Keresés

Részletes keresés

Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.29 0 0 10261

Még szerencse, hogy egy azon ember :D, (különben) kő kövön nem maradna ha egyszer dühbe jönnének. Amúgy meg a könyvből is ez olvasható ki és több interjúban is így nyilatkozott... Azt hiszem Bud Spencer nyerne lévén magánemberként mint Carlo egy szelid békés mackó aki mélyen megveti az erőszak minden formáját, bár ki tudja azon bizonyos 5 liter után mi változna. lehet előjönne a megalkuvást nem ismerő sportemberi vadállat :D

Előzmény: Inner Circle (10260)
Inner Circle Creative Commons License 2013.10.29 0 0 10260

"Carlo haragszik Budra"

 

The ultimate battle... a közelben sem szeretnék tartózkodni, mikor rendezik a nézeteltérést! :D

Előzmény: Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) (10256)
gto Creative Commons License 2013.10.29 0 0 10259
Előzmény: Jennon (10258)
Jennon Creative Commons License 2013.10.28 0 0 10258

Üdv mindenkinek!

Akinek van valamilyen Bud Spencer filmje VHS kazetta eladó,az írjon!

Thejano98@citromail.hu

Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.28 0 0 10257

Na ez lemaradt még a végéről... Annyi még, hogy a Bud és a Terence könyv is fordítás nem Magyar mű. Fordítani pedig csak azt lehet ami van, a Bud önéletrajzért maga Carlo Pedersoli a felelős, a Terence Hill dokumentációért pedig Ulf Lüdeke.

Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.28 0 0 10256

A rossz lett, ez nézőpont kérdése, de mint nevezünk rossznak...?  ...és miért is, mert nem azt mondja el ami egyesek hallani akarnak, hanem amit maga az érintett akar elmondani..

 

A Bujtor könyv, egy posztomusz emlékezés. Viszont megtalálható benne Pista saját önéletrajza ' Ezt megcsíptük Oszi.!? 'amit viszont ő írt, egyébként egykor kapható is volt, tehát ennél jobb nem lehetne, mert ki is hagyhaták volna.

 

A Bud Spencer, önéletrajz is azt takarja amit maga Bud akart tudatni, Bud Spencer nem színész, inkább egy karakter, Carlo Pedersoli viszont egy életművész és ő ezt akarta bemutatni. Az önéletrajz nem = a filmes kalandok elmesélésével és filmográfiákkal stb, ő saját magát mint embert akarta megmutatni ez pedig szerintem sikerült. Egyéként pedig van második része is (itt még nem jelent meg, de remélhetőleg meg fog), abban pedig még jobban betekintést enged a saját privát szférájába, a családi életébe stb, megszólalnak a családtagok is (Felesége, Gyerekei, Unokái stb). Carlo Pedersoli élete sokkal kalandosabb mint Bud Spenceré akiről úgy is minden ismert amit tudni lehet és érdemes 67-ben felvette mint művésznév forgatott pár filmet rajta, de Carlonak csak ennyit jelent, ezt el kell fogadni. Egy idollal egyébként se kötekszik az ember, főleg ha azt a valóságban Carlo Pedersolinak a vásznon pedig Bud Spencernek hívják és Carlo haragszik Budra.

 

Terence Hill pedig sosem írt önéletrajzott, így a Terence könyv, egy innen onnan összeszedett de hiteles forrásokból és nyomozásokból, interjúkból stb, épülő életút leírás, mely végig vezet a gyerekkorántól kezdve egészen az olasz szerelmes filmek hősévé avanzsálásáig és a mai ismert Terence Hill néven elért sikerekig. Végig megy a filmeken, történéseken, olykor röviden, a testvére, néhol még élő kortárs barátok, esetleges régi színészkollégák beszámolóival... Így inkább önéletrajz helyet én, dokumentum regénynek mondanám, ami egy ember életét meséli el egy riporter vázlataiból szemlélve.

