Keresés

Részletes keresés

sfi Creative Commons License 2017.06.08 0 0 2087

Ezt most egy komoly kérdésnek szántad?

Mondjuk Zágráb környékén jó lesz? Az tényleg jó hely.

Esetleg ha ránéznél a térképre, aztán legalább azt eldöntenéd, hogy tengerpart vagy az ország közepe, esetleg az egyik sziget a szimpatikus, könnyebb lenne komolyan venni az érdeklődésed.

Előzmény: Betty19880901 (2086)
Betty19880901 Creative Commons License 2017.06.08 -2 0 2086

Sziasztok. Tudnátok ajánlani jo szállást horvátországba? Lakokocsis,faházas érdekel. Gyerekkel mennénk. Még nem voltunk soha külföldön igy nem tudok semmi jo helyet. Önellátos érdekel. Köszönöm a segitséget. Betty

hul Creative Commons License 2017.05.26 0 0 2085

Azt tapasztaltam, hogy nagyon népszerű lett mindenki felé Horváto. (nagyrészt kiesett Görögo. Töröko.) és gyönyörű, rengetegen megyünk. Az északi területek hamar és jól megközelíthetőek, az olasznak sokkal olcsóbb és szebb is mint az észak olasz Adria (ok ez az én véleményem).

De délre is özönlik a túrista, mert az is jól megközelíthető már és hatalmas terület, szigetek, rengeteg jó hely. Igaz drágul folyamatosan, de még mindig kapós. Harminc éve járok és talán sosem merném mondani, hogy na, "ismerek" mindent. Konkrétan tudom, hogy rendszeresen visszatérnek mások is, nemcsak én, mi... és foglalnak korán, februárban már sok bejáratott hely lefoglalt. A net segít, gond nélkül lehet, nem kell odamenni, keresni, aki találomra megy, az azt kapja, ami kimaradt. Kicsikét a felfedezés öröme sérül... az is jó volt, amikor megtaláltál valamit és na ez lesz az, letábozortál (szigorúan a szaniter vizsgálata után). Persze ez sem igaz..mert emlékszem fekete vashordós fürdőre, ahol ez volt a melegvíz és bódás wc, viszont istenadta szép öböl, na az tényleg nomád volt és össz ha 10 sátor fért el. Háromszor 20m elektromos kábel kellett, de volt áram... Hőskori szép emlékek az akkor 3 éves fiammal és anyjával:-) 

Előzmény: Szoles99 (2084)
Szoles99 Creative Commons License 2017.05.25 0 0 2084

No, horvátok visszaírtak. Úgy tűnik, hogy marha nagy mázlink van, egyetlen egy standard parcella van még szabadon a nekünk alkalmas időszakban, azt mondják, hogy minden más eladva. Persze azonnal visszaírtam, hogy kérjük. 

Hogy jó helyen van-e vagy kevésbé, az már egyáltalán nem érdekel, csak biztosra mehessünk...

Előzmény: hul (2082)
Szoles99 Creative Commons License 2017.05.25 0 0 2083

:-)) Bár nekem is volt skoda 120-asom, és ismerem a rotyogó hűtővizet és az állandó légtelenítést :-), azért ennél precízebb vagyok. Ami persze nem minden élethelyzetben előny, majd meglátjuk, hogy  a táborozás alatt mennyit sikerül engednem az elvekből és szokásokból...:-)

Előzmény: hul (2082)
hul Creative Commons License 2017.05.25 0 0 2082

ÓÓ, de svájciaknál drágaság is van ám! :-) 

Talán sosem láttam kempingben svájci rendszámot. De németet (sokkal kevesebben már), hollandot aztán a tesók, lengyelek, csehek és már románok is stb. Francia rendszámok. Bulgár, szlovák, belga, sok olasz!  

