Keresés

Részletes keresés

v58 Creative Commons License 2012.08.16 0 0 848

Köszönöm a válaszod!Igen,itt is vannak ilyen kekszek,mindenképp megfogadom a tanácsod.Köszi.

Előzmény: mixmail (846)
mixmail Creative Commons License 2012.08.15 0 0 847

Ja és elfelejtettem mondani, mivel írtad, hogy pirulákon is gondolkoztál már. A pirulákat felejtsd el. Ne is gondolj rá többet, mert csak a pénzed dobod ki az ablakon és az egészséged is rámehet.

 

Előzmény: v58 (844)
mixmail Creative Commons License 2012.08.15 0 0 846

Futás elött valóban nem jó enni és semmilyen más sport előtt sem. De amikor felkelsz célszerű lenne valamilyen szénhidrát dús italt fogyasztanod, hogy pótold az éjszaka során kimerült szervezeted. (Gyümölcsital egy jó választás - hozzáadott cukor nélküli változat).Futás utánra jó megoldás a tömegnövelő vagy étrendhelyettesítő (MRP) turmix.


A legnagyobb baj az étkezéseddel az étkezések száma és, hogy este 5 kor eszel utoljára. A fogyás titka a többszöri kisseb étkezés.A munkád megnehezíti a dolgot, de próbálj kitalálni valamit, hogy napi 5-6-szor egyél kevesebbet.
Jómegoldás étkezésre, ha mindig viszel magaddal gyümölcsöt vagy valamilyen egészséges keksz féleséget. Itthon lehet kapni pl.: zabból készült kekszet. Tök finom és egészséges.Biztos külföldön is vannak hasonló egészséges kaják.
Tehát, ha nincs időd enni pár perced, azért van, hogy megegyél egy banánt, almát vagy néhány ilyen kekszet, amivel összetudod, hozni az 5-6 étkezést.Leekvés előtt sem célszerű szilárd ételt enni, de pl.: egy fehérje turmix jó alternatíva, amit munkából hazafelé megiszol.

 

A futással és a "szaladgálós" munkáddal is sok kalóriát égetsz, tehát a mozgással nincs gond.
Ja és a másik nagyon fontos dolog, hogy igyál legalább 2 liter vizet naponta. Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. És vizet!!!!! Nem cukros löttyöket!!!!

 

Itt egy link, ahol néhány jótanács le van írva, olvasd át mert hasznos lehet számodra. Az oldal jobboldalán "A fogyókúra fontos szabályai" allatt találod a tanácsokat.

 

A fogyókúra fontos szabályai

 

 

 

Előzmény: v58 (844)
support8 Creative Commons License 2012.08.13 0 0 845

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni hogy rendelt-e rajtam kívűl más Ciblaction a37 nevezeű fogyókúrás tablettákat és milyen eredményeket értetek el?

szepesjoformaban.hu címen található.

Én a fogyasztókapszulát 2012.07.04.-én rendeltem 4 dobozzal (CM4-es csomag) több mint 15kg fogyást ígérve. Azt írja az oldal hogy napi 1kg-ot lefogyaszt. Ez nem igaz! Nem ilyen gyors és nem lehet fogyni tőle ennyit!! 90db-os 1 doboz és napi 3db-ot (reggel, délben, este) be kell venni. én majdnem 1 hónap azaz 24 nap alatt fogytam 8kg-ot úgy hogy nem diétáztam ugyan úgy ettem mint azelőtt . 24napig szedtem elvileg 24kg-ot kellett volna fogynom de csak 8kg sikerült:) Tehát hülyeség de mégis használ! mivel alig 1 doboz elégvolt a maradék 3 doboz (bontatlan állapotban van)!!!!nem kell már! Az oldalon ezt a 3 dobozt (CM3-as csomag) 21.480Ft + póstaköltség + csomagolási díj! Ha érdekel valakit 16.000ft. -ért eladom a maradék 3-t Kipróbáltam de hülyeség volt ennyit venni. Kicsit átvágják az embert hogy többet vegyen mert akkor így-úgy...stb... voltam olyan naív hogy belementem. De az vígasztal hogy azért sikerült fogynom tőle.