Előzmény: Daller (10255)
Daller Creative Commons License 2013.10.28 0 0 10255

Köszönöm szépen. Szándékomban áll megvenni, csak a Bujtorról és a Bud Spencerről szóló könyv is elég rossz lett, ezért félek egy kicsit. De ezek szerint, ez igényesebb lett.

Előzmény: Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) (10253)
Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.27 0 0 10254

A RTL es új köntösű DVDk kapcsán egyébként valószínüleg azért került újra ki, új külső stb... Mert a raktárakból elfogyott a korábbi verzió, újra piacra dobni meg csak az új korhatáros jelzéssel lehet valamint ezek a kiadványok 10 éve vannak kint így jog megújításról is szó lehet, bár igazából nem tudom mennyire érdemes, lévén még az előző verziók is hegyekben álnak a boltokban. Az új borító meg vevő csalogató hátha valaki ráharap mert azt hiszi, hogy valami új jobb kiadvány. A jog megújításnak pedig az is lehet az oka, hogy ők szándékoznak megpróbálkozni a BD kiadásokkal is, lévén más igazi egyéb oka nem lenne értelmes mivel DVDből több 10ezer példány fogyott. De majd ez is kiderül.

Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.27 0 0 10253

Röviden, érdekes olvasmány. Képek nem túl sok van benne, de nem is ez a lényege, olyan dolgokat tudhatsz meg róla amiket egyébként nem nagyon. Szerintem érdemes beszerezni. Garantálható, hogy aki belekezd valószínüleg egy szuszra végig nyomja. De ha vacilálsz a vásárlásssal, nézz be egy könyves boltba, Alexandra, Bookline, Libri stb.. ott hegyekben ál, és olvass bele, szinte biztos, hogy nem fogod ott hagyni.

Előzmény: Daller (10249)
Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.27 0 0 10252

Csak, hogy a másik felérő is legyen egy kis mutatvány. Teljesen egyezik a korábbi RTL.. Klub Publishing kiadványokkal, a kiadó is ugyan az. Így akinek már meg vannak nincs értelme újra meg venni, ha csak nem hozzám hasonlóan elvakult gyűjtő

 

Különben dühbe jövünk... A Wiamfilm /... hát annyira azért nem bíznék előre mit tartalmaz és azt hogy, amit TVben tökéletes tiszta hanggal adnak azt is képesek voltak olyan zaj aláfestéssel produkálni, hogy egy 30s évekből származó bakelit megirigyelné. Ettől persze jöhet, de kérdés mennyire lesz piacképes amikor az RTLs verzió 500 Ft, és az új borítósok se fogják sokáig húzni 990ért. Igaz a képe nem restaurált, de az átlag vevő nem fog utána kapkodni ha már megvette egyszer. Inkább olyan dolgokat kéne piacra dobni ami még nincs kint (Őrangyalok), vagy folytatni ami nem lett befejezve (Extralarge), vagy valamit úgy piacra dobni ahogy megilletné ha már elsőre nem sikerül annak aminek kiadva lett pld. Kincs BD.

 

Előzmény: charlie b (10250)
Mikey-Soft Creative Commons License 2013.10.27 0 0 10251

Jól gondolom, hogy ezek a régi RTL-es kiadások, csak új borítóval? Meglepődnék, ha nem így lenne.

Legalább megspórolok egy kis lóvét, amíg a Wiamfilm kiadja őket rendesen (bár a Vizilovakkal sajnos szinkronilag eléggé hiányos). Elvileg a Különben dühbe jövünk-öt tervezik jövőre kiadni, csak kérdés, lesz-e belőle valami.

Előzmény: charlie b (10250)
charlie b Creative Commons License 2013.10.25 0 0 10250

Bud-Terence DVD-k új borítóval:

 

      

Daller Creative Commons License 2013.10.24 0 0 10249

A Terence Hill könyvet valaki már elkezdte olvasni? Írhatna róla, hogy milyen.

