Keresés

Részletes keresés

Pitykéné Creative Commons License 2008.03.19 0 0 2947
Gyógyvíz teljesen kizárva!!!!!!!
TILOS!
Előzmény: aned (2946)
aned Creative Commons License 2008.03.19 0 0 2946
szia ring9,

Hogy vagy? Hétfő óta már voltál többször is dr. Kiem-nél?
Lehet én is elmennék hamarabb mint ahogy be vagyok írva, ha lehet még a héten, mivel gyakran botrányosan fáj, és zsibbadok, ég a lábam. Ilyen előtte már hetek óta nem volt, remélem nem estem vissza a kezeléstől.
A második és többedik alkalmakkor is ua. annyi a kezelési díj, vagy kevesebb? Ha ilyenkor bezuhansz hozzá mert a kezelése után rosszabb lett ua. úgy számol?
Csak mint tényt kérdezem, nincs előítéletem.
Valaki próbálta már az úszást és gyógyvizet olyan fájós zsibbadós állapotban?
Vagy ezzel is meg kell várni a tünetmentes állapotot mint a tornával?
Előzmény: ring9 (2943)
Pitykéné Creative Commons License 2008.03.19 0 0 2945
Na helloka!:-)
Megvagyok, csak sok volt a dolog.
Tegnapi délelőttöm elment a mammográfiával. Elég ciki volt felmászni az asztalra, aztán megkértek hogy forduljak meg, ami persze nem jött össze.De megértő kezek közé kerültem, mert kiderült, hogy a dokinéni is ezért sántít.
Most meg éppen perverzkedtem egyet. Levezettem 3 órát:-((((( Ráadásul a semmiért.
De ahhoz képest egész jól vagyok. Tegnap kimondottan jó formában voltam.
Ilyenkor szoktam azt hinni, hogy én vagyok a király(lány) aztán rájövök, hogy bilibe lóg a kezem.
Látom Ring, Te egyre rosszabbul vagy, sajnálom.
Remélem azért lesz végre ami segít rajtad.
ica66 Creative Commons License 2008.03.19 0 0 2944
Kedves Ring9!

A pesti árakat nem ismerem, de sok sikert a kezeléshez.

 

Szerinte a Pitykénét meg müttöték,bár tévednék.

Képtelenség kibírni a kiszakadt sérv fájdalmat, ahhoz szeretni kell a fájdalmat.

Előzmény: ring9 (2943)
ring9 Creative Commons License 2008.03.19 0 0 2943

Keves ica66!

 

Megnéztem azóta a riportot, nagyon érdekes volt. Lehet, hogy előítéletem van a dokival szemben főleg az ismerősöm esete miatt, de az kétségtelen, hogy szakmailag nagyon ott van a pasi. Viszont nála csak egy konzultáció többe kerül, mint akár Kiem dokinál egy kezelés, a műtét meg számomra kifizethetetlen lenne (és hát ha nem elengedhetetlen, nem igazán szeretnék csavarokat, meg lemezeket a gerincembe). Mivel a jelenlegi állapotom egy csigolyám rendetlenkedéséhez köthető - az a bizonyos "rossz mozdulat" -, nem gondolok daganatra, és ezt az orvosok is nyilván kizárták, remélem majd a röntgen ezt egyértelművé teszi. 

Előzmény: ica66 (2931)
ring9 Creative Commons License 2008.03.19 0 0 2942

Szia boszori!

 

Azért azt ne feledd, hogy nekem nem kell csinálnom a teniszlabdás trükköt (a dr. sem csinálta a kezelés során), gondolom nem véletlenül hagyta ki. Úgyhogy tényleg jók a fórumos tanácsok és ötletek, de azért csak óvatosan. Ehhez a trükkhöz amúgy is az kell, hogy egy csigolyád mellett legalábbis nyomásérzékeny legyen, akkor viszont talán nem ártana, ha egy orvos is látna, mielőtt öngyógyításba kezdenél. 

 

edi67!

 

Mi újság, hogy bírja a gerinced a munkába állást (ülést)? 