v58 Creative Commons License 2012.08.13 0 0 844

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.Fél évvel ezelőtt letettem a cigit,úgy döntöttem,egészségesebben szeretnék élni.Elkezdtem tornázni,naponta 1 órát.Akkor nem dolgoztam,tudtam rendszeresen enni,odafigyelni mindenre.Kezdett is formálódni az alakom.Aztán jött a munka.Felborult minden.Külföldön élek,itt teljesen más ételek vannak,ráadásul az időbeosztásom is teljesen megváltozott.A tornát nem hagytam abba,még csináltam 4 hónapig,de az étkezésre sajnos nem tudtam annyira figyelni.Mindig délben kezdem a munkát,fél 5-kor ebéd,aztán éjfélig semmi,mert nincs időm.Persze addigra nagyon megéhezek.Hiába a torna,híztam.Most egy hónapja futni járok.Hetente 3-4 alkalommal.Torna nincs,mert annyi időm sajnos nincs.40-50 percet kocogok,zsírégető tartományban,erre  ismét itt a dilemma,az étkezés.Mikor egyek?Futás előtt?Nem tudok,mert felkelek,aztán megyek futni.Nem bírok felkelni azért,hogy egyek,várjak 2 órát,aztán sport.Napi 12 órát dolgozom,örülök,ha éjjel bezuhanok az ágyba.Sok cikket olvastam erről,hogy futás után fehérjét kell enni.Nekem nincs időm halat,csirkét sütni.Étteremben dolgozom,ott minden nap van ebéd.Fél 5-kor.Amióta futok,ez az utolsó napi étkezésem.Mert lefekvés előtt nem akarok enni.Szóval ha tudtok,kérlek segítsetek!34 éves vagyok,164 cm,kb.74 kg.Nem akarok pirulákat szedni fogyásra,mert nem hiszek benne.Ráadásul tartós fogyást szeretnék elérni.Gondoltam már sport utáni turmixra,ami helyettesítene egy étkezést.Mi a véleményetek?Mert sajnos nekem az időm az,ami kevés.Futásra mindig van,de főzőcskézni már nincs.Nem várok egy hónap alatt hatalmas eredményt,de szeretném,ha a befektetett energiám megtérülne.Mert úgy érzem,van hozzá erőm és kitartásom.De jól szeretném csinálni.Ja,és nem ülő,hanem álló-szaladgálós munkát végzek.Szerintem több km-t legyalogolok,mikor dolgozok.))Előre is köszönöm a segítséget!

Kira26 Creative Commons License 2012.07.31 0 0 843

Sziasztok!

 

Nemrég elindult a kalóriaGuru.hu fogyókúra és diéta fóruma. Várunk mindenkit szeretettel, aki szívesen megosztaná sikerélményeit, tapasztalatait, véleményét, hogy ezzel másokon segítsen vagy akár kérdezhet is másoktól.

 

A kalóriaGuru.hu célja a valódi és ingyenes segítségnyújtás, így talán nem bánjátok ezt, a kis reklám célzatú hozzászólást.

 

 

Üdvözlettel:

 

 

kalóriaGuru.hu

 

 

stilusgabi Creative Commons License 2012.06.15 0 0 842

Sziasztok! Azt kell mondanom, hogy mindkettőtökkel egyetértek: egyes bogyók tényleg lehetnek károsak hosszabb távon (én ezért szedem a mango acait, mert azt mondják természetes és nem ígérget mindenféle "1 hét alatt 10 kilótól megszabadulsz" baromságot és tökre elégedett vagyok vele), másrészt viszont van amikor nincs annyi kitartása az embernek, vagy pl. az egészségi állapota nem teszi lehetővé, hogy hagyomnyos eszközökkel tudjon  fogyni, és ezért vesz igénybe ilyen eszközöket. Ugyanakkor azzal is egyetértek hogy nincs olyan hogy valódi fogyókúra, mert ha x időn belül visszajönnek a kilók, akkor mi értelme az egésznek?? életmódváltás kell, azt szokták mondani, és az meg fejben dől el, és nem fogyókúrának hívják..

