Keresés

Részletes keresés

Kristof71 Creative Commons License 2010.01.14 0 0 114
Sziasztok!

Építenél, de hiányzik egy két sarok, mezőcsempe? Szívesen segítek, rengeteg bontott kályhám van pótlásnak.

30 398 1995
Kályhás Lajos Creative Commons License 2010.01.13 0 0 113
Sziasztok,

mesterember KÁLYHÁS LAJOS mindent vállal, ami cserépkályha: bontást szakszerűen, tisztán, gyorsan, olcsón, sitt elszállításával.
Ha érdekel, hívj: 30/456-19-13
KL
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.11 0 0 112
Sziasztok,

Figyelmetekbe ajánlom teljesen megújult honlapomat: Cserépkályha, kemence, kandalló, kerti konyha Rengeteg információ cserépkályháról főleg, de azért akad egyéb is. Ezt is én csináltam, mint az előzőt, bár ebben már segítettek profik is, sok jó tanáccsal például. Jobb mint a korábbi, bár csiszolom még. Valószínűleg ez is olyan lesz, mint a házépítés: abbahagyni lehet csak - befejezni nem :)
Kristof71 Creative Commons License 2010.01.05 0 0 111
Üdvözlet!

A nagymami sárga, barna, zöld kályhája nem megy a Jokmokk vagy a Thorhaven Ikeás bútorokhoz? Problémás a lebontás és a sitt elhelyezése? Kályháskristóf mindenre talál megoldást!

A kályhát lebontom és sittel együtt elviszem egyéb sittel egyetemben.

30 398 1995
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.27 0 0 110
Esetleg képeket nem tudnál küldeni róla? Amiket én csináltam, azok állati sötétek lettek, ráadásul már biztosan csinosabbak a falak is. Nagyon szépen megköszönném. Üdv, BSzTom
Előzmény: brekkancs (108)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.23 0 0 109
Nagyon örülök neki. Akkor dőlj hátra és élvezd az otthon melegét!
Előzmény: brekkancs (108)
brekkancs Creative Commons License 2009.12.23 0 0 108
Neked is boldog karácsonyt, örülök, hogy sikerült a költözés. :) Kicsit tényleg késő, de teljesen normálisan üzemel a kályha, nagyon finoman ég már. És finoman melegít, ami a lényeg. :)
Előzmény: Törölt nick (107)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.23 0 0 107
Szia,
Most még azért óvatosan. A levegőztető nyílást eleinte még nem szabad teljesen lezárni, aztán, amikor teljesen kiszáradt, már teljesen normálisan üzemeltethető. Kicsit ugyan késve válaszolok, de mentségemre szolgáljon, hogy nem volt internetem egy ideig, költözés miatt. Boldog Karácsonyt!BSzTom
Előzmény: brekkancs (106)
brekkancs Creative Commons License 2009.12.03 0 0 106
Belegyújtottam. Füstölt, mint a veszett fene, apukám meg is jegyezte, hogy milyen finom füstölt hús szag van nálunk... Hehehe. Aztán látta, hogy miként gyújtok be és felhomályosított alapvető tévedéseimről. Szóval mostantól majd ügyesebben gyújtok be és kerülöm a húsárut. :D
(egyébként frankón melegszik :) )
Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.10 0 0 105
Hello! Van itt valaki, aki gázüzemű cserépkályhával kapcsolatban tud segíteni? A lényeg röviden: új cserépkályhát terveztetnénk gázégővel. Mindenki csak a fejét csóválja, a kályhás is. Tudom, hogy létezik a Héra XXI. századi megfelelője, de mindenki azt mondja, hogy úgysem engedélyezik. A cserépkályhás fafűtésest javasol, de azt nem akarunk, mindenképpen gáz lesz, már ha lehet. Tud valaki gázszolgáltató/kéményseprő által elfogadott megoldásról, illetve beépíthető új készülékről? Köszönöm előre is, ha vki megdob pár tippel.

