Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.03.17 0 0 190

Sziasztok!!!!!!!!!
Tájékoztatás céljából az alábbi helyzetjelentést közlöm:
Ha valaki nem tudja, hogy mikor van a reggeli merevedése, az pontosan megfogja tudni az első napokban. Nállam sajnos ez 03.10 környékén és 04.22 környékén volt az első három éjjel amikor még felébredtem rá.
Látványos javulás 7 nap reggelén.
Első zuhanyzás a műtét után 10 nappal. Ezalatt azt a zuhanyzást értem amikor a szerszámot is érte víz.
Olvastam valamelyik hozzászólásban, hogy leesett a kötés, ez a gyors lappadásnak köszönhetően nállam is előfordult.
Az orvos szerint kell egy hónap amíg rendeltetés szerűen lehet használni, az egyik hölgy ismerősőm szerint egy héttel korábban. Szerintem ha a varratok (egy pár megmaradt még) kiesnek akkor semmi akadálya sincs. Két helyen engedte el a varrat de neogronormon kenőccsel gyorsan javult. Fekete dr. javasolta a tetrán hintőport,az is jó volt rá. Azért áltam át a kenőcsre, mert a tetrán hintőpor olyan érdekesen szorható, hogy mindenhova megy csak ahova mennie kéne oda nem.
Ami érdekes,a makk előbb kiszáradt, majd feldagadt, majd kiszáradt, majd elkezdtem napont egy pohár sört inni és 2 nap alatt rendbe jött. Lehet, hogy csak véletlen összeesés.
Ja van egy rossz hírem. A kötéssel piszoár elé ne álljatok, mert ebben az esetben a piszoár a legbiztosabb terület a környéken.
Majd még jelentkezem!
Üdvözlettel
Jóvágású fiú Creative Commons License 2008.03.10 0 0 189

A leírás alapján rövid fék + valamennyi szűkület is van. Az érzékenység meg a szűkület miatt fennálló akut gyulladás miatt van. Barátkozz meg a körülmetélés gondolatával, és menj el orvoshoz.

 

ANDRÁS

www.korulmeteles.hu

Előzmény: Törölt nick (181)
Jóvágású fiú Creative Commons License 2008.03.10 0 0 188

El kéne menni dokihoz, s szerintem barátkozz meg a körülmetélés gondolatával.

 

A.

Előzmény: Ködgyertya (184)
Jóvágású fiú Creative Commons License 2008.03.10 0 0 187

Szevasz,

 

Mint megszólított jelentkezem.

 

Indoka annak is van, aki orvosi indok nélkül csináltatja meg a körülmetélést, pl. vallási ok - zsidó vagy mohamedán hitre tér (ez utóbbi is, ha nem túl gyakran, de előfordul) -, kozmetikai/higiéniai ok - jobban tetszik, tisztább, stb. -, vagy egyszerűen csak zavarja a fityma. Nem olyan ritka dolog ez sem, nézd meg a www.korulmeteles.hu lap beszámolók ("Körülmetélt vagyok") rovatát. Ahová amúgy tőled is várnék egy beszámolót, az orvosi okból rovatba.

 

Amúgy örülök hogy jól vagy és használd egészséggel.

 

ANDRÁS

jovagasu_fiu@yahoo.com

Előzmény: sapkátlan bohóc (183)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.05 0 0 186
Hát, tisztelt fórum, 2 héttel ezelőtt hívtam fel Fekete doktor úr rendelőjét (február 19-én) időpont egyeztetésre, február 28 -án fogadott előzetes vizsgálatra, a mai napon (mácius 05 -én) pedig már át is estem a műtéten (Körülmetélés rövid fékkel).
Összegzett tapasztalatom, hogy csak az érzéstelenítő injekciót lehet érezni, azon kívül néhány öltést a végén, de az is belefér a kellemetlen kategóriába. Maga a beavatkozás a Besson álltal leírtak alapján történik így azt nem részletezem.
Azoknak tanácsolom, akik félnek, hogy tényleg egy fogorvosi rendelőben az ember nagyobb tortúrán esik át mint Fekete Ferenc doktor úrnál.
Üdvözlettel!
sapkátlan bohóc Creative Commons License 2008.02.27 0 0 185
Nálam is így kezdődött. Sajnos ezek a repedések nem múlnak el nyomtalanul, a bőr a hegesedés miatt mindig veszít a rugalmasságából, így ez egyre sűrűbben fog előfordulni. Mutasd meg dokinak.
Előzmény: Ködgyertya (184)
Ködgyertya Creative Commons License 2008.02.27 0 0 184
Sziasztok. nem tudom, jó hejre írok-e. részleges szűkületem volt, ami magától elmúlt. Most viszont egy hete az előbőr dutzzadt,érzékeny. aztán egyik oldalán fájdalmas, stris szerű repedések jelentek meg. a hátrahúzás fáj. Mintha szét akarna repedni. Aztán nagyjából magától elmúlt. Kicsit érzékenyebb még de rendben van. Mi lehetett ez?
sapkátlan bohóc Creative Commons License 2008.02.23 0 0 183

Na, én is túlestem rajta. Kórházban csinálták, és semmi különös gondom nem volt velük, és nem került 100 rongyba. Kértem altatást, és nem is bántam meg. 

 

Tegnap volt 2 hetes a heg, de a varratoknak csak kb. 1 harmada esett ki eddig. Vajon mikorra esik ki mind? (Kérdezném a dokit, de külföldre ment 2 hétre, mást meg nem akarok beavatni a dologba.)

 

Jóvágású fiúnak meg üzenem, ha még jár erre, hogy ekkora faszságot még életemben nem hallottam, hogy valaki INDOK NÉLKÜL megcsináltassa magának a körülmetélést.

p82 Creative Commons License 2008.02.11 0 0 182
Sziasztok!

