Keresés

Részletes keresés

ildy7 Creative Commons License 2001.09.13 0 0 594
Irjon, vagy hivjon gyorsan (06-20-470-4320), akinek kell egy eredeti '95-os Riverdance video Flatley-vel NTSC formatumban 5.000 Ft-ert!
Esthersnow Creative Commons License 2001.06.12 0 0 593
Köszönöm! :)
Már jobban vagyok :)
Előzmény: ControlDenied (592)
ControlDenied Creative Commons License 2001.06.10 0 0 592
Kedves Esthersnow!
JOBBULÁST!
Remélem, nagyon hamar újra fogsz tudni táncolni!

:)

Előzmény: Esthersnow (591)
Esthersnow Creative Commons License 2001.06.10 0 0 591
Mázlista... Én is elmennék, ha nem nyomorodtam volna le. Most helyette itthon fekszem lázasan... Eddig még sosem értem rá (suli...) de van egy srác a csoportomból, aki mindíg ott van. Egyszer már én is elmegyek végre :)

Egyébként jár valaki Ronanhez táncolni közületek? Ha igen leírnátok nekem, hogy milyen? Ha elvégezzük a haladót át akarunk menni hozzá. Előre is köszi:
Eszter

Előzmény: ControlDenied (590)
ControlDenied Creative Commons License 2001.06.09 0 0 590
Én itt vagyok. :)
Holnap benézek Celtic Sunrise próbára, ha minden igaz. Ingyen van. :)) Tök ügyesek, mindig szívesen nézem őket.

sziasztok,
ControlDenied

Előzmény: Esthersnow (589)
Esthersnow Creative Commons License 2001.06.09 0 0 589
Sziasztok!
Mintha kicsit lehűlt volna a hangulat. Merre vagytok???
HK Mp5 Creative Commons License 2001.06.03 0 0 588
Na így minnyá más:

HK Mp5 Creative Commons License 2001.06.02 0 0 587
hoppa... na mindegy, majd holnap...
HK Mp5 Creative Commons License 2001.06.02 0 0 586
Ja, nektek biztos jó volt :)
Nem vettél kulcstartót? Pedig az volt az eggyik legkelendőbb cucc. Bent árulták, ott hátul.
Csak neked, lefotoztam, bocs hogy kicsit homályos.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
CICA Creative Commons License 2001.06.02 0 0 585
Akkor én voltam az egyik, akitől nem láttál :DDDD Ahogy láttam, hogy elkezdenek előremenni, én is rohantam, mint az őrült. És az első sorban kötöttem ki. :)))))Asszem, jól jártam :DDDDD Mi kulcstartót nem is láttunk.. :( csak bögrét, meg pólót (azt vettünk :)))
Előzmény: HK Mp5 (584)
HK Mp5 Creative Commons License 2001.06.02 0 0 584
Hello.
Na szóval én is ott voltam a SAP ban, nevezetesen a pénteki, 18.-ai előadáson, ami 8 kor kezdődött.
A véleményem annyi lenne hogy nagyon nagyot csalódtam a kis Flatley imitátorban, jól táncolt, de rosszúl voltam amikor a Flatley macsós hülyeségeit utánozta. Amúgy igazán választhattak volna valakit aki legalább testileg hasonlít a Flatley ra, és nem egy ijen nyúlbélát.
Amúgy télleg voltak bakik, amin a legnagyobbat röhögtem, amikor, tudjátok, a Flatley ugráltataja a csapatát, meg fütyül, meg hörög. Na ott van a jelenet amikor odamegy a kiscsajhoz és lenyom egy csókot. Na a kisfiu odamnet a lányhoz, de leesett neki hogy valamiért nem világít rá a reflektor. Azért lehetett látni. Na, lenyomott egy kis akármit, ami véletlenül se csók, inkább puszi. Aztán, mégeggyet, de még akkor se volt villyany. Már ideges lehetett, mert adott egy 3. (!!!!)-at is, és mivel a szám ment tovább, mennie kelett vissza táncolni, na akkor kapcsolt be a fény. Most gondolhatjátok, három gyors puszi a sötétben :))) szétröhögtem az agyam.
Amúgy a 13. sorban ültem, középen és elég jól láttam. Csak akkor voltam ideges amikor az utolsó számnál néhány ember előrement, aztán már a fél nézőtér ott állt elöl, semmit nem lehetett látni. Mondjuk aki ott ált az biztos örült... Amúgy vettem LOTD es kulcstartót, nagyon állat, csak kár hogy 1500 ba került...
CICA Creative Commons License 2001.05.26 0 0 583
Igenigen, mert mi a szünetben azzal voltunk elfoglalva, hogy jó helyeket szerezzünk a 2. részre és nem mentünk ki :)))))))))

