Keresés

Részletes keresés

latexboyy Creative Commons License 2007.01.29 0 0 4501
Sziasztok küldünk pár képet magunkrol,továbra is várjuk latex kedvelő lányok párok jelenkezését.Van valaki dunán tulrol?
juzernev Creative Commons License 2007.01.28 0 0 4500
Fets-Fash-féle sztreccslakk van a feleségemnek két éve, nem olyan fényes, mint a latex, de könnyebben kezelhető - egyszerű fel-le venni, tárolásra sem kell annyira ügyelni, elég strapabíró. Én nagyon szeretem az asszonyon :-)
Előzmény: djt-122 (4496)
latexlovaboy Creative Commons License 2007.01.28 0 0 4499
Mondjuk a lakk is elérik, idővel kihull a fényes a hálóból. De legalább van miért ujjat venni:)


gumigitta Creative Commons License 2007.01.28 0 0 4498
Annak idején a Kunzmann boltban felhívták a figyelmemet, hogy a külömbözö szinü holmikat külön tároljam. Azóta külön-külön műanyag ruhazsákban vannak. Igaz a transzparens anyagok sárgulását (barnulását) nem lehet megakadályozni. (sajnos)
Ez anyagminőségtől és kezeléstől függően előbb utóbb bekövetkezik.
Előzmény: djt-122 (4496)
djt-122 Creative Commons License 2007.01.27 0 0 4497
Ja a latex.hu n ujfajta exkluziv latexcuccok vannak,nem tudom milyen márkájuak de egészen jól néznek ki
djt-122 Creative Commons License 2007.01.27 0 0 4496
Igen ez igaz.
A kunzmann latexpolóm átlátszó kék,és ahogy a fekete latexeim között tároltam,kicsit elszineződött,olyan zöldes halvány csikok lettek benne.Persze nem vészes.Mi a vélemény a Fets-fash féle sztrecslakk catsuitról?Van olyan mint egy latex?Fényesség nyúlosság?
djt-122 Creative Commons License 2007.01.27 0 0 4494
Mivan kihalt a topic?

Bazzeg!!!!!
A hétvégén elszakadt a latexcatsuitom feneke,ahogy elnéztem kuka!Tényleg erről senki nem tett még emlitést,a latex a bármilyen gondos kezelés után is egy idő után elöregszik és könnyen szakadóvá válik.Igaz a catsuitom csak egy éves volt,azt hiszem áttérek a lakkra,mert most ugrott 35000 Ft om.Amugy a nem szilikon anyagú uszósapkákkal is hasonló volt a tapasztalatom.
latexboyy Creative Commons License 2007.01.26 0 0 4493
Sziasztok!Zoli,és Timi vagyunk Sopronbol .Szeretnénk ismerkedni,barátkozni,kapcsolatot kialakitani fetishsex /latex és lakk/ kedvelö lányokkal,párokkal.Mi imádunk beöltözni fekete latex rucikba,/latex harisnya,kessztyü,latex maszk,tüsarku magastalpu cipökbe,csizmákba..stb/kedveljük a fotozást,video kamerázást, képeket küldünk ha ti is .cim:bautom@t-email.hu,tel csak sms 06304908086 Köszi sziasztok!
djt-122 Creative Commons License 2007.01.24 0 0 4492
Hát igen.
Valami ilyesmikre gondoltam,de a gummistiefel shopot ismerem,onnan nem tetszett semmi,a tretornt meg baromi drágának találom,angol területröl meg még nem rendeltem.Elég bizonytalan vagyok ilyen szempontból mert németből csak 18EUR a posta,de angliából?
Amugy valami ilyesmire gondoltam.Egyetlen kikötésem van,hogy fényes legyen és sárga,vagy narancs.Volt egy esprit márkájú narancssárga csizmám,de a hidegtől kirepedezett,még egy évet se birt ki ugyhogy most kellene helyette valami.De itthon csak csajos gumicsizmák vannak vagy gyerekeknek való,vagy parasztos,ú.n. mezőgazdasági tornacipő.
Szóval nézegettem amerikai oldalakat is:Dianeslittlelambs.com hát ott aztán van választék.Legjobban a Western chief,meg a chooka gyártmányuak tetszenek-milyen érdekes-csóka csizma-:)
Szóval esetleg egyébb ötlet?A németeknél jobb lenne valamijet találni,mert onnan bátrabban rendelek.