Egy hete egy körülmetéléssel foglalkozó lapon megosztottam történetemet.Már én is a körülmetéltek táborát gyarapítom, tavaly november 30. óta. Részleges szűkület miatt döntöttem a műtét mellett. A szűkület teljesen nem akadályozott meg a rendszeres nemi életben. A tünetek a szokásosak voltak, volt mikor kicsit berepedt a bőr, szorult a makk alatt. Erről a neten bőven informálódhat mindenki. Az elején leszögezném, ha gond van, el kell menni, mert jobb nem lesz. A szexet pedig mindenki élvezni akarja! Utólag én is csak pár rossz döntést bánok, a végeredményt nem!

Mivel nem Budapesti vagyok, hanem székesfehérvári nekem nem jutott olyan bőséges orvos-választék. Persze így utólag én hibáztam, anyagi akadálya nem lett volna egy Budapesti orvos felkeresésének, csak nem akartam túlbonyolítani, ezt a "rutinműtétet". Hiba volt!!

Felkerestem egy fehérvári orvost, egyet abból a kettőből, akinek van magánrendelése. Gondoltam, ha már igényes magánrendelő, diszkréció stb., nagy gond nem lehet. Le is jattoltam, mert ugye az ember azt hiszi, ez garancia lehet a jó végeredményre!(35.000 HUF)

A kórházi műtét egy horror volt. Csak egy példa: mikor betoltak a műtőbe, fél órát vacogtam egy takaró alatt, közben a műtősök azon viccelődtek, hogy nem kell a fecskendőbe annyi érzéstelenítő, csak kibírja! Én egyáltalán nem találtam ezt olyan viccesnek. A műtétből szerencsére nem éreztem ennek ellenére sokat. Sokak beszámolója ellenére, velem egyáltalán nem foglalkoztak, mintha aludtam volna. Amikor elmúlt a fájdalomcsillapító hatása a szobában, baromira odavoltam. Kötés gyanánt kaptam egy darab gézt, aztán viszlát. Ja, és az orvostól annyi tájékoztatást sem kaptam, ami egy sms hosszát kitenné. Zárójelentés a kézbe és ennyi.

Aztán jött a nagyobb baj, az eredmény: alul túl sok bőr maradt és egy nagy heg, az sem szimmetrikus, felül szük és szintén kissé heges. Arról nem beszélve, hogy majd két hétig még vérzett és persze a hegek nem lettek sokkal kisebbek. Ez ugye így nem maradhatott! Nem kívánom azt a pár hetet senkinek, olyan érzés volt, mint ha valami fogyatékkal élő lennék. Persze, aki műtött nem akartam felkeresni, a bizalom oda lett!

Karácsony előtt felkerestem e-mailben Fekete dokit, nagyon hamar kaptam időpontot, azt ígérte teljesen rendbe lehet hozni! Szombaton 3 hete műtött (2008. január 19.-én).

A különbségek: csak Ő volt bent, kaptam elég érzéstelenítőt, nem volt se láblekötözés, még a pólóm is maradt. Nem sima "kés-szike", hanem valami elektromos jellegű eszközzel műtött. A megfelelő kötszerről és a részletes tájékoztatóról ne is beszéljek. Az eredmény még engem is meglepett, őszintén szólva, nem hittem volna, hogy tényleg így rendbe lehet hozni. Mintha az előző műtét nem is lett volna!A kötésen az első csere előtt volt egy kis vér, a második alkalommal az sem.(nem két hétig), nem dagadt meg napokig. Hajnalban is csak első nap fájt. Az első műtét után 3 hétig sem estek ki a varratok, ha meghúztam véreztek. Most már 3 hét után egy sincs, ott lett a legszebb, ahol a legtöbbet kellett alakítani.Mivel fehér bőröm van, alig látszik valami a műtét helyéből, ha feláll, akkor pedig semmi sem. Nagyon tetszik így!

Még kenegetem Neogranormonnal, meg valami Aloe Vera csodakrémmel. Bár tegnap már kipróbáltam egy hölgyel, persze csak finoman. Nagyon jó volt és Neki is nagyon tetszett!

A szüleim tudják, támogattak, nem volt különösebb gond. Főleg, mert a bátyám is körülmetélt, de neki 6 hónapos korában csinálták.
Csak a két legjobb barátom tudja. Semmi extra véleményük nincs, úgy fogadtak, mintha a fogorvosnál lettem volna. Tehát semmi ilyen sznob megnyilatkozás! Szerintük sincs ebben semmi szégyellni való!

Én még kicsit különlegesebbnek érzem így magam, a körülmetélésem miatt! Szóval tök jó!

Szolgáljon ez tanulságul annak, aki azt hiszi, egy elrontott körülmetélést nem lehet helyrehozni a megfelelő szakember segítségével. Azoknak, akiknek van rá módjuk, inkább kerüljék a korházat, hiszen ez felnőtt korban mégis csak inkább plasztikai műtét, mintsem "nyissz-varr" műtét (mégis csak a legfontosabb szervünk)!

És talán azoknak az orvosoknak (ha olvassák) akik műtenek nap mint nap, talán elgondolkodnak, mi lenne, ha az Ő nemi szervük nézett volna úgy ki, mint az enyém!

Üdv.!
Peti(25)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.09 0 0 181

Sziasztok!

 

20 éves Szegedi vagyok. 16 éves korom óta tágítom a fitymámat. Most meguntam, elég!

 

Régebben normál állapotban is alig tudtam hátra húzni a fitymámat, de most már merevedve is a makkom mögé tudom tolni. Onnan azonban nem megy hátrább, tehát a makk mögött begyűrődik a bőr, nem simul ki. Ezt a nagyon rövid fitymafékem gátolja (szerintem). A makkom dzíne nem változik el, kap vért rendesen meg minden. Az óvszert is nehezebben tudom felhúzni e miatt.

 

Hogy miért nem megyek el orvoshoz? Azért mert félek. Nem a szikétől, vértől stb... hanem egy más kellemetlen dologtól:

A makkom nagyon érzékeny. Mármint olyan értelemben, hogy ha hozzáérnek, babrálják, akkor egyből feláll a szerszám :S Ez elég kellemetlen tud lenni, mondjuk egy esetleges műtétnél. Az egy dolog hogy kellemetlen, meg ciki, de gondolom az orvos se tud műteni ha feláll...

