Keresés

Részletes keresés

mijahu Creative Commons License 2003.08.07 0 0 133
Szerintem az nem jó (tapasztalatból mondom) :)
Wermin Creative Commons License 2003.07.09 0 0 132
Én egy fiú vagyok és szerintem nagyon izgató ha egy nő tökönrúg egy férfit vagy megmogyoróz vagy máshogy bántja azt a testrészt. Nem vagyok elmebeteg. Szerintem ez egy nagyon jó műfaj, és jó lenne ha a jövőben csinálnának ilyen site-okat. Ha már létezik ilyen akkor jó lenne ha valaki közölné velem. kösz!
Bblastx Creative Commons License 2002.10.29 0 0 131
En tamogatom az otletet! :-)

A 0. hozzaszolasod ugy tunik, elrejtozott, mert ebben a topicban nem latszik, viszont ha a te hozzaszolasaidat kerem le, azok kozott szerepel. Fura...

Előzmény: BallbusterBoy (129)
BallbusterBoy Creative Commons License 2002.10.29 0 0 130
Hát ehhez én nem értek...
Azt írják, hogy az új témát összevonták ezzel, mert hasionló... de én ezt nem szerettem volna.
Akkor most az oda beírt hozzászólásom elveszett? Vagy megvan valahol, csak elrejtve?
BallbusterBoy Creative Commons License 2002.10.29 0 0 129
Indítottam egy új topicot, Voltál már tökönrúgva? Csináltad? Láttad? címmel. Nem tudom még, hogy kell ide belinkelni, ha valaki tudja, csinálja meg helyettem :)

BallbusterBoy

BallbusterBoy Creative Commons License 2002.10.29 0 0 128
Angol nyelvű példák mintájára szeretnék létrehozni magyar nyelven egy olyan fórumot, ahol mindenki, legyen hetero, homo, fiu vagy lány, elmesélheti milyen fájdalmas élményei vannak a férfi nemi szervvel kapcsolatban. Kérlek, írjatok le minél több megtörtént esetet, minél részletesebben! Örülnék neki, ha lányok is írnának, különös tekintettel arra, hogy mi volt az előzmény, és milyen technikákkal sikerült harcképtelenné tenni az ellenfelet. Fiúk, írjátok le, hány évesek voltatok, amikor először éreztetek fájdalmat a lábatok között, mit éreztetek, meddig tartott a fájdalom, és lett-e valami bajotok. Nem kell, hogy izgasson a téma, csak tudd, ha megosztod velünk ezeket a kellemetlen (vagy kellemes :-) ) élményeket, sok lánynak és fiunak szerzel néhány kellemes percet!
Előre is köszi mindenkinek!

BallbusterBoy

Bblastx Creative Commons License 2002.08.21 0 0 127
A külföldi topicokat olvasgatva valoban ugy tünik, hogy nött a rajongotabor, viszont itthon erre (szamomra) meg semmi sem utal. Legalabbis nem tudok egyetlen olyan magyar oldalt sem, ahol ezzel foglalkoznanak.
A masodik mondatra reagalva: van akit "tettlegesen" is izgat, egy fantazia pedig neha meg is valosulhat, nem?
Előzmény: SMax (126)
SMax Creative Commons License 2002.08.15 0 0 126
Én úgy gondolom, hogy a "ballbusting" témakörnek egyre nagyobb a rajongó tábora. Szerintem ez csak egy fantázia, mely mazo urakat izgat, inkább csak nézni szeretik, mintsem hogy őket rugják.....
Előzmény: Bblastx (125)
Bblastx Creative Commons License 2002.01.27 0 0 125
Ugy látom, megin behalt a topic :(
Amikor meg él, akkor is a szexuális kulturáról vitázunk :)
Szóval, ha valaki izgat a tökönrugás, mint olyan, akár rugni, akár kapni, az szoljon hozzá pliiz!!! :)
EtCetera Creative Commons License 2001.12.28 0 0 124
Szerintem nem egészen gondoltad át, mi tartozik a szexuális kultúra alá. Pontosabban a hiánya alá.

