Keresés

Részletes keresés

mikkamakka_ Creative Commons License 2006.09.07 0 0 3826

"... de a latexet összekeverni a lakkal, az olyan mintah a bablevesre azt mondaná, hogy spenót... "

 

Hm... Sánta ez a hasonlat! :-))

Ránézésre nem mindig egyszerű éldául egy jó nadrágról eldönteni, hogy az lakk, latex vagy esetleg valami más...

Nem vagyok indegen nyelvekben különösen jártas, de anélkül is észreveszem, hogy a "szakportálok" :-) sokszor szándékosan összemossák a kategóriákat, különösen a lakkot, latexet és a PVC-t. Ez részben érthető is, hiszen látvány szempontjából szinte teljesen egyformák is lehetnek. A különbség akkor lesz lényeges, amikor fel is vesszük ezeket - de az már egy másik történet. Szerintem ezért nem az a gáz, ha valaki a látvány alapján összekeveri ezeket, hanem ha "rajongásával", tetszésnyilvánításával átlép bizonyos határokat.

Szerintem...

És miért sántít?

Hát azért, mert a bableves a spenóttal tökéletesen összekeverhető: így készül a spenótos bableves :-) Elfogysztása épúgy ízlés dolga, mint a divatirányzatok követése...

De próbáld csak meg összekeverni a lakkot a latexxel! (A folyékony latex és a csónaklakk nem játszik! :-)))

Előzmény: Ashton_Price (3822)
mikkamakka_ Creative Commons License 2006.09.07 0 0 3825

3 és fél (vagyis a 3 és a 4 között valahol félúton: aki otthon is és az "utcán" is "élvezi ezt a dolgot", de nem akar "keresztes hadjáratot" indítani... (Esetleg ide sorolhatók azok is, akik a lakkot, bőrt, latexet nem fétisnek, hanem csak egy egyszerű divatirányzatnak tartják...)

Azt hiszem, az lenne legszerencsésebb, ha ez a csoport lenne a legnépesebb! :-)

Előzmény: dark-angel (3818)
merkur22 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 3824
Hello.Nem tud valaki olyan oldalakat,ahol beolajozott csajok vannak?


rubber68 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 3823

 

Na ez az meber fel vállalja magát !

http://www.youtube.com/watch?v=bdZzcDMajfk

 

Ashton_Price Creative Commons License 2006.09.07 0 0 3822
Ja!
Amúgy tök igazad van! Én sem mondom, hogy mindenki végezzen ruhaiparit, de a latexet összekeverni a lakkal, az olyan mintah a bablevesre azt mondaná, hogy spenót... Végülis folyik mind a kettő, csak hát...

A másik (anélkül, hogy el akarnálak keseríteni): Én már találkoztam olyan lánnyal, aki: "Fuj, nem akarok egy lakk combcsizmát felvenni! " Szerencsére nem akartam tőle semmit (meg vele se), úgyhogy az én játékomat nem rontotta el, csak úgy elgondolkodtam...
Előzmény: dark-angel (3818)
Ashton_Price Creative Commons License 2006.09.07 0 0 3821
Szia!

Hát..., mit nem mondjak...? Szóval igen..., én sem tudtam volna frappánsabban megfogalmazni...
Most aztán, aki legalább magához, legalább kicsit őszinte, bekategorizálhatja magát!
Igen, "valahol el kell kezdeni"...
Előzmény: dark-angel (3818)
duct Creative Commons License 2006.09.07 0 0 3820
Az már baj:)
Előzmény: kunilipl (3819)
kunilipl Creative Commons License 2006.09.07 0 0 3819

Hát nem is tudom...

Tulajdonképpen mi a különbség az 1-es és a 3-as között?

Előzmény: dark-angel (3818)
dark-angel Creative Commons License 2006.09.07 0 0 3818

Szia Ashton Price,

Üdvözöllek köreinkben. :-) Hozzászólásaimnak csak egy oka van, hogy nem adtam fel azt, hogy itthon is lehetnek normális, nyitott emberek, akik tisztában vannak önmagukkal és ezt merik is vállalni. És nem mutogatnak álszenten másokra, hanem elfogadják a "másságot". Valahol el kell kezdeni...

