Keresés

Részletes keresés

_*Moon*_ Creative Commons License 2012.09.19 0 0 31848

Régen hallottam vagy olvastam egy olyan baráti körről, akik kifejlesztettek egy programot, ami a golyó sebességéből (vagy nem tudom miből) kiszámította a lehetséges következő számokat. Állítólag a cipőjük sarkába volt berakva ez a szerkentyű, és állandóan nyertek vele, de a mohóságuk miatt lebuktak.

Nem tudom, hogy igaz-e.

Azzal kapcsolatban, amit beírtál: ez nyilván csak krupiés kaszinóban működik, (ha működik), nem virtuálisban.

Előzmény: Uncle Cracker (31847)
Uncle Cracker Creative Commons License 2012.09.18 0 0 31847

A belinkelt oldal nem igazan egy szisztema, roviden, azt magyarazza, hogy az elo kereknel a golyot figyelve meg lehet allapitani, hogy nagyjabol a kerek melyik reszere fog esni. Vannak erre szamitogepes programok is, de az oldal szerint gyakorlassal ezt szabad szemmel is meg lehet becsulni.
Nyilvan a leheto legkesobb kell a teteket megrakni, a golyo leesesehez legkozelebb.

A masik, de kapcsolodo modszer a kerek "tokeletlenlensegenek" kifigyelese (nem teljesen vizszintes stb) ami miatt esetleg favorizal egy bizonyos intervallumot.

Persze a modszer eleg pontatlan, de mivel a hazelony eleg kicsi, ha csak egy kicsivel is sikerul a veletlenszerusgnel pontosabban behatarolni az eredmenyt akkor mar javulhatnak a nyeresi eselyek.

Ezt persze reszletesebben elmagyarazza, de azt is, hogy az egyeb szisztemak miert nem mukodnek (trendek - minden guritas fuggetlen az elozotol; tetemelesek - asztallimit stb).

Előzmény: _*Moon*_ (31846)
_*Moon*_ Creative Commons License 2012.09.18 0 0 31846

" irtam aztan a "nyeroszerias" sztorimat, bar nem kicsit offoltalak vele, bocs."

 

Nem offoltál vele, sőt. Szeretek ilyen érdekes dolgokról olvasni.

 

"Szoval amit mondanek, hogy a stresszes vagy derus nap azert fontos, hogy a tudatomat ne billentse ki semmi es helyes donteseket legyek kepes hozni es a megfelelo idoben,"

 

Nem egészen erről írtam, hanem arról, hogyha reggel a felkelés után állandóan bosszúságok érnek egymás után (bármilyen apró kellemetlenségek is legyenek), akkor úgy tapasztaltam, nem érdemes azt a napot fontosabb dolgok intézésére fordítani, mivel semmi sem lesz aznap sikeres, játszani meg pláne nem szabad. Persze lehet, hogy csak nálam történtek ilyen furcsa egybeesések...

 

"kellemes elojelnek hathat masok elismerese is, de adott esetben nagyon rossz is tud lenni, ami sajnos csak kesobb derul ki"

 

Ezt nem értem.

 

"Ami egyeblent akkor segitett hogy helyrebillenjek a csodavarasombol az valami civil szervezet szorolapokat osztogatott a jatekfuggoseg lekuzdeserol"

 

Az írásod alapján nem tűnsz játékfüggőnek. Nem játszottad el házadat, autódat, bankban lévő összes pénzedet, igaz?

 

A bemásolt oldalt nem fordítottam le, de jól szórakoztam, miközben olvasgattam. :)

A szisztéma lényegét leírhatnád érthetően pár mondatban...

Előzmény: R o l l e r (31845)
R o l l e r Creative Commons License 2012.09.18 0 0 31845

Koszonom, hogy ide irtad ezt a megerzeses temat, jo elkepzelni amit irsz a tapasztalatokrol.

Eszembe juttattal vele dolgokat, talan pont azert, hogy azok a helyre keruljenek vegre, jo helyre.

