Keresés

Részletes keresés

Meli Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1293
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Ne idegeskedj annyit, és főleg ne legyél ilyen pesszimista. A terhességi teszt tényleg butaság volt. Én megfogadtam, hogy nem veszek többet, mert nagyon megutáltam azt az érzést, hogy már megint nem sikerült :-(
Bízzál inkább a sikerben, ok?
(Örülök, ha segíthettem.)
Előzmény: primera (1291)
noa Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1292
Primera, lazíts már egy kicsit. Nem lehet ezt ilyen görcsösen csinálni - számomra ez a legnagyobb tanulsága és leszűrődése eddigi megpróbáltatásaimnak. A siker kulcsa: a nyugalom. Nagyon könnyen előfordulhat, hogy épp a túlzott idegeskedés miatt nem sikerül. Ha az ember szuggerálja magát, hogy mikor jön meg, meg teszteket csinál, még a végén akkor is megjön, ha egyébként nem akart volna. Nemrég hallottam, hogy orvosi szempontból a lelki nyugalom éppolyan fontos, mint a teseti (sőt!!!)
Ha pedig a jövő hónapban nem szeded a sero-t, hát nem szeded. Majd az azután következőben. Itt a tavasz, foglalkozz a külsőddel, csinálj programokat és meglátod, észre sem fogod venni, mi történt, csak ezt mondod :"JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! MÁr 40 napja nem jött meg, éppen ideje venni egy tesztet." na és azon a teszetn majd két csík lesz. Ilyen egyszerű, nem kell bonyolítani.
Előzmény: primera (1290)
primera Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1291
Most olvastam amit irtál/pont egyszerre irtunk/!!
Nagyon rendes vagy köszönöm szépen!!!! Megpróbálok eljutni oda 4-ig!!!!
Nahát, de aranyos vagy!!!
Előzmény: Meli (1289)
primera Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1290
Még nem betegedtem meg a 26. napon tartok. De nem tudom... Jobb felkészülni mindenre. Ugyanis ha mondjuk szombaton megbetegszek akkor vasárnap nem tudom elkezdeni az újabb Sero adagot és hát azt a ciklus 2.napján kell kezdeni. Szeretném a következő hónapot bebiztosítani.
Amugy most ma elkeseredtem, olyan hülyeséget csináltam, hogy vettem egy terhességi tesztet és nem birtam és megcsináltam reggel. Természetesen 1 csík jelent meg csak rajta. Igaz, hogy azt volt ráírva, hogy a menstruáció esedékességének napjától lehet használni.Dehát 3-4 nap nem tudom mennyit számít. /30.napon szoktam általában megbetegedni és az vasárnap lesz./ Hát ez is közrejátszott, hogy beindultam, hogy a Sero-t feliratom.

Amint hétfőn megtudod az ultrahang eredményét azonnal írj!!!!!! Úgy izgulok!!!!!!!

Előzmény: Meli (1288)
Meli Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1289
Most beszéltem a Klinikával és kis segítséggel fölirattam neked Serophene-t. Menj fel a Szendei dokihoz, (ő már nem lesz ott, ma csak kettőig van) keresd Badacsonyi Angelikát (ő az asszisztense) és nála lesz a recept. Tud rólad. A jelszó: primera. A baj csak az, hogy ő is csak 4-ig van. Odaérsz addig?
Előzmény: primera (1286)
Meli Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1288
Szerintem du. 4-ig biztosan ott találod őket. Bár, ha jól sejtem az már a munkaidőd után van... Próbáld meg felhívni őket, telefonon biztosan meg tudják mondani. Van telefonszámod?
Ez azt jelenti, hogy már biztos, hogy nem sikerült? :-(
Ugye nem? Benned van minden reményem, mert "szinte" ugyanazok történnek velünk. Persze tudom, hogy mindenki másképpen reagál a gyógyszerekre, meg ugye nincs két egyforma szervezet sem, de akkor is...
Hétfőn (17-én) lesz a 14. napom, akkor megyek ultrahangra. Nagyon bízom abban a napban...
Előzmény: primera (1286)
noa Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1287
Sziasztok!