Előzmény: Latex Bond (4487)
gumigitta Creative Commons License 2007.01.24 0 0 4491
Kedves H11. Köszönöm a segítőszándékodat.Pont az a baj, hogy ott a Margitkőrúti boltban - ahol az utóbbi időben én is vásároltam- már nem tartják. Azt pedig még nem tudtam kinyomozni, hogy gyártják e még és ha igen akkor hol lehet beszerezni. Egyébként hasonló módon jártam a gumilepedővel, amiből már csak egyfajta nem igazán szinpatikus fajtát tudok beszerezni.
Előzmény: H11 (4485)
gumigitta Creative Commons License 2007.01.24 0 0 4490
Kedves Ghost! teljesen egyetértek. Teljesen egyetérteünk.
Előzmény: _ghost_ (4481)
latex... Creative Commons License 2007.01.24 0 0 4489

Sziasztok

 

Ezt érdemes megnézni.

http://www.youtube.com/watch?v=R8CFsEVJW0k

 

Latex Bond Creative Commons License 2007.01.24 0 0 4488

Bocsi, az első linket elrontottam! Helyesen:

 

Gummistiefel Shop

Előzmény: Latex Bond (4487)
Latex Bond Creative Commons License 2007.01.24 0 0 4487

Szia Djt-122 !

 

Miért virágmintásat miért nem hordhatnak fiúk? :o)) Mi ez a diszkrimináció már megint? :o))) 

Na, de a tréfát félretéve, ilyenekre gondoltál? :

 

Gummistiefel Shop

 

Tamara Henriques

 

Tretorn

 

Whateley Design

 

Ezekből az első kettő német területen is megtalálható, de sajnos a divat-gumicsizmáknak inkább a briteknél van nagyobb kultusza. (Tudod: Wellington csizmák Mackintosh kabátokkal - Wellies & Macs).

Előzmény: djt-122 (4486)
djt-122 Creative Commons License 2007.01.24 0 0 4486
Hali.
Tud valaki mondani nekem olyan shopcimet,főleg németet ahonnan lehetne szines gumicsizmát rendelni,de nem ilyen virágmintásat,hanem amit fiúk is hordhatnak?
H11 Creative Commons License 2007.01.24 0 0 4485
kedves gumigitta amennyire tudom, a régi, kasszikus rózsaszinüt már nem lehet itthon beszerezni, test szinüt én vettem a Margit krt. orvosi segédeszközök boltban, akkor, kb. 3-éve, 850 ft volt az ára
Előzmény: gumigitta (4408)
_ghost_ Creative Commons License 2007.01.23 0 0 4484

Én továbbra is fent tartom azt, hogy onnantól nem tolerálható ha valakinek ténylegesen árt vele.

Ha mindkét fél csak latexben szeret szeretkezni hát lelkük rajta, ezzel sincs baj.

Ami a szado-mazo-t, abban egyet értünk hogy hatalmas felelőség domináns szerepben lenni és ezzel adomináns félnek maximálisan tisztában kell lennie és sohasem szabad elfelednie hogy nem csak a saját de amásik élvezetére is figyelnie kell..

De azért annyira nem egyszerű a képlet szerintem ahogy te írod. Biztosan vannak oylanok akiket messze el kell kerülni mert nem bír uralkodni magán és ha játszik akkor fenn áll az esélye hogy kárt tzegyen a másikban.

 

Szerintem csak abban van köztünk nézetkülönbség hogy a vágyak mely fokánál kezdődik ez, mert szerintem ez nem vágy hanem ember függő..

És azokat akik nem tudnak megállni egy határnál (amit egyébkétn a legtöbben még a vágyaikban sem lépnének át) azokat pont maga az s/m szerető közönség közösítő ki legelőször..

