Keresés

Részletes keresés

valerya Creative Commons License 2012.04.06 0 0 1961

Sziasztok!

csúfos kudarcot vallottam az antidepi abbahagyásával kapcsolatban. Tegnap volt egy csúnya kiborulásom,így muszáj volt újra elkezdeni  a családom és saját magam érdekében. Pedig milyen büszke voltam magamra, hogy ez nekem a gyógyszer nélkül is megy. Aztán kiderült, hogy nem igazán jól viselem, hogy fizikaialg egyre jobban leépülök. szóval, kis adagban, de megint elkezdtem szedni. 

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.05 0 0 1960

Lyme » A sclerosis multiplex a Lyme-kór: Anatomy of a fedél-up

Talán a legnagyobb folyamatos orvosi botrány az elmúlt száz évben az a tény, hogy már 1911 óta ismert, hogy a sclerosis multiplex a baktérium által okozott, és hogy az egészségügyi létesítmény fedett ...  na ettől majd betojtok ,ajánlom minden beteg olvassa el és ne csak a betegség miatt hanem más miatt is!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.05 0 0 1959

nekem is fel volt dobva a meniere szindróma ,mert szédülgettem, betaserc gyogyit irtak fel de nekem nem használt , egy hónapot szedtem...de a doktornő szerint csak lehetett meniere a tünetek kezdetekor, utolag jó hogy nem használ a gyógyszer sem...két év után már...

Előzmény: valerya (1958)
valerya Creative Commons License 2012.04.05 0 0 1958

Ezt a gyógyszert ki írta fel Neked? én is megyek, ameddig bírok, de másnap a testem benyújtja a számlát. Tegnap elégg sokat mentem, mert a férjemmel nagybevásárlást végeztünk. Meg neki akartun k cipőt venni, és hát mire találtunk neki megfelelőt, hát a lábam lejártunk. Így aztán ma úgy mozgok, mint egy rokkant. A fejfájás sem akar elmúlni. 

Előzmény: Reia71 (1957)
Reia71 Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1957

Valerya, nekem kellett 2-3 hét pihi, kaptam emelt xanaxot, amitől rém jókat aludtam, lévén, úgysem vették hasznomat máshol, és elkezdtem szedni a szédülésre a Betagent ( betahisztin, más néven is fut, ez egy olcsóbb változata ), aztán szép, fokozatosan elmúlt a dolog. Illetve néha van rosszabb, szédelgősebb napom, havibaj előtt, hidegfrontra, de sokkal jobb most.

Mondjuk az is kellett hozzá, hogy csakazértsem hagytam el magam, csak annyit feküdtem napközben, amennyit muszáj volt, ha jobban voltam, azonnal felkeltem, takarítgattam, sétálni mentem...arra kellett vigyáznom, hogy ne forgassam hirtelen a fejem és ne nézzek hirtelen másfele, mert akkor szédültem. Fura mód egy idő után ülve éreztem a legjobban magam, állva az alacsony vérnyomás kínzott, fekve meg megint forgott minden.

Úgyhogy ücsörögtem és keresztrejtvényeket fejtegettem:)

A Betagent amúgy a mai napig szedem, csak már nem 3X1 a legnagyobb dózisból, hanem 1X vagy 2X 1, attól függ, hogy érzem magam. Lassan abba is kellene már hagyni a házidoki szerint.

Egyébként kicsit az antidepitől is agyoncsapott leszek, bevétel után kb. 1 órával, de ez elmúlik később.

Ez a gerinc gyógytorna, amire most járok, ez is egészen jól megmozgat, úgy tűnik, hogy használ. Ez mondjuk a merev ízületeimre és a beállt nyakamra, vállamra  értendő.

 

Nekem nincs diagnózisom, illetve enyhe szorongásos depresszió az, amit fel tudok mutatni ( a tüneteimet leszámítva ), van még egy kis csontritkulás, meszesedés, kiphozis és csigolyaösszecsúszás. Autoimmun betegséget nem találtak:)

Mondjuk már több doki is elmondta, hogy ez sajnos nem jelent semmit, mert évekkel később is kimutathatnak valamit, amit én már most érzek esetleg.

De azért valamilyen szinten megnyugodtam, hogy pl. a szcintigráfia szerint a nyálmirigyeim működőképesek, ettől nagyon féltem, hogy nem lesznek azok!