Bemutatom az itteni társaságot, 5 féle ember ír fel ide:

 

1. A nagyon gáz: fogalma sincs mi a különbség a lakk és a latex között. Állandóan csak a nyálát csurgatja névtelenül, arctalanul és erre veri ki a f...-át. Ja, és önmagát lakk és latex imádónak állítja be!

 

2. Otthoni bujkálok: akik még a saját csajuk elött is titkolóznak, de legalább tisztába vannak önmagukkal, tudják mit szeretnének. Ja és állandóan azt kérdzgetik, hol lehet olyan csajjal megismerkedni aki felveszi ezeket a cuccokat. Megjegyzés: nincs a lányok fejére írva, hogy "FETISHISZTA" vagyok, bár én még egy lányt se hallottam, hogy "Fuj, nem akarok egy lakk combcsizmát felvenni! "

 

3. Otthoni normál: aki otthon, csendesen élvezi párjával ezt a dolgot és nem akar keresztes hadjáratot inditani, hogy a többi embert megpróbálja meggyőzni, hogy ebben semmi extra nincs és élvezzük együtt a dolgokat.

 

4. Keresztes lovagok: akik valami furcsa módon győzködik az embereket, hogy ebben semmi rossz nincs és vállalják önmagukat a nyilvánosság elött. Partykat szerveznek, boltot nyitnak, elmennek felöltözve más bulikba is hirdetni az "igét".

 

5. Elfáradt emberek: akik már feladták, hogy keresztes lovagok legyenek. Csak csendben kuncognak és olvassák a fórumot... ja és megpaskolják barátnőjük/feleségük lakk vagy latexes popsiját, hogy " Na jó, hagyjuk a hülyéket, menjünk játszani... " Ez valahol a 3-as kategóriába tartozik...

 

Ja... és majdnem elfelejtettem... a kezdők... akik választhatnak, hogy melyik csoportba tartozzanak :-) Megjegyzés: a kategóriákban nincsenek nevek, és előítélet nélkül, tárgyilagosan írtam le őket. És most mindenki kiválaszthatja hova tarozik :-)

 

Üdv

Dark-angel

 

 

 

Előzmény: Ashton_Price (3814)
lakk-fetis Creative Commons License 2006.09.06 0 0 3816

Kedves grancy

 

Ime itt egy kep amit a multokor talaltam a neten mikor motorokat kerestem. A masik piros Hot pants-es kepet meg sem lalaltam. :)

Ja ez egy panonnia ha valaki nem ismerne fel :)

 

p-21

Előzmény: Törölt nick (3811)
merkur22 Creative Commons License 2006.09.06 0 0 3815
Hello mxl!Nekem tulajdonképpen semmi bajom a gombokkal.Viszont a paplanomat-már gyerekkorom óta-úgy vetem meg,hogy a gombos fele mindig a lábam felől legyen.Fogalmam sincs miért,de ez mindig így volt.Hali
Előzmény: mxl (3805)
Ashton_Price Creative Commons License 2006.09.06 0 0 3814

Szia, Dark-Angel!

Na végre!! Egy hozzám hasonló gondolkodású nő!!

Elolvastam több hozzászólásodat is, s annak alapján csak azt mondhatom, nagyon tetszenek a meglátásaid, a hozzáállásod! Te végre érthetően meg tudtad fogalmazni azt, amit sokszor nekem sem ment! Nem értették, vagy nem akarták érteni... Mindegy, ez egy másik téma!

Szóval örülök, hogy itt vagy, beszélgessünk sokat!

 

Ashton

 

U.I.: Amúgy hasonlítasz a "másik" Dark-Angel-re? (SC)

Előzmény: dark-angel (3807)
rubber68 Creative Commons License 2006.09.05 0 0 3809

 

Engem sem szóltak még meg de úgylátszik én szégyenlősebb vagyok az átlagnál. Meg más egy csinos lányon egy jó lakk nadrágban mint egy közép korú férfi. Viszont ha full bőrben vagyok akkor már sokkal több szem akad meg rajtam. Nem tudom de az az érzésem, hogy már maga a bőr is extrémnek számít.

