Keresés

Részletes keresés

hagyma boly Creative Commons License 2015.10.26 0 3 14804

 Kedves kopi12!

 

 

Ne mérgelődj és ne törődj vele, árt az egészségednek,annyit nem ér az egész.

Csak pozitívan!!!

 

"Én célpont lettem" erről ez jutott eszembe  "Célpont voltam, rám számoltak," EDDA :Ahová eljutok.Ezt hallgasd , és kapcsolódj ki!   Csak a jó szándék vezérelt azért írtam neked !

Szép napot kívánok és jobb egészséget!

Előzmény: Törölt nick (14800)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.26 0 2 14803

Kedves kopi12!Köszönöm,de már türelmetlenül várom a törlésem,a régi veteránosakat is.Értéket nem sokat adtam,kizárólag a vitákba,a trollkodások megakadályozásába avatkoztam be,szerencsénkre a moderátorunk is!Lesz itt alvó név is,aki majd később lép a színre,mivel sosem adja fel,a közel havi kétszázért,elvárásokat próbál teljesíteni a gazdáinak.Vigyázzatok egymásra!

Előzmény: Törölt nick (14800)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.26 -3 2 14802

Fohász barátomnak üzenem,hogy a mások is Ő!

Ruth-ról pedig szállj le!

Előzmény: Törölt nick (14801)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.26 -2 3 14801

Most olvasom, hogy az index ügyeletes rettegője es feljelentője kopi ketteske jól beégett az üldözési mániájával, erre már mások is figyelmeztették, amit külön köszönök! Téveszmés sorstársa ruth, aki álszent módon mindenkit " szeretettel" üdvözöl hozzászólásai végén. Micsoda szaremberek vannak a rokkantak között is, akik azonnal rohannak feljelenteni a moderátorhoz, amikor azt hiszik , ugyanazt a farkast látták, pedig csak egy odatévedt nyulat, és be nem ismernék a tévedésüket a hatalmas egójukkal és büszkeségükkel. Kár, hogy ilyen nyomorúságos az életük, minden új nickben az ólálkodó ellenséget làtják.

 

 

Fohász írja,a másik fórumon.

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.26 -3 2 14800

Én maradok,üzenem azoknak akik itt óvják,védik,a" sortársat",

meg annak,vagy azoknak is akik rendszeresen ócsárolnak,mínuszolnak,

az már régen a napnál is világosabb,hogy vannak besúgók,meg figyelik

a fórumot is,tegyék csak egész nyugodtan.

Csak a feltett kérdéseik,modoruk,és mostanság leírt esetleírásuk elárulja őket,

ezekre kell figyelnünk,és lehetőleg nem válaszolni rá semmit.

Mert itt a lényeg,aki segítőkészen megteszi,rögtön jön a kioktatás,értetlenkedés.

Kedves gg,jó lenne ha maradnál,értéket képviselsz köztünk!

Én célpont lettem,mert egy személyt,valamint az utána gyártott nick néven lévők

beszólásait a moderátor törölte.

 

hagyma boly Creative Commons License 2015.10.25 0 4 14798

 

FORRÁS:

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1100191.TV

 

19. §25 (1) A rehabilitációs hatóság a komplex minősítés során megállapított körülményekre vonatkozóan felülvizsgálatot (a továbbiakban: felülvizsgálat) végez

a) az ellátást megállapító döntésben meghatározott időpontban,

b) az ellátott kérelmére,

c)26 a rehabilitációs ellátásban részesülő egészségi állapotában történt, a rehabilitációt lehetetlenné tevő tartós rosszabbodás vagy legalább 60 napi egybefüggő keresőképtelen állapot esetén,

d) olyan tényről vagy körülményről történő tudomásszerzés esetén, amely valószínűsíti, hogy a korábbi komplex minősítés során megállapított körülmény a megállapítás időpontjában nem állt fenn, vagy

e) célzott vizsgálatok elrendelése esetén.

