Keresés

Részletes keresés

COOP Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4509

én is eddig ezt a topikot "csak olvastam"-nem véletlen, hanem terve van véve Szardínia.... gondolom nem baj....

 

de nem bírom szó nélkül megállni, hogy szkati olyan embert bánt, aki nem csak itt, de más topikokban is kiemelkedően sokat és szívesen segít, nem fals infokkal, hanem nagyon korrekt és nagyon pontos adatokkal, a legkülönfélébb témakörökban,  akár a saját blogjával!!!

 

Egyáltalán nem lényeg, hogy járt-e már Szardínián vagy fog-e-mert épp az autóbérlés pl szerintem Európában bárhol elkél a tanácsa:) Külön ezt is köszönöm neki, mert nélküle nem csak én, más is elveszett volna e kérdéskörben.

 

Ezen az sem változat semmit, hogy szkati is szokott hasznos dolgokat írni, mint pl nekem ő is-de a másik segítőkészségét is el kellene ismerni vagy nem vitatnia.

 

Ezennel a vitát berekesztem és nem vitát nyitottam vagy szítottam:)

geodo1 Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4508

nem kati, nem igaz. egy db olyan olvtársat kritizáltam, aki meggyőződésem, h minősíthetetlenül, de legalább is nehezen értelmezhetően viselkedett. ezt mások is alátámasztották, vagy itt, vagy másutt, máshogy. és ha végigolvasnád úgy igazán, biztos vagyok benne, belül te is egyetértenél ezzel, sokkal inkább többé, mint kevésbé. csak most nem ez volt a fontos neked, hanem a visszavágásra kerestél egy felületet, oké. :)

 

butragueno-nak történt beszólásom más tészta, igazság szerint legkevésbé szólt neki, sokkal inkább egy sztem téves de vissza-visszatérő fórumos viselkedésformának. ezt most nem fogom kifejteni. na nem titkossága, vagy mittomén-milyensége okán, egyszerűen elég már ebből a témából, meg biztosan rosszul is látom, nem fontos ez annyira, sőt, semennyire sem az.

 

nem itt segítettem neked természetesen, hanem a másikban, ahol ki merészeltem fejteni mit gondolok arról a szerintem szerencsétlen kritikádról (mert ugye neked lehet, ott is meg másutt is, több név alatt akár, az nem fórumrendőrség ugye). autóbérlés-ügyben történt egyébként, de ezek szerint már nem emlékszel rá, vagy nem is volt valódi segítség, gondolom. :)

 

azt hiszem, innen már csak köröket futnánk, így ha nem haragszol, én ezt befejezném, nem hiszem, h tudnánk még újat mondani egymásnak ebben a témában.

Előzmény: szkati (4506)
szkati Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4507

Ez iBármikor, bárki kérdez, kész vagyok információkat adni legjobb tudásom szerint- ezt meg elmondhatom magamról én is.

Ez i tt a Szardinia topic. Ugye? Mond el, hogy milyen tanácsokat tudsz adni Szardinia ügyben. Persze azon kívül, hogy itt az emberek rosszul komunikálnak és persze elkél egy kis rendcsinálás.

Ki, hová menjen, merre strandoljon, mit nézzen meg, mire üljön fel. A vége, hogy felvetődik a kérdés bennem, hogy jártál Szardinián? És ha nem, akkor vajon  a rendcsináláson kívül van valami plusz, amit ehhez a topichoz adni akarsz?

Előzmény: geodo1 (4505)
szkati Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4506

Egyébként meg csak úgy tőled, úgy általában egy szót sem hallottam Szardniáról. Konkrétan nekem sem adtál semmiféle infót, úgyhogy nem is értem, hogy tulajdonképpen miről is beszélsz?

Nem szégyen az, hogyha az ember ide-oda beugrik, nézelődik azt utazásos topicok között. Jó szórakozás, jó dolgokat hall, talán még a gondolatait, tervezését is elindítja valamerre. De az nem áll meg, hogy beugrok, és leugatok egy pár embert, mert szerintem rosszul kommunikálnak. Majd én megmondom, hogy mi a tuti. Igaz?

Előzmény: geodo1 (4503)
geodo1 Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4505

értem, h szerinted nem jó, de szerintem meg jó. ellenben, szerintem meg a te beszólásod csak egy gyerekes revans, mert merészeltem annyit megjegyezni, hogy véleményem szerint igazságtalanul bántottál egy régi fórumozót.

 

Bármikor, bárki kérdez, kész vagyok információkat adni legjobb tudásom szerint- ezt meg elmondhatom magamról én is. például ugye konkrétan veled is így tettem.

amúgy meg sok logika nem kellett hozzá, így eltaláltad: éppen olvasgattam végig a fórumot, ezért láttam olvtárs működését (aminek a szigethez semmi kapcsolódása nem volt, nem létezik, hogy ezt is másként látod), és ahogyan te sem, én sem szoktam a véleményem magamban tartani. ez szemernyit sem fog változni, ahogyan nálad sem változik; mert tökre nem érdekel vmiféle virtuális népszerűség vagy virtuális ki-mit-gondol-rólam.

