Keresés

Részletes keresés

Lyvilla Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5100
Mogyiné, jobban van már picikét a lelked ??? Mél ment.
Apropo, tali ?

Manka, Gica, megpróbálok ma délután mélni. Elment a főnököm 1,5 hét szabira...

Ana, az altatást mindenki másként éli meg, ráadásul még ugyanannál az emberkénél más-más alkalommal más-más mellékhatások jelentkezhetnek. Reméljük, Nálad nem okoz semminemű problematikákat @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@.

monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5099
Utolsó hozzászólásom...
Cinigo bocs hogy elkereszteltelek:-))))))))
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5098
Cicigo,
Üdvözöllek. Persze, hogy befogadunk. Nekem sokat segít a topic, és biztos neked is sokat fog. Úgy hogy szorgalmasan olvasgass minket. Hová ill. kihez jársz? Meddoségi cetrumba?
Előzmény: cinigo (5096)
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5097
Ananova,
Igaza van Susoknak. A laparoszkópia alkalmával engem is altattak, és még másnap sem tudtam nagyon enni. Ez az altatástól van, ezután az embernek hányingere lehet. Persze lehet, hogy ez nem olyan altatás, de nekem 13 órakkor volt, és elotte való nap se ehettem már nagyon, és csak éjfélig ihattam, de addig nagyon sokat. Még egyszer mondom, lehet, hogy ez másféle altatás.

Én is nézem a Barátok köztet. Szerintem is jó.

Talira nincsenek új jelentkezok?

Nünü, te nem jösz a talira?

Na én a hétre befejezem. Jó hétvégét mindenkinek!

Ananova,
Drukkolok@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Előzmény: susok (5095)
cinigo Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5096
Sziasztok!
Új vagyok, cinigo néven.
Most gondoltam, hogy végre csatlakozom hozzátok és leírom Nektek az én történetemet.
A férjecském 20 évvel idosebb nálam és már 3. éve próbálkozunk a babával. Sajna nem sok sikerrel. 2 éve doki segítségével.
Bromocriptin, Clostylbegit, átjárhatósági... kevés a farkincások létszáma stb stb.
Lassan feladnám, ha nem olvasnék a Ti sikereitekrol.
Pigletet már piszkálom egy táblázatért... Bejelentkeztem, hátha elobbre jutok a listáján.
Röviden ennyi rolunk. Sokat utazunk, de már minden megvan, csak O kell.../ene!
Olvaslak Benneteket, bár ritkán tudlak, mert a munkahelyem elég zurös... na semmi komoly, csak odafigyelnek a paciensekre.
Jók legyetek, remélem befogadtok!
Kati, a cinigo
susok Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5095
Ana! Nagyon szurkolok ám itt a háttérben:)
Az altatástól egyáltalán ne félj, Trisának igaza van, amikor ott vagy, kifejezetten kellemes, és tudod, hogy 20 perc múlva mindenen túl leszel (fájdalom nélkül). Az egész tényleg nem több 20 percnél! A kajáról annyit, hogy egy barátnőm, akinek 3 lombikja volt, mindig szörnyen éhes volt, mikor felébredt. A második alkalomtól már otthonról vitte a sültcsirkét:) Ezen felbuzdulva én is vittem kaját és olvasnivalót. Nekem 10-kor volt a punkció. Vízszintesben az ágyban kutya bajom sem volt, de dél körül, amikor felkeltem pisilni, totál felfordult a gyomrom, pedig tutira üres volt. A mellettem fekvő lány 2-kor úgy kipattant az ágyból, amikor már haza lehetett menni, én a felöltözéskor ismét lesápadtam és forgott a gyomrom, így csak du. 4-kor engedtek el. A kocsiban igyekeztem majdnem vízszintesre csúszni az ülésen, és az ablakot teljesen lehúztam, pedig nagyon hideg volt (november közepén). Egyszóval aznap rá sem bírtam kajára nézni, és csak fekve bírtam jól lenni. Viszont másnapra elmúlt, mentem is szépen dolgozni. Szóval azért bánj óvatosan a kajával, előbb menj el pisilni, győződj meg arról, bírod-e a függőleges helyzetet. Ha igen, és kívánod az ennivalót, egyél csak nyugodtan. Az altatásra is mindenki másképp reagál.
Egyébként a Barátokköztre, én a lombik kapcsán szoktam rá. Azelőtt soha nem néztük, de amióta minden este az éjszakai ügyeletre járunk (október 19-e óta), minden este megnézzük, és csak utána indulunk el. Értelemszerűen a többi műsorra csak videó segítségével van esélyünk. Szerintem jó, nekem tetszik:)

