Áhh.... Messze elmaradt! Viszont ma kóstoltam egész jó cuccokat! Nehéz ezt kimondanom, de ez a szilva nevű egyén, elég jó cuccokat csinál. Vakon honann ért hozzá......?:))
Az üstel számolj úgy, hogy egy liter cefre lehűtéséhez, kb 2-2,5 liter vízre lessz szükséged. Innentől tök mindegy mekkora a hűtőd. A víz ennyi, és kész.
Igen a Spájz- néma csendje - és az ott eltöltött idő hosszúsága megoldott már sok nyelvi problémát !! (egy idő után más spanyolul is megy -spayolmeggy-)
Szia norris!Holnap próbálom ki a szerkezetet egy kis birsalmával (5kg ) meg annyi forma hagyományos alma megy hozzá. A nagrancs még egy kicsit drága:))
és kizárólag tisztázásra használnám!" nem jelenti hogy egyszerűbb a helyzeted az könnyebbség hogy szimpla falú lehet az üst de a többire nagyon is oda kell figyelni - Ha saválló az üst akkor a sisak vagy a deflegmátor - páracső legyen rézből a hűtő lehet savállóból az hogy mekkora a hűtő az attól is függ átfolyós vagy feltöltős ....stb
ok,akkor inkább segitséget kérek! 15 literes saválló üstöt szeretnék,réz átfolyoval és hűtővel.mekkora legyen az átfolyócső átmérője,és milyen hosszú legyen?mekkora legyen a hűtőcső átmérője és milyen legyen az ideális átmérője a spirálnak /ez gondolom meg is határozza a hűtötartály méretét/?
csak és kizárolag tisztázásra használnám!
előre is köszönöm a segitségeteket illetve szivesen fogadok más elképzeléseket is!