Keresés

Részletes keresés

zsluzse Creative Commons License 2008.07.24 0 0 997

Szia!

Mióta alulműködök az óta kicsit magas a koleszterinszintem... elötte sose volt gond vele! Lehet ez a kettő egybefügg? Mert látom, hogy nálad is kérték az ellenőrzését. Ha megtudsz valamit szóljál!

demjengi Creative Commons License 2008.07.24 0 0 996

Szia!

 

Nekem csak 3 tünetem volt amikor túlműködtem: fogyás, belső remegés, dűhkitörés, pedig egyébként nagyon békés ember vagyok. Halál félelmem nem volt.

Előzmény: cirmos11 (994)
kkmd Creative Commons License 2008.07.24 0 0 995

Szia!

Milyen paramétereket kért vajon az orvosod? A TSH, FT3, FT4 amelyek jelezhetik a túlműködést 1-2 napon belül megvannak. A TRAK, az autoimmunra utaló paraméterek azok valóban hosszabb időt vesznek igénybe. Próbálj meg érdeklődni a laborban, hogy a TSH stb. nincs-e már meg. Ha azok megvannak, már lehet jósolni, valóban a paizsmiriggyel van-e gond, mert még egy csomó más dolog is szóba jöhet. A túlműködésre jellemző a folyamatos magas pulzus és az idegesség. De ez ugyanakkor jelenthet "sima" pánikbetegséget vagy stressz okozta magas pulzust. A túlm. okozta magas pulzusra általában a Huma-Pronolt preferálják. A belső remegés is lehet a túlműk. miatt akár.

 

Addig is míg nincsenek eredmények ( azért érdeklődj részeredmények után!) igyál citromfű teát, és kérj a dokitól valami enyhe nyugtatót ( együtt ne a kettőt!) . Egyáltalán nem biztos, hogy a pajzsmiriggyel van gond, nyugodj meg.

Üdv

kkmd

Előzmény: cirmos11 (994)
cirmos11 Creative Commons License 2008.07.24 0 0 994
Sziasztok!
Új beteg vagyok, illetve még csak valószinű, hogy túlműködéses vagyok...2 héttel ezelőtt nagyon megugrott a pulzusom , a háziorvosom szabadságon volt, igy elmentem a helyetteséhez. Rögtön ekg-ra rakott, 120 volt a pulzusom. A helyettes orvos és másnap a háziorvosom is mindketten a másik véleményéről nem tudva pajzsmirigytúlműködésre gyanakodott egyből, pedig "csak" magas pulzus és minden ok nélküli folyamatos idegesség volt a panaszom. Voltam uh-on, az teljesen negativ, a szemészet is. Múlt héten vették le a vért, 3 hét mire megjön az eredmény, vagyis márcsak 2. A szapora pulzusra a dokim Bisoblockot irt fel, reggel egy felet, úgyhogy az most nagyjából rendben van. Csak azt nem tudom, és ebben kérem a segitséget attól, akinek túlműködése van, hogy néha érzek olyan belső remegést, mintha az egész testem bizseregne belülről, ez is tünete a túlműködésnek? Nagyon rossz érzés, 1-2 órát tart és olyan halálfélelem érzés jön rám közben. Lehet, hogy mivel a pulzusom most a gyógyszerrel karban van tartva igy próbál "jelezni" a túlműködés? Köszönöm, ha valaki válaszol :)!!!
könyvmoly Creative Commons License 2008.07.23 0 0 993
Szia!

Szemproblémát az alulműködés szerintem sem okoz. Inkább arra tippelnék, hogy vagy ilyen a véletlen, vagy valami szemproblémád volt korábban is, amit a tiroxin szedés elkezdésének valamelyik mellékhatása kihozott. Pl picit magasabb pulzus, vérnyomás, stb... Nem tudom, de a helyedben nem csak az endokrinológust nyaggatnám, bár persze kérdezd meg azért, hanem szemészhez is elmennék.

