Keresés

Részletes keresés

Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.09.10 0 0 10213

A te esetben a lényeg, hogy majd ha látod eldöntöd kell e vagy sem, mint ahogy más is. Senkit nem is akarok rábeszélni, lévén mindenki maga kell tudja hogy szüksége van e rá, vagy sem. Egy a lényeg, a könyv rajongóknak készült nem bestseller regénynek és többnyire rajongóktól.

 

Még mielőtt a vesézésre térnék, azt azért tudni kell róla, hogy nem holmi Magyar ötlet folytán készült. A könyv eredeti alapja német kiadvány,

 

A nációkat, tekintve, elég vegyes, és részben ezek lelhetőek fel, valamint ezek megfizethetőek, valószínűleg a jogdíjak ára is befolyással bírt, hogy nem mind az Olasz forrásból lett merítve, mert azt tapasztalatból tudom, hogy drága. Viszont én úgy érzem, hogy a vegyesség előnyős is egyben mert akad ami jobb akad ami rosszabb mint valamely külhoni moziban fútott moziplakát és kép, de egyben más is. A Magyar vonatkozás sajnos kevés, ilyen téren, de ez inkább a hazai egykori forgalmazóknak tudható be, lévén a legtöbb esetben a segítőkészség = a 0val, vagy csak ha nem látnak benne számukra elég lóvét akkor mezeien egy Nem a jelszó.

Örvendetes lenne ha tele lenne Magyar vonatkozással is képiekben de sajnos nem, így van. Ebben a tekintetben elég szerény. Ez számomra is negatívum, mert rengeteg dolog fellelhető és megtalálható, pld a mozi képek, plakátok kiválthatóak lettek volna a Magyarokkal is, illetve elfért volna még +ban, de ahogy ma Magyarországon semmit nem lehet könnyen elintézni így ezt sem, ahogy fentebb vázoltam miért. Így a könyv egyik hibája nem is lehet ezen okokból, de fájó pontja lehet annak aki erre számol és érthetően is, de ahoz, hogy ez más legyen ahoz előbb az országot kéne megváltoztatni hozzálásban.

 

Ami viszont lényeges, hogy a könyv nem holmi Magyar ötlettől vezérelve született. A könyv eredeti alapja német, így talán a sok német vonatkozás mint, poszter, képek stb. ennek is tudható be, így jórészt fordítás. Ettől persze a Magyar vonatkozású dolgok lehetnének mellékelve, hogy még igényesebb tartalmasabb legyen. A könyv tartalmaz egy film és szinkron statisztikát is, így aki el volt veszve e téren nagy segítség lehet.

 

Túlnyomórészt, Német, Olasz, Spanyol, Angol, Francia képekből építkezik a könyv, ahogy az eredeti mű is, a mozi (lobby) képek azok többnyire német.

Az írásos tartalom viszont magáért beszél, kiterjed természetesen a két főszereplő előéletére de nem a tipikus életrajzszerűen, és olyanra is amikre azok általában nem szoktak. A mellékszereplőkre, zenészekre, rendezőkre, stáb emberekre. Ezek is képekkel, egyéni fotókkal, poszterekkel, a filmből jelenetekkel stb.

 

Abban egyetértek ha ezt silány minőségben tálalják akkor fabatkát sem ér.

Amit úgy el lehet mondani, illetve jellemezni lehet, a külső héj fényes kemény borítás, de sajnos az a fajta ha megnyomod egy éles tárgyal, pld beütöd az asztal sarkába akkor mélyedés marad utána, tehát a vigyázos fajta. A lapokra nem lehet panasz, kellő vastagságúak, nem a szakadós fajta, normál papirban a 130g-os matt fotópapírhoz lehet hasonlítani, így fényfelé tartva nem világít vissza a könyv az ember képébe.

A már említett ragasztás meg remélhetőleg tényleg csak pár darabot érint, persze akinek az jút ez nem vigasz. Így onlineból nem vásárolnám csak ha semmi más eshetőség nincs. Inkább személyes átvétel és vagy offline bolt ahol átlehet nézni, belelapozni, azaz megvizsgálni, ha van akkor több példányt is.

 

A végére, saját vélemény, ami nem a kiadványt fémjelzi hanem csak magán megjegyzés, így ennek is kell kezelni.