J.Firpo Creative Commons License 2013.10.11 0 0 10248

Hát igen...egyébként nem feltétlen egetverő sérülésre kell gondolni...minor hiba meg az összesen van...jó eséllyel azon is, amit lefóliáztál...de ennyire meg nem szabad kukacoskodni, ugye?! :-D

Előzmény: Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) (10247)
Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.11 0 0 10247

Hehe.. A tökéletes se biztos, hogy az.. Max kiemelkedik a többi közül. Amúgy én is ilyen téren elég kekec és alapos vagyok. (Nehéz eset.) De annál legalább nem voltak ragadva a lapok és külsőekben sem találtam hibát így az átlapozást követően fóliázva lett és ment dísznek a polcra. Nyúzni jó a másik kettő is. Én a DVD és egyéb kiadványokkal is így vagyok. Csak olyat veszek meg amin sértetlen és jól ragasztott a fólia, így speciálisan bontom ki, csak a tetejét megskalpolva így vissza lehet rá húzni film nézés után. A világ más tájáról rendelt cuccoknál ez lutri lévén nem én választom ki, de ha nem jó a csomagolás, akkor max újra celofánozom lévén többségük 1x nézős a saját hordozójáról, utána többé nem bontom ki, rákerül a szinkron ha van és aztán meg már a saját gyártású korong van nyúzva. A 2 és fél év MO-tól távollétem alatt igen csak összegyült postámat bontogatva.... egy 1 éve érkezett csomag az Amazonéktól benne a Menni vagy meghalni Blu-Ray példának okáért 3x volt fóliázva, gondolom gépileg csinálták és felakadt a sorban .. de a lényeg, hogy használhatatlan a gatyája így nekem kellett újra ruházni. Mondjuk ez a jobbik eset, legalább be volt csomagolva tundra gatyába és szállításkor nem sérült.

Előzmény: J.Firpo (10246)
J.Firpo Creative Commons License 2013.10.10 0 0 10246

Hát most már nem tudom hányat néztem meg, de a hiba fennáll szinte mindegyiknél, csak volt a kérdés, hogy szét tudom-e szedni sértetlenül vagy feltépi a másik oldalt. :-S

 

Viszont én Terence könyvet még nem láttam csomagolva... :-) A másik meg, hogy sajnos sok esetben gyári fóliával is tudnak sérülni a könyvek...nem igazán védi meg még a nem olyan komoly behatásoktól sem, kb. arra jó, hogy nem lesz ujjlenyomatos a könyv, meg hogy el lehet mondani, hogy hűde védve van. :-D

 

Spencer újrakiadott könyvéből beszereztem ma egyet...kb. 20-at néztem meg (Alexandra, Libri vegyesen), aztán meguntam és egy elfogadhatót vásároltam...ebből a szériából teljesen(!) makulátlan szerintem nem is létezik!

 

Persze nekem magasak az elvárásaim, lehet a Te tökéletes könyveden is találnék hibát. :-D

Előzmény: Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) (10245)
Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.10 0 0 10245

A 3 példányomból az egyik tökéletes. (Szerencsére). A másik két ragadósból ... nem egyértelmű... Az egyikben a könyv egészében probléma van, hogy több egymást követő oldalon voltak ilyen hibák, aztán néhány oldalal később újra, így kb a könyv 60-70% ilyen. A másik példányba pedig elvétve van jelen a dolog talán a 280-odalból 10-15. Így inkább ahogy esik úgy puffan éppen melyik példányban mennyi és hol van. Ha kicsit jobban pörögne a fórum akkor 10-20 ember különbőző példányának véleményéből már jobban ki számolható lenne egy statisztika, de azt hiszem most így 2-3 emberből nem. Így vagy úgy vásárolsz ami neked jút és beéred vele, vagy marad, hogy lapozgatsz még vásárlás előtt, egyébként meg nem hiszem, hogy hülyén fest, ne neked kelljen már rosszúl érezned magad, hogy egy normális példányod legyen. Természetesen az árús nem tehet erről, és általában nem szoktak szólni max ha valaki láthatóan brutálisan bánik a könnyvekkel, viszont az sosem szabad elfelejteni, hogy ő abból eteti a WC csészéket amit te pénzt ott hagysz és jelen esetben ez nem is olyan kevés, így jogodban ál olyan példányhoz hozzá jutni ami makulátlan.