A precizitás kellemessé teszi a dolgokat, mert van mihez nyúlni és rend van. Persze lazán kezelendő, viszont mégis jó, ha nincs káosz. Volt szerencsém olyan Skoda 120-as magyar szomszédhoz, akik az elől lévő teknő csomagtartóban ömlesztve tároltak mindent. Mindenkiét és mindenfélét, egyben, bedobálva, keveredve a kaja és a cucc. Örökké keresett valaki valamit, és lassan meg is találta. A pálinka is meglett, úgyhogy volt közös koccintás, nagyon kellemes emberek voltak és türelmesek egymáshoz meg a helyzethez. Egy héten 3x szereltek vízcsövet a Skodán. Hát azt muszáj  volt. Szerintem nekik azért megpróbáltatás lett, polifomon aludtak és csak zacskóból tudtak enni, mert nem volt semmijük, tányér ilyesmi. Jó, hát ez régen volt. Bár én már akkor is listát írtam. Szerencsére nem vagyunk egyformák.

Szóval: a top vizes, az alap. A lakósok saját wc-vel rendelkeznek többnyire, az jó dolog, de tologatni kell kiönteni, ami meg az árnyoldala. Ma már külön személyzet van mindenhol a vizesre és rendben is tartják. 

 

Előzmény: Szoles99 (2081)
Szoles99 Creative Commons License 2017.05.25 0 0 2081

Köszönöm. Írtam a kempingnek, kértem, hogy a 16 napra adjanak valami ajánlatot, hogy egyáltalán mikor van parcella a mi időszakunkban. Még nem jött válasz.

 

Listát írom, és itt is visszaolvastam, nem is keveset. Precíz, tervezős ember vagyok, talán nagyrészt jó cuccokat viszek. Az adódó problémákat meg majd kreatívan kezeljük a helyszínen. :-) 

 

Egyébként nem is biztos, hogy rosszul gondolkodom, mert egyrészt a kalapács(kisbalta)-erős cövek-kötelek trió volt az egyik legelső, ami a listára került :-) , másrészt nálam szigorúan a vizesblokk az első, ami dönt. Néztem neten más kempingeket is, de ahol a vizesblokkot 10-ből 2-3 pontra értékelték (itt 8-9-re), ott már megyek is tovább. Meg az ittenieket élőben is láttam, és csodálkoztam is, hogy milyen kulturáltak, még nekem is teljesen megfelelne. Többek között épp emiatt ragaszkodom ehhez a  kempinghez. (Rettenetesen finnyás vagyok a higiéniára.)

 

Igen, ezen gondolkoztam már, hogy mondjuk svájciak miért a kempingben vannak. Talán beleférne egy apartman is keretbe, főleg, ahogy most olvastam, hogy náluk havi 600 ezer forint fölött van a szegénységi küszöb. :-)

Előzmény: hul (2080)
hul Creative Commons License 2017.05.25 0 0 2080

Az elsődleges ok -az én meggyőződésem szerint- hogy remek kempingek vannak a partokon, legyen az a Balaton vagy a tengerek. A görög kempingek évtizedekkel ezelőtt is nagyszerűek voltak, elhelyezkedés, felszereltség stb. szép emlékeim vannak. Szigorúan maradva Horváto.-nál, északon-délen, a szigeteken az általam preferált kempingek közvetlen a parton szintén nagyon klasszak, csoda helyek vannak. Emellett óriási a fejlődés. Regebben tényleg néhol a "balkáni állapot" uralkodott, vízhiány, satnya klotyó. De el tudtunk menni a tengerhez és élveztük! Azért ne felejtsük el bugyiban vittük a feketén vett márkát, nem feltétlen csuda autóink voltak, és nem épültek még ki a jobb utak, pályák. Az utóbbi években a horvát idegenforgalom hatalmasat fejlődött, persze nagyon meg is drágult, de a lényeg, hogy továbbra is isteni partokon lehet táborozni. Ha megérint vkit ez az életforma, ez a nyaralás, akkor kempingezni fog... még ha nem is olcsóbb néha ma már az appartmanoknál. Meg lehet nézni mi mindennel érkeznek a németek, hollandok stb. lakóbuszok, full felszerelés, kismotor, grillsütők stb. Mehetnének bármelyik szállásra, de ők sem oda mennek, hanem táboroznak. Évről évre.

