Keresés

Részletes keresés

Katus27 Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3245
Kedves Gyömbér!

Remélem igazad lesz. Bár én egyetlen pici petesejttel is meg lennék elégedve. Múlt hónapban Metrodinra sem érett egy sem.

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

És persze kitartást!! :))

Katus

candra Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3244
Sziasztok!
Köszi Gyömbér, hogy válaszoltál, és drukkolok Neked. A Kaáliban kapott ismertetőben én csak a hormon injekciókról olvastam. Miért kell előtte fogamzás gátlót szedni?
Mi a véleményetek a Kaáli intézetről. Mi már 1 éve tudjuk, hogy a férjem nem "milliomos" és utána tavaly októberban el is mentünk a Kaáliba. Sajnos azonban onnan visszairányítottak bennünket a férjem andrológusához, aki gyakorlatilag 9 hónapon keresztül semmit sem tett. Ezt megelégelve mentünk vissza a Kaáliba, hogy szeretnénk ha ott folynának a kezelések tovább, és végre történne is valami a vizsgálatokon kívül. Július végén volt ez, és azóta (hova kopogjam le), be tartották az igéreteiket (remélem továbbra is így lesz).
Úgy érzem, hogy az előző orvosok akikkel találkoztunk nem elég lelkiismeretesen kezelték a problémánkat.
Várom válaszotokat, üdv: Candra
a.mona Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3243

Most nagyon örülök! Most jöttem a dokitól és kiderült, hogy jobb oldalon van tüszőrepedésem, csak a bal oldalon nincs!
Ha rendbejön/hozzák a progeszteron szintemet, talán már reménykedhetek. Csak az nagyon lassú dolog.

Gyömbér! A testvérem tud a dologról, végülis együtt szerettünk volna terhesek lenni, ezért kicsit elszomorodott, hogy amikor szólt, hogy szerinte terhes és én mondtam, hogy én biztos, hogy nem. Pont egy időre estünk, csak neki sikerült, nekem meg nem. :(
De most nagyon jó kedvem van, tényleg jó lenne a jövő évet egy "jó hírrel" kezdeni.:)
Úgyhogy fel a fejjel mindenkinek.

mona

noa Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3242
Sziasztok!

Csak az "álmok margójára" lenne egy kis adalékom. Csinnka írta, hogy megnyílt a Soroksári úton a nagy babaáruház. Az a Megatoys lánc újabb tagja, tényleg az egyik legjobb állítólag... Szóval Hozzátok hasonlóan a babaholmik közötti turkálás nekem is szimbolikus jelentőséggel bírt, a sóvárgás sóvárgása volt. Amikor sikerültek a babák, elhatároztam, hogy babonából a 28 hétig nem veszek SEMMIT, ellenállok mindennemű csábításnak. Be is tartottam, most taposom a 27. hét második felét. Erre mi történt? Annyira elnehezültem, hogy nemhogy a babaáruházba, de még a sarki közértbe sem bírok elmenni. Ráadásul most már az orvos is nagyjából szobafogságra ítélt, ha nem is fekvésre. Szóval ennyit az álmodozásokról... Most aztán majd innen-onnan barátnőktől összeszedem a legszükségesebb cuccokat, amit meg nem tudok, azt a kispapa beszerzi...
De hát ez legyen a legkisebb baj - hördültök fel egy emberként a képernyők előtt :-))))))

gyomber Creative Commons License 2000.10.08 0 0 3241
Sziasztok!

via: miért kell decemberig várni a következő beültetéssel?Újra kezdik a stimulációt? Én azt hittem, ha megjön, tehát kiderül, hogy nem jött össze a baba, akkor azt hittem rögtön kezdődhet a következő próbálkozás. Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy a stimulációval érdemes várni egy kicsit, de szerintetek ez akkor is igy vannak, ha vannak a lefagyasztottakat használnak fel?

Üdv Candra! ha minden rendben van, akkor kb 1.5 hónap mulva lehet az első beültetés. (1 hónap fogalmazás gátló, majd kb 2 hét a stimuláció+ mütét egyebek...)

a.mona, Az klassz, hogy igy tudtad felfogni. Ő tudja azért hogy te itt miken mész keresztül, hogy mivel próbálkozol? Mert ha nem, akkor sokat segitene, ha esetleg megosztanád vele. Ha meg igen, akkor kell hogy annyira toleráns legyen, hogy majd ne mindig csak az ő terhességével foglalkozzon mindenki. Hm? Nagy drukk a holnapi tüszőfigyelésre.