Előzmény: boszori (2940)
aned Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2941
sziporka66, ring9

köszi a válaszokat. meg is néztem a hsz-t a teniszlabdáról, köszi. a lábfelhúzásnál valóban rám kell ülni, ugyanis dr. Kiem is rámült a kezelés alatt 3 helyre is fenéktől hátközépig. meg is lepődtem....
csinálom a pár perc tornát + sózsák, 1 kicsit jobb, nem fáj annyira és nem zsibbadok olyan gyakran, bizakodom, nem is rossz, hiszen már nem szedek semmit.
Lehet holnap bevállalok egy pár órás gyógyvizes úszást+tangertort.
edi67, hogy vagy, miket csinálsz?
ring9 kitartás, jobb lesz!!!
Előzmény: ring9 (2938)
boszori Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2940

Nagyon köszönöm az infót, nekem erre még gyűjtenem kell egy kicsit sajnos.

 Azért előbb-utóbb szerintem megveszem, egyre több dicshimnuszt hallottam róla. 

 Még egyszer köszi a segítséget!

 

Ez a teniszlabda jó ötlet, én is ki fogom próbálni! Ezért szeretem ezt a topikot olvasgatni, ha ritkán is írok.

Előzmény: Thomas (2933)
ring9 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2939

Aned!

 

Bocs korábban kihagytama válaszból, hogy nekem Kiem doki azt mondta, hogy pihenjek, mert ez egy erős igénybevétel volt (persze nem ezt a szót használta), ne nagyon mászkáljak, de atán rábólintott, hogyha menni kell, hát legyen.

 

Csatlakozom, Pitykéné, hová tűntél? Jobban vagy, orvost kergetsz, vagy csak sokat kell tanulnod? Vagy unod a hosszú sirámaimat? Utóbbin  tudok segíteni!

 

 

ring9 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2938

Kedves ica66! Tulajdonképpen az orvosok nem utasítanak el, csak a tehetségtelenebbje nem tud egy rendes diagnózist sem felállítani, a többiek meg már nem nagyon tudnak segíteni. A serdülőkori hirtelen növés miatti, egy kis genetikai örökséggel spékelt deformációkat idejében nem ismerték fel (akkor még hipochonder voltam), és teljesen rosszul kezelték (pihenés, kímélés, ohne sport), ezzel pedig elindult egy visszafordíthatatlan degeneráció, aminek ma már látható és súlyos következményei vannak (gyenge vázrendszer, szalagok, izomzat, instabil ízületek, kopások stb). Dr. Kiem sem tanácsolt el, csak pipa volt, hogy ezt eddig miért nem kezeltettem (?!). Azt mondta segíteni fog, és fog javulni, de már soha nem lesz tökéletes. Azt azonban nem ígérte, hogy ez egyik napról a másikra fog változni. Ma egyénként a kezelés után szinte az összes csigolyámat érzem, és hihetetlen izomláz van a hátamban, eddig teljesen ismeretlen izmokban is.

 

Varga Péter Pál nekem nem szimpi, nem szeretem a magukat istennek képzelő sebészeket. Ő nálam teljesen kizárt. Egy ismerősömmel közölte, hog műthetetlen, várólistára került, majd megjelölte azt az összeget, amiért hajlandó megcsinálni. Egy hónapon belül megműtötte, mentségére mondva jól. Nekem  azonban erre sem időm, sem ennyi pénzem nincs.

 

Ma amúgy kaptam egy kis kimenőt, egy lidocain injekció formájában. Sétálgattam a városban, isteni érzés volt. Bejelentkeztem a fizikóra, ami kellemes tapasztalat volt. Igaz eltört a mécses, amikor a többiek (valamennyien kb. 50-60-asok) szaladgáltak, mint a nyúl, és lazán hajolgattak, én meg legifjabbként sántikáltam, meg támaszkodtam szenvedve. De az orvosok és nővérek hihetetlenül rendesek voltak, amikor látták, hogy kész vagyok, ideiglenesen befektettek egy ágyra, és szóltak, amikor jelenésem volt az orvosnál. Az orvos is tündér volt, adott injekciót, írt fel fájdalomcsillapítót éjszakára, és minden hülye kérdésemre mosolyogva válaszolt. Korábbi felvetésre: aláírattak egy nyilatkozatot is arról, hogy tudomásul veszem, hogy ez a kezelés a TB terhére évente csak 1x jár.

 

Aned! A teniszlabdás trükköt Xolo részletezte a 488-as hsz-ban. Ezt nekem a gyógytornász (mostanra beláttam, hogy tényleg értheti a dolgát) az öklével csinálta anno, amikor szétment a csigolyám. Először ott nyomta, ahol fájt, majd körülötte, és amikor visszatért az eredeti helyre, már az sem fájt. Térdfelhúzásnál dr. Kiem csak kézzel nyomott, biztos, hogy valakinek Rád kell ülnie?

sziporka66 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2937

aned

Felhívtam az orvos szakmai osztályt az oep-nél.