------

Ha visszanézel vagy megkéred voltak-vannak ajánlott listák itt a fórumon, ki mit visz, mit ajánl másoknak is. Lehet tanulni belőle!

Legyen itt egy No.1. tippem, sok év tapasztalatából. Vigyél a sátradhoz erős cövekeket és erős kalapácsot. A kis huzalszerű, a kisebb sátrakhoz adott cöveket nem tudod beverni a köves helyeken, márpedig a balatoni homokot felejtsd el. Másrészt tud őrült szél és átmenő vihar lenni, jobb a békesség... A másik, hogy hogy alszotok. Van aki esküszik az önfelfújósra, mások másra. Lepedő, hálózsák, kispárna. Attól függ hogy érzed magad, hogy az alváson kívül hogy lehet zuhanyozni és eleve a vizesblokk. Régebben ez volt az első, amit az ember megnézett.

A további felszerelésben óriási a lehetőség-választék. Apró dolgok fontosak lesznek, pl. ha nincs egy köteled, amire a vizes cuccaidat kirakod...

Persze mindent kapni a boltokban, csak mennyivel jobb, ha nem kell ott keresgélni.

 

Előzmény: Szoles99 (2079)
Szoles99 Creative Commons License 2017.05.24 0 0 2079

Köszönöm! Akkor írok nekik. 

 

A kényelmesség feladását nem úgy értettem, de nyilván más életforma, mint egy fürdőszobás-konyhás-hűtős-légkondis appartmanban lakni, amikhez eddig szoktam. 

 

Egyébként elég izgatottan készülök rá, a sátrat már megvettem :-) , előtte nagyon körbejártam a témát, és folyamatosan tervezgetek, töröm az agyam, írom a listát, hogy mire lehet szükség. Az első ötlet az anyagiak miatt jött, de most már azt hiszem nem lépnék vissza. 

Csak ne legyen gond a kempinggel... :-/

Előzmény: hul (2078)
hul Creative Commons License 2017.05.24 0 0 2078

Hoppá!  

A kempingezés nem egyenlő a kényelmetlenséggel. Megfelelő felszereléssel és kedvvvel, ötletekkel, türelemmel, előre gondoskodással egy isteni felszabadult, természetközeli életforma. Nem a kényszer, hanem a tudatos vállalása működteti, ehhez fel kell készülni és nagyon nagyon meg lehet szeretni! 

Sokkal hosszabban is el tudnám mondani :-) 

 

Mielőbb írnod kéne nekik és feltenni a kérdéseket. 

1. Semmi esetre se indulnék el foglalás nélkül.

2. Azt gondolom, azért szürke a foglalási rendszerben, mert már nincs hely. (Más redszerekben így szokott lenni.)

 

 

 

Előzmény: Szoles99 (2077)
Szoles99 Creative Commons License 2017.05.24 0 0 2077

Sziasztok!

 

Tanácsot szeretnék kérni gyakorlott kempingezőktől. Életem első, kempingezésére készülünk, ami nem kis dolog, mert kényelemhez vagyok szokva, de fiam bíztatására egyre izgatottabb és lelkesebb vagyok. Most már úgy érzem, jól fog elsülni a dolog.  Kettesben 16 nap félnomád élet, ez a terv. :-)

 

A kiszemelt horvátországi kemping megvan, ismerjük, külsősként többször jártunk ott, tetszettek a körülmények és hely. (Oké, ez esetleg egy nagyon civilizált kemping a profiknak, de szerintem elsőre emiatt lesz jó nekünk.) A helyhez ragaszkodnék, mert a sziget és Martinscica is a szerelmem, mindketten imádjuk.

 

A kemping Cres sziget, Camp Slatina.

