Keresés

Részletes keresés

Kaamilla Creative Commons License 2008.06.13 0 0 2847
Szia Eleon Nóra!
Elkezdtem szedni a xanaxot, úgy tűnt, hogy használ, de közben, hogy jobban voltam hanyagoltam, most jöttem haza a reomatológiai kezelésekről két hét után, most kicsit megint éreztem, újra szedem, és ne hagyjam abba? Vagy meddig szedjem?
Előzmény: Eleon Nóra (2841)
Kaamilla Creative Commons License 2008.06.13 0 0 2846
Szia Évike007!
Nekem nem volt magas a vérnyomásom, és abba is hagytam a Nebiletet, és úgy döntöttem iratok fel a Rivotril mellé xanaxot, mert a korábban a fórumban olvastam, hogy nem a bétablokkoló használt valakinek az extrákra, hanem a xanax. Tul. képpen szedtem, reggel o,25 meg este, és úgy vettem észre, hogy használt, aztán elmentem nőgyógyászhoz, és mondtam,mivel ideges vagyok írjon valami hormont. Írt egy gélt, amit a combomra kell kenni, felszívódik, és tablettát, amit 18 napig, és 14 nap kihagyás, azt mondta, tök nyugudt leszek tőlük, tényleg így is érzem. Közben elmentem egy kórházba a nyaki izületeimet kezeltetni, gyógyfürdővel egybe kötve. Ott nagyon jól voltam, és most hogy hazajöttem, megint éreztem egy kis extrát, de a xanaxot ott el is hanyagoltam, met jól éreztem magam. Arra következtettem, hogy talán a mindennapi stressz okozza ezt. Hőhullámom nekem sem volt, csak az ideg, így most tényleg érzem, hogy a hormon hiányom is befolyásolta. Ezt nagyon ajánlom neked is. Mért szenvedjünk ettől ha nem muszály. Azért majd elmegyek a kardiológushoz is egyszer. A ritmusom a kórházban jó volt, teljesen változó, de szerintem a nyugalom nagyban befolyásolja. Ha tudsz valamit ezekről írj, met a nyomozást még nem fejeztem be. Meg szerintem, azért kellene a hormont is ellenőrizni vérvétellel. Valaki írta nekem, hogy veszélyes ez az egész, de talán ha a vérnyomásom mindíg jó, akkor nem fogok agyvérzést kapni. Írj! Szia Kaamilla
Előzmény: evike007 (2842)
kirgizke Creative Commons License 2008.06.11 0 0 2845
Sziasztok!

Egyik ismerősöm gyermeke Marfan-szindrómás. Eddig nem tudtam erről a betegségről, most próbálom megérteni, miről van szó.
Ez egy örökletes betegség: génhiba okozza.

Lehetséges, hogy két egészségesnek tűnő embernek mégis beteg gyereke legyen? Azaz lehetséges, hogy az egyik szülő csak hordozza a hibás gént: nála nem vagy alig fejeződik ki a betegség?