Ja: jelenleg egy régi cserépkályhánk üzemel kitűnően hatékonyan, kitűnően és olcsón, Héra berendezéssel, de már úgy 40 éve. Ideje lecserélni.
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.06 0 0 104
Hát várd is ki, mert elhozom az ajtót... :) Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszik. :)BSzTom
Előzmény: brekkancs (103)
brekkancs Creative Commons License 2009.11.05 0 0 103
Nagyon szép kályhát raktál nekem, még egyszer köszönöm szépen! Várom már, hogy fűtsön is. :)
Előzmény: Törölt nick (100)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.26 0 0 102
Sok. Ha nem ingyen hozhatom el, akkor 10 Ft-ért házhoz hozzák. Mivel az ügyfeleknek külön nem számolom fel, nem mindegy, hogy x, vagy 3x. :)
Egyébként meg ne osztogasd. Kívánok annyi munkát neked, hogy fogyjon el az a rakás vagy háromszor. BSzTom
Előzmény: Kristof71 (101)
Kristof71 Creative Commons License 2009.10.24 0 0 101
Van egy rakás bontott hódfarkú cserepem. 30Ft darabja.
Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.18 0 0 100
Az előbb az elérhetőség lemaradt, bocs: Cserépkályha, kemence, kandalló, kerti konyha
Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.18 0 0 99
Sziasztok, keresek hódfarkú tetőcserepet, bontottat, olcsót. Berkes-Szabó Tamás,
porgesz Creative Commons License 2009.10.11 0 0 98
Hol lehet megnézni a kályhát? Esetleg kép?
Előzmény: autobianchi (95)
Kristof71 Creative Commons License 2009.10.01 0 0 97
Biztosan jó lehet, Taksonyban a 3. kályhámat építem már....
Előzmény: mikaro (83)
vigusz Creative Commons License 2009.10.01 0 0 96
Helló! Mekkora méretű és hol van helyileg?
Előzmény: autobianchi (95)
autobianchi Creative Commons License 2009.10.01 0 0 95
világos vajszínű egyszerű csrépkályha + benne a Héra elvihető, bontással. Működik. Sima felületű, alul van rajta két kör, olyan mintha nézne :).
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.30 0 0 94
Sziasztok! Tudom, hogy ez a fórum nem kifejezetten ennek van kitalálva, de: keresek 5x2,5x7-es középpárkányos bontott vagy elbontandó cserépkályhát zöld vagy mézbarna színben. Lehetőleg tányéros, vagy kapus, Fejér megye környékén v Bpesten. Berkes-Szabó Tamás, otthonmelege@yahoo.co.uk, 06 20 990 80 21, Cserépkályha, kemence, kandalló, kerti konyha
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.28 0 0 93
Bocs, ez Kristófnak lett volna címezve: "Végülis, ha olyanok lennénk, azt mondanánk: Nagggyon jó, Drága Ügyfél, gratulálok, Ön jól döntött! Megrakjuk szívesen, nagyon jól fog járni! 2-3 év múlva átrakjuk jó pénzért és aztán újra és újra és újra.... Hátradőlünk és azt mondjuk magunkban: "Fogtam egy újabb madarat. Lesz munkám folyamatosan, nem kell aggódnom a jövő miatt." Ha olyanok lennénk... :))))"
Előzmény: Kristof71 (90)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.28 0 0 92
Végülis, ha olyanok lennénk, azt mondanánk: Nagggyon jó, Drága Ügyfél, gratulálok, Ön jól döntött! Megrakjuk szívesen, nagyon jól fog járni! 2-3 év múlva átrakjuk jó pénzért és aztán újra és újra és újra.... Hátradőlünk és azt mondjuk magunkban: "Fogtam egy újabb madarat. Lesz munkám folyamatosan, nem kell aggódnom a jövő miatt." Ha olyanok lennénk... :)))) Cserépkályha, kemence, kandalló, kerti konyha
katalin54 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 91
Keresek használt villany cserépkályhát.
Ha tud valaki írjon.
Kristof71 Creative Commons License 2009.09.12 0 0 90
Teljességgel egyetértek. Bélabá' a szomszéd ezermester maj' megheggeszti...
Előzmény: Törölt nick (89)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.10 0 0 89
Bizonyára igazad van,mert az van mindenkinek. Igaz, hogy Németországban komplett rendszereket szabványosítottak a témában (igaz az is, hogy merőben más kályhaépítési technológia mellett). Tény, hogy ezerféleképpen ki lehet védeni a bakikat, hibákat, stb. Néhányat azonban nem: a vízzel hűtött tűztér sokkal kevésbé hatékony, sokkal több a környezetre és a kályhára nézve káros égéstermék, mivel tökéletlenebb az égés és ezáltal gyakrabban kell tisztítani, átrakni a kályhánkat. Emellett az megszűnik úgy működni, mint egy tisztességes cserépkályha, tudniillik hogy megrakom, leég, lezárom és élvezem sokáig. Rakhatom, mint egy vaskályhát, de legalább kimelegszem a fahordásban. Méretezhetjük akárhogy: a cserépkályha nem kazán. Cserépkályha, kemence, kandalló, kerti konyha
Előzmény: Baranyai5 (82)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.10 0 0 88
Hivd fel az alábbi urat: Fekete Dániel, 06 70 263 33 94. Ő foglalkozott restaurálással is, talán segíthet. Üdv, Berkes-Szabó Tamás, 20 990 80 21Cserépkályha, kemence, kandalló, kerti konyha
Előzmény: Skatolo (87)
Skatolo Creative Commons License 2009.06.19 0 0 87
Sziasztok!

Szerintetek az alábbi cserépkályhát mennyiért lehetne kb eladni?

Antik Zsolnay Cserépkályha !
Nagyon szép, egészen mélybordó a színe,
és 100-120 éves korához képest jó állapotú. (csak a hátoldalán vannak pótolt csempék)
Nem volt sokszor átrakatva, utoljára 1960 körül.
Jelenleg Héra égővel felszerelt.

Magassága: 230 cm
Talpmérete: 68 * 86 cm

Ha van esetleg kályhás ismerősötök, vagy aki ért hozzá érdekli, az jelentkezzen'

Kristof71 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 86
Cserépkályha teteje: fa, illetve vegyestüzelésnél 2 sor cseréptakarás, gázosnál pediglen 1 sor. A második sor tetejét sovány agyaghabarccsal tapasztjuk, majd vizes szivaccsal áttöröljük, simára húzzuk. Mázborításra akkor van szükség ha a cserépkályha tetejére rálátunk, kizárólag az esztétika miatt. Uff
www.kalyhaskristof.hu
Előzmény: Vadista Szandál (78)
Kristof71 Creative Commons License 2009.03.09 0 0 85
Üdv, keringető szivattyú van, vagy gravitációs a rendszer?

K
Előzmény: prucskos (56)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!