(Nem szabad abba a hibába beleesni, mint sokan, hogy ha kiderül egy betegségük, akkor onnantól jó ideig minden bajuk okozójának ezt tartják. Komoly egyéb betegségeket lehet nem észrevenni így...)


A másik: igen, ennyire leterheltek, ilyen rengeteg a beteg. Mondjuk én is zokon venném, ha nem válaszolna a kérdéseimre a doki, de akkor is tény, hogy nagyon lecsökkentett rendelési idők vannak, messze nem elég ennyi betegre. Arra mindenesetre számíts, hogy ha nem kapsz időpontot kontrollra, hanem csak azt mondja, gyere vissza kontrollra kb ekkorésekkor, akkor akár két-három hónappal korábban kell időpontot kérni, annyira tele vannak.
Előzmény: thalean (991)
demjengi Creative Commons License 2008.07.23 0 0 992

SZia!

 

Ahogy én tudom a szemprobléma akkor jelentkezik, ha valaha is volt túlműködésed. Csak alúlműködés szerintem nem okozza.

Együtt jár azzal hogy a szemgolyód hátúl fáj egy kicsit, és a szemhéjad is vastagabb lesz. SZóval lehet, hogy a dokidnak igaza van.

 

 

Előzmény: thalean (991)
thalean Creative Commons License 2008.07.23 0 0 991
Sziasztok!

Újként írok ide, de érintettként. Jó, hogy van ez a fórum, ahogy látom, a pajzsmirigy-dokik nem nagyon világosítják fel a betegeket a dolgokról...

Én alulműködök, épp ma voltam vérvételen másodjára és hétfőn megyek kontrollra a dokimhoz. Két hónapja szedek Letrox 50-et. Májusban ilyenek voltak az eredmények:
TSH: 10,37
FT4: 9,970
ATPO: 424,000
Koleszterin: 6,35

Az első találkozásnál próbáltam a dokiból kiszedni, mik ezek a cuccok, de nem ért rá... Internetről próbálkoztam infokat szerezni.

Viszont olvasom, hogy másnak is van szemproblémája. Amikor elkezdtem szedni a Letroxot, azóta a bal szememmel (nem olyan vészesen, de mégis) kettőslátásom van. Ekkora véletlen nem lehet, ezért felhívtam a dokit, aki azt mondta, ne hülyéskedjek, semmi köze a kettőnek egymáshoz...

Nem értem, tényleg ennyire elfoglaltak a dokik, vagy ilyen sok a beteg, hogy legalább az első alkalommal felvilágosítaná az embert, hogy mire számítson, mi micsoda a leletben, milyen kezelés lesz, ha lesz (látom, van, aki ultrahangon is volt, én csak vérvételen), szóval nem értem...

Hétfőn megyek kontrollra, megint megpróbálom zaklatni őt néhány kérdéssel. Ha őt nem lehet, rátok számíthatnék? :)

Köszi,
thalean
kkmd Creative Commons License 2008.07.22 0 0 990

Sziasztok,

megjöttünk a nyaralásból, két hét, nagyon finom volt!

Közben támadt egy korszak alkotó ötletem: lehet, hogy a változókori (45év) ösztrogén szint csökkenés miatt jött ez az egész mizéria, ezért vettem szójalecitin (fitoösztogén tartalmú) kapszulát, és ezzel egészítettem ki a gyógyszeres kezelést- 3x1Methothyrin és 3x1/2Humapronol. Mivel tartottam a csontvelőkárosító mellékhatástól ( a doktornő azt mondta, azonnal orvoshoz kell fordulni, vagy haza kell jönni, ha belázasodok) és a laborleletek is azt mutatták, hogy pánikszerűen csökkent a fvs és neutrophil szám, már az elején 2x1 Met.-t szedtem, és a múlt héten pedig 1x1-2x1 naponta váltva. Ezen a héten elkezdtem a napi 1x1 Met. adagot. Mivel tüneteim nincsenek, és a szememen sem érzem a nyomást, gondolom így is rendeződnek a hormonjaim. 1-2 héten belül lesz kontrol TSH-FT4 labor, akkor majd kiderül, jól okoskodtam-e.