(1a)27 Rokkantsági ellátásban részesülő személy esetén az (1) bekezdés a) pontja szerinti felülvizsgálatot nem kell elvégezni, ha

a) a felülvizsgálatra az ellátás megállapításáról szóló vagy a felülvizsgálati eljárás során hozott döntésben meghatározott időpontban, vagy

b) a felülvizsgálati eljárás megindításának időpontjában

az öregségi nyugdíjkorhatár betöltéséig hátralevő időtartam az 5 évet nem haladja meg.

mithogyan Creative Commons License 2015.10.25 -1 3 14797

Ha jó szándékkal jöttél, akkor nem utasító, parancsolgató hozzászólásokat, kérdéseket intéznél az 1 hónapos "tagságoddal" olyan valakihez, aki már régóta fórumozik és saját tapasztalatból merítve segít másokon. Talán a hangnem, amiből kicsit vissza kéne venni és semmi gond nem lenne.

Ráadásul Te bevallottan mindenre tudtad a választ, akkor minek kérdezel? Amúgy mit akarsz a regisztrációddal tisztázni? Mindenki látja, hogy mióta vagy itt! 

Abban pedig teljesen biztos vagyok, hogy nem elírás, ahogy kopi12 nevét leírtad! 

Minden mondatodban a saját meggyőződésedet hangoztatod, még véletlenül sem ismernéd el, hogy a másik ember is írhat jót, csak másképp!

Az igazi sorstársak nem így beszélnek egymással és még a szuper titkos infókat is megosztják, hisz mitől félnének? De Te félsz valamitől úgy látom.

 

Kérlek, inkább csak olvass, aztán majd, ha át tudod venni a "hangulatát" a fórumnak, talán megértőbb is tudsz lenni bárkivel szemben! ...mert minden eset más és más!

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (14786)
BJszakért Creative Commons License 2015.10.25 0 1 14796

Zsuzsi,

aki -54-ben született, és 20 éve leszázalékolt, és azt kérdezte, hogy behívják-e felülvizsgálatra, nos, az attól függ, hogy 2011.12.31-ig milyen ellátásban részesült (hiszen betöltötte előbbi dátumig az 57.életévét), de ellátástól is függ. (jelenlegi jogszabály szerint)

És ugye nincs soros felülvizsgálata, és természetesen a törvények bármikor megváltozhatnak, és hivatalból is indulhat eljárás, amelyre mindig is lehetőséget adott a jogszabály.

 

Vizsla,

ne ilyen hosszan idézz be, kérlek, felesleges, jogszabályt, amit bárki egy linket idemásolva, azt megnyitva, olvashat, értelmezhet, ha akar,

mert elvész a lényeg, amit előtte írtak, vagy éppen ez a cél (?) vagy írd meg, hol találja az ember, ha érdekli, kérlek, hiszen a fórumon rövid bejegyzésekre van lehetőség. (főleg ha idézel jogszabályt, amit bárki megtalál, inkább az értelmezés a lényeg)

Persze a te döntésed.

Így ismételnem kell, hogy el ne vesszen a lényeg:

 

Ha pedig mindenképpen menni akartok, megszüntetni a fórumot, akkor gyertek egy másik fórumra kérdezni, ahol lehetséges a moderátori munka, itt a megváltozott munkaképességűek fórumára, amit egykor nekem készített egyik kedves sorstárs:

http://users.atw.hu/mmkforum/index.php

Vagy kérdezz szakmai honlapomon található email címen:

http://www.versenykepesseg.eu/

 

Most tehát koncentráljunk néhány itt elhangzott lényegesre:

Kedves Fórumozók!

 

Az, hogy eltűnök innen 1-2 hétre, komoly oka van, néha engem is elsodor időnként a teendők futószalagja (álláskeresés, munkahelyi-, családi-, egészségi gondok), időhiányban szenvedek többek között.