Esther: Koffer most kedden mondta, hogy már minden hely betelt, 140en vagytok; lehet, hogy nem fogunk beférni....:(((( de az is lehet, hogy lemegyünk úgy, ha lesz szállás, és akkor csak bejárunk :))))))))

Előzmény: VV (582)
VV Creative Commons License 2001.05.23 0 0 582
mi nem láttuk őket egy pillanatra sem. :-(((((
lehet, hogy ők vették át Flatley helyét, mint tanár ( vagymicsoda )?
Előzmény: Esthersnow (581)
Esthersnow Creative Commons License 2001.05.23 0 0 581
Csak egy dolgot nem értek: ha nem a Bernadették táncoltak egyik este sem, akkor miért voltak itt? Mi ugyanis láttuk őt is, Daire-t is és Gilliant is vasárnap du. a szünetben a táncosok között.

CICA: remélem sikerül lejönnötök, én már nagyon várom. Azt hiszem darabokban fogok hazajönni a napi 2×1.5 óra step + néptánc után :)

CICA Creative Commons License 2001.05.23 0 0 580
Látom, azért a vélemények nagyjából egyeznek. :)))
Andi ma azt mondta, hogy nem ugyanazok táncoltak minden este; ő és Daca más Saoirse-t látott. :)))

Esther:
nem tom, nem jelentkeztünk be, de mi protekciósak vagyunk. :))) Szóval lehet, hogy leugrunk majd pár napra, bár Koffer ma mondta, hogy már teltház van, 140 fő, emg ilyenek. :) Ha találunk valahol szállást és nem üti egyik programunkat sem, akkor szerintem lenézünk. :)))