Mostanában lapítok, mert egyelőre nem történik semmi érdemleges. Szedem a gyogyókat, kapom a szurikat, első ultrahang szombaton.

Cic! Nagy rettenettel olvastam, hogy a Sero párnácskákat okozhat az ember lányán. Na, az már tényleg sok lenne, ha gyerekem sincs és még meg is híznék. Ez aztán igazán adna az ember amúgy is megtépázott női öntudatának. De ugye ha csak egy menetet szedek belőle, az még nem vészes?

Priméra! Szerintem ez teljesen attól függ, melyik dokihoz, olyan nagy ott a forgalom, hogy fix "zárási" időpont nincsen.

RoZi! Ha pesti vagy, én az I. Nőit ajánlanám, ott pedig esetleg Szendei Györgyöt.

primera Creative Commons License 2000.04.12 0 0 1286
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hány óráig lehet mennni a Klinikára a Baross utcában?
Csak a Sero-t kellene feliratnom de csak munka után tudnék menni. Vajon meddig fogadnak?

Meli! Szeded már a Sero-t? /hányadik napod van?/

Berku! Pedig nagyon szorítottam!! Mikor lesz esedékes a következő beültetés?

Szia! RoZi üdvözlet itt. Én sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni de gondoltam köszöntelek.:)

RoZi Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1285
Sziasztok!
3 év próbálkozáson,6 inszemináción egy beültetésen túl találtam rátok, és nagyon örülök Nektek! Néhány tanácsra lenne szükségem, válaszolhattok ímélben is, nem tudom, mennyire gyakori ez a gond. Lehet, hogy csak én kínlódom vele???????
Szóval: mit tudtok ajánlani akut petefészek-gyulladás esetén? Évekig kínlódtam vele, és már úgy tűnt, hogy rendben van a dolog, amikor néhány hete -mondanom sem kell, hogy épp az IVF után- ismét előjött. Antibiotikum, homeopátia, fürdőkúra kipróbálva.
Hol találok olyan orvost, aki tud segíteni? Úgy tűnik az eddigi dokibácsim kifogyott az ötletekből! Hálás köszönet!
Kuszti Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1282
Arpg, Köszi szép a választ, a progesteront mikor kezdtétek? Bocsi, hogy ennyire részletesen érdekel, de félő vagyok, hogy az én hormonjaim nincsenek helyzetük magaslatán, mindenképp ellenőriztetni akarom, nehogy ezen múljon valami.

Cic, nagyon sajnálom, hogy így megjártad, remélem már jobban vagy.

berku Creative Commons License 2000.04.11 0 0 1281
Én is köszönöm mindenkinek a biztató és együttérző szavakat, nagyon jólesik.
Noa, amikor a talin mesélted, hogyan élted meg a Kaáli előtti időszakot, már akkor kísértetiesnek találtam a hasonlóságot. Ha már ennyire hasonulunk, akkor önző szempontokból is erősen kívánom, hogy sikerüljön Neked a most következő beültetés. :-))
Egyébként én úgy búcsúztam csütörtökön a munkahelyen, hogy lehet, hogy jövök hétfőn, lehet hogy nem. Most az egyszer viszont jobb volt tegnap bennt lenni, mint otthon lett volna, itt hamarabb meg tudtam nyugodni, mással foglalkoztam.
Délután beszéltem Bernard dokival, rendes volt, rámszánta az időt. Ő a zavaros hormonjaimnak tudja be a dolgot, némelyikből koromhoz képest kevesebb van. Egyébként nem hiszem, hogy alulstimuláltak, vasárnap és hétfőn kaptam még HMG injekciókat, gondolom, ha akartak volna, adtak volna még szerdáig. Volt is a dokinak a punkció előtt egy olyan megjegyzése, hogy milyen jó, hogy nem adtak többet. Tíz sejt érdegélt, ötöt sikerült leszívni. Vagy ezek szerint az a jó, ha tíz a leszívottak száma? Uhhh, így is úgy éreztem, mintha a hasam apró, de feszesre fújt lufikkal lenne tele.