Mi a teendö ha fürdöbe szeretnék menni legalább 2vagy 3-hétre.

Megyek úgy is kontrol reuma, ortopédia.

 

Csak szakorvos írhatja ki (reuma, ideg, ortopédus, idegsebész)

Bárhová kérheted a te fürdő elhelyezésedet (az ország egész területére)

Műtét után igény után 2-hónapon belül

Ha nincs műtét a várólista 1-év is, lehet

Feküdhetek bentlakásosként (egyszeri oda –vissza utat fízeti az oep.)

Lehetek bejárós (mindennap hazajárok) az oep fizeti az utat mindennap

Az ottani kezeléseket a fürdő orvosa, miután meg vizsgált ö állítja össze.

Mivel én nem azonnal szeretem, volna, ezért a reumatológussal irattam fel

 

Ica66 kösz a videót megnéztem ez a doki, imádja azokat a betegeket, akinek a gerince problémás vagy mások azt mondták nem műthető. Azt mondta nem igazán sérv specialista inkább a komplikált gerincet, kedveli az nagyobb kihívás neki.

Az egyik csatornán ezt mondta.

 

Pitykéné mi van veled ??

Előzmény: aned (2935)
aned Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2936
Köszi az infokat, remélem azért egy kicsit jobban vagy!
A gyakorlatokkal kapcsolatban vannak szürke foltok amiket tisztáznom kellett volna a helyszínen de annyian voltak hogy nem volt rá módom.
Pl. nem tudom pontosan hová kell helyezni azt a teniszlabdát és mit is kell közben csinálni, mivel annyira fájt ahogy nyomta a labda a csigolyáim, hogy el is felejtettem mit csináltam közben.
A kobra rendben azt tudom.
A hasonfekvős ráülős lábfelhúzós gyakorlat sem egyészen tiszta pl. a párom teljes 95kg-mal üljön rá a gerincemre? És azt hiszem több pontra is kell ülni, tehát fenéktől hát közepéig?
Ha valaki ismeri ezeket, kérem írja meg a módszert.
Egyébként ma már jobban vagyok, majdnem úgy, mint mielőtt elmentem volna dr Kiemhez, igaz fekszem, és előre félek a gyakorlatoktól!!! de megpróbálom...

Köszönettel,

aned
Előzmény: ring9 (2926)
aned Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2935
hová írattad fel, mikre és mennyi kezelést fürdőt kapsz?
Előzmény: sziporka66 (2930)
aned Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2934
köszönöm a linket és az infot, csak annyit értettünk félre, hogy ez 2007 december 31-ig volt, mi pedig 2008 februári márciusi bejelentkezőkről beszéltünk.
ezek szerint nekik már nincs amnesztia és keményen fizetnek visszamenőlegesen is 2007 aprilis 1-től.
Előzmény: bela2200 (2925)
Thomas Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2933

MBT cipök.

200-240 körül vannak különbözö stilusban; sport, tura, mindennapi-nobuk (nem tom miként irjam le a fekete nobuk konszolidált de sportos cipöt), illetve "üzleti" fekete.

 

ica66 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2932

Ne érts félre, nem azt mondom rákod van a film alapján. Isten mentsen töle,hanem valami ferdülés vagy csavar a csigolyába.Én erre gondolok.

ica66 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2931
Szerintem Ring9 neked egy specialista kellene, ha ilyen sokk orvos eltanácsol. Direkt gerinc specialista a VARGA PÉTER PÁL nagyon jó. Ő fejlesztette ki a gerinc daganatos műtéti módszert

Szerintem a gerinced igen beteg lehet  ha ennyi orvos, nem mer vélemény mondani, sajnos. Ez szerintem nem csak egy kis sérv, ha nem több annál.

Én a helyedbe őt céloznám meg, ez csak az én véleményem. Van egy videó a gerincbetekségekről nézd meg érdemes, mondom:

 

Írd a googlebe a nevét dr varga péter pál

Meg jelenik az oldal, gördítsd a MTV MAGAZINRA és a TÁROLT VÁLTOZATRA, kattints rá.

Ott van egy kis videó, nyomd meg a sárga gombot és láthatod.