E miatt a túlérzékenység miatt korai magömlésem is van.

 

Szóval az lenne a kérdésem, hogy a leírtak alapján tényleg csak rövid fékem van, vagy fitymaszűkületem?

Fitymaszűkület esetén nagyjából tudom (a lentebb leírtak alapján) hogy milyen műtét vár rám. Ha csak a féket kell operálni akkor az mennyiben más?

Mit tehetek hogy ne legyen ennyire érzékeny a makkom? Az orvos erre  ad valami érzéstelenítőt vagy az csak a műtéti fájdalom ellen hat?

 

Bocs a sok kérdésért!

A válaszokat előre is köszönöm!

AlexPato Creative Commons License 2008.01.25 0 0 180

Hali!

 

Először is 17 éves vagyok és 3 napja volt a műtétem (körülmetélés) és egyáltalán nem volt olyan gázos, mint az előtte gondoltam. Kaptam bőven érzéstelenítőt, de ha vmit éreztem szóltam és ott óvatosabban "vagdostak", szal nem volt gáz. Remélem a varratok is hamarosan kiesnek majd, mert az első két éjszaka igen rémes volt.

Egyébként mennyi idő is a teljes gyógyulás? 2-3-4 hét vagy hogy?

 

Szóval aki épp műtét előtt áll vagy hezitál rajta csak semmi pánik. És különben is vesztenivalója senkinek sincs. Később csak rosszabb lehet a dolog...

zakkantIstvan22 Creative Commons License 2008.01.15 0 0 179
Hali!

Hát igen 2-3 hét lehet, de elbíztam magam a műtét után, azt hittem túl vagyok rajta.
Most alig alszok mert ha hozzáér valamihez felébredek a fájdalomtól ráadásul most már nem húzhatom tovább a kötéscserét, pedig rendesen bele van tapadva a makkba és nem tudom hogy fogom kibírni ha egyszer érzéstelenítővel is ordibáltam amikor a dok bekötözte. + ezt 2 hétig naponta kéne cserélni és addig meg az érzékenység pont nem változik.
Ugyan olyan kibírhatatlan mint mindíg is volt. Alsónadrágot se bírom felvenni mindegy milyen púha, sőt van kenőcs a kiszáradás ellen mégcsak bekenni se bírom! Szal az igazi tortúra csak most kezdődik....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....

(tudom tul sokat panaszkodok örülhetnék hogy tul vagyok a mütéten de ezt per pillanat BÁNOM!)

Akinek nem túlérzékeny a makkja az ne figyeljen rám nem akarok elilyeszteni senkit a műtéttől
Előzmény: Törölt nick (178)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.15 0 0 178

Szeva István!

 

Nah, grat!

 

Túl vagy rajta!! Zsír!

 

Nekem nem volt ennyire parás, de más a szervezetünk, érzékenységi fokunk, stb.

 

Már 2-3 napja volt a műtéted, a 4-5-6. napon kezd már úgy elég érezhetően javulni, ne aggódj. Az érzékenység nálad biztos később fog csillapodni, de teljes mértékben Te is meg fogod szokni 3-4 hét alatt tuti. Emiatt ne aggódj. Teljesen el fog múlni úgyis az érzékenység. Nekem mikor volt a műtétem?...asszem dec. 3. v dec 8. már nem is emléxem milyen volt előtte..áhh, szörnyű..:D

 

Sokat zuhanyozz majd. Én már az 5. nap után zuhanyoztam úgy, hogy érte víz teljes mértékben. Napi 2x zuhanyozz legalább, jó sokáig, és a varratok hamarabb kiesnek.

 

Aztán kezdhetsz csajozni, észre sem veszed és úgy meg fog jönni az Önbizalmad, hogy csak na...:D

 

Nah, mentem srácok, holnap indulok Kilimandzsáróra + Zanzibárra. :)

 

Bye All!!

Előzmény: zakkantIstvan22 (177)
zakkantIstvan22 Creative Commons License 2008.01.12 0 0 177
Hali!

Na gyerekek, ezt nem gondoltam volna! Még mindíg nem fogtam fel, hogy túlvagyok rajta. Én aki évek óta parázik és retteg a fájdalomtól és senki unszolására sem volt képes elmenni.
Istenem köszönöm!!!
Egyébként a műtét felénél viccesen megjegyezte a doki, hogy az elején azt hitte nem vállalja a dolgot, mert már a fertőtlenítésnél iszonyatos kínokat kezdtem el átélni amikor bedörzsölni kezdte a makkot. Ott volt a gáz, de megoldottuk.
Nagyon rendes segítőkész volt. Zene szólt meg mindíg elterelte a szót, hogy valami másra figyeljek. Ez mondjuk nem jött be még annak ellenére se, hogy kétszerannyi érzéstelenítőt kaptam mint mások. És még így is éreztem. A leggázosabb amikor a makkhoz ért hozzá azt végig kínok közepette viseltem. Meg a műtét végére eléggé éreztem a varrást. Kemény tortúra volt.
ugyhogy végig görcsbe volt minden izmom, de ki bírtam.
De kellemes meglepetésemre -miután a lelkére kötöttem, hogy a makkot be ne tekerje gézzel mer belehalok - azt hittem nem is tekerte be csak most látom, hogy mégis és nem fáj ott a makk.
2 órája volt az eset. Elmúlt az érzéstelenítő :-((( De vettem be rögtön f.csillapítót és így most az eredmény: szúr, húz, érzékeny de még belefér a kellemetlen kategóriába.
Ezekután tényleg merem ajánlani Dr. Fekete Ferencet. Fogadni merek sztk-ban nem sokat törődtek volna hogy érzékeny. Ő is mondta, hogy eddig én viszem a csúcsot ezzel a dologgal, így neki is fel kellett kötnie a gatyát, de jók volt a doki.
Ha valakinek kérdése van vagy részletes leírást szeretne hallani, vagy bár mi ezzel kapcsolatban írjon nyugodtan: mmistvan@freemail.hu
zakkantIstvan22 Creative Commons License 2008.01.11 0 0 176
Sziasztok!