Katus 27, én már azon sem lepődnék meg ha homályos látásra panaszkodna valaki ezeektől a hormonoktól! Szóval biztos normális, ne aggodj! Lehet, hogy most a Clostylbegit jobban serkentette a pete fészket, és tele vagy tüszőkkel, és az aztán tud fájni

Bocs, hogy ennyit irtam de majd a jövő héten biztos megint nem fogok!

via Creative Commons License 2000.10.07 0 0 3240
Sziasztok,
Gyarapítanám a létszámot..sajnos :((
Jó volt rátalálni erre a helyre , ahol a tapasztalatok gyűjtése mellet végre az ember sorstársakkal találkozhat.
A Kaáliba járunk június óta, eddig egy sikertelen beültetés van magam mögöttem :(
A következő ,számításaim szerint valamikor decemberben lesz. Nagyon nehéz a várakozás...
Túlságosan beleéltem magam a sikerbe, nagy volt a csalódás. ...hát ennyi dióhéjban.
a.mona Creative Commons License 2000.10.07 0 0 3239
Sziasztok hétvégézők!

Gyömbér! Ma itt volt a testvérem és 3 órán keresztül másról szó sem esett, csak a terhességéről és én nem bántam. Furcsa volt, mert azt hittem nem fogom bírni, de úgy tűnik elég rendes testvérrel lettem megáldva! :)
Különben nagyon jó lenne, ha Te és Jujo javítanátok a statisztikát! Nagy drukk jövő hétre!
De semmiképp ne csináljatok tesztet, mert az kb 13-14. nap előtt nem mutatja ki a terhességet, addigra pedig már az orvostól tudjátok meg az eredményt.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GYÖMBÉR! Nekem is ebben a hónapban lesz a szülinapom. Én már tudom, mi lenne a legmegfelelőbb ajándék! ;)

Monix! Sajnos az evésnél azért nagyobb a problémám, de azért kedves vagy. Holnap hajnalok hajnalán megyek UH-ra -tüsző megfigyelésre (remélem lesz mit megfigyelni:) ), akkor talán többet megtudok.
Nagyon szorítok Neked! És itt mindenkinek.

mona

candra Creative Commons License 2000.10.07 0 0 3238
Sziasztok!
Most találtam rá a topikotokra. Nekem a férjemet kezelik, ami elvileg a hónap végén befejeződik, és akkor kezdődik a mesterséges megtermékenyítés (ICSI módszerrel).
Ha tudjátok írjátok meg, hogy innen mennyi idő múlva várható az első beültetés. Lehet, hogy volt már a topikban róla szó , csak nem tudtam az elejétől kezdve végigolvasni.
(Magamról: 30 éves vagyok, a Kaáliba járunk, 2 éve próbálkozunk.)
Köszi: Candra
Előzmény: Katus27 (3237)
Katus27 Creative Commons License 2000.10.07 0 0 3237
Sziasztok!

Mennyire természetes, hogy Clostylbegyt+ Bromocriptin stimulálásnál nagyon fáj a hasam mindkét petefészkem környékén? Ez már a 6. inszemem lesz, de eddig soha nem éreztem még ilyet.

Katus

gyomber Creative Commons License 2000.10.07 0 0 3236
Sziasztok,

Köszi a hozzászólásokat, meg a jókivánságot is!!

Egy ujabb nap eltelt. Snopejes, nem is tudtam, hogy neked nem ez az első próbálkozásod. Remélem sikerül!

jujo, szerintem az teljesen normális, hogy a petefészkek környékén fáj a hasad, De nekem nem ott fájt, hanem az egész mindenség. Egy pár nap múlva már fogjuk tudni, hogy miért is fájt.

Valaki mondta korábban, hogy természetgyógyásznál volt a beültetés után, mert az jó Nahát én is elmentem, mindenféle energiákat kaptam. Majd meglátjuk hatottak-e, de biztos nem ezen múlik.