 

Remélem, azért ez az orvosnak a módszere is eredményel jár mindenkinek.

Előzmény: ring9 (2929)
sziporka66 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2930
Most voltam reumatológus orvosnál fürdő felírásáért. Megfogadtam Ica66 tanácsát papír. Kérdés, orvos kikérdezése. Teljesen bevált mindent megkaptam, mondtam neki én is egyszerű paraszti nyelv kész. A gastron ugyan így csinálta ott is bevált. Ráadásul most nem volt olyanérzésem, hogy elfelejtetem, nem irtam fel, mit is mondott pontosan. A kérdések után felírtam a választ is. Mondtam a gerinc műtétet, magyarázza el, most először mondták egyszerű nyelven, én viszont most értetem meg elöszö. a lényeget.

Mondta a doki ő is zavarba, van, ha ügyvédhez kell mennie ő is, bizony jegyzetel akkor.

Mondta ő a betegen, nem csodálkozik, mert ideges, idegen nyelven beszélnek vele, gyorsan kell dönteni, gyors kikérdezés, gyorsan kell megjegyezni ínformáciot. Néha a beteg sem tudja akkor fiú vagy lány az izgalomtól.

Ez a felírós módszer nekem bejön.

 

Sziasztok jobbulást mindenkinek

ring9 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2929
Nekem is furcsa volt ez, de mint írtam, az részben megnyugtatott, hogy lényegében nem mondott ő sem mást, mint az orvosom (akiben vakon  bízom, csak most elérhetetlen), és a javasolt gyakorlatok sem térnek el igazán a gyógytornász gyakorlataitól. Ezen kívül az idegorvos is a gyógytornát javasolta, és nyilván a fizikoterápián sem csak fektetni fognak.
Előzmény: bela2200 (2927)
ica66 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2928
Nekem is meg van a Rezsi kazi, nagyon jó.

Viszont, ha ilyen nagy a fájdalom ÉN szerintem valóban piheni (nagyon sokat) és csak utána tornázni BÁRMIT.

Persze ez csak az én véleményem…..

Előzmény: bela2200 (2927)
bela2200 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2927
Biztosan igen nagytudású ember ez a dr Kiem, de hogy nyelvi nehézségekkel küzdve, néhány perc alatt ad gyógytorna tanácsokat súlyos állapotban levő betegeknek, ez számomra észveszejtő, ne haragudjatok.

A beteg sokszor az egyértelmű, érthető beszédet sem fogja fel teljesen (mert meg van illetődve, mert fáj, mert közben azon gondolkodik, hogy mit és hogyan mondjon még el a panaszai közül, mert nem meri megmondani, hogy már az előbbi mondatot sem értette, ............). A legegyszerűbb félreértett, rosszul, rosszkor végzett gyógytornával is lehet nagyot ártani !
ring9 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2926

Ica66! Ne haragudj, de most nem igazán értünk egyet. A pihentetés fontos, de hosszú távon többet árt, mint használ (tapasztalatból mondom), mert az olykor amúgy is gyenge hátizmok pillanatok alatt leépülnek, és ez még nagyobb terhelést eredményez. Persze a szerencsés verzió, ha pihentetéssel és némi gyógyszerrel el lehet érni a fájdalommentességet, vagy csökkenést, és így megkezdeni a mozgást, de ha nem, hát akkor sincs mire várni tovább.  Persze azzal egyetértek, hogy nem a legkeményebb tornának kell nekiesni, de szerintem a többiek sem mostanra kérik a DVD-t, hanem arra az időre, amikor már túljutottak a krízisen.

 

Na és persze én is elmentem idegorvoshoz, ennek eredményét (?) már részleteztem, éppen az ő tehetetlensége, és az idegeimet felőrlő fájdalom kergetett el máshová. Versenyt futok a fájdalommal, és az idővel, ha nem fogok belátható időn belül javulni, biztosan megkéselnek, akár akarom, akár nem /és persze akár van más megoldás, akár nincs/, a háziorvos nem fogja sokáig tűrni, hogy tovább kísérletezgessek, csak ők érnek rá hónapokig vacakolni, nekem eredményt kell produkálnom.

