Keresés

Részletes keresés

tunderlala-3 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1178

Ja igen, persze....mi sem indokoltunk, elálltunk és kész.:p :D A lényeg, hogy ezt világosan, érthetően, ahogy írja az általad idézett "keretes részben" kellene feltüntetni a szerződésben...akkor nem lenne ilyen átverés-gyanús az egész, és kevesebb megkárosított lenne....meg ez a topic sem lenne biztosan.;)

De sok a feltételes mód........:(((

 

Köszönöm a linket, nem esett le, hogy a TS a time share-t jelenti.

Előzmény: Otto Normalverbraucher (1177)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1177

Parancsolj! :-)

 

Time sharing; RCI; Kereknap; üdülési

 

OFF: Nem csak Németországban lehet indoklás nélkül elállni, hanem bárhol a világon. Magyarországon is.  TS esetén ez az elállási határidő 15 nap.  Csak éppen Mo-on ez a pár mondat (törvény írja elő - mint a TS szerződés kötelező kellékét) az "apróbetűsben" szerepel valahol a szerződés alján, és az ügynökök még csak véletlenül sem hívják fel erre a bepalizott vásárlók figyelmét.  Sajnos nagyon sokan vannak, akik el sem olvassák, mit írnak alá. :-( És nem kevesen vannak olyanok is, akik ugyan elolvassák, de értelmezni már nem igazán tudják. Ez van. :-(

 

ON

Előzmény: tunderlala-3 (1176)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1176

HÁt igen, így kellene...ha jól értem, és NÉmeto-ban indoklás nélkül el lehet állni a szerződéstől, és erre kimondottan fel is hívják a figyelmet.:p

 

MIlyen fórum ez, belinkelnéd? Nem találom....csak a hozzászólást hozza a link, amit betettél.

Előzmény: Otto Normalverbraucher (1174)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1175

Nyíredy Szabolcs prof. mondta volt, hogy Mo. gyógynövény nagyhatalom lehetne.... De hát nincs rá pénz. :-((

 

Ha vki nem tudja, ki volt ő,

http://www.mtakoztest.hu/pub_nyiredy_szabolcs.htm

Előzmény: Törölt nick (1167)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1174

A nagyon hasonló módszerekkel operáló TS biznicben is megy ám a durva ködösítés, tukmálás, parasztvakítás. És ahogy ma olvasom, ez a fajta üzletpolitika nem is biztosan a "nagy cég" módszere, hanem kifejezetten a magyar lúzereknek tartogatott módszeres átvágás. :-(

 

 

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=76943228&t=9041079

 

Váratlan fordulat állt be az ügyünkben, még akár valami megoldás is születhet. Van még azért bőven bizonytalanság,  így részletekről majd csak ha túl vagyunk rajta.

 

Amiért írok:

Időközben a kezembe került egy német szerződés. Szűkszavúbb, mint a magyarok, arrafelé úgy tűnik nincs annyi kötelező elem mint nálunk, de az indoklás nélküli elállási jogot külön keretes részben tüntetik fel, és külön alá is kell írni! Ráadásul olyan egyértelműen van fogalmazva, hogy még a fapados német tudásommal is megértettem. Tehát arrafelé biztos nincs sumákolás elállási jog terén.


 

Előzmény: tunderlala-3 (1164)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1173
Azért mutattam, mert lejött, hogy ilyenre gondoltál.:) Gyuri bácsit személyesen nem ismerem sajnos, de a lánya is egy tündér, ha kérdésed van, biztosan szívesen válaszolnak rá, nézd meg a honlapot....rám is hivatkozhatsz...mondjuk ne így, hogy tündérlala, mert dunsztja nem lesz róla...:DDD
Előzmény: Törölt nick (1172)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1171
De ezzel kapcs. gyere majd inkább a tisztaságmániásba, az mindent elbír.:p ; :DDD
Előzmény: tunderlala-3 (1170)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1170
NÉzd csak.:)
http://www.nlcafe.hu/szorakozzunk/20040305/a_fuves_ember_titkai/