Sok ellentetes dolgot tapasztaltam mar, mint mukodo valosag, amik felorolnek, ha nem teszem helyre oket -ezert irtam aztan a "nyeroszerias" sztorimat, bar nem kicsit offoltalak vele, bocs.

 

A te temad szoval, hogy milyen nagy kulonbseg van jatszani jo elojelek utan, es tragikus az eredmeny, ha mar amugy is ugy kezdodott a nap, hogy szinte veszitettem.

 

A sajat sztorimra vetitve ott veszitettem el a fonalat, hogy nem tudtam jol felmerni mikor nyerek es veszitek. Valoszinu, hogy tenyleg semmi osszefogges a kolonbozo asztalok kozti guritasok kozott, de akkor ezt nehez volt belatnom, mert nyertem vele, es visszajelzest is kaptam az ottlevoktol, ok is nyernilattak sorozatba.. "meg jo" hogy nem egy nagyobb nyeremennyel indult a kalandom, hogy aztan egy meg oriasibbat buktam volna utana, ha nagyon beleelm magam az akkori elmeletembe.

 

Szoval amit mondanek, hogy a stresszes vagy derus nap azert fontos, hogy a tudatomat ne billentse ki semmi es helyes donteseket legyek kepes hozni es a megfelelo idoben,

emellett viszont kellemes elojelnek hathat masok elismerese is, de adott esetben nagyon rossz is tud lenni, ami sajnos csak kesobb derul ki.

 

Ami egyeblent akkor segitett hogy helyrebillenjek a csodavarasombol az valami civil szervezet szorolapokat osztogatott a jatekfuggoseg lekuzdeserol Nem akartam veluk beszelni, mert nem tartottam magam annak (persze hogy a martingale-osokra gondoltam, akiket ledaralt egy hosszu sorozat), de a szo hogy "jatekfuggoseg" nyomot hagyott bennem, oszinten elgondolkodtatott.

Lehet, hogy most is a nyero system keresesevel ugyanezt folytatom, de legalabb tudom, hogy szigoruan csak kicsiben kiserletezni es lehetoleg bizonyitani mindent...

 

Van itt egy oldal, ami talan uj szempontokat adhat, de ido kell leforditani, megerteni, kiprobalni...

Ha valakinek van ideje, erdekelne, mire jut vele:

http://www.genuinewinner.com/truth.html

Előzmény: _*Moon*_ (31843)
R o l l e r Creative Commons License 2012.09.14 0 0 31844

Volt, par eve, hogy egy budapesti kaszinoban kicsi tetekkel forditott martingalet jatszottam, sok a tapadas nyero / sok a pepita buko, (ugy csinaltam, hogy 10 pepita utan starolok) de egy ora jatek utan bankroll meg mindig ugyanannyi, egyszer csak latom, hogy szamismetlodes utan a masik asztalnal is az utolso 3-5 szambol jon valamelyik, 10 perc mulva ismet, kovetkezo alkalommal ismet ezt lattam egyszer. Felbatorodtam hat es ha ismetlodes volt az asztalomnal, rohantam a szomszed asztalhoz, adtam a zsetont a krupienak, es kertem hogy az utolso ot szamot gyorsan tegye meg, nem is tudtam volna olyan gyorsan tenni, de a bekiabalast elfogadtak es nyertem, nyertem, nyertem. - hetekig igy ment ez, de fogalmam sincs hogy hogyan es miert, tobben fel is figyeltek erre, s ok meg azt sem tudtak, hogy mikor dontok ugy hogy "atfutok a masik asztalhoz nyerni" -egy csomo alkalmi baratom lett hirtelen (elotte csak kerulgettuk egymast)

onnantol az is lett a "strategiam" hogy a szokasos asztalomnal "elgagyizva" vartam a nagy pillanatot, aztan buktam, aztan megint, aztan belettam, hogy ezek az irracionalis osszefuggesek kezdik rendesen kilugozni az agyamat, ugyhogy letettem a strategiamrol.

