Keresés

Részletes keresés

igifiu Creative Commons License 2010.03.20 0 0 583
Egyszer mikor nálunk aludt,reggel a konyhában találkoztunk,és én meg nyavajogtam, hogy a válam alig érzem,biztos elaludtam,rosszul feküdtem.Mondta,hogy ő majd megmasszírozza.Leültem a székre,mögém állt és ugy masszírozta a válam.Aztán mondta,igy nem jó,vegyem le a pólóm és feküdjek az ágyra hasra,ő meg hoz testápolót és ugy sokkal jobb lesz.pár perc mulva mondta, forduljak meg,előröl is megmasszírozza a válam.Hanyatfeküftem,rá ült a combomra és ügy gyurta a válam.Ahogy előrehajolt beláttam a polója alá,láttam a mellét,elkezdet a farkam ágaskodni(csak egy boxeraló volt rajtam,abban aludtam)Mondtam,inkább hasra fordulok,ő mosolygott és mondta,hogy fordulj csak,és közbe a kidudorodó alsógatyámat figyelte,nem tul feltünően.Hasrafordultam(álló farokkal),ő ráült a popsimra és ugy masszírozott.Ahogy mozgott rajtam egyre jobban élveztem ahogy a farkam az ágyhoz dörzsölődik.Lihegtem,sóhajtoztam stb.Ezt ő észrevette, nevetett és mondta,hogy a lábam is megmasszírozza.A combom után megmarkolta a seggem és azt markolászta, nyomkodta,szinte megdugtam az ágyat.Én egyre jobban élveztem a dolgot.Egyszer csak abba hagyta, én meg tovább mozgattam a csípőmet.Ő hangosan felnevetett és folytatta.Egyre erősebben és gyorsabban markolászta és nyomkodta a seggem bele az ágyba.Neki nagyon tetszett ahogy én ott élvezem a dolgot, jókat nevetett és néha megpaskolta a seggem.Lassan éreztem, hogy mindjárt elélvezek,és mondtam, hogy állj!Erre ő méggyorsabban és mégerősebben csinálta, és én meg óriásit élveztem.A lepedőt markolásztam,lihegtem,sóhajtoztam.Ő nevetett, megforditott és a gatyámon lévő foltra mutatott.Mi van bepisiltél?kérdezte.Aztán nevetve felállt és kimebt a szobábol.Az ajtonál még visszafordult és nevetve mondta:Szerintem gatyót kéne cserélned.Megint nevetett és becsukta maga után az ajtót.
Előzmény: AnKa8270 (581)
AnKa8270 Creative Commons License 2010.03.19 0 0 582
:-)
Előzmény: kistorpikee (579)
AnKa8270 Creative Commons License 2010.03.19 0 0 581
Hát a RÉSZLETEKRE!!!!  Hogy hogy is volt pontosan!!!  :-)
Előzmény: igifiu (578)


kistorpikee Creative Commons License 2010.03.19 0 0 580
És ezek után még elhiggyük, hogy hetero vagy?????
Normális férfi pofán vágta volna ezt a perverzet...
Előzmény: Oliodioliva (563)
kistorpikee Creative Commons License 2010.03.19 0 0 579
Úristen ez nagyon durva, tisztára beindultam!!!:D
Előzmény: AnKa8270 (577)
igifiu Creative Commons License 2010.03.19 0 0 578

Mire vagy kíváncsi?

 

