Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.02 0 0 6063
a.mona! az adatokban lévő emil cimedre irtam neked!
Előzmény: a.mona (6051)
ujonc Creative Commons License 2001.02.02 0 0 6062
Először is a nap drukkoltja: LZJudit! NA mizujs???
Velem: ma már 37.5 volt a hőm, nem sokára telefonálok az asszisztensnőnek, valszeg hétfőn vérvétel. Tesztet nem merek venni! Drukkoljatok!
a_mona!
Ne gondold, hogy nem hiányoztál!
Sajnálom, hogy nincs kivel megosztanod a problámáidat a családoddal. Nálunk senki nem tud róla a páromon és rajtatok kívül. Nem is akarom nagydobra verni. Felejtsd el a történteket és nézz előre, gyere hozzánk sűrűn és meglátod, hogy jobban érzed majd magad.
Előzmény: monix (6058)
csicsóka Creative Commons License 2001.02.02 0 0 6061

Judit, drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!
monix Creative Commons License 2001.02.02 0 0 6060
Ancsúr,
Nem veszem rábeszélésnek. Sajna nekem már a 2. év telt le.
Talán velem van a baj, nem vagyok elég türelmes. Tanulhatnék tőletek. Majd igyekszem:-)))) De már gondoltam a pszichológusra is.
Ancsúr Creative Commons License 2001.02.02 0 0 6059
Már megint kotyogok, de ha már Norbi-ügyben tegnap kissé mellényúltam, itt van a korrekció!

Monix, remélem, ez már tényleg a Baucsek Norbi-s kazetta (is)!

Laci, a férj

UI: a.mona, hívtam KisAncsúrt, hogy jelentkeztél, sajnálja, hogy most nem tud visszaírni, de majd hétfőn reggel olvashatod.

monix Creative Commons License 2001.02.02 0 0 6058
A.mona,
Sajnos szerintem többségünkben csak itt a topicon kapunk megértést. Más ezt nem igazán tudja átérezni és nehéz is. Nekem is csak azt mondják türelem. HA máshol nem találsz megértést, gyere többet a topicra:-)))) Itt kiöntheted a bánatod. És nekem annyira megnyugtató olvasni, hogy más is kiakad, más is szenved ettől, más is így éli meg nem csak én. És Ananovának igaza van, hogy "sajnos" annyian vagyunk, hogy nagyon nehéz követni az eseményeket.

Kedves Kuszti és Ananova,
A Kaális tapasztalataimról, ne legyen senkinek rosszérzése, hisz mondtátok is és tudtam, hogy fizetni kell. CSak az volt a csalódás, hogy nem küldött semmiféle vizsgálatra, hogy végül is nem léptem előre semmit, és ehhez plusz a 27e.

Bicska,
Visszaolvastalak. Hát nem sokat írtál. Biztos sokaknak úgy tűnik, hogy milyen jó annak, akinél nincs semmi baj, pedig ez is rossz. A Kaáliban a doktornő, azt mondta, hogy van olyan hogy egyik félnél sincs semmi baj, figyelik a tüszőérést, adnak gyógyszert, megcsináljál a 6 inszemet, és csak a lombik marad, "ismeretlen meddőség" a diagnózis. Szóval ilyen szempontból elég sz*r. Gyere gyakrabban dumálni, bár tudom a fiúk nem igénylik annyira ezt a fajta lelki pátyolgatást. Egyébként engem még olyanra sem küldtek, hogy nyákcsatorna átjárhatóság, meg terheléses hormonvizsgálat. Van egy 3. napos hormon, ami jó, és ez állítólag elég. Ti az I.sz. Női Klinikára jártok, ugye? Kihez? És hol tartotok most? Azért jó olvasni a topicot, mert itt legalább látod hogy milyen vizsgálatok vannak, és lehet reklamálni, hogy neked miért nem csinálták ezt vagy azt..... Csak olyan hülyén jön ki, nem? Én modjam meg a dokinak, hogy mit csináljon:-(((((

Bie1,
Lehet boltban venni a Norbit. Győrben nincs Tesco? Pl. ott is van. De gyere a talira, és vagy másolunk neked, vagy megveszed ott Pesten. Szerintem boltban olcsóbb, de legalábbis nics ugyi postaköltség. Egyébként ez a másik Norbi is a 3 kazi darabja 1500, szóval 4500, még drágább. De hát ha elmész valahová tornázni az is van darabja 300-600Ft. Szóval ha 10-szer megcsinálod már be is jött az ára.

