Keresés

Részletes keresés

meghilla Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454773

A kovácsvágási gyilkos...Mostanra már közhely: ezekre a képződményekre és a tetteikre egyszerűen nem létezik szó - se magyar, se más nyelvű. Attól azonban félek, hogy - tekintettel az áldozat 81 évére, amikoris az embert, szégyenszemre, már más mércével mérik, mint a (nyugodjék békében!) huszonéves Bándy Katát - nem lesz ebből életfogytig tartó fegyház-büntetés:(( Ne adja Isten, de megúszhatja 8-9 évvel is.

Előzmény: nótbuk (454763)
meghilla Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454772

Nagyon egyszerűen, halkan és komolyan: igen. Ez az egyetlen élhető szint: a Vadon. Az egyetlen élhető minőség pedig a farkasé (nem...nem a ragadozóé: a farkasé, a magány szinonimájáé..az "egyedülvalóé").

El kell jutni addig, hogy minden felesleges elfogyjon a világból (a mindennapok "feleslegessége" - jobb szót nem tudok rá) - és tudatosodjon a nihil...amivel aztán meg kell tanulni "bánni". Nem bánva, hogy van. Az idáig jutott ember azzal és akkor (és addig) tölti fel, amivel akarja. Tudom, mit mondasz. Megadatott. 

Előzmény: Frontsebesz (454770)
nótbuk Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454771

CB horda, gondolom nemsoká megfordul az arány

 

http://www.szon.hu/elfogtak-a-rablokat-rendorsegi-hirek-szabolcs-szatmar-bereg-megyebol/2272461

Cs. Rómeó 22 éves, K. Zoltán 24 éves, Sz. Dániel 25 éves nyírbátori valamint B. Levente 23 éves, Nyírbátor belterületén egy gyalogosan közlekedő 34 éves férfit erőszakkal lefogtak, majd a nála lévő értékeit valamint pénzét eltulajdonították.

 

2001-ben a város lakosságának 87%-a magyar, 13%-a cigány

Frontsebesz Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454770

Hogy a julisok hogy velekedtek nem tudom, valami azt sugja hogy az eletminoseg szempontjabol jobban jarok igy. :-) Talan Dobai Peter tapintott ra a temara Vadon cimu konyveben, amikor (Moriczhoz hasonloan) egy felsobb szintu tarsadalmi funkciok nelkuli nihilkent jelenitette meg azt a vilagot. Talan voltak pozitiv erzelmek is, de a mindennapok kuszkodese es uressege megolhetett mindent, a bodonhajok es az ocska eloltolto pisztolyo vilaga pedig nem nyujthatott igazan sok teret a Roland-enekeknek.

 

Előzmény: meghilla (454769)
meghilla Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454769

Tökéletesen egyetértünk. Az első szótól az utolsóig. Ezért írtam én is a hsz zárómondatában, hogy abban a rétegben (etnikumban), amelyről beszélünk, sokkal alacsonyabb szintű reakcióról lehetett szó. Nevezetesen: fogta az újszülöttet, és az alkalomhoz illő szaftos káromkodás mellett - megszabadult tőle. Post-partum pszichózis, meg "úri huncutságok" nélkül. Egyszerűen azzal, hogy "húzzál a világról, te g.....i". :-(((

Félig off, de azért:

a tegnap belinkelt betyárnóta elgondolkodtatott a "fehér renitensek" és érzelmi csatolmányaik:-) kérdéséről. Konkrétan az a sor, miszerint: "megálmodtam, rózsám, sose leszek a tied".

Nos, valami azt mondja, hogy ezek a "betyárok rózsái" (nevezzük őket julisoknak?) következőképp gondolkodtak:

"Köllesz is néköm, rózsám, mint hátamra a púp:-). Mer csak a macera vón veled: usque kéthetente gyünne a Vármegye házkutatni, hányná szana-széjjel a slingőt párnáimat, hogy hun tartom a lopottmarha-passzust. Aztán meg idehaza is csak osztaná parancsot, hogy "így legyen e', Julis, úgy legyen" - meg fortyanná fő minden szíre-szóra, hisz nagy természet lakik a betyárba - mer azé is ment annak. Így mög mögférünk egy szép betyárnótába, ami ojan magyarosabn tiszta, hogy még az Úr is mosolyog, ha eehúzzák előtte".