Traviss Creative Commons License 2012.06.11 0 0 841

A kultúra azért itt is kicsapja a biztosítékot, tisztelet a kivételnek! Csak ez a "valódi" fogyókúra dolog eléggé mítosz-szerű. Állítom, aki fogyókúrázik 10-ből 9 biztos használ valamilyen "segitséget". Azért gondoltam, hogy hátha valakinek szüksége lehet erre, hamár a családban feleslegessé vált a tabletta. Amúgy jópár kiegészítő létezik, amely rátesz egy lapáttal a fogyókúrára, amellett, hogy természetes alapú és semmi  negatív hatása sincs a szervezetre. Lásd: zöld tea, kávé, stb...

Üdv

Előzmény: Galahed_ (840)
Galahed_ Creative Commons License 2012.06.11 0 0 840

Ne sértődj meg rajta, valószinűleg azért kaptál ilyen választ, mert ez a valódi fogyókúra topik. 

Itt rengetegen próbálnak eladni és hirdetni mindenféle csodaszereket, amik csak 1 embernek jó, annak aki eladja.

pl nézd meg az elöttem hozzászólót, hana18 -at, csak azért regisztrált hogy teleszórja az indexet öncélú reklámmal, mindegyik topikba bemásolta az előző hirdetését, ezenkívűl értelmes hozzászólása nem volt.

Ennek a topiknak arról kell szólnia, (szerintem) hogy mindenféle csodabogyó segítsége nélkül (a csodabogyó úgysemműködik!!!) egészségesen táplálkozva, helyes életmóddal, mozgással hogyan lehet lefogyni.

Minden más mesterséges készitmény csak bajt hoz ránk, ha nem pár hét múlva akkor késöbb amikor idősebb lesz az ember.(máj, epe, vastagbél és egyéb problémák)

Előzmény: Traviss (838)
Traviss Creative Commons License 2012.06.09 0 0 838

Üzletben vásároltam...

Előzmény: romesz (837)
romesz Creative Commons License 2012.06.09 0 0 837

kuld vissza a gyartonak

Előzmény: Traviss (836)
Traviss Creative Commons License 2012.06.09 0 0 836

Sziasztok!

 

Feleslegessé vált 1 bontatlan doboz Bano- Almaecet por kapszula c-vitaminnal (60 db.-os). Akit érdekel, írjon! Jóval a bolti ár alatt adom!

 

Üdv!

mue Creative Commons License 2012.06.08 0 0 835

Sziasztok!

Elindult honlapunk:
www.kaloriabazis.hu

Az ingyenesen használható KalóriaBázis a fogyni vágyóknak kíván segíteni. Legfőbb célkitűzése a gyors és egyszerű kezelhetőség. A kalóriák és tápanyagok nyilvántartását átfogó étel, ital, recept és sport adatbázissal támogatja, melyet a felhasználók maguk is bővíthetnek. A megevett ételek és elvégzett testmozgások elmenthetők, ezáltal a kalóriák útja nyomon követhető. A KalóriaBázis legfontosabb újdonsága azonban az, hogy célbeállítási kalkulátora segítségével a felhasználók maguk állíthatják be fogyási tervüket.  Ennek kivitelezését az oldal napról napra grafikonokkal, diagramokkal és szöveges értékelésekkel segíti.

Reméljük lesz akinek hasznára is lesz :).

kezek Creative Commons License 2012.06.08 0 0 834

A mai naptól teszek önmagamért!
Leszokom káros szenvedélyeimről, legyen az alkohol, dohányzás, játék szenvedély stb...
LEFOGYOK FITTEBB LESZEK, ÉS EGÉSZSÉGESEBB!!!

Amint bent úgy kint, és amint kint úgy bent.
Keresem az utam, és mivel vágyam őszinte és tiszta, az út feltárul.
Ha problémám van és szeretnék végre az élet minden területén tökéletes harmóniában élni, akkor előttem a lehetőség.
Itt egy módszer, ami lelki és testi szinten is hat.
Mit kell tennem?
Ki használni a lehetőséget.
A problémák ok és okozati összefüggéseinek feltárása és kezelése.
Ha érdekel a módszer írj ide.

