Keresés

Részletes keresés

Kaamilla Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2879
Szia evike007!
Írtam neked az e-mail-re. Ma már a szívszúrás fórumba is belestem, mivel tegnap és ma is szúrt a szivem, képzeld ott olvastam, hogy pánikbetegeknél ez van, meg a magas pulzus is. Na most újat mondtam?
Kaamilla Creative Commons License 2008.07.03 0 0 2878
Szia Luyza!
Pontosan azért nem derül ki, hogy milyen problémákkal küzdesz, majd írj bővebben, de most én nemírok sokat, mivel nem is tudom, hogy egyáltalán visszalátogatsz e ide.
Azért, hogy vígasztaljak mindenkit leírok egy sztorit, ami kb. 15 éve volt. Istenem milyen fiatal voltam, majd ezt mondom biztosan 15 év múlva is:)) Szóval a sztori, amikor a pánikbetegségem kezdődött elmentem a belgyógyászhoz, fulladtam, magas volt a pulzusom, össze-vissza vert a szivem, az üzletből ki kellett jönnöm, mert azt hittem össze esek, az autóval meg kellett állnom, mert remegett kezem lábam, halálfélemeim voltak, és még sorolhatnám.
10 év múlva visszamentem ugyan ezekkel a problémákkal, ugyan ahhoz belgyógyásznőhöz, és azt mondta, nézve a kartonom, "ugyan hát nem kell úgy megilyedni, 10 éve ugyan ezekkel a problémákkal volt itt, és még mindíg él."
Tényleg, még mindíg..... és most is vannak, de kb. 4 év óta mikor az orvos felírta a Rivotrilt, nekem az segített, nem jöttek rám pánik rohamok, bár az alapbetegségem megmaradt, de nagyon szolid a korábbihoz képest. Most extrák, magas pulzus, nagyon zavarnak, és most is nyomozati szakaszban vagyok, hogy felleljem mi az oka. Üdv. Kamilla
Előzmény: Luyza (2873)
evike007 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 2877
Tudom Nóra!:))most már!!
de ha hiszed ha nem mikor a pszicho dokinál voltam,ő mondta szedhetema xanaxot de ő mondta a remotiv extrát is mellé!!pedig jóhirű dokinő!!!!És a Remotiv extra dupla adag orbáncfűvet is tartalmazz!!Idegesebb voltam mint különben:)
most Nebilet,xanax és abanyalázra Sarapis soya/vöröslóhere,szójabab,méhpempő,virágpor/-ugy nézz ki ez jó!
Előzmény: Eleon Nóra (2876)
Eleon Nóra Creative Commons License 2008.06.29 0 0 2876
Minek akartál szedni orbáncfűre még nyugtatót? Vagy az egyik, vagy a másik.
Előzmény: evike007 (2875)
evike007 Creative Commons License 2008.06.29 0 0 2875
Szia Luyza!
ne aggodj én is az lettem tőle !!DE 3 hét után javult!Most hoyg felemelték a reggeli fél Nebiletet egy egszre/csak 3/4 veszek be/meg szüntek az extrák ujra előjöttek a mellékhatások de pár nap és elmulnak!Vizsióont extrám most alig alig van!!
De az első adag után amikor elkezdtem szedni bizisten még meg is akartam halni,még az agyam is bizserget!,de már az is elmult!
És igen ez egy pánik betegség!de van amikor nem !Hanem más hozza ki!Nekem valószinű a változókor a csökkenő hormonok!!
Én voltam apánik beteg topikon is .érdekes:)a depis topikat ne nézzd meg ott mindenki halni akar!Azt meg mi nem akarjuk:)))
Az a baj ezek az agyra hatószerek kikészitenek de ha tuléled az első 3-4 hetet már jóü!
Én is szedek természetest,de ovatosan vele!!
Amiben orbáncfű van/remotiv,remifemin/ üti az összes agyra hatót/Frontin,xanax és társai!!
Én összeraktam a kettő és rosszabb volt mint valaha!!! aztán olvastam egy természetgyógyász ujságban hogy nem jó és nem is szedem őket!De amiben valeriana van az jó/Hova,validol/és természetesek!
szép napot!
Előzmény: Luyza (2873)
dr_agy2 Creative Commons License 2008.06.28 0 0 2874
Pánikbetegek topikja:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9007523&la=80416473
Luyza Creative Commons License 2008.06.28 0 0 2873

Sziasztok! Folyamatosan olvaslak titiket, sajnos énis ezekkel a problémákkal küzködöm.Én Coverex comb. és frontint szedek most. Nekem is volt még a nebilet ,de abba hagytam ,mert olyan depis lettem tőle,hogy az na.próbálok most gyógyteákat,de az sem az igazi,és a homeopátiát.Én már több mint egy éve kinlódom,voltam minden féle vizsgálaton és hál Istennek sehol semmit nem találtak,még sem vagyok jól.Mr nagyon fáreasztó. 

