Keresés

Részletes keresés

lion90 Creative Commons License 2011.03.03 0 0 10238

Kissé emelkedettebb hangulatban megesett már, hogy egymásét vertük ki, illetve le is szoptuk egymást.

Előzmény: Stavsjö (10236)
Stavsjö Creative Commons License 2011.03.02 0 0 10236

És mi az az egyéb, amit még szoktatok csinálni? :P

Előzmény: lion90 (10234)
lion90 Creative Commons License 2011.02.23 0 0 10234

 

Én jelenleg is kollégiumban lakom. A koleszban is lehet két fiúnak örömködni egymással, csak ügyesen kell csinálni. Szeptember óta a két szobatársammal napi rendszerességgel szoktunk közösen hokizni, és némi sör hatása alatt egyebet is csinálni. Mások nem is sejtik. Ha kiderülne, sokan biztosan megbélyegeznének, vagy akár ki is közösítenének. Egyébként mindhármunknak van barátnője is, nemcsak alibiből, az egy másfajta élvezetet nyújt.

Előzmény: sky high (10230)


concorde22 Creative Commons License 2011.02.21 0 0 10233

xDD inkább küldj te egy mailt, mert én informatikai segg vok .....

concorde22 Creative Commons License 2011.02.20 0 0 10231

helo!

 

én egy 15 éves srác vok, és segítséget kérnék xD nem tudjátok, h hol van Miskolcon melegbár, vagy olyan hely, ahol találkozhatnék velem egykorú pasikkal? és a neten már próbálkoztam társkeresőkkel, nem sok sikerrel, mert minden pasi idősebb volt..... szal előre is köszi :D

sky high Creative Commons License 2011.02.18 0 0 10230

Én is voltam koleszos Bp-n, 90-es évek végén, de csak egy évig, inkább örültem, hogy kiköltöztem. Koleszban nem volt homoszexuális élményem, na nem azért, mert nem vágytam rá, sőt, de inkább féltem, hogy ha összegabalyodok valakivel, akkor rögtön elterjed, hogy "más" vagyok, meg a félénk kis köcsög voltam egyébként is, nem mertem kezdeményezni, féltem, hogy reagálna rá a másik srác. Egy homokos, de nem túl erotikus élményem volt a zuhanyzóban, amikor a falon lévő résen át néztük a csajokat a túloldalon. Ott voltunk vagy 4-5 srác, és amikor odahajoltam a lyukhoz, hogy nézzem a női oldalt, akkor az egyik srác bedugta az ujját az ánuszomba. Én perzse felugrottam, és "mit képzelsz?" felkiáltással idegesen reagáltam. Szerintem csak durva poén volt, nem erotikus közeledés, mert utána nem kezdeményezett a srác.

Első partneremet hirdetési újságban találtam (akkor még nem volt internet ill. gyerekcipőben volt). Már nagyon vágytam egy férfitestre, nagyon feszített a vágy, és a kíváncsiság is persze, és egyre jobban tisztában voltam vele, hogy a farkak izgatnak és kevésbé a puncik. Válaszoltam egy jeligés hirdetésre, őszintén bemutatkoztam és leírtam, hogy mik a fantáziáim, pl. hogy engem a női szerep vonz (akkor még nem tudtam, hogy ezt passzívnak hívják), stb. Elég gyorsan jött rá válasz, és még aktképet is küldött magáról a srác. Már amikor megkaptam a levelet úgy dobogott a szívem, hogy el sem tudom mondani. Amikor meg kibontottam... Ott volt benne egy kép egy izmos, jó testű, helyes pofijú, szépfarkú srácról... Nagyon felizgultam, de nagyon meg is ijedtem. Megijedtem, mert elbizonytalanodtam, hogy tényleg ezt akarom-e, meg reménykedtem, hogy nehogy megtalálja valaki a levelet meg a képet. A srác levelére és képére maszturbáltam, és eldöntöttem magamban, hogy akarom. Pár levélváltás után elérkezett a találka ideje, én még életemben nem voltam annyira ideges, hogy mi lesz. Felvettem legszebb ruhámat, nagyon készültem, de nem tudtam mire számítsak, csak azt tudtam, hogy nem akarok szűz maradni.