BICSKA TI NEM JÖSZTÖK A TALIRA??????

LZJ,
MIZÚJS? Remélem javítod a kedélyekete a topicon. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Újonc,
Neked meddig kell még várni az eredményre? Olyan lassan telik el az a két hét....

KUSZTI,
A várban van teafőző, meg pohár??????

Ancsúr Creative Commons License 2001.02.02 0 0 6057
Sziasztok!

Elkezdtem olvasni a fórumot az elejéről. Nagyon furcsa érzéseket ébresztett bennem.

BOBE: nekem volt egy ismerősöm, akit hónapokig vizsgálgattak állandó hőemelkedés miatt, kórházból ki, kórházba be. Aztán vki kitalálta, hogy kiveszi a manduláját. Elmúlt a hőemelkedése, hamarosan terhes lett, már 4 éves a kislánya. Ja! Meg volt neki egy enyhe pajzsmirigy túlműködése, amit aztán gyógyszeresen nem kezeltek, de mivel egy picit gyorsabb volt az anyagcseréje ezáltal, ezzel is magyarázták a magasabb hőmérsékletét.

Noának, Kusztinak: köszönet a „tali” helyszínéért

Bie: az én főnököm (gyermektelen középkorú nő) nem tudja, de sejti, hogy hová és miért járok. Sajnos, a személyiségével van gond, lehet, hogy az egyik pillanatban megértene, a másikban meg megbántana valamelyik megjegyzésével. Pl. elég rosszul esett, amikor az inszem utáni héten egy munkahelyi névnapi összejövetelen (6-an vagyunk) a mesterséges megtermékenyítéssel cukkolta a férfi kollégámat.

Cilus: én eddig úgy csináltam, hogy csak úgy eljöttem, táppénzes papírt nem kértem. Nem lenne értelme, csak a fizetésem csökkenne. De egyébként nálam úgy lenne, hogy az intézet igazolja, hogy ott voltam, a háziorvos pedig írja a táppénzes papírt. Bár énbennem még mindig az van, hogy olvastam, vagy hallottam valahol, hogy a kezelések napjára fizetett munkanap jár.
Bíztatásképpen a HSG-ről: nekem altatásban csinálták, amíg nem aludtam, nagyon kedvesen beszélgetett velem a két nővér és az altatóorvos, teljesen megnyugodtam, szinte élveztem, olyan jó érzések voltak bennem. Az ébredés egy kicsit rosszabb volt, rettentő görcseim voltak, mozogni sem bírtam. Aztán kaptam fájdalomcsillapító szurikat, délután mehettem is haza, Lacival. Az már más kérdés, hogy az altatótól én már a kórház előtt rosszul lettem. Aztán kellemes volt otthon a kétnapos kényeztetés, pihenés, de ehhez az is hozzájárult, hogy megtudtam, átjárható mindenem.

Cicvarek: Milyen szép két kék csíkot illesztettél be! Mi volt a megbeszélésen?

Monix: teljesen elhűlve olvastalak, a „feleslegesen” (érted?) kiadott pénz érzését én is ismerem. Most már ne bánkódj! Nem gondoltál arra, hogy lelket kezelő szakemberhez fordulj, ha „amúgy” minden rendben van Nálatok? Ha a 20. nap körül van a peteérésed, akkor nem rövid egy kicsit a ciklusod második fele?
Csak tényként írom le, nehogy véletlenül rábeszélésnek vegyed, a HIETE-re azokat veszik fel, akik védekezés nélkül 1-1,5 éve nem estek teherbe.