Hogy a szememmel mi lesz, nem tudom, most épp rendetlenkedik, ha kenem Tobradexxel, ha nem...reggel a legrémesebb.

Előzmény: valerya (1955)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1956

tudom, csak rámentem válasz gommbal és igy irtam

Előzmény: valerya (1955)
valerya Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1955

Reiatól kérdeztem, hogyan gyűrte le ezt a szédülős, nem beszélős állapotot. 

Előzmény: Törölt nick (1954)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1954

Nah itt vagyok! voltam a voll-os doktornőnél, hát a boreliám nem akar ki gócolódni a balarcomból, a tarkómból és kp idegrendszerből, szal még itt lapul, lehet egyből az agyba kéne nyomatni a rocephint, beszéltem szlávik dokival egy nagy genya, meghazudtolta azt amit a videoban elmondott,,,a videot megnézhetitek ha érdekel a lyme fórumon mert nagyon érdekes,,,valerya nem tudom mit szeretnél hallani , de aztszem én még fogom folytatni a kezelést keresk másik irányt és másik orvost is , lehet komplexebb kezelés kéne , van egy labor ahol ki tudják mutatni az alfajokat és az alpján kell-enne kezelni , tehát nemcsak egy séma szerint, tehát ne szedjünk 10x doxit , vagy minot. hanem szedjünk mást is, külföldi protokolt választottam és találtam egy dokit is rá, de labort csak április végén tudok csinálni mert addig megy le a hat hét...ez a labor drágább de nem külföldön van, és a doki is korlátozott számban vállal beteget....szal a lászló kórházban ott aztán gyártanak majd lyme beteget rendesen....

Előzmény: valerya (1952)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1953

Majd leszek estefelé, Reia neked mi a diagnózisod?

Előzmény: valerya (1952)
valerya Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1952

Mennyi idő múlva és mitől múltak el Neked ezek a tünetek? és Te hogyan kezelted ezt? néha azt hiszem, hogy már teljesen leépülök agyilag. most pl. a fejem is nagyon fáj. Már két fájdalomcsillapító van bennem, de nem használ. 

Előzmény: Reia71 (1950)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1951
babos77 válasz | megnéz | könyvjelző 2012.04.04 10:33:00 © (5042)

László kórházba ha teheti nem menjen senki lymeal , a kis filmeken papolnak a tünetekről, lakos is leirja és a végén letagadnak mindent ,,én nem tudom ezeket az orvosokat mi vezényelte ide.ja és a másik az hogy nagyon könnyen gyógyítható betegség, de ha megnézzünk ezt a kis  filmet akkor megtudjuk...h

Fertőző betegségek / Lyme-kór: Így támadja meg az ízületeket videoklinika.hu/video/szlavik_lyme-izulet2010. nov. 23.
Néhány esetben a lyme kórokozója fájdalmas ízületi gyulladást okoz. Korszerű laborokban végezhető ... Dr

ogy mennyire könnnyen gyógyitható és ezeket most letagadják.  ennyi kétszínű orvost mint a lászlóba akik vannak nem is tudom hogy tudott az isten legyártani..

Reia71 Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1950

Ja! Valerya, nekem az első szédüléses rohamom után volt ilyen, hogy lelassultam, lassan mentem, sőt, csoszogtam, lassan gondolkodtam és lassan beszéltem, ha egyáltalán beszéltem. De elmúlt. Most szinte a régi vagyok, nem mindig jut eszembe minden és listákkal rohangálok, de ennyi.

Időnként újra zúgni kezd a fejem, és olyankor kicsit újra kottyant leszek, de szerencsére ez már javulgat, igaz, még szedem a napi 1-2 beta hisztint, most vagyok leszokóban.

Reia71 Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1949

Sziasztok!

 

Valerya, sajnálom, hogy neked ez az antibiotikumos kúra sem segített, azért remélem, előbb-utóbb valamelyik bogyó legalább tüneti szinten javít az állapotodon, mert magamból indulva tudom, hogy milyen vacak így létezni.

Egyébként azt tudod, ETNA, hogy a kullancscsípés után mennyivel jelentkeznek a tünetek?