Meg az is lehet néha túl fóbiás vagyok:) Tik-tik-tik:))

 

 

Előzmény: dark-angel (3807)
latexlovaboy Creative Commons License 2006.09.05 0 0 3808
A gomb-fóbiához csatlakozom. Itt már érdemes lenne vizsgálni a statisztikai összefüggést, szerintem biztos szignifikáns lenne. Főleg az ún"otthonka jellegű" ruhákon lévő fényes gomboktól irtózom. De a tanári köpenyen és az iskola köpenyen lévők is okozhatnak sztem ilyen undort kialakulni.

Más:
A cool-on a babus című sorozat hétfői részét látta valaki? hú, az a csaj abban a piros lakk catsuitban.....
dark-angel Creative Commons License 2006.09.05 0 0 3807

Engem még nem szólt meg senki a lakk miatt. Jó, nem is combcsizmába megyek dolgozni, de se a felsőkért, se a nadrágokért nem reklamált senki. Eddig a legmeglepőbb egy "kedves" utcaseprő volt, aki utánam fordult és annyit mondott :"Jó a latex gatyód". Mire mondtam  neki, hogy ez lakk. :-)

 

És én nem a pasim miatt veszem fel, bár tőle is elvárom, ha én felöltözök ő is tegye meg. És megteszi, mert a kedvemben akar járni...UGYE????? :-)

 

Ja... és nekem tetszenek a nagy gombok... amitől viszont én irtozok az az emberi butaság.

Előzmény: rubber68 (3806)
rubber68 Creative Commons License 2006.09.05 0 0 3806

 

Szia mxl!

 

Akér én is írhattam volna ezeket a sorokat a gombokkal kapcsolatban. A hideg kiráz tőlük. A latex, lakk és bőr imádat nálam is hasonlóan kezdődött. Megláttam és beleszerettem.:)) A viselésről nem is szólva.

Nagyon klasz barátnőd van, hogy miattad veszi fel.

Szerintem nem szabad eltíltani a gyererket az erotikus jelenetektől. Egyszerüen meg kell nekik magyarázni mi is az a szex és azt is, hogy vannak ,,vállfajai" is. Aztán majd ő eldönti mi tetszik neki belőle.

Legtöbbünk túl szémérmes ahhoz, hogy utcán is hordja. Erre jó a fétis party. Pl. Kevesen vállaják fel és tojnak mások véleményére. Ha kilóg az ember fia a hétköznapi, megszokott dolgokból azt a több ember megszólja. Satöbbi. Persze nem másoknak kell megfelelni. De ha öszinték akarunk lenni a legtöbbünk sem reklámozza a mindennapokban kedvenc ruháink viselésével magunkat.

Én azt hiszemvagyunk egy páran a fétis felőli oldalon. Csal nem mindenki tud rola vagy vallja be.

Előzmény: mxl (3805)
mxl Creative Commons License 2006.09.05 0 0 3805
Üdv mindenkinek!