Zsuzsa, a lánya a volt főnököm felesége, azóta is jóban vagyunk, ezerrel tanul az édesapjától, az RTL klub reggeli műsorába is többször hívták már őket a gyógynövények miatt.
Van honlapjuk is, megkeresem neked, ha nem találom, majd megkérdezem tőle....ott lehet kérdezni is tőlük, stb. :p
Előzmény: Törölt nick (1169)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.03.07 0 0 1168
Abban nincs üzlet, mert nem lehet több százezerre lehúzni hiszékeny embereket vele.:(
Előzmény: Törölt nick (1167)
vilagito Creative Commons License 2008.03.06 0 0 1166
Tudod bazsi33

Ha el olvastad, láthatod, hogy azt írtam le ami engem arról győzött meg, hogy ne csináljam. Ha te eszt sérelemérzést ként fogod fel az a te bajod. Nekem nincs okom ezen dühöngni. Számomra csak egy volt a fontos akkor is és most is a becsület, ha tudod miről beszélek, tudod van akit más is érdekel mint a nagymama. Szerettem volna segíteni azoknak akik döntés előtt állnak. Nem azt mondtam, hogy semmire se jó a lámpa, hanem az értékesítés módját kritizáltam. A nagymamád ezek szerint könnyedén ki tudta fizetni, de van aki át se gondolja csak nem akar beteg lenni és belevág, de utána kajára se marad pénze. különben is a lámpa van, hogy egy embernél egy betegséget meg gyógyít és egy másiknál ugyan azt nem. Erre a közvetlen ismerőseim közt tudok példát. Tehát nem mindenkinek használ és nem csodaszer.
vilagito Creative Commons License 2008.03.06 0 0 1165
Igen Freddie82

Ez tényleg csak a medicalosokra jellemző.
A Zepter többi termékét merik reklámozni óriás plakáton is ezt nem.
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.03.06 0 0 1164
Na de erre a 8 napra, ha nem jössz rá magadtól a szerződés alapos, nagyítóval történt:D átbogarászásával, akkor egy hanggal nem mondja senki tőlük, hogy ez a lehetőséged meg van:(((...tudom, mi is így jártunk, szerencsére jó vége lett, mert én átnyálaztam aztán a legapróbb betűs részt is, úgyhogy visszaléptünk.:p
Előzmény: vilagito (1159)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.03.06 0 0 1162
Szerintem nem emiatt írta le, és köszönet neki érte....bár az a sok szegény öreg, akiket belerángatnak, úgysem fogja ezt a fórumot olvasgatni, szóval lesz még bepalizott a jövőben is bőven.:(
Előzmény: bazsi33 (1161)
bazsi33 Creative Commons License 2008.03.06 0 1 1161
Szegény vilagito valami biztos nagyon nem jött ott neki össze,hogy ilyen szép tartalmas levelet irt.Egyébként nagymamámnak nagyon bejön a lámpa,és sokan dicsérik is,azt nem mondom hogy megéri azt a 400 at.Amugy a szerb nemhiszem hogy ideges lesz ettöl igy is ugyis megveszik sokan.
Freddie82 Creative Commons License 2008.03.06 0 0 1160
Rossz latni, hogy ilyen tapasztalatok is vannak. Bar szerintem ezt azert ne huzzuk ra mindenkire!!.Ahol en dolgozom, nincs atveres, emberek megkopasztasa es atvagasa plussz termekekkel es hamis nyeremenyekkel. Sosem vagyunk eroszakosak, es tenyleg odaadjuk az ajandekokat, sot. Bar hozza kell tennem, hogy nem a Medicalnal vagyok, hanem a Home Artnal. Es hogy oszinte legyek teljesen mas a ketto. Annak az embernek, akinek rossz velemenye van a Zepterrol, a Medicalosok miatt van, eroszakosak, tapintatlanok es nem torodnek, csak a sajat osztalekukkal. Remelem senkit sem bantottam meg...
vilagito Creative Commons License 2008.03.06 0 0 1159
Egy tanács azoknak akik már szerződést kötöttek de vissza szeretnének lépni.
(Megjegyzem jólteszik) A törvény szerint ezt 8 munkanapon belül meg tehetik. Persze ezt a Zepter 8 napban határozza meg de nem ő szabja a törvényt. Itt is mindent bevettnek. Meg próbálják a vásárlót be csábítani és többen meg győzni. Ne menjen be elég ha levélben fel mondja és ajánlva el küldi. Így nyoma van. Természetesen az Otp ha már el intézték a hitelt akkor is számol fel költséget, ezért ha lehet még aznap vagy másnap mondja fel mert az Otp elbírálás akkor lesz érvényes ha hivatalosan aláírták.
vilagito Creative Commons License 2008.03.06 0 0 1158
Elnézést, hogy kétszer is elküldtem.

