Keresés

Részletes keresés

napsugarka Creative Commons License 2004.01.16 0 0 123
Én már évekkel ezelőtt vettem egy kisméretű bioptron készüléket, adtak hozzá fényterápiás készletet is. A fiam akkor még serdülő korban volt és rémesen nézett ki az arca. Annyira pattanásos volt, hogy már lelki problémákat is okott neki az állandó csúfolodás az iskolában. Akkor ajánlotta egyik munkatársam a fényterápiát a színterápiával. A hideg színekkel kezdtük a kezelést, és amikor már visszahúzodtak a gennyes kiütések, folyamatosan az alapszínnel kezeltük minden nap. (azóta is használja) Egy hónap után látható változás volt a lámpázás eredménye. Nem beszélve arról, hogy a lelkiegyensúly is helyreállt.(már nem csúfolták az iskolában.
Egyébként azóta már a nagyobb lámpát is megvettük, mert a kicsit kinőtte a család, de a kicsit mindíg visszük magunkkal, ha nyaralni megyünk, hozzánk nőt:)))
Előzmény: Pocakmicu (121)
annavagyok Creative Commons License 2004.01.16 0 0 122
Kedves Pocakmicu! Igazán örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésed. Ha élő az emil címed, szívesen küldök tájékoztatót.
Előzmény: Pocakmicu (121)
Pocakmicu Creative Commons License 2004.01.15 0 0 121
Amit én írtam miért em reagáltok?
Előzmény: nyuszitap (120)
nyuszitap Creative Commons License 2004.01.15 0 0 120
Szia Anna! Régen nem találkoztunk. A Nagylámpa, amit juniusban vettem Tőled, nálunk bevált. Ne törödj a rosszindulatú hozzászólókkal.
Mi a gyerek arcüreggyulladását a lámpával hoztuk rendbe, azóta nincs probléma.
Az apukámnak, aki régi dohányos, nagyon fájtak a lábai, három heti kezelés után már megszüntek a fájdalmai, igaz heti két három alkalommal még használja.
Én sokat szenvedtem az allergiámtól, amióta a lámpával sikerűlt felerősiteni az immunrendszerem, azóta semmi bajom.
A kedves férjem izületei fájtak állandóan, különösen időjárásváltozáskor, amióta lámpázunk, Neki is megszüntek a fájdalmai.
Én is ajánlom mindenkinek.
Kedves Annak, kívánom, hogy minél több emberen segíts a Bioptron lámpával, a rosszindulatú beszolásokra meg ne is figyelj.
annavagyok Creative Commons License 2004.01.15 0 0 119
köszönöm a jótanácsot, lehet, hogy élek is vele
Előzmény: buszjegy (118)
buszjegy Creative Commons License 2004.01.15 0 0 118
Annácska drága regisztrálj még ötven új nicket lámpareklámozásra....
Előzmény: annavagyok (117)
annavagyok Creative Commons License 2004.01.15 0 0 117
Hát, az internet már csak ilyen, ki erre használja, ki másra. Nemde? :)
Előzmény: buszjegy (113)
bioptronlány Creative Commons License 2004.01.15 0 0 116
Szia, én már régóta használom, a családban mindenkinek van valami problémája, eddig valamennyi bajra használt, ha elolvasod a hozzászólásomat, már abból is sok minden kiderűl.
Azért szóltam hozzá, mert én is úgy gondolom, kevesen ismerik még a bioptron lámpát.
Előzmény: Pocakmicu (114)
kukacka_1 Creative Commons License 2004.01.15 0 0 115
BUSZJEGY, szerinted a poposzexről nyitni topikot, az oké? A szexuális szokásokat a nyilvánosság előtt megtárgyalni az oké? És még idézhetném a Te tevékenységedet. Csak Te használhatok az internetet saját céljaidra?
Előzmény: buszjegy (113)
Pocakmicu Creative Commons License 2004.01.14 0 0 114
Üdv a http://web.axelero.hu/dish/ oldalon jártam, az egyik NETes ismerősöm mutatta, hiszen neki az ismerősei foglalkoznak ilyen dolgokkal, na mind1 komplikált... és mondotta rendeljek ilyen "csodát" a véleményeteket kérném, hogy hallott-e már valaki ilyenről, nem-e kamu? Megéri? Sajna árat még nem tudok. Majd kiderül minden...
buszjegy Creative Commons License 2004.01.14 0 0 113
Miért kell külön topicot nyitni hogy házalj a csodalámpáddal?
Előzmény: annavagyok (112)
annavagyok Creative Commons License 2004.01.14 0 0 112
Te egy szúros buszjegy vagy?