Ha a könyet úgy veszem, hogy Magyarországon egyedülálóan mondható ilyen kiadványban elsőként veszem a könyvet és lehet egyben utolsóként is, mert lehet nem lesz több ilyen, akkor *5-ös.

Ha úgy, hogy egy teljesen 0-ról írt Magyar hozzálással és a nemzetközi vonatkozások mellett a teljes Magyar vonatkozásokat is bele írva, szerkesztve akkor így egy 3-as.

Viszont!!!, ez a könyv, már elkészült, és elérhető. Míg a másik a mindenki számára áhított pedig lehet, hogy soha nem is fog.

Ebben a tekintetben ennek a kiadásnak nagyon kell örülni, mert ahoz képest, hogy mennyien szeretik az országban a két színész mestert, nagyon gyér a felhozatal, míg máshol már méteres polcot is meg lehet tölteni annyi könyvkiadás készült.

 

A bolti megjelenésről. Én úgytudom, a héten már kapható kéne legyen, de majd kiderül mikor is lesz elérhető a boltokban, sokszor volt már csúszás, e könyv pedig már lassan a városi legenda kategória fogalmát is kezdte kimeriteni.

Előzmény: J.Firpo (10212)
J.Firpo Creative Commons License 2013.09.10 0 0 10212

A könyv még nem volt a kezemben, így előre nem akarok véleményt alkotni. De számomra pl. eleve nem szimpatikus - a képek alapján -, hogy össze-vissza mindenféle náció plakátjai sorakoznak benne. Számomra kb. az lett volna autentikus, ha olasz-magyar poszterek, plakátok kerültek volna a kiadásba, de hangsúlyozom ez a saját véleményem. Persze, lehet mondani, hogy ezek nehezen fellelhető anyagok, de talán pont ez a szép abban, ha valaki ilyen kiadvány elkészítésére adja a fejét és minőségi, valóban az igazi rajongók szánt könyvet szeretne készíteni...ráadásul akkor jogosan kér el érte csillagászati összegeket.

 

A kiadvány (kivitelezési) minősége a másik kritikus pont a számomra, ha tényleg olyan tré, hogy már csak akkor is sérül, ha forgatni akarom, akkor erősen megkérdőjelezem a 8 e HUF-ot...és az sem érdekel, ha 10 db-ot gyártottak le belőle... ;-)

 

Mellékesen szép és jó dolog a kép és persze szükséges is egy ilyen kaliberű kiadványba, de nehogy már ez minősítsen egy könyvet. Ha valaki szép képekre vágyik, akkor vegyen albumot. A magam részéről elsődleges az információtartalom, a fotók, képek, illusztrációk is lényegesek, de alapvetően másodlagosak.

 

Az ördög jobb és bal keze 1-2 esetében konkrétan 500 db-ról kellene beszélgetünk, ami vagy nem volt igaz vagy igen nehezen fogy. Kapásból tudok olyan online boltot mondani (de nem teszem egyfelől a reklám miatt, másfelől, mert rühellem azt a webshopot :-)), ahol raktáron van, illetve "szimpla" boltokban is bele-bele lehet futni, pedig nem tegnap jött le a gyártósorrol. :-S

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) (10211)
Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.09.10 0 0 10211

Arról nem szólt a fáma, hogy hány darab lesz, viszont az biztos, hogy elsősorban rajongóknak készült, mert az átlagember ennyi pénzért egyébként sem vesz könyvet, olyat amiből haszna nincs meg főleg. A könyv, érdekes, informatív de a benne lévők, a két mestere éhezők (rajongók) számára nyújt élvezetet igazán. Az átlag olvasónak akit nem érdekelnek olyanok mint film képek, plakátok, borítók stb., kb. nem több mint egy 280 oldalra nyújtott újság cikk (elnézést a megfogalmazástól, a szerzőtől de ahogy pld. engem sem érdekel a Kiskegyed című lap így másnak pedig hasonló lehet ezen könyv) ugyan akkor a lagymatagra sikerült Spencer életrajzhoz képest amiben alig volt kép melléklet (kb. ezen kiadvány 1%), az is inkább csak az egyébként is ismertekből válogatva. Addig itt igazából majdnem ez egész képekkel, illusztrációkkal, borítókkal, poszterekkel van tele. Amik beszerzése biztos, hogy nem két nap volt és valószínűleg olcsó sem. Ezt tükrözi az ár, és, hogy azoknak lehet eladni, akiket érdekel a téma mélyebben. Az meg dob a lapáton és az áron, hogy kis példányszám = magasabb előállítási költség. Szerintem jó esetben, de akkor tényleg az már nagyon jó eset, ha 1000 db-ot el lehet belőle adni, akkor az már elfogadható szám, és szerintem ezzel bőven sokat számoltam.
Ami még jobban hátulütője, hogy egy réteg vásárolja, és rossz tapasztalatok miatt előre informálódik, és ha nem hall túl jót, akkor meg se fogja venni, akárhogy rajongó. Ez egy elég fontos része az eladásnak, révén a Magyarországon eddig megjelent kiadványok nagyobb részén bőven van kifogásolni való, így ezt nézve ez a kiadvány üdítő hatású, mert végre egy olyan került ki, ami biztos, hogy nem tökéletes, de erre rá lehet mondani, hogy a két mesterhez méltó, és a néhány normális minőségi kiadás (pár darab) mellett rá lehet akasztani, hogy erősen ajánlott kategória.