Köszönöm szépen a segítséget.
levendi Creative Commons License 2008.06.07 0 0 2844
Kaamilla! Én uj vagyok ezen a fórumon de örülök hogy rá találtam. TUDOD ÉN AZT AJÁNLOM HOGY MINÉL ELŐBB MENJ EL ORVOSHOZ mert én is változókorba vagyok ideges és feszült voltam a szivemet ugy éreztem hogy duplát ver ehhez még jöttek a hőhullámok és az állandó stresszelés.VÉRZÉS kimaradásaim is voltak,nem tudom hogy neked is vannak e?És mit ad isten egyszer csak robbantam vagyis kaptam egy infarktust kettő hónapig voltam kórházba és egy sztentet is raktak belém az egy értágitó!Ugyhogy nem szabad minden kinódat a változókorra fogni menj el és vizsgáltasd ki magad hogy megnyugodjál!!!Ja még elfelejtettem hogy le is rokkantositottak!!!!Nem lehet mindent a változókorra fogni én is igy tettem és lásd mi lett belőle 49évesen megrokkantam!!!!! Tudom hogy nem nyugtattalak meg de légyszi irjál vissza hogy mi van vagy lett veled!!!!
evike007 Creative Commons License 2008.06.06 0 0 2843
Jaj és a Nebilet sem rögtön hat!Előszőr rosszabbul leszel!Fáradt.lehangoltszédülsz,bizseregsz /legalábbis nekem igy jött elő!Igaz akkor még egész szemet vetetm be,de 3-4 hét és beáll!és sajna ez agyógyszer mint minden agyraható kihozza a depit,pánikot!!Tehát vigyázni kell mit és hogyan szedsz illetve tul kell élni az első 3 hetet aztán jobb lesz!!Szép napot
evike007 Creative Commons License 2008.06.06 0 0 2842
szia Kaamilla!
nebiletet a kardiologus irta fel,mert magasabb volta vérnyomásom és sok az extrám !most szedek reggel egy felet este egy felet!Vérnyomásom tök alacsony !!és kitapasztaltam,hogy az extráknak jót tesz,de napközben kell a xanax mivel a változókor sajna igenis okozz idegi problémákat!De erre elég jó aremifemin plus!Igaz az orbáncfű mega xanax nem igazán jó együtt,most megyek majd nődokihoz,hogy valami mást adjon a klimaxra!De az extráim kevesebbek joval és nem olyan hevesek mint eddig!De már nem figyelek rá:)Viszont sokkal többet foglalkozom sajna aváltozókori tünetekkel,mert a gyengeség,idegbaj stb még simán vannak!Igaz hőhullámom nincs:)legalább valami jó is van:))
Előzmény: Kaamilla (2836)
Eleon Nóra Creative Commons License 2008.05.30 0 0 2841
Én voltam, akinek a xanax segített. Nekem is ritmusproblémáim voltak egyre gyakrabban. Nagyobb dobbanások után szünet. A ritmusszabályzó nem segített. A xanax-ot szedtem csak. Az nem a szívre hat, csak nyugtató. Nekem bevált.

Szerintem vizsgáltasd meg a szívedet, és ha nincs baja, akkor ne ritmusszabályzót szedj, hanem nyugtatót.
Előzmény: Kaamilla (2840)
Kaamilla Creative Commons License 2008.05.30 0 0 2840
Eleon Nóra szia!
Köszi a választ! Tudja aza orvos, hogy stresszes és pánikbeteg vagyok, meg túlhajszolom magam mostanában, és tudja, hogy Rivotrilt szedek, és ennek ellenére azt modta, hogy szedjem a Nebiletet, mert nagyon jó. Én irattam még fel xanax-ot vele, mivel olvastam a fórumban, hogy az használt valakinek a szívritmus zavarra. Egyébként mikor elkezdtem szedni a Rivotrilt az idegorvos írt + xanaxot, de úgy dondoltam elég a Rivotril. Ha pl. dolgozom fizikai munkát végzek érdekes nem érzem, nincs vagy nem figyelek rá nem tudom. Most megyek szanatóriumba, fürdőbe kezelésekre, kipihenem magam, meg ha lesz mód rá elmegyek kardiológushoz. Tudom, hogy alapból a lelki egyensúlynak is helyre kellene állni, de mivel a dolgok nem úgy mennek ahogy kellene, és meghatározó a pénz, hát sajnos nem tudom megoldani ezt a problémám. Gondolom addig is gyógyszerezni kell magam, mert valamiféle megoldás kell. Üdv. Kaamilla
Előzmény: Eleon Nóra (2837)
berge Creative Commons License 2008.05.30 0 0 2839
 

Sziasztok!

 

Van itt vki, aki a gyógyszerekről (mellékhatások, ellenjavaslatok) komoly (orvos, gyógyszerész) szinten tud nyilatkozni? Vagy ha nincs, melyik topicban kérdezzek urológia, pulmonológia, kardiológiai jellegű problémák gyógyszerezésével kapcsolatban?

 

Válaszokat előre is köszi

 

berge

lao-ce Creative Commons License 2008.05.30 0 0 2838
halihó

nemrég vásárolt a család külföldön egy vérnyomásmérőt, amiről később kiderült, hogy valamilyen brit mértékegységet használ, ígymi teljesen "meg vagyunk lőve", mert nem tudjuk értelmezni az eredményt

esetleg nem tudja valaki, hogy lehet átszámolni magyar mértékegységre a mért adatot??

előre is köszz
Eleon Nóra Creative Commons License 2008.05.27 0 0 2837
Ha lelkileg vannak gondjaid, akkor neked nem szívritmus szabályzó, hanem stresszoldó, nyugtató kell.
Orvossal konzultálj.