Előzmény: evike007 (2872)
evike007 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 2872
Szia Kaamilla!!
Biztos attól ment fel a pulzusod!Utálatosak ezeka pánikrohamok elkezd bizseregnia hasam aztán agomboc ,aztán jól megijedek bármitől aztán az extrák:((nekem tegnap egészdélután volt!Sőt este is pedig nem szokott!Igaz vihar előtt mindig rosszabbul vagyok!
Nálam az alvás nem gond:)miota szedem a klimaxra a Sarapis Soyát még a Barátok közt végét sem tudom megnézni:))úgy elalszom!
az a baj sokat foglalkozunk magunkkal :((csak nehéz ellene tenni ha az ember bekerűl az ördögi körbe!
Irok mailt:)
szia:Évike
Előzmény: Kaamilla (2871)
Kaamilla Creative Commons License 2008.06.26 0 0 2871
Szia evike007!
Képzeld ma nem volt semmi extrám, pedig fülledt meleg idő volt, most vagy a hormontabletta, vagy a xanax, mindíg így járok ha kettőt együtt szedek, nem tudom eldönteni. De a xanaxból, csak o,25-öt szedek este, és azt hiszem két hete szedem, és ezt tőled hallottam, hogy jó, bár eredetileg az orvos kb.4-5 éve a Rivotrillal együtt xanaxot is írt fel.
Ezek a haláldolgok, meg egyéb pánik dolog, szerintem neked is jó lenne a Rivotril, mert a xanax-ban nincs "benzo" olvastam, hogy csak a "benzo" tartalmú gyógyszerek jók a pánikbetegségre.
Hát kiváncsi leszek, hogy neked használ e a Nebilet. Nekem lehet, hogy a hormon is használt, mondta is a nőgyógyász, hogy nyugodt leszek tőle. Hát ahoz képest, hogy előtte milyen ideges voltam szerintem nyugisabb vagyok.
Ez a megleg kibírhatatlan, és tényleg biztos a vérnyomásra, perre is hat. Nekem általában 110-135 a felső értékem, bár egyszer mikor megilyedtem, hogy sok a pulzusom 110, akkor rögtön újra megmértem, és 157 volt, de szerintem bepánikoltam, megilyedtem, nekem általában a pulzusommal van baj.
Na meg az alvás, te mikor szoktál lefeküdni? Egyszerűen nyáron nem tudok időben, mert 9-kor még süt a nap, piszok meleg van, pedig a pihenés nagyon fontos lenne. Na megyek is, holnap talán nem lesz ilyen nagyon meleg. Üdv. Írj Kamilla
Előzmény: evike007 (2870)
evike007 Creative Commons License 2008.06.26 0 0 2870
Szia Kamilla!
Én abetalockot szedtem jó 10 évet,de januárban emeltük fel az adgját nem használt az extrákra,igaz utánna derült ki hogy magasabb avérnyomásom!Akkor Lokrent adtak nem volt rossz de kegyetlenül depis lettem/halál gondolatával is foglakozta/utánna tudtam meg elég erős bétablokkolo!AZtán jötta Nebilet!ma bezsedtem reggel háremnegyedet/egészet még nem mertem/de nem csináltsemmit a vérnyomásommal ugyan annyi mint szokott lenni!118/89kb ennyi mindig a 90-es alsóérték nem valami jó!Bár nem tudom mennyia felső érték amit mértél!
Mondjuk ma is voltak extrák de olyan utálatos idő eza párás meleg hogy nem siscsodálkozom!A betalock jó szerintem nagyon jó főleg ha nem szedted még,de azt is nem igen lehet csak ugy elhagyni.Nekem sokáig nagyon jó voltsemmi extra semmi magasvérnyomás/ugyanis minden bétablokkoló egyben vérnyomáscsökkentő is/
És igen most sláger az uj generácios Nebilet!lehet rajtunki kisérletezik ki!!A betalock ezeréves gyógyszer és sok mindere jó én szivem szerint visszaállnék rá!Ha most nem áll be aszivem majd a megemelt nebiletre csak megyek vissza a Kardiologushoz!Kerül mibe kerül/mert ha a területi kardiologushoz mennék akkor az3 honap mire oda bejutok!Igy megyek a maszekhoz egy hét alatt (mivel csak egyszer rendel egy hétenÍ/bejutok!
MOndjuk a meleg kikészit még ha nincs baja a szivednek akkor is!!!!