 

DE MINDIG válaszoltam email, aki szakmai weblapomon keresztül megtalált, és megtettem, ami tőlem telt (tájékoztatás rehab gazd szakértőként szakterületemen: felülvizsgálat, ellátások, foglalkozási rehabilitáció), fellebbezés, kereset,...,

mert megtisztelt személyes megkeresésével, mert 3 rossz tulajdonságom van: őszinteség, tisztesség, maximalizmus, és a 4., hogy másoktól is elvárom.

 

Ezen a fórumon lévőkre mindig büszke voltam, mert képesek voltak összetartani, együtt maradni, a lényegre koncentrálni, és kipergetni maguk közül (persze a moderátor segítségével, köszönjük), aki nem a fórumon céljaira koncentrál, vagyis segítség azoknak, akik a "leszázalékolás" -sal kapcsolatban kérdeznek. Tehát 2012-től a megváltozott munkaképességű személyek ügyeivel kapcsolatosan. (2011.évi CXCI.tv. és ehhez kapcsolódó jogszabályok)

Az ember is arrafelé fordul (mint a virág, vagy a napraforgó tányérja), amerről fény és melegség sugárzik, meg kell őriznünk önmagunk és kapcsolataink fényét, melegét, a törődést (úgy a családban, munkahelyen, az országban, itt a fórumon,

ezt megtartani szükséges, úgy vélem, mert egységben az erő. és

 

Adjatok, néktek is adatik; jó mértéket, megnyomottat és megrázottat, színig teltet adnak a ti öletekbe. Mert azzal a mértékkel mérnek néktek, a mellyel ti mértek. (Lk. 6,38)

 

 

Legyünk büszkék magunkra, hogy korlátainkkal egyetemben is van bennünk kellő tehetség, értelem és kezdeményezés, hogy teljesítsük küldetésünket e világban. Korlátaink lehetnek ösztönző erők, hogy jobbak akarjunk lenni. Dhemosthenész például súlyosan beszédhibás volt, kavicsokkal szájában elszántan gyakorolta a beszédet és kiváló, görög szónok vált belőle, Churchill szintén ezt a fogyatékosságát küzdötte le. Napóleon alacsony termete miatt szenvedett, de nagy hódító vált belőle. Thomas Edisont kirúgták az iskolából, Helen Keller vak és süket is volt, mégis más embereken segített egész életében. Sorolhatnám...Konklúzió: tegyük meg azt, ami legjobb képességeinkkel telik tőlünk nagy elhatározással, meggyőződéssel, elszántsággal, pozitív gondolatokkal.

 

viktória98

a bíróság a jogszabályok alapján, a rendelkezésre álló iratok, főképpen az igazságügyi orvosszakértő(k), ETT (esetleg) alapján hoz ítéletet. Még ezután is lehet legfelsőbb bírósághoz fordulni (meghatározott esetekben a jogszabály által előírt szerint), ....Itt már kötelező a tárgyaláson az ügyvédi képviselet (hiszen ez a Kúria).

Nem lát senki a bíróság fejébe, a szakértők fejébe, így megjósolni garantálni egy per kimenetelét senki sem tudja, egy ügyvéd sem. Röviden ennyi.

 

49év

aki volt III.cs. rokk.nyugd.volt 2011.12.31ig, amely átfordított rehab ellátássá lett nevében, összegben maradt, és kötelezték felülvizsgálatra, amely megtörtént, és C1 minősítéssel rehab ell.-t határoztak, amely állapotjavulást jelent a Bizottság szerint, mert nem tudta bizonyítani ugyan azokat a diagnózisokat, mint előző felülvizsgálatán voltak, vagy csak egyszerűen, 2012.02.14-én megváltozott a komplex minősítés rendszere (7/2012.Nefmi r.), szubjektívvé vált, tévedés, hogy nemzetközi jogszabályok alapján történik, sajnos, de tény, hogy a funkcióképességen alapul, csak a szempontok nem egyértelműek többek között. No, és ennek következtében történik meg, hogy más minősítést szakvéleményeznek az új szabályozás értelmében, mert ezt megszavazták a képviselők, döntéshozók., akiket az emberek tettek képviselőkké, ez van.