Ha mégsem beteg a szíved, felesleges szívritmusszabályzót szedned.
Előzmény: Kaamilla (2836)
Kaamilla Creative Commons License 2008.05.26 0 0 2836
Szia Évike007!
Kicsit lemaradtam ezen a fórumon, de hát ha az ember klimaxos nem is csoda, úgyhogy bocs.... hogy ilyen későn válaszolok. Én 52 éves leszek augusztusban, de már 50 éves koromban beállt a változókor......
Most nem tudom mi okozza a szívritmuszavart, mert azért eddig nem nagyon volt, de most szinte egész nap érzem, és éjszaka is felriadok. Vagy hormonhiány, vagy az idegeim, mert tervezgetem, hogy váltok munkahelyet, mert idegileg nem bírom, (bizt. üzletkötő vagyok), és három másik helyre jelentkeztem, az egyikre szerdán hivatnak, lehet, hogy ezek is okoznak feszültséget, de attól, hogy a szívemmel baj van eleve idegeskedéssel tölt el.
Szerinted a xanax használt neked a szívritmusra? Én Rivotrilt szedek, de csak 1 x 0,25 mg-ot, lehet, hogy ez most kevés. A Nebilet is használ szívritmusra nem ? hiszen bétablokkoló. Gerincröntgenen voltam, és ott mondta az asszisztensnő ismerősöm, hogy neki is voltak szívpanaszai, és amikor elkezdett hormont szedni, elmúltak, és az idegei is jobbak lettek. Nekem most írt fel a nőgyógyász egy krémet (hormon) meg egy gyógyszert. A krémet először 14 napig kell felkenni minden nap, aztán a gyógyszert 28 napig és így tovább. Még csak 3 krémet használtam el, persze nem érzek még semmit. Üdv.
Előzmény: evike007 (2811)
Kaamilla Creative Commons License 2008.05.26 0 0 2835
Sziasztok!
Ha valaki gyanítja, hogy a változókor miatt tök ideg, vagy amiatt van szívritmuszavara írjon nekem.... Üdv.
Kaamilla Creative Commons License 2008.05.26 0 0 2834
Szia Évike 007!
Érdekelne, hogy szerinted milyen ez a Nebilet, mert állítólag valami Nóbel díjas gyógyszer, nekem az orvos azért írta fel mert szívritmus zavarom van. Teljesen be vagyok ilyedve, még soha nem volt ilyen, hogy állandóan furcsa veréseket érzek, változókorban vagyok, egy kardiológust fel kell keresnem, mert ez nem állapot, hogy tiszta ideg vagyok. A valeriana egyébként gyógynövényből készült, ezért nagyon jó, és gyenge nyugodtan szedheted. Üdv. Kamilla
Előzmény: evike007 (2798)
abdhulbin Creative Commons License 2008.05.24 0 0 2833
Köszi! Úgy csinálom!
Előzmény: Eleon Nóra (2832)
Eleon Nóra Creative Commons License 2008.05.22 0 0 2832
Ne ülj fel teljesen, hanem felhúzott lábbal csináld, és a derekad maradjon a talajon, csak a felsőtested emelkedjen.
Előzmény: abdhulbin (2830)
abdhulbin Creative Commons License 2008.05.22 0 0 2831
Azért a húst szeretem még mindíg. Pacalpörköltet is. De mostmár odafigyelek a dolgokra. Tulajdonképpen a diéta mellé sok vizet iszom.
Előzmény: BFeri53 (2825)
abdhulbin Creative Commons License 2008.05.22 0 0 2830

A hasamon a zsír még megvan, de mostanra jutottam olyan szintre, hogy hasra is dolgozgatok. Nem nagyon, mert a 3 gerincsérvem eléggé behatárolja a mozgás szabadságát. Koccnál nem érzem, de felülésnél azonnal.

A vérnyomás gyógyszerrel rendben van, szerintem lassan csökkenteni is lehetne a gyógyszarmennyiséget. De ezt nálam okosabbal kell megbeszélnem.

Okokról? Eléggé ideges tipus vagyok. Az emelne ennyit?