Candra, Ananova, LZJ, Csicsóka, Probaby ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

csinnnKA Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5094
Ananova! :-*
Hát szóval azért tudod... egy picit belegondoltam... a Te holnapi napod sem kevésbé izgalmas, mint az enyém. Ami azt illeti, ha bejön a dolog (és miért ne jönne be), akkor most ki kit irigyel?! (Azt hiszem, én is irigyellek téged.)

a.mona!
Kicsi csillagocska! Nem lehetne ennek a dokinak a nevét-címét nagydobra verni?
(Vagy ha nem akarod, akkor léccike, hajjijjá már meg vele egy mélben, de ne a regisztrációban megadottra, hanem a csinnnka@drotposta.hu-ra, ha szabad kérnem. Már csak azért, mert ha (ne adj Isten!!!) nyárig nem jön össze a gyerek, akkor nyáron -utolsó próbálkozásként- még egyszer orvost váltok.) Úgyhogy örülnék, ha megadnád a titkos adatokat! ;-)

Előzmény: a.mona (5066)
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5093
Köszi Nünü, majd ha aktuális lesz, akkor értekezünk, de szerintem vonattal megyek. Visszaolvastalak, mert nem emlékeztem az elozményekre. Látom te is túl vagy már pár dokin. Olyan nehéz egy normális dokit találni, aki törodik a lelkületünkkel, és minden lehetséges vizsgálatra elküld, nem pedig csak gyogyival töm, és szedi a pénzt.
Előzmény: Nünü (5092)
Nünü Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5092
A Délpesti az MO és M5 autópályákról nagyon könnyen megközelíthető, a most nyílt Tesco felé kell menni,az ki van táblázva, de nem kell bekanyarodni az áruházhoz, hanem tovább menni Soroksár felé, az is ki van táblázva. Csak egy út van, nem tévesztitek el. Az első kereszteződés jobbra a Köves utca, kinn van a kórház tábla.
Akinek kell, elküldöm scannelve és bejelölve a térképet, adjatok email címet!
vagy ha megírja valaki, hogy lehet ide feltenni, akkor felteszem.

probaby
mi a véleményed a Délpestiről? Hol tartasz? Én is Forgácshoz jártam.
Üdv: Nünü

Előzmény: probaby (5067)
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5091
Köszi Lyvilla,
Nekem szükségem van erre a rugdosásra. Tényleg jó, hogy nem adtak késobbre idopontot, mert közben 15-ször meggondolnám magam.

Akkor a Drávucz engem nem csípne. Általában engem elso látásra nem szoktak csípni, mert pofákat vágok, és nem vagyok egy vigyori bólogató Jani.

Én is olvastam ezt a cikket. Tényleg olyan szemétség ezt kérdezni, de valahogy én sem tudok, így a pofájába hazudni senkinek. De úgy látszik meg kell tanulnunk.

Előzmény: Lyvilla (5090)
Lyvilla Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5090
Monix, azért én először elmenneék a Kaáliba - legalább letudod a beugrót, ami ugyis csak egyre magasabb lesz - onnan ugyis a HIETE-re ( Hajnal I. Eü..... a végét nem tudom már ) küldenek, mert velük vannak szerződve kórházi kezeléseket illetően.
A Drávucz-cal azért kissé vigyázni kell, tud elég állat is lenni ( bocsánat ) - éves tapasztalataim szerint "osztályozza" a betegeket, akit nem csíp, az el is menekül tőle pánikszerűen. Nekem nem volt vele bajom, mi a "helyes" pár kategóriába kerültünk, nem tudom mi alapján.
Van viszont egy fiatal, szőkés, szemüveges doki, aki nagyon rendes és finoman nyúl az emberhez - egyszer ő inszeminált, és kategóriákkal finomabb volt, mint Drávucz. A nevére sajnos már nem emlékszem, de hátha meg tudja Neked mondani valaki, aki most aktuális a HIETE-n.
Amugy a Szabolcs utca neked azért is lesz jobb, mert ha esetleg kocsival mentek Pestre, nem kell keresztülutazni Pesten, hanem a Dózsa Gy. utból nyílik. ( Ide már én is eltalálnék, lehet, hogy még becsukott szemmel is ).