xanax jó,de állitólag rá lehet szokni!na én azt is szedem 8 éve.))volt mikor napi egy elég a 0,25-ből.))most miota a klimax is kitört rajtam 3x 0,5 szedek de legalább jobban érzem magam és érzem la lehet állni ha már nem kell!!
nem tudom mennyire vagy jóban aházidokiddal,de szerintem ezt beszéld meg vele vagy aki a Rivotrilt felirta!!
szia:Éva
Előzmény: Kaamilla (2868)
Kaamilla Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2868
Szia evike007!
Hát a Nebiletről annyit, hogy azt mondta egy gyógymasszór ismerősöm, aki tényleg nagyon tud mindent a gyógyszerekről és az anatómiáról, hogy nem tudja, hogy mi a fenéért, de akár merre járt minden orvos Nebiletet írt mindenkinek. És tényleg nekem is általában jó a vérnyomásom, bár nem tudom, ma a perem volt 91 (az sok?) és nekem is azt írt fel, pedig a használatiban bent van, hogy alacsony vérnyomásuak ne szedjék, szóval azt mondta, hogy ez valami Nóbel díjas gyógyszer, de, hogy ha kell ha nem most mindenkinek ezt írnak, nekem már kezd gyanús lenni. Gyógyszer lobbi lenne, talán sokat keresnek rajta ha felírják? Esküszöm neked, azt mondta, akár hány emberrel találkozott, és a kórházakban is ezt a Nebiletet rivalizálják. Mi a fene lehet e mögött?
A Rivotril segített nekem a pánikbetegségben, nekem jó volt, mert a rohamaim elmúltak, jó az alapbetegség megmarad, de ájulásig szoktam pánikolni.
Most a xanax-ot is tudod, szedem mert te írtad, hogy használt az extrákra, mintha most kevesebb lenne, szóval jobb. Szerinted jó tényleg ha szedem a xanax-ot egy darabig? Vagy hogy szedjem?
Hát ha tényleg nem szokott magas lenni a vérnyomásod, akkor nem tudom, hogy kell e szedni, valami más szakembert kellene megkérdezni, mert azt úgy tudom nem lehet abbahagyni, sőt ez az ismerősöm azt mindta, hogy hirtelen egyáltalán, mert gondot okozhat, megzavarja a vérnyomást, de szerintem ne növeld az adagot, az igaz, hogy béta blokkoló, de én csak 3-4 szemet szedtem be belőle, és nem használt az extrákra, akkor gondoltam minek szedjem, viszont tavaly előtt nyáron rosszul lettem a melegben, és az ügyeleletes, nem jut eszembe a neve........ azt a népgyógyszert írtak, ritm. zavarra, az sokkal jobb volt, na eszembe jutott betaloc.
És az ismerősöm aki magas vérnyomásos, úgy vette észre, ha nyugtatót szed, nem megy fel a vérnyomása, ajánlott egy nagyon-nagyon jót, és majd meg is beszélem egyszer a pszihiáterrel, most nem jut eszembe a neve, csak az bele van irva, hogy Rivotrilla nem lehet együtt szedni, íggy egyenlőre elvetve. Majd megkérdezem a nevét.
Üdv. Kamilla
Előzmény: evike007 (2867)
evike007 Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2867
Szia Kaamilla!
Igen a lelki okok a változókor miatt szerintem elő hozzák!Most voltam lenta körzetinél ő azt mondta az időjárás a meleg miatt van most több!És szedjek reggel ne fél hanem egy egész Nebiletet éste meg felett!DE mondom hát alacsony a vérnyomásom nagyon azt mondta nem baj,csak szedjek reggel egy egészet még ha öreg asszonyok hullanak az égből akkor is.))mert az jó az extrákra!na mindegy kitanitom a családom mi tegyenek ha elájulnék.))bára 9 éves gyerekem már tudja merta multkor az osztálytársa ájult el!és szépen elmondta itthon mit kell tenni amit látott atanitó nénitől és tökéletes volt amit mondott:))
ja és azért megkérdeztema dokitól megmaradok -e?? azt mondta még egy jó darabig igen:))És nepánikoljak:)na köszi:)
a Rivotril az jó nekeda pánikra???
Irj:Éva
Előzmény: Kaamilla (2865)