 

 

 

"Tapasztalataim szerint nyerőszériában nagyon felerősödnek a megérzések." -a nagy kerdes, hogy itt aztan hogyan tovabb... se jo-se rossz szeriakban inkabb erzek valami fajta tiszta ralatast, a jo es rossz idoszakokban pedig erdemes azt csekkolgatni, hogy ne valjak sem elbizakodotta sem pedig tul melankolikussa,   -mindketto csunya bukast eredmenyezhet.

A korulmenyek hatnak a sorsomra, es a sajat reakcioim, donteseim is ugyanugy...  "minden ermenek ket oldala van" elv -szerintem.

gyanitom, az elet joval osszetettebb, mint mi gondolnank, en nem kapcsolom ossze a rulettel, mert nehezsegek eseten is lehet bizni, segitseget adni-kapni, halasnak lenni, stb...  a rulett meg csak rideg matematika....

 

Előzmény: _*Moon*_ (31843)
_*Moon*_ Creative Commons License 2012.09.14 0 0 31843

Kösz...:)

Arra azért kiváncsi lennék, hogy mások is észrevettek-e az életükben ilyen "semmisemsikerülma" napokat...

Előzmény: Kicsi KRém (31842)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.09.14 0 0 31842

Nekem nagyon tetszik amit most irtal amit pedig a nyeroszeriakban levo megerzesekrol azzal nagyon egyetertek. :) Bovebb kiegeszites nem telik tolem, meg felalomban vagyok, szia.

Előzmény: _*Moon*_ (31841)
_*Moon*_ Creative Commons License 2012.09.14 0 0 31841

Folytatom.

 

Máskor egészen másképp indul a reggel. Kávé is van, cukor is, bekapcsolod a rádiót és a kedvenc dalodat adják éppen. Az ügyeidet hipp-hopp elintézed, azt veszed észre, hogy minden megy, mint a karikacsapás... Mintha valaki elhárítaná az utadból az akadályokat. Ilyenkor célszerű rulettezni szerintem, nem negatív előjelű napokon és semmiképp sem stresszes állapotban. Azt vettem észre magamon is, másokon is, hogy a görcsölve feltett tétek mindig elszállnak...

 

Ez biztos megmosolyogtató lesz: azt is pozitív előjelnek tartottam, amikor reggel, egy énekesmadár csicsergett az ablakpárkányon vagy beszállt egy pillangó. Azt viszont negatívnak, ha mondjuk fűnyíró zajára ugrottam föl vagy valaki ráfeküdt a csengőre...

 

Ezek amúgy szélsőséges példák, a legtöbb nap átlagos, nem különösebben jó vagy rossz. Csak arra akartam mindezzel rámutatni, hogy a nagyon negatív napok nem alkalmasak sem játékra, sem másra, -legalábbis nekem-, de talán nem vagyok ezzel egyedül, és más is megfigyelte már...

Előzmény: _*Moon*_ (31840)
_*Moon*_ Creative Commons License 2012.09.14 0 0 31840

Ez egy érdekes dolog.

Tapasztalataim szerint nyerőszériában nagyon felerősödnek a megérzések. Beszélgettem régebben más szerencsejátékosokkal, ők is meséltek ezt-azt. 

Velem olyan dolgok történtek, hogy pl. véletlenül rosszul tettem fele egy tétet, de ez jött be, nem az, amit eredetileg tenni akartam. Sokszor volt, hogy az utolsó pillanatban húztam le a zsetont, mert éreztem, hogy veszíteni fog. Ezt sajnos virtuálisan nem lehet megtenni.

Fordítva is igaz: az utolsó pillanatban dobtam rá valamire a zsetont, és nyert. Volt, hogy számra dobtam, és bejött, pedig nem szokásom számokra dobálni.

 

Régebben, amikor még lejártam kaszinókba, mindig odafigyeltem különböző "jelekre". Leírom, hátha valaki hasznát veszi.

 

Biztos észrevetted már, hogy a napok nem ugyanúgy indulnak reggelenként. Mondjuk kimész a konyhába és nincs kávé, vagy a cukor / tej fogyott el. Bosszankodva bekapcsolod a rádiót, rossz híreket hallasz, vagy egy általad idegesítőnek tartott dalt játszanak le benne. Kimész a fürdőszobába, és bedöglött a bojler, vagy egyéb kellemetlenség ér.