Azt hiszem, így gondolkodtak a julisok - de az esetleges betyárszaporulatot, azt, szerintem, tisztességgel (betyárrá...) nevelték:-)))

On 

Előzmény: Frontsebesz (454767)
Frontsebesz Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454768

A szavazatmaximalizalas a cel, megpedig a jelek szerint masik technikaval. Lathatoan abba az iranyba mozdulnak el, hogy egy komplex ellensegkep rendszert kiepitve mindenkinek nyujtanak valamit ami ellen elmeletileg a partnal lelhet menedeket. A tobbsegieknek a tokeellenes  (valamint anti-eu) szlogenek, devieknek pedig a jobbik fenyegeto remkepe (meg persze a szabadrablas es a tovabbi segelyszivas biztositasa) a csali. Neha, amikor mar nagyon nagy az elegedetlenkedes, bedobnak par sort bayertol, de azonkivul nil.

 

Előzmény: Té (454766)
Frontsebesz Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454767

A nok megkozelitoleg 10%-nal alakul ki post partum depresszio a szules utan, mig a 80%-uknal jelentkezik valamilyen depressziv, melankolikus hangulat. Csak eppen errol nem "illett" beszelni nagyon sokaig, mint ahogy arrol sem, hogy a post partum pszichozis igenis letezo dolog, az erintett anya pedig kepes lehet a sajat gyermeke ellen fordulni. Sokak szamara a szules igenis egy egyszerre bekovetkezo mentalis es fizikai sokk. Ebben vita nincs koztunk.

 

Ahol picit irrealisnak erzem az esetet, az pont a putris szubkulturabol fakado informaciohiany elmelet. Tudod miert? Az lehetseges hogy a putrisoknal nem beszelhetunk szervezett informacioatadasrol, de ne feledkezzunk meg arrol, ami ezen a topicon is szamtalanszor elhangzott, miszerint devieeknel a csaladi elet minden eleme nyilt szinen zajlik, fogantatastol az elmulasig bezarolag. Ha a gyerekek tokeletesen tisztaban vannak a gyerek letrehozasahoz szukseges folyamattal mar ot-hat eves korukra, akkor miert ne talalkoznanak a terhessegre vonatkozo informaciokkal is? Lehet hogy nem tudomanyos informaciokkal, de ha az nem is kerul szoba hogy pontosan mi zajlik le in utero, attol meg az alapok ott lehetnek.

 

Előzmény: meghilla (454765)
Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454766

Nem hiszem el, hogy ne hozna legalább ugyanannyi tisztességes szavazatot, mint ahány deviét elvinné.

Előzmény: Frontsebesz (454764)
meghilla Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454765

"A csúcs az lett volna, ha anyuka közli hogy ő elhúzódó gyomorrontásra gyanakodott és meglepődött a szülés elindulásakor. :-)"

 

Lehet, hogy ő meglepődött, de én pillanatra sem lepődnék meg, ha közölné, hogy...meglepődött.:-) Egyrészt azért, mert az adott szociokulturális környezetben:-) a "csillagot is letagadom az égről"-attitűd természetes, másrészt pedig, mert extrém esetben feltételezhető - tanulatlan, nagyon fiatal nő részéről - olyan fokú tájékozatlanság a saját test működésével kapcsolatban, ami előtt az ember...leteszi a fegyvert. Sőt: ahogyan bizonyos fórumokat, kérdezz/felelek-oldalakat szemelgetek, elképedve és szomorúan látom, hogy ez a drámai tudatlanság időnként iskolázottabb rétegek körében is meg-megnyilatkozik. Hiába: a családon belüli kommunikációval e téren mindig baj volt - most méginkább ellene dolgozik az időhiány, egzisztenciális szorongások, az oktatás tartalmi szinvonala pedig egyre alacsonyabb.

Ami a hasonló eseteket illeti, bele tudok helyezkedni egy - a pánikig elkeseredett, magára hagyott, információhiányos - fiatal lány szörnyű helyzetébe, ami csecsemőgyilkosságba fordul át (nem felmentve őt, de azért megértve) - csakhogy azt hiszem, arra a rétegre (és etnikumra), amelyről itt szó van, nem ez a jellemző, hanem egy sokkal alacsonyabb szintű reakció.   

Előzmény: Frontsebesz (454762)
Frontsebesz Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454764

Nem veletlen hogy a fidesz olyan kemenyen probalja lesoporni az asztalrol a ciganyproblema igazi kerdeseit es az altala krealt kamukkal helyettesiteni azokat. Ok pontosan tudjak hogy a radikalis oldal mennyit hozhat ki a helyzetbol es pontosan tudjak azt is, hogy amennyiben ok valoban tennek a dolguk (amiert megvalasztottak oket) akkor a ballib tomerdek cigany szavazatot soporne be. Marpedig a fidesz nem akar cigany szavazatokat vesziteni. Annyira nem, hogy ennek erdekeben hajlando tovabbvinni az elozo ballib iranyvonalat veluk kapcsolatban.

 

Előzmény: újmóni (454761)
nótbuk Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454763

Remélem megkapja az életfogytot a CB, megyen plászló után ez is a csillagba...