Este, egy parkban volt a találkozó, idegesen fel-alá járkáltam, srác nem volt ott, persze én túl hamar értem oda, egy idő után leültem egy padra és magamban révedeztem. A srác pontban a megbeszélt időben jött, csak én nekem volt róla fotóm, úgyhogy zavartan integettem neki, hogy én vagyok az. Végig zavartan mosolyogtam és a szívem a torkomban dobogott. Vontatottan, akadozottan beszélgettünk, főleg én, nagyon zavart voltam, sokszor egyszavas válaszokat adtam, de szerencsére kedves volt a fiú. Én 19 voltam, ő 25, volt már fiúval, és édesen udvarolt, elmondta, hogy mennyire helyes vagyok, nyugtatot hogy ne legyek ideges. Elmondta, hogy a közelben lakik és felmegyek-e hozzá. Már nem tudom, hogy mondtam igent, de szerintem csak szótlanul követtem őt.

Fent a lakásán kávéval kínált, nagyon édes volt, hozott egy bűnrossz kávét és beszélgettünk, illetve inkább ő beszélt én meg hümmögtem és bólogattam.

Ő már pólóban és nadrágban volt, én még a kabátomat sem vettem le, annyira zavarban voltam, mire megkérdezte, hogy nem akarsz levetkőzni? Én meg hümmögve levettem a kabátomat és leraktam. De ő mondta, hogy nem csak a kabátra gondolt, hanem a többire is, miközben ő már elkezdett vetkőzni. Én bambán követtem az utasítását és lassan meztelenre vetkőztem.

Közben láttam, hogy mennyire jó teste van élőben is, gyönyörű farka már kezdett ágaskodni. Odalépett hozzám, átölelt, megmarkolta a farkamat és a nyakamba csókolt. Annyira, de annyira jó volt, hogy le se tudom írni. Hozzásimultam, visszacsókoltam, merkolásztam a seggét, a hátát, mindenét. Ahogy hozzámért rögtön felállt a farkam, kőkeményen meredezett, egyértelmű jelét adva, hogy igen, ez az amit akarok. Kézen fogott és bevitt a hálóba, átöltelt és lerántott az ágyra, ott hemperegtünk, csókolgattuk egymást, masszíroztuk egymás farkát. Végigcsókoltam a testét, szopogattam a mellbimbóját, majd a farkával kezdtem el játszani, vertem, húzogattam rajta a bőrt és izatottan néztem, ahogy megjelenik a makkján az előváladék. Ekkor bekaptam a farkát és elkezdtem szopni. ÉLevezettel buktam rá, annyira jó élmény volt, majd elájultam. Élvezettel szoptam a fakát, a golyóit, benyaltam a seggébe, alapoan kinyaltam a segglyukát, majd vissza a farkához, szoptam mint egy kisangyal, ő pedig dícsért, hogy milyen ügyes vagyok. Megkérdezte, hogy beleélvezzen-e a számba, de nem tudom miért, nemet mondtam. Így elélvezés előtt hanyat lökött, fölém térdelt és ráspriccelt a hasamra. Csodás érzés volt érezni, ahogy forró gecije a testemen landol. Elélvezés után még húzogattam a bőrt a farkán, hogy kipréseljem belőle az utolsó cseppet is. "Most te jössz" - mondta, és érzékien elkezdte verni a farkamat, és ráverte a farkam a hasamra. Csodás orgazmus volt, élvezettel kenegettem a hasamon a két spermát, összekevertem nedveinket, imádtam. Elélvezés után összebújtunk, ölelgettük egymást, nagyon jó volt.

Az egész éjszakát nála töltöttem, aznap este még kétszer szoptam le, majd másnap reggel búcsúzóul még egy szer leszopatott, bár nem kelett sokat kérnie, én is merevedő fasszal ébredtem mellette. Ő volt az, aki először dugta meg a seggem, azóta is hálás vagyok neki. De ez majd egy későbbi történet.

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.17 0 0 10229

Sziasztok!

