Keresés

Részletes keresés

felixanyul Creative Commons License 2002.12.23 0 0 3
mondom, 2-3 naponta locsolok csak, de a begonia meg ezt sem birja ki, ahogy megszomjazik rogvest elkezd lekonyulni, alt. a locsolast koveto napon.
Előzmény: barnetto (2)
barnetto Creative Commons License 2002.12.23 0 0 2
Huzat, túlöntözés nem lehet?
Csak akkor locsold meg, ha már száraz tapintású a földje.
Előzmény: felixanyul (1)
felixanyul Creative Commons License 2002.12.23 0 0 1
minden viragot azonnal atultettek, ahogy hazaviszem. 2-3 naponta locsolom, alulrol is, azaz meglocsolom, aztan a taljaba is ontok egy keveset. a helyzet azonban valtozatlan, mar csak nehany level van rajta. ketsegbe vagyok esve:(
Előzmény: Tozatu (0)
Tozatu Creative Commons License 2002.12.19 0 0 0
Átültetted-e?Általában amiket veszek ilyen helyeken rövid időn belül átültetem nagyobb cserépbe és rendes virágföldbe.A begónia szereti a vizet,de ne álljon alatta.Alulról locsolod?Ha hűvösebbre tetted,kevesebb vízzel is beéri télen.Több ötletem nincs,ha nincs kártevő.
Előzmény: felixanyul (-)
felixanyul Creative Commons License 2002.12.16 0 0 topiknyitó
az osszel vettem a KEK-en egy begonia rexet. gyonyoru, bordo levelu, dus volt:( most mar nem az. eddig az ablaktol masfel meternyire a teve tetejen lakott, de elkezdte hullatni a leveleit. elobb osszeszaradtak, majd szarastul buktak ala a cserepbol. azt eszrevettem, h ha vizhianya van teljesen osszeesik es ha meglocsolom fel oran belul felegyenesedik. de erre az osszeszaradasra nincs tippem. kitettem most a ket ablak koze, talan ott jobban erzi magat, mintha kevesebbet hullatna el a leveleit, de igy is van mar egy-ket szar, ami kezd osszeszaradni. segitseg, mi a helyes ut a lelkehez? elore is koszi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!