Az ára annyi amennyi, lehetőség meg volt rá, hogy akciós áron hozzá lehessen jutni (aztán ki tudja, lehet lesz még rendezvény ahol felbukkan, majd meglátjuk), ez már egyén függő, hogy eljött vagy nem. De aki tudott róla és ideje is volt eljönni, annak azt hiszem utólag majd morognia nem lesz korrekt.

Akciós árak, ahogy én találkoztam velük eddig 6500-7000 közt lesznek (az biztos, hogy a könyvön 7990 Ft van rányomva a hátuljára így ha nem teszik akcióba sem érheti szó semelyik eladót), de ez is hely függő na meg ki hol lakik lévén egy vidéki városban vagy településen bizonyára nem lesz kedvezményes, ha kapható lesz egyáltalán ha nem akkor még a szállítási költéség és plusz izgalom, hogy a szállításnál ne sérüljön. Na meg hova mennyi kerül.

Az ördög jobb... 1-2 díszdoboz, meg hát mire mit mondunk, pontos szám nincs, viszont ára az igen, amikor bekerültek (na ez erős túlzás) az áruházakba, egyes könyves boltokba, ahol volt és találkoztam vele még fénykorában sem lehetett 5nél többet látni, most pedig már ritka madár. Valószínűleg azért került itt a banzájon is kedvezményes áron megvásárolhatóvá, mert ezt sem átlagemberek veszik és 5990 (akadt hely ahol 7500-ért volt kirakva még nyár elején) nem is a mama megveszi a 10 éves Józsikának kategória, valószínűleg a 490-es RTLest amiért nem kár, ha szétdobálja. Így megmaradt bőven jó pár darab. (Gyári kartont bontották a banzájon is, azt hiszem 30db volt dobozonként, nem tudom hány dobozzal volt, mert más darabos DVDk is voltak így akadt jó pár doboz, bár, hogy végül mennyi fogyott azt nem tudni.)

A Kincs, ami nincs. Blu-Ray meg hát egy vicc kategória, egy szintén elpacsált kiadás, lévén olyan messzire ál a HD fogalomtól, mint ide Tokyo, ezt DVDn kellett volna megjelentetni lévén egy DVD anyag lett felkonvertálva és még csak nem is igazán túl jól. De gondolom, azon nem szól ekkorát és azt már lehet kapni igaz vágott formában, ezen így meg lehet keresni bőven. A bolti vásárló csak azt látja, hogy kék tok BD, ha nem olvas utána, vagy nem online vásárol, ahol van fóruma és ezáltal már a korábbi vásárlók általi tapasztalatból tudná, hogy ez bizony nem HD anyag, valószínűleg meg sem venné.
A kiadványnak egyetlen pozitívuma van, hogy vágatlan.

Én is háklis vagyok, ha valaminek az állaga nem olyan, ami elvárható tőle, az lényegtelen mennyibe fájt, de ami utazás mellé van, azon kevésbé érdekel, mert akárhogy vigyáz rá valaki az sérülni fog. De amit díszpéldánynak szánok, tartok azon annál jobban érdekel, hogy kívül belül makulátlan legyen. Ahogy írtam, remélhetőleg ez csak pár példányt érint, ennyi pénzért azért elvárható, hogy ilyen hibák ne legyenek, főleg, hogy a többség 1 darabot vesz így nincs lehetősége válogatni.