 

24 éves értelmes sportos srác vagyok,

shakespeare@hotmail.hu

az msn címem de csak a velem kb egy koruaknak. Cél: beszélgetés, egy kis cam XD maszti :). És más .....

 

Cső

mandinkaharcos Creative Commons License 2011.02.14 0 0 10222

Uhh... Egy ilyet egyeszer én is szivesen kipróbálnék!

Előzmény: hangok a /dev/null-ból (10219)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.13 0 0 10221

Örülök, hogy újra pörögni látszik a topik. Kicsit olyan mint Bisnoopykám idejében. :) :$ AKAROk még sztorikat ;) 

hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.02.12 0 0 10219

Bocs, nem írtam le mégsem, ahogy látom...

Szóval akkor...

Egy ideje négyesben szexeltünk egy baráti házaspárral. Annak a kialakulása is megérne egy misét, igazán nagyon jó volt, hosszú ideig tartott, mire kialakult, rengeteg izgalommal és élménnyel. Aztán, amikor már egészen jól egyben voltunk, elmentünk nyaralni. Egy tengerparti ház felső szintje volt a miénk, két háló, két fürdő, nappali, konyha... Történt egy s más, aztán egyik este kipróbáltuk úgy, hogy a másik srác jött csak át hozzánk, a lány a saját szobájukban maradt (megvolt az oka, de mindegy). A srác nem volt éppen túl jó formában, nem tudta annyira felállítani, hogy betegye a páromnak, aki előtte állt négykézláb. Ott szerencsétlenkedett, próbálta feltenni a gumit, de nagyon nem ment. Elkapott a harctéri idegesség, és gondolkodás nélkül odanyúltam a farkáért, hogy betegyem. Erre szépen meg is keményedett, de a gumit nem sikerült visszatenni (elég faramuci helyzet volt minden előzmény nélkül), végül a dugás is elmaradt. Persze azért mindenkinek jutott a jóból. 

Másnap reggel átjöttek mindketten, szemlátomást be voltak indulva. Nem is lacafacáztunk sokat, belevágtunk a dolog közepébe. Ilyenkor azért az ember figyelme néha elterelődik, nem követi nyomon az összes történést. Azt éreztem, hogy szopnak, de akkor lepődtem meg, amikor egyszer odanéztem, a srác és a lány együtt szopták a farkamat. Nagyon szépen csinálták, adogatták egymásnak, egyszerre vették a szájukba, úgy, hogy közben csókolóztak. Izgalmas volt nagyon, de ami még jobban tetszett, nemsokára én kerültem a srác hegyesebbik végére. Nagyon jó volt, ahogy megfogtam a farkát, különleges élmény elsőre. Aztán a számba vettem, meglepően finom puha volt a bőre, hihetetlen izgató élmény, ahogy járt a számban. Túl sokáig sajnos ez sem tartott, de utána megdugtam a lányt, közben pedig felváltva szoptuk a srácot. Itt már nyilván nem tudtam annyira odafigyelni, de feledhetetlen élmény volt, az biztos. 

Sajnos utána elromlottak a dolgok, a nyaralás utolsó napjaiban már nem voltunk együtt, sőt, utána évekig nem. Pár évvel később 1-2 alkalommal újra összejöttünk, de túl sok minden nem történt. Egyszer volt a kezemben, egy másik alkalommal egy percre a számban is, de sajnos a srác eléggé frusztrált volt a témában. A feleségével eléggé egy húron pendültünk, ő tudott az egyik nagy titkos vágyamról is, hogy úgy nyalhassak ki egy nőt, hogy közben dugják. Ezt nagyjából sikerült kivitelezni, de a srác itt se nagyon volt partner. Eleinte benne volt a lányban, de nem volt aktív, később ki is csúszott belőle. Próbáltam visszarakni, de nem nagyon ment. Azért a csaj szép nagyot élvezett. :)

Ennyi a történetem, maga a fizikai élmény (testközelbe kerülni egy ágaskodó farokkal) abszolút bejött, nagyon élveztem, de a körülmények, illetve a partner hozzáállása többre nem adott lehetőséget. Később aztán ez az egész többes szex elhalt idehaza, én pedig különutakra nem nagyon indultam, aminek mindenféle okai vannak. De remélem, hogy lesz még alkalmam tovább is jutni...