 

Ezért Önnek mivel nem C2 minősítést szakvéleményeztek, ami megfelel a volt III.cs. rokk.nyugd.nak, ekkor maradhatott volna ellátása összege, ehelyett csökkent ellátása, mivel C1 minősítést kapott, és első fok határozata a fellebbezésre tekintet nélkül végrehajtható.

Másod fok ált.helyben hagyja első fok döntését, mert Nrszh a felettes szerve Rehab Hatóságnak, így bírósági ügyek sorozata lesz az eljárásból, amely ugyan illeték -, költségmentes, de minden perre igaz, hogy a vesztes fél fizeti a nyertes költségeit, ha az kéri, és bíróság megítéli.

Sok ember nem bírja a pszichés terhelést, amely ezzel jár, hiszen a felperesnek (Önnek) kell bizonyítania (első fok idején fennálló állapotát szakorvosi-, háziorvosival), eljárni tárgyalásokra, 1-2-2,5évig is eltarthat. Ügyvédre nincs pénze ált. embereknek, vagy közben feladják. De azért sokan küzdenek.

Hát ez a gyakorlatom.

 

Szögezzük le, Mmtv szerint NEM megállapítható az ellátás, ha kereső tevékenysége van (megszüntetni szükséges, vagy fizetés nélküli szabira menni az igénylés napján Mt szerint), vagy akkor sem az Ön esetében, ha rendszeres pénzellátása van (pl.táppénz).


NAV és OEP -től lekéri Rehab Hatóság a tényeket, adatokat!!

Ez az Ön esete.


Krisztin59

aki C2 minősítést kapott, felülvizsgálat 2018.09.hóban szükséges.

Ha Ön elérte a nyugdíjkorhatárát, csak akkor kérheti (ami Önnek 65.életéve, még nagyon odébb van) az öregségi nyugdíját.

A résznyugdíjhoz 15 év szolgálati idő szükséges, a teljes öregségi nyugdíjhoz 20 év szolgálati idő, ezt a 1997.évi LXXXI.tv. Tny szabályozza, és KÉRELEMRE indul, ha nem kéri az öregségi nyugdíj megállapÍtását, akkor marad rokk.ellátott, száz éves koráig.

De biztosabb a nyugellátás, hiszen ott nincs felülvizsgálat veszélye, ellátás megszüntetésének vagy csökkentésének veszélye. Jelenlegi jogszabályok szerint.

Sajnos a megváltozott munkaképességű személyek ellátása az egészségkárosodás miatt kényszerhelyzet a sérült ember számára, hiszen állapota miatt nem képes úgy elvégezni tevékenységét, ahogyan képzettségének, végzettségének, nem, életkor ....megfelelő más ember, csakis az egészségi állapota veszélyeztetésével.

 

Mindezt sajnos csak akkor érzékeli bárki (pl.döntéshozók közül), ha hasonló helyzetbe kerül ő vagy szerette, közeli ismerőse, és akkor döbben rá, hogy minden ember ÉRTÉK, mindenkinek joga van az élethez és méltóságteljes, emberséges Emberi élethez.

 

Amit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal; mert ez a törvény és a próféták. (Mt. 7,12)

 

Most mennem kell, ha időm engedi jövök, addig is weblapomhoz, és csakis ahhoz tartozó email címemre válaszolok rehab gazd szakértőként készséggel szakterületemen, ha egészségem, családom, időm engedi, ha megtisztelnek (és ha nem "fojtogatnak nagyon", vagy akkor tán "csak azért is".

Szép hetet.

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.25 0 4 14795

Kedves labesco!Köszönöm!Jól látod,nagyon jól!

Előzmény: labesco (14794)
labesco Creative Commons License 2015.10.25 0 3 14794

Kedves GG590227!