Cicvarek, nagyon gyors jobbulást kívánok!

Előzmény: noa (1274)
mosomasa Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1279
Köszönöm mindenkinek a biztatásokat. Most már én is derűsebben látok, mint szombaton. Egy másodperc elég, az eszmélés pillanata, a zuhanáshoz, de jól vagyok.

Sajnos, tuti, hogy nem sikerült, vannak ugye ennek színekben is kifejezhető jelei - a mellé társuló hasfájásról nem is beszélve.

Ilyenkor már én is csak arra gondolok, hogy jobb így, mitha valami baja lenne a babának...szóval, eggyel kevesebbet kell már küzdeni. Talán ismét egy lépéssel közelebb vagyunk a célhoz. Igaz, nem tudjuk még hány lépést kell tenni, de az úgy túl egyszerű is lenne.

Kitartunk és ez a lényeg!!

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1278
Üdv Mindenkinek!

Itt vagyok megint, de még mindig nem állandóra. Ha minden jól megy, hétfőn már jövök dolgozni.

Először is Fecs részére egy nagy csomó gratula és remélem sejti, hogy pillanatnyilag rettenetesen sárga vagyok.....

Hát akkor tennék egy kis beszámolót kórházi ki-be ruccanásomról, bocs ha hosszúra sikerednék.
Kezdődött azzal, hogy kedden reggel annak rendje és módja szerint bevonultam az osztályra, a felvételi szobába. Jelzem, odamentem fél 8-ra ahogy megbeszéltük. Közben jöttek az osztályról már fekvőbetegek meg mindenki más, mi felvételisek kb. 10 körül kerültünk sorra. Mire a kezünkbe adták a papírt és átcammogtunk a "szálláshelyre" közölték, hogy nem másnap lesz a műtét mint ahogy azt előzőleg lefixáltuk, hanem csak csütörtökön. Kapásból felment a vérnyomásom... Szerdán este még beszéltem doki nénimmel és elmagyaráztattam vele, hogy akkor mi is fog történni - szépen el is mondta no meg biztatott, hogy a többiekhez képest én már sokal hamarabb fogok rohanni, hisz nekem csak a köldökömön lesz egy 1,5-2,0 cm-es vágás. Akkor még ugyebár ő sem tudta, hogy az én hasfalam nem lesz hajlandó úgy táncolni, ahogy ők fütyülnek.
Szóval másnap altatás 20 percre elég "szundiszerrel". Készültek felfújni a kb. 3-3,5 liternyi szén-dioxiddal, ám én megmakacsoltam magam és úgy döntöttem, hogy 2 liternél nem engedek többet magamba (az anesztes roppantul örült, hogy rá kellett altatni az előző mennyiségre). Mit volt mit tenni, felkapták a nagykést és belémmártották és ott forgatták másfél óráig. Gyanús volt nekem amikor ébredeztem, hogy azt sem tudtam mit fogjak - lüktetett a köldököm, a hasam eszméletlenül fájt, no meg a petefészkek sem akartak kimaradni a buliból, ők is tiltakoztak sorsuk ellen (ők lettek elektromos úton kilyuggatva). Így aztán nemhogy hamarabb álltam lábra mint a többiek, hanem egy nappal később. :-((

De jelzem, ma már egész jól vagyok (fizikailag). Szombaton kell menjek 6 hetes kontrollra, aztán pedig vissza az életbe.

Más! Ha dupláznék, akkor elnézést utólag, még nem sikerült minden elmaradt hozzászólást végigböngészni. Csak a Serophen-témához szerettem volna hozzászólni. Nálam is jelentkeznek szépen mellékhatásai. Amikor szedem, hányinger társul a szédüléssel és fordítva, émelygek, fáradékony vagyok és nincs mit tenni be kell vallani, alattomosan tud kis párnácskákat pakolni az ember lányának nem kívánatos helyeire /jajj, de szépen mondtam!! :-))/ Én ugyan ezt kapom kezdetek óta amióta Szolnokra járok, van is vele nyűgöm rendesen, mert a patikában mindig meg kell előre rendelni, nem tartanak raktáron. Talán mondanom sem kell, túl sok eredményt egymaga nem tud nálam elérni, Metrodin rásegítéssel műxik csak a dolog (már amikor).