Köszönöm szépen az infót!
De bővebben írok akkor neked e-mailt.
P.G.Melinda Creative Commons License 2008.01.10 0 0 175
Kedves István és persze Mindenki!

Teljesen véletlenül "bukkantam rátok" a témával kapcsolatban. Én két kisfiúnak vagyok az anyukája, a nagyobb 8 éves, a pici 2. Amikor a nagyobb 3 éves volt, fitynaszűkülettel ill. letapadással kerültünk a soproni kórház nagyszerű urológus főorvosához, aki egy fantasztikusan kedves és nagyon jó szakember.
Másokkal ellentétben ő nem a drasztikus beavatkozást javasolta, hanem fölírt egy DIPROSALIC nevű kenőcsöt, amivel 3 hónap alatt megoldódott a probléma. Gyermekes anyukákkal levelezek a neten, akiknek már szintén megoldást jelentett a kenőcs a 2-6 éves korú kisfiaiknál. Természetesen nem azt állítom, hogy 20 éves kor körül is ilyen egyszerű lenne a kérdés, vannak olyan esetek, amikor tényleg csak a műtét segít. Azt viszont jó tudni, hogy van olyan szakember, aki ha a gyermekek esetében tudott kímélőbb alternatívát nyújtani, hátha felnőtt férfiak esetében is lenne javaslata...Ma is beszéltem vele telefonon, rákérdeztem nála egy konkrét problémára, és nagyon készségesen válaszolt, továbbá engedélyezte, hogy megadjam a telefonos elérhetőségét is annak, aki segítséget szeretne tőle kérni.

A következő dolog, ami miatt írtam, az az, hogy a sebkezelésre tényleg fantasztikusan jó a BIOPTRON lámpa, érdemes beszerezni. Van továbbá még egy nagyon jó készítmény is, ami szépen ápolja és kíméletesen fertőtleníti a sebet, a KOLLOID EZÜST HYDROGÉL és KRÉM. Nagyon fontos viszont, hogy csakis kiváló minőségű, ellenőrzött terméket szabad alkalmazni! A pici fiamnak 16 hetes korában volt egy koponyaműtétje:(
csontosodási rendellenesség miatt. A sebet (fültől fülig fejtetőn át) ezekkel a készítményekkel ápoltuk, szépen rendbejött. Sőt már a szülés utáni kellemetlen sebeket is többen ezzel kezeltük, és nagyon jó volt. Szinte azonnali fájdalomcsillapító hatása van, elpusztítja a kórokozókat, lágyítja a bőrt, nem húzódik annyira stb. Ezt a típusú kolloid ezüstöt már kórházak is alkalmazzák a sebészeten, érsebészeten, az egyik osztályon pl. gyakorlatilag megszüntek a sebfelülfertőződések azóta.. .

Szóval, kedves István, bátran merem ajánlani a készítményeket, írj az e-mail címemre, ha segíthetek: melinda.74@citromail.hu. Tudom, szorít az idő, de tudok s.o.s. postázni, ha kérsz.
Mindettől függetlenül, azt kívánom, hogy a lehető legmegnyugtatóbb módon rendeződjön ez a problémád,
és mielőbbi gyors felépülést, jó egészséget kívánok Neked!

Üdvözlettel:

Melinda
zakkantIstvan22 Creative Commons License 2008.01.03 0 0 174
hali!
Köszi szóval a fájdalomcsillapító sajna nem érzékenységcsillapító :-( rosszhír.
No rászántam magam.
Beszéltem dokival, jan 12. - én megyek a kivégzésemre :-/
rettentően parázok, meg mostmár kíváncsi is vagyok mi lessz utánna
már így azzal a nagyonérzékenységgel.
Szóval majd ha írok ide 12. e után az azt jelenti nem haltam bele, de ez még nem jelenti azt hogy nem lenne jobb ha inkább belehaltam volna :-)
Egyébként már mondták a doki is hogy túlzottan félek és hogy messze nem lessz olyan tragikus mint amilyennek most gondolom, hát remélem igaza lessz.
Valamilyen csodakrém van ami segíti a gyógyulást és esetleg a géz-kötés alá is lehet kenni belőle hogy kellemesebb legyen a dolog? A doki csak hintőport meg betadint mondott mit érdemes még beszerezni?

Thanx!
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.19 0 0 173

Hi Mindenki, István!

 

Amikor vége volt a műtétnek, vízzel higított betadinnal lemosta a területet, és bekötözte.

 

Nem volt semmi érzéstelenítő, se tabletta, de az nekem egyáltalán nem fájt. A makk nagy része szabadon maradt.

 

A seb nekem sosem fájt amúgy. Az első éjszaka viszketett kicsit, de utána semmi. Azt nem kell utólag érzésteleníteni szerintem. A makk érzékenységét meg végképp nem lehet érzésteleníteni, mert az nem fájdalom, hanem érzékenység, és hogyha mindig érzéstelenítve lenne, (ha egyáltalán lehet) akkor sosem szokná meg az ember.

 

Tegnapra az összes varrat kiesett, azaz a 10. napra. Tegnap felavattuk a barátnőmmel. :) (Nem vizelés szempontjából) :) Úgyhogy teljesen jól vagyok már. (Mondjuk nem emléxem, hogy lettem volna nagyon rosszul)...:)

 

A legrosszabb a megvonás volt...:P

 

Szombatra, azaz 2 hétre pontosan (a műtéthez képest) tökéletes lesz szerintem. Már most is mindenhol összeforrt szinte teljesen a seb.

 

A duzzanat, ami a műtét normális következménye már teljesen lement. Fürdök is már, szerintem holnaptól már be se kötözöm.

 

Egyébként a gyors gyógyulásom a BIOPTRON lámpának köszönhető szerintem. Ez egy orvosi műszer, és napi 10 percet kell megvilágítani a területet. Bármilyen műtét utáni sebre, hegre jó, és segít a gyógyulásban. Jó még ezen kívül izületi fájdalmakra, bármilyen bőrpanaszra. De főleg műtét utáni hegekre, sebekre.