evike007 Creative Commons License 2008.06.25 0 0 2866
kÖszönöm Csinyke:)
Már van is itthon ilyen könyvem:))nagyon érdekes és megprobálok erőt meriteni belőle,de mint pánikosnak ez nagyon nehéz:((van mikor egésznap azt hajtogatom kikéne porszivoznom aztán mégsenm teszem:(((((DE végig olvasom hátha segit valamit:))
Előzmény: Törölt nick (2864)
Kaamilla Creative Commons License 2008.06.24 0 0 2865
Szia evike007!
Egyébként hízni is lehet idegi alapon, mert mikor én főleg télen, idegelem magam, zord téli idő, nincs napsütés, este kirámolom a hűtőt, szerintem ezzel a cselekvéssel is próbálom levezetni az ideget.., aztán jóllakok, és egy idő után megint valami után nézek. Tudod, addíg is csak a kajával foglalkozik az ember. Én néha bekapok egy szűztea kapszulát, de csak egyet, és akkor gyorsabban emésztek, meg állítólag a ligetszépe kapszula is nagyon jó, nem engedi lerakódni a zsírokat, és a változókori zavarokra jó, azt is bekapok 2 db-ot naponta, de azért majd tartok szünetet, mert kell szerintem. Mindent egyél, de kevesebbet mint szoktál, főleg a kenyért és az édességet hagyd el. Ha kicsit összeszűkül a gyomor akkor már jobb. Csak azt nehéz kivárni...
Ezekben az extrákban nekem az a borzasztó, hogy a változókor előtt nem volt.
Az biztos, hogy nekem is mindíg kell, hogy legyen nálam gyógyszer, főleg valeriana, mert az ha felmegy a pulzusom segít.
Még nem olvastam az email-t, de most gyorsan megnézem, és rohanok lefeküdni, mert már megint késő van, de majd még írok bővebben legközelebb, te is írj! Szia Kamilla
Előzmény: evike007 (2862)
evike007 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 2863
Szia Sandy!!
ne csodálkozz én már az orvosmeteroligiát is figyelem:))jönnek mennek a frontok:)lehet feljebb ugrott a vérnyomásod a légnyomás meg alacsony volT!és jöttek az extrák!!Én tegnap voltam ilyen ijesztő napon tul meg ma reggel!DE már azt mondiom nem si érdekel!ha ennyi akkor ennyi:))a meleg kikészit minden ér sziv ideg rendszeri problémást sajnos!!!
evike007 Creative Commons License 2008.06.24 0 0 2862
Szia Kamila!
irtam amil cimedre is!
Én nem cigizem ,sosem kávéztam!nem mondom tulsuly van még bőven rajtam de már lófogytam 20 kilot!!136 most116 vagyok!szeretnék még vagy ennyit!!
maq beszéltem anyámmal neki is voltak mindenféle vizsgálatai de megmondta a doki idegi eredetűek az extrák nála!Gondolom nála is!!DE képzeld az idő járás változásra meg nagyon kijön!!Igaz lehet csak bemesélem magamnak!Én voltam 6 éve sziv Uh hangonde ottsemmi szervuóit ne találtak,de elmennék most is!!Az baj ha lefekszem tv-t nézek agyalok máris jönnek!Itta gépnél nem igemón mert mást is csinálok közben!De az alegszebb mikor beveszem a gyóygszert 5 perc alatt elmulik!!PEDIG!A gyógyszer annyi idő alatt nem hat!!pszichés az egész!!Tegnap elkezdtem ezta topikot előtől olvasgatni elég érdekes ha van időd kukkants bele már 4 éve nyitották!!
Szia:!Ierjál
Előzmény: Kaamilla (2860)
Sandy girl Creative Commons License 2008.06.24 0 0 2861
Sziasztok! Ma reggel azt hittem lefordulok a bicikliről, biciklizem munkába jövet szépen-nyugodtan erre meg jöttek a fránya extrák egymás után sokszor. Na ekkor megálltam, aztán újraindultam megint jöttek, kicsit már kiidegeltem magam emiatt,már biciklizni sem lehet nyugodtan. Egy darabig nálam nyugi volt, erre meg jött halmozottan. Pedig sportolok rendszeresen, és biciklizem nem értem miért jött reggel ez a sok, talán a nagy meleg? Ti hogy vagytok?