 

http://www.boon.hu/halala-elott-orakig-szenvedett-az-idos-asszony/2272405

Frontsebesz Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454762

Persze, a nok sokfelek es ebbe tokeletesen belefer az is, hogy akadnak akiken a terhesseg nem okoz latvanyos testi valtozasokat. Itt viszont a partner es potencialis apa nyilatkozta, hogy o bizony nem tudta. A csucs az lett volna, ha anyuka kozli hogy o elhuzodo gyomorrontasra gyanakodott es meglepodott a szules elindulasakor. :-)

 

Előzmény: meghilla (454758)
újmóni Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454761

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/05/a-fidesz-megremult-de-izmozik.html

 

A másik tanulság abból ered, hogy az egyébként fásult ózdi lakosság mennyire aktívvá tudott válni hirtelen, mihelyt valami egészen konkrét közéleti kérdéssel találta magát szemben, nevezetesen a totális elcigányosítás közeli veszélyével. Ideológiákra nem mozdultak, elvont távlati közgazdasági kérdésekre sem, pártok rendezvényeire sem. Most jól meglátszott, hogy a népet / nemzetet felrázni és megfelelő méretekben megmozdítani csakis itt-és-most témákkal lehet. Az ideologizálás zsákutca, a historizálás is zsákutca. A nemzeti radikalizmusnak a konkrét és aktuális problémák határozott megközelítésében kell megmutatkoznia, ha eredményes akar lenni. Történelmi múltunknak és a különféle történelmi események zászlóra tűzésének az értékrendben a helye, nem pedig az aktuálpolitizálásban. Ez most világosan megmutatkozott.

 

 

Frontsebesz Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454760

Ehem. Azt elhiszem hogy valaki nem ismeri fel a bor pigmentaciojanak valtozasat (a.k.a. terhessegi foltok) vagy a mellbimbok es szemeremajkak elszinezodeset, sot aranytalanul kover non kivulrol talan meg a magzat letezeset sem. Nade hogy tapintassal sem szex kozben? A sovany non pedig tenyleg furcsa lenne nem kitapintani a magzatot. Tegyuk fel hogy a csaj testalkata valahol Kate Moss es Twiggy kornyeken mozgott a terhesseg elott. Egy vekony hasfal es minimalis zsirreteg mellett nehogymar ne erezze a partner a babat a harmincadik het kornyeken...

 

Persze ha anyuci ugy eszi a pulykat mint a kigyo (azaz egeszben nyelve), akkor valoban adodhat nemi ok a felreertesre. :-)

 

Előzmény: újmóni (454756)
újmóni Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454759

OFF:

Bátor a pi-news, "nemnémet"-nek nevezi a bűnelkövetőket. :)

 

http://www.pi-news.net/2013/05/kriminalstatistik-nichtdeutsche-tatverdachtige/

 

ON

 

meghilla Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454758

Nos akkor: extenzív tapasztalataiddal:-), amelyek helytállóak, szembe kell helyeznem az enyémeket, amelyek - intenzívek (voltak, ofkórsz).

Nem egyszer megtörténik - mint anno esetemben is - hogy a nőnemű lény nem válik teljesen amorf masszává, ha gyermekáldásnak néz elébe:-). Alkati kérdés ez is, mint sok más.

Azt mondhatom: a kilencedik hónap elején is - intenzíven:-) - dolgoztam még. A terhesség ténye másoknak olyannyira nem volt evidens, hogy eszükbe sem jutott hellyel kínálni a buszon - valamennyire kerekebb lett a körfogatom, de semmi több. Arról nem is szólva, hogy semmilyen szempontból nem "dúltak fel" a hormonális változások, tehát reakciók tekintetében is maradtam...ugyanaz.

Kevés esetben ugyan, de elképzelhető, hogy a gyermekvárás nem látványosan változtat egy nőn. Ezzel együtt, ha a környezet emberi, akik a közelében élnek, tudnak róla. Azok, akik utólag azzal védekeznek: "dehát mi nem...", azok hazudnak. Deviéknél pedig (e vonatkozásban nem kizárólag náluk!) a nyilvánvaló tagadása nem szokatlan.   

Előzmény: Frontsebesz (454755)
nótbuk Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454757

A nő biztos ON, annyira összezavarták a nyomozók, hogy indokolatlanul vallott maga ellen. Ha lemossák sima otthonszülésnek lehetett volna beállítani, így meg gyilkossági kísérlet lesz...

Előzmény: nünüke88 (454748)
újmóni Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454756

EGyetlen "mentséget" tudnék találni.... ezek a cigányok a környezetükben szinte csak nagypocakos, terhes nőt látnak. 14 - 44 év között. Lehet, azt gondolják, hhogy a nőknek ez a _természetes" alakja...?