Lehet olyan, hogy mondjuk 2 éve megcsípett és csak tavaly ősszel jöttek elő a gázosabb tünetek? Nekem ez fura lenne... a kutyák kullancsfertőzéseinél ( mert sajnos nem csak ez a borreakármi létezik, hanem még más fajták is ) pl. azt írták, hogy a beteg, kezeletlen állat viszonylag gyorsan elpusztul.

Ehhez képest mi, úgy tűnik, évtizedeket el tudunk tengődni egy-egy ilyen nyűggel. Ezzel az infóval nem tudok mit kezdeni, ahogy azzal sem, hogy ugye hol jobban vagyunk, hol meg rosszabbul.

Valszeg a dokik is ezért vélik ezt gyakran pszichésnek, mert ahhoz vannak szokva, hogy egy betegség szépen erősődő tendenciát mutat, ergo a betegnek egyre rosszabbul kellene lennie.

Pedig ha abba gondolunk bele, hogy az immunrendszerünk is hullámzóan működik, akkor teljesen logikus lehetne, hogy az állapotunk is ehhez igazodik.

Én pl. észrevettem, hogy gyakran akkor vagyok jobban napközben, ha kialvatlan vagyok...azaz az immunrendszerem is gyengébben működik....oké, ilyenkor fogékonyabbak leszünk a fertőzésekre, viszont az autoimmunitás mértéke is csökkenhet. Nem?

Én nem tudom ezt másra fogni.

Aztán persze máskor meg pont attól vagyok jobban, hogy jól kipihenem magam!

Szóval nekem is vannak teljesen érthetetlen momentumai ennek az egésznek.

Mikor már azt hiszem, végre értem, mi történi, akkor jön valami újabb érdekesség, és dől az egész teóriám:)

ETNA én is rémes beteg vagyok, mert ugyanúgy érteni akarom a dolgot, részleteiben, tudni akarom, hogy fog hatni az adott szer, meg egyáltalán, mi van bennem. Az egyik immunológus konkrétan közölte, hogy nem kedveli a tanárokat, mert azok mindig okoskodnak:)

Hát, engem ez nem érdekel annyira, csak mondja meg, mi a bajom és mit lehet tenni ellene, azt kész. Igazad van, neki egy eset vagyunk, de nekünk meg csak egy életünk van, arra kell vigyáznunk, míg lehet.

Előzmény: valerya (1948)
valerya Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1948

Babos és én is jártunk Esztó doktornőhöz. Ő majd leírja, ha akarja a véleményét.

Nekem is van tőle lyme-neuroboreliosis diagnózisom és erősen pozitív leletem. 3 kúra tablettás és egy 20 adagos rocephines infúziós kúrán vagyok túl. És ezeket a tb egyáltalán nem támogatta. Az állapotom ismeritek, rosszabb, mint a kúrák kezdetén. Az a baj, hogy neki is fogalma nincs arról, hogy mikor hatnak és hatnak-e egyáltalán az antibiok. Van, aki jobban van és van, aki nem.  Azt viszont elismeri, hogy a lyme belehajszolhatja a szervezetet autoimmun folyamatba. Vannak viszont sokan, akik határozottan állítják, hogy olyan, mint autoimmun betegség nem is létezik, "csak" lyme van és az okoz minden problémát. Én is sokáig azt gondoltam, hogy ez az igazság. De: miután egy cseppnyi javulást nem tapasztaltam, sőt, inkább romlást, gondolkoztam el azon, hogy akkor valamerre máshová kell fordulnom, mert ez így nem lesz jó. Majd kiderül, hogy jól gondolkoztam-e.

Most még nem érzek javulást, igaz még csak 2 hete szedem az imurant. Viszont jelentkezett egy új tünet. Ha nagyon fáradt vagyok lelassul a beszédem és elmosódik, nem értik mit mondok és ha megyek, akkor balra húz valami. Ha valaki kívülről néz, lehet, hogy azt gondolja, hogy egy kicsit beittam. Elég gáz ez az egész. Pont ezek miatt már várom, hogy befeküdjek a klinikára és beszámolhassak a doktornőnek ezekről. Remélem, meg is fog hallgatni, mert ez elég ijesztő nekem. 