Kaamilla Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2860
Szia evike007!
A pajzsmirigyemet, szóval egy nagy vérvételen voltam februárban, az jó, meg jó a vérkép,minden. Engem is az extrák idegesítenek, és a dokinál soha nem lehetett kimutatni, egyszer amikor más ügyben jártam nála éreztem, és mondtam, hogy most gyorsan tegyék rám az ekg-t. Akkor kimutatta, de azt mondták nem szívprobléma, hanem idegességtől, ennek ellenére, én is szeretnék elmenni egy kardiológushoz, azaz inkább szív ultrahangra, és az a szívprovlémát kimutatja.
De ma is mikor lefoglaltam magam, nem éreztem semmi extrát, de mikor itt ülök, meg agyalni kezdek, akkor folyamatosan érzem. Hát ki vagyok tőle. De viszont a hormontabletta, ami nem csak tabletta, hanem gél (folyamatosan) és 14 napig tabletta, és 14 nap szünet, úgy érzem az idegeimnek használ. De ezeket az extrákat ki akarom végezni.
Te általában időben fekszel le, pihensz eleget? Mert az is sokat számít, és én sajnos mindíg későn fekszem le.
Menj el egy vérvételre, abből sok minden kiderül, és ha az rendben van, akkor szerintem te is és én is menjünk el egy szív uh-ra.
Ja és én meg nem ártana ha elmennék egy pszihiáterhez? Hát addíg nem nyugszom amíg meg nem szünnek az extrák, főleg ha a szivem jó. Akkor a pszihémmel van baj, és akkor megkeresem a megoldást. Én cigiztem, aztán abbahagytam, hogy nem e attól van, de akkor is volt mikor nem cigiztem, most megint cigizek, bár keveset. Te cigizel?
Kávét is megfogadtam nem iszom, csak néha és keveset a pulzusom miatt.
Ha nem magas a vérnyomásod próbáld meg elhagyni a vérnyomáscsökkentőket, mert az orvosok, nem vizsgálják, hogy mitől magas, csak rögtön felirják. aztán lehet, hogy csak az idegektől van. Egy ismerősöm ajánlott egy nagyon-nagyon jó nyugtatót, nagyon ért a gyógyszerekhez (gyógymasszőr) ő is azt mondta, hogy nem is kell szednie a vérnyomáscsökkentőt, mert ettől a gyógyszertől az idegei lenyugodtak, és rögtön jó lett a vérnyomása. Majd megkérdem tőle mi a neve. Megyek aludni. Majd írj, mi volt veled, a napokban, most hogy írok vannak extrák.
Üdv. Kamilla
Előzmény: evike007 (2859)
evike007 Creative Commons License 2008.06.23 0 0 2859
szia kaamilla!!
Hát van mit idegeskedni neked is!Igen nehéz ezeken váltpztatni én is ha nem is figyelek magamra nem si jönnek az extrák!A nebiletet nekem is a vérnyomásra irták
és képzeld nekem sem magas !Eygszer mértek 180 a carduiologusnál de előtte főleg a dokiknál mindig 140-160 de ez nálam a fehérköppeny hatás miatt van:)most itthon mérem!110-120-nál nem igen megy feljebb max ha valamit csinálok akkor 130!!SZÓVAL szerintem nekem sem magas és nem a reggeli és esti fél nebilet viszi ilyen alacsonyra mert mindig gyóygszer bevétel előtt mérem!a pulzusuomnálam80 és 90között van van mikor felmegy 100-ig de akkor már nagyon felhuzom sajnos saját magam:((!Nálam az ehg sem mutatta ki az extrákat!semmisehol mindig akkor jöttek mikor itthon vagyok ésd sokat agyalok vagy ha hirtelen felkelek !És igen sajnos a xanax után jobb!!tehát biztos hogy idegi alapu de nekem apszichiáter is a Remotiv extrát ajánlotta de csak azt nem tudta hoyga benen levő orbáncfű és a xanax űti egymást szépen!!Nekem is vanank pánik rohamaim6gomboc a torokban ,idegesség/Gondolom ismered!De akkor sem hiszem hogy ennyire kéne extrázni mert ez ahogy irtad árta szivnek nagy mértékben!igy hát ha lemegy eza a kánikula irány a házidoki és addig nyaggatom mig ki nem talál valamit!