Na, befejezem, mert kiútáltok innen ha sokat jártatom a szám.
Majd még jövök valamikor.

Üdv, Cic

Kuszti Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1277
Berku és Mosomasa kedves! Ne keseredjetek el, lesz ennél sokkal jobb eredmény is. Gondoljatok arra, hogy nem tudhatjátok, hogy mitől védett meg a Jóisten, hogy most nem engedte a babát megfoganni. Fel a fejjel, és előre.

Remélem jól vagytok, és te is Primera.

Fecs, GRATULÁLOK, nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen továbbra is.

Noával együtt nagyon reméljük, hogy jó jel, hogy egyszerre kezdtük a stimulációt. Nekem elég sok hormont adtak az endometriózis miatt, remélem nem fognak túl stimulálni. Egyébként érzem a mellékhatások egy részét, pl. némi émelygés, és eléggé lenyomta a vérnyomásomat a Menogon. 110/70-ről, 95/61-re. Most teázok meg szőlőcukrot eszem, úgy néz ki, hogy segít. Én különben pénteken megyek az első UH-ra, a Jánosban nem dolgoznak hétvégén, remélem ez nem lesz baj a beültetésnél. Persze először jussunk el odáig.

Arpg, köszi a választ. Bocsi, de hogy is szedtétek azt a másik gyógyszert?