Előzmény: J.Firpo (10210)
J.Firpo Creative Commons License 2013.09.10 0 0 10210

"A könyv valószínűleg korlátozott példányszámban jelent meg. Mivel a célközönség adott és ebből kifolyólag véges az eladhatósági darabszám..."

 

Ha csak az Ördög jobb és bal keze díszdobozos változatára gondol az ember, ami "valóban" limitált kiadásként került a boltok polcaira....akkor nem eszik olyan forrón a kását. Ugyanis még ma is akad belőle...sőt a kiadó - ahogy Te is említetted - még akcióba is bedobta. :-S

 

Nem beszélve arról, hogy a nagy kiadók (Alexandra, Bookline, Xpress, stb.) még csak most fogják megkapni a könyvet.

 

A fanatikus (vagy elkötelezett) rajongók nyilván beszerzik bármi áron, de szerintem ezért az összegért (8 e HUF) nem fogják elkapkodni a könyvet. Nem véletlen, hogy már most több helyen akciózzák valamilyen formában.

 

Ami a könyv minőségét illeti elég szomorú vagyok, ha valóban úgy van, ahogy leírtad. Én alapból háklis vagyok az ilyesmi hibákra, főleg ilyen árkategóriában.

 

No majd meglátjuk...

Előzmény: Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) (10208)
Inner Circle Creative Commons License 2013.09.10 0 0 10209
De nekem télen van a szülinapom!...
Előzmény: Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) (10208)
Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.09.10 0 0 10208

A könyv már megjelent. A bolti ára 7990 Ft.
A könyv elsősorban rajongóknak készült, benne, leírás a filmekről, szinkronokról, kiadványokról, eredeti poszterek, film leírások, stb., a tartalom igen színes és reprezentatív.

Szeptember 6.-án volt egy Spencer-Hill könyvavató banzáj, a Dürer Kertben ahol akciósan 4990 Ft ért ezen alkalomból meglehetett vásárolni illetve, egy csomag akció amiben eme könyv + Kincs, ami nincs (UpScale) Blu-Ray + Az ördög jobb és bal keze 1-2 díszcsomag együtt 9000 Ft volt. Ez utóbbi igen méltányos ár és lehetőség volt szerintem azoknak akik eljöttek, hisz a könyv bolti ára 7990 Ft a Kincs, ami nincs BD 1990 Ft (ennyiért láttam legutóbb boltban) és Az ördög jobb és bal keze 1-2 díszcsomag 5990 Ft, tehát 16000 Ft helyett 9000 Ft-ért.

A könyv valószínűleg korlátozott példányszámban jelent meg. Mivel a célközönség adott és ebből kifolyólag véges az eladhatósági darabszám, ebből kifolyólag aránylag kevés készülhetett és ezért ilyen drága is, lévén kevesebb példányra oszlik el a költség is.
Számolható úgy is, hogy van aki cigire többet költ egy hónapban vagy piára, mind a kettő vacak dolog és van aki meg más hülyeségre veri el, ez legalább érték és nem káros max ha valakit fejbe vágnak vele (Budhoz méltóan elég súlyos darab).

De a következő sorokat érdemes komolyan venni, pont ezért mert lehet később már beszerezhetetlen lesz.

Remélhetőleg lesz még alkalom, hogy akinek szüksége van rá de nem telik, az beszerezze olcsóbban, egy esetleges következő Spencer-Hill összejövetel alkalmával de ebben nem szabad bízni. Addig kell beszerezni amíg lehet. Még itt a Dürer Kertes bulin is igen korlátozott darabszám volt csak. Egy igaz rajongó nem vár akciókra beszerzi, ebben az esetben meg főleg, mert lehet nem is lesz akció, mert elfogy és akkor pofára esés van. Mert könyvből ha a réteg elfogy (azon rajongók akik számára ez a kiadvány készült) nem fogja megéri újra gyártatni mert akkor ki fogja azt meg venni, ha már azoknak meg van akiknek készült.??..!! Vannak dolgok amiken nem szabad gondolkodni és ez szerintem pont az a kategória. Az ára lehet, hogy borsos de Budról és Terenceről ritkán jelenik meg ilyen kiadvány főleg Magyarországon és ilyen tálalásban, így ezt értékelni kell, mert lehet ebben a formában soha többé nem is lesz.

