Keresés

Részletes keresés

baki gabi Creative Commons License 2008.10.14 0 0 399
JA bocsi nyman csak még annyit hogy a munka típusa takarítás pl:szállodákba vagy házaknál ilyesmi de ha más is lenne amit könnyen megtanulok az is jo lenn
baki gabi Creative Commons License 2008.10.14 0 0 398
Szia Nyman !Köszi hogy ezt irtad de én még csak most léptem bele ebbe a az indapass forum és még alig tudom kezelni.A segítséget ugy értettem hogy aki kint volt vagy kint van az tudja hogy müködiknek ezek a dolgok én csak most határoztam el magam hogy Ausztriába szeretnék egy jobb élet reményében kint élni dolgozni tanulni de nem tudom hogy kezdjek hozzá német nyelvet értem mert itthon középfokú vizsgát kell tenni belőle majd érettségin azzal talán nincs gond de hogy fogjak bele milyen állásközvetítővel hogy vegyem fel a kapcsolatott vagy hogy tudnám megoldani hogy azért az iskolát se kelljen abbbahagyni és ott folytatni .ez az én bajom én csak kezdő vagyok nem tom azt megtenni hogy fogom magam azt kimegyek és összevissza kobászolok pl.:Bécsbe állásért így nekem ez nem megy az a baj meg egyedül azt sem tudhatom kiben bizhatok meg és kiben nem
nyman Creative Commons License 2008.10.13 0 0 397
Pontosan milyen munkat?

Gondolom, hogyha beszeled a nyelvet, kimesz es korulnezel

(lenne egy csomo gondolatom, de most tenyleg, van ertelme leirni?, javaslom olvasd vissza a hozzaszolasaimat es mar ezeket nagyreszt leirtam)
Előzmény: baki gabi (396)
baki gabi Creative Commons License 2008.10.13 0 0 396
Sziasztok!szeretném ha valaki tudna válaszolni nekem vagy segíteni hogy tudok Ausztriába munkát találni ugy hogy ne verjenek át és persze gogy a tanulmányaimat tudjam folytatni aki tud segíteni az irjon nekem légyszíves előre is köszönöm
Gal Da Pelso Creative Commons License 2008.10.13 0 0 395

Eladó ANGOL nyelvleckék!

Ha külföldi munkavállalásra készül.

Számítógépen olvasható, kinyomtatható, MP3 lejátszóval tanulható, átfogó komoly oktatási csomag.

Könnyü, szórakoztató. Kezdőknek kiváló!

5000+posta            galdapelso@gmail.com

nyman Creative Commons License 2008.10.11 0 0 394
Szia!
masfel napja irtam, de nem jott valasz meg, megkaptad? ha nem, a cimem nyman kukac freemail hu
Előzmény: Spielweg (393)
Spielweg Creative Commons License 2008.10.09 0 0 393
Szia Nyman!

A több ezer hozzászólás miatt gondoltam, van időd.

Nem tudok neked közvetlenül irni, mivel az e-mail cimed nem publikus. Emlékszem, hogy valahol emlitetted, hogy nem kivánsz magánlevelezésekbe bele menni.

Ettől függetlenül, ha baromira unatkozol és meggondolnád magad, akkor küldj nekem egy e-mail-t. Valamit megvitatnék veled (tanácsot kérnék...), ami nem kifejezetten ebbe a topikba való. Körülöttem egyetlen ember sincs (pláne, magyar), akivel meg tudnám ezeket beszélni.

Ha irsz, köszi, ha nem, megértem.

richies Creative Commons License 2008.10.08 0 0 392
http://www.euwork.hu/jobinfo.php?jobid=0000000139&action=show
Spielweg Creative Commons License 2008.10.05 0 0 391

Hogyne, tudom, hogy van ilyen lehetőség. Telefonon beszéltem velük két éve és kérték, hogy irjak e-mail-t, de nem mertem...

 

Sokat olvastam a témában és az egyik fórumon azt irta egy lány, aki Dubajban kapott munkát, hogy 3 hét után válaszoltak neki és nem adtak egyértelmű választ a témában.

 

Azt kinyomoztam, hogy az Egyezmény kidolgozása folyamatban van, találtam egy 2007. augusztusi határozatot a két ország közötti egyezmény létrehozásáról. Csak mire ezt a kormány elé terjesztik és elfogadják...

