Nem kellett volna levelet írnia és szítani a feszültséget, csak megmondani az igazságot, mint a legutóbbi interjúban: Gyerekek, én is öregszek, a Bundesliga egy k.va kemény bajnokság, amikor az Európa Ligában is kellett játszani, már az is sok volt, ki voltam mint a liba, egy szimpla 11-esbe is belesérültem. A válogatott amúgy is az én posztomon a legerősebb, ott van Dzsudzsák, Stieber, fiatalok, jók, szívesen mennek, akkor játsszanak ők, úgysem jutottunk ki velem se sehová.
Akkor én is azt mondom, hogy kösz az eddigi játékot és sok sikert a Hannoverben.
Véleményem szerint a nemzetközi klubfutball hatalmas átalakulás előtt áll.
Köszönhetően a ruszkik megjelenésének. Pedzegették a közös orosz-ukrán-fehérorosz bajnokság létrehozatalát, elkezdtek duruzsolni a keleti-balkáni csapatok fülébe is. Itt hamarosan olyan szakadás lesz, hogy Blatter és Platini a fejét fogja fogni. Szeletet akarnak a tortából, és az ő szemszögükből meg is érthető ez. Egy Bukarest-Szófia-Belgrád tengellyel nagyon erős bajnokságot lehetne létrehozni, kiegészülve Újvidékkel, Kolozsvárral, Razgraddal-stb. Az ukrán, orosz, fehérorosz bajnokság nagyon erős lehet. Duchatelet apja szintén szorgalmazza a Benelux liga létrehozását, 8 belga és 8 holland csapattal. Nincs egyedül a törekvésével. Azért az se lenne gyenge.
Skandinávok is próbálkoztak már a Royal Leage létrehozásán, csak a bajnokságuk mellett. A sógorok és Svájc közös ligája szinte adja magát. Mint ahogy a cseh-szlovák-lengyel is. De az írek is alakíthatnak közös bajnokságot akár. Sőt a spanyolok simán bevehetik a legjobb portugálokat. Szerintem nekünk a horvát-szlovén kettős a legesélyesebb, ha valóban ez a hosszútávú terv. Lehet nem is lenne rossz.
Csak kiderült, hogy Husztinak nem ezzel, vagy azzal volt/van problémája, csupán nem akar leereszkedni a magyar válogatott szintjére. Ő ezekkel már nem közösködik.
És mintha Szalainak is hasonló okokból szállt volna a fejébe a dicsőség.
A szerethetőt be lehet kamuzni a népnek, ha gyakran ismétlik sokan elhiszik. De az eredményest? Bár, ha jobban belegondolok, Pintér kölcsönkérhetné Egerváritól Kenyeres Imrét, ő a számok embere.
(csak halkan megemlíteném Kenyeresnek, hogy a Dortmund tegnap 128 km-t futott, mégis kikapott)
Oké, meg minden, de ez mit jelent a válogatottnak? Mennyiben előrelépés ?
Van egy angol 2-es középcsapatban egy védekező középpályásunk, aki 10 meccs után lehetőséget kapott jobbhátvédben? Ez vajon mire elég a nemzetközi porondon ? A szlovák Skrtel meg benne volt a Vasember valamelyik részében :) Liverpool mezben :)
Megjegyzem, ebben a pillanatban Gulácsinak adnám a heti díjat, kicsit az egész őszi remeklését is jutalmazva ezzel. Ez azonban semmit nem jelent, mert holnap még lesz egy hatalmas nagy Németh-Stieber párharc az összetett verseny harmadik helyéért.
Szalait a 70. percben lecserélték. Mivel ezen a héten már Gerának, Némethnek, Gulácsinak és Bajnernek is volt értékelhető produkciója, ezért kizártnak tartom, hogy Szalai kapja a heti díjat. Bár hivatalos eredményhirdetés csak a jövő vasárnap lesz, de a legfontosabb kérdés ma eldőlt:
Tartok tőle, hogy azt a mentalitást a német führerük erőltette rájuk, a németek esetében pedig egy egészen más szállóige rémlik a munkával kapcsolatban.
Köszönöm szépen ezt a kultúráltaln szép választ! Jó látni, hogy végre valami elindult a magyar fodballal kapcsolatban. Remélem az új szövetségi kapitány végre bátran mer majd nyúlni az akadémiák tehetségeihez, remélem rájuk fogja építeni a válogatottat. Úgy gondolom, hogy a hazai mezőnyben játszó játékosok is vannak olyan jók, mint a légiósaink csak a lehetőséget kell megkapniuk!
Még nincs kapitány, én változatlanul Róth kinevezésében bízom. Szakállas rekordokat dönthetnénk meg vele.
Balázs kapcsán jók az információid, Devecseri és Guzmics lesz a csapattársa, állítólag a Pool új mestere, Tornyi Barnabás mindenképpen ezt a feltételt támasztotta a feladat elvállalásához.
Nem voltam net közelbe, de van már új kapitány??? Azt olvastam, hogy Rutten lesz az az nson. Illetve a másik kérdésem, hogy Dzsudzsák ténylegm egy a Liverpoolba?
a szurkolók már így sem szeretik. van olyan, hogy egyszerűen megfagy valaki körül a levegő, lehet, hogy a szakma veti ki magából, lehet, hogy Csányinak vagy Viktornak szól be valami félreérthetőt, a habitusában simán benne van.
Lehet itt rúgozni Pinyő bunkóságának fokán, de tök értelmetlen, mert szakmailag nem igen van nála jobb most nálunk, akár be tud fejezni egy mondatot, akár nem.