Mindenkinek további jó hétvégét.
Üdv

snoepjes Creative Commons License 2000.10.07 0 0 3235
Sziasztok,
igyekszem nem rémesen hosszú lenni, Kedves Gyömbér. Nekem nem fájt a beültetés, inkább azt mondanám, hogy kellemetlen volt. De ahányan voltunk, mindenki másképp élte meg. Először talán tényleg rosszabb volt, de most már tudtam, hogy mire számitsak. Az első két alkalommal nekem is fájt a hasam, volt, amikor nagyon is, de most nem, inkább csak puffad. De a doki azt mondta, hogy ez belefér, úgyhogy nem aggódom. Most egyébként mintha valóban nyugodtabb lennék, persze igy is sokat gondolok rá. Szerintem a tesztet nem érdemes túl hamar megcsinálni, mert a legérzékenyebbek is / amik 20-25 egységnyi HCG-t már kimutatnak / 10-11 nappal a beültetés után válHATnak pozitivvá. Ezért is csak a 13-14. naptól javasolják. Amúgy is szörnyű várni a két csikot, ha helyette csak egy jelenik meg, pláne ha még amiatt is izgulnál, hogy vajon miért negativ? / túl hamar csináltad, vagy nem sikerült /. Na eldugulok, jó hétvégét mindenkinek, sziasztok, sok ++++++++++++++++++++
Jujo Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3233
Szia Gyomber!

Teljesen aterzem a problemedat, ugyanis nekem hetfon ultettek vissza 3-at. Nekem is nagyon lassan telik az ido, bar eleg sokat alszom. Ez lehetne jo jel is, de szerintem csak a sok progeszterontol van. Neha a mellem is feszul, de ez sem jelent semmit. Szoval borzaszto, hogy az ember keresi magan a jeleket es remenykedik. Hol bizakodo - optimistabb vagyok, hol pedig urra lesz rajtam a depresszio.
Ilyen eros fajdalmaim, mint irtad nekem nem voltak, de neha furcsa szurast erzek a petefeszkeim helyen, es ha tusszentek vagy kohogok, akkor is szokott fajni. Remelem, hogy ez csak a punkcio, ill. a beavatkozasok miatt van es nem jelent rosszat. Ezenkivul csak faradekonysagot ezek, ill. olyan erzesem szokott lenni, mintha meg akarna jonni. Tapasztalt kismamaktol azt, hallottam, hogy ok is igy ereztek, es nem jott meg nekik.
Azt mondom, ha nem javul a helyzet mindenkeppen
hivd fel az orvosod. Bocs hogy ilyen hosszu voltam.
Jo hetvege mindenkinek.
Judit

Előzmény: gyomber (3230)
gyomber Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3231
Azért irok külön, mert szerintem az rémes, ha valaki féloldalt szól hozzá.

Érdekes témát dobott be a.mona. Szerintem mindannyian átestünk ezen, amikor környezetünkben hamarabb van baba,mint nálunk, és próbálj meg örülni. Azt hiszem ez elmúlik. Legalább is nálam elmúlt. Ma már tényleg picike rossz érzésem sincs, ha valakinek összejön. és nekem meg nekem. Az embernek bele kell törődnie abba, hogy nem stimmel nála minden. Én olyankor mindig arra gondolok, hogyha 50 ével ezelőtt élnék, akkor most nem lehetne gyerekem! De hála az orvostudománynak, meg ezeknek a módzsereknek, ma már ez is lehetséges. Ti nem igy látjázok?

Szóval én ma már vettem egy terhes tesztet. Szerintetek mit mutatna, ha most kipróbálnám? nem lehetne, hogy nem várom meg a jövő pénteket? Az még olyan messze van!!!

Üdv minden új topicosnak, és én is küldök sok-sok drukkot minden érintettnek.

Ja, Snoepjes, nekem Szmatona a dokim.

Van valaki akinek a beültetés fájt? Nekem azt mondták, zárt volt a méhszáj, ezért nehezen talált be a katéter. é sezért fájt. Volt valakinek hasonló tapasztalata?

És ami még a héten történt, beléptem a xxx-esek táborába! Véntyúk!

Na azért mert hétvége van, tessék irni!!!!!

gyomber Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3230
Haho elek, bocs de egy borzasztó laptopon csatlakozom otthonrol, nem mindig találom el a megfelelő billentyüt.