Én is fetisiszta vagyok, nagyon szeretem a latexet, a spandexet, a lakkot és a bőrt. Mostanság nagyon gondolkodóba estem és szeretném megtudni tőletek, hogy ti hogy álltok bizonyos dolgokkal. Nagyon megköszönném, ha beírna, aki gombfóbiás (nem bírja a gomb látványát) és olyanokat, akiknek kiskorukban tv nézés közben nem engedték a szülei, hogy erotikus tartalmú részeket láthasson, amikor már levetkőztek.
Csak azért kérdem, mert velem ez volt a helyzet. A barátnőm bebújik a kedvemért lakkba latexbe és bőrbe, de csak miattam. Többször is próbáltam átgondolni, mi lehetett az oka és hogy alakult ki a fetisizmusom (amiről már sosem mondanék le). Se a párom, sem én nem tartom ezt rossz dolognak, de nagyon szeretnék egy kicsit mélyebbre ásni és megtudni, másnál ez hogy van. Egyik lökést az adta, hogy egy barátomhoz bementünk és (a feleségét mindíg nekem tetsző ruhákban láttam) a barátnőm mondta nekik, hogy gombfóbiás vagyok, ilyen más nincs is, mire nevetve rávágták, hogy a feleség szintén gombfóbiás, még az ágyneműt is úgy teszi, hogy ne érhessék a gombok és ne is lássa őket, viszont csilloggós testhezállós rucikban sokat láthattam mióta ismerem őket. Ekkor kattant be, hogy ha ez ennyire nem ritka, akkor a fetisizmus mennyire gyakori lehet.
Nagyon megörvendeztetnétek, ha bárki akinek van valami hasonló heppje, beírna a kíváncsiságom kielégítése végett.
latexjo Creative Commons License 2006.09.04 0 0 3804

Sziasztok,

 

érdekel valakit latex XL triko rovid ujj, hosszú cipzár, galleral (kép)  és , tango  cipzár elul (kép). Az ára óssesen 129 EUR.

 

latexjo ( latex jó jó jó )

 

Partus Creative Commons License 2006.09.02 0 0 3803

Bocs, a képek valamiért lemaradtak.

Az ár a postaköltséggel együtt van. A csomag biztosított.

Előzmény: Partus (3802)
Partus Creative Commons License 2006.09.02 0 0 3802

Sziasztok !

 

Ha érdekel valakit, akkor átadó az alábbi XL-es lakk jogging ruha az e-bay -ről. Banki problémák miatt jelenleg nem tudok utalni.

Az ára 137 €.

Akit érdekel küldjön e-mail címet, és megadom a pontos adatokat.

Üdv. Partus

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.02 0 0 3801

ez lycraruha,s ebben kapok levegöt.

ha egyszer sikerülegy latexcatsuitot szerválnom,azon biztosan lesz nyilás legalább a szájnál:)

 

Előzmény: l.i.d. (3800)
l.i.d. Creative Commons License 2006.09.02 0 0 3800
Bocs gothicure, de ilyenkor se látsz se hallasz és oxigén is NO?
Előzmény: Törölt nick (3797)
Gummiboy Creative Commons License 2006.09.02 0 0 3798
Szia !

Münchenben vettük, DeMask gyártmányú. Ha jól emlékszem 30euro környékén volt.

1
Előzmény: Törölt nick (3794)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.02 0 0 3797

Üdw néktek!

 

rég jártam erre.már hiányoztatok!  :)

 

                    

Gothicure
l.i.d. Creative Commons License 2006.09.01 0 0 3795
Hát MEGGY MÁRKA! Dehogy is! :-)))))))))
Előzmény: Törölt nick (3794)
Gummiboy Creative Commons License 2006.09.01 0 0 3793
Na mitszóltok ? :) Egy hölgy érdeklődő :)

Előzmény: lilu511 (3789)
latexati Creative Commons License 2006.09.01 0 0 3792

Szia Gummiboy!

Engem is érdekelnének a filmek.

Küldj nekem is egy listát légyszi!

latexati@citromail.hu

Köszi.

Előzmény: Gummiboy (3774)
scato Creative Commons License 2006.09.01 0 0 3791
végre egy kép! már mióta nem kényeztettek minket :/
Előzmény: Gummiboy (3790)
Gummiboy Creative Commons License 2006.09.01 0 0 3790
Sziasztok ! :)

Várom az emailt, van egy két dolog amit megkéne majd beszélnünk..:)

Gummiboy & Gummigirl

1
Előzmény: szian (3775)
lilu511 Creative Commons License 2006.09.01 0 0 3789

Helló Gumiboy!

 

Engem is érdekelne a lista, lécciiiiiiiiii küldj listát.

Köszi :))

Ja: lilu511@enternet.hu

Előzmény: Gummiboy (3774)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!