Előzmény: BFeri53 (2823)
abdhulbin Creative Commons License 2008.05.22 0 0 2829
A multkori "futószalag"szerű vizsgálat után elgondolkodtam. Volt rá időm. Ha legközelebb is hasonló lesz a dolog akkor közlöm vele: nem jövök többet. Majd keresek mást. Nem értesítettem, csak feleztem. A mozgásintenzitás visszavéve, a táv nem.
Előzmény: kkmd (2822)
abdhulbin Creative Commons License 2008.05.22 0 0 2828

Sziasztok!

 

Sajna csak most jutok ismét net közelébe. Elírtam. A jobb térdem kezdett el fájni rendellenesen, amely soha nem fájt. A többi izületemet csak eléggé éreztem.

Mostmár önhatalmúlag félbe törve szedem, és így viszonylag rendben vagyok.

Előzmény: kkmd (2821)
evike007 Creative Commons License 2008.05.21 0 0 2827
Most aztán megleptél!Igaz minden változik,de ennyire??Az utobbi időben iigen sószegényen étkeztem,most akkor sózhatok rendesen?:)
Igaz megköti a vizet ,d e más élelmiszer pl az eper meg hajtja4Azért a természet tudja mi hiányzik neki.)
Én pl mostanáig nem ettem meg a kefirt ,most naponta megiszom ,mert ugy érzem kell a szeervezetemnek! Jobban is érzem magam tőle!
Szép napot!
Előzmény: Törölt nick (2826)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.20 0 0 2826

Ezt is rosszul tudtuk: nem egészségtelen a sós étrend2008. május 20., kedd 8:15     InfoRádió / China Daily

        Kinyomtatom Elküldöm Betűméret + -

Az általánosan elterjedt hiedelemmel szemben nem igaz, hogy a sóban gazdag étrend növeli a halálozás veszélyét - erre az eredményre jutottak New York-i kutatók, akik szerint éppen a sószegény diéta okozhat végzetes kimenetelű szív- és érrendszeri betegségeket.

 

if(!window.goAdverticum)document.write(''); if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(39114);

1

Az Albert Einstein College of Medicine of Yeshiva kutatói egy újabb régi hiedelmet döntöttek meg, amikor azt vizsgálták, hogyan hat a só a szív- és érrendszeri megbetegedésekre. Átfogó vizsgálatukból kiderült, hogy nem a sóban gazdag, hanem éppen fordítva: szegény étrend növeli meg jelentősen a halálozás veszélyét.

"Kutatási eredményeink azt mutatják, hogy az egészséges felnőtteknél a sok só fogyasztása önmagában aligha növeli a halálozás veszélyét" - foglalta össze a lényeget Hillel W. Cohen, az intézmény járványtani és közegészségügyi docense.

A kutatók egy országos egészségügyi felmérés adatait elemezve jutottak erre a következtetésre, amelyeket összevetettek a halálozási statisztikákkal. Az országos felmérés 8700, 30 évesnél idősebb amerikai adatait vette fel, akik nem voltak sószegény diétán.

Miután az adatokat kiigazították a szív- és érrendszeri megbetegedéseket okozó veszélyfaktorokkal - dohányzás, cukorbetegség és magas vérnyomás - a kutatók megállapították, hogy a legkevesebb sót fogyasztók negyede 80 százalékkal nagyobb halálozási veszélynek van kitéve, mint a legtöbb sót fogyasztók negyede.

A vizsgálat eredménye megkérdőjelezi, hogy van-e egyáltalán értelme, és főleg: biztonságos-e azt tanácsolni az embereknek, hogy tartózkodjanak a sótól, függetlenül attól, hogy milyen az érintettek vérnyomása és általános egészségi állapota.

Kapcsolódó cikkek:

  • Ezt is rosszul tudtuk: a lajhár nem is annyira lusta
  • Ezt is rosszul tudtuk: mégsem egészséges a napi nyolc pohár víz
  • *  *  

    BFeri53 Creative Commons License 2008.05.16 0 0 2825

    Eszembe juttattad egyik jó barátom, aki kenus volt fiatal korában.

    Sokat piált, zabált, cigizett. Nagytestű ember iszonyúan csúnya, köszvényes ízületekkel. 60 éves elmúlt, 130 kilósan kezdett neki a diétázásnak.

    2 hónap után szemmel látható a javulás! Iszonyú sok desztillált vizet iszik zöldségporral és lúgosító porral keverve. A vért vízzel lehet a legjobban megtisztítani, mondja. Húst alig eszik. Odafigyel a teste jelzéseire. Hallani sem akar az orvosokról, ami persze a másik véglet. Szerintem a "túlzott" öngyógyítás, ellenőrzés nélkül hosszú távon veszélyes lehet.