 

Ilyen előzmények után elindulsz autóval mondjuk az ügyeidet intézni. Természetesen dugóba kerülsz, egy 15 perces utat egy óra alatt teszel meg, aztán másfél órát állsz sorba azért hogy megtudd: nincs benn az az ügyintéző, aki a te ügyedet ismeri stb. stb... Gyakorlatilag az egész napod eltelik úgy, hogy semmit nem tudsz elintézni...

 

Az ilyen különösen szerencsétlenül induló napon ha este játszani mész egy kaszinóba, tuti a vesztés... A reggeli negatív előjelek már arra is figyelmeztetnek, hogy ügyeket sem célszerű intézni. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom...

 

 

Előzmény: R o l l e r (31836)
mauratius Creative Commons License 2012.09.13 0 0 31839

roulette script studio - ha saját stratot szeretnél vagy statisztikára és analizálásra a neufelius a legjobb

 

Előzmény: R o l l e r (31838)
R o l l e r Creative Commons License 2012.09.13 0 0 31838

Helyesbitek, jo ez a Roulette Xtreme, pont erre van kitalalva, csak nem tudom hasznalni. Van ehhez valami leiras?

R o l l e r Creative Commons License 2012.09.12 0 0 31837

TESZTPROGRAM

Tud-e valaki olcso vagy netan free tesztprogramot ajanlani osszetettebb rulettszisztemak tesztelesere.

Van par otletem ami elsore jonak tunik, de jo lenne egy parszor ezer guritas utan latni a bankroll fv-t, mielott elesben megyek vele.

(a RouletteXtreme-t hasznalom, de osszetetteb dolgokat nem lehet v. nem tudok vele)

Elore is koszonom

R o l l e r Creative Commons License 2012.09.12 0 0 31836

Megerzesek, -a temadban nem vagyok otthon, csak erdekel valamennyire, mert a ruletten agyalok egy ideje. Vannak sokszor megerzeseim (persze nem ilyen ekes tortenetek) Sokszor jol is jarok a megerzeseimmel, maskor meg rohadtul de nagyon felre tudnak vezetni - aztan meg bosszankodom, hogy miert nem gondolkodtam logikusabban melott dontok-cselekszem.

 

Előzmény: _*Moon*_ (31835)
_*Moon*_ Creative Commons License 2012.09.12 0 0 31835

Egy másik topikon a megérzésekrők volt szó, de ez a történet ott off lenne.

 

Idézet D. Harrison könyvéből:

 

"Néhány évvel ezelőtt egy helyi agrárversenyre igyekeztem, hogy megtegyem szokásos fogadásaimat. A rádióban éppen egy interjút közvetítettek egy jól ismert sportolóval, akit a helybeliek T. J. néven ismertek. Úgy hét percen keresztül hallgattam az adást, majd egy másik állomásra ugrottam. Hát mit hallok? A bemondó egy történetet mesélt, amelyben ugyanaz a T. J. sportoló szerepelt, majd egy reklám következett, egy olyan vállalat reklámja, amelynek a neve szintén T. J. rövidítéssel kezdődött. No és mi volt   a következő hatalmas plakát, melyet az út mentén vettem észre: ugyanaz a reklám, mint ami elhangzott a rádióban.

 

Pár perccel később megérkeztem a pályára. Elkéstem, így csak a tizedik futamot láthattam. Mit gondol, mi ragadta meg rögtön a figyelmemet? Eltalálta! Egy agár neve is T. J. volt. Nem volt időm, hogy tanulmányozzam a programot, ezért úgy döntöttem, éppen elég T. J. rövidítést láttam ahhoz, hogy anélkül is döntsek. Így aztán a T. J. nevű agarat tettem meg, s nem is csalódtam, majdnem 900 dollárt nyertem.