VV Creative Commons License 2001.05.21 0 0 579
osztom a véleményt. :-)
egyébként én is Bernadette-ékre számítottam, mert a plakáton úgy tűnt, hogy ők azok. :-(
de íg yis jó volt.
Steven mozdulatai pedig szerintem csak azért voltak cikisek néha, mert nem látszott a lendület, a pontosság, és a határozottság rajtuk. ( mármint nem a táncmozdulatokban, hanem felsőtestileg. ) de a végére télleg belejött. :-)
Előzmény: rekalaca (578)
rekalaca Creative Commons License 2001.05.21 0 0 578
Mi a szombat esti előadást láttuk.Összességében nagyon tetszett és vétek lett volna kihagyni!!!Az igaz,hogy voltak benne hibák és voltak olyan dolgok,amiket máshogy képzeltem,de így is nagyon nagy élmény volt ismét látni őket!Steven első bejövetele egy kicsit "gázos" volt,de utána egyre jobban belejött és nagyon jól táncolt.Én azt hittem,hogy a T1-es csapat lesz itt, így Bernadette-re és Gillian-re számítottam.Na most sem ők jöttek,de a mostani lányok sem vallottak szégyent.A playback-es dolgokra inkább ki sem térek...Különben a 17.sorban ültünk és nem kelett sehova sem átülnünk, mert tökéletesen láttunk mindent.A díszlet ahoz képest, hogy milyen színpadra kellett építeniük,nagyon tetszett.A fény és hangtechnika is jobb lehetett volna, de ebben sajnos elég nagyrészben az SAP csarnok "adottságai" játszottak szerepet...Én is azt mondom, hogy az utolsó negyed óra annyira feldobta a produkciót,hogy ha csak annyi lett volna az előadás én akkor is azt mondtam volna,hogy már megérte!Örülök,hogy ismét láttam és már most azt várom, hogy legközelebb is ott ülhessek a nézőtéren és őket nézhessem!...
ControlDenied Creative Commons License 2001.05.20 0 0 577
Apropó, nem tud valaki Pesten most induló kezdő tanfolyást? Azt tudom, hogy a Celtic Sunrise-osok nyáron terveznek intenzívet (heti 2-3-sok), de én már most szívesen elkezdeném. :)
köszi,
ControlDenied
Előzmény: Esthersnow (573)
lukréczia Creative Commons License 2001.05.20 0 0 576
Nekem óriási csalódás volt. Mi ezt a műsort 2 éve láttuk először Párizsban. Ott óriási volt. Igaz a Zenith szinpada legalább kétszer ekkora volt, de valahogy az előadás is más volt, de nagyon. Valahogy a fények egészen rossz láthatási viszonyokat hoztak elő itt az SAP csarnokban. Szombat este láttuk és szerintem nagyon jó helyen ültünk, tribün 1. sor(éreztem, hogy nem szabad megvennem a 15ezres jegyet mert szar a hely)de néha teljesen homályosan láttunk.Úgy éreztem ledarálták az egészet, kicsit fel is háborodtam rajta.
Esthersnow Creative Commons License 2001.05.20 0 0 575
Hát én is túl vagyok rajta...
Meg kell hogy mondjam, vegyes érzésekkel hagytam el az SAP. csarnokot. Előszöris a helyszín pocsék volt. Mi délutáni előadáson voltunk, úgyhogy besütött a nap. A nézőtér világosabb volt néha mint a színpad. Aztán Steven szerintem is túlzába vitte néha. A csípő riszálásaitól kirázott a hideg és imátkoztam a végén, hogy nehogy ő is félmeztelenül táncoljon, mint nagy elődje. Aztán akitől teljesen hülyét kaptam az Little Spirit volt. Idegesítően túljátszotta.

Mi a 3. sorban ültünk és mivel 1.70 magas volt a színpad sokszor nem láttuk a lábakat. Ami nagyon zavart még az az volt, hogy a táncosok és a közönség egyaránt nem vették komolyan az előadást. Például mikor "elfogják" Stevent és elveszik az övét ott röhögött a mellette álló srácokkal együtt. Komolytalanra sikerült a 2. félidő, miután szétnevették magukat szünetben a csarnok mellett. Mivel tényleg ott voltak és tényleg félmeztelenek voltak! Ez pozitívum!

Akkor most jöjjön végre, ami tetszett:
Előszöris a szőke lány nagyon jó volt szeintem. Mintahogy Steven is jó lett volna ha önmagát adja. A Stolen Kissnél a szőke szólója nagyon jól sikerült és eszméletlen jól nézett ki, hogy miközbe Stevie fiú felkapta a fekete hajú csajt és forgott vele körbe folyamatosan szteppelt közben!

A díszlet is igencsak megnyerte a tetszésemet.

Meghát amikor együtt táncoltak az eszméletlen jó volt! Azok a cipők! Egyszer nekem is ilyenem lesz! Kár, hogy nem adtak ráadást a végén, még elnéztem volna egy darabig őket. Eszméletlen szimpatikusak volta egyébként. A fiúk kifejezetten tetszettek, a lányok pedig végre tényleg nem tipikus cicababák voltak, hanem igazi táncosok.

Szóval a hibák ellenére hatalmas élmény volt. Remélem, ha felépül az új BS eljönnek megint, hogy egyszer színvonalas körülmények közt is megnézhessük őket!

CICA: Ti jöttök Keszthelyre?