    Előzmény: abdhulbin (2820)
    BFeri53 Creative Commons License 2008.05.16 0 0 2824

    A hugysavra kaptam Milurit 300mg-os tablettát. Hát amikor beveszem az egészet akkor eléggé furcsán érzem magam. Valahogy "visz a fejem". Ha csak felet veszek be akkor tünetmentes vagyok.

     

    Nem csoda. Emberből vagy. Eddig is csodálkoztam, hogy neked miért írják fel mindig minden gyógyszerből a maximális, vagy majdnem maximális dózist.

    Idézek a Milurit előiratból szakemberek számára:

    "Az ajánlott kezdeti adag az esetleges mellékhatások kockázatának csökkentése érdekében naponta egyszer 100 mg. A napi adagot szükség esetén fokozatosan – a szérum húgysavszint 1-3 hetenkénti ellenõrzésével – 100 mg-onként célszerû emelni a megfelelõ hatás eléréséig. ...

    A gyógyszerszedés ideje alatt bõséges folyadékbevitelrõl kell gondoskodni. A napi vizelet mennyisége legalább 2 liter és semleges vagy enyhén lúgos kémhatású legyen.

    Vesefunkció beszûkülésre hajlamosító tényezõk fennállása esetén (pl. idõs kor, hypertonia vagy szívelégtelenség miatt történõ diuretikus vagy ACE-gátló kezelés) az allopurinol adása fokozott orvosi figyelmet igényel.

    A kezelés elsõ idõszakában a májfunkció rendszeres ellenõrzése javasolt.

    Az allopurinol kezelés bevezetése akut köszvényes rohamot provokálhat. Ennek elkerülése céljából a kezelés kezdetén - legalább 1 hónapig - nem-szteroid gyulladáscsökkentõ vagy napi 0.5-1 mg colchicin kiegészítõ adása javasolt."

     

    Beszéljed meg a dokival!

     

     

    Előzmény: abdhulbin (2819)
    BFeri53 Creative Commons License 2008.05.16 0 0 2823

    Kedves Barátom!

     

    A mostani leletedből látszik, hogy kissé savasodik a szervezeted (húgysav, vizelet pH növekedése). A triglicerid is emelkedett, de nem kórosan (Van olyan külföldi labortáblázat, ahol életkor és nem függvényében közlik a határértékeket. Eszerint a tiéd normális). Ez együtt kisebb anyagcsere zavart is jelezhet, amelyet okozhatnak a gyógyszerek is. Ez volt az én esetemben is. Nekem 453-ról lement 260-ra a húgysav, miután leálltam a gyógyszerekkel és életmódot váltottam, diétáztam. A savasodás lúgosító diétával is kompenzálható. Kölest és zabot "zabálok", húst szinte nem eszem. Amíg az ember fiatal, sokmindent tehet, hogy majd kevesebb gyógyszert kelljen szednie. Okos testmozgás, okos diéta! A futás helyett én mindig is a gyaloglást ajánlom, mert kímélőbb. Az orvosod mit ajánl? A túlzott nyúzásnak sincsen értelme. Ésszel kell mozogni! Ez nem tévéműsor!

     

    Más. Fontoljad meg! A hasad körfogatát kell rendszeresen mérni.  Olyan gyakorlatokat kell végezni, amelyek elégetik a hasadon a zsírt. Én erre a célra külön padot használok. A hasadon látható zsírszövet mellé képzeld el, hogy a hasfaladon belül is ott van a háj, ahogy a hasfalon kívül is. Zavarja a belső szerveid működését. Többek között nyomhatja a hasi artériákat (vérnyomás!). Ezért is mondják, hogy a haskörfogat egy rizikófaktor!

     

    Más. Montad a dokinak, hogy élsportoló voltál? A szívtágulás nem szokatlan az élsportolóknál. Aki a futást jól bírja, annak nincsen nagy gond a szívével. A magas vérnyomást más is okozhatja.

     

    Végül. Mi van a magas vérnyomásoddal???? Ez volt a fő panaszod. Annyi más nyavalyád lett, hogy el is feledkeztél róla? Ez csak vicc volt!