 

A vizumkényszerrel kapcsolatban is azt "pletykálják" itteni magyar körökben, hogy a Magyar Kormány nem reagált időben, egyszerűen "elfeljtettek" megállapodni az Emirátusokkal. Még 2003-as fórumos hozzászólásokban olvastam, hogy az itteni magyarokk nagyon reménykedtek, hogy eltörlik a vizumot.

 

Az is egy vicc, hogy a szlovákok jogositványát simán becserélik, a miénket nem! (Igen, vizsgázni kell, vezetni kell, röhej!) A lengyelekkel tavaly meglett a Kettős Adóztatás Kizárásáról szóló Egyezmény az Emirátusoknak - mi még várhatunk...

Előzmény: nyman (390)
nyman Creative Commons License 2008.10.05 0 0 390

Az jutott meg eszembe, hogy kerj egy allasfoglalast az APEHtol. Az oldalukon van egy online ugyfelszolgalat. Ha nem akarod magadra ´felhivni a figyelmet´az adatoknal vmi ismeros adatait add meg.

 

En mar tobbszor kertem olyan ugyekben, ami nem volt egyertelmu, kettos adoztatas, a vallalkozasommal kapcsolatban, stb. stb. Korrekt valaszt adtak.

Előzmény: Spielweg (386)
mud Creative Commons License 2008.10.04 0 0 389
En is ugyanezt csinalom, pedig en mar 5 eve elek kulfoldon. Evente megy a 0 bevallas es a TB.
Előzmény: nyman (387)
nyman Creative Commons License 2008.10.04 0 0 388

hat nem tudom, hogy nyelvtudas nelkul mit lehet kezdeni. Most eljottem Venezuelaba kirandulni es nem tudok spanyolul, max annyit amennyit a westernfilmekbol, meg az alap dolgokat osszeszedtem. Azert kedvesek az emberek, probalkoznak, bar mar szerintem lenyultak egyszer ketszer.

 

De ha itt munkat kellene keresni, asszem lottek, csengettek nyelvtudas nelkul.

Előzmény: richies (385)
nyman Creative Commons License 2008.10.04 0 0 387

Passz. Erdekes problema.

 

Nekem egy ev marad ki adobevvallas ugyben a 99-es, mert akkor egesz evben kulfoldon voltam. Tavaly meg volt egy vallalkozasom, amit megszuntettem, igy ez az ev az, amikor nem lesz semmi. Kivancsi vagyok, hogy keresnek-e.

 

Nekem megvan az allando cimem, meg minden. Most meg fizetem a havi 4300 Ft-t az Eu biztositasra, ha orvoshoz kell menni, ne kelljen tokolni.

Előzmény: Spielweg (386)
Spielweg Creative Commons License 2008.10.03 0 0 386
KÉRDÉS - külföldön élő magyaroktól

Ha ingatlant akarok venni Mo-on vagy másba fektetek (biztositás, befektetési alap), akkor szerződéskötéskor kérik a személyi igazolványom, lakcim-kártyám.

Hiába olvasok az interneten már órák óta, hiába kérdeztem meg pár ügyvéd haveromat az elmúlt hónapokban, illetve pénzügyi tanácsadókat, rokonokat, egyik sem tudott nekem válaszolni - vagy utána nézni - , hogy milyen iratokkal váltható ki a személyi.

Mivel külföldön telepedtem le egy időre, értelemszerűen megszűnik az állandó lakcimem és le kell adnom a személyimet az Okmányirodában. (Ezt végülis azért akarom, hogy se az Apeh, se a Tb ne keressen.)

Mivel volt egy lakásom, amit el akartam adni, megtartottam a személyimet és a lakcim-bejelentőn az "ideiglenesen külföldön tartózkodik" rublikát jelöltem be. (Ha jól tudom, akkor ez igy remek, nem kell adóbevallást beadnom, mert nem élek otthon, nincs mo-i jövedelmem.) Az állandó lakcimem mindig is a szülői házam volt, amely ingatlan eladásra kerül, tehát muszáj lesz kijelentkeznem, de valahova be tudok jelentkezni, amig van élő rokon otthon.

Ha a szülő elhalálozik, hogy érik el az embert az örökösödéssel kapcsolatban? (Hiszen a lakcim-bejelentőn csak "külföld" szerepel, nincsenek pontos adatok.) Ez esetben kell adóbevallást is késziteni és befizetni az örökösödési adót. Minden okmányon kérik a személyi igazolvány számát és az állandó lakcimet.

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol tudok utána olvasni ennek a témának??? Csupa részinformációt találtam és keveset.