 

Azt írod,hogy: "A rokkantakban sem bizzatok meg,köztük is sok az áruló,a fideszes besugó troll!"

 

Sajnos ez igaz(!!!) én is tudok ilyen ember(?)ről...ennél szemetebb,gusztustalanabb dolog nincs a világon.

Ez már felér azzal a szemétséggel,amikor a 2.világháborúban a Zsidó jelentett a náciknak a másik Zsidóról,vagy '56-ban a Magyar jelentett a Magyarról (3/3 ügynökök és a többi) :( 

 

Sajnálom ha mégis elmész. :( 

Előzmény: Törölt nick (14791)
49ev Creative Commons License 2015.10.25 0 1 14793

Kedves BJszakért!  Köszönöm szépen a válaszokat.

Előzmény: BJszakért (14784)
49ev Creative Commons License 2015.10.25 0 1 14792

Kedves ibi43!

Köszönöm szépen a válaszokat. Minden világos. De sajnos napi 4órában nem fognak alkalmazni. Más megoldás lesz.

Előzmény: ibi43 (14739)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.25 -1 2 14791

Kedves labesco!Az emberek egymáshoz való viszonya romlott meg az utóbbi években.A rokkantakban sem bizzatok meg,köztük is sok az áruló,a fideszes besugó troll!Ők pénzért eladnak minket,a becsületüket!A segítőnk munkát keres,nem elég a baja?Ma feltettem egy egyszerű kérdést a százalékokra,választ nem kaptam.  Másik topikokban zajló események gyorsították a végleges elhatározásom.

Előzmény: labesco (14789)
labesco Creative Commons License 2015.10.25 -1 4 14789

Üdv.mindenkinek!

 

GG,kopi12,és a többiek!!!!!

 

Szerintem igaza van horinának!!!! Senki ne hagyja itt azért a fórumot mert egy-két fizetett,vagy "ráérő" egyén aki ebben leli örömét KEVERI ITT A KAKÁT!!!!! Ezek valószínűleg nagyon magányos emberek lehetnek,és azért nem tudják elviselni,hogy mások másokkal szinte már baráti szót értenek.

Igaz,hogy én nagyon ritkán írok,mivel főképpen tájékozódni jövök fel a fórumra szinte napi rendszerességgel,de inkább csak olvasom a hsz-okat,hogy kivel,mi,hogyan történt,próbálok magamnak is megnyugvást találni a hsz-okban.

Nagyon rossz lenne ha főleg a "régiek" feladnák egy-két tírpák miatt a segítő szándékot.

 

Ismétlem NE MENJETEK EL A FÓRUMRÓL,MERT AKKOR ŐK NYERTEK!!!!!!!

 

És a hűbéruruktól megkapják a jussukat,hogy eggyel kevesebb fórum létezik ahol a rokkantak "összegyűlhetnek",segíthetik egymást és hangot adhatnak nemtetszésüknek a törvényekkel kapcsolatban.

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.25 -2 2 14788

Köszönettel veszem soraid.

Előzmény: Ruth22 (14776)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.25 -2 2 14787

Köszönöm, hogy így gondolod .

Előzmény: hagyma boly (14773)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.25 -3 2 14786

Kedves Sorstársak!

 

Értetlenül állok a fórumon történt események miatt, hiszen jó szándékkal jöttem ide. Nem értem miért ilyen feszült és negatív a hangulat itt? Kértem a kedves moderátor segítségét, hogy a regisztrációmat ellenőrizze le, mert nem vagyok egy visszatérő zavartkeltő alak, hanem tiszta lelkiismerettel jöttem ide. Próbálok segíteni, mert sajnos Továbbra is az a véleményem, hogy köpi sorstársunk téved. Vele és senkivel semmi bajom, hiszen nem ismerek senkit. Remélem, hogy tisztázódik a regisztrációm és befejezik az ellenséges hangulatkeltést, van elég bajunk így is. Szerintem nincs avval semmi baj, ha valaki alkot egy másik véleményt, amíg az nem sértő és megbotránkoztató. Sorstársak! Ne általánosítsatok, mert könnyen félreértitek a helyzetet.