Ana, ugy látom hazamentél, de otthoni címzéssel küldök +++++++++++++++-t.

És ez a többieknek, akikről olvastam, hogy most vannak a sűrűjében, de már nem tudom követni : ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.

Monocsóka

Ha jól emlékszem Te készülnél új munkahelyre...
Tegnap a she, karrier oldalán olvastam, hogy nők esetén természetes a kérdés a jövőbeli munkáltató részéről, hogy mikor szeretne gyereket. DE, azt is írja a she, hogy eszedbe ne jusson a valóságot mondani, természetesen le kell tagadni mindent, mert maga a kérdés is övönaluli....
Mit mondjak, mint szerény és becsületes RÁK-lelkületet, engem is nagyon meglepett ez a cikk.

Előzmény: monix (5085)
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5089
A témában teljesen járatlan vagyok, de biztos, hogy a vitaminok fontosak. Olvasd el a 144-es hozzászólásban bekopizott linket! Én úgy tudom az E-vitamin, Magnézium, és a cink nagyon fontosak. A ginzenget nem tudom.
Előzmény: Steve68 (5087)
Bie1 Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5088
Monix,
Mi épp holnap megyünk Drávucz dr-hot, most már azt is tudom tőletek, hogy ő a HIET-en van :))))
(eddig csak az utcát tudtam,hogy hová kell menni.

Csináltak már valakinek immunológiai vérvizsgálatot (férj+feleség vére, + sperma) Mennyi idő alatt van meg az eredménye?

Bie

Steve68 Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5087
Sziasztok!

Mivel még mindig nem jöttek meg a december 8-i hormonvizsgálat eredménye, addig ugyebár a dokihoz sincs értelme visszamennem, továbbra is próbálok keresni infókat a "kisfickók számának házilagos növelésére". Most a cinkről találtam érdekes infókat egy termékismertetőben, kérdezném Tőletek, mi a véleményetek esetleg tapasztalatok róla:

1, ".. a sejtek növekedésétől a tesztoszteron termeléséigtöbb ezer feladatot lát el"
2, "... hasznos a meddőség kezelésénél"
3, "Minthogy elegendő cink szükséges a normális tesztoszteron és spermatermeléshez, egyes kutatások szerint ... a krónikus cinkhiánnyal magyarázható"

Még egy kérdés: Ginseng és Ginseng között szerintetek van-e különbség? Annyi fajtát árulnak
(kínai, koreai, 9 éves...), hogy nehéz dönteni (persze, lehet, hogy nem is kell). Mennyit érdemes belőle fogyasztani (én 400 mg/nap fölött fogyasztok egy kevéssel)

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok, és küldök nagyon sok +++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsúr Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5086
Rengeteg új könyvünk van azóta, mióta Kedvesem is Pestre jár. :-)

Laci, a férj

Előzmény: monix (5085)
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5085
Én is csak hétfon leszek. Várom majd szívrepesve a válaszát. Lehet, hogy mégiscsak hozzá jelentkezem be, mert ugye ha már Pestre kell járni, akkor úgyis ugrik egy teljes napon, és akkor tök mindegy mennyit kell várni, majd olvasok. Ez költségtakarékosabbnak tunik.
Szerintem már ki vagytok akadva, hogy én állandóan ezen problámázom, hogy kihez menjek. De az bizti, hogy a talira túl leszek az elso konzin, vagy itt, vagy ott, vagy máshol....De meddoségi centrum lesz.
Előzmény: Ancsúr (5084)
Ancsúr Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5084
Hétvégén megírja a tapasztalatait, hétfőn tudom elküldeni, akkor leszek újra. Tényleg jó orvos, szereti (már érted, hogyan), nekem is szimpatikus, mert jókat mond róla. Higgadt, nem kelt vaklármát, gyors, de konkrét, határozott, a lényeggel törődik, magabiztos és biztat. Valóban egyáltalán nem lekezelő.