 

:)))))

 

 

Előzmény: Frontsebesz (454755)
Frontsebesz Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454755

Ok, most picit zavaros lett a dolog, talan ti olvtarsnok tudtok segiteni a kibogozasaban. :-)

 

Ugyebar a himnemu nick (mint peldaul en) nem rendelkezhet extenziv tapasztalatokkal a varandossag elso szam elso szemelyu megeleserol, de bizonyos tananyagok es szemelyes megfigyelesek reven arra a kovetkeztetesre jutottam mar evekkel ezelott, hogy az elorehaladott terhessegnek igen jol felismerheto jelei vannak. Ha nem tevedek (es abban az esetben velem tevednek az orvostudomany elmeleti es gyakorlati szakemberei), a szervezetben lezajlo hormonalis valtozasok valamint maga a fejlodo magzat azert elegge latvanyosak a noi testen.

 

Kerdesem tehat a kovetkezo: hogy a retekbe lehetseges hogy valakinek nem tunik fel az a folyamat, amikor eljut addig a pillanatig hogy eletkepes csecsemonek adjon eletet? Vagy ez valami speci dolog amit a magamfajta himnemu egyed nem erthet meg? :-)

 

Előzmény: újmóni (454743)
újmóni Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454754

Könnyen kiderülhet, hogy "önkéntes" (cigány szóhasználat) lakásfoglalók..... :-s

 

 

Előzmény: Csak Számoló Nyikk (454752)
újmóni Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454753

http://nol.hu/mozaik/potoltak_az_ellopott_kabeleket_a_cegledi_vasutvonalon

 

Látom, ünnepek alatt sem pihentek ontopikék..... :-s :-s

 

 

Csak Számoló Nyikk Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454752

Ja, hogy az egykori téesz egykori mérlegháza? Nem értettem, hogy hogy jön a képbe a budoár, mivel az nem tipikusan cigány létszükséglet.

Előzmény: újmóni (454741)
újmóni Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454751

:-(((

 

Tragikus......  Nemcsak maga az eset, hanem az egész egysejtű gondolatviláguk, meg persze az is, hogy mi lenne, ha valami falvédőbanda a szárnyai alá venné ezt a Rabenmuttert.... :(((((

 

 

Előzmény: nünüke88 (454748)
újmóni Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454750

:-)))))

 

 

Előzmény: meghilla (454744)
meghilla Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454749

Virágzik az, sajnos, egész évben - és van, hogy halálos is a virága (bodza=védelmi pénz) :-(

Előzmény: újmóni (454729)
nünüke88 Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454748

Egyébként nemcsak a telepen élő tesó élettársa 59 éves, a 17 éves lányé is 58. Tipikusch.

Undorító, hogy ezek a B. "úrék" nem tudnak felnőtteket b..ni, csak tinilányokat felcsinálni. Remélem, nem kapja meg a lányát.

Anyuci is, miért is kapna büntetést? Hiszen ON, azt tesz a gyerekével, amit akar, mindegy, hogy pöcébe dobja-e. Sejti a homályos kis eszével, hogy nem tarthatja meg, nem belőle segílyke, hát még arra sem veszi a fáradságot (hiszen neki mi haszna belőle) hogy bevigye a kórházba, vagy lerakja valaki ajtaja elé. Inkább hagyná nyomorultul elpustulni, minthogy az érdekében két szalmaszálat keresztbetegyen, ha őneki személyesen nem hoz hasznot. Híres gyerekszeretet, mi?

Sőt, ezután előadják, hogy mindezek után a lakhatásra alkalmatlan ház miatt nem kapják meg a gyereket! Ha most egy jótét lélek falvédő szerezne nekik ingyenházat, visszakapná a gyereket az "anya" aki otthagyta a pöcében?! Jó, ha a 3 éves korig eljut ilyen szülő mellett a gyerek...

 

Előzmény: újmóni (454741)
gall travis Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454747

nincs kerités ,magáért beszél  1.vagy ellopták 2: On lakozik a házban

Előzmény: újmóni (454741)
meghilla Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454746

Jaj, most látom csak: megint hebehurgyán csaptam le a "jó falatra". Már elhatárolódtál...:-(

Előzmény: újmóni (454723)
meghilla Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454745

+1 (és még sok)

Előzmény: raider (454730)
meghilla Creative Commons License 2013.05.21 0 0 454744

Hozott Isten, Mónink!:-)

 

"...K. Tibor 29 éves és társa B. Mónika....ellen"

 

Megkönnyebbülten olvasom, hogy te a hétvégén Wachauban voltál, tehát támadhatatlan alibid van:DDD

 

(Bocsánat:-)....nem lehetett kihagyni! Bele is betegedtem vóna!:D) 

Előzmény: újmóni (454723)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!