a f..sz történt?Nagyon visszaesett,vagy Neki is jó ez az nb2-s pocsolya?

Előzmény: PePa VASAS (502884)
PePa VASAS Creative Commons License 2 napja 0 0 502884

A tavaly decemberi, tehát a mostani bajnokságban lejátszott Sió-Nyíregy meccsre (1-3) gondolsz? Azt a mérkőzést ugyan nem láttam, csak az összefoglót, azt tudom, hogy a Sió 1:0-ra vezetett, s utána kapott 3 fura gólt, s az utolsó 2 gól a mérkőzés hajrájában született...

 

Nekem meg az a fura, hogy Tímár hogyan összerakta ezt a tavaly majdnem kiesett Nyíregyet. 1 évvel ezelőtt, ugyebár, az utolsó fordulóban dőlt el, hogy a 2 korábbi NB1-es csapat, a Békéscsaba és Nyíregyháza közül a Csaba kiesett az NB3-ba, a Nyíregy meg az osztályozón a Veszprém ellen épphogy bennmaradt az NB2-ben. Szinte rögtön ezután lett kinevezve Tímár, aki ezek után nem hogy egy biztos NB2-es csapatot rakott össze 1 év alatt, hanem az egyik feljutót...

Előzmény: action_9 (502850)
tex66 Creative Commons License 2 napja 0 0 502883

Rage , tetszik nem tetszik most ez van. Most ok a VASAS. Nem szabad megnehezitenunk a dolgukat. Most , mondjam azt, toluk javareszeben  csak gyengebbek johetnek. Ahogy, Botond is atvette a VASAS erzest es a legjobbjahoz kozeli teljesitmenyt mutat .Ahogy, Milan kuzd es lovi a golokat vagy Zsombi visszatornazta a regi formajat. En hiszem , hogy pl.ez a 3 srac az nb1-ben is velunk mardhatna. Itt, most GERZSON-nak kell picit kilepni a szelyisegebol a komfortzonajabol es feltuzelni a gladiatorait , mert olyan kozel van egy szemelyes es a VASAS CSALAD sikerehez , hogy talan felsem fogta azt. Most kell utnie a vasat , mert most nem a jobb hanem az EHESEBB csapat fog masodikkent feljutni.

Előzmény: rage (502882)
rage Creative Commons License 3 napja 0 0 502882

S ezek a játékosok ( tényleg elhiszem, hogy tehetségesek ) mennyire tudnák felvenni az első osztály szintjét/iramát? 

Előzmény: kiskun968 (502880)
taka63 Creative Commons License 3 napja 0 2 502881

Sok csapatra nem lesz itt pénz nem sokára. 

Előzmény: deme65 (502878)
kiskun968 Creative Commons License 3 napja 0 2 502880

De akkor ki játsszon az eddig kipróbáltak helyett?

Kik jobbak biztosan az adott poszton?

 

 Bánfalvi – Farkas J., Szunyog, Puskás, Szabó L. – Szabó Benjámin, Rab (Hős, 80.), Farkas B. (Urbantsok, 85.), Barkóczi (Varga, 55.) – Mamusits (Pócs, 85.), Molnár (Rideg, 55.)

 

 

pl itt egy lista, lehet válogatni...

kiskun968 Creative Commons License 3 napja 0 1 502879

Persze hogy megyünk. Ők legalább  a szívüket kiteszik a pályára, még ha nem is megy mindig a játék. S talán holnap se lesz visszajátszó...

Előzmény: demircella (502873)
deme65 Creative Commons License 3 napja -1 1 502878

Igen , csak kérdés ebből mennyit enged az ellenfél.Most a Nyíregy. nem engedte előtte a BVSC ellen meg a Misleny ellen elhittük hogy megy, de nem. Mindegy mert jövőre új csapatot kell építeni, valszeg tisztogatás lesz. Kevesebb pénz(látszik hogy nincsenek uniós pénzek, Vasas-ra Honvédra nem fognak pénzt szórni.) több fiatal.