Előzmény: berku (1273)
susok Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1275
Kedves Berku!
Nagyon sajnálom, hogy igy történtek a dolgok. Tudom, csekély vigasz, de az alulstimulálás, a lépcsőzetesség, még mindig jobb, mintha elsőre túl lőttek volna, és intenziv osztályon kötsz ki a hiperstimuláció miatt (vizvisszatartás), mint nem egyszer előfordult már. De tudom, hogy legközelebb SIKERÜLNI FOG!!!!!! Fel a fejjel!
Előzmény: berku (1273)
noa Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1274
Berku!!!! PONTOSAN ÍGY TÖRTÉNT EZ NÁLUNK IS AUGUSZTUSBAN: 5 petesejt, de nem lett embrió, mert nem indultak meg. Kiderült: nem voltak megfelelő szerkezetűek. Egyébként szerintem egyszerűen alulstimuláltak. Nekem is ezzel a Clostylbegytes, kétnaponta 2 amp. Humegonnal volt, ahogy neked is. Úgy látszik, ez nem nagyon működik, de előszőr nem mernek durvábban.
Megértem az érzéseidet, nagyon is. Amit éreztem, az a hatalmas üresség volt. Ott álltam begyógyszerezve, testben-lélekben kész arra, hogy várjam és "dédelgesem" a kis embriókat és a telefonba egyszerűen azt mondták, hogy "Sajnos nem indultak meg". Már mindent elrendeztem a kétheti pihenésre. Pokoli volt bemenni a munkahelyre, mintha mi sem történt volna. Most ezért nem intézek direkt semmit. Egyébként az öt petesejt kevés is, általában tíz felett jó, ha vannak. Berku! Próbáld úgy felfogni, hogy ez is nagy dolog, hogy ideáig jutottál. És arra, hogy a TB szempontjából ez nem számít próbálkozásnak, így még megvan mind az öt!
Előzmény: berku (1273)
berku Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1273
CsinnnKA, arpg, köszi az érdeklődést.
Itt vagyok és próbálom összeszedni magam, mert ki vagyok borulva rendesen. Pénteken 5 petesejtet sikerült leszívni, mindet megtermékenyítették, de csak egy indult osztódásnak és vasárnapra az is megállt. Így a beültetésig sem jutottunk el. :-(((((((
Pedig kezdettől ezen imádkoztam, hogy csak legalább idáig jussunk el, ill. hétvégén, hogy legalább az az egy maradjon meg, de nem. Ma reggel vált bizonyossá, de Bernard dokival még nem tudtam beszélni. Mivel olyan szépen növekedtek a petesejtek, ennél jóval optimistábbak voltunk, de nem csak mi, a doki is. Azt mondta még a punkció előtt, valószínűleg több sejt is lesz és kiválaszthatjuk a három legerősebbet. Nem hiszem, hogy ez üres frázis akart lenni. De sajnos a döntő tényezők az ő hatáskörükön is kívül esnek.
A punkciót egyébként nagyon jól viseltem, az altatás szinte nem is különbözött a rendes alvástól, a hasam kicsit érzékeny volt utána, de nem volt vészes.
Fecs, de jó neked. Majd tényleg számolj be, mi hogy történt. (Hányat ültettek be és a többi.) Érdekel még a prednisolon? Mert megkérdeztem.
Előzmény: csinnnKA (1270)
noa Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1272
Na, megint én vagyok. Csak az előbb annyira felizgatott Fecs híre, hogy gyorsan válaszoltam, még mielőtt mindent elolvastam volna.
A Fény emberkés sztoriból valamit én sem értek, igaz, ez inkább a Budaira vonatkozik. Mindenhol arról cikkeznek, hogy mekkora szenzáció ez a lézeres gép. Egyébként ez arra való, hogy a megtapadási esélyt növelje. Megsértik az embriótokot (sejtfal-szerű) egy pici lézersugárral, hogy a sérülés miatt jobban megtapadjon. Úgy tudom, csak 35 év felett, több sikertelen sima próbálkozás után és akkor csinálják, ha a biológus szerint vastag a fal. Amit nem értek: ha tényleg olyan szuper ez a dolog és cca.50%-ra növeli az esélyt, hogyan lehetséges, hogy a János össz-eredményessége ezzel együtt és a 8 napos táptalajjal sem haladja meg a Kaáliét (azt hiszem századra egyforma). Pedig a Kaáliban sem hipermodern táptalaj, sem lézer nincsen. Na mindegy, egyszer talán megkérdezek valami orvost. Csak azért izgat, mert az ember nyilván a legjobb helyre törekszik, csak nem tudja, hihet-e az újságcikkeknek, vagy megint a szenzációkeltés van mögötte.

Fecs, nektek hol is sikerült?

Mosonmasa! Fel a fejjel, a sok bukás után még csodásabb lesz a siker. Egyszer eljön majd egy olyan hónap is, amikor nem fog megjönni, csak a teszten egy szép vastag csíííííííííííík.

Előzmény: csinnnKA (1270)
noa Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1271
Fecs!

NYOMULUNK UTÁNAD!!!!!! És gratula, gratula, meg vigyázz nagyon magatokra.
Egyébként te hogyan értelmezted a beültetés utáni pihenést? Feküdtél? Meddig? Sokat segítenél többünknek, ha írnál erről.
Magamról: Kusztival azonos napon, 8-án megkezdtem az injekciókat, első ultrahang szombaton lesz.

Előzmény: fecs (1263)
csinnnKA Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1270
Berku Kiscsillag!
Ne hagyj minket kétségek közt vergődni... mi van veled? Hogy sikerült???
Remélem, minden a legnagyobb rendben.

Fecs!
De jóóó nekeeed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Noa!
1. Közeleg a szerda!!!!!! ;-)
2. Ma voltam vérvételen, remélem, csütörtökre tényleg meglesz az eredménye, és akkor "eldől a sorsom". Nagyon izgulok, olyan sok múlik ezen a csütörtökön. Épp ezért ma reggel megkérdeztem a laborosokat, hogy ha szerda délután telefonálok, meg tudják-e mondani az eredményeket. Erre fel közölték, hogy telefonon nem adnak infót. Hogy fogom így kibírni csütörtökig???
3. Köszi, megvettem az újságot, el is olvastam Fény-emberkés cikket. Azért az újságírót elmarasztalom annyiban, hogy egyrészt hol embrió-keltésről, hol embrió-keltetésről beszél, és nem derült ki a cikkből, hogy miért van erre szükség. Mindenesetre nem kevés tortúrán mentek keresztül a szülők. De az a kisfiú nagyon aranyos!!! :-)