Pajzsnirigyeted nézték már??Vérvizsgálatból kiderűl az is okozhat minden ilyesmit!Én is megyek megnézetem!!
IRJ!Szia:Éva
Előzmény: Kaamilla (2858)
Kaamilla Creative Commons License 2008.06.22 0 0 2858
Szia evike007!
Hidd el nekem, hogy a sok lelki probléma, nagyon befolyásolja a extráinkat, megfigyeltem, hogy ha nyugodt körülményben vagyok, ma pl. teljesen ki voltam, főleg a barátomtól, mert elég tiszteletlen, akkor pl. a tesvéremék felborították az életünket, mert el akarták árverezni a házukat, és itt építkeztek a mi telkünkön, ahol a szép kis udvarunk volt, és állandóan kötekednek. Szóval sok minden más, a munka, a klimax, a hizás, sok sok minden. Én is csak EKG-n voltam, ott nem különösebben foglalkozott a háziorvos az extrákkal, azaz magas vérnyomásra írt fel gyógyszert (nebilet), de mivel nekem nem magas nem szedtem be. Azért szeretnék egy szív uh-ra elmenni, de oda sem utalt be, hiába mondom neki. Szerintem nálad is teljesen idegi alapon van, de viszont az a félő, ha hosszú ideig fennáll az embernél ez az állapot, akkor állandósulhat, és a szív is romolhat, mert az erek az állandó stressztől összehúzódnak, és a vérkeringés rontja a szívet. Képzeld szombaton 110 volt a pulzusom, és úgy meg ilyedtem, hogy a vérnyomásom is szerintem ezáltal felment 157-re. Teljesen pánikbeteg vagyok, de szeretnék változtatni. Én a rivotrilt szedem, meg amíg van a ritm. zavar a xanax-ot, mivel azt mondtad jó. Aztán szerintem az lesz a vége, hogy elmegyek pszihiáterhez. Viszont én a Balatonnál lakom, és ma rászántam magam, mivel meleg volt, és egy barátnőm is a parton volt, hogy lementem fürdeni, és képzeld semmi extra, tökéletesen éreztem magam. A lelkünket kell gyógyítani, meg a félelmet a betegségektől. Szerintem, nem a kövérség okozza az extrákat, azt mondták a változókor okozhatja, de viszont én azért irattam fel a hormont, és mégis vannak. Viszont, azt mondhatom, hogy azért a hangulatomon, és a negatív gondolatokon segített, mert nagyon magam alatt voltam. Én nem élek a barátommal együtt, csak hétvégén jön, ill. hétközben is egyszer, de előtte már ideges vagyok, és jobban jönnek az extrák is. Rendezni kellene az embernek az életét, de nagyon nehéz. Irj Üd. Kaamilla
Előzmény: evike007 (2857)
evike007 Creative Commons License 2008.06.19 0 0 2857
Szai Kaamilla!
jaj bizony voltzak lelki problémák és vannak is4Egy éve meghalt az édesapám itthon gyakorlatilag akezeim közt és én mint eű-t végzetrt nem tudtam segiteni rajta4!:((/kétinfarctus egymásután/KÖzben két kocsit vett a lgejobb haverünk anevemre nem fizetik na gondolhatod!!és persze az én élettársam sem ugy áll a dolgokhoz ahogy kéne!Sokat morog kiabál velem pedig igazán szótlanűl türöm a dolgokat!De nekem 20 évesen is irtal már fel nétablokolot/akkor Trasicort/mert nem ment 10 alá a pulzusom!Utánna jobb lett de szülés után a angylányom23 éves megint rosszabbodott akkor Betalock emivel el is voltam egy ideig de vagy 8 éve volt egy jó kis pánikos depim arra irtak antidepit de 3 hét után inkább meggyógyultam annyira rosszul voltam tőleViszont xanaxot is irtak akkor és ez meg ismaradt és ez év jabuárig elég keveset szedtem belőlle!!napi 2x 0,25-őst!Most napi 3x vagy 4x 0,5 az adagom a lekiállapotom ezzel javult de az extrái nem igen/igaz megfigyeltem ha felhuzom magam akkor jönnek igazán na meg időjárásifrontoknál/