LZJudit: Én még mindig bízom Benned, a tesztek egyáltalán nem megbízhatóak, legalábbis a korai terhesség kimutatásában biztosan nem azok. Igaz, hogy régen volt, de nekem a vérvétel sem mutatta ki elsőre. De teljesen megértelek, én múltkor 3 nap alatt 4 tesztet használtam el. Az összes útba eső gyógyszertárba betértem.

Különben is, már február van, Judit, Probaby, Újonc, előre!

CsinnnKa: Üdv itthon!

Tudjátok, én holnap csak olvasok, legközelebb hétfőn tudok bővebben írni, de akkor biztosan itt leszek. Jó hétvégét mindenkinek!

02.01 este, Ancsúr

Sara_ Creative Commons License 2001.02.02 0 0 6056
Kedves Mona!

Mindenki hiányzik, Te is és a többiek is akik egy ideig nem írnak. Sajnos rengetegen vagyunk, és egyre nehezebb nyomon követni, hogy ki mikor írt, mi a problémája. Én most elkezdtem összeírni, hogy eddig hányan szóltunk hozzá a topichoz. Az elejéről még 2500 hozzászólás hátravan, és most tartok a 98-dik névnél. Az új hozzászólásokból már a nevek mellé írom, hogy kivel mi történik, mert már nem tudom fejben tartani.

Ha bármi gondod van itt nyugodtan elpanaszolhatod, majd megvígasztalunk, azért vagyunk. Nehéz lehet feldolgozni, hogy ilyen érzéketlen a családod, vigasztalásul csak magamat tudom ismételni, ránk mindíg számíthatsz!

Gratulálok a vizsgáidhoz!

Remélem már jobb a hangulatod, és újra bizakodsz.

Sára

Előzmény: a.mona (6051)
csicsóka Creative Commons License 2001.02.02 0 0 6055

Kedves Mona!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen "süket fülekre" találtál a problémáddal. Ez igazán szörnyű lehetettt, de gondolj arra, hogy mi itt melletted vagyunk, és nyugodtam leírhatod a bánatodat.
Ahhoz pedig, hogy a családban ki milyen köünnyen maradt állapotos, csak annyit, hogy az anyukám mire kigondolta már össze is jöttünk, a hugom is csak úgy gondolta, hogy talán itt az idő, és a következő hónapban megfogant.( én éppen 5. évemet tapostam már, hogy nem sikerül.) Elképzelheted azt az állapotot! Nekem megmondani alig merték, anyuék egyik szeme sírt (miattam) a másik nevetett (az első unoka érkezése miatt). Mindenkinek nehéz időszak volt!
Szóval csak pozitívan. Ha nem dsegítenek akkor akkor ne beszélj nekik róla. Bár lehet, hogy a megoldás az - amikkor az ember már nem bírja a közömbösséget és meg nem értést - ami Az Áldott Teherben van.

Na szóval ennyi, fel a fejjel!!! A vizsgákhoz gratula!

a.mona Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6054
Ananova, kedves vagy, hogy ezt írod, de

a hosszú monológot NEM azért írtam,mert hogy nem hiányoztam, ez csak egy icicpici plussz volt a bánatomhoz, a lényeg a családom hozzáállása volt az egészhez, meg a testvérem tapintatlansága. Szóval ez nem lehordás akart lenni abszolút! :) Inkább csak kiöntöttem a lelkem.