Előzmény: Törölt nick (10217)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.12 0 0 10218

Ez jó duma - gratula  :-D

Előzmény: magnetron2 (10196)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.02.12 0 0 10216

Mondtam, hogy azt törölték... Nem csak a nicket, hanem mind a 9000+ hozzászólást is. Azt meg írtam, hogy most melyik topicban keresgélj...

Előzmény: Törölt nick (10215)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.02.12 0 0 10214

A régi nickemen leírtam mindent, de azt törölték. De szerintem ezzel is leírtam pár dolgot, valószínűleg a "férfi a férfival" topicban. Ha nem találod, szívesen mesélek... 

Előzmény: Törölt nick (10213)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.02.12 0 0 10212

Nekem lenne rá igényem. :)

Egyébként tényleg hihetetlenül izgalmas volt.

Előzmény: Törölt nick (10209)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.12 0 0 10210

Ha érdekel vkit egy 40-es uni bi srác, írjon...

hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10208

Részben.

Négyes szex közben került a számba/kezembe, de nem túl sokáig. 

Igény lenne rá...

Előzmény: Törölt nick (10207)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10205

Nem, a tiéd teljesen reális és hihető volt. Pont azért, mert semmi "húdeizgalmas" túlzás, meg fantázia nem volt benne. Bár én mondjuk 69-ben nem bírnék elélvezni, de lehet, hogy van, aki igen...

Előzmény: mandinkaharcos (10203)
mandinkaharcos Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10203

Hát, ha az én történetem gyenge volt, akkor sajnálom. Igy történt, nem másképp. Sajnálom, ha az irodalmi szépérzékeket nem sikerült kielégítenem! :)

Legközelebb próbáljam meg jobban részletezni vagy irjak inkább édes csacskaságokat és nem számit, hogy igaz vagy sem? :)

Nem vettem amúgy magamra célzást. Ha szépirodalmat akarok olvasni én is a polcon keresgélekt, nem egy fórumon... :)

 

 

 

jaki24 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10202

A sztorik tényleg gyengék.

Előzmény: Törölt nick (10201)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10200

Szerintem meg mindketten baromságokat írtatok. Nagyon jó a heteroszex aktus, annak ellenére, hogy teljesen normálisnak gondolom a ff nn kapcsolatokat is. Francért kell minden hülyének a saját ízlését egyedül jónak és elfogadhatónak beállítani?

Előzmény: sky high (10195)
jaki24 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10199

Már, hogyne lenne természetes. A társadalmi részét a dolognak hagyjuk, mert nem a társadalom dönti el, hogy mi természetes, és mi nem. Ha nem természetes, akkor terészetellnesnek kell lennie, netán földönkívülinek. Ami ugye nem áll fenn.

Előzmény: Törölt nick (10197)
sky high Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10198

Bocs, nem akartam heterofóbnak tűnni, nem vagyok az. Nyilván a heteroszex kapcsolat a mainstream, de számomra szexualitás terén ugyanolyan természetes a férfi-férfi vagy nő-nő együttlét is.

Előzmény: Törölt nick (10197)
magnetron2 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10196

Hát valahogy nem vágyom rá hogy egy bré a fenekemben csattogjon és utána pelenkázhassam magam, mert a záróizmaim megnyúltak.

 

 

Előzmény: sky high (10195)
sky high Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10195

Szierintem meg ez a baromság, amit te írsz.

A homoszexualitás nem genetikai deofrmitás, hanem mindig is része volt az emberiség történetének. Bizonyos korokban természetes dolognak tartották,máskor meg üldözték.

És mi a jó benne? Pl. pont amiket te is írsz. És igen, nem volt sikerem a nőknél, de nem is kerestem a sikerélményt.

Előzmény: magnetron2 (10194)
magnetron2 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10194

"szertinem csak utódnemzésre jó..."

 

Ekkora baromságot! Látszik hogy attól lettél homokláda, mert nincs sikered a nőknél.

 

Ádám és Éva volt nem Ádám és Béla!