Talán még annyit, hogy mindenki az időseket, szülőket figyelmeztesse.
Ha mégis el mennek, akkor pedig menjen velük valaki. Ja és a lámpához, nagy duma közepette egy órát, vagy illatszert ajándékoznak, de ez nem ajándék, mert + ba fizeti az árát. Tehát senki azonnal ne vásároljon, járja körbe és kérdezzen.
vilagito Creative Commons License 2008.03.06 0 0 1157
Kedves átvágottak és átvágás előtt állók.

Én a jó kereset reményében sajnos jelentkeztem a Zepternél. Elvégeztem a kötelező tanfolyamot. Mikor viszont már üzletet kellett volna kötni akkor döbbentem rá, hogy ez az egész nem is szól másról, mint arról, hogy vágjuk át az öregeket és nyúzzuk le a bőrüket. Ehhez nem volt gyomrom és otthagytam a céget. Ezt úgy vették a Zepternél, hogy nem voltam sikeres. Nézőpont kérdése. Viszont így egyetlen embert nem vertem át.
Azért, hogy más is tisztán lássa mi győzött meg, arról, hogy ezt ne csináljam.
A tanfolyamnál, nagy dumák hangoztak el, hogy ez mennyire korrekt, és hogy ezzel segítünk az embereken. Eddig szép, majd van egy előadás a DR. Szekeres Ferencnek, aki végig darálta a lámpa hatékonyságáról az általános szöveget, közben az az érzésem támadt, hogy akkor is beszélne, ha mindenki kimenne a teremből. Majd a vizsgák után külön csoport előadáson elmondták, hogy Szekeres doktort, úgy kell értelmezni, hogy ő ismeri a legjobban a lámpa hatékonyságát ugyan, de ne vigyünk hozzá vásárlót meggyőzésre, mert a végeredmény az lesz, hogy lebeszéli. Elgondolkodtam, vajon miért beszélne le valakit, ha tényleg jó a lámpa. Ezen gondolkozzon el mindenki.
A lámpával kapcsolatba, az előadásokon hivatkoznak külön orvosi intézményekre ahol, tesztelték és egy új csodaszert, látnak benne. Javasolom senki, ne dőljön be, hanem kérjen nevet és elérhetőséget, ahol leellenőrizheti, egyből meginog a meghívó.
Tehát mi is a munkamenet, egy egészségügyi kérdőívet töltenek ki, az utcán rendelőkben, ahol a cél a telefonszám elkérése, itt minden csúsztatás belefér. Arra hivatkoznak, hogy ezt a Zepter honorálni fogja. Itt már előírás, hogy csak időseket szólítsanak, le, mert azoknak több betegségük van. (Ja meg jobban befolyásolhatóak.)
Majd felhívják a kapott telefon alapján és közlik, hogy micsoda mázlista, mert nyert, egy fényterápiás kezelést és akkora összegben, hogy a leendő áldozat megdöbbenve ül le. Sőt ha bejön kap egy 8- 10000 Ft os Zepter ajándékot. (ez egy törlőrongy, stb., persze ez nem akármi az Űrtechnikában használják, stb.)
Persze csak az kapja, meg aki végighallgat egy orvosi tájékoztatót ( Ez hülyítés, varázslás és köze sincs az orvostudományhoz. Majd berobognak a meghívók, és egyedileg folytatják a varázslásukat. Közben a terembe tiszta vetkőző show van az idős emberek, ledobják ruhájukat és tesztelik a lámpát. Persze mivel látják, hogy mást is érdekel ezért pszihésen lelkesednek és állítják, hogy használt. De nem, csak úgy érezték, sőt itt a meghívó, mindent bevet és akkora hülyítések folynak. Ráadásul, ha valaki elővesz egy tollat és papírt a terembe azonnal a többi meghívó a vendégének, állítja, hogy látja, ott már írják a szerződést és a rövidlátó vendég, nem akar lemaradni, hanem ő is megköti a szerződést. Persze nem számít, ha nincs pénze majd az Otp ad kölcsönt, vagyis neki mindegy mire adja. Az, hogy hogy fogja törleszteni. Kit érdekel. Ne gondolkodjon, vásároljon még ma, mert csak akkor jár jól.
A dolgozói értekezleten az a kiemelt, aki úgy enged el egy vendéget, hogy egy fillérje se maradt. Dolgozik ott olyan ember, akit több éve ismerek de még mindenkit átvágott még a saját apját is.