mona

ananova Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6053
Muszáj volt visszajöjjek, mert ameddig körmöltem, Mona is beszúrt egy rövid kis levelet...
Mona, Drága!
Ne mondd már, hogy nem hiányzol!!! Tudom, hogy mit érzel, azt hiszem, éppen Gyömbérrel beszélgettük, hogy milyen rossz, hogy nem hiányzunk, már nincs is kedve ide jönni az embernek...
Az igazság az, hogy magamról is tudom, ha két napig nem vagyok, akkor már "feledésbe merülök", de hidd el annyian vagyunk, hogy néha nehéz ám nyomon követni, hogy ki pihen, kit stimulálnak, ki áll leszivás előtt, és éppen ki lett terhes.
Egyébként, az én tesómnak nemrég szültett gyereke, nekem annyival nehezeebb a helyzet, hogy nálunk ugye, nem tudja senki...
Szóval, csak azt akartam mondani, hogy nehogy mégegyszer azt halljam, hogy nem hiányzol,,igyenis, hiányzik itt mindenki, mégha nem is ismerjük egymást, csak kevesen... Történnek itt nagyon gyorsan dolgok, tudunk együtt örülni, és bánkódni, én tudom, hogy mit jelent, amikor megtudtam, hogy az össze tüsző üres, milyen szar volt. DE! Azt is tudom, hogy után, 3 topiclakótól is kaptam sms-t, hogy mi van velem, és hogy irjak, és mikor megtudták, hogy mi van, akkor sokat segitettek, hogy kiheverjem...
Szóval, ezért van ez a topic, hogy jól kisiránkozza magát az ember, ha kell együtt örüljön, és ha kell, akkor egészen másról beszéljen, mint erről, a mindannyiunkat érintő témáról...
Na, most már téányleg megyek, mrt a visszájára fordul, amit Gicának irtam tegnap!!! No pá!!! : )))
ananova Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6052
Akkor most bővebben...
Monix,/soha nem b.sználak le,se téged, se mást, ahhoz túlságosan is fontosak vagytok nekem, legfeljebb, megmondom a kicsit cinikus véleményemet!/ túl sokat nem akarok irni, úgyis beszélünk még...de kicsit nekem is lelkiismeretfurdalásom van, de az igazság az, hogy nekünk külön tényleg semmiért nem kellett fizetni eddig, pedig, a három inszem is ott volt. Igaz, ugye, hogy annak megkérték az árát. Abban biztosan benne volt a többi is...Tudom egyébként, hogy milyen szar,/sic!/hogy az ember túl soka t vár egy egy dologtól...aztán csak a nagy kopp... én valszeg, akkor érezhettem ilyet, mikor a három sikertelen inszem után, ÉN kérdeztem rá, hogy nem köllene e mégis azért csak úgy, egy HSG...
Szóval, én is azt mondom, mint a többiek, hogy igenis, mondja csak meg, ki az ember amit akar, kérdezzen, nézzen utána. Jó, a dokikat nem lehet semmibe venni, ez tény. De, TE és csakis Te döntheted el, hogy melyik dokit választod, illetve melyik helyet. Amúgy, meg én teljesen letettem a voksomat a Kaáli mellett, még igy is, hogy volt ez a három, már le se irom mi, feleslegesen... Szóval, azt gondolom, hogy mindenki a maga szerencséjének a pogácsa, és hát, mindenkinek más jön be...
Csicsóka, tökre osztom amit irtál...
Hivlak ma...hogy azt a nagyon topsecretdolgot megbeszéljük..: )))
CSinnnnka, üdv, örülök, hogy hazaértél... irigyeltelek ám, eddig mi még csak egyszer voltunk, de a tapasztalat tök ugyanaz. De, azért bármikor visszamennék...: )))
LZJ, drukk drukk drukk
Cic, ez tök jó, már ittvolt az ideje, hogy történjék valami!!!
Hancurka, sikerült, az előleg szerintem többeknek nagy örömet okozott....
kktt,
jó az a cikk, én elolvastam, ajánlom nektek, bár, azt hiszem mi is tudnánk ilyneeket irni, sőt, velünk különb dolgok is megtörténtek már, igaz???
Jó, most ne kérdezzétek meg, hogy miért vettem meg pont ezt az újságot, meg az Anyák lapját... hát van ilyen... kell ez néha az ember gyerekének.../persze, az utóbbi ujságban volt egy partedli is... brühühühühüh, eltettem az évvvégére, mert tutira addigra már szükségem lesz rá. És tuti, hogy nem csak nekem.....
Hát, tudom, hogy most többeket megbotránkoztatok, vagy mi, de egy vallomással tartozom, ma italba folytottam a "bánatom", hogy ez a Heineken sör REKLÁM HELYE!!!/ milyen jó!!! Persze, én nem vagyok bánatos, mert ugye, fontos a pozitiv hozzáállás!
No, most megyek, mert nézem a Fábryt, bár ez a kaszkadőr pali szerintem igen beképzelt... de ez nem az a topic, úgyhogy búcsúzom...
a.mona Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6051
Sziasztok!!
Örülök, hogy Ancsúrnak és Csipikének hiányoztam./ha másnak nem is :(/
Életem legnehezebb 3 szigorlatán vagyok túl, aztán pihenésként elutaztam, de most visszatértem! :)