Mo-n az iskola szexuális felvilágosítás nem terjed tovább a nemiszervek anatómiai ismertetésénél, ráadásul későn is van. Ha valaki szerencsés, középiskolában még szólnak neki a fogamzásgátlásról. A magyar átlagember szülei lófaszt nem mondanak cseperedő utóduknak a szexről, mi a jó benne, milyen problémák lehetnek, mik a veszélyei.
A szexualitás társadalmi normája jelen pillanatban azon sztereotípiákon alapszik, hogy erkölcsös csak kizárólag gyereknemzés céljából, feleséggel, elsötétíve, misszonárius pózban. Beszélni róla, mint állatias, mocskos dologról bűn és gusztustalan.( Ez a felfogás szerintem az egyházak hatása). Ennek eredményeképpen, ha tinédzserek között akarsz beszélni róla, idétlen, beteges vihogással és faragatlan viccekkel fogsz találkozni.
Különösen a nevelésre fogékonyabb nőknél idéz elő ez a felfogás iszonyatos gátlásokat és komplexusokat. Többek között ez az oka, hogy nem jutnak el az orgazmusig. Nagyon kevés nő van, aki az ebből a szempontból fontos korban 16-21 év között a szexuális problémáiról el mert volna beszélgetni az anyjával.
Ráadásul itt igenis hátrányos helyzetben vannak még a nők, hiszen :"nem mindegy, hogy nagy kurafi a fiad, vagy nagy kurva a leányod". Szerintem nagy hülyeség, hogy egy szexuálisan szabados férfira szinte felnéznek, míg egy szexuálisan szabados nőre le. Szerintem mindkettőhöz semlegesen kellene állni.
Tehát ez a gyakorlat. A prüdéria és álszentség a beteges, természetellenes felfogásával idézte elő ezt a helyzetet.
Ebben a helyzetben, ahol még a természetes, átlagos szex is bűnnek számít, itt nem igazán lehet olyanokról beszélni, mint a szadomazochizmus, pisiszex, etc.
Egy pillanatig nem mondom azt, hogy a szexulitás, mint olyan, különösen a szokatlanabb vállfajai reklámot, hírverést, ajnározást igényelnek, mint ahogy azt a homoszexuálisok teszik, amely a másik egészségtelen véglet. Csak annyit kellene elérni, hogy az ember a szexuális érdeklődése vagy problémái miatt ne érezzen belül szégyent és bűntudatot, hiszen nincs is bűne.
(hozzá kell tennem, hogy szexnek csak azt nevezem, amit minden résztvevője élvez)

Egyébként én semmi olyat nem mondtam, és nem is céloztam arra, hogy az át nem érzett orgazmust "külön utakon kell keresni". Épp azt beszélem, hogy ekkora setétségben senki nem tudja megtalálni a maga útját, és ezen kellene segíteni.

(Persze a Lagzi Lajcsi, a bugyuta sorozatok, hülye, megalázó vetélkedők meg a mások nyomorát mutogató áltényfeltáró műsorok nem fognak segíteni a magyar ugaron...)

Üdv:
Etc.

Előzmény: Iranon (113)
Bblastx Creative Commons License 2001.12.28 0 0 123
>>"Ha már "ilyen" igényeid vannak, akkor próbáld úgy kezelni, hogy _csak rád_ tartozzon. "

Ezt egy kicsit furcsa 1 ilyen helyen leirni, nem gondolod? Tudtommal ezeknek a forumoknak éppen ez az egyik céljuk, hogy hasonlo jellegü dolgokat meg lehessen beszélni, amiket "élöben" nem igazán lehet. Másfelöl, szerinted hogy lehet erre partnert találni, ha _csak rám_ tartozva kezelem a dolgot? Adj fel egy hirdetést egy társkeresöbe úgy, hogy az csak rád tartozzon! :-)
A szexuális témájú forumok között 1 kifejezetten tökönrugással megcimzett forumba talán nem tolakodás erröl beszélni, nem? Nem hinném, hogy valaki bekapcsolja a böngészöjét, és rögtön váratlanul a pofájába tolakodna amit most irok...

> "Valamilyen szinten" a kedvencem!
Nálunk "választékos fogalmazás" cimszó alatt emlegették anno, mint rokonértelmü párja pl. a valamennyire, többé-kevésbé kifejezéseknek. A legvilágosabb fogalmazás valóban az, ha tömondatokat irok...

> "Ne vedd/vegyétek sértésnek, de én sohasem fogom tolerálni, sőt remélem, hogy senki sem
fogja"
Itt nem tudom, hogy most pontosan az érfelvágást vagy az s/m-et nem fogod, de mindenesetre a mondatod vége elég lesulytóan (lesujtó???) hangzik :(

A toleranciás részhez nem szólok, úgyis elbeszélnénk egymás mellett.