 

Ha kell valakinek lámpa nekem is szólhat, tudok intézni részletre is.

 

Nekem nagyon bejött, szerintem tuti ezért nem fájt egyáltalán a seb sem, és a makkérzékenység is emiatt múlt el ilyen gyorsan!

 

Nah bye All!

Előzmény: zakkantIstvan22 (172)
zakkantIstvan22 Creative Commons License 2007.12.17 0 0 172

Hali mindenki!

 

Besson köszi a beszámolóért

valamelyest megnyugodtam.

 

Beszéltem a dokival pár napon belül megyek vizsgálatra meg megbeszélni a dolgokat. Beszéltünk erről a túlzásbavitt érzékenységről és nálam lessz valami előkezelés is nem pedig rögtön műtét. Ez még nem tudom jó e nekem de remélem igen, és azt is mondta hogy az utókezelés meg kontroll az is komolyabb dolog lessz nálam vagy többször is kell mennem majd mint normál esetbe.

Mindezek miatt összesen 100 ropi lessz nekem anyagiakban,

 

de normál esetben tényleg 60 ezer nála

 

még egy kérdés Besson nálad fájdalomcsillapító? tabletta vagy kenőcs mielött bekötözte a sebedet volt valami?

vagy szerinted lehet kérni tőle - receptre vagy az van ott neki?

 

Elöbb olvastam amerikai fórumon beszámolókat java részüknek nem volt nagy cucc, de ott is volt egy két túlérzékeny eset az egyik azt mondta neki még f-csillapítóval is gáz volt. De túlélte kibírta ugyhogy lassan má végre rászánom magam énis :-/

 

thanx a bíztatásér

üdv!

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.17 0 0 171

Csáó p82!

 

Keresd dr. Fekete Ferencet a magánklinikáján! http://www.potenciaklinika.hu/

 

10.000.- Ft. a konzultáció és a kivizsgálás díja, és 50.000.- Ft. a műtété.

 

Ebben benne vannak a kötszerek az ápoláshoz, valamint a műtét utáni kontrollok!

 

Szerintem olcsónak számít, ugyanis máshol minimum 80.000.- HUF.- ért láttam.

p82 Creative Commons License 2007.12.16 0 0 170
Sziasztok!

Magánkeretek között mennyibe kerül kb. egy körülmetélés????
Ha valaki tud ilyen irányú infót adni az aktuális tarifákról kérem tegye meg!

Kösz előre
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.12 0 0 169

Hi All, Szeva István!

 

Szóval, kezdem ott, ahol abbahagytam. Még a műtét napjának estéjén elmentem haverokkal sörözni, megittam 2 sört, közben beszélgettem, és szinte alig jutott eszembe, hogy aznap műtöttek. Senki nem vett észre semmit, beszálltam haverom kocsijába, 3-man ültünk hátul, összenyomorogva, semmi para nem volt.

 

Elalváskor kicsit furcsa volt, kicsit viszketett, hozzáérni meg annyira nem akartam, de max. 20 perc után elaludtam. Reggeli merevedés csodálkozásomra nem volt olyan kellemetlen, mint vártam. Varratokat olyankor érezni, hogy vannak, kicsit feszítenek, de semmi különös. A műtét helyét, a sebet másnap már egyáltalán nem éreztem, SEMENNYIRE. Éppenhogy sem. Csak a makk érzékenysége ami fura volt, meg ahogy súrlódott ide-oda. :)

 

Még most is érzékeny persze, de nagyon sokat javult. Szóval egyre kevésbé érzékeny. 2 hét alatt lesz állítólag alig érezhető, és teljesen 3-4-6 hét alatt szokja meg az ember, de akkor már teljesen állítólag.

 

Kötéscsere a 2. nap után kell, utána minden nap. Nem fáj a csere, betadinba kicsit beleragad, de mondom, nem fáj, max. kellemetlen csöppet. Nagyon szép a dolog. :) Azt hittem véres meg mittudomén milyen lesz, de semmi. :) Varratok látszódnak és nagyon szép minden. Ha ülök, vagy nem mozgok, télleg semmit nem érzek már. Mozogni meg simán tudok már. Érzékeny még a makk az tény, de nem annyira már, és meg lehet szokni. Holnap megyek kontrollra végre!! :) Kíváncsi vagyok mit mondd Fekete dr.

 

Szóval István neked azt mondom, meg amúgy mindenkinek, hogy minél előbb menjetek el. Már alig várom, hogy leteljen 1-másfél hét. :) Már simán "akcióba küldeném" :) csak azért mégis...nehogy valami para legyen. :)

 

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egyáltalán semmi para. Érzékenység tényleg gyorsan javul.

 

Bármi kérdés, írjatok!!

 

UI: És Fekete dr.-tól nem kell félni. Gyorsan van nála időpont, kedves, stb.

Előzmény: zakkantIstvan22 (168)
zakkantIstvan22 Creative Commons License 2007.12.12 0 0 168

Üdv Besson!

 

köszi a beszámolóért tényleg segít hallani hogy valaki túl van rajta

most nem tűnik olyan gyilkos dolognak.

Azt mondod 4 órával utánna alig érezni ha meg se moccansz remélem nekem se lessz sokkal rosszabb, bár én tényleg nem bírom ki ha most hozzáér bármi is, esetleg víz alatt akkor nekem is kevésbé érzékeny.

Az a lézer dolog is megnyugtató hogy nincs vér meg szabdosás.

Lassan összegyűlt annyi bátorságom hogy még ünnepek elött beszélek a dokival aztán majd meglátom.

És most így napokkal utánna hogy vagy? milyen? cseréltél kötést hogy néz ki, veszített az érzékenységéből?

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.08 0 0 167

Hello Mindenki!

 

Kezdem a lényeggel, így akit nem érdekel a mondandóm, az nem olvassa végig.

 

4 órája jöttem ki a műtőből, veleszületett fitymaszűkület műtét miatt.