Én régen mondtam egy könyvre azt, hogy megérte az árát és sok külföldi Spencer-Hill kiadványban csalódtam, de elvonatkoztatva a két kedvenctől, erre nyugodt szívvel mondhatom azt, hogy hiányozna a gyűjteményből, a polcról és akad bőven Olasz kiadvány is, amit csípőből kenterbe vág.

 

Néhány észrevétel, ami nem a tartalmat hanem a könyv állagát érinti. Nekem 3 db van, végigolvasni még nem volt időm, viszont a ragasztások nem igazán sikerültek túl jól, mert a lapok belső felére is jútott néhol ragasztó ami ha lapoz (egyébként is finoman kell, hogy ne legyenek megtörve a lapok) az ember akkor felhúzza a másik oldalról a papír fényezet részét így ilyen kis pontokban hibák lesznek, szőrösödés a belső rost szálakból. Ez a 3ból 2nél tapasztalható a 3.al nincs probléma azon ez nem jelentkezett de azt egyébként is polcra szántam, könnyen lehet, hogy annyira új, hogy még a ragasztó sem száradt meg rendesen bár ez manapság már nem kénne, hogy probléma legyen. Remélhetőleg csak én fútottam bele és pár példányt érint csak.


Pár kép kedvcsinálónak.

 

totrpa Creative Commons License 2013.09.09 0 0 10207

Kedves Rajongók!

 

Eladó eredeti vhs kiadványok Bud Spencer & Terence Hill-től

 

Bűnvadászok - vico

Banános Joe -  warner home video kiadvány

Jo-Jo vico kiadvány

Ágyugolyó vico  kiadvány

Miami ügy Vico kiadvány

Ördög jobb és bal keze 1-2. mokép kiadvány

Nincs bocsánat vico kiadvány

Őrangyalok 1 és 6.-ig rész premier film kiadvány

Különben dühbe jövünk  warner home video kiadvány

 

 

Ár:2000ft/db

 

Érd: totrpa@freemail.hu

Mikey-Soft Creative Commons License 2013.08.30 0 0 10205

Most megy a Bosszú El Pasóban a Film Mánián, tökéletes hangminőségű eredeti Újréti-Vajda szinkronnal, 2.35:1-es szélesvásznú képpel megtoldva.

 

Valahogy rögzíteni kéne digitális formában a holnapi ismétlését, ha már az Ultrafilm annak idején nem volt képes rendes forrásból megszerezni a szinkronját, ami az általuk kiadott DVD-re felkerült az hallgathatatlan, kritikán aluli minőségű, torz és tompa hangzású az egész.

 

Mindazonáltal a Film+ azóta sem szerezte meg a Kincs, ami nincs vágatlan kópiáját, ami ma ment, abból is hiányzik a "sírásós" jelenet...

JasonX2 Creative Commons License 2013.08.23 0 0 10204

Üdv!

 

El tudná nekem küldeni valaki a Nincs bocsánat magyar feliratát?

karesz.ko Creative Commons License 2013.08.16 0 0 10203

dghysfhfdshdfg Creative Commons License 2013.08.14 0 0 10202

A Bud Spencer videójáték amúgy tölthető az enkórról. Nagy game :D

Akinek nincs olyanja, az itt is megtalálhatja (azt írja hogy demo, de teljes): http://3dsl.game-host.org/adventure/game/8134

(futtatás 256 színben-t be kell kapcsolni a tulajdonságokban)

 

 

 

karesz.ko Creative Commons License 2013.08.13 0 0 10201

charlie b Creative Commons License 2013.08.10 0 0 10200

Hamarosan megjelenik egy Terence Hill-életrajzi kötet.

Tóth Jonatán Creative Commons License 2013.07.31 0 0 10199

Tóth Jonatán Creative Commons License 2013.07.31 0 0 10198

Tóth Jonatán Creative Commons License 2013.07.31 0 0 10197

Tóth Jonatán Creative Commons License 2013.07.31 0 0 10196

J.Firpo Creative Commons License 2013.07.29 0 0 10195

Wiamfilm-mel kapcsolatban nekem is vegyesek az érzéseim...de összességében örülni kell, hogy egyáltalán valaki foglalkozik ezekkel a kiadványokkal...mondjuk akkor kétséges, hogy egyáltalán 2014-ben megjelennek. :-D

 

Sajnos ez van kedves kuzenek...én mondom kegyetlen világban élünk. :-)

 

Jah...amúgy a könyv, elvileg szeptemberben valóban(?) megjelenik:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1003339_690826634267960_39597381_n.jpg

Előzmény: Mikey-Soft (10194)
Mikey-Soft Creative Commons License 2013.07.29 0 0 10194

Ebből is látszik, hogy nem volt túl sűrűn szerencsém ahhoz a filmhez. Oda is van írva kommentben, hogy csak poén videóról van szó, így könnyen meglehet hogy valóban máshonnan van az ominózus mondat.