Hát történt velem egy-két nem túl szívderítő dolog. A testvéremmel (aki ugye már az 5. hónapot tapossa) végigtracspartiztunk egy pár napot. Az első nap 80%-ban a terhességéről szólt, végig néztem a babaruhákat, babacuccokat, amit vett, meghallgattam a vizsgálatait, megnéztem az UH-os képeket...stb., aztán este már kicsit érzékenyebb hangulatban voltam, de még akkor is a baba mozgását kellett figyelnem, előttem terhestornázott, a csíkokat kenegette a hasán, simogatta, beszélt hozzá és arról áradozott, hogy mennyire boldog. Elakartam terelni a témát, elkezdtem a topicról mesélni (hogy végre kapcsoljon), de semmi. Ugyanúgy a babás dolgaival "válaszolt" rá, párszor ezt megkíséreltem sikertelenül, végül kifejezetten a saját problémáimról beszéltem, hogy velem nem tudom mi lesz, néha attól félek, hogy talán sosem sikerül. Közben egy kicsit könnyes lett a szemem, mire azt mondta:"Nehogy itt neki állj nekem sírni!" Nyeltem nagyot, mondom, ne haragudj, gondolom nehéz elképzelni ilyen problémát öt hónapos terhesen és sírva lekapcsoltam a villanyt, úgy csináltam, mintha lefeküdnék aludni (náluk voltam vendégségben), de persze sírtam, csak úgy hogy ne lássa. Még nekem lett lelkiismeretfurdalásom és mielőtt lefeküdtem volna igazából odamentem és megsimogattam a kezét, hogy tudja nincs harag. Azt hittem ezzel változni fog a helyzet, de másnap ugyanez megismétlődött a sírással együtt, ő nyugodtan elaldut egy mpepc alatt, én sírva forgolódtam 2 órát. Édesanyám szerint nekem nem lehet ilyen "bajom", mert a családban ilyen nem fordult elő és én teljesen egészséges vagyok, ne is gondoljak ilyesmire, vagyis nem hajlandó a témáról beszélni sokszor. Amikor eleinte elmondtam nekik mindent hetente, vagy csak 2 hetente 1x(az ember kire számítson, ha nem a családjára), akkor azzal nyaggattak, hogy én ÖRÖKKÉ ezen rágódok-hallhatták a problémáimat egy hónapban vagy 2x! és hogy ezért nem sikerül. A tevéremnek amikor nem sikerült a tervezett első két hónapban, akkor kétnaponta hivogatott siránkozva, (persze harmadik hónapban sikerült) én meg hallgassak a 2 éves próbálkozásommal! Rengetegszer eszembe jutottatok és szívem szerint haza jöttem volna és kiöntöttem volna a szívem, ezért is bántott, hogy nem is hiányoztam innen sem. Lassan senkivel nem tudok a problémáimról beszélni, a párom persze mellettem van, eljön velem mindig, ha teheti, de ő orvosi oldalról abszolút nem ért semmit, nem érti mi miért történik velem és még mindig abban hisz, hogy nekünk akkor fog sikerülni, amikor csak akarjuk. Nem mintha az elmúlt 2évben nem ezt akartuk volna.
A másik dolog, hogy a barátnőm kétségbesett SMS-eket küldözgetett, hogy ha hazajöttem keressem meg. Kiderült, hogy nem jött meg a menzije és hozzám fordult! (pedig tud a problémámról)Velem vetettt egy terhes tesztet, mert hogy ő nem mer és nálam csinálta meg, rettgve attól, hogy NEHOGY 2 csík legyen!! Egy csík lett és nekem még örülnöm kellett a megkönnyebbülésének! Elegem van néha mindenből. Egy szörnyű vizsgát akartam kipihenni, de a pihenés még nagyobb stesszt okozott és erre még rosszabb dolgokra érek haza.