 

Mi a jó a homoszexben? Egymás valagának a töcskölése? Vagy a bré szopása?

 

Inkább egy finom lucskos tüzes punci. Gyönyörű nő, érzéki mellek.

 

A homoszexualitás egy genetikai deformitás vagy divat. Nincs értelme!  

 

 

Előzmény: sky high (10192)
sky high Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10193

A 15 éves az túl fiatal!

Én nem tudom hogyan reagáltam volna 15 éves fejjel, ha egy idősebb pasi megkívánta volna a fenekemet...

Előzmény: pascal97 (10139)
sky high Creative Commons License 2011.02.09 0 0 10192

Szerintem ez egy nagyon jó történet volt!

Irtó helyes pasid van (gondolkodás nélkül leszopnám), tényleg kár egy ilyen bombatestet nőkre vesztegetni...

 

Igazad van, én sem jöttem még rá, hogy mi a jó ebben a hetero szexben, pedig még próbáltam is, életem legbénább élménye volt, szertinem csak utódnemzésre jó...

Előzmény: pascal97 (10149)
scofiled18 Creative Commons License 2011.02.08 0 0 10191

Íme itt egy újabb, valós meleg történet. Történt egyszer, hogy autóval mentem dolgozni a 30 km-re lévő munkahelyemre. Már régóta felfigyeltem a gyárban egy helyes srácra akiről csak sejtettem, hogy meleg. A műszak végén mentem zuhanyozni és rafinált módon kifigyeltem, hogy akkor mentem, mikor Zsolti is. Egymás mellett zuhanyoztunk mikor én erőt vettem magamon és lesz ami lesz alapon megdicsértem a őt és mondtam biztos döglenek utána a nők. Erre ő válaszul azt mondta, hogy nincs barátnője ekkor már 90%-ban tudtam jó nyomon járok. Zsolti helyes barna bőrű vékony enyhén szőrös 20 éves srác volt. A farka meg szép formás barna kb 18 cm-es. Zuhanyzás után felajánlottam neki, hogy hazaviszem őt. Zsolti két faluval arréb lakott. Igent mondott. Hazafelé elég érdekesen vélekedett a női nemről így úgy döntöttem teszek mégegy próbát. Mielőtt hazadobtam volna őt behívtam magamhoz. Elkezdtünk beszélgetni, italozni és közben rájöttem, hogy még haza kell vinnem őt és ittam.(ebben némi szándékosság is volt, hogy marasztaljam őt) Ez neki is feltűnt mondta, hogy majd hazamegy busszal. Megkérdezte, van e barátnőm, feleségem, mondtam neki nincs és 27 évesen egyedül élek és bevallottam a fiúkhoz vonzódom. Erre Zsolti megnyílt és bevallotta hogy ő is az. Azt hittem nem hiszek a szememnek, fülemnek. Később azt is megtudtam, hogy lánnyal már volt, de hátul még teljesen szűz és fiúval sohasem próbálta. Én inkább passzív vagyok de úgy éreztem meg kell dugnom ezt a srácot annyira felizgultam. Behívtam a szobába és ahogy annak rendje módja szerint történnie kell odaadtuk egymást a gyönyörnek. Vadul csókolózni kezdtünk. Nyaltuk faltuk egymást közben lekerültek a ruhák. Rajta csak a fehér zokni maradt mondtam neki az maradjon mert rám izgató hatással van. Zsolti nagyon tapasztaltnak tűnt a fiúk terén, nagyon ügyes volt. Jó leszoptuk egymást 69-es pózban, majd vastagon benyalt az ánuszomba és előkerült a síkosító azután szép lassan kezdett belémhatolni. Én szétraktam a lábaim, majd a nyakába fektettem és így járt bennem egyre ütemesebben míg el nem élveztünk. A végén jól megdícsértem őt, hogy nagyon ügyes.