Léni85 Creative Commons License 2012.06.06 0 0 833

Én is próbálkoztam diétákkal. Utána döntöttem úgy, hogy kipróbálok más módszert is. Eljutottam  a www.legszeretnekfogyni.hu weboldalra, ahol hasznos információkat találtam fogyásomhoz, kérdésemet is fel tudtam tenni a szakértőknek. Ők a Garcinia Aranyat javasolták számomra. Kezdetben szkeptikus voltam, hogy na megint egy újabb fogyasztószer, de rövid időn belül 5 kg-ot leadtam, így a szülés után megint csinos vagyok, megszabadultam az úszógumiktól. Ajánlom másnak is, hogy látogasson el erre az oldalra.

decesaris_ Creative Commons License 2012.05.22 0 0 832

Hasonlo a problemam nekem is, semmilyen dietas etrendet nem tudok betartani. Regebben (14 eves korom ota testsuly problemam van, csak akkor 4-5 kilo volt most tobb) is inkabb koplaltam pedig az nem jo, de akkor meg lement a folosleg. Tavaly nyaron viszont koplalassal se ment le. Decemberben vegul kiprobaltam a kaposztalevest, gondoltaam 1 hetet csak kibirok. 4 nap utan 1 lyuk az ovon ez nagyon motivalo volt a tovabbi 3 napra. Aztan 1 het szunet es ujabb 1 hetes kaposztaleves. Ujabb 1 lyuk az ovon es sokkal jobb volt a kozerzetem mint korabban. kb. 8 kilo mehetett le es egeszen aprilis vegeig nem is jott vissza normalis etkezes mellett, ugyanazt ettem mint korabban, csak mertekkel. Aztan kb. 3 hete ramjott megint a zabalas (sajnos ez altalanos jelenseg nalam) es visszaugrottak a kilok, ezert most megint levest eszek de elkezdtem most futni is melle.

Nekem ez bevalt, nem is fogok mast kiprobalni.

Előzmény: MosFet_HDi (829)
Léni85 Creative Commons License 2012.05.22 0 0 831

Helyes életmóddal, étkezéssel és Garciniával érdemes lefogyni.

http://www.leszeretnekfogyni.hu/eletmodtanacsok.asp

Balázs0081 Creative Commons License 2012.05.03 0 0 830

Kedves MosFet!

 

Nekem is elegem lett egyszer a különféle tanácsokból, és inkább szakembert kerestem, no meg sportolásomat is okosabban kívántam csinálni. Végül többet fogytam, mint vártam, de ami döbbenetesebb az a munkabírásom javulása volt már az első héten! Mindenesetre nekem ő a diplomás személyi szakedzőm és táplálkozási tanácsadóm, keresd fel, a komplex állapotfelméréskor mindent megtudsz. A fittkozpont pont hu oldalon találod.

 

Üdv: Balázs

Előzmény: MosFet_HDi (829)
MosFet_HDi Creative Commons License 2012.04.24 0 0 829

Sziasztok!

 

31 éves (mindig némi súlytöbblettel rendelkező) ffi vagyok.

 

Jelenleg 107kg, január óta nagyon kevés szénhidrátot eszem, mivel az atkins egyszer már bevált.

Most valahogy nem tudok lefogyni. Magasságom 182cm.

15kg-t szeretnék fogyni, 5-6 éve "röhögve" tartottam a 92-94kg-t.

 

Ha valakinek van valaim abszolút jó ötlete az érdekelne.

 

Egy biztos, hogy előre leírt étrendet nem fogok tudni tartani. Az oké, hogy szénhidrát és kevés zsíros dolog legyen.

Meg este nincs evés, de leírt étrendet nem tudom betartani... (atzt mindig beszerezni stb)

 

köszönöm, ha valaki segítene.

csak.niki Creative Commons License 2012.03.28 0 0 828

Kedves Fórumlakók!

Pszichológia szakos hallgatóként a túlsúly és megküzdés kapcsolatát kutatom, ezért az alábbi kérdőív kitöltésére keresek olyan vállalkozó szellemű személyeket, akiknek a testtömeg indexe 25 fölött van.

http://kwi​ksurveys.c​om?u=kutat​asom

A kitöltés kb. 10 percet vesz igénybe, az adatkezelés teljesen anonim, az eredményeket pedig egy iskolai dolgozat keretén belül szeretném felhasználni.