 

Leírom az eddigi tapasztalataimat, bizonyára sokaknak segítek ezzel.

 

(Innentől kezdve akit érint a téma jól figyeljen, akit nem érint és nem érdekli, ne olvassa végig, nekik bizonyára unalmas és hosszú!)

 

SZóval tehát... kezdem az elején. 20 éves vagyok, régóta tudom, hogy fitymaszűkületem van. (volt) :)

 

"Ernyedt állapotban" hátra tudtam húzni teljesen a fitymát, merev állapotban azonban egyáltalán nem. A tisztálkodás így nem volt gond. Sosem volt bevérzésem, berepedezésem, gennyedzésem...stb..stb.. melyekről egyesek írnak. A makkom elég érzékeny volt a műtét előtt is, bár talán nem annyira mint zakkantIstván22-nek. Ha óvatosan értem hozzá, ki lehetett bírni. Főleg vízben volt kevésbé érzékeny, de mosni tudtam.

 

Nyárig nekem sem volt párkapcsolatom. A szűkület is közrejátszott ebben. Nyílván ez önbizalomromboló is egyben. (mármint a szűkület) Viszont úgy adódott, hogy összejöttem egy lánnyal (szerencsére) :), akit nagyon imádok, és szeretek!!! és elhatároztuk, hogy megcsináljuk (ő nem :) ) a műtétet, hiszen a normális szexuális élet szűkülettel nem élvezhető. Gumiban szeretkezéssel nálam nem volt probléma, viszont anélkül nem működött volna így a dolog. Tehát úgy döntöttem, belevágok a műtétbe, amilyen gyorsan csak lehet.

 

 

2 urológusnál voltam. Az első doki, az első vizsgálaton egyből hátrahúzta a fitymát, és elkezdte "vizsgálgatni" (fogdosni) a makkomat (gumikesztyűvel). Így még senki nem ért hozzá, elég kellemetlen volt, nyögtem párat, meg mondtam, hogy ez elég rossz...de azért ki lehetett bírni. (De tényleg rossz volt) Mondta, hogy ő már nem műt 5 éve...(szerencsére) és megadta Fekete dr. számát!

 

(Dr. Fekete Ferenc - http://www.potenciaklinika.hu/ )

 

Ő végezte el a műtétet a magánrendelőjében.

 

Amikor először találkoztam vele (9 nappal ezelőtt) megvizsgált, nem húzta hátra teljesen a fitymát, csak kérdezett, én meg válaszoltam. (egy megpróbáltatás kilőve)

 

Ki is tűztük a műtét napját (mai nap). Nem kellett elmennem semmilyen vizsgálatra, vérvétlre, semmire. És itt vagyok és élek. (pedig már a lidokain hatása is elmúlt)..:)

 

Reggel ehettem, ihattam. (Nem úgy mint SZTK.-ban, ahol enni se lehet semmit.)

Tudom, mert hallottam közeli ismerőstől, aki szintén átesett műtéten)

 

Kicsit paráztam, minden nap olvasgattam fórumokat...:) 10  perccel előbb érkeztünk a barátnőmmel, Fekete dr. egyből behívott, leültetett, megbeszéltük, hogy amennyit szükséges, annyit "éget" le. Hogy miért éget? Ugyanis nem szikével, hanem lézerkéssel gyógyít Ő, de erről majd később.

 

Megbeszéltük, letoltam a gatyám, ingem az maradhatott, és felfeküdtem a műtőasztalra. Ja bocsánat, előtte megkérdezte, hogy:. "Jazz vagy Komolyzene"? :) többit már Ti is kitaláljátok. :P

 

Tehát felfeküdtem a műtőasztalra. Fitymát hátrahúzta, bekente "a környéket" betadinnal, majd jöttek a szurik. igazából nem tudom hányat kaptam, sokat, de nem volt vészes. Asszem kettőt a pénisz tövéhez, majd a többit a fitymához, meg hátra a fékhez. Kb. plusz 4-5 db. Nem akarok ilyesztegetni, szerintem annyit kaptam, de nem volt semmi extra. Szerintem jobb mint a Hepatitis A védőoltás. :)

 

A makk érzékenysége volt szerintem a legkellemetlenebb, de óvatos volt a dr.

 

Szurik belőve, lidokain hatni kezd. (Nem lesz érzéketlen a péniszed, én azt hittem, hogy nem fogom érezni, :) de nem így van,  csak a bőrt érzésteleníti. Nempara.

 

Ja és semmilyen drogot meg "bátorítót" meg ilyesmit nem kaptam. Fölösleges, mert semmit nem érezni.

 

Aztán jött valami hang, nem látsz semmit, akkor se ha akarsz, mert el van a dolog takarva egy miniparavánnal. :) Hallottam valami hangot, olyan volt mint a lassú fordulatú fogfúró, amikor a levegőben műxik. Azt hittem valami fertőtlenítőszer, de amikor elkezdtem égett szagot érezni elég töményen, akkor már tudtam, hogy az a lézerkés, és már vágja a fitymát. :) Nem éreztem semmit, csak égett bőrszag volt. :) Olyan, mint amikor meggyújtod a hajad. Még a féket is átvágta, mondta, hogy még a "normális határokon" belül van, de hamár itt vagyunk.. :) ne legyen ez probléma.