 

(Egy rövid történet webes rendelés, személyes átvétellel.)

Én hétfőn beszereztem még 2 példány a Terence könyvből is, és a 2 könyvből az egyik meg volt nyomva a hátlapon és karcolások voltak rajta (pedig fóliázott volt, igaz nem a gyári mert benne volt a számla is) de látszótt már a fólián keresztül is így rögtön kicseréltettem egy másikra példányra ami a boltban volt kitéve és szintén fóliás de még gyári.

(Nem a fóliázáson van a lényeg, hanem az újra csomagolás hanyagságán illetve, hogy könnyen lehet, hogy egy sérült példányt akartak volna így elsózni.)

Ezt csak azért írtam le, hogy ne érezdd magad feszélyezve, a te pénzed jogod van egy számodra is elfogadható példányhoz lévén. Én a fent vázoltak miatt mindig személyesen veszem át a dolgokat helyben, így a közbeíktatott személy (pld. fútár, posta, egyéb) mindig 1 esély a sérülésre és nem szeretem a + köröket.

Előzmény: J.Firpo (10242)
Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.10 0 0 10244

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Annyira azért nem lényegtelen, '' - '' mert jó azt tudni, hogy ki ál a háttérben. Adott esetben, ha tudjuk, hogy készültek ezen cégtől, emberektől jó kiadások, kiadványok, és üzleti megfontolásból vagy éppen annak költséghatékonyabb működése érdekében váltottak nevet vagy olvasztották egybe az anya vállalatba, akkor várhatóan joggal folytatódhat a bizalom. De ha egy cég időről időre nevet vált és a termékei külsőleg el sem térnek igazán a korábbi név használatnál megszokottól és ráadásul több kiadványa nem muzsikált túl jól, ott továbbra is fenn ál a veszélye, hogy más név alatt folytatja a garázdálkodást. Volt ilyen cég nem egy, és nem is egyszer váltott nevet és azóta is kaphatóak a hibás termékei ezt a korábbi vásárlok, egyből kiszúrják, de egy teljesen új külső borítás esetén csak a tapasztalat marad egy új vásárlással, és ilyenre is van példa. De ha tudjuk, ki van mögötte akkor azt is tudjuk, hogy kb. mire számíthatunk, ha csak nincs külön jelezve pld. a borítón, hogy javított (de ez igen ritka). Ezért is fontos, hogy ismert legyen egy kiadvány háttere, mert így sok idő, pénz és bosszúság megspórolható. Sajnos ma egy olyan időszakot írunk amikor már ezt is számon kell tartani és ha megjelenik valami főleg Spenceréktől akkor azt hiszem mondható, hogy az elmúlt 10 év kiadványainak fényében már jogos félelemmel tekintünk elébe és csak akkor lehet megnyugodni vagy ismét mérgelődni ha már átvizsgálásra került a termék, és az információ nem a kiadótól vagy azok ismerőseitől, illetve légből kapott adatokra támaszkodik, hanem a témához és megjelent médiához valamint a kiadásra került műről is van ismeretük. --- Egy új korábban még nem kiadott termék esetén örülni kell a megjelenés tényének, de az, hogy megjelent nem = azzal, hogy ha pocsék akkor is magasztalni kelljen és aranykeretbe foglalni a kiadó nevét, mert egy jó kiadás és kiadvány akkor lehet jó ha azzal a vevők nagyon elégedettek és ekkor dőlhet hátra a kiadó, hogy jó munkát végzett és van értelme és haszna annak amit csinál, és persze az ő örömére is, hogy nyereséges mert szeretik és elégedettek a termékeivel és ez például akár ezen vagy ilyen és hasonló fórumokon is elégedett vásárlók véleményével van tele és nem pedig bosszankodókéval.

Előzmény: Daller (10243)
Daller Creative Commons License 2013.10.10 0 0 10243

Lényegtelen apróság, de a Nyitott Könyvműhely és a Libri nem két külön cég. A Libri a Nyitott Könyvműhely jogutódja. Így lényegében ugyanzok adták ki a két különböző borítójú, de azonos tartalmú kötetet.