 

Szerencse volt mindez? Vagy talán a sors akarta így? Megérzés volt? Talán mindhárom együttesen."

NeomatiK Creative Commons License 2012.09.08 0 0 31834

A www.stargames.com oldalt reklámozva minden nap kapok spam emailekt. Ismeritek ezt az oldalt? Kamu az egész, miért spammalik ennyire?

mauratius Creative Commons License 2012.09.08 0 0 31833

kiskalman221@gmail.com

 

amugy itt a ficko nyilvános elérhetősége, a full csomagot 5000€-rt akarja adni..hahahaha,azé annyit nem ér


http://www.regeleruletei.ro/


Előzmény: arti859 (31832)
arti859 Creative Commons License 2012.09.08 0 0 31832

Mauritius , hogyan tudnam felvenni veled a kapcsolatto , erdekelne engem ez a rouette pro

Előzmény: mauratius (31780)
mauratius Creative Commons License 2012.09.03 0 0 31831

Nem értek veled egyet, de nem erőltetem.
a 888-ról meg annyit hogy volt az már fekete listán is, illetve komplett blog van rola akiket nem fizetet ki 

Előzmény: Kicsi KRém (31819)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.09.01 0 0 31830

Edes istenem.

Lasd bejegyzest IQ temaban.

Ignore on.

Előzmény: R o l l e r (31829)
R o l l e r Creative Commons License 2012.09.01 0 0 31829

A szorasi diagramok analiziserol is van valami erdemleges velemenyed, vagy inkabb ez a "kozelharc" az amiben jo vagy?

Gondoltam, ha mar igy 888 VIP-es lettel, csak elmondhatnad a tapasztalataidat (jo/rossz egyarant) hogy tanuljunk blole.

 

Előzmény: Kicsi KRém (31825)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.09.01 0 0 31828

A piti filleres dologhoz fuznek hozza valamit, hogy vilagos legyen.

Ha az en malacperselyembe az anyukam beletesz napi tiz fontot akkor annak en nagyon orulok es megbecsulom, hiszen egy ev alatt az milyen jo kis osszeg, mondjuk karacsony elott, vagy elmehetek egy jo helyre nyaralni.

Ha ugyanezt az osszeget tutira meg tudom nyerni, mondjuk napi 5 perces jatekkal (szisztema, vagy nem), annak is nagyon orulok, es meg szorakoztam is kicsit, szoval tok jo.

Azonban:

Ha tenyleg talalok egy mindent megvaltoztato TUTI szisztemat, akkor azzal annyit keresek amennyit tudok, illetve nem szegyellek. Nem kezdek kifogasokba, hogy ket allasom is van es az milyen jo, hogy ott megszakadhatok, de a modszeremmel eleg nekem apropenz stb. Ezen kivul ami a leglenyegesebb es amivel a legtobb gond van az azok, akik a tobb eves mukodo szisztemajukkal kitermelik azt a bizonyos 100 fontot (igen, fillerek, tobb eve mukodo tuti rendszerekhez viszonyitva) es kabitanak masokat, hogy az tuti. Na, ezt en kifejezetten undoritonak tartom es tartottam mindig is, de sosem szoltam.

 

A csendes orultekkel mint pl IPO nincsen semmi baj, soha senkire nem tukmalt ra semmit, nem probalt hasznot huzni senkibol stb.

 

Remelem, ertheto amit irtam, nem aludtam tobb mint 24 oraja es nem is hiszem hogy most egy darabig jovok ide.

 

Nem hinnem, hogy ebbe a vitaba barmikor a jovoben be fogok szallni. Az ezzel kapcsolatos velemenyemet amit az utobbi par hsz-omban beirtam egy atlag IQ-val rendelkezo szemely megerti, ezert tovabb ragozni sem fogom.

 

Előzmény: Kicsi KRém (31825)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.09.01 0 0 31827

En WillHillen egyszer jatszottam amolyan alkalomszeruen, azt kovetoen, hogy itt sokan problemaztak, hogy nem kapjak meg a penzt. En kiprobaltam, 6 ora mulva (addig tartjak vissza) a szamlamon volt a penz.