 

(hmm. most váltottam testhelyzetet, a laptopot nem tudom még rátenni,  de már most kevésbé érzékeny.:P)

 

A lézerkés lényege, hogy nem ér szinte hozzá semmi a fitymához, csak egy lézernyaláb, mely asszem összesűríti a fényt és bizonyos frekvencián kibocsátja és így energia szabadul fel. (ez lehet, hogy nem így van, csak szerintem) :)

 

NO SZIKE, NO KÉS, NO NYISSZ - NYASSZ. Egyből heged, nem jár vérzéssel így. Plasztikai műtétnek minősül. Esztétikailag sokkal szebb lesz. (Jó, valakinek szikével is nagyon szép lesz, meg nem is lehet észrevenni, de azt el lehet ****ni)

 

Jött a varrás (még mindig nemtom mit hova varrtak) :) 30 öltés kb. a 30 ból kb. 5 öt érezni, ahol a lidokain kevésbé hatott, de ez nem fáj és nem is kellemetlen. Csak érzed és kész. 20 perc után Fekete dr. szólt, hogy 5 perc és kész vagyunk. Így is lett. bekötözte a sebet (amit mondjuk még nem láttam) :) a végét, a makk hegyét nem kötözte be. Mondta, hogy felöltözhetek, adott 1-2 dolgot az ápoláshoz, mondta, hogy maradjak ott egy fél órát, aztán még megnézi a kötést. Kimentem, gyönyőrű szerelmem várt kinnt, Ajándékkal!! :D (már ezért is megéri) :) :) :D ültem, ittam, nézelődtem. Mentem vissza fél óra múlva, megnéztük a kötést, egy csepp vér nincs rajta, egy csepp sem itatódott át. Ha nagyon erőltetem tudok úgy járni, hogy senki ne vegyen észre semmit, de azért még nem az igazi. :) de akkor telt el 34 óra a műtét után. :) Mentünk a kocsihoz, (természetesen én vezettem) :) át a városon.

 

Most itthon vagyok, pisiltem is már. (semmi para, ugyan olyan) a seb NÉHA szúr, ÉPPENHOGY. az szinte semmi. tényleg. a makk érzékenysége furcsa kicsit, dehát ez a 0. napom :) ha egyhelyben vagyok és nem mozgok, akkor semmit se érzek szinte.

 

Most itthon vagyok egyedül, nézem a tv.-t, rendeltem pizzát. Senki sem ápol...:( :( :D

 

Merevedésem még nem volt... :) az állítólag nem jó, de egy darabig remélem nem is lesz. :)

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hát, nagyjából ennyi a személyes tapasztalat 4 órával a műtét után.

 

Fekete dr.-t merem ajánlani. http://www.potenciaklinika.hu/

 

Nagyon diszkrét, egyedül műt, nincs bennt nővér meg senki. Kedves, és azt vettem ki, hogy jó szakember. Varratok felszívódnak. (Valaki mondja, hogy neki is azt mondták h. felszívódnak, és nem szívódtak fel) SZTK-ban ***r varratok vannak, ezek tuti felszívódnak. Akinek volt varratszedés, az a legrosszabb az egészben állítólag. Így szerintem ne kockáztassatok.

 

Hát szerintem kb. ennyi. Holnap is írok majd mi van velem, meg ha van kérdés, írjátok meg. A műtéttől nem kell félni egyáltalán. Ha a műtőasztalon feküdsz már nem félsz.

 

Ja, és mindenképp csináltassátok meg, minél előbb annál jobb. A Szex úgy nem jó. (szűkülettel) És műtét előtti éjszaka, akinek van barátnője szeretkezzetek. (ne 1x) :) mert utána legalább 1 hónap szünet. :( :) Hajrá és NO PARA!! Megyek, elszívok 1 cigit.

 

Üdv:.

 

B

 

 

zakkantIstvan22 Creative Commons License 2007.12.06 0 0 166

Üdv mindenkinek!

 

Nekem veleszületett teljes fitymaszűkületem van (vagyis a makkom hegye alig látszik ki ha hátrahúzom) és már három éve rágódom azon elmennyek vagy ne mennyek műtétre. Elég sok információt szereztem a dolgokról és egyértelmű hogy csak műtéti úton lehet segíteni. Akinek ilyen teljes szűkülete van abba is hagyhatja az alternatíva utáni keresést én három év alatt nem találtam :-(

22 éves vagyok és még soha nem volt szex egy nővel sem és barátnőm sem volt méghozzá pontosan emiatt. :-((((

Azért írok ide mert láttam egy két embernek ugyan az a fő problémálya mint nekem.

Ugyanis a műtéttel nem lenne semmi gondom az "katona dolog" de a makk túlérzékenysége az elviselhetetlen én se birom 1 vagy két percig hogy hozzáérjek de még 1-2 sec-re sem iszonyat. Jovágású fiú-nak köszönöm sok hasznos linket adott meg sok tanácsot de az akinek részleges szűkülete van vagy később szűkült be és a makkja látott már napvilágot attól nem szívesen hallom azt a tanácsot hogy vágj már bele ess túl rajta, mert az nem tudja milyen fájdalom az érzékeny makk. és műtét után bizony be lessz kötözve és amíg nem kerül a szabad levegőre úgy hogy nem ér hozzá semmi addig nem tudom hogy lehet kibírni.

Egy haverommal beszéltem erről és aztmondta á az nem is olyan érzékeny ő kipróbálta egyszer hátrahúzva tartani egy napra igaz fél nap lett belőle de azt mondta ki lehet bírni. Hát igen mivel neki nincs szűkülete az semmi az enyémhez nekem az nem kellemetlenség ha hozzáér az alsó hanem az tudja milyen érzés az akinek ilyen baja van de inkább egy foghúzás érzéstelenítő nélkül vagy legyen kettő

 

Voltam Fekete dokinál, viszonylag szimpatikus volt sztem érti a dolgát, hozzá mennék műtétre ha megyek. Tőle kérdeztem a honlapján az orvos válaszol topicban hogy mi van az érzékenységgel,  azt mondta hogy ez nem gyulladástól van a túlérzékenység nem egy kenőccsel kezelhető probléma. Személyes vizsgálat során megnézte mi a téma és amikor megpróbálta hátrahúzni a fitymát azzal a száraz gumikesztyűvel hozzáért a makk hegyéhez amitől összerándultam fájdalmamban.

Erre ő miaz ennyire fél ha hozzáérnek? nem mondom- ennyire fáj és érzékeny és azt tudta mondani erre hogy ez van meg kell szokni és ez lessz a műtét után is. Nem tud semmit mondani erre ezt ki kell bírni.

Szóval teljes mértékben megértem azokat akik ilyen helyzetbe vannak.

Nem eg mennyünk e moziba este hangsújú döntésről van szó.