Előzmény: AnKa8270 (576)
AnKa8270 Creative Commons License 2010.03.18 0 1 577

Amúgy nekem is volt 1 ilyen élményem. A pasim melóhelyére rendszeresen bejártam ismertem ott pár embert, az 1ik maszirozgatott hobbi szinten. Hónapokig füzött h menjek el hozzá, ugyanis folyton panaszkodtam a fájó derekamra hátamr, hát beadtam a derekam. :-) Felmentem, lefürödtem törölközőbe követeltem a sötétet , csak 1gyertya égett a szobába mi meg fent voltunk a galéria részen. Némi fény azért felszürödött, de ezzel már kibékültem. Elkezdett maszirozni a  hátammal  derekammal kezdte aztán áttért a lábamra nagy hangsújt fektetve a combom belső felére tetszett a dolog de nem akartam többet. Aztán mondta h forduljak meg h elöl is megtudjon maszirozni a lábfejtöl kezdte aztán a combomhoz ért szintén a belső fele volt a lényeg. Ahogy egyre erősebben egyre többet volt a puncim közelébe, tudtomon kivüli állapotba kerültem és elkezdtem mozgatni a csípőmet & fel-fel szisszentem, ezt ő zöld útnak vette & már azon kaptam magam h az ajkaimat simogatja... alig vártam h véletlenül hozzáérjen a csiklómhoz én úgy is mocorgtam h hozzá-hozzá érjen, persze érezte a puncimból áradó lé mennyiségét & h ez másképp csuszik mint a krém amivel ő maszirozott. Benyult az ajkaim közé & megtámadta a csiklómat kb 15másodperces maszirozást kapott & elélveztem NEM GYENGÉN!!! Lüktettem mint a fene a hasam rángatózott ami összehúzta az egész testemet. Fel álltam elnézést kértem töle & lezuhanyoztam aztán siettem haza a kis páromhoz aki mit sem sejtett erröl az egészröl, nem is akartam ezzel megbántani illetve a masször sem volt 1 casanova & undorodtam ettöl az egésztöl. Maga az élmény jó volt, csak a személy lehetett vna más.

AnKa8270 Creative Commons License 2010.03.18 0 0 576

Kicsit részletesebben nem lehetne?????  :-) Nagyon érdekelne ám!!!  :-)

Előzmény: igifiu (574)
simen1 Creative Commons License 2010.03.17 0 0 575
Neked az unokahugod kenegette a farkad?Érdekes baszki...
igifiu Creative Commons License 2010.03.15 0 0 574

Egyszer volt akkor mikor nálunk aludt.

akkor boxeralsóban voltam,a farkamhoz hozzá sem ért, mégis teleélveztem a gatyám.

Másodjára már én nyaraltam náluk, és akkor törölköző volt rajtam.

Na ott is nagyot élveztem, de akkor már farokkenegetés is volt.

Mindkettőre szép emlékkel gondolok vissza! ;)

Előzmény: AnKa8270 (572)
igifiu Creative Commons License 2010.03.14 0 0 573
Volt több is!
Előzmény: AnKa8270 (572)
AnKa8270 Creative Commons License 2010.03.14 0 0 572
Ezt el olvashatnánk????  :-)  Érdekelne!!!!!
Előzmény: igifiu (570)
K.34.J. Creative Commons License 2010.03.09 0 0 571
En szemely szerint mind a ket oldalat ismerem az "eremnek". Voltam mar alanykent es altalaban en vagyok ,aki massziroz. Az elsot itt sem lehet elfelejteni, akar csak a szexben (hasonlo erzesek, de a ket dolog azert kulonbozik).
Szoval meg a 20 as eveim elejen -10 evvel ezelott- tortent az elso. Ifjukent nem voltam soha egy magamutogato fajta, a koverkes, kisfarku fiuk altalaban szegyenlosek, befelefordulnak. Egy baratom tanacsara kerestem fel a "Mestert" (mivel kesobb o tanitgatott tobb honapon at, mi igy szolitottuk), akivel beszelgettunk eloszor. Fontos a rahangolodas, foleg egy olyan szemellyel, aki idegen, majd mondta, h vetkozzek le es csak elvezzem a masszazst. Eloszor nem vettem le mindent (utolag eleg mulatsagosnak tartom evodesem, huzodozasom), de aaztan az alsom is lekerult es nagyon jo volt! Hason kezdtunk majd 1 oraval kesobb a "mennyekben" folytattam. Valahol ott dolt el, hogy nagyon jo kapni, de meg akarom tanulni, hogyan kell adni. Mindegy kinek, nonek vagy ferfinak! Es hiddjetek el, nem konnyu! Mas a munkam, es mar csak egyszer egyszer vagyok otthon, de neha meg ma is szeretek adni(persze partnereim mindig elvezik), es van amikor vissza is kapom. Nem csak az elelvezesrol van szo, hanem iszonyatos energiak szabadulnak fel vagy csak mozdulnak meg ha jol csinalja az ember, es a vegkimenetel valami felszabadult kellemes erzes, amivel napokig elvan az ember.
Előzmény: Futuresex (569)
igifiu Creative Commons License 2010.03.07 0 0 570
Nekem volt erotikus masszázs élményem, de nem profi masszőrtöl, hanem az unokahugomtól.
Futuresex Creative Commons License 2010.03.07 0 0 569
Hahóó!
Van még esetleg valakinek élménye?
masszőrpár Creative Commons License 2009.12.25 0 0 568