Előzmény: .ETNA. (1945)
Blondy3 Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1947

Rengeteg kóbor ciszta van ám a szervezetünkbe, és tényleg csak egy alapos vizsgálat után kerülnek felszínre, de vígan eléldegélhetünk evlük. Akár régi gyulladásos maradványokként is kialakulhattak. Nekem pl. a Ct. anno véletlenül mutatott ki vagy 5-6 kisebb cisztát a májban, de a májfunkciók jók, a véreredmények úgyszintén, tehát egy májbiopsziát tényleg nagy hülyeség lenne emiatt elrendelni és persze bevállalni is. Természetesen, ha már panaszt okoz más a helyzet.

Előzmény: .ETNA. (1946)
.ETNA. Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1946

Ha van tipikusan erre a "daganatra" jellemző tumormarker, akkor egy vérvétellel ki lehet mutatni, hogy ezek a tumormarker értékek emelkedettek-e. Sokszor egy röntgen, vagy CT stb. felvételen valóban nem egyértelmű, hogy ciszta, vagy daganat, de vagy a szövettannal (amit Te is írtál), vagy egy előzetes vérvételből nézett tumorkarker-érték vizsgálattal ki lehet deríteni, hogy miről van szó!

 

Tapasztalatból tudom, hogy NEM szabad megelégedni a diagnózissal, kérni kell egy másik dokitól is szakvéleményt, egyszóval alaposan körül kell járni, ha nem egyértelmű. Ezek a betegségek stb. nem olyanok, mint pl. a cukorbetegség, ahol TÖK EGYÉRTELMŰ a helyzet: magas a cukor tartósan = cukorbeteg, lehet, hogy tényleg ciszta, de ha a doki nem mondja el, hogy mégis milyen jellemzők alapján állapította meg egyértelműen, akkor még jó hogy a betegben kétségek merülhetnek fel. Ezért kell mindig kérdezni, kérdezni... még akkor is, ha láthatóan már a doki agyára megyünk:-) Alapvetően kit érdekel, hogy terhes-e ez a dokinak, az életünk a miénk, számunkra a legfontosabb érték, a dokinak mi csak egy "eset" vagyunk. Persze vannak jobb, lelkiismeretes dokik, de a legtöbb megelégszik azzal, hogy Ő (!) pontosan tudja, hogy mi miért zajlik, mi mit jelez, a betegnek - szerintük - az a dolga, hogy ennyivel megelégedjen és bízzon a doki tudásában. Na ja... én leginkább akkor vagyok nyugodt, ha alaposan körüljárom a dolgokat:-) Na nem is mindig vagyok az orvosok "kiskedvence":-))

Előzmény: Reia71 (1938)
.ETNA. Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1945

Én kérdeztem, de a kérdésem leginkább "költői" volt, mert számomra már akkor, amikor olvastam a "borrelia" baktérium nevét a diagnózisodban, egyértelmű volt, hogy ez a Lyme kór!  Méghozzá abban a stádiumában, amikor már a szervezetedben lévő (kullancscsípés következtében bekerült) borrelia baktérium neurológiai tüneteket is okoz.

 

Javaslom itt az index.hu-n a Lyme-kór topikot, biztosan segítenek az indulásnál, gyakorlati tapasztalatokkal. A legtöbben a Budapesten lévő Istenhegyi géndiagnosztikára járnak, Dr. Esztó Klárához .... hosszadalmas antibiotikum kúrával lehet csak "kiírtani" a baktériumot, ami nagyon csalafinta, a testben bárhol el tud bújni, ízületi, neurológiai (fejfájás, arcideggyulladás stb.stb.) tüneteket okoz, az immunrendszerünket pedig lazán képes "becsapni".

 

Na szóval, néhány hónappal korábban itt ezen a fórumon is volt már szó a lyme-ról, onnan tudom ezeket az infókat. Több, korábban autoimmunnal diagnosztizált betegről az Istenhegyi Géndiagnosztikán végzett westernblot teszttel kimutatták, hogy fertőzött, és nagy valószínűséggel MINDEN tünetét a borrelia baktérium okozza! Ez alapvetően jó hír, hiszen egy bakteriális fertőzés gyógyítható, igaz, hogy a Lyme neuroborreliosis (LNB)... már egy "másodlagos szisztémás" fertőződés, de szerintem mielőbb el kellene menned Dr. Esztó Klárához, mert ebből VAN KIÚT!!!.