Előzmény: szkati (4504)
szkati Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4504

Szerintem nem jó a válaszod. Bármikor, bárki kérdez, kész vagyok információkat adni legjobb tudásom szerint Szardiniáról.. Összesen 2 hónapot töltöttem ott, van fogalmam róla. Neked? Vagy arra tartasz? Vagy csak beugrasz mindenhova egy kis rendet csinálni?

Előzmény: geodo1 (4503)
geodo1 Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4503

butraguenotól hallottál? Vagy bármi mást? És könyveléstől? tőlem úgy általában? vagy akár konkrétan, neked?

 

Amúgy sok mindenkitől elfogadnám ezt a kritikát-mondjuk történetesen tőled nem, mert ez aztán esetünkben abszolút veréb-bagoly cucc.

Előzmény: szkati (4502)
szkati Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4502

Te ilyen jó modorra felülvigyázó, megmondó ember vagy minden olasz-témájú( és egyéb ) topicban? Azért vagy, hogy rend legyen? Megkritizálod a jó népet, ha rendetlenkedik?:)) Mert hogy szardiniai infókat ezidáig tőled, ebben a topicban még nem hallottunk. Hogy is van ez?

Előzmény: geodo1 (4500)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4501

nem fogom,mert még nem jártam ott,jövőre ez az egyik cél egy kerek évfordulóra

geodo1 Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4500

17 órája nem szóltam ehhez a témához hozzá. és ja, ezért a kis szenteskedésért kijönni a read-onlyból tényleg felesleges volt, akárki is mondja. még akkor is, ha valóban igazad van, h kár volt belemenni a dologba, ezért is szálltam ki belőle, még ha sajnos csak késve is.

 

De akkor hajrá, mondhatod a szardíniai infókat, amiket eddig mind magadban tartottál.

Előzmény: Törölt nick (4499)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4499

két napja félszáz topictémától idegen hsz és az elmúlt félnapban se nagyon csitult,de te a hmcs azt mondod akkor biztos úgyis van

Előzmény: geodo1 (4498)
geodo1 Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4498

no, akkor végre a mindenen felülemelkedő, atyaian szóló és feddő szentek is megjelentek, jól van. Igaz akkor, amikor már véget ért és végképp semmi szükség nem volt rá, de sebaj.

Előzmény: Törölt nick (4496)
attamatta Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4497

Nem a sziget tehet erről, bár először én is így gondoltam, de jobbnak láttam inkább, ha csak egyes személyek hozzászólásaival nem foglalkozom. És nem lesz semmiféle hiányom, ha nem nézem meg az általa ajánltakat, valószínűleg a más mentalitás miatt sem lelném azokban örömömet.

Előzmény: Törölt nick (4496)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4496

lassan áttérhetnétek emailes problémarendezésre,elmegy a kedvem Szardíniától

Könyvelés Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4495

Na, akkor cseveresszetek bőszen tovább!:) Nekem jobb dolgom is van szerencsére, mint itt írogatni. (((vita.nem volt, legalábbis nekem az nem itt kezdődik:))))

Előzmény: Törölt nick (4494)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4494

Ezt az óvodai stílust, aminek hívod te hoztad, mert érdekes módon előtted normális mederben folyt minden.

 

Senki nem kérkedett semmivel, csak te a top secret szállásoddal és a top secret helyeikkel ahova elvittek, ráadásul beszámolót is csak kérésre írtál azt is úgy, mintha szivességet tennél vele nekem, pedig csak a közösség érdekében tettem.

 

Egyébként örülök, hogy közöttünk te vagy aki mindenkinél mindent jobban tud főleg utazás témában, más meg csak szállodákba jár és útikönyveken él, meghoztad a fényt az éjszakába...

 

 

Részemről a vita lezárva.

 

 

Előzmény: Könyvelés (4492)
Könyvelés Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4493

Jav: igényre=ignore (tréfát űz velem a billentyűzet több helyen is)

 

Előzmény: Könyvelés (4492)
Könyvelés Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4492

Egy dologban van igazad, hogy előre kellett volna megkerdezni, ezen kívül semmiben.

 A tisztelet pedig részemről ott kezdődik, ahol Neked véget ér. Az igényre szó önmagában is gyerekes, már ne bántodj meg... Azt hiszem, ez a fórum inkább hasonlít óvodára,  mint kulturált csevegesre,  ahol az emberek megadjak egymásnak a kellő feltételeket a laza, nyugodt eszmecserere,  amiben mindenki részt vehet, anélkül, hogy veszekedés vagy bántam lenne. Ha bárkit is leszoltam volna, bantottam volna, megertenem a támadás, így nem. Most valóban tiszteletlen voltam, meg mielőtt megadom;) Szóval vegyük úgy, hogy nem is írtam a fórumba. Miután most sem célom bántani, és elmenni egyesek szintjére tudalekos hangnemmel fűszerezve (ing!!), csak.1dolog: további jó forumozast,  és eszmecserét!