 

Aned! Hihetetlenül irigyellek, miután ma sem sokat aludtam. A mi példánk is bizonyítja, hogy hasonló tünetek mögött nem mindig ugyanazok az okok állnak, és a gyógyulásra sincs egyforma esély. Nekem a teniszlabda-módszert (már korábban valaki leírta a fórumban) nem, viszont még 3-4 gyakorlatot kell csinálnom, és nem csak naponta 1x. Ezek közül az egyik a kobra, amit a dr. így nevez, de nem azonos a mckenzie-sek által előszeretettel alkalmazott klasszikus jóga pózzal (hason fekve hátfelnyomás karral, a csípő nem emelkedik el a talajtól). Amúgy nekem a gyógytornász által adott gyakorlatok is tartalmazzák lightabb verzióban az eredeti, a doktor szerinti kobrát és a térdfelhúzást is (lenyomások nélkül). Nyilván megvan az oka annak, hogy csak részben van átfedés a gyakorlatok között, ezért a többit nem részletezem.

 

Miután többször is visszakérdeztem, arra jutottam, hogy dr. Kiemnél a "nem jó" kifejezés többnyire nem azt jelenti, hogy nem szabad, hanem azt, hogy nem használ, így én is elmegyek a fizikoterápiára, és megcsinálom, amit nem érzek kifejezetten rossznak.

bela2200 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2925
"Az egyéb adótörvények módosításáról 2007 évi CXXXVI tv. 482 § 2007 év végéig amnesztiát ír elő azok számára akik 2007 december 31-ig bejelentették járulékfizetési kötelezettségüket az állami adóhatóságnak.
Akik ezen időpontig bejelentkeztek azok visszamenőlegesen mentesülnek a járulékfizetés elmulasztása miatti jogkövetkezmények, alól, vagyis nem kell megfizetniük a bejelentést megelőző időszakra az elmaradt járulékot".

Adalék: http://www.mancs.hu/index.php?gcPage=/public/hirek/hir.php&id=15976
Előzmény: aned (2920)
edi67 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2924
Szia Aned!
Annyira örülök!
Ez a mondat annyira jó a hsz végén és hidd el még jobban leszel! Nagyon nagyon szorítok!
Ring9 !Nagyon szorítok érted!!
sziporka66 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2923
Nekem is valami ehhez hasonló jutott eszembe.

Nekem csak műtét UTÁN használt a torna,  ELÖTTE  egyáltalán nem,  sőt semmi.

Sőt, amíg csak pihentem (várakoztam az mri-re) kiszakadt a sérvem,

Mi lett volna, ha még tornáztam volna ??

Viszont most műtét + torna után szuper a gerincem !!

 

Aztán meddig ??

Addig kell örölni, amig jó !!

Előzmény: ica66 (2922)
ica66 Creative Commons License 2008.03.18 0 0 2922
Nem akarok közbe szólni minden áron, de úgy gondolom, most kell.

Amikor egy kis fájdalom és kis zsibbadás van. Szerintem inkább pihenni, kellene mind mozogni.  Az biztos, hogy a mozgás szervi betegségnek a mozgás a gyógyír, de nem mindenesetben.  Saját tapasztatom.  A sérv olyan mind a kisbaba, azzal tudjuk növelni, ha megterheljük. Nekem ezt mondta az orvosom. Én nem akarok beleszólni, de ha ilyen kis mozgatásra is ekkora a fájdalom, nem hiszem, hogy Rezsi torna jó lenne, hisz az egy kemény torna.  Az biztos tornázni kell, viszont nem mindegy mikor.  Ekkora fájdalomnál én inkább pihennék.  A biztos nehéz rátalálni a megfelelő mozgás és néha ártunk mind, javítunk.

Ne hogy meg haragodjatók, de én egy orvost keresnék meg egy idegsebészt.  Én felkerestem, elmondtam a panaszaimat, megvizsgált, elküldőt ct-re. Pontos diagnózis után mondta, hogy milyen kezelés, ő ki írta. Én papírral a kezembe oda mentem és elmondtam érthető nyelven, mit akarok. Erre a kis papira fel volt írva, amit én szeretem, volna kérdezni és mondtam neki parasztos érthető nyelven, mondja el ezeket, nem pedig orvosi nyelven. Én nagyon határozottan elmondtam, mit szeretnék, ő elmondta, hogy mit lehet. Mondtam, ha a konzervatív kezelés nem hoz javulás, felkeresem újból és meg beszéljük a további teendőket. Azt mondta ilyen határozott beteget, szeret, nem pedig azt, amikor akkor találja ki a gondolatait.  