Tehát msot közbe játszik nálam minden!DE neked egy kardiologus nem árt/nekem egy jó nevű mondta semmi baja aszivemnek igaz ekg-t sokat csináltatott meg terhelésest is!De UH nem küldött el!Igaz van egy 2002 Uh azon semmitsem mutatt kisemmi szervi elváltozást! /
És nálunk ezek az extrák családi vonás anyámnak 30 éve van azt mondták neki si idegi alapú ő már lazán veszi!a testvéreinek is van de nekik nem ennyire jött elő!EZt mondtam a dokinak is de ő azt mondta fogyjak le már fogytam 20kilotde extrák még persze vannak!Most a házidokit keresem már fel mert néha nagyon idegesit hogy ki akar dobbani aszivem!Ja és többet is mozgok már!!
Szóval szerintem egy kariologust mindenképpen megér adolog nálad is!!
És most nem fáj a hátad?mert én ezt is a klimaxxal hozzom összefüggésbe mivela szövetek,izmok vesztinek avizből és ez huzodik össze!lehet a szivnél is igy van??,
Irj:Éva
Előzmény: evike007 (2855)
Kaamilla Creative Commons License 2008.06.17 0 0 2856
Szia evike007!
Átgondoltam a szívritm. zavaraimat, amiket írtál, hogy nálad a változókortól van. Én már 1,5 éve léptem a vált.korba, de egész pontosan ha elemzem, akkor még nem volt ritm. zavarom, de 2007 őszén túlhajszoltam magam, meg a testvéremék "kényszerből" (hosszú) 2007 nyarán a telkünkön építkeztek (ez nagyon kiborított), aztán 2008 januárban nem úgy alakult a munkám, állandóan szorongtam, a barátom, mivel férjem nincs, elváltam, 24 éves a lányom, sem úgy támogat lelkileg ahogy szeretném, szóval összeomolni látszott a rendszer, pedig nagy a strapabírásom, örökmozgó, leleményes, dolgos stb. ember vagyok. Szóval ha igazán visszagondolok, akkor lehet, hogy van összefüggés a hormonhiány és e között, vagy a kettő együtt, én ráadásul cigizek, de ha nem cigiztem akkor is volt ritm. zavarom. Viszont most voltam egy reumatológiai kezelésen, és akár csak neked piszokul szokott a hátam fájni (főleg a "lapocka alatt) majd ki tudtam volna szakítani a hátam, szóval a 2 hét alatt a reumatológián, meg gyógyfürdő, nem volt szivr. zavarom, de én nagyon akartam oda menni, hogy kicsit kikapcsolódjak, kezeltessem az izületeimet, fürödjek, beszélgessek. Mikor viszont hazajöttem újra éreztem. Akkor mi a fene ez?
Most kb. 3 hete szedem a hormont, mert azt mondtam kipróbálom, a nőgyógyász mondta, hogy nyugodtabb leszek, talán nyugodtabb is vagyok, a ritm. zavar még van, és én kardiológusnál még nem voltam. De szerintem szívbetegségünk nincs. Neked nem voltak környezeti ill. lelki hatások, pl. elégedetlenség, bizonytalanság stb.? Írj Szia Kaamilla
Előzmény: evike007 (2855)
evike007 Creative Commons License 2008.06.17 0 0 2855
Kedves Kaamilla!
Sajnos nekem nagyon előjöttek megint az extrák!hiába Nebilet,xanax !vannak mikor ha csinálok valamit akkor vannak mikor nézem a tv-t akkor!na vissza megyek a kardiologushoz mert nekem ne mondja hogy pánik és apszichologushoz menjek aki felirta a xanaxot rá!és most bezárult a kör!Sajnos a menopauza előtt nem volt ennyire erősek a pánik rohamamim sem az extráim csak összefüggésben lehet a kettő!!Olvastam hogy az agy tud furcsaságokat zagyválni!Most rendeltem sarapis Soyát állitólag nagyon jó és a klimaxra és tele van flavionnal,méhpempő,vöröslóhere
El is kezdem szedni!!Kiváncsi leszek rá!
De érdekes az extrák inkább időjárásváltozáskot,zivatar előtt,szél előtt jönnek jobban!meg ha alacsony a légnyomás!Örület !életemben ennyibajom nem volt még!:(és sokzsor ugy érzem beszakad a hátam:((
remélem nálad találnak megoldást!Irj:Éva
Egerek2 Creative Commons License 2008.06.15 0 0 2854