888-en ehhez kepest lassabban kapod meg, asszem ket napig tartjak vissza, hogy persze meggondold magad es elkoltsd es utana meg egy munkanap mig megerkezik.

Ott van high roller szekcio is, annyit nyersz amennyit tudsz, ha sikerul, willhillt nem tudom ott nem melyedtem bele a jatekba, ahogy emlitettem. Az 888 az egyik, ha nem a legjobb reputacioval rendelkezo online kaszino, ha masert nem, akkor mar ezert is erdemes inkabb odamenni, foleg ha rendszeres jatekos leszel, jo tudni, hogy megbizhato helyen vagy. Mas tanacsra nem hinnem, hogy szukseged van, toltsd le es hajra.

Előzmény: bandita67 (31826)
bandita67 Creative Commons License 2012.09.01 0 0 31826

A william Hill Casino-ba játszottam az európai rouletten. de máshol újra megpróbálom esetleg a 888casinoba. Mit szóltok hozzá? Jó döntés? Ja és megfogadom és szivesen veszem a jó tanácsotokat ,de esetleg valakivel telefonon is  beszélnék valakivel  ezzel kapcsolatban,ha adtok telszámot. 

További szép napot mindenkinek!

Kicsi KRém Creative Commons License 2012.09.01 0 0 31825

Nem ertem, miert esel nekem, meg azt sem igazan, hogy pontosan mi a gondod. Dogma, reklam? He? Jo tanacsot adok neked, te meg nekem esel?

IPO-val pedig semmilyen vitat nem folytatok, nem tudsz olvasni? 

Sekelyes szinvonal amit a rulettrol kepviselek? En a szerencsejatekokrol beszeltem ugy altalaban. Pech, de ebbe a rulett is beletartozik.

 

Nezd mar meg hanyszor folytam bele itt barmibe is piti fillereskedok nagy szisztemaival kapcsolatban. Azt meg foleg, hogy kit zavartam el.

 

Tenyleg olyan ez mint a retardaltak klubja neha.

 

Zaraskeppen pedig, jatsszal rulettet, vagy barmit, most komolyan, kit erdekel?

 

 

 

 

Előzmény: R o l l e r (31824)
R o l l e r Creative Commons License 2012.09.01 0 0 31824

Kedves Kicsi Krem!

Ertem amiket irsz, de nekem sekelyes ez a szinvonal amit a rulettrol kepviselsz. –ez igy csak egy DOGMA a szamomra.

“elhangzik kijelentes, el kell fogadni, mert velem gyulik meg a bajod” -gondold csak at kiknek a retorikaja ez (regen es ma)

Es nem latom, hogy van-e valami iranya ennek a parttalam kis piti vitatoknak Patent IPO -val.

 

Engem is lazan elinteznel, hogy maradjak a pokernel –nem vettem sertesnek, es elarulom, most nincs ra annyi idom mint regen.

 

A “nincs nyero system” szoveg pedig szerintem mar nem uj –a pokeriskolak elso oldalan ott figyel ram a bolcs megallapitas a pokersulik elso moldalain:

“a rulett rossz – a poker jo”

“a rulett rossz – a poker jo”

“a rulett rossz – a poker jo” .

Persze la van vezetve, de epp ez a kerdes, hogy az a levezetes mennyire tokeletes.

Ok ok, meg kell vedeni a neptomegeket hogy nehogy a kapott segelyt, felvett hitelt elrulettezze. Reklamot is kell csinalni a pokernek, azt is ertem, de

barkit el kell zavarva innen, aki a rulettben eredeti otletek utan kajtat?

Akkor miert nem “Kaszino, poker, szerencsjatekok” a forum cime, -bocs, rossz helyre kopogtam?

 

Vegul, amirol szivesebben ertekeznek: szorasi diagramok.