susok Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1269
Fecs! Szivből gratulálok! Végre egy jó hir hosszú idő óta:-))) Nagyon vigyázz magatokra, csak semmi hirtelen mozdulat, és ehhez hasonlóak! Most feküdnöd kell?
Mosomasa, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Fel a fejjel, most újra előre kell tekinteni!
Hus! Nagyon remélem, sem egyik, sem másik gyanú nem fog beigazolódni. Sokat gondolunk rád.
Nálam csak annyi, hogy várakozó állásponton vagyok, csak az Agnumens cseppet szedem, és ma voltam reggeli vérvételen progeszteronra (ez a kisérlet része). Ezenkivül a férjem minden este orbáncfűolajjal simogatja azt a 3 akupresszúrás pontot a hasamon, amelyeknek köze van ezekhez a dolgokhoz
Előzmény: primera (1268)
primera Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1268
Fecs! Gratulálok!
Milyen érzés? Hányinger stb. van? Voltak jelei mielött megvetted a tesztet, hogy sikerült vagy csak a teszt után lett biztos?
Előzmény: fecs (1263)
primera Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1267
Sziasztok! Már megint hétfő van.:((
Mosomasa! Biztos vagy benne, hogy nem sikerült?
Most, hogy én is meg voltam fázva, utánna néztem és a megfázás nem jelent semmit akkor ha nincs lázad! Csak gyógyszert nem szabad szedni.
Hogy vagy???

Amúgy ma már én is lelkileg készítem magam az újabb Sero stb.dolgokra. Megmértem reggel a hőmet és 2 tized fokot leesett. Nekem eddig mindig bejött a hőmérőzés tehát most sem sok reményem van.:((
Pedig úgy - de úgy bizakodtam. Gondoltam rá, hogy nem kellene mérni a hőmet és tovább remménykedhetnék. Dehát csak magamat csapnám be.:(

Szerencsére én már kezedek kilábalni a náthából.De most valahogy ez sem boldogít.

Remélem nektek jobb a kedvetek. Mindenkinek kellemes napot mára!

Előzmény: mosomasa (1266)
mosomasa Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1266
Gratulációim Fecs!
Legalább valakinek sikerült...
Nekünk most sem. Most vagyok éppen mélyrepülésben :-( Kemény leckéi vannak az életnek, de sok mindenre megtanítanak, az az egy biztos.
Sokszor csak ún. életinduló (lsd. Ally McBeal) segít rajtam, merthogy már választottam egyet magamnak és, ha padlón vagyok, akkor meghallgatom, ha kell 10-szer és utána egy fokkal biztos jobb.

És utána magamba mélyedek, meditálva, pozitívan gondolkodva (már amikor ez sikerül, mert néha nem megy).

Most jön a Serophene újra és utána a többi. Előre rettegek a fájdalomtól.

Katka, veled mi van????

HUs Creative Commons License 2000.04.08 0 0 1265
Szia mindenki!

Régen hallottatok felőlem. Én hétfőn fekszem be a Bel. II-re kivizsgálásra, mert Cushing gyanús vagyok. Az valami mellékvesekéreg működési hormon betegség. Többet senki nem mond róla. Az biztos, hogy kibírhatatlan migrénes fejfájásom van, már 3 hónapja. Most éppen 3 hete úgy megfáztam, hogy még mindig ágyban tart/ana az orvos.
Eddig vizsgálgattak össze-vissza, és a háziorvos megnyugtatott, hogy ha nem Cushing, akkor lehet még agydaganat is, ami nyomja a hormonközpontot!
Vidám napok, hejjj! Most melyiknek szurkoljak?
A Dudás doktor pedig elmesélte, hogy valószínüleg szteroidos kezelésben lesz részem, ha akarok még gyereket. (Az minimum 150kg testsúly + baba!)
Ezek a kilátásaim.
Legalább 6 hét múlva lesz csak eredmény!