Mindezt jó lenne orvossal is megbeszélni, de ők olyan fafejűek a laikusokkal szemben:-((((

 

Viszont a nyakam már elöl is megdagadt, a doktornő azt mondta a gyógyszertől, így ez még egy ok az eliminálásra.

 

Pusz mindenkinek!

kkmd

 

demjengi Creative Commons License 2008.07.20 0 0 989

Sziasztok!

Tegnap jöttem haza a kórházból, ezért nem jelentkeztem.

Nekem furcsa, hogy magatoktól, érzésre eldöntitek, hogy mennyit szedtek egy gyógyszerből. Nem találom helyesnek. Persze én is a múltkor ezt csináltam, és pont az ellenkezője derült ki mint amire gyanakodtam. Most havonta ellenőriznek.

55 éves vagyok, nem mai csirke. Ami furcsa, hogy pm probléma soha nem volt a családban, azt se tudtam mi az.

A sima szemészek nagy része nem veszi észre a Basedow kort. Azzal magyarázzák ezt, hogy gyakorlatilag nem a szemnek azzal a részével van a gond, amit ők vizsgálnak,  max a szemnyomás lehet gyanús, de ez kezdetben nem észrevehető. Engem simán elküldött a szemész, hogy semmi bajom, amikor már rég fájtak a szemgolyóim hátul. Egy hónap múlva elmentem egy másikhoz, akinek már volt valami gőze erről a betegségről, meg én magam is rájöttem, a tünetekből, hogy ez biztosan az. Ekkor pm szakemberhez kell fordulni !!! Az majd elküld a megfelelő (ha szerencséd van) szemészhez. Én a 3.-nál járok jelenleg.

Ahogy látom, sokkaknál ez magától elmúlik, amint a pm be van rendesen állítva, de vannak akiknél szteroidos infuziókkal próbálják gyógyítani, mert nem jön helyre csak úgy. A baj akkor van, ha ez sem használ. Nálam már próbáltak egy kúrát, semmi hatással, most 3-szoros dózissal próbálkoztak, nem tudom milyen lesz az eredmény, de félek, mert a szeroidnak nagyon sok rossz mellékhatása van. Azt hiszem, ha ennek a kúrának vége, nem engedek többet beadni magamnak.

Kérlek benneteket, hogy ne rémüljetek meg a mások bajától, mert ahogy látom mindenkinél másképp jelentkezik a pm betegség, ami nekem gond, az Nektek nem biztos, hogy az. De ha hasonló tűnetet észleltek, orvosnak szólni kell.

 

zsluzse Creative Commons License 2008.07.19 0 0 988
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Csak az izotópos kezelés miatt... Mert én 26 vagyok, még nem szültem és ilyenkor állítólag nem ajánlják. Mondjuk már túl vagyok rajta, th. végülis mindegy. Te nem szédülsz? Mert nekem most alulműködik és állandóan szédülök! És a dokik le se szarják szokás szerint.
Előzmény: demjengi (971)
zsluzse Creative Commons License 2008.07.19 0 0 987
Basszus, engem is nagyon zavar, hogy 100 és nagyon meg vagyok ilyedve, de a dokim semmit nem mondott rá, sőt még a Solymosi doki véleményét is kikértem és nem tartotta furcsának!!! Az óta még nem voltam újabb kontrollon, szedem a Letroxot, remélem lesz javulás.
Előzmény: Törölt nick (977)
zsluzse Creative Commons License 2008.07.19 0 0 986

Szia!

 

Nekem a túlműködésnél volt kidülledve nagyon, aztán izotóp kezelésem volt januárban, szerintem az óta nekem visszahúzódott! Csak egy kis különbség látszódik meg egy nagyon picit bandzsa vagyok! De nálam ez nagyon minimális!!!!