 

 

Előzmény: geodo1 (4491)
geodo1 Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4491

utoljára írom le, bár már minden hitem elvesztettem, h meg is érted: nem az volt a baj, h nem írtad le az elérhetőséget. hanem az, h hencegtél vele, micsoda tökéletes helyen voltál, mennyire fantasztikus ár/érték arányú szálláshelyen és aztán ezt ennyiben hagytad.

 

ha nem akartál róla beszélni akkor nem is kellett volna előhozakodni vele csak azért, hogy a bennfentesség látszatát keltsd magad körül vagy mit tudom én mi okból. senki sem kért rá ugyanis. hanem, szépen meg kellett volna előre kérdezned a szállásadót, hogy hozzájárul-e, és csak annak birtokában előhozakodnod vele.

 

úgyhogy, itt egyvalaki van aki nem tisztelte a többieket, az pedig te vagy.

 

ezzel részemről lezártam, ignore.

 

Előzmény: Könyvelés (4489)
Könyvelés Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4490

Nyilván hiába írom, de én kaptam képet mindenről mailben, amikor felvettuk a kapcsolatot, nem megyek én sem zsakbamacskaba,  sem pénzem, sem időm rá. De aki eleve így áll hozzá, inkább maradjon a jól bevalt szallodaknal és olvasgass bőszen a tripadvisor-t;)

Előzmény: attamatta (4488)
Könyvelés Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4489

Írtam, akinek nem inge, ne vegye  magára, nem írtam nevet, nem céloztam, mindenki eldonthette...

Éppen ezért hagyom a fórumot, mert látom, itt mindenki jártas a témában...még valami: a sok utazas nem jelent automatikus tudást, és senkit nem hatalmaz fel semmire. Nem fogok hencegni, de nekem is van olyan ország, amiben jártasabb vagyok, mint itt mindenki együttvéve, és?:) Kérdezte valaki, akarok ezzel kerkedni? Nem. Az alázat teszi az utast utazova és nem turistává:) Úgy érzem, vegig tiszteltem a forumotokat, semmit nem kértem, csak kis türelmet, mert nem fogom senki elerhetoseget hasrautes-szeruen kiadni, a Tiedet sem adnam ki, csak ha rabolintasz. Akkor sem, ha Neked ezzel reklámot csinálok, mert tisztellek annyira, hogy legalább megkerdezlek.  Erről lett volna szó, de teljesen mindegy:)

 

 

Előzmény: geodo1 (4487)
attamatta Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4488

Köszi a segítséget, de nem találtam túl megnyerőnek a képek alapján, és akik ismernek, tudják, hogy egyvalami hiányzik mellőle...:)) Általában is hiányolom, ha nem adnak képet pl. a kilátásról és a környékről.

 

 

Előzmény: Törölt nick (4470)
geodo1 Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4487

ezt most honnan? te, és a fene nagy tisztelet ilyenkor hol van, ha?

de legalább néznél utána a dolgoknak, mert egy kifejezetten alapos, rendszeresen utazó, és arról be is számoló, segítőkész olvtársba sikerült betámadnod. eh.

Előzmény: Könyvelés (4485)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4486

Ne ítélkezz anélkül, hogy semmit se tudsz rólam, szerintem.ajánlottam már bőven olyan helyet a fórumon, ami nem volt az útikönyvben, de persze könnyebb egyből másra mutogatni ahelyett, hogy magadba szállnál, és észre vennéd, hogy senki nem volt se gyerekes, se nem támadott, csak egyszerűen érhetelen a helyzet.

 

Előzmény: Könyvelés (4485)
Könyvelés Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4485

Kíváncsi lennék, mely helyeket nézted meg, és hány olyat láttál, amit egyetlen útikönyv sem említ...Mert én jártam ilyeneken is. Persze ehhez nem elegendő az Algherot.csodás "beach":) Na de nem piszkalom tovább a fórumot, számomra csodás volt, a többi meg nem érdekel;) Sok utazást, szep emlékeket mindenkinek!

 

Előzmény: Törölt nick (4479)
Könyvelés Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4484

Maradj meg eme jó szokásnal:) 

Előzmény: Flower2000 (4477)
geodo1 Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4483

majd megfontoljuk, köszi.

Előzmény: Könyvelés (4480)
Könyvelés Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4482

Csodálatos, maradj is meg eme jó szokásnal! :)

Előzmény: Flower2000 (4477)
geodo1 Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4481

egyetértek. :)

Előzmény: Törölt nick (4479)
Könyvelés Creative Commons License 2014.10.11 0 0 4480

Egy szó, mint száz: mindenkinek minden jót az életben, mert ilyen rugalmatlan, türelmetlen, időnként gyerekes hozzaallassal nem lehet könnyű...utazásnál meg kifejezetten előnytelen...akinek ugye nem inge, ne vegye magára!!! 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!