CICA Creative Commons License 2001.05.20 0 0 574
Na, nagyjából egyetértek urammal; Steven jó táncos, de nagyon ciki volt, hogy az egész kopogás playback volt, de úgy, hogy még arra sem vették a fáradtságot, hogy bemikrofonozzák a színpadot... Ez picit dühített, meg az is, hogy még a tapsolások is meg voltak effektelve, szóval a látszatát sem akarták fenttartani annak, hogy ők ottan élőben kopácsolnak, meg verik a tenyerüket.
Steven tényleg cikis volt, abból a szempontból, hogy Flatleyt utánzott; gondolom, ezt nem ő találta ki, hanem a főnök. :))) Szal a négykézláb csúszás-mászás ,meg a grrrrrrr nem állt túl jól neki, meg persze ciki volt, hogy néha akkor is szólt a nagy koppantás, amikor a lába épp a levegőben volt, csomó skipnél volt elcsúszás, télleg cikis volt.
Nekem ő egyáltalán nem tetszett, pedig nem vagyok egy Flatley-mániás, és baromira nem érdekel, hogy ki táncolja a főszerepet, csak jó legyen. :)))

A lányok szuperek voltak. Tényleg fantasztikusak; nem a Feet-es kis babaarcú, aránytalan csinibabák, hanem igazi nők; nagyon szépen táncoltak, nem hibáztak, helyesek voltak, és egyáltalán nem volt zavaró, -ahogy az egész lánykarnál sem- hogy nem egy kaptafára készültek (pl. a szőke sima volt a haja a szőkének, stb.)

A fiúk is jók voltak, aranyosak, ők elég sokat hibáztak, VV látta, ahogy az egyik abba is hagyta, mert elrontotta, én erról lemaradtam, de én is láttam hibákat...

Erin néni hangja nem Erin néni hangja vót; sokkal szebb volt, gyönyörű kiejtéssel, teljesen más hanglejtéssel; sokkal szebben énekelt, mint az eredeti Erin, tényleg jó volt hallani (pedig sosem szerettem ezeket a betétdalokat benne, de most ámultam-bámultam).

A koreográfiában voltak apróbb változtatások, nem voltak nagyon zavaróak, pl. az egyiptomi elemeket Flatley rendesen belenyomatta a csajok szólójába, főleg a kézmozgásokba, de nem volt vészes.

A hegedűs csajok gázosak voltak, nagyon látszott, hogy playback, rá sem nyomták a vonót, még látszatból sem, sőt, néha még a hangokat is elfelejtették lefogni; szal nem voltak túl lelkesek.

Viszont. Fantasztikus volt a hangulat, nagyon jó volt látni, hallani őket közelről, szerintem a legeslegjobb helyre ültünk be urammal, a drága blokk végébe, pont láttuk a hátul táncolók lábát is, a kivetítőt is, meg ugye a végén előre tudtunk menni.
Na, azért az utolsó 10 percért érdemes volt kifizetni ezt a halom pénzt. :))))))) Nagyon jó volt emberközelből látni őket, 3 méterről, hárman visszamosolyogtak, amikor ott álltam legelöl vigyorogva, mint egy jól szituált tejbetök, láttam a kék foltot az egyik csaj térdén a haris alatt, meg hallottam az eredeti kopogást, amit nem nyomott el a playbackes...
Szóval ez fantasztikus volt. :))))))

Amit még mondtak mások, hogy szerdán, a protokoll előadáson minden drágább volt egy ötszázassal (pólók, műsorfüzet, stb.), meg hogy olyan taplók voltak, hogy a szünetben mindenki elkezdett bent dohányozni...erről no comment.