 

szasszo Creative Commons License 2008.07.18 0 0 985
Kedves Zitka és Könyvmoly! Köszönöm a megnyugtatást és a tanácsot, így már kevésbé aggódom (bár úgy olvastam ki a szavaitok közül, hogy azért a TSH-m elég gáz). Könyvmoly idő közben le is írta, amit Zitkának akartam válaszolni, miért kellhet túlműködésben sűrűn ellenőrizni (na jó, a heti gyakoriság valóban extrém, velem 6 év alatt egyszer vagy kétszer fordult elő, de akkor valóban indokolt is volt). A tablettaszedést mindenképp felezve fogom elkezdeni, jó, hogy írtad, mert az utóbbi fél évben úgy éreztem jól magam, ha kissé alacsony volt a pulzusom (talán ezért sem zavart a kezdődő alulműködés). Köszi még egyszer, és majd még biztos kérdezek!
könyvmoly Creative Commons License 2008.07.18 0 0 984
Szia szasszo!

Szerintem ne izgulj, alulműködésben nemhogy ritka a két hónaponkénti kontroll, hanem éppen gyakori. A túlműködésre gyógyszert szedni sokkal másabb jelenség, mint az alulműködésre hormont pótolni. Első esetben a szervezeted reagál vmit hamar, elkezdi növelni vagy csökkenteni a hormontermelést, amit gondolom jó ellenőrizni, nehogy túlfusson valamerre. Második esetben viszont a hormont kapod, elvileg a termelésben semmi nem változik, csak a felhasználásban, tehát oly nagy katasztrófa nem történhet.

Ami miatt aggódnék, az a 75 mikro egyből, nekem 25-önként emelték, és az elején okozott tüneteket egy-két napig, amikor emeltük. Ezt nem tudom, nálad jelenthet-e gondot, hiszen elvileg szokva van a szervezeted a magasabb tiroxinértékekhez, de kérdés, hogy ez érvényes-e még. Mindenesetre ha szeded, abból nem lehet gond, de a hirtelen nulláról bekapni 75-öt, az szvsz necces. Ha tudod, kérdezd meg dokitól, ha nem, szerintem legalább négy napig mondjuk szedd a felét, és ha nem dobog a szíved jobban (vagy igen, és elmúlik), akkor emeld.

Könyvmoly
Előzmény: szasszo (981)
Zitka Creative Commons License 2008.07.18 0 0 983

Nyugodj meg, a két hónap nem hosszú időszak... Eleve 4-6 hét, mire a szervezet reagál a hormonpótlásra. Már úgy értem, hogy addigra javul úgy a hormonszint, hogy ez a tünetek szintjén is (pozitívan) jelentkezik. Izotópos kezelésben ugyan (szerencsére) nincs tapasztalatom, de én szinte kizátnak tartom, hogy 56-os TSH után pár hét alatt - ráadásul 75 microgrammos tabl. esetén - túlműködésbe fordulnál át.  Én 15-ös TSH-ra (kiindulás) szedek 100-as Thyroxint...

 

Nálunk szakorvosi rendelésre (Dél-buda) eleve csak háziorvostól beszerzett beutalós laboreredménnyel lehet menni, de ha jó a TSH-d, azonnal mondják is, hogy ne menj. :-((((  És háziorvos csak félévente ad beutalót.  A hetenkénti kontrollt - igaz, csak laikusként, de érintettként - erős túlzásnak tartom. A hormonpótlás szerintem nem egyik hétről a másikra egyenlítődik ki, azaz hogy beveszed a tablettát, és estére már meg is van a kívánt hormonszint....