Aztán váratlan fordulat állt be, amire nem számítotam, megkért, hogy csináljam én is ezt vele. Hát nagyon megijedtem mert én inkább passzív vagyok és ő is szűz popó lévén nagyon szűk volt. Elszívtunk egy cigit, majd megkerestem a beöntő készüléket, valamint egy mű péniszt. Kérdeztem segítsek, de ő bátran mondta megoldja, bevonult a fürdőszobába és kb háromnegyed óra múlva előjött. Ekkor hanyattfeküdt az ágyon a lábait szétrakta. Én sűrű síkosítások és ujjazások közepette tágítottam őt. Megfogtam a műpéniszt és elkezdtem felnyomni neki, amitől ő hatalmasakat nyögött és már már kiabált a fájdalomtól és megkért hagyjam abba pedig elég érzéki voltam. Megkért hagyjam magára. Kimentem cigizni és mire visszajöttem teljesen felnyomta magának. Ki be húzgáltam benne mikor úgy éreztem elég tág kihúztam belőle és feléhajoltam. Lassan elkezdtem belényomni farkamat, ami a tágítás ellenére is nagyon szűk volt. Hát igaz ami igaz csak többszöri próbálkozás ellenére sikerült behatolnom. Ekkor olyan forróság öntötte el farkamat, majd az egész testemet, hogy már attól majdnem elélveztem. Elkezdtem mozogni benne, minek hatására Zsolti hatalmasakat nyögött és felnyúlt egyik ujjával az én popómba. Akkora hatalmasat élveztem belé majd gyorsan bekaptam farkát így nemsokára ő is elélvezett a számba. Zsolti aznap nálam aludt és reggel együtt mentünk dolgozni. Utána még két évig szereztünk egymásnak örömöt. De ez az eset kapcsán jöttem rá az aktív oldal szépségeire és gyönyöreire is.

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.08 0 0 10190

Bár az én esetem nem a koleszban történ (csak én voltam koleszos) de egyszer megláttam a körútról benyíló utcában egy feliratot hogy sexmozi vagy valami ilyesmi. Nagy bátorságot vettem és be ill. le mentem a helységbe ahol azelőtt soha sem jártam (vidéken nincs ilyen). Szinte remegő hangon mondtam a srácnak hogy befizetnék abba a moziba.Az egész gyomrom remegett az izgalomtól és a kiváncsiságtól. Amikor bementem alig láttam valamit a mozihelységben mert nagyon sötét volt. Bebugdácsoltam a széksorok között majd leültem és néztem a filmet amiben fiúk hancúroztak. Amikor a szemem hozzászokott a sötéthez akkor már láttam hogy jó páran nem is a filmet nézik, hanem egymással vannak elfoglalva.

amikor hátranéztem akkor alig hittem a szememnek mert a hátsó sorba ment javába a sex.  Első alkalommal majdnem elszaladtam.

 

mandinkaharcos Creative Commons License 2011.02.07 0 3 10189

Koleszos storyjaim nekem sincsenek... Volt egy nagyon jó cimborám régen akivel előfordult, hogy némi itallal az agyban egymásnak estünk. Fent voltunk nála, dumáltunk, iszogattunk aztán bekerült a videóba egy pornófilm. Unottan néztük aztán megkérdezte: "Milyen lehet szopni?"

Mondtam neki biztos nem olyan rossz, kapd elő, kipróbálom. Elővette a fotelban ülve én meg elétérdeltem... Egyikőnk sincs hatalmas méretekkel megáldva, igy nem okozott gondot. Aztán egész éjszaka ment a 69, nem tudom hányszor élveztünk egymás szájába.

Az elfogyasztott pia hatására egy idő után mondta, hogy vécézine kell. Mondom akkor ideje, hogy ezt is kipróbáljam. Beálltam a kádba, ő meg szépen a számba csorgatta én meg nyeltem ahogy kell az aranyzuhanyt, utána persze tisztára nyaltam neki. Imádtam...

Többször is előfordultak hasonló hancúrok, bár pisi csak egyszer volt. Volt, hogy nyaraláskor éjszaka, mikor már mindenki aludt, a nyaraló lépcsőjén vettük kezelésbe (vagy inkább szájalásba) egymás szerszámát.

Szóval nem rossz néha bi-nek lenni, bár a legfrisebb élmény is legalább 10 éves, soxor előfordul, hogy megkivánok egy formás farkat. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!