Nem mennék bele a Bioptron lámpa hatékonyságába, de az zavar, hogy egy kb. 20 000 Ft ból előállítható lámpa miért nem értékesíthető hagyományos üzletekben, reális áron. Miért félmillióért adják és csak itt és csak önnek akciósan. Ha tényleg az egészség terjesztése lenne a fontos, ahogy állítják akkor olcsón, többet adhatnának el.
Persze lehet, hogy ennek a beírásnak a Szerb tulajdonos nem őrül de ez van.
vilagito Creative Commons License 2008.03.06 0 0 1156
Kedves átvágottak és akiket még nem sikerült.

Én a jó kereset reményében sajnos jelentkeztem a Zepternél. Elvégeztem a kötelező tanfolyamot. Mikor viszont már üzletet kellett volna kötni akkor döbbentem rá, hogy ez az egész nem is szól másról, mint arról, hogy vágjuk át az öregeket és nyúzzuk le a bőrüket. Ehhez nem volt gyomrom és otthagytam a céget. Ezt úgy vették a Zepternél, hogy nem voltam sikeres. Nézőpont kérdése. Viszont így egyetlen embert nem vertem át.
Azért, hogy más is tisztán lássa mi győzött meg, arról, hogy ezt ne csináljam.
A tanfolyamnál, nagy dumák hangoztak el, hogy ez mennyire korrekt, és hogy ezzel segítünk az embereken. Eddig szép, majd van egy előadás a DR. Szekeres Ferencnek, aki végig darálta a lámpa hatékonyságáról az általános szöveget, közben az az érzésem támadt, hogy akkor is beszélne, ha mindenki kimenne a teremből. Majd a vizsgák után külön csoport előadáson elmondták, hogy Szekeres doktort, úgy kell értelmezni, hogy ő ismeri a legjobban a lámpa hatékonyságát ugyan, de ne vigyünk hozzá vásárlót meggyőzésre, mert a végeredmény az lesz, hogy lebeszéli. Elgondolkodtam, vajon miért beszélne le valakit, ha tényleg jó a lámpa. Ezen gondolkozzon el mindenki.
A lámpával kapcsolatba, az előadásokon hivatkoznak külön orvosi intézményekre ahol, tesztelték és egy új csodaszert, látnak benne. Javasolom senki, ne dőljön be, hanem kérjen nevet és elérhetőséget, ahol leellenőrizheti, egyből meginog a meghívó.
Tehát mi is a munkamenet, egy egészségügyi kérdőívet töltenek ki, az utcán rendelőkben, ahol a cél a telefonszám elkérése, itt minden csúsztatás belefér. Arra hivatkoznak, hogy ezt a Zepter honorálni fogja. Itt már előírás, hogy csak időseket szólítsanak, le, mert azoknak több betegségük van. (Ja meg jobban befolyásolhatóak.)
Majd felhívják a kapott telefon alapján és közlik, hogy micsoda mázlista, mert nyert, egy fényterápiás kezelést és akkora összegben, hogy a leendő áldozat megdöbbenve ül le. Sőt ha bejön kap egy 8- 10000 Ft os Zepter ajándékot. (ez egy törlőrongy, stb., persze ez nem akármi az Űrtechnikában használják, stb.)