 

A gondom a következő: sajnos csak a főszezonban, július második felében-augusztus legelején tudunk menni, és gondoltam foglalok parcellázott helyet, hogy ne érjen minket meglepetés, meg ne kelljen más hátsójába furakodnunk a táborveréskor.

Vannak is ilyen felosztott helyek, de sajnos elég kevés, és ha jól értelmezem a foglalási rendszert, akkor ebben az időszakban ilyen  már nincs szabad. 

 

Két kérdésem lenne: 

1. Szabad-e csak úgy beállítanunk, vajon lesz-e helyünk, nem szaladunk-e esetleg bele egy "megtelt" táblába a kapun? Ha így lenne, akkor nagy a  baj, mert a közelben nincs másik kemping, és akkor nem tudom, hogy mi a túró lenne velünk. :-/

A kemping amúgy nem kicsi, ha jól emlékszem, azt írják valahol, hogy a 160 felosztott helyen kívül van 400 free hely. 


Térkép a kempingről, sötétzölddel a free zóna jelölve: http://www.camp-slatina.com/assets/images/interface/slatina-map.jpg

 

2.Másik kérdésem, amit nem értek. A kamping online foglalási rendszerében július 16 és augusztus 24 között szürke az egész, se nem szabd, se nem foglalt. Ebben az időszakban nem találtam szabad standard helyet, de miért szürke az egész, miért nem foglaltat jelez? Mint télen, akkor is szürke. Bár nem hinném, hogy júliusban tartanák zárva a kempinget. :-) Így néz ki: https://s28.postimg.org/v1wro7ch7/ezmiez.png

 

Még nem írtam nekik, először a ti véleményeteket szeretném tudni, hogy hogyan vágjunk bele a dologba, foglalgassak előre ha lehet, vagy menjünk, és majd lesz hely

 

Minden tanácsot előre is köszönök!

speedline Creative Commons License 2017.05.07 0 1 2076

Üdv!

Ha valaki Baskara tervez nyaralást a Zablace kempingbe akkor készüljön fel, hogy a kempinget teljesen átépítették.

A korábbi szabad részek döntő többsége megszűnt a helyét kb. 70 db mobil ház vette át illetve ami még maradt azt felparcellázták. Csak a kemping közepén maradt egy kis free rész.

kmrmtms Creative Commons License 2016.09.05 0 0 2075

Ezt én is szóvátettem, és mondta sok vitája volt belőle, hogy nem értették, meg kell neki írni hogy hányan mennétek, mikor, mivel és megírja az árat.

Mi 2 felnőtt, 3 gyerekre, nagy sátorral, árammal fizettünk 324 Kn-t főszezonban egy éjszakára.

 

Előzmény: Mimájszelfendáj (2070)
hul Creative Commons License 2016.09.04 0 0 2074

Azt hiszem a horvátok is tudják, egyre másra épülgetnek, fejlődnek a kisebb "istenhátamögötti" kempingek. Jó oldala, hogy sokkal jobbak lettek, de a vadregényességükből és a kevésbé zsúfoltságukból már veszítenek. Hétmérföldes léptekkel tevődik át a forgalom délebbre, az Istria megtelt. Sajnos hiába az autópálya, ez a szombati csere nap, meg a helyiek hétvégi leugrásai a tengerre iszonyat zsúfoltságot okoz. Plussz Lucko, mint áteresztő: minden irányból át kell menned rajta. A kompok még bírják... már ahol és amikor.

A boszniai út csodás, de már mutatkozik a forgalom áttevődése és nem fogja bírni az úthálózat, meg ez a határőrizeti rendszer -ha nem javítanak rajta. Csodákat látni Boszniában, olcsó stb. csakhogy csodaszép a Tátra, Erdély stb. viszont mi az Adriára szeretnénk lejutni és ott jól érezni magunkat! A másik, hogy északon is, de már délen is olaszországi árak vannak, főképp az éttermekben (nem pizza alapon mondom). Különben Sorrentonál egy hasonló szinvonalú kemping ára megegyezik euróban az (egyik) orebici kemping áraival. Persze ez utóbbi sokkal közelebb van.