Szerintem ha egy általam kipróbált termékkel mást is meg szeretnék ismertetni, az nem reklám, azért meg, hogy ezt elmondom, fizetek a nethasználatáért.

annavagyok Creative Commons License 2004.01.14 0 0 111
A Bioptron lámpa polarizált fénye betegségek megelőzésére és a kialakult betegségek megszüntetésére eredményesen használható.

A Bioptron-lámpa polarizált fénnyel gyógyít. Semmilyen káros hatása nem ismert. Gyógyító hatása szinte valamennyi betegsére alkalmazható, SŐT a betegségek kialakulásának megelőzésére is.

Szeretném, ha megosztanánk tapasztalatainkat, hogy minél több ember megismerhesse ezt a rendkivűli terméket.

A Bioptron-lámpa segítségével stimulálhatjuk a sejtműködést, miáltal ismét elindulhatnak a regenerációs folyamatok. Ez a hatás azokat a sejteket célozza meg, melyek vagy sérültek, vagy egyéb ok miatt nem működnek megfelelően.

Személyes tapasztalataink: súlyos érszűkület miatt fellépő végtagi fájdalmak három kezelés után érezhetően csökkentek, izületi fájdalmak a kezelés első alkalmával megszűntek, migrénes fejfájásom a lámpa használata óta egyszer sem jött elő, az esti fáradt szemfájásom megszünt, a vékonyszálú hajam megerősödött, gyorsította a hajnövekedést, megszünt a cukorbetegség miatt kialakult körömgombásodás, vágott sebet hegesedés nélkül gyógyította, rövid idő alatt, az időjárás változást már nem jelzi a lában(ami nagyon kellemetlen tüneteket produkált), tüdő-és mellhártya gyulladást négy nap alatt fájdalommentessé tette,cukorbetegség okozta lábszárfekélyt kitartó kezelés után teljesen meggyógyította, arcüreggyulladás megszünt a kezeléssel, fülcsengés megszünt.
Egyenlőre ennyi.

Várom hozzászólásotokat.

Mégegyszer beírtam, hogy így már jobban olvasható legyen.

buszjegy Creative Commons License 2004.01.14 0 0 110
kedves anna es doktorbb,

ne felejtsetek ki a reklam erejet sem ha mar soherek vagytok 120+afat kipengetni...

Előzmény: annavagyok (108)
annavagyok Creative Commons License 2004.01.14 0 0 109
Szemfülecske emil ment, tájékoztató csatolva, remélem elég részletes:)
annavagyok Creative Commons License 2004.01.14 0 0 108
Kedves doktor, köszönöm a hozzászólást, várjuk további tapasztalatait.
doktorbb Creative Commons License 2004.01.14 0 0 107
Szeretném megosztani tapasztalataimat. Cukorbetegségben szenvedő betegeim körében igen kimagasló eredményeket értünk el a BIOPTRON LÁMPA használatával. Köztudott, hogy a cukorbetegség legveszélyesebb kísérőjeként a szövődményeket tartjuk. A szövődmények problémát jelentenek a látásban(hajszálerek meszesedése) a méreganyag kiválasztásában(vese, máj)a végtagok ereinek nagyfoku meszesedésénél(üszkösödés, lábszárfekély, amputáció)szívkoszorúerek meszesedése (infarktus)agyi erek meszesedése stb.
A hasnyálmirigyek lámpázása során több esetben tapasztaltunk javulást, aminek következménye, kevesebb gyógyszer szedése.
A végtagi erek meszesedésekor kimagasló javulás tapasztalható, megszűnik a fájdalom, többet mozog a beteg, megelőzendő a lábszárfekélyt, amputációt.
A kialakult lábszárfekély gyógyítása külön kiemelendő. Kitartó kezelés mellett, teljes gyógyulás tapasztalható, és a karbantartó kezelésnek köszönhetően nem újul ki fekély.

Aki már használta a Bioptron lámpát, csak jó tapasztalatokról számolt be.
Aki nem használta még, annak azt tanácsolom, NE MONDJON VÉLEMÉNYT!!
Ajánlom minden családnak, igen széles területen használható, eredményesen.