Előzmény: szasszo (981)
szasszo Creative Commons License 2008.07.17 0 0 982
Demjengi, engem is sikerült jól megijesztened, úgyhogy kérdeznék tőled, ha nem bánod, ha már segíteni nem tudok neked. Kórtörténetem hasonlónak tűnik a tiédhez, csak én hosszú évekig húztam a túlműködéssel. Az első években tuti nem volt szemtünetem, csak rettentő gyakran begyulladt egyik vagy másik szemem, de ezt nem hoztam összefüggésbe a Basedovval. Azért a biztonság kedvéért amikor szemésznél jártam egyszer-kétszer, rákérdeztem, hogy nem észlel-e bármi ilyen elváltozást, de állítólag nem volt. Ezzel úgy megnyugtattak, hogy akkor sem vettem észre jó sokáig, hogy kidülled olykor az egyik szemem, amikor pedig tényleg - úgyhogy nem is tudom, mikor kezdődött, de a túlműködés legutóbbi kiújulásakor decemberben már biztos volt. De ez mindig csak pár napig tart, fájni nem fáj, bár olyankor azért érzem, hogy valami nem stimmel ott, de nem csináltam belőle ügyet, orvosnak se mondtam (amikor ott jártam, épp sose volt), most meg épp átmentem az izotóp miatt alulműködőbe, és most is jelentkezett. Szóval lehet, hogy aggódnom kéne? Milyen vizsgálatokkal állapítják meg, hogy mi a gond, kell-e kezelni? Egy "mezei" sztk-szemész is jó rá, vagy valami specialista kell hozzá? Vagy a pajzsmirigyorvoshoz kell vele menni? (Oda csak két hónap múlva jutok be legközelebb.) Köszi, ha válaszolsz! Zsluzse, neked állandó a szemdülledtséged? Mióta van, és mit mondott az orvos?
Előzmény: demjengi (971)
szasszo Creative Commons License 2008.07.17 0 0 981
Már nagyon rég nem kérdeztem, nem kértem tanácsot itt én sem, inkább csak mások lelkét ápoltam, de most nekem is oszthatnátok egy kis észt, alulműködés témában. Ebben ugyanis vadonatúj vagyok: Húsvétkor volt radiojód-kezelésem, és a ma megkapott laboreredmény szerint TSH: 56, FT4: 5,34, és az orvos napi egy tbl Euthyrox75-öt írt fel (azt hiszem, ez mikrogrammban értendő). Olyan tök jó a rendszer, hogy minderről levélben értesítettek, tehát kérdezni semmit nem tudok az orvostól, következő időpont két hónap múlva, soron kívül küszöb alatt bekúszni sincs esély. Tudom, hogy ezerszer leírtátok már, de mivel eddig nem érintett, fogalmam sincs, hogy mennyire komoly ez mint alulműködés. Érdekes módon a tüneteket csak egy-két napja érzem, a két héttel ezelőtti vérvételkor még nem - lehet, hogy azóta tovább romlott? De leginkább a két hónap kontroll nélküli gyógyszerszedés aggaszt: nem lehet, hogy annál jóval korábban is átfordulhatok túlműködőbe, vagy esetleg nagyon kevés az adag, stb.? Az eddigi orvosomnál (az izotóp miatt most máshová kell járnom) ha a gyógyszerezésben bármilyen változtatás volt, akár kihagytuk, újrakezdtük vagy adagot módosítottunk, egész sűrűn rendelt vissza, illetve bármilyen tünetnél soron kívül is ellenőrzött, és bizony néha a hetenkénti kontroll sem bizonyult alaptalannak - igaz, hogy ez túlműködésnél volt így, na meg akkor még nem "élvezhettük" az egészségügyi "reformok" megszorító intézkedéseinek jótékony hatását... Szóval mit saccoltok nekem, mire számíthatok?
Előzmény: Zitka (978)
Zitka Creative Commons License 2008.07.16 0 0 980
Soha nem volt eltörve semmim... Időjárásra sem érzékenyek a csontjaim...
Előzmény: Törölt nick (979)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.15 0 0 979
szia nem tudom, nekem nincs ilyen.

olyan van, hogy ahol a csuklom el volt ketszer torve gyerekkoromban, ott faj az izulet, olykor olykor. hasonlo cipoben jarunk?
Előzmény: Zitka (978)
Zitka Creative Commons License 2008.07.15 0 0 978

Sziasztok lányok! Én jobbára csak az észt szoktam osztani itt :-))), de most lenne egy kérdésem.