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9038710&go=116517304&p=1

http://www.gendiagnosztika.hu/

 

Esztó egyébként - ahogy itt a "híveitől" megtudtam - azon kevés orvos közé tartozik, aki felismerte, hogy a borrelia milyen összetett - leginkább tévesen simán csak gyógyíthatatlan (hiszen mindegyik az) autoimmunnak diagnosztizált - kórképet képes produkálni.

 

 

Előzmény: Törölt nick (1934)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.03 0 0 1944

a pesti kórházak még olyanok sincsenek mint a vidékiek ..itt minden a pénz körül forog..

Előzmény: valerya (1940)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.03 0 0 1943

egy koponya mri 28000 és nem is kontrasztos...a hátunk egy kicsit nagyobb

Előzmény: Blondy3 (1941)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.03 0 0 1942

A lászló kórházban meg lehet dögleni szó szerint,,,bemegyek a dokihoz oda adom a papirt amit irt a belgyógyász, jelzem ez egy annyira fiatal orvos hogy most bukdácsolt ki az iskola padból, egy  kérdésemre sem  tudta a választ, oda vakarta hogy soha nem voltam lymeos, még a doktornő által kért vért sem volt hajlandó levetetni, most akkor mit csináljak? pereljem be? modtam a foltot neki és mutattam is hogy fürdéd után erősebb, a lyme neuroboreliárol nem is hallott még, a kódja sem az pedig ott van feketén fehéren, szal csináltam egy potya kört és elküldött pszihiátriára..kérdeztem mi ez az ideggyulladás ? nem tudja , miért fáj a tarkótövem ? nem tudja , szal egy kis köcsög fiatal semmit mondó orvos...nem csodálkozom hogy Grnak kiverte a balhét ott és akkor mikor a fiával volt....viszont találtam orvost csak külföldön van és mivelhogy nem tudok jol angolul nem merem felhivni a klinikát mert ott van lehet a miklossy judit prof asszony....

Előzmény: valerya (1940)
Blondy3 Creative Commons License 2012.04.03 0 0 1941

De van. Egy teljes háti gerinc MR. 90 ezer FT. Nem semmi.

Előzmény: Törölt nick (1939)
valerya Creative Commons License 2012.04.03 0 0 1940

Mi volt a László kórházban?

 

Én ma rohanásban vagyok, már amennyire a lábaim és az erőm engedi. Délelőtt Miskolcon voltam. El kellett intézni néhány dolgot. Most itthon vagyok, aztán délután vissza Miskolcra, a nagyfiam szülőije lesz a ballaggás és az érettségi miatt. Muszáj menni. Pedig érzem, hogy az erőm nagyon lecsökkent. Új tünetként jelentkezik, ha nagyon fáradt vagyok, nem tudok rendesen beszélni.

Előzmény: Törölt nick (1939)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.03 0 0 1939

szerintem nincs olyan hely, mert azért nagyon nagy felbontásban működnek ezek a dolgok,,,

Előzmény: Blondy3 (1937)
Reia71 Creative Commons License 2012.04.02 0 0 1938

ETNA, nem tudom, szövettan nélkül el tudják-e dönteni, hogy ciszta vagy daganat, ráadásul ha a daganat jóindulatú, akkor akár ciszta is lehet....szóval ezt a részét nem tudom....csak gondolkodtam.

Minden esetre ha az én fejemben lennének ilyen nem oda való képződmények, mindenképpen ragaszkodnék a rendszeres kontrollhoz.

Érdekes, nekem is van orrsövényferdülésem, egy doki már műteni is akarta és az utóbbi időben észrevettem, hogy én is nyitott szájjal alszom, részben ezért is szárad ki valószínűleg éjszaka a szám. Már nem sok kell, hogy horkológép legyek:)

De apumnak is műtötték és neki semmit sem változott a helyzet, ráadásul én azért napközben kapok levegőt...csak ha náthás vagyok, akkor dugulok be teljesen, meg ha arcüregem van....úgyhogy én egyelőre nem műttetném.

Igaz, az utóbbi időben sokszor vérzett is az orrom, nem nagyon, csak ha kifújtam, láttam a szepin. De ez meg csak akkor van, ha a szteroidos orrspary-t használom. Úgyhogy most vettem egy Nisita nevű, direkt száraz orrba való spray-t és ez is jó és utána nem vérzik a nozim.