Na befejezem, mert ígyis hosszúra hagytam. :)))

ja, még csak annyi, hogy mindig az a bajunk, hoyg az eredetit várjuk..olyan meg sohasem lesz. :))) Ha ettől sikerülne elvonatkoztatnunk, sokkal boldogabb emberek lennénk :DDDd

(apropó, láttátok, mekkora Feet turné lesz az USÁban? :))) megvannak az időpontok, meg minden..:)))

Esther:
mi Horváth Krisztához jártunk, aztán Catherine Gallagherhez aztán most Andihoz, és nekünk van mégegy tanfolyamunk most, szóval nem fejeztük be a záróbuli tájékán, hanem lenyomunk még 2 hónapot. :))))

Cica

Esthersnow Creative Commons License 2001.05.19 0 0 573
Én még csak középhaladó vagyok. A Dacánál a szerda 4 órás csportban voltam. És ti?
Előzmény: VV (572)
VV Creative Commons License 2001.05.19 0 0 572
mi is a karneválnál tanulunk a barátnőmmel, és haladók vagyunk. :-) csak nem egy csoportban vagyunk?
Előzmény: Esthersnow (570)
VV Creative Commons License 2001.05.19 0 0 571
nna. hát mi is túl vagyunk rajta...
direkt nem írtam tegnap este, mert lehúztam volna a produkcijót.
a lényeg:
sajna ahhoz képest, hoyg ez külsőségeiben direkt nem olyan fényűző, mint a feet of flames ( amihez pont ezért nem lehet és nem is illik így hasonlítani )és direkt meg lett hagyva színházi produkciónak, látszik hogy az SAP-ba nem volt való.
a díszlet teteje kb 5 méterrel volt lejjebb, mint kellett volna...
mi 9500-as jegyet vettünk, és a 18. sorban ültünk, de szünet után előre mentünk a 15000-es helyek üresen maradt részére. onnan mi nagyon jól láttunk. sőt, a 18. sorból is jól láttunk volna, ha nem egy olyan barom ül elénk, aki iszonyat magas, mégis úgy vonaglott, mint aki semmit nem lát.
maga az előadás nem sokban különbözött a videon is kapható Lord of the dance-tól.
a két lány ( Saoirse és Morrighan ) iszonyat jó volt, Bernadette Flynn-ék nyomdokaiban járnak, alig-alig lemaradva.
Don Dorcha szokás szerint hihetetlen jó volt. ezt a szerepet én még senkitől sem láttam, hogy elrontotta volna. :-)
Flatley utódja már nem ennyire egyértelmű.
mindenek előtt a legfontosabb: szerintem nagyon jól táncol! de.
az elején iszonyú trehányul tette a dolgát, elnagyolt volt a mozgása ( nem a tánclépések, mert abban egy hiba sem volt, hanem a "show elemek" ) és néhol bizonytalan. viszont fokozatoson belerázódott, és a szünet utáni részben már nagyon jó volt.
egy bajom volt vele: hozzászoktunk Flatleyhez ebben a szerepben, és lehetetlen volt hozzá nem hasonlítani...
sajna rengeteg olyan mozdulatot csinált, ami egyértelműen Flatleytől származott, és neki nem igazán állt jól. Flatley macsó tipus, de neki még van mit fejlődni (edzőterem :-) a vége felé viszont már szinte teljes magát adta, az viszont már jól állt neki.

mindent összevetve nekem minden fanyalgásom ellenére nagyon tetszett, nagyon emberközeli volt.
teljesen más atmoszférája volt mint a tavalyi Feet of flamesnek. pláne hogy az utolsó 10 percet az első sorok elől néztük. :-) ott táncoltak előttünk, és ez nagyon jó érzés volt. :-)
néhány év múlva biztosan ugyanannyira profik lesznek, mint Flatley társasága.

Esthersnow Creative Commons License 2001.05.19 0 0 570
Hát... mostmár elég kétkedve várom a holnap estét. Remélem azért látni fogok valamennyit. Egyébként ma reggel az ATV-n volt 3 táncos a tánckarból. Tök jó volt. Egyébként a jótanácsokat megszívlelem! Viszek magammal pulóvert és kukkert is, hogy kiszúrjam az üres helyeket.

Egyébként van köztetek olyan aki tanul ír-steppelni? Ha igen, hol? Én a karneválnál tanulok és már középhaladó vagyok. Eszméletlen ez a tánc. De gondolom ezt ugyanolyan jól tudjátok mint én :)

Éljenek a fanatikusok! Sziasztok!