 

Köszönöm,

Csák Nikoletta

KRE II. levelező

Galahed_ Creative Commons License 2012.03.27 0 0 827

ezt azért itt a valódi fogyókúra topikban nem kéne....

Légyszives tedd át a nagy átverés, mérgező anyagok, egészségtelen táplálkozás stb... topikokba. Mi a francért kell mások egészségét kockára tenni???

 

 

Előzmény: Nick Name Name (826)
Nick Name Name Creative Commons License 2012.03.26 0 0 826

Sziasztok!

Találtam egy nagyon jó oldalt, amit megosztok itt mindenkivel.

http://www.anorex.hu/termekminta

Itt lehet kérni ingyen termékmintát és katalógust a termékről, és ez mind ingyen!

http://www.anorex.hu

oldalon meg maga a termék oldala található

romesz Creative Commons License 2012.03.16 0 0 825

Van egy remek megoldas annak aki fogyni akar.

Csak egyetlen adagot kell enni, nem pedig egyszerre 3-4t.

Előzmény: stein81 (824)
stein81 Creative Commons License 2012.03.16 0 0 824

Sziasztok!

 

Itt egy remek kis oldal.

Szerintem jól öszefoglalja a különböző fogyókúrás módszerek, diéták lényegét.

Mindenkinek javaslom, aki fogyni akar.

 

http://fogyokura.net76.net

Charleeee Creative Commons License 2012.02.21 0 0 823

Segítenétek? Ha van pár percetek kitöltenétek ezt a kérdőívet? Ha fogyni szeretnétek. https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDdfUDBtX0dUUGFoZ0ZUQVRGU3hZcmc6MQ

Chilkoot járó Creative Commons License 2012.02.21 0 0 822

Teljesen egyetértek! Ezt olvassátok el!

Előzmény: zsbe (821)
zsbe Creative Commons License 2012.01.23 0 0 821

Szia, én nem hiszek semmilyen kapszulában, ami önmagában azt ajánlja, hogy csak beveszel, és baromira lefogysz... Ha fogyni akarsz, életmódot kell váltani. Szép lassan, fokozatosan, hogy a változások beépüljenek. Végig kell menni a táplálkozási szokásokon, testmozgáson, pszichés okok feltárásán. E nélkül persze le lehet fogyni, de hogy visszaszeded, az is fix... Bocs.:-(

Előzmény: puding77 (820)
puding77 Creative Commons License 2012.01.19 0 0 820

Udv mindenkinek!

 

Itt az uj ev es hat en is nekivagnek egy "jo" kis fogyokuranak.Latom nagyon megoszlanak a velemenyek, de kollegamtol hallottam egy kinai tea kapszularol,ami az O egyik ismerosenek,aki olaszorszagban el,nagyon bevalt.Nem szivesen probalok ki uj dolgokat amirol meg nem is hallottam.Ezer kerdem toletek,hogy van e valakinek ilyen jellegu tapasztalata?

Ja,a kapszula neve: te chino tea kapszula,vagy valami hasonlo.

Jolán234 Creative Commons License 2012.01.17 0 0 819

Sziasztok! November eleje óta szedem ezt a kapszulát és már 10 kg-ot fogytam. Nem mondom, hogy csak ettől van, nyilván nem tanácsolnám, hogy éjfélkor szalonnát egyetek fehér kenyérrel mellette, de szerintem hasznos. Különösen jó azoknak, akik nem bírják a koplalást és bizonyos kaják teljes megvonását. http://joegeszseget.hu/?999,kaposztaleves-kapszula-50db

b586460 Creative Commons License 2012.01.09 0 0 818

Sziasztok! Találtam egy olyan fogyókúrás oldalt, amely nem a termékeladásra épül, így valószínűleg nem részrehajló a kommunikációja! Rengeteg fogyókúrás módszer és diétás cikk található rajta, válogassatok kedvetekre! A címe: fogyokura.com

Nem tudom, hogy miként lehet ide linket feltölteni, talán most sikerül: http://www.fogyokura.com További szép napot Nektek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!