   EKG holter eredmények feldolgozása

ventriculars : szívkamrai

                            /isolated-  esetek

                            couplets-  páros impulz

                            bigeminal cycles-  nagy ampl. beütés

                            runs totaling 0 beats-  ütem kihagyás

Heart rates :szív parométerei /méréskor/

                           -minimum pulzus

                           -átlag   pulzus

                           -maximum pulzus

             beats in tachycardia-    kórosan szapora szívműködés/szívverés((<58 bpm  nyugalmi pulzus)/esetek száma amikor ettől nagyobb

             beats in bradycardia-lassú/ritkult szívverés(<46 bpm)/esetek száma

         

 

supraventriculars: nem szinuszcsomóból történő indítás /rossz/

                            /isolated-  esetek

                            couplets-  páros impulz

                            bigeminal cycles-  nagy ampl. beüté

                            beats longest run-husszabb beütések/esetszám

                            beats fastest run-rövidebb beütések/esetszám

                            runs totaling-teljes ciklus/esetszám

 

general :összefoglalás

                 qrs complexes-mérések száma

                 ventricular beats(<1%)-szívkamrai beütés esetszáma 1% alá kell esnie az össz mérésből

                 supraventricular beats(<1%)-nem szinuszcsomóból történő indítás /rossz/1%   alá kell esnie az össz mérésből

                % of total time classified as noise-a teljes mérési időben a zaj %-ban

 

Előzmény: szaszon (2581)
Kaamilla Creative Commons License 2008.06.14 0 0 2853
Szia Eleon Nóra!
Ebből látszik nálad is, hogy nem a szíveddel van a baj, hanem idegrendszeri, vagy pánik?, nem tudom. Kiváncsi vagyok mi az a gyógyszer, köszi előre is. Tényleg érdekes, hogy van úgy hogy semmi, és visszatér ez a ritm. zavar. üdv. Azért majd körül nézek a net.-en is még.... Nekem pl. az egyik fogam hónapok óta tompán fáj, azaz az ideg érzékeny, már arra is gondoltam, hogy nem e az okozza, mert kb. azóta van. Ma megyek fogorvoshoz, 2 órára. Egy percig sem várok tovább, majd megírom utána is érzem e.
Előzmény: Eleon Nóra (2851)
Eleon Nóra Creative Commons License 2008.06.13 0 0 2852
Úgy, hogy elmész egy kardiológushoz kivizsgálásra, és kierőszakolsz mindenféle vizsgálatot. Jó eséllyel szerintem csak pánikbeteg vagy.De én nem vagyok orvos, a helyedben felkeresnék egyet. Én is ezt tettem.
Előzmény: Kaamilla (2849)
Eleon Nóra Creative Commons License 2008.06.13 0 0 2851
Én 3 hétig szedtem összesen. Utána 3 hónapig semmi, most újra néha ritmuszavar. Van egy ismerősöm, aki hasonló panaszokra valami kevésbé rászokhatót szedett, ami recept nélküli. Holnap megkérdezem őt, és megírom itt neked. Én nem akarok gyógyszerfüggő lenni, ezért nem vagyok hajlandó rendszeresen szedni nyugtatót.
Előzmény: Kaamilla (2847)
Kaamilla Creative Commons License 2008.06.13 0 0 2850
Szia BFeri53!
Köszi a választ!
Nekem még a xanax és rivotril párosítást az ideg orvos írta fel 4-5 éve kb., mert a pszihiáter hozzá küldött, mivel pánik beteg vagyok. Ez segített, hogy elmúljon a pánik roham, így a xanax-ot elhagytam, de a rivotrilt nem merem. De mivel, mostanában volt ritm.zavarom, a fórumban olvastam, hogy lehet, hogy a xanax erre használ, mivel nincs magas vérnyomásom, nem akarom szedni a nebilet-et amit a háziorvos ajánlott. Most, hogy 2 hétig reumatológiai kezelésen voltam, gyógyfürdő kíséretében, ott semmi ilyen panaszom nem volt, és hazautazás előtt egy kicsi újra rimt. zavart éreztem, meg most itthon is.
Előzmény: BFeri53 (2816)
Kaamilla Creative Commons License 2008.06.13 0 0 2849
Szia Eleon Nóra!
Na, még egy kérdés.... Szerinted, hogy tudom meg biztosan, hogy nem beteg a szívem? Most pl. 2 napja a szívem tályékán a mellem-"ben" vibrál valami, az is ideg lehet? Különben, hozzáteszem, pánik beteg vagyok, és sajnos állandóan megilyedek. A Rivotril a rohamokat megszüntette, de az alaphelyzet, hogy pánikolok fennáll.
Előzmény: Eleon Nóra (2837)
Kaamilla Creative Commons License 2008.06.13 0 0 2848
Szia Levendi!
Bocs, csak most válaszolok, mert ha elolvastad a hozzászólásaimat, abból megtudod, hogy kezeléseken voltam. Nekem a menstr. 1,5 éve elmúlt mintha elvágták volna, a vérnyomásom,soha nem magas, és hőhullámom sincs, csak a nyavalyás ritm. zavar volt, de most kipróbálom a xanaxot a rivotril mellé, persze kardiologusnál még mem voltam, de majd elmegyek, a kórházban az EKG-m jó volt, most néha van egy kicsi ritm.zavar, hogy hazajöttem. Te mért kaptál értágítót, vagy mit?
Előzmény: levendi (2844)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!