Nem tudtok valami jo modszert arra, hogyan telhetne el két hét, egy nap alatt. Mert nekem ez a hét olyan mintha egy év lett volna. Mint arrol Piglet tájékoztatott benneteket 3-at ültettek vissza ma egy hete, 17mm volt a nyalkahartya, és a maradék 6 a frigóban! Most az újabb gyógyszeres kezelés előtt úgy tervezem, hogy a frigóbol hültettek majd be. Reméljük, hogy nem kerül rájuk sor.

Az elején tele voltam optimizmussal, de most egy kicsit el vagyok keseredve, A héten annyit idegeskdetem, és stresszeltem magam, hogy biztosan nem tapadtak meg! Tegnap este pedig olyan fájdalmaim voltak, hogy komolyan gondolkodtam este 10-kor, hogy keresek egy orvost. Bevettem egy Algopyrint, és attól jobb lett. Volt valakinek ilyen problémája beültetés után? Lsz nyugtassatok meg, hogy ez még nem jelent semmit!

Sara_ Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3229
Monix, sok +++++++++++++++

A linkelés a következő:
(<)A HREF="http://www.she.hu/test/egeszseg/8dolog.html">Kattints ide!(<)/A>
Kattints ide!

Első sorban a beírás, másodikban a működés látszik. A kerek zárójelek nem kellenek, ki kell hagyni őket! Space sehol sincs, kivéve a HREF előtt.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sára

Előzmény: monix (3225)
mogyiné Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3228
Sziasztok!

a.mona!
Biztos lesz annak eredménye, hogy ha rendesen eszel.Szívesen adok a kilóimból.

Csucsuka!
Az e-mail ment, sajnos nem mindig van idom megnyitni a postaládát, valamelyik nem meg nem is muködött.

Gyömbér és monix + mindenki akinek szüksége van rá küldöm a ++++++++++++++++++++ sugarakat!

Jó hétvégét mindenkinek!

Kriszti

ananova Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3227
Ja, és Monix, nyavajogj nyugodtan, én is azt szoktam...
Ha meg éppen nem, akkor lehet vigasztalni a többieket..
Előzmény: monix (3225)
ananova Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3226
Sziasztok, és jó hétvégét mindenkinek!
Monix,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
monix Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3225
A.mona

Nekem nicsenek evési problémáim, inkább fogynom kellene vagy 10 kg. Azért te egyél rendesen, legalább a cél érdekében. Szerintem nektek így rendeződni is fog a problémátom.
Én ott tartok, hogy Clostylbegytet szedek, épp most voltam UH-n. A doki hülyének nézett, hogy mit akarok én a 20. napon. Nem mondtam neki, hogy már voltam a 13. napon, akkor volt egy 18mm-es tüszőm. Most nem látott nagy tüszőt, viszont mondta, hogy szép vastag a méhnyálkahártyám: 14 mm. Mivel a 13. napon volt egy nagy tüszőm, most pedig nincs így azt a következtetést vontam le, hogy volt tüszőrepedés. Hátha most összejött a dolog. Most nagyon reménykedem, úgy hogy ha megjön, nagy lesz a puffanás. De legalább látom, hogy van eredménye a clostylnak, és biztos azért feszült a hasam is, mert most már el is múlt.

Küldjétek nekem is légyszi a plusz pozitív sugarakat, már csak azért is, hogy ne itt nyavajogjak nektek a topicon, néhány hét múlva.

Én is drukkolok mindenkinek. Hajrá lányok és fiúk!!! A talira esküvő miatt én sem tudok menni, de biztos jó lesz.

mosomasa Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3224
Kedves Szklara,
én is a hon áhított állapotban vagyok :-), de azt hiszem tali szempontjából ennek nincsen jelentosége. Így is rengeteg hasznos dologról tudnánk eszmét cserélni. Nem rég még én is itt sírtam szinte havonta. Így van ez.

Most mi szorítunk a többieknek, hogy nekik is sikerüljön, ugye :) és egymásnak, hogy minden jól menjen :)

mosomasa

Előzmény: szklara (3220)
Sara_ Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3223
Sziasztok!