Előzmény: bolcsa (569)
bolcsa Creative Commons License 2001.05.19 0 0 569
Sziasztok, én tegnap voltam és hát :o((( Ez a SAP csarnok először is abszolut alkalmatlan ilyen tipusú rendezvényre. A 15000 Ft-os jeggyel egyszerűen kitörölheted, az első részből két megtermett pasi és egy konty miatt szinte semmit nem láttunk, utána átültünk a 8500-as kakasülőre, hát sokkal jobb volt mint az első sorok, ahol leginkább zaj és porártalmat lehet csak kapni. A széksorok egy szinten vannak és egyes sorok között feles csúsztatással, így garantáltan nem látni sehonnan tökéletesen, a kivetítők pedig sötét és rossz minőségű képet adtak. Nem tudom mellesleg miért a mániájuk, hogy fekete háttér elött táncolnak fekete harisnyában??? Egyebekben 30-an vannak és valahogy az egész meg sem közelítette a tavalyit. Nekem hozzátartozott a látványhoz az egyforma megjelenés is, most meg vagy göndör, vagy egyenes a hajuk, vagy össze van fogva, vagy nem, sőt egy frufrus anyu is van köztük. A Flatley utód valóban elég inci-finci, így még jobban ordít a különbség, de azért táncolni azt tud. Összességében persze fantasztikus a produkció, csak bosszantó, hogy alkalmatlan helyen és szarul szervezték meg.

Megszívlelendő jó tanácsok:
1. Ha gyerekkel mész, vagy nem vagy 180 cm, vigyél magaddal ha nem is kispárnát, de olyan pulcsit amire rá tudsz ülni, így van esélyed, hogy nem téged, hanem a mögötted ülőt üti meg a guta.
2. Ha elől ülsz készülj fel az első jelenet végén és a legvégén két hangrobbanásra, amit a nézőtéren egyértelmű .... meg végű felkiáltások követnek :o))
3. Nagy táskát ne hozz magaddal, mert a bunkó biztonságiak belekotornak, hogy van-e nálad fényképezőgép.
4. Ha rossz helyen ülsz, ne várd meg a szünetet, hanem iszkolj át egy jobbra, ha találsz.
5. Végül a szünetnél nézd a húsz percet és irány vissza a helyedre, mert figyelmeztetés nélkül egyszer csak elkezdődik és elég ciki volt, hogy a tömeg közben a setétben össze vissza rohangált.
Üdv mindenkinek: bolcsa

ildy7 Creative Commons License 2001.05.18 0 0 568
A srác kb 153 cm magas :) és 30 kiló :) De amúgy látszik, hogy Flatley tanította be, mert elég nagy showman... Amúgy olyan szépfiú feje van. Bongyor rövod haj felnyírva. Szerintem jól táncol.
Előzmény: Esthersnow (567)
Esthersnow Creative Commons License 2001.05.18 0 0 567
Hát, remélem elég magas vagyok. Egyébként azt hiszem szünetben én is kinézek majd a csarnok elé, hátha szerencsém lesz és megint kimennek félmesztelenül hülyülni :)
Drukkoljatok :)
Egyébként a srác, aki Flatley helyett táncol milyen?
ildy7 Creative Commons License 2001.05.18 0 0 566
Hát ha nagyon nyújtózkodsz, talán látsz majd pár cipőt...
Amúgy tök felesleges volt 15.000-es jegyeket vennünk, mert egy csomó hely maradt az első sorban, és többen is oda ültek mellénk, akik pl. a 120-adik sorban ültek eredetileg...
Előzmény: Esthersnow (565)
Esthersnow Creative Commons License 2001.05.18 0 0 565
Sziasztok Mindenki!
Én vasárnap megyek 3-ra. A 3. sorban ülök... Tényleg nem látni semmit? Mert akkor beugrom a Dunába ha kiadtam 15 ezret azért, hogy ne lássam hogyan kéne táncolnom...
Kérlek mondjátok, hogy a 3. sorból már látni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!