Én minden orvoshoz papír+kérdésekkel a kezembe megyek oda. Én mindig megmondom az orvosnak határozottan a felkeresési célomat. Eddig mindig bevált. Én egy embernek adtam pénzt. Föleg időt és pénzt takarítotam meg. Volt olyan, hogy mondtam, ha nem intézkedik, sajnos el kell mennem egy másik orvoshoz. Ezt a szemébe. Az orvos úgy is látja, hogy érted vagy csak  rábolintasz.

A Rezsi torna nagyon jó,de nem ekkora gerinc fájdalomnál,az bíztos.

aned Creative Commons License 2008.03.17 0 0 2921
Köszi a beszámolód. Az az érzésem dr. Kiem mindenkinek ugyan ezt mondja, mivel nekem is ezek hangzottak el szóról szóra, bár ez lehet a csekély nyelvtudásának is az eredménye. Én is hasonlókat éreztem mint te és ezek szerint hasonló kezeléseket/mozdulatokat is kaptunk. Szerintem se menj műtétre, tudom, az algopirin kevés lesz, de ki kell bírni. Én megpróbálok nem beszedni semmit, de én is úgy gondolom: fizikóra elmegyek, márcsak a táppénz miatt is. Csak azt az 1 gyakorlatot kell csinálnod? Én egyébként egy kicsit már jobban vagyok!!!!
Előzmény: ring9 (2919)
aned Creative Commons License 2008.03.17 0 0 2920
hát erről még nem hallottam, de az apeh sem, mert nem ennek a szellemében járnak el. megköszönném, ha be tudnád linkelni ezt a pm állásfoglalást, szívesen kitenném a helyi apeh irodába!!! köszi
Előzmény: bela2200 (2917)
ring9 Creative Commons License 2008.03.17 0 0 2919

Szóval akkor dr. Kiem. Tényleg nagyon aranyos, de én is gondban voltam néha a szövegértéssel. Maga a kezelés kegyetlenül fájt, valóban nem finoman csinálja, de végül is dinamikus gerinctorna a neve. Ráadásul végig rettegtem, hogy többé nem kelek fel a zsámolyról-földről.

 

Nekem is azt modta, hogy nem jó a fizikoterápia, de arra jutott, hogy menjek csak el (ő nem tud táppénzen tartani), csak a súlyfürdőtől óvott, de ezt már a másik orvos is mondta. Azon én is kiakadtam, hogy azt mondta, ha fáj, elég az Algopyrin, nem kell annál erősebb, ezen (kínomban) csak mosolyogni tudtam.  

 

Amúgy sok újat nem mondott("natyon beteg ez a gerinc) azt mondta, hogy akkor tudott volna meggyógyítani, ha 10 évvel ezelőtt keresem fel, és letolt, hogy eddig miért nem kezeltettem (kár, hogy nem vittem magammal az összes negatív leletemet). Többletként annyit tudtam meg egy régebbi MR-ről, hogy a gerinccsatornám nagyon szűk, nincs túl sok hely az idegeknek, de ezt már korábban is sejtettem.

 

Sajnos sok jóval nem biztatott, nem úszom meg napi 5 perccel, és azt sem mondta, hogy mikorra várható bármi javulás. Miközben 10x elmondta, hogy "nem szabad operálni". Kérdem én, most mi a fenét csináljak, eddigi egyenlegem 1 orvos: nem kell, 2 orvos: nem szabad műteni. A fájdalom meg lassan elviselhetetlen, legalábbis az idő múlásával annak érzem, és senki nem tudja csillapítani, vagy legalább biztatni, hogy még mennyit kell így kibírnom.

 

A térdfelhúzós gyakorlatot nekem is kell csinálnom, de nekem nincs, aki a hátamat nyomja közben. Zsákot nem kaptam, és még időpontot sem, viszont azt modta, hogy bármikor fogad, ha csak úgy odamegyek, akkor is kezelni fog.

 

Úgyhogy részemről csodák továbbra sincsenek, de kaptam egy kis erőt ahhoz, hogy valahogyan mégis ki kell bírnom műtét nélkül.

 

Egyébként kérdezte, hogy honnan szereztem róla tudomást, ki ajánlotta nekem.

edi67 Creative Commons License 2008.03.17 0 0 2918
Úgy kell állnod, mint a csecsemők, akik még csak mászni tudnak és ringatózol előre és hátra.Tudunk valamit ring-ről?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!