Ti hogy csináljátok???


richies Creative Commons License 2008.09.27 0 0 385
ha meg nekik all feljebb ,ha az ember segiteni akar, hat hadd menjenek, s probaljanak szerencset. Sok ember vegigjarta mar azt az utat (tobbek kozt en is), de ok jobban tudjak a dolgokat, ha olyan egszeru lenne, mint ahogy elkepzelik, akkor sztem fele magyarorszag mar kint lenne.

Itt sem kolbaszbol van a kerites, csak sokkal tobb lehetoseg HA (!!!) tud vki angolul...

ennyi, ilyen egyszeru....


udv,
Richies

Előzmény: nyman (384)
nyman Creative Commons License 2008.09.26 0 0 384
spec munkaugyis nyelvtanfolyamon gyurtam az angolt kozepfokig, munkanelkulikent.

Szerintem olcsobb Mo-n nyelvet tanulni, mint kimesz vhova es majd egy-ket honap mulva megvenni a repulojegyet haza.
Előzmény: alys (381)
Spielweg Creative Commons License 2008.09.25 0 0 383

MUNKA

 

Abu Dhabi, United Arab Emirates

 

Position: cabin crew

 

Etihad Assessment Day - Budapest

26. 11. 2008.

 

Registration: www.flyhigh.sk

mbraun Creative Commons License 2008.09.25 0 0 382
Nagyon sok a hozzaszolasok szama.Hogy hova erdemes menni...
Angliarol csak akkor gyere ki ha meg tudod csinalni azokat a melokat amit otthon nem valallnal be. Ilyen a pincerkedes, bolti elado es mondjuk az arufeltoltes. A penzben nem fogsz terdben jarni mas mar leirta de en itt leirom az en koltsegvetesemet, bar ez ki van hegyezve mert tanulok es csak heti 30-35 orat dolgozok. Alberlet dupla szoba 400£, diakberlet 64,90£, kaja kb. 150£, konditerem berlet 40£. Ebben nincs benne semmi duhajkodas, de mindenkinek mas igenyei vannak.
A nyelvtudasrol annyit hogy sok olyan embert lattam, aki otthon hiper szuper allasban voltak. De mivel itt nincs eleg nyelvtudasuk soha nem kaptak ugyanolyan szintu melot ami az elozovel lett volna egyenerteku. Ne tessek arra szamolni hogy majd megcsinalok valalmifele nyelvtanfolyamot vagy egyeb kepzest. Mert nincs ido ra amikor full time-ban dolgozik valaki, es lehet az idobeosztasod sem fogja engedni.
Rengeteg melot szamolnak fel itt is a hitelvalsag miatt, es nemcsak banki munkahelyeket hanem mindenfele beosztast, kulonbozo teruleteken. Az irodai melot es ilyesmit nem lehet megkapni mert azok elsodlegesen a briteknek, ausztraloknak, es del-afrikainak szol. Utana jon az osszes tobbi. Equal Opportunities olyan nem letezik ez csak egy szofordulat amivel sikerul mindenkiben elhinteni hogy te is megkaphatod a melot.
En allaspontom meg mindig itt jobb valamilyen ketkezi melot csinalni, mint otthon munkanelkulikent tengeni honapokig. Itt sem egyszerubb de legalabb meg tudod keresni a napi betevot es van fedel a fejed felett.
alys Creative Commons License 2008.09.24 0 0 381

Hello

Oké, de addig adjál valami munkát! Ja meg pénzt is angol tanárra.

Gondolod leírom a bankszámlaszámomat.

By

Előzmény: richies (380)
richies Creative Commons License 2008.09.23 0 0 380
gyurjatok ra az angolra NAGYON,s magatoktol is talaltok melot
Előzmény: alys (379)
alys Creative Commons License 2008.09.23 0 0 379

Sziasztok

 

Nem tud valaki vmi jó munkaközvetítő irodát ami megbízható, vagy valami munkát (barátnőmnek és nekem)? Nem tudunk jól angolul, de megfog szünni a munkahelyünk és itt már nincs lehetőségünk.Bármit elvállalunk. Előre is köszönünk bármilyen segítséget. mircus@vipmail.hu

