penteken halaszlevet ettem a vig molnarban. szombaton keszeget vacsiztam a strandon. vasarnap az akasztoi halaszcsardaban harcsa-ponty halaszlevet ettem, majd utana harcsamajat magyarosan. hetfon este egy halom keszeget sutottunk, kedden kemences pisztrangot ettem, ma pedig delben sult keszeget, most este pedig harcsa fish and chipset. lassan meg kellene tanulnom uszni :)
Ma töltött tök volt sajtmártással, holnapra viszont gombapaprikás lesz galuskával( vagy tésztával), mert hogy a Lidlben 500 Ft volt egy fél kg csodaszép gomba.
Addig nyögdécseltem, hogy mennyire szeretnék palacsintát enni, hogy Lényem felajánlotta a sütést. Részemről egy kis fejtett bablevessel járultam hozzá az ünnepi ebédhez. Van maradékom 2-3 napra, így hét elején nyaralok.
Ma rántott karaj és rántott csirke volt görög salátával, párolt répával és némi petrezselymes krumplival. miután a fiam egyhetes egyiptomi merülés után ma reggel érkezett, különösen örült a disznóhúsnak:))
Holnap töltött tök, sóskamártás, marhahúsleves, és tökfőzelk maradék. Mindenki( mi ketten) ezek közül azt eszünk, amit akarunk :))
Szerintem másból se nagyon. Ritkán járok arra sajnos, vagy szerencsére. Tudod nem vagyok egy ár érzékeny tipus, de ez azért elég ütős. Annyira szerettem volna oda költözni, de nem volt elég pénzem, így szorultam ide. Biztos, hogy itt olcsóbban élek és alap dolgokat itt is megkapok.
Most a bőség zavara van nálam. Kaptam az áhított marhapofát, itthon meg megérkezett a kért kacsazuza, no és hal is van a mélyhűtőben. Lesz miből "alkotni".
Sajnos arra nem járok. Különben se lennék képes húst venni piacon, ez valami rossz beidegződés nálam, hogy húst csak tiszta rendes zárt üzletben veszek. De van még tippem, majd csütörtökön megkérdezem.