 

BJszakért Creative Commons License 2015.10.25 0 3 14784

Most tehát koncentráljunk néhány itt elhangzott lényegesre:

viktória98

a bíróság a jogszabályok alapján, a rendelkezésre álló iratok, főképpen az igazságügyi orvosszakértő(k), ETT (esetleg) alapján hoz ítéletet. Még ezután is lehet legfelsőbb bírósághoz fordulni (meghatározott esetekben a jogszabály által előírt szerint), ....Itt már kötelező a tárgyaláson az ügyvédi képviselet (hiszen ez a Kúria).

Nem lát senki a bíróság fejébe, a szakértők fejébe, így megjósolni garantálni egy per kimenetelét senki sem tudja, egy ügyvéd sem. Röviden ennyi.

 

49év

aki volt III.cs. rokk.nyugd.volt 2011.12.31ig, amely átfordított rehab ellátássá lett nevében, összegben maradt, és kötelezték felülvizsgálatra, amely megtörtént, és C1 minősítéssel rehab ell.-t határoztak, amely állapotjavulást jelent a Bizottság szerint, mert nem tudta bizonyítani ugyan azokat a diagnózisokat, mint előző felülvizsgálatán voltak, vagy csak egyszerűen, 2012.02.14-én megváltozott a komplex minősítés rendszere (7/2012.Nefmi r.), szubjektívvé vált, tévedés, hogy nemzetközi jogszabályok alapján történik, sajnos, de tény, hogy a funkcióképességen alapul, csak a szempontok nem egyértelműek többek között. No, és ennek következtében történik meg, hogy más minősítést szakvéleményeznek az új szabályozás értelmében, mert ezt megszavazták a képviselők, döntéshozók., akiket az emberek tettek képviselőkké, ez van.

 

Ezért Önnek mivel nem C2 minősítést szakvéleményeztek, ami megfelel a volt III.cs. rokk.nyugd.nak, ekkor maradhatott volna ellátása összege, ehelyett csökkent ellátása, mivel C1 minősítést kapott, és első fok határozata a fellebbezésre tekintet nélkül végrehajtható.

Másod fok ált.helyben hagyja első fok döntését, mert Nrszh a felettes szerve Rehab Hatóságnak, így bírósági ügyek sorozata lesz az eljárásból, amely ugyan illeték -, költségmentes, de minden perre igaz, hogy a vesztes fél fizeti a nyertes költségeit, ha az kéri, és bíróság megítéli.

Sok ember nem bírja a pszichés terhelést, amely ezzel jár, hiszen a felperesnek (Önnek) kell bizonyítania (első fok idején fennálló állapotát szakorvosi-, háziorvosival), eljárni tárgyalásokra, 1-2-2,5évig is eltarthat. Ügyvédre nincs pénze ált. embereknek, vagy közben feladják. De azért sokan küzdenek.

Hát ez a gyakorlatom.

 

Szögezzük le, Mmtv szerint NEM megállapítható az ellátás, ha kereső tevékenysége van (megszüntetni szükséges, vagy fizetés nélküli szabira menni az igénylés napján Mt szerint), vagy akkor sem az Ön esetében, ha rendszeres pénzellátása van (pl.táppénz).


NAV és OEP -től lekéri Rehab Hatóság a tényeket, adatokat!!

Ez az Ön esete.


Krisztin59

aki C2 minősítést kapott, felülvizsgálat 2018.09.hóban szükséges.

Ha Ön elérte a nyugdíjkorhatárát, csak akkor kérheti (ami Önnek 65.életéve, még nagyon odébb van) az öregségi nyugdíját.

A résznyugdíjhoz 15 év szolgálati idő szükséges, a teljes öregségi nyugdíjhoz 20 év szolgálati idő, ezt a 1997.évi LXXXI.tv. Tny szabályozza, és KÉRELEMRE indul, ha nem kéri az öregségi nyugdíj megállapÍtását, akkor marad rokk.ellátott, száz éves koráig.