Főleg az alulműködőktől, hashimotosoktól kérdezném, hogy a végtagokban érzett fura "fájdalomszerű" valami lehet esetleg az alulműködéstől? Nem annyira konkrét fájdalom, inkább olyan kisugárzó fura érzés, az izületekből kiindulva. Napközben észre sem veszem, de éjszaka igen.  Pár hete elkezdtem futni, a térd körüli terhelés miatt gyanakodhatnék erre, de a karomban is van, és nemcsak azóta.

Valaki találkozott ezzel a tünettel?

Könnyen lehet, hogy semmi köze a pm-hez, csak hát gondolom ti is egyből erre tippeltek, ha vmi új tünet lép fel.  Nem igazán vagyok hipochonder, de már az is megfordult a fejemben, hogy vajon az autoimmun gyulladás "átterjedhet" az izületekre is?

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.15 0 0 977
100??? nekem a 7 magas volt. es a dokim szerint a cel a 2! most jarok 4 korul.
Előzmény: zsluzse (973)
zsluzse Creative Commons License 2008.07.15 0 0 976
Ezt a szem problémát a pm-ed váltotta ki? Mert nekem is kidülledt a szemem és az egyik nagyobb mint a másik és kicsit bandzsa is lettem e miatt, de a látásomon nem vettem észre romlást. Mondjuk amúgy is 2-es szemüveget hordok. Meg nekem nem olyan nagymértékű az elváltozásom... Lehet, hogy azért nem ártana felkeresnem egy szemészt?
Előzmény: demjengi (971)
zsluzse Creative Commons License 2008.07.15 0 0 975
Én is megilyedtem, de a dokijaim teljesen normálisnak gondolták, még dr. Solymosi is. Így kénytelen vagyok nekik hinni, hogy ez "normális".
Előzmény: demjengi (974)
demjengi Creative Commons License 2008.07.14 0 0 974
Amikor átestem az alulműködésbe, én csak ezeket tapasztaltam: hízás, memória zavar. Érdekes én a TSH 22-nél már megijedtem hogy milyen magas.
Előzmény: zsluzse (973)
zsluzse Creative Commons License 2008.07.14 0 0 973

Sziasztok!

Pontosítanék egy-két dolgot amit olvastam.

-Solymosinál már 10000 Ft  a vizsgálat. Nem rossz órabér fél órára.... De legalább normális és alapos!!!

-Az, hogy valaki elkezd gyógyszert szedni és 6 hét múlva lesz egy normális hormon eredménye még nem azt jelenti, hogy az be is állt, nekem 3 évig folyamatosan ingadozott a metho szedése alatt. Aztán jött az izotóp és most letrox-ot szedek 6 hete. Holnap után megyek kontrollra.

Kérdés: akinek itt alulműködik azoktól kérdezném, hogy mióta megvolt a kezelésem azóta szédülök (elég enyhén, th. nincs egyensúlyvesztésem), tapasztalt ilyet valaki?

Illetve még azt, hogy nektek alulműködésnél ultrahangozták a pm-eteket?

Akár az magától alakult ki, akár izotóp vagy műtét hatására. Mert enegem nem ultrahangoztak meg és kicsit aggódom, mert a TSH-m utoljára 100 volt.

 

zsluzse Creative Commons License 2008.07.14 0 0 972

Az lehet, hogy a túlműködéssel nem kell élete végéig gyógyszert szedni, de akkor meg jön a műtét vagy az izotóp és akkor meg a miatt működik alúl. Ez a nagy valószínűség, nemde?

demjengi Creative Commons License 2008.07.14 0 0 971

Szia!