Előzmény: Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) (10240)
J.Firpo Creative Commons License 2013.10.10 0 0 10242

Jorry vagy aki már megvásárolta a könyvet és esetleg alaposabban át tudta nézni...az összeragadásos probléma kapcsán jellemzően az utolsó egy-két oldal érintett vagy máshol is előfordul?

 

Megmondom őszintén én célzottan az utolsó oldalakat néztem, mert ott tudom, hogy ott biztosan tapasztalható ez a gond...

 

Csak azért kérdezem, hogy mire készüljek, mert elég hülyén fog kinézni a könyvesboltban, hogy a-tól z-ig nekiállok lapozgatni a könyveket vásárlás előtt... (többek között ezért is csak célzottan néztem eddig a dolgokat). :-S

 

Köszi szépen a segítséget!

 

 

Előzmény: Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) (10241)
Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.07 0 0 10241

Itt a link újra (Remélem most nem a Maldív szigetekre vezényel), nem tudom miért a Librihez küld az előző írás végén.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Qs9d_1994CI

 

+ Két kép, ez meg lemaradt.

 

Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.07 0 0 10240

Na ha már rákérdeztél, a lényegi választ Firpo hadnagy megadta, én meg adok némi kiegészítő tartalmat. (S egy kis videót a végén.)

 

Úgyan az. Meg van mind a kettő. Csak a borító lett más, igazodva Német kiadáshoz, és majd jön a második kötet is ' 80 év a föld körül Bud Spencerrel ' (lentebb már írtam mit tartalmaz)  bár még nem lehet tudni mikor jön. Idén már nem hiszem, hogy kikerül mert még reklámozva sincs. Várhatóan tavasszal vagy nyár után, esetleg még később. Csak az sajnálatos, hogy nálunk nincs olyan felhajtás és könyv promótálás mint a Németeknél, ahol Bud több helyszínen is bemutatta valamint több száz aláírást is kioszott.

 

http://www.libri.hu/konyv/bud_spencer.kulonben-duhbe-jovok.html

(Az első verzió 2010-ből. De ezt már Libriék levették a műsorról lévén nem üzlet más portékáját nyomni, pedig még bőven kapható és sok helyen elérhető ez is. A Kiadó: Nyitott Könyvműhely Kiadó KFT.)

 

http://www.libri.hu/konyv/bud_spencer.kulonben-duhbe-jovok-2.html

(A második nekirugaszkodás 2013. A tartalom a régi, a borító a Német változatról származik. A kiadó:Libri Könyvkiadó Kft.)

 

 

Amit hozzá lehet fűzni, hogy a Németeknél a könyv kapcsán illetve mellék termékként megjelent 2 DVD is. Az első verzió 60 perc, egy amolyan dokumentumfilm Budról zanzásan meggyúrva. A második pedig egy 5 DVD lemezből álló csoda, ami közel 600 perc, mellékesen a második könyvhöz kapcsolodik részben de rengeteg más is van, Interjúk hada stb, többek közt vele, a feleségével, a gyerekeivel.

 

A linkek:

 

http://www.amazon.de/Bud-Spencer-Leben-Filme-Autobiografie/dp/3862650413/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381145671&sr=8-1&keywords=bud+spencer+buch

(Az első fejezet, ami nálunk is megjelent, előszőr barna majd idén a némethez hasonlóan fekete borítóval.)

 

http://www.amazon.de/Bud-Spencer-achtzig-Jahren-Autobiografie/dp/386265107X/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1381145671&sr=8-2&keywords=bud+spencer+buch

(A második fejezet, hát ezt sajnos mi még várjuk.)

 

http://www.amazon.de/Bud-Spencer-Best-lebende-Legende/dp/B007STDWKG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1381153535&sr=8-2&keywords=bud+spencer+dokumentation

(Az 1 DVD lemezes videó dokumentáció)

 

http://www.amazon.de/Bud-Spencer-gro%C3%9Fe-Dokumentation-DVDs/dp/3942665093/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381151659&sr=8-1&keywords=bud+spencer+dokumentation

(Az 5 DVD lemezből álló videó dokumentáció.)