Persze csak az kapja, meg aki végighallgat egy orvosi tájékoztatót ( Ez hülyítés, varázslás és köze sincs az orvostudományhoz. Majd berobognak a meghívók, és egyedileg folytatják a varázslásukat. Közben a terembe tiszta vetkőző show van az idős emberek, ledobják ruhájukat és tesztelik a lámpát. Persze mivel látják, hogy mást is érdekel ezért pszihésen lelkesednek és állítják, hogy használt. De nem, csak úgy érezték, sőt itt a meghívó, mindent bevet és akkora hülyítések folynak. Ráadásul, ha valaki elővesz egy tollat és papírt a terembe azonnal a többi meghívó a vendégének, állítja, hogy látja, ott már írják a szerződést és a rövidlátó vendég, nem akar lemaradni, hanem ő is megköti a szerződést. Persze nem számít, ha nincs pénze majd az Otp ad kölcsönt, vagyis neki mindegy mire adja. Az, hogy hogy fogja törleszteni. Kit érdekel. Ne gondolkodjon, vásároljon még ma, mert csak akkor jár jól.
A dolgozói értekezleten az a kiemelt, aki úgy enged el egy vendéget, hogy egy fillérje se maradt. Dolgozik ott olyan ember, akit több éve ismerek de még mindenkit átvágott még a saját apját is.

Nem mennék bele a Bioptron lámpa hatékonyságába, de az zavar, hogy egy kb. 20 000 Ft ból előállítható lámpa miért nem értékesíthető hagyományos üzletekben, reális áron. Miért félmillióért adják és csak itt és csak önnek akciósan. Ha tényleg az egészség terjesztése lenne a fontos, ahogy állítják akkor olcsón, többet adhatnának el.
Persze lehet, hogy ennek a beírásnak a Szerb tulajdonos nem őrül de ez van.
Freddie82 Creative Commons License 2008.03.02 0 0 1155

hat ezt nem olvastam el...ha mindig elolvasnam...

akkor bocsi mindenkitol. :(

tobbszor nem is szandekozom kiirni...

Udv.

Előzmény: Otto Normalverbraucher (1154)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1154

Sosem olvasod el, hogy mit írsz alá? :-))))

A regisztrációkor el kellett volna olvasnod a fórumszabályzatot. A fórumon tilos minden közvetlen és közvetett reklámtevékenység.

Előzmény: Freddie82 (1153)
Freddie82 Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1153
Miert is??
Előzmény: Otto Normalverbraucher (1151)
tunderlala-3 Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1152

Szia!

 

Írj a Zepter-nek, a minimum, hogy egy cég ad használati utasítást, ha hiányzik, elküldik mailben.:p

 

Előzmény: Patika01 (1150)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1151
No mi van, nem járt még erre a moderatúra? ;-))
Előzmény: Freddie82 (1149)
Patika01 Creative Commons License 2008.02.29 0 0 1150

sziasztok

 

ha valakinek lenne zepter cleansy vizesporszívóhoz használati utasítása elektronikus v bármilyen formában, nagyon megköszönném,

 

 

 

üdv

 

 

 

Patika

 

 

mail:

miramax7@freemail.hu

 

 

Freddie82 Creative Commons License 2008.02.28 0 0 1149

Hello Mindenkinek!!!