Előzmény: taka63 (502874)
action_9 Creative Commons License 3 napja 0 3 502877

Nem jobbat kell, hanem a jövőre nézve használhatóbbat. Radóék meg,mutatták, h mit tudnak, legyenek kiegészítőemberek. Ja, az az edzőre és  kis góréra nézve cseppet sem hízelgő?

 

Elhihetik, ami most megy az nagyobb gáz.

Előzmény: rage (502868)
action_9 Creative Commons License 3 napja 0 6 502876

Ahol nincs indoklás, h miért ő játsszon, az a vélemény kuka. Lövése sincs, h hol van, mit akar,ezért nem tud indokolni.

 

Pl.

Radót leigazolni sem lett volna szabad. Még mély elemzés sem kell hozzá, h miért. Ott tudott teljesíteni, ahol kapott területet és a gyorsaságát(?) ki lehetett használni. (kontracsapatok) Mert cselezni nem tud, összjátékban gyenge, a gólpasszai ellenére is.

Mert a Vasas anno ebben az osztályban, még a Birtalan, Bala fémjelezte csapattal is mezőnyfölényben futballozott. Ott a Radó stílusú játékos meghal.

 

Vagy.

Jova - Uram hát ha valaki futballozott eleget, vagy látott annyi meccset (és ragadt is rá valami) már mozgásra(!) bemelegítés alatt el tudja dönteni, h ki kapus, ki nem.  (véletlenül sem cm-erekre gondolok!)

Egyébként van itt olyan nick (nem is egy) aki leírja, h Jova szar, de mégis vele kezdene az ő általa összerakott csapat a következő meccsen.

nc

 

Dehát itt vannak már ezek az idióták, hát mit csináljon az edző?

 

Ha már a mostani munkaadója ugyanaz a személy, mint az előző helyén, hát legyen bátrabb. Ugyan mi a fasz tudna változni, ha a 27 éves Hinora (általában!, de írhattam volna Holendert, Radót, Hidit...) a 70. percben 3-0-nál is az az ő cseréje, pont mint az előző 4 edzőnél. Ebben mi a plusz, mi az extra, ebben mi a Premier League múlt?

Vagy ugyanaz a Bakti a fiatal, aki 28 meccsen keresztül szinte mindig. Az a Bakti, akinek ugyan jó bokája van, de a 2. hónapban már azt hitte ő a Vasas. Olyan pofákat vág Berecznek (aki jó labdát adott, csak a buzigyerek maga elé engedte, mert szarul mérte fel a zsuga sebességét), h ha ott lettem volna a lelátón én magam rugdosom le, tiltsanak ki örökre akár. Ráadásul full gyenge a gyerek. Rúgott 1 gólt, egy az egyből, és azóta is elalélt magától.

 

Vagy nála (is) miért Litauszky ebből a felhozatalból az utolsó k.védő? Otigba gyorsabb? Nem, ellenben hülyébb és ügyetlenebb. Igaz kemény. Az sem jókor általában.

 

Vagy, fiatalok!

Ha már az emelszből jövök az U huszonx szöv.kap. székéből, hát miért nem erőltetem a fiatalok beépítését? Ha a kis főnököm úgy is azt nyilatkozza minden utcasarkon. Persze nem ész nélkül! A mai, múlt heti, bármikori Radó teljesítményt tényleg nem tudná pl. egy Rab?

Csak mindenki beleképzeli, h Radó jó, mert 13 gólt rúgott az NBI-ben és ezért ő jó csatár. Igen. Egy Haladásban, egy Zetében ahol olyan keretek vannak (általában), ahol csak kontráznak.

Itt fék.

 

Van egy 21-22 éves Ódorod, és ilyen Otigbák játszanak 40 évesen. Hogy Puskásról nem is beszélve.

Pávkovicsot mi tartja állandóan a kezdőben?

Most is!

 

Vagy, van egy Sztojkád, akit ismerned is kell. Ha nem, az nagy baj, de kérdezzen a volt melóhelyén azoktól, akik ismerik. Nála is miért van folyton lapáton egy U válogatott játékos? Egy esetet tudok elképzelni, ha beléptél az öltözőbe, bemutatkoztál és a következő pillanat az, h feláll a 20 éves Sztojka Dominik és elküld a halálfaszára az egyik szülővel az egész csapat előtt. Van ennek realitása?