Ami a TV-müsort illeti, az az átlag közizlést tükrözi feltehetöen, szerintem is elég lehangoló, és semmivel sem szinvonaltalanabb mint Lagzi Lajcsi kurjongatása péntek esténként, de ezzel semmiképp sem szeretném megbántani az amugy népes rajongotábort, köztük sok rokonommal :)
Tényleg, téged melyik háborit fel jobban? A transzvesztita, vagy az animál-terhespornószinésznö??? Szerintem ugyanis jókora különbség van a 2 között.

Valóban, mikor nyitottam a topicot, rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi hozzászólás lesz, pláne, hogy alig lesz "hasznomra" többségük, az ügy szempontjából. De amiröl vitázunk, az is érdekes végülis :)

Előzmény: Iranon (121)
Iranon Creative Commons License 2001.12.27 0 0 122
"ez egy megoldás a frigid nőknek "
Mármint úgy értettem, hogy a nem-hagyományos módszerek lennének a megfelelőek.
Előzmény: Iranon (121)
Iranon Creative Commons License 2001.12.27 0 0 121
"És ha már ez IS, akkor nem látom okát, hogy miért ne élhetném ki néha az ezirányú érdeklödésem."
Ha már "ilyen" igényeid vannak, akkor próbáld úgy kezelni, hogy _csak rád_ tartozzon.

"IS"
Senki sem mondta, hogy ez a kielégülés egyetlen módja. Csupán EtCetera azon félreérthető kijelentésére reagáltam hogy ő azt próbálta sugallni, hogy ez egy megoldás a frigisd nőknek (legalábbis én ezt vettem ki a hozzászólásából).

"a társadalom valamilyen szinten tolerálja"
"Valamilyen szinten" a kedvencem!
Úgy érezhetjük, hogy valami fontosat mondtunk, de közben semmi tartalom sincsen mögötte. :)

Ne vedd/vegyétek sértésnek, de én sohasem fogom tolerálni, sőt remélem, hogy senki sem
fogja. Persze ez csak az én szubjektív véleményem.

Tolerancia. Manapság ez a varázsszó!
Akár a homoszexualitással is összeköthetjük, mostanában ezek nagyon közel kerültek egymáshoz.
A továbbiakban csak az egyszerűség kedvéért nem különítem el ezt, és az egyéb "másságot".

Láthatjuk, hogy mire mentünk a toleranciával:
-toleráltuk, most már felvonulással is hirdethetik a másságukat egyesek, miközben ez senkit sem érdekel, az hoy melegek, az csak rájuk tartozik. Attól, hogy ha én az animalt szeretem, attól még nem akarok felvonulást csinálni.
-toleráltuk, de a homoszexuálisok mindig találnak maguknak (ha nincsen akkor csinálnak!) alkalmat, hogy középpontban legyenek. Jó példa erre, hogy most a kerületünkben nagy visszhangja van, mert állítólag az egyik képviselő "megsértette" a Mocsonakit, a melegszervezet elnökét. Az összes újság (legalábbis itt a kerületben) most ettől híres!

És mindez miért? Mert toleráljuk őket. Mert teret engedünk nekik.
A tolerancia szabadságot is jelent. Csak a szabadságot az emberek hajlamosak azzal összekeverni, hogy "azt csinálunk amit akarunk"...

Beteg ez a mai Magyarország...de akár az egész világra is érthetem. Nem is tudom hogy hogyan nevezzem azt az országot, ahol hagyják, hogy főműsoridőben egy transzvesztita és egy animál-terhespornószínésznő acsargása mehessen...

Bocs, nagyon eltértem a témától, csak már nagyon tele van mindenem a tolerancia szóval!

Előzmény: Bblastx (118)
Iranon Creative Commons License 2001.12.27 0 0 120
Szerintem a férfiaknak nagyobb a felelőssége, rajtuk múlik inkább, hogy milyen is lesz a
nőnek. Van azt hiszem egy mondás, miszerint "frigid nő nincsen, csak béna
férfi". :)
Nem azt mondom, hogy ez minden esetben igaz, de azért ha egy férfi tényleg "belead mindent", akkor szerintem még a legszürkébb könyvtároscsajból is kihozhatja a tüzes szerető succubust. :)

Nem akarok számokat írni, mert azok félreérthetőek, de legyen mondjuk 51% a ffiaknak, és 49% a nőknek.

Előzmény: Bblastx (119)
Bblastx Creative Commons License 2001.12.27 0 0 119
>> A szex két félen múlik, de a felelőség nem 50-50%.

SyBeer: Szerinted akkor hogyan oszlik meg a felelösség???