Azért szurkolok nektek és jó olvasni, hogy vannak akikkel már biztató dolgok történnek!

Susok! Köszi az E-mailt, ez van!

fecs Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1263
Sziasztok!
Eddig fumeko néven egyszer már írtam nektek. Nagy-nagy örömünket szeretném megosztani veletek! Akkor említettem, hogy márc. 17-én volt az első beültetésem. Nos, kedden vettünk egy tesztet, és POZITÍV!!!!!!! Talán az ilyen hírek biztatóak azoknak, akik még várakoznak, hogy nem reménytelen. Nagyon várom, hogy ti is hasonló híreket írjatok, nyomon követem, hogy kivel mi a helyzet.
Egyébként én csodálkoztam, hogy ennyi gondotok volt az injekció beadatásával. Én amikor a körzetihez elmentem a vizsgálatok végett, hogy az altatásnak ellenjavallata nincs (mármint a punkcióhoz), akkor kérés nélkül, önként ajánlotta fel, hogy nagyon szívesen beadják. (Más kérdés, hogy aztán végül is a nőgyógyászommal adattam be.)
Ugye, ti is örültök?!
Várom hasonlóan jó híreiteket!
mosomasa Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1262
Eddig a csuklómat lógattam hideg vízbe. Szerencsére nem ment feljebb a hőmérséklet. Reméljük, nem is fog.
Egyébként meg mézezek, fokhagymázom és az orvos azt mondta szopogathatok Mebucaint, mert az nem káros. És esténként bedöntök egy calcium-sandoz+c-t. Ennek még az íze is jó. De a torkom fáj. Beszélni sem nagyon bírok. Talán a hétvégén megjavulok :-))
Előzmény: Kuszti (1261)
Kuszti Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1261
Mosomasa, semmiképen nem ajánlom, hogy láz esetén bármit is szedj, ui terhes kolleganőim ilyen esetben soha nem kaptak semmilyen gyógyszert. Javaslatom szintén a priznic, illetve az izzasztás. Igyál izzasztó hatású gyógyteát mézzel, pl. azt hiszem ilyen a hársfa, de nem vagyok biztos benne, de patikában biztosan mondanak ilyet, aztán nyakig betakarózni, és jól megizzadni. 39 foknál azért már szükséges a hideg borogatás, de nagyon remélem nem lesz rá szükséged. Egyél sok C vitamint és fokhagymát, ezt akár kapszulásan is, mert antibiotikus és gyulladáscsökkentő hatású.

Noa, az utrogestant mikor kell kezdeni használni, nekem is ezt írta fel, és meddig kell használni. Érdemes esetleg folyamatosan ellenőriztetni a hormon szintet, még akkor is ha esetleg ez a dokinak nem jut eszébe? Ezt nem tudom persze így előre, de tudom, hogy nem árt ha fel vagyunk készülve.

Előzmény: mosomasa (1259)
Meli Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1260
A hideg vizes borogatás jó ötlet. Télen 39 fokos lázam volt, és egyetlen gyógyszer sem segített, csak a borogatás. Úgyhogy én már nem is kísérleteznék mással.
Azért remélem nem lesz szükséged rá. Jobbulást kívánok!
Előzmény: mosomasa (1259)
mosomasa Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1259
Tudnátok egy kicsit segíteni?
Most várakozom és a 27. napban vagyok - egyelőre semmi, ámde megfáztam és hőemelkedésem van (szerencsére alacsony), de félek, hogy lázas leszek. Mit tegyek, ha belázasodom? Hideg vízzel hűtsem a csuklóm, halántékom? Vagy van olyan bogyó, amit ilyenkor be lehet szedni, mert az orvos ilyenkor mindig letilt a gyógyszerekről. MOst viszont nem tud segíteni, mert szabin van!:-(
Úgyhogy olyan is van, hogy nem dolgoznak!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!