 

(Én innen az Amazon-ról rendeltem, a két könyv és az 1 DVD az 1-2 éves történet, az 5 DVDs csomag viszont idén, 2013 Május 23.-án jelent meg.)

 

 

S ahogy az elején írtam, íme egy kis videó előzetes a németeknél megjelent 5 DVD-s csomagról.

 

Bud Spencer - Egy nagyság dokumentálva (Előzetes)

 

http://www.youtube.com/watch?v=Qs9d_1994CI

Előzmény: Gebbbe (10238)
J.Firpo Creative Commons License 2013.10.07 0 0 10239

Ugyanaz, kicsit komolyabb - ahogy Jorry is említette - a német borító magyarosított változatával.

 

Előzmény: Gebbbe (10238)
Gebbbe Creative Commons License 2013.10.07 0 0 10238

Srácok!

Segítsetek nekem! Ez most ugyan az ami már megjelent, csak más borítóval?

http://www.libri.hu/konyv/bud_spencer.kulonben-duhbe-jovok-2.html

J.Firpo Creative Commons License 2013.10.05 0 0 10237

Jópofa...de én már annak is örülnék, ha egy könyvet sikerülne rendesen kiadni... :-P

Előzmény: Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) (10235)
Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.05 0 0 10236

Bocsi, valamiért 2x ment el.

Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.05 0 0 10235

Egy kis érdekesség, a régi csokis, kekszes doboz új változata a Franciáknál. (A szomorú része, hogy ott ilyen dolgok is megjelennek, pedig még csak az első 10-ben sincsenek mint Bud és Terence fanatikus ország.)

Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.05 0 0 10234

Egy kis érdekesség, a régi csokis, kekszes doboz új változata a Franciáknál. (A szomorú része, hogy ott ilyen dolgok is megjelennek, pedig még csak az első 10-ben sincsenek mint Bud és Terence fanatikus ország.)

J.Firpo Creative Commons License 2013.10.05 0 0 10233

Köszi, lehet majd elnézek arra is...

Előzmény: Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) (10232)
Jorry-(JGM)-(BSTH-HUB) Creative Commons License 2013.10.04 0 0 10232

Én most jöttem pár perce, a Corvin Plazaból, bevásárlásból és mivel volt pár könyv elmaradásom más témában így lementem az Alexandrába is, 4 db van a Krónikásból, abból 3 kibontva 1 fóliázva. Nem lapoztam bele, így ha arra jársz nézz rá hátha még meglesznek és akad köztük neked egy jó.

 

A Bud önéletrajzi könyv újra kiadásának része, hogy most az eredeti borítóval jelent meg újra (már ha vehetjük a német kiadást eredetinek), de ha már jött ahogy Firpo kolléga is írta, jöhetett volna a második fejezet is vele. Aki egyébként elégedetlenkedett az első fejezettel az a másodikkal ' 80 év a föld körül Bud Spencerrel 'se fog túl békésen lenni, mert most sem a filmekről van benne szó, hanem Carlo as Bud a magánéletébe enged nagyobb ívű betekintést. Mellékesen megjegyezve szerintem egy életrajznak, főleg ha a szerző nagyrészt saját magáról ír, de akkor is ha ezzel egy írnokot bíz meg, nem feltétlen a filmes litográfiájáról kell szóljon amit a fanok amúgy is nagyrészt betéve tudnak. Persze némiképpen elvárható, hogy írjon pár kalandot a forgatásokról, de ő saját magát mint ember akarta bemutatni, ami azért szerintem jól sikerült és legalább olyan érdekes és hiánypótlóan fontos. S mivel Bud nem csak termetre nagy darab hanem az életútja és mondanivalója is, így szerintem várható lesz majd egy harmadik fejezet is előbb utóbb. Azért az is sokat elmond, hogy a németeknél mind a két fejezet bestseller lett és hetekig vezette az eladási listákat.

Előzmény: J.Firpo (10230)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!