Előzmény: Iranon (116)
Bblastx Creative Commons License 2001.12.27 0 0 118
>> "És szerinted az a megoldás, hogy külön utakon keressük az át nem érzett orgazmust? Hogy majd "egyéb" eszközökkel, másféle szexuális stílusal elérhetik a nők? Nem hiszem. "

Csak hogy nehogy valaki felreértsen, számomra sem ez a kielégülés egyetlen útja, a "hagyományos" dolgok is felettébb bejönnek, egyszerűen ez IS felizgat. És ha már ez IS, akkor nem látom okát, hogy miért ne élhetném ki néha az ezirányú érdeklödésem.
Szerintem az S/M, és egyéb dolgok soha senkinél nem a szokásos szex HELYETT, hanem MELLETT jelennek meg, mert úgy érzi, számára egyfajta többletet, változatosságot, izgalmat nyújtanak. Mindezt nyilván csak akkor, ha megvan benne a vonzalom ezek iránt. Ha valakinek egyszerüen nincs rendben a szexuális élete, nem tud kielégülni, stb. , akkor nem valószínü, hogy itt kell keresnie a megoldást, hogy pl tökönrugatja magát :-)

>> "Lehet társadalmi norma az érfelvágás is, de ettől még nem lesz jó, és hasznos. ;) "
Attól, hogy valami nem társadalmi norma, még elöfordulhat, hogy a társadalom valamilyen szinten tolerálja, és nem rekeszti ki azokat, akik - a hasonlatoddal élve- felvágják az ereiket. (Persze konkrátan akik felvágták, nekik már mindegy, de egy s/m orgiánál szoktak lenni néha túlélök is :-)

Előzmény: Iranon (113)
Iranon Creative Commons License 2001.12.27 0 0 117
+s
Előzmény: Iranon (116)
Iranon Creative Commons License 2001.12.27 0 0 116
A szex két félen múlik, de a felelőség nem 50-50%.
Előzmény: Gironde (115)
Gironde Creative Commons License 2001.12.27 0 0 115
A magyarázat a férfiakban rejlik ... így a legegyszerűbb az indokolás... és még helyes is!
Előzmény: Iranon (113)
Bblastx Creative Commons License 2001.12.27 0 0 114
Nem, sajnos magyar oldalt meg nem talaltam ebben a temaban :(
Mint ahogy partnert sem sokat...
Előzmény: Philipp (111)
Iranon Creative Commons License 2001.12.27 0 0 113
"Akkor hogyan magyarázod, hogy a "normális" párkapcsolatokban a nők kb 60%-a nem jut el az orgazmusig? "
Nézd, ennek sok oka lehet. Az egyik, és alapvető, hogy egyszerűen a másik fél nem ért ahhoz, hogy hogyan kell kielégítenie a partnerét (mint lentebb mondtam, ez technikai kérdés). Ha bénázik, nem tudja, hogy mit kellene csinálnia, nem ért hozzá (vagy egyszerűen csak nem érdekli a partnere) hogy jó legyen, akkor a nő nem is fog eljutni az orgazmusig.
Pld. egy másik ok, hogy a nő egyszerűen valami oknál fogva képtelen eljutni a csúcsra. Nem feltétlenül az az oka, hogy nem megfelelő a szexuális kultúrája. Lehet, hogy valami testi vagy/és lelki baja van. Amit ha megoldana, akkor ugyanúgy képes lenne "normális" szexre.

"Tehát a középkori szexuális kulturálatlanság még mindig sújtja a nőket Európában. "
És szerinted az a megoldás, hogy külön utakon keressük az át nem érzett orgazmust? Hogy majd "egyéb" eszközökkel, másféle szexuális stílusal elérhetik a nők? Nem hiszem.
Nem a szexuális kultúrával van a baj, hanem az emberekkel, a hozzáállással...

"Egyszóval, a norma és a "normális" igen különböző tud lenni... "
Természetesen. De én általában csak azt a normát említem, amit "követni kellene", ami jó. Lehet társadalmi norma az érfelvágás is, de ettől még nem lesz jó, és hasznos. ;)

"De igenis, voltak (vannak) olyan társadalmak, ahol nem tért el a "normá"-tól a szadomazochizmus. "
Nézd el eme tudatlanságomat! ;D
Biztosan igazad van, de ettől még nem tudom pozitívan megítélni "azokat" a társadalmakat, mivel nem látom a lényegét az S/M-nek...de azt hiszem ezt már lentebb kitárgyaltuk. :)

Előzmény: EtCetera (112)
EtCetera Creative Commons License 2001.12.27 0 0 112
Akkor hogyan magyarázod, hogy a "normális" párkapcsolatokban a nők kb 60%-a nem jut el az orgazmusig?
Még a viccek is úgy szólnak, hogy: Mama, mi az az orgazmus? - Nem, tudom, kérdezd meg apádat.
Mikor élvez egy nő? - Kit érdekel?
Tehát a középkori szexuális kulturálatlanság még mindig sújtja a nőket Európában.