 

Szeretném kérdezni hogy van e errefele valaki akinek tényleg ilyen érzékeny fájdalmas volt a dolog és megcsináltatta???

És kérem az írja meg légyszi őszintén reálisan hogy milyen volt tényleg két hét és elmúlik vagy ebből lehet két hónap is? Mellesleg én is megtaláltam a neten azt aki kb 6 hónap után kért segítséget mert megműtötték és még rá 6 hónapra is kínozta a dolog és fel sem állt neki és olyan érzékeny maradt.

Vagy valaki esetleg hallott olyat hogy valamivel lehet az érzékenységet kezelni.

a lassan dörzsölgetés módszer elmondanám semmit se ér próbálkoztam elég sokáig.

vagy minden vagy semmi alapon működik.

 

Nem tudom rávenni magam a dologra pedig már nagyon zakkant vagyok nagyon hiányzik már egy nő az életemből de ez elég zúzós helyzet jelenleg óvszerrel se lehet próbáltam és ha az ér hozzá az is kellemetlen, fájdalmas és egy olyan dolog mint a szex az el van cseszve ha már alapból ilyenek a zavaró tényezők.

Sok elmesélést leírást olvastam de mindenki arról írt hogy hát igen kellemetlen volt a műtét utáni két hét , a műtét meg szinte semmi, a végén kiderül hogy ez egy jó dolog de aki ennyire félt (jogosan) az érzékenység miatt és az átesett rajta annak a beszámolója nagyon érdekelne

Agy Andris neked sok beszámolód van, van köztük ilyen is

Előre is köszi tényleg.

És le a kalapom aki nekivágott, aki meg még nem hát együttérzésem sorstársak!

Íme egy konkrétum a problémáról aki bele akar menni a témába:

http://iqdepo.hu/dimenzio/24/24-11-07.html

Egy kis idézet az írásból:

----------

 Az  operáció után néhány nappal, amikor eltávolítják a kötést, a teremtés
meggyötört   koronája   imába   tudná  foglalni  a  ruhalágyító-  és  öblítő
feltalálójának  nevét,  mégpedig  azért, mert az érdesen kemény alsónadrágra
éles  kiáltással  reagál  a  makk,  amit csak a szenvedő alany hall, viszont
annál  hangosabban  és annál egyértelműbben. A genitális túlérzékenység akár
két  hosszú  hónapig is eltarthat: a makk operációval megsértett bőre csupán
lassan  válik  keménnyé, és az agynak szintén némi időre van szüksége ahhoz,
hogy  feldolgozza,  illecve "kiválogassa", a számára felesleges és többnyire
fájdalmas ingereket.

   Sokan  felteszik a kérdést: megéri-e a szenvedést? Azok a férfiak, akiket
viszonylag  későn,  vagyis  nem  gyermekkorban  metéltek körül, és ezért van
összehasonlítási  alapjuk, sokkal izgatóbbnak találják a szexet. Néhányuknál
kicsit  tovább  tart,  amíg  elérik az orgazmust, mert a makk érzéketlenebbé
vált  az  ingerekkel  szemben  -  korai  magömlésben  szenvedő férfiaknál ez
különösen  előnyös  lehet.  Másoknál éppen fordított a helyzet: mivel a makk
teljesen   szabadon  van,  ezért  sokkal  nagyobb  felületen  veszi  fel  az
ingereket.  Akárhogy  is,  egy  dolog teljesen bizonyos, a szex körülmetélés
után nem olyan, mint annak előtte volt.

----------

És ne vegye senki elijesztésnek ezt. Azért írom hogy teljes mértékben legyetek tudatában a dolgoknak és így hozzatok döntést. Akinek pedig nem olyan érzékeny az menjen műtétre nyugodtan és vígasztalás vagy bátorításnak vegye a következőt:

Áldanám az Atyaúristent ha a helyedbe lehetnék :-)

hatnemigaz Creative Commons License 2007.11.28 0 0 165
Üdv! Az fitymaszűkületnek számít, ha normálisan feltudom húzni nem merev állapotban a fitymát, aztán utána ha megmerevedik akkor ott is marad, viszont a makk lila lesz...ez normális? nem pirosnak kellene lennie? és az ilyen műtét altatással jár?
Gabor8512 Creative Commons License 2007.11.27 0 0 164

sziasztok!

21 éves vok és most végezték el rajtam a műtétet 16-án. Az érdekelne hogy mennyi idő alatt megy le a duzzanat? És a makkérzékenység mennyi ideig tart?

És hogy még a műtétnek lehet-e v.mi mellékhatása?

Blonner Creative Commons License 2007.10.25 0 0 163
Sziasztok.
Húsz éves vagyok és már pár éve rájöttem hogy minden bizonnyal fitymaszükületem van. Elkezdtem tágitani és jobb is lett a helyzet valamivel, most úgy néz ki hogy normál állapotban teljesen hátra lehet huzni semmi próbláma nincs, söt még merev állapotban is mondjuk akkor csak a makk tövéig( kicsit akkor szük a bőr) de hátra huzás után mindig visszcsuszik kb a makkom feléig. Na most nekem emiatt gátlásaim vannak a szexuális életben, a barátnőmmel nem merek lefeküdni mert nem tom mit szolna. Az óvszer felhuzását is nagyon jönnyen el tudom rontani mert egy ideig jön vele a bör is de miután teljesen felhuztam utánna megint vissza akar csuszni és ilyenkor meggyürödik a gumi. Ti mit tanácsoltok mit tegyek? Az urulogust szivesen elkerülném... bár lehet hogy nem tudom:)
Előkelő idegen Creative Commons License 2007.10.08 0 0 162
Szerintem ne itt szerezz infót, ha jót akarsz magadnak...
Előzmény: boyss (160)
Jóvágású fiú Creative Commons License 2007.10.08 0 0 161

Jól tetted!

 

Írj e-mailt vagy msn-t a jovagasu_fiu@yahoo.com címre, s megbeszéljük. Nézd meg a www.korulmeteles.hu c. honlapot is.

 

A.

Előzmény: boyss (160)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!