Akkor nem hívod félre, nem kérdezed meg, h Domi mi a helyzet? Hitgyülisként nem akarsz egy kis "hitet" önteni belé? Bármi a terve.

 

Miért nincs tiszta lap senkinél? Ugyanaz a 15 játékos forog, ugyanaz a pár srác padozik.

 

Ja bocs, Jova újra előlépett.

Hát akkor elmondom, volt szerencsém egy olyan kapust ismerni (megnevezni nem akarom) aki már nincs itt, ellenben elmondta, h az 55-ös nagyon nyal és helyezkedik (jelentsen bármit). Most jött egy olyan edző, akivel együtt is futballozott. Hát mekkora meglepetés nekem, h vele kezdünk nem?

 

Hol van az a tökösség, h önálló gondolatokat mutat(na) a csapata? Vagy az előző edzők munkája látszik (hagyjuk ezt baromságot, h rövidebb a csapata) vagy "segítenek" neki. Tök mindegy melyik, mert mindegyik gáz.

Tökösség alatt azt értem, h igen Sztojkák, Rabok, Vargák... pályára lépnek és a Radó, Hinora, Bakti féle soha semmit nem mutató nagyképű szarokat a háttérbe rakja.

Nálunk tényleg nincsenek Komáromik, Kocsisok, Kerezsik, Katonák, Szabó Bálintok... Hát úgy nem is lesz, h a 70. percben 2:0-nál Radó helyett Holender jön be, vagy fordítva.

Egyébként mi lenne ha lenne vér a faszában? Kibaszná a kisfőnök? Úgy, h a nagy góré irányította ide?

 

Szal amit eddig láttunk, azt a 14-es villamosról elsőként leszálló egyén is megcsinálja, még ha Marika néninek is hívják.

Itt nem neveket kell dobálni, h ez játsszon, majd egy hét múlva a másik, hanem itt süt, h semmi koncepció nincs. Ezt a teljesítményt, ahogy KFTA-nál is elmondtam, a keret hozza.

0 +t adnak hozzá az edzők. Nem, h nem adnak, hanem elvesznek! Lásd 81-es Nyíregyen. Szatyi a pofámba mondta (Kiskun a tanúm rá), h nem értette miért kellett neki  azon a meccsen jobbszellőt játszania! Ízlelgessük: cca a 32 éves tuti belső kp Szatmári jobbszellőben játszik!

 

Hát ki a fasznak akarják ezek elhitetni, h valamit is értenek ebből a játékból?

Ne is nyilatkozzanak, az ront mindenen. A pályára fel van írva, h milyen szinten működik ez az egész az Illovszkyban.

Na ezért nem voltam 2023/24-ben egyetlen egy meccsen sem. Nem is leszek. Még ha bajnoki címet szereznek, akkor sem.

 

 

 

 

Előzmény: rage (502840)
taka63 Creative Commons License 3 napja 0 1 502875

De ne a Fáyba menjen, hanem tovább a REAC pályára, mert ott lesz a meccs🙂

Előzmény: demircella (502873)
taka63 Creative Commons License 3 napja -2 1 502874

Egyszer már leírtam, védőt lefutni, sprintelni, helyzeteket belőni kb nb3-ban is ugyanúgy kell, mint nb2-ben.

Ha valaki teszem fel 11mp-en belül futja a százat, az nb3-ban és nb2-ben is ugyanannyi!

Előzmény: deme65 (502867)
demircella Creative Commons License 3 napja -1 0 502873

Aki esetleg a délidőben 30 percig fehér mezben sétáló és egymáshoz hármat passzolni nem tudó milliomosok helyett Vasas futballt szeretne látni, javasolnám, hogy holnap délelőtt 11-re jöjjön ki a kettőre.

 

Más. Az U19 ma megverte 3:2-re a bajnokságot utcahosszal vezető Puskás Akadémiát.

 

Lenne honnan meríteni Baktiék helyére.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!