Ma amúgy majdnem 100%-os napom volt, sehol egy szédelgés, semmi....jaj, ezeket úgy élvezem, ezeket a napokat!

Blondy, örülök, hogy rászántad magad a szemcseppre, majd látod, le tudod-e tenni,de amíg kell,addig meg jobb, ha nem szikkasztod szét a szaruhártyádat, mert arra még szükséged lesz sokáig!:)

Sajnos ilyen CT-s MR-es helyet nem tudok, de vannak magánklinikák, csak méregdrágák!

Valerya, neked akkor jobbulást továbbra is!

Kidőltem mára, holnap megint koránkelés....brrrr.......alig várom a húsvéti szünetet, elméletileg magam leszek, végre csendben és nyugalomban:)

Blondy3 Creative Commons License 2012.04.02 0 0 1937

Valaki tud olyan helyet ahol egyszerre csinálnak mondjuk egy CT vagy MR vizsgálatot? Már kezdem unni hogy folyton sugaraznak, hol előszőr egy röntgen utánna ct-t kérnek majd egy másik csigolyáról ismét, majd a térdről egy újabb. Most megint egy derék MR. Miért nem lehet egyszer egyszerre megkérni egy ilyen vizsgálatot??? Ha kell én akkor saján finanszírozásból megteszem, de ezekből a mozaikokból való összerakást már nagyon unom. Persze tudom szarba van az egészség ügy, de azért ennyi sugárra sincs szüksége egy embernek.

valerya Creative Commons License 2012.04.02 0 0 1936

Ezek nagyon biztatóak, amiket írtál. azért kérdeztem, mert miskolcról elég rosszak a tapasztalataim. még annyit írjál már légyszi, hogy az osztály is abban az épületben van, ahol az ambulancia?

Előzmény: tipetupa1 (1928)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.02 0 0 1935

Holnap belőlem is kihoznak egy autoimmun betegséget.

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.02 0 0 1934

Nem tudom melyikőtök kérdezte a lyme kórt, mind1 az orvosi megnevezésnél szokott lenni ilyen BNO KÓD, NOS AZ ENYÉM  : A6920, IDE IS TESZEK EGY LINKET HOGY MI AZ ,,,MEG VAN EGY TRIGEMINUS NEURALGIA VAGY MI ...EZÉRT VAN ÁLLANDÓAN ROSSZUL A FEJEM...

Dr. Diag - Neuroborreliosiswww.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=100350

2009. jún. 1. – BNO: A6920. Alapadatok: Férfi: 2 éves kortól; : 2 éves kortól. Betegség leírása: A Borrelia burgdoferi baktérium által okozott központi ...

Blondy3 Creative Commons License 2012.04.02 0 0 1933

Igen. Balaton felé lakom. Tulajdonképpen annyira nem  a műtéttől félek, hanem előszőr is szeretném pontosan tudni mi az alapbetegségem, mert ha az esetleg van rá esély hogy az orrporcokat is ilyen módon begyullaszthatná csak úgy kedvtelésből ez a betegség akkor nem jó játék, és jobb békén hagyni azt a részt. Jelenleg úgy tűnik , hogy izületek és porcok nagyrészt érintettek a dologban ezért vagyok inkáb - úgymond - óvatos, nehogy a kisbajból legyen majd még nagyobb. El sem hiszitek milyen lehetetlen helyen tud begyulladni egy porc, volt hogy az ádámcsutkám fájt mint az állat. Az orrban is rengeteg porc van.

Előzmény: Törölt nick (1932)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.02 0 0 1932

Tipetupa! győzködd te is , ne varázsoljanak újjat blondy , hisz el kell távolitani hogy szellőzön az orrod, ezért leszel majd allergiás asztmás, vagy arcüreggyuszi stb,,,én jó birtam a gyűrődést az első 3 nap rosszabb , van arra fájdalomcsillapitó,,,nekem mikor megcsinálták én vissza sem mentem kontrolra pedig egy hét mulva kellett volna , de aztán két hónap lett belőle, szal nekem nem volt semmi problem,egyébként vidéki vagy? nekem a doktornőm pesten dolgozik a rókus kórházban ...tudod mit van egy orrsövény fórum, nézelődj azon egy kicsit..az a cime orrsövény műtét mennyire fáj, index az is.

Előzmény: tipetupa1 (1930)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!