nyman Creative Commons License 2008.09.22 0 0 378
Hatha vkit erdekel www.nemzetkoziallasborze.hu
keszilvia Creative Commons License 2008.09.21 0 0 377
Sziasztok!
Nemrég olvastam egy könyvet Stonehenge kútja címmel. Egy magyar nőről szól, aki nem sokkal a nyugdíjazása előtt munkanélkülivé vált. E kényszerhelyzetből kifolyólag végül Angliában vállalt ápolói munkát. Érdekesnek találtam, mivel én is hasonló helyzetben vagyok itthon. Sok hasznos info van benne főleg az ápolónői munkával kacsolatban. Ha érdekel valakit, a könyvről ovábbi infokat itt találhat: http://stonehenge.extra.hu. Az antikváriumban 1700Ft-ba került, de interneten is rendelhető.
nyman Creative Commons License 2008.09.18 0 0 376
Előzmény: Spielweg (367)
odiatiefieri Creative Commons License 2008.09.16 0 0 375
Ha esetleg valakit érdekel -->

Anyanyelvi szintű nyelvtudású Community Managereket keresünk az újonnan indult aloldalaink mindegyikéhez Gibraltáron / Dél-Spanyolországon található irodánkba.( Angol nyelv szükséges,a spanyol nem annyira)

Fontosabb elvárások:

-Meglévő kereskedelmi/kommunikációs diploma előnyt jelent.
-A célnyelv magas szintű ismerete, különös tekintettel az írásmódra.
-Magas szintű online tapasztalat, ezen kívül előny, ha a jelentkezőnek a legtöbb általánosan használt programban felhasználói szintű ismerete van, pl. Dreamweaver, Photoshop, stb.
-Előny, ha a jelentkező tapasztalattal rendelkezik a csoportvezetés és irányítás terén.
-Az online közösség örömteli irányítása.
-Magas szintű felelősség és elkötelezettség.
-Rugalmasság, és a költözésre való hajlandóság (Gibraltár / Dél-Spanyolország),

+Ezen felül kiemelkedő bérezést biztosítunk, és megadjuk a lehetőséget számodra a fejlődésre, és az előrelépésre.


Ha érdekel,akkor írj ide,a részletek iránt itt lehet érdeklődni:) : odiatiefieri@citromail.hu
nyman Creative Commons License 2008.09.16 0 0 374
Igen, nehez okosnak lenni es nehez kiszamitani ezeket a dolgokat. Az ingatlanarak most lent vannak - ezert is erdemes venni szerintem. Ne a hirdetesi arakat vedd figyelembe, hanem az eladasi arakat. Szerintem a pesti hasznal lakas arak 200-250 ezer forint/m2 korul vannak az ujak 350-korul, persze leszamitva nehany prezstizs, vagy jo marketingel ertekesiteni kivant lakasokat.

Azt tudom, hogy nincs kettos adoztatas a ket orszag kozott, de ha Mo-n ki vagy jelentkezve, akkor nem hiszem, hogy ez gondot okoz.
Előzmény: Spielweg (367)
nyman Creative Commons License 2008.09.16 0 0 373
penzt nem adnek/nem adok egyetlen egy cegnek sem, aki munkat kozvetit. Ugyanis a gyakorlat az, hogy a cegek fizetnek, es nem is keveset, adott esetben tobb havi fizetesnyit is, ha elhelyeznek es bevalsz a probaido lejartaval. Ha meg ugynokseg vagyok, akkor kikozvetitelek teged pl. 15 euro/oraert, es te meg megkapsz 10-et. Ez nem lenyulas, ez teljesen vilagos, atlathato dolog. Ha nem tetszik, nem fogadod el a felteteleket.
Előzmény: richies (371)
Python24 Creative Commons License 2008.09.16 0 0 372
Sziasztok!!
Az Egyesült Királyságba keresek orvosokat,egészségügyi szakszemélyzetet,informatikusokat,mérnököket.
Tényleges,szakirányú angol nyelvtudás szükséges!!
Teljes körű ingyenes ügyintézés!!
Sürgős!!

Keressetek privben
dropzone76@gmail.com
Üdv!!
richies Creative Commons License 2008.09.12 0 0 371
ez penzes szolgaltatas????
Előzmény: nlh.service (369)
gukker888 Creative Commons License 2008.09.11 0 0 370
1 ágyas szobák kiadók Londonban, Wembley városrészben, Alperton(4. zóna), és Hanger Lane(3. zóna) metróállomás környékén. Internet, konyha, mosógép van. az ára: 65-70 GBP/hét. 2 hét deposit, 1 hét elöre.
Munkában tudunk segiteni, ha beszélsz egy kicsit angolul.
mobil:                00447916252490        
mobil:                00447956499152        
skype:londonz39
varga888@freemail.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!