 

De amit te (vagy valaki) mellékelt példának említettél, hogy "véresre verni valakinek a fenekét" ettől még nem lesz valaki kezeltetni való. Ismerek olyan párt akit csak irigyelni lehet a köztük lévő szeretért és mindketten szeretik az ilyesmik, de bár életvitelszerűen üzik, számukra ez csak játék és tudják hol vana határ a másik számára. Senkinek sme ártanak és a 7köznapi életben is mindketten teljes értékű és meglepően érzékeny és emberszerető emberek..

 

Előzmény: stewes (4483)
stewes Creative Commons License 2007.01.23 0 0 4483
Néhány egészen extrém dolgot nem számítva semmi baj sincs szerintem a különlegesebb, a hétköznapitól eltérő vágyakkal, fantáziavilággá. A baj akkor kezddik, ha kizárólagossá válik. Ha a testi kapcsolat helyébe lép vagy felé kerekedik. Nem tudom jól kifejezni magam. Azért megpróbálom.
Maradjunk a topic témáján belül. Tehát számomra vonzó a latex. Ha a párommal intim perceket töltök el, akkor ő, illetve kettőnk testi és lelki "egyesülése", a harmónia, az odaadás, a szeretet a legfontosabb. A vágyamat (és a teljesítőképességémet) fokozhatja, ha latex szerelésben van a kedvesem, vagy akár én magam is. Segít abban mindkettőnket, hogy még több boldogságot, gyöngédséget tudjunk adni egymásnak.
De a dolognak a latex cucc jelenléte nem lehet feltétele. Ha anélkül nem áll fel, akkor nem a párommal szeretkezem, hanem egy tárggyal. Ha már a csaj/pasi sem kell hozzá, elég felvenni vagy csak símogatni egy latex ruhát, akkor már nagy a baj.
Ez csak a fetisiszta életét szürkíti vagy keseríti meg, ha kezdetben még nincs is tudatában.
Vannak azonban veszélyesebb passziók is. Ilyen pl. a szado-mazo játékok. A legtöbb esetben csak ártatlan és veszélytelen játszadozás ez is, de néha-néha elszakad a gépszíj, s a vége gyilkosság.
Előzmény: _ghost_ (4481)
cruciato Creative Commons License 2007.01.23 0 0 4482
Vett valaki ilyen lakk fűzőt az erotikashow-tól, vagy mástól? Érdekelnének az XL-es és az XXL-es pontos méretei, azaz hossz és szélesség cm-ben.
Írtam az erotikashow-nak, hogy mérjék meg nekem, válaszoltak is, hogy megteszik és megírják a méreteket, csak az a baj, hogy ez már vagy három hete volt...
fuzo
_ghost_ Creative Commons License 2007.01.23 0 0 4481

 

Oké, majd átgondolom.. :)

 

Új forumozóként visszaolvastam a régebbi hozzászólásokat és bevallom kicsit fura volt, ahogy páran reagálnak mások ábrándjaira, álmaira. A fétishparty honlapján azt olvastam: "Itt garantáltan nem fogsz megbotránkozó pillantásokba ütközni." Én ezzel a mentalitással mentem el és nagyon jól éreztem magam, de - bár nem velem kapcsolatban - nagyon meglepődtem, hogy nem csak ezzel találkoztam.

 

Nagyon fura volt ez a kettős értékrend. Ahogy sokan kikérjük magunknak ha ujjal mutogatnak ránk, miközben mi is ujjal mutogatunk másokra. A vágyainkat megértjük és elfogadjuk közben másokét elitéljük és rossz szemmel nézunk rá.

Másokat "kezlésre szoruló"-nak, "nem normálisnak", "beteges"-nek, sőt! "bűnözőnek" nevezünk.

Ez így nem jó.. Miért hiszik sokan hogy a saját értékrendjük az egyetemes és megkérdőjelezhetetlen és mindenki másé elitélendő vagy megváloztatandó..