    Előzmény: abdhulbin (2819)
    kkmd Creative Commons License 2008.05.16 0 0 2822

    Visszaolvastam, Miluritra ezt találtam:

    Azonnal értesítse orvosát vagy jelentkezzen a legközelebbi kórház ügyeletén, ha az alábbi súlyos mel-lékhatásokat tapasztalja:
    - Erős ízületi fájdalom, az érintett ízület gyulladása, ezek heveny köszvényes roham fellángolását jelezhetik. A kezelés mellett jelentkező roham kialakulása megfelelő kiegészítő gyógyszeres keze-léssel megelőzhető, illetve a már kialakult roham egyéb gyógyszerekkel kezelhető. Ezzel kapcso-latban kezelőorvosa utasításait kell követnie.

    Szerintem olvasd el Te is  a betegtájékoztatót, ugyanezt írja-e és ha igen, értesítsd az orvosodat, ahogy ez le vagyon írva! És vigyázz magadra, ne hajtsd ki magadat!!!

    Előzmény: kkmd (2821)
    kkmd Creative Commons License 2008.05.16 0 0 2821
    Mirulit-ot nem találtam. Jól írtad? Ha nem szeded a mirulitot, akkor is fájnak az izületeid?
    Előzmény: abdhulbin (2820)
    abdhulbin Creative Commons License 2008.05.15 0 0 2820
    Még egy észrevétel: Szedem a Mirulitot, és kocogáskor, valamint utánna az összes izületem fáj a lábamban. Elképzelhető, hogy felold valamit?
    abdhulbin Creative Commons License 2008.05.14 0 0 2819

    Voltam a szivészemnél. Hát ennyi idő kellett amíg megemésszem. Biztosan sietett, mert mindenféle vizsgálat nélkül mintegy 10 perc alattt kidobott. Visszarendelt két honap mulva, de aztán részemről be is van fejezve. Lehet, hogy olvassa Ő is a fórumot?

    Érzésem szerint valahogy "lélektelen" személytelen volt a mostani konzultáció. No szóval néhány adatom:

    109kg. A régi adatok zárójelben.

    pH:5.5(6.0),Cukor:6.1(9.1), Karbamid:8.8(8.7), Hugysav:520(510), Koleszterin: 1.1(1.2), SE Kreatinin:109(110), Triglicerid:3.60(2.52) Vas:12.4(16.2) Isszbilirubin:5.8(11.8), GOT: 22(24) GPT:18(28, Gamma-GT: 29(62), Alkalikus foszfatáz:141(193), Reumafaktor:2(0.1),

    TSH3: 2.511(1.947) Eonizofil:1.4(2.8).

    Nos ennyi van. A hugysavra kaptam Milurit 300mg-os tablettát. Hát amikor beveszem az egészet akkor eléggé furcsán érzem magam. Valahogy "visz a fejem". Ha csak felet veszek be akkor tünetmentes vagyok.

    Mindenesetre a vérem a szép hígfolyós volt, nem pedig hígméz állagú mint régen.

    A testmozgást sem fejezem be. Részemről aggodalomra ad okot a Triglicerid növekedése, miközben eléggé sokat nyúzom magam, és a kajára is odafigyelek. Valamint az aggaszt, hogy a húgysav is felfelé ment. Viszont örülök a cukornak. Hogy van az, hogy amikor napközben mérem akkor 5.3, és 4.5-ös érték van, ilyenkor éhgyomorra meg 6.1?

    Majd még leszek. -Tegnap egy jó ismerősöm meghalt. Hasonló alkat mint én, évjáratban is. Megált a szive. Ivott, dohányzott.

    evike007 Creative Commons License 2008.05.12 0 0 2818
    Sziasztok!
    Dehogy szedem akettőt együtta remotivot nem is birom tiszta vörös leszek tőle4DE sajna most olvastam egy természet tudományos lapban,hogy a xanax hatásáta az orbáncfű megröviditi!WEzért is csodálkoztam mitől leszek zizibb mindig!!most már tudom!majd lehet a szólj vit állok át és az jó lesz!!
    Szerintem már most sem magas avérnyomásom ,de majd eldönti a házidoki/elég lenne a fagyöngy-fokhagyma kapszula is/de e z szerintem van csak igy!
    Elképzelhető hogy leáll a szerotonin termelésem az agyban??????
    szép napot nektek

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!