Csipike, veled mi történt mostanában?Nekem jövő héten lesz UH-om (a kontroll), de azt hiszem megint cystám volt, ami most kifaladt.

CsinnnKA, amit küldtél, azt sajnos nem tudtam megnyitni, sajnos a mailbox mellékletet, meg túl nagy dolgokat nem képes fogadni. :(

Cic, én a pár évvel ezelőtti kirobbanó botrányban szereplő molesztáló orvos egy paciense voltam (de ez hosszú sztori), most kiről pattant ki a botrány? Küldheted a választ e-mailben is, mert erre nagyon kíváncsi vagyok!!

Bocs a hosszúságért, de ha elolvastátok, talán értitek miért pont titket traktállak ilyenekkel.

mona

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6050
Gica70!

Köszi. Magánrendelése nincsen?

Piglet

Kuszti Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6049
Ancsúr, Hancurka nekem endometriózis okozta csokoládé cysztáim voltak, és van most egy. A csoki cyszta olyan, hogy a külső burka méhnyálkahártya (a múltkor nekem 1 sejt vastag volt, és mégis micsoda gondot tud okozni), ami a menzesz alatt ugyanúgy vérzik. Ezzel a vérrel telik meg a cyszta, ez elkezd bomlani, és olyan barna csoki szinű és állagú azt hiszem. Bár én még nem láttam. Az első beültetés előtt nem volt, de akkor hormonkezelést kaptam a korábbi miatt. A második előtt csak egy ici pici volt, ami egyáltalán nem zavart be. Sajnos az endometriózis nem gyógyitható. Általában leszivni is nehéz, és visszatöltődhet. Nekem most azért szivjuk le, hogy legyen hely a tüszőknek. Csak sikerüljön. Aztán meglátjuk.

Monix, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz volt a tapasztalatod. Figyelmeztethettünk volna, hogy csak akkor ingyenesek a vizsgálatok, ha már lombik a diagnózis. Mintha lett volna valamikor róla szó, bár elég régen lehetett. Örülök, hogy jobb lett a kedved. Tényleg kell egy jó nőgyógyász, aki monitorozni tudja a tüszőérésedet. Gicának igaza van, te legalább mindent megtettél, és ez pszichésen nagyon fontos. Fel a fejjel és gyerünk tovább.

LZJ, drukkolok

Szia Csinnnka, wellcome.

ananova Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6048
Bie, a kettes nem jó??? Mert azt szivesen átveszem neked.../esetleg, van még a duci, meg béres a./
Előzmény: Bie1 (6044)
Hancurka Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6047
Most próbálok beilleszteni egy kis előleget Valnetin-napra. Sikerült?

Gica70 Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6046
Köszönöm a választ.
Tudom, hogy a szervezetnek szüksége van a pihenésre, csak olyan jó lenne már ...
Előzmény: Hancurka (6031)
Bicska Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6045
monix
most találtam meg délelőtti kérdésedet. Nálunk sincs semmi baj (vagy mégis?) Ez november végén derült ki, azóta még szótlanabb lettem a topicon, mint előtte. Nem történik semmi, csak mindig megjön.
Előzmény: monix (5995)
Bie1 Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6044
Ancsúr,
Jópofa ez a Norbi link, és ki is néztem egy kazettát (Aerobik Norbival 3) fel is hívtam az ott lévő számot, de kicsit ledöbbentem, hogy 3x 1/2 órás! kazettáért is 3.490,- et kérnek, plusz még a postaktg kb. 1000,- (éljenek a vidékiek!)