Végül is úgy látom vagy A./nyüzsis, kamaszoknak is elég izgalmas környezet, jó kempingek vagy B./keresni a vadregényes, nehezebben elérhető és sajnos bizonyos kompromisszumokat követelő kempingeket.  

Előzmény: Ripesz (2073)
Ripesz Creative Commons License 2016.09.04 0 0 2073

Szia Hul!

 

Az egész éves pörgés után én is szívesen választanám a nyugodtabb, minél érintetlenebb környezetben levő kempingeket, de több ok miatt örülnék néhány nagyobb, jól felszerelt kempingnek:

Csak full főszezonban tudunk menni, a kis kempingekben beesős alapon ritkán van klassz szabad placc, a nagyobb kempingekben egyszerűbb ilyet találni.

Előre látatlanban nem szívesen foglalok, szeretem a helyszínen kiválasztani a placcot. Erre megoldást jelentene, ha szeretnénk ugyanoda visszajárni és ismernénk a placcokat az adott kempingben.

Mi viszont inkább szeretünk új helyeket felfedezni.

Van két kamasz gyermekem, akik nem szeretik az ingerszegény, nyugodt környezetet és mivel várhatóan az utolsó közös szűk családi körű nyaralásainkról van szó, próbálok olyan helyeket találni, ahova ők is szívesen velünk tartanak.

Szerencsére - a fórum is nagy segítségemre van ebben és viszonylag sok saját tapasztalatom is van  - elég jól ismerem a kempingezési lehetőségeket Dalmáciában, ezért én továbbra is azt gondolom, hogy nagy igény lenne a nagyobb, komolyabb kempingekre, főleg Közép és Dél-Dalmáciában.

 

Előzmény: hul (2072)
hul Creative Commons License 2016.09.02 0 0 2072

Nézd, léteznek kicsi és kevéssé felszerelt, nem látványos, nem túl modern, apró kempingek.

Vannak nagyon kiépített és modern, igaziból az igényeinket biztosító korszerűek. Általában van egy szint, ami már jó. És van egy pár dolog, ami akármilyen, nekünk jó... pl. olyan istenhátamögötti kis kempingek mondjuk Korculán, ahol semmi nem modern, de a hely elképesztően jó. Vagy Divna, ahol juniusban nem lehet köv. évre foglalni, mert megtelt a foglalás! Pedig nem menne át egy köjál (antsz) vizsgálaton, viszont amennyire nomád, annyira gyönyörű a hely. Az Isztián már programok vannak, playback, de műsor, és tánc meg gyerektorna és verseny, tök jó. Majdnem olasz village és ezer más szórakozás. De ha a tengert Hvarhoz, Korculához, Okrug Gornijhoz (Brac és nem is sorolom tovább) hasonlítom, igen, ezek nekem legalább is sokkal szebbek. 

Délen is nagyon épül, és érdemes gondolkodni, hogy az a plusz km megéri, főleg aki nem volt (mert aki volt, az megy) nagyszerű kempingek vannak. Van sok! Bemegy az ember és megnézi, ha átmegy a rostán, és van hely, akkor jó. Többet már nem reklámozom, még a végén nem marad egy parcellea sem nekem:-)

 

 

Előzmény: Ripesz (2071)
Ripesz Creative Commons License 2016.09.02 0 0 2071

Sziasztok!

 

Idén Dél-Dalmáciában nyaraltunk apartmanban, de még mindig nagy szívfájdalmam, hogy nincsenek erre az isztriaihoz hasonló színvonalú, szolgáltatású kempingek.

 

Már többször szemeztem a neten erre felé található kempingekkel, most kettőt kíváncsiságból meg is látogattam.

 

Mlini, Camping Kate

http://campingkate.incroatia.info

 

Kicsi, családias kemping kultúrált, de kevés vizesblokkal. Olyan, minha nagymamám udvarát és a hozzá tartozó gyümölcsöst alakítottam volna át. Vannak benne kis zegzúgos helyek kis sátrasoknak, ez a része romantikus hangulatú, ha 18 éves lennék, lehet, hogy elhoznám egyszer ide a csajomat, és egy szál gitárral a világbékéről énekelve udvarolnák neki naphossszat.

