Egyrészt itt az "összeszarás" aligha ott kezdődött, hanem vélhetően rögtön a mérkőzés elején, mer nem azzal a góllal kaptunk ki, az csak egy a nyolcból. Röhejes öngól amúgy, de alázás abban szerintem nincs, inkább hasonlít Tokody meg Durica öngóljaira, azokat se alázásnak nevezném.
Persze, de öngól és öngól között is van különbség. Szerintem az kurva ciki, hogy a tudattól, hogy Robben vagy egy tetszőleges holland ott van a 10 méteres körzetedben úgy összeszarod magad, hogy egy totál ártalmatlan szituációban a saját kapudba fejeled a labdát. Mert itt kb. erről volt szó. Oké, tudom, hogy Devecseri amúgy kurva jól szállt be a meccsbe!
Az öngólba semmi megalázó nincs sok esetben, szimpla hiba vagy még annyi se, olykor egyszerűen a kapus és az öngólt vétő játékos egymást meg nem értése. Például Maradona hat védős gólja, vagy Puskás visszahúzott labdája az alázás.
Hagyjátok, ennyi jutott szerencsétlennek Karácsonyra. Ezen izgult napok óta, regelt egy új nicket, és most körömrágva várja a reakciókat. Piros iksz, oszt csókolom.
Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci mondása egyelőre meglehetősen időtlen, de egyébként akkor se mondott hülyeséget, elég az 1985-ös év magyar futballsikereire gondolni.
– Mit üzensz a magyar szurkolóknak, akiket nemigen kényeztetnek el a mai játékosok? – Kérem őket: legyenek türelemmel. Egy jó csapat összekovácsolásához idő kell. Legalább négy-öt év. Adják meg a lehetőséget az edzőknek, hogy dolgozhassanak, hogy az elképzeléseiket meg tudják valósítani. Ne bántsák a játékosokat, hiszen ha cikizik őket, az bénítólag hat.
Jó harminc évvel ezelőtt a legjobb szórakozás a Képes Sport teremtorna volt minden karácsonykor. A Videoton jellemző fölényével, és a legtechnikásabb játékossal, Kovács Józsival. Szép idők. Kellemes ünnepeket a t. topiknak!
Jelzem, hogy akkor ott voltunk az EB-n. És ez a két doktor nem csak ilyen meccseket produkált. De lehet szidni őket. Ja! És Devecserinek miből van doktorátusa?
biszem baszom rész senkit sem érdekel, - főleg ez a bayern mániád, áhhhhh, gáz - szal nálam csak az mb1, erről írok listát :)
Fodbal
A legjobb játékos: Böde, de itt kurva nehéz választani, lehetne Nikolics, Kulabácsi, Kokó és Szalai is. De az összes felsorolt egy szar szintet hozott, Böde is, ez a tragikus, a többiek milyet?
A legrosszabb játékos: Devecseri-Guzmics, lehet személy szerint nem érdemlik meg amit kapnak, de ikonja annak, hogy milyen mélyen vagyunk
A legjobb csapat: Győr (végül is ők lettek a bajnokok)
A legrosszabb csapat: Eger
A legjobb edző: Bölöni László
A legrosszabb edző: Szentes Lázár
A legjobb mérkőzés: Törökország-Magyarország 1-1
A legrosszabb mérkőzés: Hollandia-Magyarország 8-1
A legjobb vezető: Garancsi István
A legrosszabb vezető: Csányi Sándor
A legszimpatikusabb futballszereplő: Kassai Viktor
A legirritálóbb futballszereplő: Kubatov Gábor
A legszebb pillanat: magyar bíró vezette a Bayern-Barcelona BL-elődöntőt
A legszörnyűbb pillanat: Kondás Elemér magyarázkodása a Debrecen-Strömsgodset mérkőzés után (ehhez egy megjegyzés: hihetetlenül széles volt a választák, de én leginkább akkor szerettem volna felakasztani magam, amikor a 0-3 megjelentek a tévéképernyőn Kondás gülüszemei).
Az év felfedezettje: Kenneth Otigba
Az év csalódása: Juhász Roland
Futball
A legjobb játékos: Frank Ribéry
A legrosszabb játékos: Kaká
A legjobb csapat: Bayern München
A legrosszabb csapat: Törökország
A legjobb edző: Jupp Heynckes
A legrosszabb edző: Abdullah Avci
A legjobb mérkőzés: Bayern München-Barcelona 4-0
A legrosszabb mérkőzés: Hollandia-Magyarország 8-1
A legjobb vezető: Karl-Heinz Rummenigge
A legrosszabb vezető: Josef Blatter
A legszimpatikusabb futballszereplő: Tito Vilanova
A legirritálóbb futballszereplő: Josef Blatter
A legszebb pillanat: két német csapat a BL-döntőben
A legszörnyűbb pillanat: minden olyan hír, amelyik a katari Vb-vel kapcsolatos
Hát az Mlsz is valami ilyesmiben reménykedik hogy Pintér majd leorditja a játékosok fejét és ettől leszünk eredményesek, szóval ez tényleg nagyon komoly szakmai érv Pintér mellet.
Vannak falusi csapatok ahol valamivel komolyabb szempontok szerint választanak vezetőedzőt.
Fradi 89-ben kupagyőztes??....Inkább 91-ben.A "váci játékosok megköszönik az egész éves bíztatást".Kár,hogy azon a meccen a diósgyőrik szurkoltak a vácnak..
Csakhogy nem volt olyan ország, amelyik ne akarta volna az I. világháborút. De ha nem így lett volma, a Monarchiának abban a formában nem volt nagy jövője. Korábban már kifejtettem itt, hogy szerintem a csehek lehettek volna a menekülés kulcsa, ha velük a császári hatalom ugyanúgy megköti a maga kiegyezését, ahogy velünk tette. Akkor a szlovákok nak se lehtt volna hová ugrálni.
Plusz békés körülmények között le kellett volna mondani bizonyos területekről: a délszlávok csinálják csak a maguk buliját, Dél-Erdélyben létrehozni egy olyan román autonomiát, aminek esetleges önállósódása nem veszélyeztette volna az észak-erdélyi területek megmaradását, Galícia elengedése pedig szövetségessé tehette volna a lengyeleket, ami nem lett volna hátrány. Persze utólag könnyá okosnak lenni.