Kaptam izotópos kezelést és gyógyszert a túlműködésre, attól mentem át alulmüködőben. Szerintem ez már így lesz hol itt, hol ott.

A szemész azt mondta, hogy egyenlőre ne műtsünk még, hanem ismételjük meg a szteroidos infuziókat, csak háromszoros dózissal. Egyik szemem sír, másik nevet. Örülök, hogy nem kell még műteni, de a sztoroidnak sem örülök. Nagyon sok a komoly mellékhatása. Így megint kórházba vonulok.

Én is elmentem homeopátiai rendelésre, kiderült, hogy az orvosi és ezt a kezelést nem lehet együttesen folytatni, így egyenlőre az orvosokat választottam. már csak azért is, mert előbb útóbb szükségem lesz a leszázalékoláshoz az orvosi igazolásokra. Ezzel a betegséggel megkapom a 67 %-ot.

A kettős látást az okozza, hogy a szemizmok megvastagottak, és a szem nem tud koordináltan mozogni. Két különböző képet látok, egyik feljebb, másik lejebb van. Ez sem semmi, de esztétikailag borzalmasan néz ki, volt szép szemem, most meg banzsa vagyok, egyik szemem nagyobb, másik kisebb. Szőrnyű. Napszemüveggel próbálom takarni.

Kiváncsi vagyok egyáltalán kigyogyúlok-e belőle.

Mindenkinek gyógyúlást kívánok.

 

 

 

Előzmény: maestus (969)
babancs Creative Commons License 2008.07.12 0 0 970

Örülök, hogy jók lettek az eredményeid, vagy hogy legalábbis már nem működik túl a pajzsmirigyed.

A homeopátiás bogyók is biztos beindították a szervezeted öngyógyító tevékenységét. Végül is ez egy visszafordítható folyamat, így biztos jól kezelhető homeopátiával. Na meg az is fontos, hogy ne kételkedj a bogyók hatékonyságában, inkább koncentrálj erősen arra, hogy meg akarsz gyógyulni és gyógyszermentesen, egészségesen szeretnél élni. Nekem 2 ismerősömet is kigyógyította homeopata a túlműködésből.

Maestus és amúgy milyen a közérzeted? Jól vagy?

Most én is elkezdtem szedni egy alkati szert, saját magam találtam, majd megkonzultáltam egy homeopata orvossal és szerinte is ez nekem a megfelelő. 2 napja szedem, azóta gond nélkül elalszom este..remélem nemcsak placebo.:))

Előzmény: maestus (959)
maestus Creative Commons License 2008.07.10 0 0 969

Ó, te jó ég!!! Szegény!!!

Hát, remélem, nem kockázatos a műtét, és sikeres lesz!

Majd azért gyere és számolj be, mi volt a dokinál, meg ilyenek!

Te hogy lettél alulműködő a túlból? Gyógyszer, műtét, jód?

Előzmény: demjengi (968)
demjengi Creative Commons License 2008.07.10 0 0 968

Szia!

Egy évig én is csak túlműködő voltam, azt hittem ezt a szemproblémát megusztam, és akkor egy évre rá jelentkezett, amikor már régen alulmükő volt a pm-em. Ha valaki érzi, hogy hátul a szemgolyói fájni kezdenek vagy táskák jelennek meg a szeme körül , azonnal menjen pm-es szakemberhez. Sajnos nekem fogalmam sem volt, hogy ez az, ezért vártam jó ideig, azt hittem elmúlik.

Kérdezted, hogy nagyon rossz-e. Igen nagyon rossz, kettőslátásom van, azóta nem dolgozom, próbáltak szteroid infuziokat adni, de rám teljesen hatástalan, ezért lehet, hogy szemműtétek lesznek, amitől persze nagyon félek. Ma délre megyek egy ilyen szemészhez.

Nagyon szeretnék valakit találni, aki ezen már túl esett.

 

Előzmény: maestus (967)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!