 

Nagy sátorral, lakókocsival a kemping utca felőli része használható. Itt szerintem 10-15 egység fér el kényelmesen. Ami nem tetszett, hogy bár részben füves a terület, nagyon poros. A part sok lépcsőn keresztül érhető el, ahol van büfé, étterem, de nem a kemping saját strandja.

 

Kupari Camping

Egy valaha szebb időket látott nagy, sík területen található kemping. Nagyon dús a növényzet, fák, leanderek mindenfelé. A sátorhelyek nagy része árnyas, tágas. A környezet gyönyörű.

Vizesblokk: hogy is mondjam... nem győzött meg. És akkor még a feleségemről nem is beszéltünk. :)

Az látszik ezen a kempingen, hogy nem tudnak/akarnak rá igazán költeni, amit ki lehet hozni pénzt ebben az állapotában, azt kiszedik belőle, de ennyi.

Próbáltam kitalálni, hogy miért nem találta meg ezt a kempinget eddig befektető, de arra jutottam, hogy elég nagy hátrány egy kempingnél, ha a főút tengertől távolabbi oldalán fekszik, és kempingekhez képest sokat kell a partig menni.

 

Habár a mostani mobilhome építési lázat látva kempingekben itt is lehetne egy központi medence, 300 mobilhome és 5 sátorhely.

 

Summa summarum, ha erre jövök nyaralni, egyenlőre maradok az apartmannál, annak ellenére, hogy a kempingezést sokkal jobban szeretem.

Mimájszelfendáj Creative Commons License 2016.08.30 0 0 2070

Szia! Nagyon klassz kempingnek tűnik. Néztem a honlapot, de nem találtam rajta se árat, de kemping térképet. Tudsz abban segíteni, hogy mennyi volt egy parcella, 1 autó. Először mennénk sátorozni két gyermekünkkel, és mindenképpen kicsi, családias kempinget keresünk. 

Előzmény: kmrmtms (2064)
kmrmtms Creative Commons License 2016.08.26 0 0 2069

Mi pl iden oda vissza BiHen mentunk keresztul, uzemanyag olcso, ettermek is olcsobbak mint itt, erdemes hatar elott megtankolni es bevasarolni. A Bosznia-Hercegovina topikot javaslom.

Előzmény: tibor200 (2068)
tibor200 Creative Commons License 2016.08.26 0 0 2068

köszi 

hogy az autópályadíjakat elkerüljük ha egyáltalán lehetséges ez Splitbe úgy mennénk , hogy Bosznia Hercegovinán át.

Pélmonostor,Eszék,Diakovár--HR, Samac (Bosznia)--Modrica-Doboj-Zenica-Travnik-Tomislavgrad-Trij, Split

 

Vélemények ? Milyen átjönni Bosznián ? Bár így nehezebb eljutni oda mert lassabbak az utak 700 km az út így kb.---11 óra az út a tervező szerint 

Autópályán 750 km ---7 óra

kmrmtms Creative Commons License 2016.08.24 0 0 2067

Szia! Itt nézd ki mi tetszik a kiszemelt környéken: http://www.avtokampi.si + a kempingek weboldala, Google Streetview...

Majd szerintem ott helyben nézzétek meg, amelyik legjobban tetszik ott telepedjetek le, szerintem szeptemberre foglalni teljesen felesleges, mi a főszezonban sem szoktunk előre foglalni.

Jó pihenést majd!

Előzmény: tibor200 (2066)
tibor200 Creative Commons License 2016.08.24 0 0 2066

SZEPT 13 án mennénk kempingbe . Azt mondjátok északon (KRK sziget,Crkvenica,Baska környéke )szeptember már nem biztos,hogy jó az időjárás és inkább Split környékére érdemes menni?