Nincs valami ötletetek, hol juthatnék még hozzá? Üzletben nem árulják? Legalább a postaktget megspórnám :(

monix Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6043
Ja ja.
Na én lelépek. Holnap jövök, és kevesebbet fogok dolgozni, de többet topicolni.
Puszi mindenkinek.
Előzmény: Ancsúr (6042)
Ancsúr Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6042
Két sor, néha másfél.... :-)
Előzmény: monix (6038)
csicsóka Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6041

Mindenkinek, akinek e-mailllel tartozom!

Csak holnap megy. Kitartás!!!

Hancurka Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6040
De legalább nem írsz el egy levelet négyszer, mint én most a MF-on! Mert itt bent azt hiszik, hogy nekem ez a fontos. És nem értik meg, hogy én lélekben már április első hetében járok :-)))))))))))
Előzmény: monix (6038)
mogyiné Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6039
Sziasztok

CsinnnKa
Jó, hogy épségben haza értetek, hogy ha lesz idod írjál.

LZJ
Pedig biztos, hogy téged láttalak, a + kilóid meg egész jól vannak elosztva rajtad, nekem ezért nem tünt ennyinek.
Elore próbálj meg ne aggódni, vedd úgy mintha nem is csináltál volna tesztet, sok embert megtréfált már. Különben is csak +++++++++++++++ szabad gondolkodni!!!!!!! Küldöm hozzá a ++++++++++ sugaraimat!!!!

Hancurka
Hol van az a lakás, amit árultok és mennyit szeretnétek érte kapni?

Kriszti

monix Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6038
Nekem meg úgy tunik, hogy mennyit írtam, pötyögöm vagy félóráig, aztán meg megjelenik vagy két sor. Pedig én gyorsan írok. Igaz csak két ujjal.
Előzmény: Hancurka (6037)
Hancurka Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6037
Köszi a tanácsot!
Én azt csinalom ha nem veszi be az egészet, hogy egy részét kivágom, a marédokat elküldöm, aztán a kivágott részt új hozzászólásként bemásolom. Csak ez elég macerás! Egyébként már olyan gyorsan írom a hozzászólásaimat (lopva, amikor nincs itt más), mint egy díjnyertes gépírónő!!!!!!!!!
Előzmény: monix (6034)
csinnnKA Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6036
Bonjour! :-)

Az az igazság, hogy azt sem tudom, hol áll a fejem (na ja, az egy hónap szabi, ugye), ezért most nincs időm végigolvasni a másfél hetes termést, csak épp, hogy életjelet adok.
(Ja, és 7végén már próbálkoztam, meg kedd este is, de otthon az ingyenes szolgáltatók az istennek sem akartak felengedni a netre, így el voltam zárva a külvilágtól, csak Csipikével és Cicvarekkel (és 1x a_monával) tudtam mélezgetni.)

Dióhéjban annyit, hogy Párizs csodálatos, monumentális, romantikus és rohadt drága!

Majd jelentkezem! :-*

ujonc Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6035
Kedves Cilus!
A S-M kórházról annyit tudok még mondani, hogy rendesek, nem maroktartók, bár elfogadják, ha adsz. Ha azt mondják, hogy az inszem negyed egykor lesz, akkor pontban ott a doki és negyed egykor már készítik a "hurkatöltőt" (a'la Áldott teher). Nem szép a hely, és nem is modern, de nem ez a lényeg.

Monix!
Sajnálom, hogy nem nyert nálad a Kaáli, de így legalább tudod, hogy mit vállalnál ott. Biztosan van közelebb is jó orvos.

monix Creative Commons License 2001.02.01 0 0 6034
Hancurka,
Én úgy szoktam csinálni, hogy amikor megírom a hozzászólásom, az egér jobb gombjával kijelölöm az egészet, és másolom, és ha nem veszi be a hozzászólásom, akkor csak bekopizom újra, nem kell végig írni az egészet. Talán azért nem veszi be, mert hosszú ideig írod. Nem?
Előzmény: Hancurka (6032)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!