Előzmény: Kicsi KRém (31805)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.09.01 0 0 31823

Nem beszelve a tenyerbemaszo keperol, de tudom, ez egyeni megiteles kerdese, biztos van aki szerint nagyon vonzo. Erdemes megnezni 3.13-tol foleg, az egesz mimikaja es testbeszede broaf. Remelem, jon majd valaki aki kicsit atfazonirozza, bar nem tudom, hogy epp most hogyan all, nem nagyon foglalkoztam ilyesmivel par honapja.

Vissza az agyba, hatha vegre fogok tudni aludni.

Előzmény: Kicsi KRém (31822)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.09.01 0 0 31822

Uncle Cracker,

 

Remelem, nem banod, ha felhozom ezt, mivel latom, most is aktiv vagy itt es ezeket a hozzaszolasokat nem olvastam.

Az 50 dollaros kezdo tortenettel en szkeptikus vagyok, olyan tekintetben mindenkeppen, hogy azt milyen gyorsan porgette fel oda, ahol van. Egyebkent en ugy tudom, hogy a nagy penz nagy reszet akkoriban Guy Laliberte-tol nyerte el nagyreszt. (Akinek az meg sem kottyant.)

En nem igazan nezegettem a jatekat, talan ugy 30-40 videot neztem meg es roviden nekem az a velemenyem, hogy egy donk, megpedig a szerencses fajtabol. Persze amikor ennek hangot adtam nehany alkalommal akkor nehany elvakult fan majdnem leszedte a fejemet, pedig nem vagyok egyedul ezzel a velemenyemmel.

Beszurok egy peldat. Nem a legjobb, de erre klikkeltem hirtelen.

Igy jatszani Brunson ellen nagyon amator dolog.

 


 


Es vegul az almodik a nyomor temaban: en szivesen jatszanek Phillel, nem csak azert mert borzalmas cash game jatekos, hanem mert imadom amikor hisztizik, mindig jokat nevetek rajta. Es persze azert is mert  nem veletlenul van 12 karkotoje. Egy nagyon jo lelku ember mindezek tetejeben, hiaba utaljak sokan.


Pitbull_vagyok Creative Commons License 2012.08.31 0 0 31821

ezért kell mindig ugyanarra aszinre tenni ami kijött

 

ugy nyertél volna...

 

Előzmény: bandita67 (31816)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.08.31 0 0 31820

ha nem = hanem

Előzmény: Kicsi KRém (31819)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.08.31 0 0 31819

Még mindig nem érted, de nem vagyok meglepve, a magadfajtahoz beszélni olyan mintha a falnak beszélne az ember. Azt elárulom, hogy ha TE olvastál volna akkor már kapásból lejött volna, hogy engem a rulett tökéletesen hidegen hagy, valamint nem vagyok sikeres semmilyen játékban (főleg mivel jelenleg nem játszom). Ezen kívül az is világos lenne, ami nem értem miért nem az, ha feketén fehéren leírtam hozzád szólva (is), hogy nincs semmilyen tuti rendszer. Más szóval NEM LÉTEZIK olyan, így neked sincs. DE HA lenne akkor semmi nem állítana meg TÉGED és azokat akik azt szajkózzák, hogy van ilyen abban, hogy ne aprópénzért játszál, hanem pénzért. 

 

Az általad említett kaszinóról mint legnépszerűbb és legismertebbről én még életemben nem hallottam, viszont VIP vagyok az 888-en, amit tudok ajánlani abban az esetben, ha majd egyszer pénzt is szeretnél nyerni, ha már egyszer "kockulnod" kell a számítógép előtt. És ne, légyszi, ne mondjad nekem, hogy a tuti rendszereddel neked elég a tuti 250 font havonta, (a már említett saccolás részemről) ha meg tudnál csinálni mondjuk 5000 + fontot (példa). De különben azért alakul a dolog, most már a rezsid CSÖKKENTÉSÉRŐL beszélsz, nem arról, hogy a rezsidet ebből állod, tehát ahogy sejtettem a nagyvonalú saccolásom nem érvényes, ha nem ki tudja mennyi, mondjuk 50-100 font havonta? Tuti rendszer igaz? Ne nevettessél már.

Előzmény: mauratius (31815)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!