A középkorban az lefogadott értékrend szerint jó szokás volt az, hogy a nő olyan ruhában várta a férjét, amelynek csak a közepén volt egy merőben funkcionális nyílás...
Társadalmi norma volt a lábfejelszorítás is Kínában, pedig elég gyomorkavaró.

Egyszóval, a norma és a "normális" igen különböző tud lenni...

A szexualitásnak igazi társadalmi elfogadott értékrendje és szokása sohasem volt. Épp ez a jó benne, hogy egy ideig mindenki igazán szabad tud lenni, ha jól csinálja.

De igenis, voltak (vannak) olyan társadalmak, ahol nem tért el a "normá"-tól a szadomazochizmus.

Üdv:
EtCetera

U.i.: Egyébként értem, hogy mit akarsz mondani, de szerintem nem helyes a társadalmi norma, különösen itt. Normák helyett legyen az a norma, hogy minden szex elfogadott, amit minden szereplője élvez.

Előzmény: Iranon (109)
Philipp Creative Commons License 2001.12.27 0 0 111
Sziasztok!

Sajnálattal látom, hogy az elmúlt 6 hónap alatt nem sokat haladt előre a topic. :(

Bblastx tudsz valami magyar oldalt esetleg? Az msm-en és a yahoo-n lazán találni angol topic-okat és jó sztorikat is, de sajna csak angolul.

Kellemes Ünnepeket!

Phil.

Bblastx Creative Commons License 2001.12.25 0 0 110
"Ez amolyan technikai kérdés...évezredeken keresztül ki lehetett elégíteni "normálisan" is az embereket, nem tudom, hogy most mi változott. :) "

Pontosan itt a lényeg, SEMMI sem változott!
Mindig volt egy kisebbség (ami azért ahhoz nagy, hogy azt mond, hogy nincsenek), akiket más (is) izgat, mint az átlagembert. Tudod, "Már az ókori görögök is...", és ez itt is igaz. Gondolom nem hiszed azt, hogy a sokféle "szexuális devianciát", s/m, stb.-t ma találták fel.
Némi változás a dolog társadalmi megitélésében van, már ahol, ugye, mert nálunk nem sok. De több fejlettebb országban elfogadottabb az ilyesmi, lásd Hollandiát, mint abszolut pozitiv példát! (nekem pozitiv, számodra lehet hogy rémisztö :-) )

Előzmény: Iranon (109)
Iranon Creative Commons License 2001.12.25 0 0 109
"Nem a fenét."
Norma, ha jól emlékszek ezt a szót használtam. Nálam ez azt jelenti, hogy általánosan
elfogadott értékrend, mely "meghatározza" a társadalomban "elvárt" videlkedést, cselekedeteket. Igazad van, hogy voltak/vannak/lesznek, akik halmozni fogják eme élvezeteket(??), de ez nem volt/van/lesz jellemző az átlagemberre.

"a hagyományosan űzött és megunt szexuális aktus során elszínlelt női orgazmusok már nem Normális Szexet jelentenek, márpedig ez korunk nem "perverz" szokványos párkapcsolataira igen jellemző. "
Már ahol...a Normális Szex-nek nem feltétlenül kell elszínlelt női orgazmusokból állniuk. Ez amolyan technikai kérdés...évezredeken keresztül ki lehetett elégíteni "normálisan" is az embereket, nem tudom, hogy most mi változott. :)

Előzmény: EtCetera (90)
Bblastx Creative Commons License 2001.12.24 0 0 108
Asszem rám is férne, de senki sem jelentkezik... :-(
vba Creative Commons License 2001.12.01 0 0 107
Pedig rádférne...
Előzmény: biborheart (106)
biborheart Creative Commons License 2001.12.01 0 0 106
Engem csak az izgat hogy NE rúgjanak tökön...
Bblastx Creative Commons License 2001.11.30 0 0 105
Na, senkit sem izgat a téma??? :-)
Bblastx Creative Commons License 2001.10.07 0 0 104
Koszonom a bizalmat :-))))))

Megnyugtatnek mindenkit, aki ezert aggodik, nem en voltam :-)))
En max a neten keresztul zaklatok ezzel embereket...

Előzmény: Törölt nick (103)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!