bevegeztetett. nem rossz, persze ilyen izkavalkadban nem igazan lehet kierezni az oszl izet. leginkabb a szalonna nyomja el. lehet, hogy legkozelebb azzal csinnyan kell banni.
pssssszt! senki nem tudja! :) olyan ocso' vo't, hogy nem hagyhattam ott. az elmult 20 evben, most vettem masodszor gombat. de kepzeld el, hogy az elozo vetel is ordogszeker volt. kivancsi voltam a termesztett izere.
Utána tegnapi vendégségből elhozott maradékot ettünk. (Baconba csomagolt, sattal töltött csirkemell + hozzá márványsajtos krumplisaláta a Fény utca piacról holmi töröktől.)
pajslit csak a bognarban, oriben szoktam volt enni. ket eve mar nem csinalnak, mert atalltak a svedasztalos modellre. ezert szeretnek inkabb ezt kesziteni. persze elso nekifutas. sztem a jovo heten beszerzem hozza a maradek alkatreszeket a bosnyakon, a palocgulyast pedig halasztom egy hettel. ahoz is kell kapor.
a tegnap kivett kecskecombot bepacoltam. fokhagyma helyett medvehagyma pesto adta az alapot, ment bele so, bors, mustar, csili, friss kakukkfu, pici aprora vagott rozmaring (egy nagy ag ugyis megy ra suteskor), hazi fuszerkeverek (ez a zoldsegeket potlando), zsalya. olivaolajjal agyaztam meg neki. tettem ra egy felbevagott fokhagymat es voroshagymat, utana ment ala kb 2-3 deci roze. most meg pacolodik, csak delben kezdem sutni.
Nálunk mindig én hívom meg a még élő barátokat. Sajnos a számuk vészesen fogy. 70.-en még 18 vendég volt, a 80.-on csak 10. Már csak remélni tudom, hogy több kerek már nem jut nekem. Hja az 50-en 36-an voltak, aztán a hatvanat átugrottam. Mi csak kerek születésnapokat ünnepeljük.