 

Így viszont valamit tényleg ki kéne találni, hogy ne vágottan adják ki jövőre Wiamfilm-ék, mert kitelik tőlük minden további nélkül. Valahol biztos vagyok benne, hogy ők lesznek az új kiadó...

Előzmény: J.Firpo (10193)
J.Firpo Creative Commons License 2013.07.29 0 0 10193

Ehh...szinte biztos vagyok benne, hogy ezt szöveget valaki utólag beillesztette, ez nem az eredeti szinkron (ami akkor ezek szerint nincs is).

 

Bud ominózus szövege:

 

Bunyó Karácsonyig - 55:02 percnél! ;-)

Előzmény: Mikey-Soft (10192)
Mikey-Soft Creative Commons License 2013.07.29 0 0 10192

Nocsak-nocsak, LÉTEZIK szinkron ehhez a két kimaradt mondathoz, de akkor mi a francnak maradt ki a DVD-ről. Érti ezt valaki?

 

http://www.youtube.com/watch?v=EIsfU82IBo8

 

Valaki szóljon a kiadónak, hogy ha vágottan adják ki, ölni fogok. Tessék szépen beilleszteni másik forrásból, ha a stúdiófelvételen nincs rajta az ominózus rész...

Előzmény: Smoky Joe (10190)
Mikey-Soft Creative Commons License 2013.07.29 0 0 10191

Akkor ez valószínűleg szándékosan lett kiszedve annak idején, biztos olyan két mondat volt, ami az akkori kultúrpolitikának már nem fért bele a tűréshatárba. Ha jól tudom (nem biztos, de itt olvastam régebben), az egyetlen itthoni kiadás, ami tartalmazta ezt a pár másodpercet (bár hang nélkül), az InterCom-féle Columbia-Tristar VHS-kazetta volt a 90-es évek elején.

 

Azt nem értem, miért nem lehetett utólag leszinkronizálni, senkinek nem tűnt fel, hogy itt valami hiányzik? Most meg már késő lenne hozzá...

 

Azért remélem, az új kiadás amit beígértek, már vágatlan lesz. Azt nem értem, a Wiamfilm miért nem játssza el azt, hogy a teljes filmeket adja ki, felirattal az annak idején le nem szinkronizált részeknél. Most nemrég módjukban állhatott volna kiadni az Ördög 2-t ilyen formában, de nem. Ők inkább betoldották csak azokat a részeket, ahol nem hangzik el szöveg, a maradék meg jó lesz a parasztnak kimaradt jelenetként...

Előzmény: Smoky Joe (10190)
Smoky Joe Creative Commons License 2013.07.28 0 0 10190

Az És megint dühbe jövünkben egyetlen jelenet "vágódott ki" a magyar verzióból, mégpedig mikor Charliet felébresztik Nimfasék a kamionjában. Az egész mindössze 2 mondat 4 másodpercben (37:50 körül). (A mellékelt videó a német Blu-Ray alapján készült, a hang a magyar DVD-ről származik. Sajnos a feliratot lehagyta a feltöltő.)

 

Előzmény: Mikey-Soft (10189)
Mikey-Soft Creative Commons License 2013.07.28 0 0 10189

Ha már ennyi mindent kinyomnak tőlük jövőre (remélhetőleg már nem a régi kajli transzferekkel), nem ártana az eddig kiadott Blu-ray változatokat is behozni, elvégre már a HD korában élünk, vagy mi a szösz. Kezdésnek például a Kincs, ami nincs-et kéne újból megjelentetni, ha már létezik belőle rendes HD-transzfer, 1080p képpel...