Köszönöm a cikkeket, a Molnár Tamás félét már olvastam korábban, de valahogy túl kenetteljesnek tűnik a stílusa. Nem nekem való. Ellenben egy másik topicon találtam az alábbi választ

"javaslom keresd fel az ELTE Pszichológia Tanszékén (VI. ker. Izabella u.) a Szülésfelkészítő Központot, Békési Bea pszichológus vezeti, ha megtalálom a telefonját elküldöm, de bent van a telefonkönyvben. Ők egyéni és csoportos szülésfelkészítést is vállalnak, nagyon profik, partnerrel együtt is. "

Évekkel ezelőtt jártam nála ugyanez okból, de abbahagytam. Nem miatta. Akár jó is lehet. Ki kellene próbálnunk.

Mindenkinek sok + és :-)

Sára

Kuszti Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3222
Mogyine, hozz csak barkit, es barki olvasot is szivesen latunk. Igaz Sara/Brigi/?
Csucsuka Creative Commons License 2000.10.06 0 0 3221
Halihó Mindenkinek!

Nagyon nem jön össze, hogy hozzá szóljak, ezért hallgatok, mint a sűlt hal... de szorgalmasan olvasgatok:))) Meg nézegetem a képeket:))))))
Előszöris üdvözlöm az "új" topiclakókat, nagyon örülök Nektek!:))) Remélem, hogy Ti is kaptok annyi plussszt a topictól, mint én:))))

Kedves Mogyiné! Én Erzsébeti vagyok, de Te nézegeted a postaládádat?

Talira most mindenképpen megyek, remélem jó hírekkel...

Mindenkinek küldöm a Pozitív Sugarakat, tessék élni vele!:)) A Pocaklakókat tessék kényeztetni!:))))

Pusszantás!

szklara Creative Commons License 2000.10.05 0 0 3220
Kedves Pécsiek!
A talihoz én is csatlakoznék nagyon szívesen, de hogyismondjam..szóval én az általatok olyan nagyon vágyott állapotot élvezem, de nagyonnagyon drukkolok mindenkinek, és biztos vagyok, hogy egyszer (minél hamarabb) átnyergel itt mindenki a babás topicba..:-))
a.mona Creative Commons License 2000.10.05 0 0 3219
Szia Monix!
Szerintem rosszul írtam egyszer, mert nem a doki hibája az hogy várunk, hanem inkább az enyém. :(
Ugyanis én sokáig nem ettem rendesen - ez enyhe kifejezés: 2 zacskó szotyi/nap vagy egy szendó/nap - és teljesen felborult a szervezetem egyensúlya, a hormonháztartás is. Persze nem fogyókúráztam, hanem egyszerűen nincs étvágyam. Már 3 hónapja eszek elfogadhatóan (küzdök is vele rendesen! :) ), és már 55 kilo lettem és helyrejött magától egy-két dolog. Szóval arra várunk, hogyha rendesen eszek, akkor mennyire javul magától a hormonháztartás és utána avatkozik be a doki is. De a progeszteronnal úgy "alapban" is gondok vannak, de az nem ártott meg neki, hogy rendesen eszek. Most ott tartunk, hogy a progeszteron szintet kell beállítani és el kell érni, hogy tüszőrepedésem legyen. És veled most mi a helyzet?

Caldea! :) Én is remélem!

A testvérem ma volt ultrahangon, 6 hetes terhes. Mivel egy apró pöttynek látszott, nem kért róla képet. Még jó.
Nekem eddig csak a cystámról adtak képet! :)

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.05 0 0 3218
Sziasztok!

Gyömbér üzeni: 3-at ültettek vissza neki. Jól van, minden OK. Megpróbál ő is írni, de ezidáig még nem sikerült, úgyhogy engedélyezte, hogy leírjam a jó hírt.

Piglet

berku Creative Commons License 2000.10.05 0 0 3217
Sziasztok!

Nekem is jó az okt. 21.! (Pesti tali)

rocher Creative Commons License 2000.10.05 0 0 3216
A kacsacsőr és a benne levő tartalom között nincs space, mea culpa!

petra

Előzmény: rocher (3215)
rocher Creative Commons License 2000.10.05 0 0 3215
Előzmény: monix (3213)
Katus27 Creative Commons License 2000.10.05 0 0 3214
Sziasztok!

Pécsi lányok! Nekem is mindegy a tali időpontja, csak kedd és csütörtök délután nem jó

Katus

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!