Laci, a férj

Előzmény: monix (5083)
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5083
Na igen, közben visszaolvastam. Ancsúr majd írj nekem egy részleteset légyszi, arról hogy milyen kivizsgálásokra küldött . 3. napi vérvételen kívul, volt más vérvétel is? Stb... Magánba is írhatsz. Jó doki. Mert némelyik doki, olyan lekezelo mondok neki valamit, kérdezek, csak legyint, hogy o azt jobban tudja, és ne beszéljek bele, csak csináljam amit mond... Persze nem mondja így ki nyíltan, csak érezteti...
Előzmény: Ancsúr (5082)
Ancsúr Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5082
Bizony, ott van Dr. Drávucz, mi is nála. Szerintem Kedvesem írt róla. Inszem is van, meg minden.

Laci, a férj

Előzmény: monix (5081)
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5081
Köszi Laci. Akkor ott van a Drávucz dr.? Róla írt már itt valaki jókat. De ki? Ott csinálnak inszemet is, HSG-t is?
Előzmény: Ancsúr (5080)
Ancsúr Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5080
A HIETE az a Hajnal Imre Egészségtudományi Egyetem, a Szabolcs utcában, mi is ott vagyunk "tagok".

Laci, a férj

Előzmény: monix (5079)
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5079
Lyvilla,
Írtad, hogy majd a kivizsgálásra járhatok a HIETE-re is. Az melyik? Délután azt hiszem felhívom a Kaálit, és megkérdezem ezeket a költségeket. Mert mondjuk, ha nekem hormonális bajom van, vagy inszem lesz, akkor menjek megint máshová, ha nagyon drága a Kaáli.
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5078
Mindegy, akkor is megnyugtató, hogy jösz. Majd akkor elotte megbeszéljük a részleteket.
Előzmény: Lyvilla (5077)
Lyvilla Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5077
Természetesen számíthatsz rám Monix - bár engem csak "kabalaként" vihetsz magaddal, mert a helyismeretem és a tájékozódó képességem = 0 ( de jó nagy ám !!! )
8 éve élek Miskolcon, de még itt is vannak fehér foltok !!!!
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5076
Már éppen kezdtem irigykedni, hogy te csak így leléphetsz. Ez a legsz*rabb az irodai 8 órás munkában, hogy akkor is itt kell ülni, ha nem fulik a fogad a munkához, vagy nincs mit csinálni....
Előzmény: ananova (5074)
trisa Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5075
Monix,

te egy fej vagy, nem hülye!!! MAgamtól sohasem jöttem volna rá, mert nem is figyeltem, hogy mik azok a kis piros betűkkel írt szavak, mint adatok, stb. a hozzászólások mellett. És jééééé működik, megtudtam, mindent amire kívácsni voltam. Aki ilyen hasznos tagja a társadalomnak - megsegíti a szegény számítástechnikai analfabétákat - az megérdemli, hogy jó kedve legyen!!!
NAgyon szuper hétvégét, én húzok haza, mert a mondás is úgy tartja, hogy buszváró van, de váró busz nincs.....

MIndenkinek szuper jó hétvégét!!!!

trisa

ananova Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5074
Nem birok elszakadni tőletek, az az igazság!!! : ))
Előzmény: monix (5072)
ananova Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5073
Majd én elpátyolgatlak...még mindig itt ülök ám....hehehe
Előzmény: monix (5072)
monix Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5072
Probaby, Majd ha biztos lesz, akkor egy pontosabb leírás is jó lenne. Én teljesen hülye vagyok a pesti közlekedéshez.
Előzmény: probaby (5071)
probaby Creative Commons License 2001.01.19 0 0 5071
Felhívtam a kórházat, sajnos csak egy óra múlva lesz. Majd később próbálkozom.
A Délpesti kórház neve, címe: Jahn Ferenc Délpesti Kórház
Cím: 1204 Budapest, XX.ker. Köves u. 2-4.

A Boráros térről 25 perc busszal, 15 kocsival.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!