 

Az ...És megint dühbe jövünk állítólag első körben vágottan jelent meg DVD-n nálunk, erről van valakinek infója? Néhány éve horrordvd fórumtárs linkelt be erre vonatkozó dolgokat, amikor összehasonlította a nálunk kiadott és az olasz DVD-t, de mára már nem elérhető az oldal... :(((

 

A Piedone-filmek is jó kérdés, milyen minőségűek lesznek, annál csak jobb lehet, amit már párszor kiadtak (gondolok itt főleg az eredeti szinkronok hangminőségére és a magyar felirat meglétére az összes epizódon).

 

A Vigyázat, vadnyugat!-ot tényleg nem értem, minek kell újra kiadni, abból a BD-verzió is jó lett, DVD-n meg évek óta kint van rendes minőségben. E helyett inkább valami mást kellett volna a dobozba tervezni, mondjuk az Egy zseni...-t.

Előzmény: Gebbbe (10188)
Gebbbe Creative Commons License 2013.07.28 0 0 10188

Üdv!

Ezek hazánkba szánt kiadványok, vagy csak a premier utáni rész vonatkozik itthonra?

1. különbenben dühbe jövünk, És megint dühbe jövünk. -kell!

2. Fél lábbal a paradicsomban, arany eső yuccában -kell!

3 .Serif az égből,Serif és az idegenek -ebből már elég sokfajta külcsínnyel van, ha a felvétel is ugyan az lesz rajta, akkor nem tuti, hogy megéri

4. Vigyázat vadnyugat, Nevem senki - a vadnyugat BD elég jó, minek DVD? megint csak a doboz miatt?

5. Extralarge1 -erre is ráfér a doboz

6.Piedone  zsaru, Afrikában ,Egyiptomban,Hong Kongban - ebből is rengeteget megvetettek már a rajongókkal, nekem megvan vagy kétszer :( remélem szép lesz

7. Extralarge2 -hiánypótló!

 

Hazai premier

1.Don Matteo2 - ideje volt :)

2. Un  passo dal cielo - ez is jöhet :)

3. Doc West, Triggermann -BD-t érdemelnének, mert ezek már HD filmek

4.Nibelungen1,Nibelungen2 - hát ez igen jó lenne:) meglepetés a javából

 

Ez az én véleményem, természetesen nem tuti, hogy igazam van :)

Ami nekem hiányzik még, az a Killer Kid, Aladdin csodái, és az Őrangyalok sorozat. Már agyon vannak nyúzva a VHS kazik :)

J.Firpo Creative Commons License 2013.07.27 0 0 10187

Kedves Csirkefogó!

Ez alapvetően jól hangozna...mennyire biztosak az értesüléseid? :-)

Előzmény: karesz.ko (10186)
karesz.ko Creative Commons License 2013.07.27 0 0 10186

Sziasztok Kuzinok!

 

 

Megnem nevezett kiadó szerint a következő diszdobozos 

DVD_ék várhatók 2014-re. 1. különbenben dühbe jövünk, És megint dühbe jövünk.

2. Fél lábbal a paradicsomban, arany eső yuccában 

3 .Serif az égből,Serif és az idegenek

4. Vigyázat vadnyugat, Nevem senki

5. Extralarge1

6.Piedone  zsaru, Afrikában ,Egyiptomban,Hong Kongban

7. Extralarge2

 Hazai premier

1.Don Matteo2

2. Un  passo dal cielo 

3. Doc West, Triggermann

4.Nibelungen1,Nibelungen2

 

J.Firpo Creative Commons License 2013.07.12 0 0 10185

Még nem jelent meg, "beszéltem" a kiadóval.

 

"2013 szeptember legelején fog megjelenni."

Ezt 100%-ra mondták, de nem vennék rá mérget, mivel ígérték már többször és mégsem lett belőle semmi.

Előzmény: dghysfhfdshdfg (10183)
gto Creative Commons License 2013.07.09 0 0 10184

szerintem még nem jelent meg, itt hírdetik:

 

http://www.xpress.hu/XP/prod.asp?PID=15795

 

"MEGJELENÉS: bizonytalan"

Előzmény: dghysfhfdshdfg (10183)
dghysfhfdshdfg Creative Commons License 2013.07.09 0 0 10183

Bud Spencer - Terence Hill krónikák könyvet hol lehet megvenni? Állítólag megjelent, de én nem találom sehol se.

 

http://krumplishal.blog.hu/2012/10/06/bud_spencer_terence_hill_kronikak

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!