szemfülecske Creative Commons License 2004.01.14 0 0 106
Nem tudom lehetséges-e, de szeretnék kérni részletesebb tájékoztatót, nagyon érdekel!!!!
annavagyok Creative Commons License 2004.01.13 0 0 105
Szívesen küldök tájékoztatót. Már napközben is próbáltam, nem tudom miért nem fogadja a megadott emil cim. Még megismétlem párszor.
Előzmény: csogu (104)
csogu Creative Commons License 2004.01.13 0 0 104
Persze a lényeg, hogy hasson.
Mit írjak az e-mailben??:)
Az én e-mail címem az adatoknál megtalálható és megköszönném, ha küldenél egy tájékoztatót.
Előzmény: annavagyok (103)
annavagyok Creative Commons License 2004.01.13 0 0 103
A kérdésedre válaszolva "lényeg??" szerintem a lényeg, hogy Valakinek szüksége van-e a Bioptron-lámpára.
A következő kérdés hol és mennyi? Szívesen játékoztatok mindenkit, írjatok emil-t.
Előzmény: csogu (101)
annavagyok Creative Commons License 2004.01.13 0 0 102
Szemfülecske, kérdésedre nagyon egyszerű a válasz.
A hullámok hosszúságának a fény hatásában nagy jelentősége van. A bioptron spektruma a 400 nm-től 2000 nm-ig (nanométer) terjed. Nem tartalmaz tehát ultraibolya sugarakat (az 400 nm alatti tartományban van) és azért lehet a bioptron lámpával gyulladásokat is kezelni, mert az infravörös tartományból is csak keveset. Tehát gyulladás kezelésekor sem ártalmas. Természetesen, ha gyulladást kezelünk a bioptron-lámpával, ajánlatos a bőrfelülettől nagyobb távolságot tartani (5-10 cm). Ugye, most már jobban érthető, miért lehet eredményesen kezelni a bioptron-lámpával akár arcüreg gyulladást, akár fülgyulladást, igy elkerülve azt a szörnyű kellemetlenséget, hogy felszúrják. Aki részt vett már ilyen beavatkozáson, tudja milyen fájdalommal jár.
csogu Creative Commons License 2004.01.13 0 0 101
Lényeg??:)

Hol és mennyi?

Előzmény: annavagyok (99)
szemfülecske Creative Commons License 2004.01.13 0 0 100
Igen, valóban nagyon érdekes amit írtál, de a lézerrel is lehet kárt okozni. És mi van az ultreibolya káros hatásával. És hogy lehet például a tüdőgyulladást gyógyítani vele, amikor azt halljuk, hogy a gyulladásokra nem jó a meleg.
annavagyok Creative Commons License 2004.01.13 0 0 99
Szemfülecske! Nem meglepő a kérdésed, mindenkiben felmerül a kétség, ha azt hallja, hogy egy valami ilyen sok mindenre gyóyító hatással van. A kétkedésnek az az oka, hogy még nem ismerik, mi is az a POLARIZÁLT FÉNY. A Bioptron-lámpa polarizált fénnyel müködik.
Hogy mi is az a polarizált fény?
A normál lézerfénnyel ellentétben, - amely nagy energiáju, nagyon vékony sáv szélességben, egy színben - a polarizált fény széles sávban, több színben és kevesebb energiával müködik. A polarizált fényben kizárólagosan párhuzamos mezőben rezegnek a mágneses hullámok. Emiatt egészen különleges tulajdonságuk alakul ki, amit a bioptron fényterámiában felhasználnak. A bioptron-lámpa polarizációja egy speciális, világszabadalmaztatott, többrétegű tükörrel történő visszatükrözéssel alakul ki.
A biológiai stimuláció a sejtműködés helyreállítását jelenti, miáltal ismét elindulhatnak a regenerációs folyamatok. Ez a hatás azokat a sejteket célozza meg, melyek vagy sérültek, vagy egyéb ok miatt nem működnek megfelelően. A polarizált fény kiegyensúlyozó hatást gyakorol a sejtmembrámok működésére.
Egyszerűen arról van szó, hogy a polarizált fény hatására a szervezet öngyógyító hatása beindul, vagy felgyorsul.

Semmilyen káros hatása nincs!
A lámpát bárki tudja használni,még kisgyermek is.

Remélem válaszoltam a kétkedésedre, ha mégsem, kérdezz továbra is.

csogu Creative Commons License 2004.01.13 0 0 98
Béres csepp sem 1 dologra jó és mégis műkszik:o)

Bár én ezt, nem ismerem.

Előzmény: szemfülecske (97)
szemfülecske Creative Commons License 2004.01.13 0 0 97
Szeretném megtudni, hogy lehetséges az, hogy ilyen sok mindenre használhatod? Mert elég furcsa, hogy teljesen más jellegű problémára is megoldás. Igy első hallásra kétkedő vagyok.
csogu Creative Commons License 2004.01.13 0 0 96
Természetesen megvéd.
Ha baromi messze vagy és csak kicsit villan:o)
Előzmény: Kampec Dolores (95)
Kampec Dolores Creative Commons License 2004.01.13 0 0 95
És az atomvillanás... Azellen véd??? Vagy akkor nekünk kampec?
csogu Creative Commons License 2004.01.13 0 0 94
Jelöljétek ki, mintha másolni akarnátok és akkor nagyon szépen olvasható:o))
Előzmény: annavagyok (91)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!