Talán amit most írok az sem jó így, de legalább nem árt másoknak.. remélem..

 

Szerintem az nem csak frázis, nem csak közhely amit oly szokszor hangoztatunk, hogy ami bizonyos személyek között történik és örömet okoz nekik, úgy hogy másoknak ezzel nem árt, az nem elitélendő, és nem beteges. Ez alól kívételt képez persze az én szememben a korlátozott döntéshozatal (például gyerekek) és talán kegyeleti szempontok is.

 

A deviancia nem beteges dolog, csak akkor ha ez lelki problémákat okoz az illetőnek, de azon szakképzett orvosok is akik ezzel foglalkoznak szinte kívétel nélkül a  deviánsnak mondott vágyak és egyben önmagunk elfogadását javasolják.

Így tehát a "kezelés" sem jelenteten mást legtöbbször mint a vágyainkal való azonosulást azok elfogadását, azok kimutatásának de semmiképp sem másra való ráerőszakolásának képességét..

 

Remélem nem haragszotok, hogy újoncként egy általam komolynak érzett témában írok, de szerintem ez fontos!

Sokan vagyunk olyanok ugyanis, akik küzdünk a bennünk uralkodó vágyak elfogadásávál és tudom hogy sokatokról leperegnek már ezek a megjegyzések, de vannak akiknek ez még nem könnyű. És azért járnak ilyen forumokra, partikra, hogy olyna társaságban lehessenek ahol végre nem érzik úgy hogy el kellene fojtaniuk őket..

 

djt-122 Creative Commons License 2007.01.23 0 0 4480

Ez már nem a kedvesemről készült,de azthiszem ez a latexa gyártmányú ruha nagyon aranyos
djt-122 Creative Commons License 2007.01.23 0 0 4479
No akkor itt van pár amatőr kép a kedvesemről
l.i.d. Creative Commons License 2007.01.23 0 0 4478

Ne butáskodj ghost! Rakd csak őket bátran!

Én személy szerint például jobban szeretem az amatőr képeket, mint a profikat, mert sokkal életszerűbbek! :-)

 

lakk-fetis!

 

Olvastad az e-mailemet?

Előzmény: _ghost_ (4477)
_ghost_ Creative Commons License 2007.01.22 0 0 4477

Hali!

 

Gondoltam mint új forumozó belépésnek felrakok én is pár képet, de az Anny féle képek után elszégyeltem szerényke gyűjteményemet.. :)

De azért örülök hogy itt lehetek.. :)

 

Ghost

Fetishmaiden Anny Creative Commons License 2007.01.22 0 0 4476

Sziasztok!  Ha egy kicsit megkésve is de ime néhány kép a December 30.-i Fetishparty-ról.

 

 

www.fetishmaiden.com

 

Üdv.

 

Anny

lakk-fetis Creative Commons License 2007.01.21 0 0 4475

http://fetishparty.hu/uzenofal.html

 

 

Itt mindenki megtalal minden utalast.

 

 

MÁTYÁS(Balázs) Creative Commons License 2007.01.21 0 0 4474

Hello Olivér!

Februárban lesz farsangi fétisparty?Mert akkor mennék maganak is egy lakkpolóért hozzád!!

Üdv

 

Balázs

l.i.d. Creative Commons License 2007.01.20 0 0 4473

Ma esti képek:

alguien Creative Commons License 2007.01.20 0 0 4472
Én meg rajtad akadok ki. :)

Nem mindenkinek jön be a szilikonlabda, se a nagy mell, mert lóg, mert fél, h belefullad (van ilyen!), mert...... Van olyan is, aki a kifejezetten kis mellre bukik, ami nagyjából 1 (vagyis nyilván 2) mellbimbó, semmi több. Valóban kiakasztó.
Előzmény: merkur22 (4449)
l.i.d. Creative Commons License 2007.01.20 0 0 4470

Lakk-fetis boltjába okvetlenül nézz be! Elérhetőségét a www.lakkshop.fw.hu oldalon megtalálod.

Előzmény: max69 (4469)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!