De biztosabb a nyugellátás, hiszen ott nincs felülvizsgálat veszélye, ellátás megszüntetésének vagy csökkentésének veszélye. Jelenlegi jogszabályok szerint.

Sajnos a megváltozott munkaképességű személyek ellátása az egészségkárosodás miatt kényszerhelyzet a sérült ember számára, hiszen állapota miatt nem képes úgy elvégezni tevékenységét, ahogyan képzettségének, végzettségének, nem, életkor ....megfelelő más ember, csakis az egészségi állapota veszélyeztetésével.

 

Mindezt sajnos csak akkor érzékeli bárki (pl.döntéshozók közül), ha hasonló helyzetbe kerül ő vagy szerette, közeli ismerőse, és akkor döbben rá, hogy minden ember ÉRTÉK, mindenkinek joga van az élethez és méltóságteljes, emberséges Emberi élethez.

 

Amit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal; mert ez a törvény és a próféták. (Mt. 7,12)

 

Most mennem kell, ha időm engedi jövök, addig is weblapomhoz, és csakis ahhoz tartozó email címemre válaszolok rehab gazd szakértőként készséggel szakterületemen, ha egészségem, családom, időm engedi, ha megtisztelnek (és ha nem "fojtogatnak nagyon", vagy akkor tán "csak azért is".

Szép hetet.

BJszakért Creative Commons License 2015.10.25 0 3 14783

Kedves Fórumozók!

 

Az, hogy eltűnök innen 1-2 hétre, komoly oka van, néha engem is elsodor időnként a teendők futószalagja (álláskeresés, munkahelyi-, családi-, egészségi gondok), időhiányban szenvedek többek között.

 

DE MINDIG válaszoltam email, aki szakmai weblapomon keresztül megtalált, és megtettem, ami tőlem telt (tájékoztatás rehab gazd szakértőként szakterületemen: felülvizsgálat, ellátások, foglalkozási rehabilitáció), fellebbezés, kereset,...,

mert megtisztelt személyes megkeresésével, mert 3 rossz tulajdonságom van: őszinteség, tisztesség, maximalizmus, és a 4., hogy másoktól is elvárom.

 

Ezen a fórumon lévőkre mindig büszke voltam, mert képesek voltak összetartani, együtt maradni, a lényegre koncentrálni, és kipergetni maguk közül (persze a moderátor segítségével, köszönjük), aki nem a fórumon céljaira koncentrál, vagyis segítség azoknak, akik a "leszázalékolás" -sal kapcsolatban kérdeznek. Tehát 2012-től a megváltozott munkaképességű személyek ügyeivel kapcsolatosan. (2011.évi CXCI.tv. és ehhez kapcsolódó jogszabályok)

Az ember is arrafelé fordul (mint a virág, vagy a napraforgó tányérja), amerről fény és melegség sugárzik, meg kell őriznünk önmagunk és kapcsolataink fényét, melegét, a törődést (úgy a családban, munkahelyen, az országban, itt a fórumon,

ezt megtartani szükséges, úgy vélem, mert egységben az erő. és

 

Adjatok, néktek is adatik; jó mértéket, megnyomottat és megrázottat, színig teltet adnak a ti öletekbe. Mert azzal a mértékkel mérnek néktek, a mellyel ti mértek. (Lk. 6,38)

 

Legyünk büszkék magunkra, hogy korlátainkkal egyetemben is van bennünk kellő tehetség, értelem és kezdeményezés, hogy teljesítsük küldetésünket e világban. Korlátaink lehetnek ösztönző erők, hogy jobbak akarjunk lenni. Dhemosthenész például súlyosan beszédhibás volt, kavicsokkal szájában elszántan gyakorolta a beszédet és kiváló, görög szónok vált belőle, Churchill szintén ezt a fogyatékosságát küzdötte le. Napóleon alacsony termete miatt szenvedett, de nagy hódító vált belőle. Thomas Edisont kirúgták az iskolából, Helen Keller vak és süket is volt, mégis más embereken segített egész életében. Sorolhatnám...Konklúzió: tegyük meg azt, ami legjobb képességeinkkel telik tőlünk nagy elhatározással, meggyőződéssel, elszántsággal, pozitív gondolatokkal.