Vannak e ott jó kempingek Split környékén , érdemes e előre foglalni vagy jobb ajánlatokat találunk ha odamegyünk vagy szabadsátras helyek lesznek mindenképp ? 

Rezsee Creative Commons License 2016.08.22 -1 0 2065

Mi a Rapoca-ban (Nerezine) voltunk tavaly. Nagyon jól éreztük ott magunkat. Picit messze van Malihoz, de így is szinte napi szinten bementünk, csak a Cikat adná magát helyben, besétálva, mindenki ihatna bármit egy vacsorához stb. De nem tudtunk vele megbarátkozni...

Előzmény: kmrmtms (2062)
kmrmtms Creative Commons License 2016.08.22 0 0 2064

Fotókat lehagyta.

 

Előzmény: kmrmtms (2063)
kmrmtms Creative Commons License 2016.08.22 0 0 2063

Idén a Zivgosce - Drvenik közötti Male Ciste kempingben voltunk, egy egy egész évben nyitva tartó családi kemping, a fürdők, wc-k patyolat tiszták, nekünk úgy tűnt túl sokat is takarítják, többször várni kellett, hogy bemehessünk, mert éppen dolgoztak rajta. Nekünk a strandja is nagyon tetszett. Mivel kicsi, így semmi sem volt messze a kempingen belül.

Ez a kemping ha fentről jövünk, a Dole és Boban utána a következő, kb 2 km-re.
A Dole-et is megnéztük de csak a vizesblokkokat, amik nagyon le voltak pusztulva, egyáltalán nem bántuk meg, hogy végül ne ide jöttünk.

A kempingbe még akármikor visszamennénk, de a környéket valószínűleg el fogjuk kerülni, mert nekünk kevés olyan hely van, ahova innen érdemes kirándulni, az egyik ilyen a Biokovo NP Sv Jure csúcsa, ide érdemes felmenni (mi 8-ra voltunk a park bejáratánál, hogy az egy nyomsávos úton kevés szembejövő legyen, be is jött a terv, lefelé kb 10 autó jött szembe és két busz, de akkor éppen egy kilátó pontnál álltunk). Persze, ha úgy nézzük, innen elérhető Split és Dubrovnik is, de mi ezeket a városokat már láttuk.

Megnéztük még az Uvala Borova kempinget is, nekünk az sem tetszett.

kmrmtms Creative Commons License 2016.08.22 0 0 2062

Nekünk ott Osornál a Bijar tetszett, de amikor ott voltunk sok éve főszezonban, nem volt hely. Végül a Kovacineben kötüttünk ki, ami egy nagyobb kemping, ettől függetlenül igen jól éreztük magunkat, sokszor besétáltunk Cresbe.

 

Előzmény: Rezsee (2061)
Rezsee Creative Commons License 2016.08.22 0 0 2061

Köszönöm,  de mi éppen a kisebb kempingeket szeretjük! Idén harmadszor néztem meg Losinj-ban a Cikat-ot, hátha első két alkalommal rosszul mértem fel és nem volt hiába való a látogatás... Most már biztosan tudom, hogy nem fogok ott táborozni! :-)) Hatalmas, ipari méretű, nem nekem való, pedig domboldalas, árnyas, amilyet én szeretek! :-(

Előzmény: solymi papa (2057)
solymi papa Creative Commons License 2016.08.22 0 0 2060

Bunculuka ezért tetszett.

Előzmény: hul (2058)
solymi papa Creative Commons License 2016.08.22 0 1 2059

Bunculuka mobil házaiból elképesztően szép a panoráma. Konobe meredek partoldalába a fenyvesbe 'vésett' parcellákról is szép a tenger, igaz a fákon keresztül.

Előzmény: hul (2058)
hul Creative Commons License 2016.08.22 0 0 2058

Az FKK (pl. Bunculuka) kempingek legkevésbé sem a panorámájukról híresek és/vagy keresettek... 

Előzmény: solymi papa (2057)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!