Az Erotikus masszázst mi is nagyon szeretjük és tudjuk is, ráadásul tőlünk könnyen megtanulhatod, mert a páromon kell gyakorolnod, én pedig mutatom a fogásokat. Írj! masszorpar@freemail.hu

 

Előzmény: mocskoschinasky (555)
Imi876 Creative Commons License 2009.12.25 0 0 567

Sziasztok

Én egy fiatal fiú vagyok és szívessen kipróbálnám ezt az erotikus masszázst egy fiatal lány társaságával. Aki tudna segíteni kérem  írjon.

email : a_imi(kukac)freemail.hu

üdv imi :)

Törölt nick Creative Commons License 2009.12.15 0 0 566
Fontolgatod ön-törlés kérelmedet?
Előzmény: Oliodioliva (563)
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.12.15 0 0 565
na ez az, hogy ez miért nem a fantáziás topikban landolt nem is értem..
Előzmény: Törölt nick (564)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.15 0 0 564
Érdekes kamu. Kár, hogy nem úgy fantáziálsz, mint a heterók.
Előzmény: Oliodioliva (563)
Oliodioliva Creative Commons License 2009.12.14 0 0 563
Sziasztok! Nemrég külföldön jártunk és a szállodai csomagban benne volt egy ötven perces masszázs. Feleségemmel voltam, ő egy hölgyhöz került, én pedig egy fiatal sráchoz. Nem beszélt jól angolul, én pedig egy szót sem értek portugálul, mint később kiderült brazil volt. Lehetett választani masszázst, én megkérdeztem ő mit tud a legjobban csinálni, ajánlotta a shangala nevű indiai masszázst. Mondtam tök jó, lássuk. Sokszor járok masszíroztatni, mindig ruha nélkül fekszem fel, de ha látom, hogy nem erre számítottak akkor megkérdezem gond-e. Rendszerint nem, hoznak még egy törölközőt és azzal eltakarják az intim testrészeket. Most is így tettem, mire mondta semmi gond, én meg magamra terítettem a törcsit. Elkezdődik a masszázs, szeretem, ha valaki ráhangolódik a kliensére, általában finoman átmasszíroznak és közben mélyeket lélegeznek. Ő is így kezdte, ami nagyon tetszett, mert így én is ellazultam. Aztán elkezdte a masszázst végig a lábamon, erőteljes mozdulatokkal, de nem állt meg a combtövemnél. Először azt hittem csak véletlenül, de aztán gyanús lett, hogy direkt érinti meg a csomagomat a lábam között. Annyira kezdett belelendülni, hogy én megfogtam a farkam és a zacsim és el akartam tartani az útból, mire ő visszavett a tempón és a kezemet finomat visszahelyezte a testem mellé. Nagyon jól masszírozott, de végig azt éreztem, hogy nagyon gyakran jár a farkam mellett, még ha nem is mindig érintette meg. Arra gondoltam, hogy ez része az általam ismeretlen shangala masszázsnak, és mivel tulajdonképpen jól esett amit csinált, nem foglalkoztam vele. Heteró vagyok, nem is lett merevedésem, igazán ellazultam. Valószínűleg kicsit túlságosan is, mert a következő pillanatban azon vettem észre magam, hogy minden továbbra is nagyon kellemes, de éreztem, hogy erősen folyik belőlem az előváladék, merevedés nélkül. Semmi gond, úgyis eljött a fordulás ideje, hasra feküdtem és így folytatódott a kényeztetés. Egyszer csak előre húzta a karomat, mintha nyújtani akarná, de legnagyobb meglepetésemre rátette kezemet a tréningruhán keresztül igencsak duzzadó farkára. Egy pillanatra nem tudtam mit csináljak, aztán gondoltam legyen karácsonyod, ha már ilyen jól megmasszíroztál, én is kényeztetlek egy kicsit. Amennyire a ruha engedte gyúrtam a kőkemény falloszt, ő meg hátradőlt a falnak és nagyokat sóhajtott. Pár perc után nem bírta tovább, elővette, letolta a gatyáját és elkezdett hokizni. Furcsa látvány volt. Nem volt hosszú, viszont elég vastag és nemcsak felfelé hajlott, hanem balra is görbe volt, most így utólag átgondolva nem tudom milyen érzés lehet egy lánynak amikor a puncijába dugja. Aztán jött a következő meglepetés. Kezembe adta a farkát, hogy verjem ki neki én. Újabb döbbenet egy pillanatra, aztán belementem a játékba. Bal kezemmel golyóit szorongattam és a külső prosztatapontját nyomogattam igen keményen, jobb kezemmel meg a farkát masszíroztam bevetve néhány formulát, amit kedvesem csinál nekem, ha éppen úgy jön ki. Nem sokáig tartott, a srác nyögött egy nagyot és hatalmasat élvezett. Elszégyellte magát, gyorsan elfordult, megmosta a farkát és folytatta a masszázst a hátamon. Mit mondjak, érdekes volt ez a kölcsönös masszázs.