 

Latogassatok el ide!!!!!!!

 

http://www.zepterkecskemet.blogspot.com/

joy Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1148

Nem Zsuzsi, de azért én is válaszolok.

:o)

Ugyan azokat a recepteket símán el lehet készíteni, amiket eddig készítettél.

 

Néhány tapasztalati jótanács -minden szendvicstalpú edényhez:

- Ha zsír nélkül akarsz benne sütni, föl kell forrósítani az edényt, csak mikor tűzforró, akkor szabad beletenni a hússzeleteket! Amikor a hús megpirul, elengedi a kotla.

/Én mindig kikenem olajos ecsettel az edény belsejét sütés előtt, és mikor füstölögni kezd, akkor teszem bele a húst./

 

- Lehet víz nélkül zöldséget-gyümölcsöt párolni benne, ekkor is elő kell forrósítani az edényt.

 

- Mindenkor tedd rá fedőjét, amikor nem piszkálod a benne levőket, gyorsabban készül el benne a kaja, a nehéz jól fémzáródó fedő kuktajelleggel múködik, enyhe túlnyomást produkál!

 

- A levesek forrásának kezdetekor vedd takarékra a tűzhelyet, kér az energiáért.

 

- Számolni kell azzal, hogy az edény hőtartó, így a tűz eloltása után is tovább süt-főz. Rossz esetben túlfőzi-süti a benne levőket!

 

- Rántás készítéséhez végy vékony aljú nemesacál edényt, és azt csak arra használd!

 

Még 1:

Víz nélküli főzést, zsír nélküli sütést kizárólag orvosi javaslatra betartandó szuigorú diétánál alkalmazz!!!

A böjtös napokon lehet így készíteni az étkeket, de a hét többi napján célszerű a korszerűsített magyar konyha remekeit főzni-sütni!

A fogyókúra lelke nem az önsanyargató diéta, hanem a testmozgás!

 

Jó étvágyat, sok sikert az új kotláidhoz!

:o)

Előzmény: Todie61 (1147)
Todie61 Creative Commons License 2008.01.18 0 0 1147

Kedves Zsuzsi!

 

Először használom a zeptert én is és nagyon szépen meg kérlek, ha tudnál nekem is segíteni receptkönyv ügyben azt nagyon megköszönném.

E-mail:todie@citromail.hu

 

Köszönettel és tisztelettel: Tóth Imre

Előzmény: zsuzsu001 (867)
joy Creative Commons License 2008.01.17 0 0 1146

Azonos.

A Zepter-vigécnél meg baromi drágán veszel olyasmit, ami töredék áron is beszerezhwető, ha valaki nem gyűlöli az olcsó hipereket -és saját pénztárcáját...

Tökéletes válasz a (1145)-ösben!

Érdemes olvasmány a teszt előtti cikk!

Előzmény: Törölt nick (1144)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2008.01.17 0 0 1145

Mennyi egy Zepter kukta ára?

 

Pár évvel ezelőtt 150e körül hallottuk, de konkrét árakat sehol nem tüntetnek fel a weboldalaikon. Német weblapokon időnként rá lehet akadni másodlagosan értékesített cuccok áraira.

 

Itt van egy teszt, amiben ugyan AMC edények szerepelnek, de az áraik kb. hasonlóak.

http://www.test.de/themen/haus-garten/test/-Kochtoepfe/1074601/1074601/1076714/954601/

 

A 100 Euros kevésbé ismert márka ugyanazt az eredményt hozta, mint a 876 Euros hipergalaktikus űrlény. :-)

Előzmény: joy (1142)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!