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.25 0 1 14781

Kedves Ruth22!Köszönöm!A többi sorstársért kell aggódni,egy csónakban vagyunk.

Előzmény: Ruth22 (14779)
ildó66 Creative Commons License 2015.10.25 0 4 14780

Csatlakozom "horina"-hoz, én sem lépek ki, sőt, Hozzá hasonlóan egyszerűen figyelembe sem veszem azokat a hozzászólásokat amik nem a jóindulatú tapasztalatcseréről szólnak.

 

Előzmény: horina (14777)
Ruth22 Creative Commons License 2015.10.25 0 1 14779

Sajnálom, érdekel, hogy mi van, lesz Veled :-(

Előzmény: Törölt nick (14778)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.25 0 1 14778

Kedves Ruth22!Beadtam a kérvényt a teljes törlésre.Szeretettel:G.G.

Előzmény: Ruth22 (14776)
horina Creative Commons License 2015.10.25 0 2 14777

Nagyon sajnálom,hogy így gondolod!Szerintem senkinek nem kellene észrevenni a SENKIKET!!!!!!!!

Én maradok.Volt,hogy nekem segítettek,volt,hogy én másnak.Nagyon átlátok rajtuk,de én nem veszem észre őket.Nektek sem kellene.

Más index fórumon is vagyok,de ott senki nem reagál ezekre.Nagyon hamar megunják magukat és odébbállnak.

Előzmény: Törölt nick (14775)
Ruth22 Creative Commons License 2015.10.25 0 2 14776

Ne menjetek el, kipihenitek Őket, aztán gyertek. Jó? Nagyon várunk Benneteket GG, Kopi

Szeretettel: Mi mind

Előzmény: Törölt nick (14775)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.25 0 1 14775

Kedves horina!1 év múlva már csak ők lesznek itt,minden topikot szétverve.Évek óta süllyed a hajó,ideje elhagyni.Nem osztok,nem szorzok,most is tisztán látni a bajkeverőt,aki az ellenoldal munkatársa.További javulást kivánok a topik beteg tagjainak!

Előzmény: horina (14774)
horina Creative Commons License 2015.10.25 0 4 14774

Elnézést,hogy beleszólók,de ha  itt hagyod a fórumot,akkor pont azt éred el amit az ilyen agyi -és lelki szegények akarnak.

Ne add meg nekik ezt az örömöt!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (14770)
hagyma boly Creative Commons License 2015.10.25 0 3 14773

Kedves kopi12!

 

 

Ne fontolgass semmit ! Itt a helyed !

 

 

Minden jót kívánok!

Előzmény: Törölt nick (14771)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.25 0 1 14771

Sajnálom hogy így döntöttél,

de megértelek.

Jómagam is fontolgatom.

A troll, már két napja brutálisan viselkedik.

Ma végképp kiakadtam.

Előzmény: Törölt nick (14770)
Törölt nick Creative Commons License 2015.10.25 0 1 14770

Kedves Ruth22!A döntésem végleges,nem csak erre a topikra vonatkozik.Régóta haldoklik az index fórum,a moderáció meg nem mindenhol működik úgy,mint itt.Nagyon régi veterán tag lennék,akinek elege lett az állandó veszekedésekből,az egymás segítése helyetti vitákból.Az ismerőseim nagy része is töröltette már magát.Van pár elmebeteg troll,akik rajtunk élik ki a sikertelenségüket.Óvakodjatok tőlük,kerüljétek ki őket.Szeretettel:G.G.

Előzmény: Ruth22 (14750)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!