sensual_massage Creative Commons License 2009.12.14 0 0 562
Szia!
Keress a sensual.massage.bp@gmail.com mail-en.
S
Előzmény: missladybird (554)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.14 0 0 561
Előtte meg lehet kérdezni, pontos, egyértelmű kérdésekkel/lehetőségekről.
Előzmény: elhanyagolt férj (559)
Pinologus Creative Commons License 2009.12.11 0 0 560
Megkérdezte volna, vállalod-e a "kellemes befejezést" 2000 Ft-ért.
Előzmény: elhanyagolt férj (559)
elhanyagolt férj Creative Commons License 2009.12.10 0 0 559
Én csak standard masszázson voltam (és érdekes módon mindig hölgyek masszíroztak :-) ), de egy alkalommal érdekes helyzet volt. A hölgyön nem volt melltartó és fehér polóban volt, így amikor közelebb ért az arcomhoz (még hason voltam), nagyon közelről láttam a mellbimbóját... Ez eléggé felizgatott, és amikor hanyatt kellett feküdni, akkor kicsit kínos is volt... Ő úgy tett, mintha nem venné észre, de a szája szélén néha mintha mosolygott volna, főleg mikor a lábam került sorra. Sajnos aztán lejárt az idő, és rá várt másik páciens, így a dolognak nem lett folytatása - nem tudom, egyébként lett volna....
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.06 0 0 557
Eszerint beleülős masszázs, mint csúcspont, nincs.
Előzmény: Törölt nick (550)
levevte Creative Commons License 2009.12.06 0 0 556
Egy erős kezű masször ivellv20@gmail.com.
Előzmény: missladybird (554)
mocskoschinasky Creative Commons License 2009.12.06 0 0 555
Sziasztok. Én szívesen megmasszíroznám(szakszeruen) azt a cédát, akivel együttvagyok...van valahol effajta tanfolyam, ahol el lehet ezt sajátítani?
Szóljatok:)
üdv
missladybird Creative Commons License 2009.12.05 0 0 554
sziasztok, fiatal lány vagyok és szeretném kipróbálni az erotikus masszázst, tudtok ajánlani egy erős kezű férfi maszőrt? köszönöm
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.12.05 0 0 553
végül is, erotikusan is ki tudják verni az ember faszát...
Előzmény: Törölt nick (550)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!